Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Din aller største hemmelighet , her er min..

Nå tenkte jeg å skrive et veldig ærlig innlegg. Av og til føler jeg at jeg er nød til å være sterk heletiden. Uansett hvilken situasjon eller sammenheng. Innerst inne vil jeg alltid være den jenta som tåler alle de falske ryktene som blir spredd om henne, all drittslengingen og alt annet som ikke er veldig hyggelig i hverdagen. 

Jeg vil være hun som hever hodet og lever videre som normalt, uten og på noen måte ta seg nær av kritikken eller ryktene. Hvorfor er det egentlig sånn at jeg føler meg svak hver gang jeg gråter? Er ikke det bare sunt og felle noen tårer i ny og ne? Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på det, for at dere skal forstå meg. Jeg bare føler meg mindre verdt og som en svak person hver gang jeg gråter.. Håper jeg ikke er alene om dette.

Dessuten vil jeg gå så langt som å påstå at hver og en av oss har en hemmelighet som vi aldri har fortalt til noen, så om du har en hemmelighet du aldri har fortalt skriv en kommentar i dette innlegget. Det kan være godt å bare få det ut, skrevet ned, send bort og kanskje noen andre føler det på samme måte som deg, hvem vet?
Nå er det deres tur til å fortelle meg deres største hemmelighet, anonym eller ikke. Jeg poster kanskje et innlegg med noen av hemmelighetene i, anonymt såklart.

Del gjerne innlegget videre.


5 kommentarer

Den jenta...

11.08.2013 kl.00:52

Jeg har.. Strevd med selvbilde og mobbing siden 2.klasse på barneskolen og det har vært et mareritt.. Jeg føler meg så verdiløs... Og svak hver gang jeg tenker på det. Hvorfor hater de menneskene meg? Hvorfor akkurat meg? Jeg har alltid drømt om å være den jenta alle liker. Men det ble ikke meg, vil heller aldri være meg. Hvis den eneste måten å bli likt av alle på, er å være noen andre enn meg selv, så er det ikke verdt det. Ofte ønsker jeg bare å ta en brå slutt på det hele. Men angsten, redselen, men samtidig trangen. Om bare folk kunne tenkt seg om. Det skjer for mye av dette. Barn og unge kan være så slemme, tenker ikke seg om..

Det er min mest personlige og største hemlighet. Det er historien min.

Julia Grasmo

11.08.2013 kl.22:00

Utrolig fint skrevet! Skulle gjerne delt den, men greier ikke skrive det ned... Srry! <3

StineMilana

11.08.2013 kl.23:00

Føler det akkurat som deg jeg, prøver å holde meg for det meste positiv og heve meg over ting.. men når jeg gråter føler meg meg mindre verdt og patetisk...

21.08.2013 kl.12:37

jeg er egentlig adoptert men ingen av vennene mine vet det

Anonym

25.08.2013 kl.18:30

Min hemmelighet er at jeg er med en på 23 år å jeg er bare 15 vi kliner å gjør mye kjereste ting å det vill jeg ikke si til noen for da får jeg aldri se han igjen

Skriv en ny kommentar

hits