Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Jenter forlanger alt for mye av gutter!

Jeg tror jeg har lest alt for mange innlegg med overskriftene ; 10 ting jenter elsker at gutter gjør , 10 ting gutter ikke visste om jenter , gutter er så søte når de gjør.... , den perfekte kjæresten er...osv osv. Dere skjønner hvilke innlegg det er snakk om her sant? Jeg blir bare mer og mer lei til flere slike innlegg jeg leser, for jeg tenker liksom ; Hva skal dette liksom forandre? Skal alle gutter bli perfekte når de leser DITT innlegg på DIN blogg, fordi du skriver punkt på hvordan en perfekt gutt/kjæreste skal være i dine øyner? Jenter krever rett og slett alt for mye av gutter. I dette innlegget skriver jeg alt fra mitt synspunkt og hva jeg mener om denne saken. Det kan hende noen av dere har en helt annen mening om temaet og det respekterer jeg. Det er derfor kommentarfeltet finnes, så skriv gjerne DIN mening der.

Mange unge jenter har sine krav på hvordan de ser for seg den ''perfekte'' kjæresten; Milliader,  han et må eige en stor villa, være hollywood kjendis og alt det der. Dette er noe vi jenter begynnner og forstå at ikke er realistisk tankegang til eldre vi blir. Noen forstår det kanskje aldri til og med(?) Hva ssv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg rett og slett er idiotiske!kal det hjelpe at vi jenter skriver om at hvordan gutter skal behandle oss, hvordan vi liker og bli behandlet og hva de må gjøre for oss osv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg er idiotiske!

- Før i tiden handlet det om at menn skulle forsørge familiene sine, men nå fortiden virker det som om vi jenter vil at guttene skal behandle oss som prinsesser. At de skal gå rundt oss og rydde rundt omkring, passe på at alt er på stell, gi oss massasje to ganger pr.døgn og gi oss de dyreste gavene vi kan tenke oss. Det er sånn jeg oppfatter jenter som sier ting som; Hvorfor kom han ikke for og møte meg? Han dro liksom til HENNE, jeg er jo såååå mye bedre enn hun eller jenter som sier '' For en dårlig kjæreste han er, han ga ikke meg en ring til 1000,- som valentinsgave engang...Eller røde rose, eller det hjertesmykket jeg ønskte meg. Kanksje jeg bare skal droppe han, hva synes du?''

Jeg blir innmari oppgitt hver gang jeg omgås slike jenter. Hva er det dere tenker med jenter? Hva er det som får dere til og tro at en gutt vil bruke flere tusenlapper til og kjøpe en valentinsgave til dere? Og hvor skal liksom guttene få alle de pengene fra? Tror dere at penger vekser på trær og busker eller?

# Ikke tving en gutt til og gå rundt på shoppingsenteret med deg i 10timer i strekk.  # Ikke forvent at han skal gi deg en eksklusiv og dyr gave. Ikke forvent at han skal huske hvert et ord du sa i en times lang telefonsamtale.Om du gjør så kødder du med meg ?? # Tenk deg om neste gang du tvinger han til og bære alle handleposene, vesken di,n hunden + barnevognen på engang. Gutter er kanskje sterkere enn oss jenter men ikke supermann! # Ikke forvent at han skal droppe kompisene sine for deg heller, venner er noe som er veldig viktig i gutters liv så det er ikke vits og engang tro at de dropper kompisene for og være sammen med deg hver gang. # Og tilslutt; Ikke forvent at han svarer på meldingene dine rett etter du har sendt dem eller at han sender deg 4meldinger pr.dag!

Grunnnen til at jeg skrev dette innlegget var i håp om at mange jenter der ute tenker over dette når de holder på med en gutt eller er sammen med en. Ikke forlang altfor mye jenter! Gutter er bare mennesker de og, med følelser, tanker og fortvilelse. Tro det eller ei! Selv om vi jenter synes og mener at gutter har det mye enklere enn oss jenter så er det ikke alltid tilfelle. De har sine problemer de også, som vi jenter kanskje ikke tenker på. Så vær snille og ta vare på guttene jenter!♥ Del gjerne dette innlegget videre!

Likte dere dette innlegget, og vil dere at jeg skal fortsette med og skrive lignende innlegg som dette? Jeg bruker trossalt flere timer på slike innlegg som dette, og vil gjerne vite om dette er dere liker og lese om osv. Så skriv et JA eller et NEI i kommentarfeltet , om dere vil lese eller ikke lese slike innlegg:)31 kommentarer

Kumba Bonga

26.08.2012 kl.17:01

det var utrolig bra skrevet av deg !!!!

Hanne - Negleblogg

26.08.2012 kl.17:32

Bra skrevet! Er helt enig, den perfekte kjæreste finnes ikke, for andre enn deg, når du treffer den rette uten å stille en masse krav :)
sykt bra skrevet! helt enig med deg:)
Utrolig bra skrevet :) Du er flink!

♥ Lizbethosnes.com - Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

Eline Skogstad

26.08.2012 kl.17:42

Ganske så enig! Selv om jenter maser om at de har følelser og at guttene ikke må behanlde dem så dårlig, hva med guttene? De har følelser de også og kan bli like knust som jentene og kan ha like dårlig selvtillit..

Helene K

26.08.2012 kl.17:42

Liker disse typer innlegg, det er som oftest sånne jeg trykker meg inn på for å lese! Interessant å lese folks meninger om slike ting. Er forresten enig med deg i mye av dette her ja!

Det oppstår mange misforståelser mellom jenter og gutter generelt, fordi at vi rett og slett tenker ulikt og tolker ting annerledes. Spesielt det med tolkingsdelen! Jenter har lett for å vri om på ting, ta ting personlig og overanalysere dem. Det kan få gutter til å virke hensynsløse, selv om de ikke er det i det hele tatt, og har de aller beste hensikter! Vi har ofte ulike forventninger til hva et forhold er og hvordan det fungerer. Jenter og gutter burde gå litt dypere inn i hverandres psykologi, for å forstå hverandre bedre, og kunne kommunisere uten misforståelser.

Nå snakker jeg generelt og sier ikke at alle er slik, men av egen erfaring har jeg sett at hos jenter og gutter flest, er det slik det er. Selv prøver jeg så godt jeg kan å bevege meg vekk fra denne stereotypien. Personlig liker jeg guttas holdning til veldig mye. Keep it simple. Vi har en del å lære om og av hverandre gutter og jenter!

Elise Olsen

26.08.2012 kl.17:47

Utrolig bra skrevet!!
så synsykt enig !

cheerchrissy.blogg.no

26.08.2012 kl.18:06

dødsbra skrevet, veldig enig

Bentelills

26.08.2012 kl.18:11

Bra skrevet :)
Så sant

camillaa00

26.08.2012 kl.18:34

Bra skrevet <3

Rebekka Alexsandra Gutvik

26.08.2012 kl.18:37

Vi som skriver om det sier ikke at vi forlanger det! Vi sier bare hva vi liker,ikke hva dem må gjøre! Vi forteller om meningene våres.

Eirin

26.08.2012 kl.19:05

bra skrevet er enig ! <3

o k i s a n d r a

26.08.2012 kl.19:23

bra skrevet!

Julie Amundsen - inthislife.

26.08.2012 kl.20:17

Å! jeg er så enig!

su er dritpen btw! :))

arow

26.08.2012 kl.20:19

Kjempe bra skrevet!

SølviHjelvik

26.08.2012 kl.20:45

Sier bare: Don't expect a Romeo, when you're not a Juliet! <3

silje grønnesby

26.08.2012 kl.21:40

kjempe bra skrevet, er helt enig med deg her!!

Elisabeth

26.08.2012 kl.21:46

Fint skrevet. Men jeg er ikke enig med alt egentlig.

Tingen er at grunnen til at vi skriver sånne 10 ting blablabla. Er for det første fordi det er sannheten. Og at det blir jo lettere for gutta egentlig når de får vite hva jentene liker og omvent. Men er jo enig med andre ting du skriver da.

sofie

26.08.2012 kl.21:48

enig med deg!

KathrineU

26.08.2012 kl.21:49

Kjempebra skrevet! Joda, alle har sin drømmegutt, men vi kan jo selvfølgelig ikke forvente at gutter skal være perfekt.. :)

Caroline 'ingenbryrseg'

26.08.2012 kl.21:50

Altså, det er jo selvfølgelig lov å drømme men så er det heller ikke noen som kan si at det ikke er lov. Altså, det blir jo litt teit å si jenter forventer så mye av gutter, vi sier jo ikke 'du skal være sånn og sånn.. ellers kommer ingen til å like deg'.

Annika

26.08.2012 kl.21:52

Bra skrevet!

Mari Andersen Borgli

27.08.2012 kl.01:01

Jeg ble utrolig fasinert av innlegget ditt. Delte det på min blogg også. Utrolig bra!

NA

27.08.2012 kl.03:05

Tror det viktigste er at man har realtistiske og fair forventninger. Jeg mener det er HELT greit forvente å bli behandlet som en prinsesse, om man behandler ham som en konge. Er man derimot en som bare sjefer rundt og skal ha gaver i øst og vest..

Ida

27.08.2012 kl.09:44

Tanken er jo forsåvidt god; "behandle hverandre bra".

Men dette innlegget ble litt for svart og hvitt, og heldigvis er verden mer nyansert enn som så.

Det ér faktisk slik at veldig mange gutter liker å føle seg som en "skikkeli" mann, og liker å få jenten til å føle seg som en prinsesse. - Ikke HELE tiden kanskje, men på spesielle anledninger =)

Det er jo selvsagt slik at det burde være en ballanse i forholdet, der begge gir og tar, og da blir det feil uansett hvem som tar og tar - enten det er mannen eller kvinnen.

HanneRemme- SyttiProsent

27.08.2012 kl.11:39

Sykt bra skrevet! Er enig med deg, jenter forlanger drømmeprinsen som vi ser på film. Og ikke alle skjønner at dette ikke er virkeligheten, så de har så sykt høye forhåpninger til gutter.
Bra skrevet !

Sofie

16.10.2012 kl.11:45

Er enig med det du sier. Selv om jeghar den perfekte kjæreste! Han er jo ikke slik som kjøper gaver til meg hverdag, ringer til meg 24/7, ditcher vennene sine bare for meg osv.

Men han er best!

Skriv en ny kommentar

hits