Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Hva er best? Singel VS Kjæreste

Kanskje det er flere enn meg som har sett seg lei på klissestatuser, kjæresteoppdateringer type ´´Åh, jeg elsker deg gutten min over alt på jord, du er verdens beste kjæreste.´´ osv når de blar ned over facebookveggen sin? Jeg er ihvertfall dødslei all fokuset rundt om å ha en kjæreste som det er nå til dags. Derfor tenkte jeg å punktvis lage en oversikt om hva JEG mener er positivt ved å være singel. 

Jeg kan starte med å fortelle hvorfor jeg er blitt gladere i å leve singeltilverelsen. Jeg får blant annet fokusert massevis på venner, skole/lekser og liker ikke kun å være singel fordi da kan jeg hoppe på den neste gutten som viser interesse for meg. Jeg har rettere begynt å starte å sette mer pris på alle rundt meg og spesielt mine nærmeste etter at jeg ble singel. Hadde blitt utrolig takknemlig om dere deler innlegget videre ved å trykke på *liker* knappen til venstre under innlegget.

- Den første tingen som som er deilig med å være singel er at du kan ha på deg slaske klær hjemme hver eneste dag, slippe å dusje så ofte, du kan ha håret i den største og styggeste tuten noensinne uten at noen bryr seg. 

- Du har ikke minst kun deg selv og dine egne behov å tenke på. Sånn som meg da f.eks, jeg bruker en evighet på å bestemme hva jeg skal ha på meg om morgenen, synes sånn seriøst det er det vanskeligste i verden. Håper jeg ikke er helt alene der heh.

- FREEEEDOM!! Friheten til å gjøre hva f*** du vil og føler for, når og hvor du føler for det. Det er nok det meste med å være singel. Du kan planlegge treff med venninner, jentekvelder, cafèturer og shopping med venninner uten å måtte spørre den du er sammen med om det er ´´greit´´.

- Dessuten slipper man angsten om å ikke vite om man kommer til å miste den man er sammen med og å bli såret.


- Og i tillegg slipper man å bli frustrert over at den andre ikke holder avtaler, er der på klokkeslettet og man slipper unna alt drama med andre jenter og sjalusien som kan oppstå under et intenst forhold.

- Når du er singel så har du sjansen til å lære nye ting om deg selv. For eksempel her en dag så lærte jeg at det å dele seng med en annen person med langt mellomrom siden sist jeg hadde overnatting ikke var tingen for meg. Jeg må innrømme at da jeg våknet mitt på natten og hadde minimal med dyne så hadde jeg lyst til å sparke til vedkommende som lå vedsiden av meg haha.

- Tilslutt har kjempe man mye av tid til overs til å kun fokusere på skole/karriere/framtiden om man ikke har en gutt som man sitter å venter på melding ifra hvert andre sekund. Dere kjenner dere sikkert igjen i den følelsen du får når telefonen vibrerer og du håper av hele ditt hjerte at det er han du liker som sender melding? Joa, den følelsen er fantastisk den misforstå meg rett. Men dersom du skal gjøre lekser og fokusere på vennene dine og deg selv på samme tid så er dette dødsvanskelig. 

Noe annet som igjen er positivt dersom du er singel.Kjente du deg igjen i noe av det ovenfor? Hvilke av punktene isåfall?15 kommentarer

Kaisa Elise

16.09.2013 kl.18:44

Bra skreve :)
Jeg synes det er best å ha kjæreste. Da har man alltid en ved sin side som støtter deg uansett hva. Synes det er helt fantastisk! Det punktet ditt med å gå i slaske klær og stygg dott på hode, det gjør jeg innimellom når jeg er med samboeren min, og synes det er deilig å ha det sånn i et forhold :) Bra innlegg

Elisabeth

16.09.2013 kl.19:16

Er enig i mange av punktene, men jeg er helt klart en kjærestejente! Å være singel er veldig fint den éne dagen i uka du MULIGENS er på fest, ellers synes jeg det suger haha! Jeg synes det er så fint å ha en du kan kødde med, kose med, og bare være deg selv med, så jeg er ikke helt enig i de punktene med at du må ordne deg for kjæresten altså, hehe ;)

Victoria Venbakken

16.09.2013 kl.19:20

Enig i mye av det:) synes det er deilig å slippe den angsten og sjalusi osv!

ingridvh

16.09.2013 kl.20:59

Kjæreste ATM.

juliaalaumann

16.09.2013 kl.21:11

SV: åå tuusen takk <3 du er utroolig pen du ogsåå!

16.09.2013 kl.21:44

jeg er helt enig med deg der!

:)

16.09.2013 kl.22:59

synest det er best med kjæreste alså :) når du har funnet en du virkelig elsker og han elsker deg like høyt tilbake så er det helt fantastisk! Viss den du er sammen med virkelig bryr seg om deg så bryr han seg heller ikke om hvordan du ser ut 24/7 ! man burde også viss man er i ett forhold lage tid til venner , det er viktig! :) Men kjempefin blogg , du skriver utrolig bra innlegg, du får meg liksom til å lese mer å mer, er fast leser , sjekker flere ganger daglig om du har oppdatert :D du virker så koselig å grei og du er sykt pen ! :D stå på :-*
:): Utrolig fin kommentar av deg anonym hihi! Jeg skjønner totalt hva du mener, og er ganske enig med deg i den om at den du er sammen med ikke skal bry seg om du går i slaskeklær eller er pyntet til en hver tid.

- Kommentaren din varmer virkelig, selv på en så sykt dårlig dag hehe.

Tusentakk for det, og kommenter gjerne flere ganger så skal jeg få prøvd å svare i kommentarfelt oftere.

<3333 IGJEN , tuuusentakk!!!!!

Ine

17.09.2013 kl.00:07

Utrolig bra skrevet, kjente meg faktisk igjen på alt du sa der. Godt og se det er fler!! :D Du skriver mye bra :)) Stå på !

Superrebz

17.09.2013 kl.11:47

Velger nok kjæreste, så lenge man har et ålreit forhold. Jeg har ikke noe problem med å være "stygg" foran kjæresten min, og han er så vendt med det at jeg tror ikke det gjør han noe heller. Vi er den typen som har kappløp inn på do når vi har vært noe sted, de som kan le om vi promper på hverandre og vi kan be hverandre skjerpe oss om vi oppfører oss teit. Så jeg er veldig glad i kjæresten min og det å være i et forhold. Men jeg tror ikke jeg kunne klart å være i et forhold som ikke er sånn, når jeg har vært i et som er sånn!

Über-Cindy the fox boogie

18.09.2013 kl.02:06

Singel forever med mindre gjenforening med mannen min er aktuelt. Jeg forstår ikke helt hvorfor det å reise på jenteturer, jentekvelder på byen, eller noe som helst som har med venner skulle være noe vanskeligere å gjennomføre, og ta vare på når man er i ett forhold. Frihet er viktig for to mennesker å ha selv om man er kjærester! Ikke friheten til å være utro og ha hemmeligheter bak ryggen til hverandre, men friheten til å gjøre sånne enkle ting som jeg avogtil gjør når jeg ikke fikk sove, kjører meg en tur ett par timer, langs landeveien, for å litt klarhet i tankerekkene, uten å måtte svare på ett eneste spørsmål om hvor, hvem, og hva man har gjort. Altfor mange sliter ut hverandre på mistillit, beskyldninger, og usikkerhet. Mange par er slitsomme å ha i omgangskretsen, utover de mest dramatiske såpeopera-forholdene mange har.

Det finnes massevis av mannemennesker å ta av! Havet blir aldri tomt for fisker. Man må bare finne ut hva som faktisk funker!:)

Bra innlegg forressten.

Über-Cindy the fox boogie

18.09.2013 kl.02:09

...Men jeg velger kjæreste ja. Kjæresten jeg hadde.;P

mia engvoll

22.09.2013 kl.18:36

Det er fint og ha kjæreste. Jeg kan ha den styggeste hår frisyren og de slaskete klær uten at han bryr seg. Man har alltid en som er der for deg, uansett hva. Jeg kan være med vennene til han og meg selv. I forholdet til meg og min kjæreste bryter ingen av oss avtaler og hvis vi vil ha en helg fri fra hverandre så gjør vi det. Eneste som er dårlig med å ha kjæreste er avstanden.. Selvfølgelig er jo noen bra ting med og være singel også, men jeg er nok en kjærestejente!

Skriv en ny kommentar

hits