Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Tips: Min nye favoritt serie

Tenkte å tipse dere om en serie jeg har startet å se på i det siste. Jeg er totalt oppslukt i den allerede, vet ikke om dere har sett den enda men den heter The Client List (?) Serien er kort basert på livet til Riley Parks ( spilles av Jennifer Love Hewitt). Hun lever et helt normalt liv som gift og med to barn.

Kort tid etter serien starter får vi ett hint om at noe er svært galt:Ektefellen til Riley har uten varsel forlatt henne og deres to barn. Hun føler seg fortapt og har altfor mye regninger å betale. Etterhvert bestemmer hun seg for å starte i en ny jobb på et spa som raskt viser seg å være mye mer enn kun ett normalt spa .....

Som følge av dette ser hun seg nødt til å leve et dobbeltliv, noe som resulterer i at hun må holde hemmeligheter fra sine nærmeste.  Det eneste positive ved at mannen hennes, Kyle er forsvunnet er Kyle´s bror Evan. Evan hjelper til der det trengs og sørger for at Riley går videre med livet sitt.

Det er åpenbart at noe er på gang mellom Riley og broren til Kyle, men vil det faktisk utvikle seg til å bli noe mer utover i serien? Det må dere nesten se serien for å få vite med mindre dere følger serien på tubeplus.com eller på onsdager 22.30 på tv3. Jeg har sett totalt 13 episoder hittil og klarer ikke å slutte å sette på neste episode etter jeg er ferdig å se en, kjempe speeennende!!

 Noen av dere som har sett den? Og har dere noen serier å anbefale meg?

Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt utrolig glad!6 kommentarer

afcl

13.09.2013 kl.20:06

ååå si fiiin topp, den var kjempe fin

ba0

13.09.2013 kl.20:40

kjempe fint antrekk!! <3 elsker bloggen din

Edel Kristina

13.09.2013 kl.21:46

Ikke sett den, men takk for tips!

Marie Svardal

13.09.2013 kl.21:56

Har ikke sett den serien før, men jeg anbefaler The Walking Dead, Supernatural, Gossip Girl, Dexter... Hm.

STINE HAUGAN

13.09.2013 kl.21:56

Vampire diaries og pretty little liars :D

sabita

15.09.2013 kl.15:31

åå den virker kjempe kjekk! jeg elsker pretty little liars og prison break <3

Skriv en ny kommentar

hits