Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Tidenes mareritt , wææ

Jeg hadde seriøst tidenes mareritt inatt , det er ikke ofte jeg husker drømmene mine men denne her husket jeg vel og merke da.

Drømmen startet med at jeg og noen venner av meg var inne i et hus om jeg ikke husker feil, eller kanskje det var en skolebygning(?)Uansett så begynte plutselig bygningen å synke litt etter litt. Ingen visste på hvilke steder vi kunne gå trygt, derfor ble vi alle stående i ett hjørne heletiden.

For å gjøre det enda mer traumatiserende så fant vi ut at hvis vi falt igjennom gulvet i enten 1.,2. eller 3.etasje så kom vi til å falle laaaangt ned type Victoria falls høyde. Såklart ble jeg livredd da vi fikk vite det, men plutselig endret drømmen seg voldsomt. SofieMote (Link her, (Skjult reklame for deg sofie HAHAHA) begynte å gå catwalk på det lille som var igjen av gulvet, og deretter stilte vi andre oss andre bak hun og gikk catwalk vi også. Jeg husker at jeg kjente det knirke fra underlaget under oss da kompisen min gikk over, og like brått etter var jeg lys våken, i sengen min i den virkelige verdenen.

Da jeg våknet til meg selv igjen reiste jeg meg sakte opp og bare ristet på hodet, første tanken i hodet mitt var ´´fyfaen, tenk at jeg ikke ble drept´´. Og ja, det er så absolutt lov til å banne i slike sammenhenger, jeg er ikke et dårlig forbilde for det om hihi! 

Noen som vet hva drømmen kan bety? Eller som har drømt noe lignende noengang?

Bildet over er av Victoria falls til de som lurer. Og alle som leser MarheBorge sin blogg fast vet vel at det er jævlig langt ned der. Tenk at jeg faktisk nesten døde der....6 kommentarer

Marie Svardal

08.09.2013 kl.14:10

æsj, hater å ha mareritt! :(

Dreamden

13.09.2013 kl.19:33

Uff det er ikke kos med mareritt :/ Jeg kan ikke tolke drømmer og sånt selv, men vet om en nettside hvor du kan sjekke ut de ulike symbolene i drømmen også tolke drømmen/marerittet selv :)
Dreamden: Åh, hva heter den? :-D

Dreamden

13.09.2013 kl.20:00

Her er siden:http://www.droemmetydning.com/ Håper den hjelper deg :)
Dreamden: Takk for tipset snille snille deg :) * Krysser fingrene for det* tihi :-D

Dreamden

13.09.2013 kl.20:03

Ingen årsak :D

Skriv en ny kommentar

hits