Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Du+jeg=for alltid (+ litt utroskap)

Jeg har alltid vært den som ikke tåler utroskap, utroskap er noe av det værste jeg vet om. Jeg har alltid tatt den dere '' Om MIN kjæreste hadde gjort noe sånt så hadde jeg aldri tilgitt han, uansett hva!''. Men tror ikke dere dette endret seg når jeg selv fikk oppleve dette?

Å joda, dum som jeg var tilga jeg. Med tiden ødela dette forholdet og tilslutt ble det slutt noe som var like greit siden forhodet likevell var ødelagt fra det øyeblikket jeg fikk meldingen hans hvor det sto '' Vi må snakke, jeg har gjort noe som jeg må fortelle deg...''. Jeg fikk omtrent hjerte i halsen da jeg las meldingen og forsto raskt at dette ikke var bra. Men dum som jeg var forventet jeg aldri at det var noe sånt han skulle fortelle.. Nemlig at han hadde vært utro. Så der ble jeg jammen overrasket. På en dårlig måte. 

Jeg tror de fleste mennesker kommer til og oppleve en av tingene noe som ikke er overraskende noe dere kommer til og skjønne nå. Visste dere at nesten 50% av alle mennesker er utro? Det er helt håreisendes at tallene er så høye. Sykt! Men overraskendes er det 28% av de over 50 som er utro, men kun 24% av de mellom 18-34 år gjør det. Uansett, så synes jeg personlig all utroskap er helt uakseptabelt! Uansett om det er psykisk altså følelser inni bildet eller fysisk. Jeg personlig synes nok fysisk er værst, det og snike seg rundt og rote, tekste, ha sex/kysse en annen person enn kjæresten sin. Jeg synes det er kjempe kvalmt og blir dårlig bare av og tenke på det. Psykisk blir og ha følelser for andre, det er absolutt like forferdelig det MEN personlig for meg så er fysisk værst.


Som på alt annet så har vi mennesker ulike syn og meninger - Også om temaet utroskap. Jeg mener ikke at min mening om utroskap er mer rett enn deres. Absolutt ikke - Tvert imot. Alle er forskgejelli og det er helt greit, alt jeg har skrevet er fra MITT synspunkt og dere har full rett til og være totalt uenig med meg. Er ikke det nettopp derfor vi har ytringsfridom her i Norge - At man skal kunne si meningene sine uten og bli straffet for det? Så skriv til meg i kommentarfeltet hva deres meninger rundt dette er.

Heretter tenker jeg når jeg har en kjæreste og er sammen med en annen gutt og kanskje har lyst til og gjøre noe (ikke at det har skjedd hittil da) men noe jeg har tenkt og spørre meg selv om jeg noen gang står opp i slik situasjon: Er dette noe jeg ville ha gjort forann kjæresten min, visst han så på nå? Og om det ringer en bjelle oppi hodet mitt som sier NEEEEIIII så gjør jeg naturligvis ikke hva enn det var jeg tenkte på. Og om det ringer en bjelle som sier JA noe som ville ha vært veldig rart, så begynner jeg virkelig og lure på hva jeg har fått i meg iløpet av de siste 24timene.

Nå er jeg veldig interessert i å vite hva dere mener om dette, og har du noen gang vært utro eller har noen vært utro mot deg? Hvor går egentlig grensen for utroskap?


Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Kjersti

07.10.2012 kl.19:42

flott innlegg!

serista

07.10.2012 kl.19:46

du er så flink til å skrive Laurie! stå på og la ingen andre stoppe deg :-)

Rannei Skaali

07.10.2012 kl.20:09

Jeg har aldri vært utro, og det skal jeg heller aldri være! Utroskap er så egoistisk. Jeg kommer aldri til å tilgi kjæresten min dersom han gjør noe slikt mot meg. Heldigvis vet jeg at han aldri kommer til å være utro. Ei som er lykkelig forelska her, ja! :)

heddak

07.10.2012 kl.20:12

Bra skrevet :)

Celina

07.10.2012 kl.20:24

fint bildee

Marie

07.10.2012 kl.20:31

Bra skrevet :D
Utroskap er utroskap, og jeg ville ikke tilgitt noen av formene for det uansett. Lett å si nå, det vet jeg, og mest sannsynlig hadde jeg villet prøve å komme tilbake til han.. Men uansett, utroskap er vel kanskje det værste en kan gjøre imot en annen?

Frida :)

07.10.2012 kl.22:35

Fin blogg! :))

Marielle Kristine

08.10.2012 kl.00:12

Veldig bra skrevet, og er ganske enig med deg! :)

Utroskap for meg er kyssing, sex osv og det er overhodet ikke noe bra..

Vanja Reneè Flaten

09.10.2012 kl.21:02

Så enig med deg! Hvis man virkelig elsker den man er sammen med, så er ikke det å være utro en tanke engang. :)

Maiken Sofie

11.10.2012 kl.16:28

Utroskap er kvalmende. Jeg trodde jeg hadde vært utro, og forholdet holdt på å gå til dundas, men jeg hadde blitt voldtatt..

Mariann

13.10.2012 kl.00:01

Så enig med dej!

Crazymeandfriends :D - Carette

22.03.2013 kl.23:53

Enig med deg!! Du elsker ikke noen hvis du kan kysse/kline eller ha sex med en annen person!! Eller da skylde på at han/hun elsker kun deg og det var dumt, eller at de var full osv.. Du er en kjempe flink blogger :D

Skriv en ny kommentar

hits