Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Pakke i posten og restaurant

Jeg har egentlig litt dårlig tid men tenkte å oppdatere dere før jeg dro ut. Ikveld skal jeg og noen av jentene fra laget møtes på en restaurant med to stykk fra Viqueens (Norges beste cheerlag).

Det er ikke ofte jeg skryter på bloggen men akkurat nå føler jeg meg faktisk VELDIG, VELDIG heldig!!! Dere som har følgt bloggen lenge vet at jeg EEEEELSKER Viqueens, de har så mange talentfulle uttøvere og jeg føler meg utrolig takknemlig for at Lotte og Sabrina tar seg tid til å komme helt til Ålesund kun for trene mitt lag. Skal hoppe i dusjen nå straks tenker jeg, om ikke så kommer jeg forsent.

Helt utrolig gode sant? Var akkurat det jeg også tenkte første gang jeg så dem på matta. 

Btw, så kom pakken min fra Varsity i dag. Jeg bestillte en shorts til dere som lurer. Den har god stretch så selv om den var i M så passer den meg likevel. Jeg tenkte å ha den på meg på treningen imorgen så da får dere sikkert se hvordan den ser ut på.Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

31.08.2013 kl.18:29

misunner deg virkelig akkurat nå.. heldiggrisen...

31.08.2013 kl.18:30

viqueens er verdens beste lag uten tvil :-D

Linn Pedersen

31.08.2013 kl.19:28

Så utrolig kult :D Kos deg masse!

Marie Svardal

31.08.2013 kl.21:15

åååh, heldig!

Tonje Alslie Dybdal

01.09.2013 kl.00:32

Viqueens Spirit er virkelig et lag å se opp til :) Ikke bare for lag ellers i Norge, men også for oss andre fra Viqueens! De er så flinke :)
Tonje Alslie Dybdal: Ja, ikke sant? De er mitt absolutt favoritt lag, nettopp pågrunn av spiriten de utstråler, teknikken og fleksibiliteten. De får alle stunts til å se så enkle ut, og de utfører alt fullt ut. Ja, de er bare HELT SYKE rettere sagt!!

- Tusentakk for kommentaren, kom gjerne tilbake flere ganger, setter sånn pris på tilbake meldinger fra alle som er innom bloggen :D

01.09.2013 kl.00:39

så heldige dere er..

Skriv en ny kommentar

hits