Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

En ting dere lesere kanskje ikke visste om meg..

En ting dere lesere kanskje ikke visste om meg er at helt siden jeg var liten har jeg slitt med å tørre å se folk i øynene. Og slik er jeg forsatt. Jeg klarer bare ikke og endre det, og får helt angst når jeg er nødt til og se noen i øynene i mer enn 2-3 sekunder av gangen. Det er ganske vanskelig for meg og snakke om dette - Like vanskelig er det og forklare det også men jeg skal prøve så godt jeg kan!

Før da jeg var 10/11år var det mange som sa til meg '' Se meg inn i øynene nårjeg snakker til deg'' noe jeg naturligvis da prøvde og gjøre, men like fort som jeg fikk blikk-kontakt med dem datt øynene mine bort fra blikket demmes og bort på f.eksempel en hvit vegg. Jeg bare stirret på veggen og studerte mønsteret eller tapeten på den . Jeg vet hvor weird det høres ut men er faktisk sant. Det var mye enklere da  jeg var yngre og bare unngå og møte blikket til andre men de 2siste årene har jeg bare sparket meg selv i ræva og tvingt meg selv til og faktisk se på folk når jeg har en samtale med de.

Om ikke så hadde jeg bare virket overlegen og bitchy noe som absolutt ikke er i virkeligheten. Jeg er en imøtekommende, blid og omsorgsfull person som er veldig snill mot de rundt meg, så jeg hadde blitt veldig lei meg om jeg fremsto som en bitch, så jeg håper veldig jeg ikke gjør det. Dette er også en av grunnene til at jeg skriver dette innlegget, sånn at dere skal få bli litt mer kjent med meg. Ikke bare meg som ''blogg-laurie'' men den ekte meg - Laurie Yei.

Jeg har tatt meg selv mange ganger i og stirre ut vinduet eller snu ansiktet rett til siden når jeg snakker med noen. Noe som er utrolig uhøflig gjort av meg men jeg klarer bare ikke og se folk i øynene, og det er ikke akkurat det første jeg forteller noen når jeg møter dem, at '' hei du, sorry om jeg ikke ser deg i øynene. Det er absolutt ikke for og være uhøflig jeg er bare ganske weird så jeg må stirre forbi skulderen din bort på det eiketreet bak deg''. Dere skjønner tegningen sant? Så jeg føler meg ganske rar siden jeg alltid har oppført meg sånn og lurer på om noen av dere har det slik også? Hva kan jeg liksom gjøre for og lære meg og slappe av mens jeg snakker til noen? Hvordan ser to personer egentlig på hverandre når de snakker sammen, blikkontakten liksom?

Spørsmål som dette og sikkert mange mange andre er spørsmål jeg tenker igjennom hver eneste dag, men som jeg ikke har snakket med noen andre om. Jeg skrev dette innlegget delvis for og spørre dere om tips på hvordan jeg kan bli bedre til og kommunisere med andre mennesker, om dere har noen tips liksom - Og delvis for at dere skal bli mer kjent med ''the real Laurie''. Jeg håper mange av dere svarer meg i kommentarfeltet under!

 9 kommentarer

Du+jeg=for alltid (+ litt utroskap)

Jeg har alltid vært den som ikke tåler utroskap, utroskap er noe av det værste jeg vet om. Jeg har alltid tatt den dere '' Om MIN kjæreste hadde gjort noe sånt så hadde jeg aldri tilgitt han, uansett hva!''. Men tror ikke dere dette endret seg når jeg selv fikk oppleve dette?

Å joda, dum som jeg var tilga jeg. Med tiden ødela dette forholdet og tilslutt ble det slutt noe som var like greit siden forhodet likevell var ødelagt fra det øyeblikket jeg fikk meldingen hans hvor det sto '' Vi må snakke, jeg har gjort noe som jeg må fortelle deg...''. Jeg fikk omtrent hjerte i halsen da jeg las meldingen og forsto raskt at dette ikke var bra. Men dum som jeg var forventet jeg aldri at det var noe sånt han skulle fortelle.. Nemlig at han hadde vært utro. Så der ble jeg jammen overrasket. På en dårlig måte. 

Jeg tror de fleste mennesker kommer til og oppleve en av tingene noe som ikke er overraskende noe dere kommer til og skjønne nå. Visste dere at nesten 50% av alle mennesker er utro? Det er helt håreisendes at tallene er så høye. Sykt! Men overraskendes er det 28% av de over 50 som er utro, men kun 24% av de mellom 18-34 år gjør det. Uansett, så synes jeg personlig all utroskap er helt uakseptabelt! Uansett om det er psykisk altså følelser inni bildet eller fysisk. Jeg personlig synes nok fysisk er værst, det og snike seg rundt og rote, tekste, ha sex/kysse en annen person enn kjæresten sin. Jeg synes det er kjempe kvalmt og blir dårlig bare av og tenke på det. Psykisk blir og ha følelser for andre, det er absolutt like forferdelig det MEN personlig for meg så er fysisk værst.


Som på alt annet så har vi mennesker ulike syn og meninger - Også om temaet utroskap. Jeg mener ikke at min mening om utroskap er mer rett enn deres. Absolutt ikke - Tvert imot. Alle er forskgejelli og det er helt greit, alt jeg har skrevet er fra MITT synspunkt og dere har full rett til og være totalt uenig med meg. Er ikke det nettopp derfor vi har ytringsfridom her i Norge - At man skal kunne si meningene sine uten og bli straffet for det? Så skriv til meg i kommentarfeltet hva deres meninger rundt dette er.

Heretter tenker jeg når jeg har en kjæreste og er sammen med en annen gutt og kanskje har lyst til og gjøre noe (ikke at det har skjedd hittil da) men noe jeg har tenkt og spørre meg selv om jeg noen gang står opp i slik situasjon: Er dette noe jeg ville ha gjort forann kjæresten min, visst han så på nå? Og om det ringer en bjelle oppi hodet mitt som sier NEEEEIIII så gjør jeg naturligvis ikke hva enn det var jeg tenkte på. Og om det ringer en bjelle som sier JA noe som ville ha vært veldig rart, så begynner jeg virkelig og lure på hva jeg har fått i meg iløpet av de siste 24timene.

Nå er jeg veldig interessert i å vite hva dere mener om dette, og har du noen gang vært utro eller har noen vært utro mot deg? Hvor går egentlig grensen for utroskap?


Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Mitt forhold til moren min

Før jeg starter dette innlegget så vil jeg si at dette innlegget ikke på noen måte er et negativt innlegg, eller en sånn tekst hvor jeg forventer og få at alle skal synes synd i meg osv. Dette er IKKE et slikt innlegg og jeg håper dere ikke oppfatter det som det heller. Dett er et innlegg til min kjære mamma som jeg elsker kjempe høyt men, på andre side vil jeg ta opp at ting ikke alltid har vært så lett, med meg her i Norge og hun i Liberia - Og hvordan det var for meg og bli rivd bort fra hun og de andre søskene mine for snart 10år siden. For meg er det et tema som er veldig vanskelig å skrive om men jeg gjør det likevell siden jeg har fått så mange spørsmål om jeg ikke kan skrive et slikt innlegg. Jeg setter kjempe stor pris på om DU leser hele dette innlegget og kanskje til og med deler det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette innlegget er dedikert til min kjære mamma Esther! 

... Jeg husker da du fortalte meg om Norge mamma. Det store, rike landet langt langt borte. Det landet hvor jeg skulle bo sammen med tante og to andre personer de neste månene. Du sa aldri hvor lenge det ble til jeg fikk se deg igjen, men du sa en dag, ja en dag så skulle vi møtes igjen. Du foresikret deg om at jeg var posetiv til og dra, og du garanterte meg at jeg kom til og få det bra i Norge, det store fremmede landet. Du fortalte meg det lille du hadde hørt om Norge, og  shoppingturene hvor du fortalte meg om Norge var de beste! Alene tid med deg mamma var alltid noe av det kjekkeste jeg visste om. 

Tiltross for at jeg dro til Norge og ting ikke gikk som planlagt(les mer om det HER), så klandrer jeg deg ikke. Såklart tenker jeg inn i mellom '' Hvorfor meg? Ville du virkelig meg så vondt at du lot meg dra helt alene, med tante som jeg ikke da kjente på det tidspunktet og to andre personer? Hvorfor? Trodde du det var det beste for meg? '' Slike spørsmål stiller jeg meg selv stadig vekk men jeg er ikke sint på mamma på noen slags måte. Hun gjorde det hun trodde var beste for meg, og selv om jeg ikke hadde det så bra de 3første årene mine her i dette landet så har de 7åra etter det gått mye bedre. Jeg har blitt kjent med utrolig mange fantastiske mennesker som jeg ikke engang hadde fått møtt om det ikke var akkurat JEG som ble ''valgt'' ut til og reise til Norge. Jeg har fått såååå mange venner som jeg kommer til og ha i lang tid fremmover, og ikke minst har jeg fått utviklet talentet mitt som du alltid snakket om. 


Et av de første bildene jeg fikk av mamma etter at jeg flyttet til Norge. Desember 2006.mamma i blå.

Jeg får tårer i øynene stadig vekk når jeg får høre at jeg er lik deg mamma. At jeg har samme ansikt som deg og veldig lik stemme. De gangene jeg får høre det så blir jeg skikkelig glad og stolt over og være barnet ditt. Jeg VET du gjorde det du trodde var best, og at du aldri ville at det skulle skje meg noe vondt! Tusentakk for at AKKURAT jeg fikk dra mamma, for om ikke så hadde jeg ikke fått opplevd alt jeg har opplevd på desse 10tunge men fantastiske årene.  Jeg elsker deg snilleste mammaen min, jeg gråter mens jeg skriver dette. Du er den kuleste mammaen i hele verdenen. Og tislutt må jeg si jeg elsker samtalene våres hvor vi starter og diskutere hvem som skal legge på først haha! Også de gangene når jeg gir deg et kyss over telefonen også gir du meg syv stykk tilbake, awww mamma. Du er så utrolig søt og jeg håper jeg snart får se deg igjen, da skal jeg gi deg en kjeeeeeempe stor klem og bare slippe ut alle følelsene mine. Jeg vet jeg er favorittdatteren din, selv om du ikke alltid vil innrømme det forann de andre søstrene mine så vet vi begge at jeg er det hihi! Love u mummi! Fra din favorittdatter(hihi) Laurie Yei

Del gjerne dette innlegget videre om du støtter meg! Takk på forhånd!

Jeg velger og ikke stenge kommentarfeltet i dette innlegget og håper dere haterne der ute kan vise såpass mye respekt ovenfor meg og familien min at dere ikke slenger på leppa i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt veldig pris på og tror dere klarer og lar være og gjøre også! Takk!18 kommentarer

Jenter forlanger alt for mye av gutter!

Jeg tror jeg har lest alt for mange innlegg med overskriftene ; 10 ting jenter elsker at gutter gjør , 10 ting gutter ikke visste om jenter , gutter er så søte når de gjør.... , den perfekte kjæresten er...osv osv. Dere skjønner hvilke innlegg det er snakk om her sant? Jeg blir bare mer og mer lei til flere slike innlegg jeg leser, for jeg tenker liksom ; Hva skal dette liksom forandre? Skal alle gutter bli perfekte når de leser DITT innlegg på DIN blogg, fordi du skriver punkt på hvordan en perfekt gutt/kjæreste skal være i dine øyner? Jenter krever rett og slett alt for mye av gutter. I dette innlegget skriver jeg alt fra mitt synspunkt og hva jeg mener om denne saken. Det kan hende noen av dere har en helt annen mening om temaet og det respekterer jeg. Det er derfor kommentarfeltet finnes, så skriv gjerne DIN mening der.

Mange unge jenter har sine krav på hvordan de ser for seg den ''perfekte'' kjæresten; Milliader,  han et må eige en stor villa, være hollywood kjendis og alt det der. Dette er noe vi jenter begynnner og forstå at ikke er realistisk tankegang til eldre vi blir. Noen forstår det kanskje aldri til og med(?) Hva ssv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg rett og slett er idiotiske!kal det hjelpe at vi jenter skriver om at hvordan gutter skal behandle oss, hvordan vi liker og bli behandlet og hva de må gjøre for oss osv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg er idiotiske!

- Før i tiden handlet det om at menn skulle forsørge familiene sine, men nå fortiden virker det som om vi jenter vil at guttene skal behandle oss som prinsesser. At de skal gå rundt oss og rydde rundt omkring, passe på at alt er på stell, gi oss massasje to ganger pr.døgn og gi oss de dyreste gavene vi kan tenke oss. Det er sånn jeg oppfatter jenter som sier ting som; Hvorfor kom han ikke for og møte meg? Han dro liksom til HENNE, jeg er jo såååå mye bedre enn hun eller jenter som sier '' For en dårlig kjæreste han er, han ga ikke meg en ring til 1000,- som valentinsgave engang...Eller røde rose, eller det hjertesmykket jeg ønskte meg. Kanksje jeg bare skal droppe han, hva synes du?''

Jeg blir innmari oppgitt hver gang jeg omgås slike jenter. Hva er det dere tenker med jenter? Hva er det som får dere til og tro at en gutt vil bruke flere tusenlapper til og kjøpe en valentinsgave til dere? Og hvor skal liksom guttene få alle de pengene fra? Tror dere at penger vekser på trær og busker eller?

# Ikke tving en gutt til og gå rundt på shoppingsenteret med deg i 10timer i strekk.  # Ikke forvent at han skal gi deg en eksklusiv og dyr gave. Ikke forvent at han skal huske hvert et ord du sa i en times lang telefonsamtale.Om du gjør så kødder du med meg ?? # Tenk deg om neste gang du tvinger han til og bære alle handleposene, vesken di,n hunden + barnevognen på engang. Gutter er kanskje sterkere enn oss jenter men ikke supermann! # Ikke forvent at han skal droppe kompisene sine for deg heller, venner er noe som er veldig viktig i gutters liv så det er ikke vits og engang tro at de dropper kompisene for og være sammen med deg hver gang. # Og tilslutt; Ikke forvent at han svarer på meldingene dine rett etter du har sendt dem eller at han sender deg 4meldinger pr.dag!

Grunnnen til at jeg skrev dette innlegget var i håp om at mange jenter der ute tenker over dette når de holder på med en gutt eller er sammen med en. Ikke forlang altfor mye jenter! Gutter er bare mennesker de og, med følelser, tanker og fortvilelse. Tro det eller ei! Selv om vi jenter synes og mener at gutter har det mye enklere enn oss jenter så er det ikke alltid tilfelle. De har sine problemer de også, som vi jenter kanskje ikke tenker på. Så vær snille og ta vare på guttene jenter!♥ Del gjerne dette innlegget videre!

Likte dere dette innlegget, og vil dere at jeg skal fortsette med og skrive lignende innlegg som dette? Jeg bruker trossalt flere timer på slike innlegg som dette, og vil gjerne vite om dette er dere liker og lese om osv. Så skriv et JA eller et NEI i kommentarfeltet , om dere vil lese eller ikke lese slike innlegg:)31 kommentarer

Laurie, du er feit, stygg,en hore og svart jæva neger!! Dra deg til....

Om det er EN ting jeg får høre om hele tiden så må det være fortiden min.. Ting som har skjedd og ting som folk ''tror'' skjedde for noen år siden. Btw så kommer jeg IKKE til og stenge kommentarfeltet på dette innlegget for jeg vil lese hva dere har og si om dette innlegget og så klart; Lese de juicy kommentarene fra dere haters, så fyr løs. Kommentarfeltet er deres haters ;-*

Folk som lever i dette universet dømmer så innmari lett... Hvorfor dømmer dere meg fordi dere har hørt noen rykter? Dere tørr ikke og spørre meg rett ut om dette er sant, men tar heller snarveien ; Snakker dritt bak ryggen min og kommer med påstander om hva dere mener er ''sannheten''. Hvorfor ikke spørre den som kan svare dere på alle spørsmålene? Nemlig meg! Akkurat nå er jeg dritt lei av rykter. Ting som folk påstår har skjedd for over 2 år siden som de tydligvis ikke har glemt og bare ''må'' ta opp nå. Greit nok. Alle gjør feil, men om det er noe jeg ikke takler så er det folk som ikke tørrr og komme rett opp i ansiktet på meg og spørre rett ut.

Hva er det jeg har gjort dere gjør at dere må finne på de drøyeste ryktene og de styggeste tingene og si om meg? Hva er det jeg har gjort som får dere til og mobbe meg over nett OG face to face? Jeg skjønner virkelig ikke. Så mange ganger har jeg opplevd at folk tror de kjenner meg men egentlig ikke vet en dritt også bare må de henge meg ut og si alt stygt de kan komme på om meg. Hva er det jeg har gjort dere? Er det av ren misunnelse dere gjør og sier sånt eller er jeg virkelig så stygg som dere sier? Med stor nase, stygg kropp, feit, en hore, en SVART NEGER, og som burde dra meg tilbake til hvor enn jeg kom ifra?En annen ting er folk som snakker dritt om mine nærmeste pågrunn av at de ikke liker MEG. Min nærmeste familie har ingenting med hva jeg gjør og ikke gjør så ikke bland dem inn. Familien min er i Afrika så jeg tror ikke mamma akkurat vet hva jeg gjør 24/7 heller. Og om du ikke vil være min venn pågrunn av rykter du har fått høre og er så dum at du har trodd på de, så er det greit. Om du ikke vil være venner med meg fordi jeg legger ut bikini bilder på bloggen min så er det også greit. Jeg tvinger ingen til og være venner med meg men jeg synes det er respektløst at foreldrene til jenter jeg kjenner ringer mine foresatte og sier '' Datteren min skal ihvertfall ikke få lov til og henge med hun dere Laurie igjen!! Har dere sett hva hun har lagt ut på bloggen sin osv osv? Datteren min skal aldri få være med henne igjen!!!''. Jeg blir rett og slett oppgitt når jeg får høre at noen voksne mennesker på 40-50 år har sagt no sånt. Bare det at de våger og ringe mine foresatte gjør meg sint! Og spesielt for og si noe så idiotisk! Hvor gamle er vi egentlig? 5år? Det virker isåfall sånn... Jeg tror dere skal en skikkelig titt på innholdet på bloggen min også kan dere åpne kjeften og si noe ETTERPÅ! Ikke bare se ET bilde jeg har lagt ut også dømme meg som person.

Og til dere som er så jævla tøffe i trynet at dere snakker dritt om meg så kom og spør meg face to face da vell?! Jeg får uansett høre det igjen før eller senere så jeg ser ingen grunn til og baksnakke meg egentlig.. Det forteller mer om deg som person enn om meg! Og folk lurer på hvorfor jeg flyttet til Ålesund for et år siden(?) Der ar dere svaret. Og såklart fordi jeg ville gå danselinjen her som er den eneste danselinjen i fylket.

- Det var alt jeg hadde og si for denne gang..Kommer kanskje mer en annen gang. Så til neste gang før du dømmer meg ; Skal du ta på deg mine sko, og gå den samme lange veien som jeg har måtte gå. Du skal bearbeide tapet av og miste kontakten med familien din som 7åring, du skal orke å gå igjennom alle følelser og hendelser som jeg har vært igjennom. Du skal orke og gå igjennom alle timene jeg har gått hos psykolog, alle legetimer, undersøkelser og ikke minst rettsaker jeg har måttet gå igjennom. Du skal få kjenne hvordan det er og bli mishandlet og og få selvtilliten sin knust på de værste måtene som 8åring. Du skal ha energi til og stå imot all mobbingen som skjer på skolen hver eneste dag uten og si ifra til noen. Du skal takle selvmordstanker og mareritt i flere år alene før du tørr og snakke om dem til noen. Du skal snuble over alle de steinene jeg har snublet over forså og reise deg opp igjen, og gå samme veien som jeg gjorde. Først da kan du dømme meg og MITT liv!! Jeg vedder på at over 90% av dere som las alt dette visste knappe halvparten av dette om meg før dere las dette innlegget, am i right? Anyways over og ut!

''Don't judge me by my past, I don't live there anymore'' er mottoet mitt.

@ Mail: Laurinedeline@hotmail.com

Del gjerne dette innlegget videre!48 kommentarer

Til Mammatilmichelle: Du er et herlig menneske!

Dette innlegget er skrevet til kjære Anna Rasmussen. Først vil jeg bare si tusen hjertelig takk Anna for at du fikk så mange tusener personer til og stemme på MITT bidrag i bredbåndkonkurransen som ble avsluttet for knappe fire uker siden!! Jeg synes det var utrolig snilt gjort av deg at du gjorde dette, selv om jeg synes du fortjente og vinne selv! Plutselig fikk innmari mye støtte fra villt fremmende de neste ukene etter at du fikk VEELDIG mange til og stemme og, dele innlegget ditt. Det føltes helt fantastisk at sååå mange der ute støttet meg og var så utrolige snille mot meg. Plutselig på null komma niks så hadde jeg over 10 000 flere stemmer, og ant ikke hvor de kom ifra. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad siden jeg så at det var fra akkurat DEG, og at du hadde skrevet et innlegg om meg! Derfor måtte jeg bare si tusentakk til deg!!  - Du er virkelig et herlig menneske Anna, aldri glem det! Derfor måtte jeg bare si tusentakk til deg! Ting er til tider veldig vanskelige men det ordner seg alltid tilslutt og spesielt for en så så søt og smart jente som deg. Stå på!

Gavekortet mitt er nå endelig hentet og jeg er superfornøyd med det, atm ligger den i en safe på en hemmelig plass som ikkje jeg vet selv engang hvor er.. Når jeg faktisk blir og dra tilbake til Liberia er ikke bestemt ennå, men jeg tenkte og likevell kjøre en spørrerunde i dette innlegget, så om det er noe DU lurer på om meg, eller om bredbånd konkurransen, reisegavekortet eller noe!

Så hva lurer DU på rundt dette?

Baben og supermammaen Anna Rasmussen hehe ;-*

 

Please del dette innlegget videre sånn at forhåpentligvis Anna får lest det ♥♥ Jeg håper virkelig at mange dere som både leser og som ikke leser bloggen til Anna deler det, sånn at hun faktisk får lest det!7 kommentarer

'' Vet ikke du hvor gammel du er??!!?? Herregud ass''

Et helt vanlig spørsmål som hvor gammel jeg er blir til tider veldig vanskelig for meg og svare på. Mange spør meg om jeg ikke blir forvirret selv og jo det blir jeg. Andre spør sånn '' Vet ikke du hvor gammel du er???? :O''.  Og akkurat nå er det sykt irriterendes og få så mange spørsmål om dette og spesielt om de blir stillt på en nedlatende måte eller over facebook. Derfor valgte jeg og skrive dette innlegget en gang for alle, sånn at alle dere der ute får svar på alt dere lurer på rundt alderen min.

La meg foklare fødtselsdatoene mine kort:

25.01.97- Dette er bursdagsdatoen jeg fikk da jeg kom til Norge. Jeg fikk datteren til han jeg kom med sitt pass og det er dette passet jeg forsatt bruker. Det betyr at jeg fyller 16år neste januar. Altså at jeg er 9ende klassing.

21.11.95 - Dette er bursdagsdatoen som min søster sa hun mente jeg hadde bursdag på. Denne datoen tilsvarer at jeg nå i år, i november blir 17år.

Grunnen til at jeg selv ikke husker datoen er fordi jeg aldri har blitt fortalt i barndommen min spesifikt hvor gammel jeg egentlig er. Alt dette er ganske komplisert for meg også, og av og til føles det ut som hodet mitt skal eksplodere av tanker rundt nettopp dette temaet. Hvor gammel skal jeg egentlig si at jeg er? Så når jeg møter på nye folk og de spør meg om hvor gammel jeg er så blir jeg helt stum og usikker på hva jeg skal svare. For det blir unaturlig og fortelle at jeg har et pass der jeg er niendeklassing men at på ekte er jeg en 17år gammel jente som går på videregående (vg2). Så av og til velger jeg og bare fortelle dette rett ut men noen ganger bare sier jeg at jeg er 17 og ferdig med saken. For da slipper jeg og forklare meg.

Jeg hater og forklare meg på akkurat dette med alderen min. For til mer jeg forteller til mer vil folk vite. La oss si om jeg f.eksempel reiser utenlands, tar fly, eller tar buss så bruker jeg 1997 papirene, altså den alderen alle papirene mine er på. Og om jeg er hos politiet for og ta nye passbilder eller reiser til Oslo for og fornye visumet mitt så må jeg si at jeg er født i 25.01.97, uansett hva! Dette er noen ganger veldig forvirrendes og holde styr på og jeg blir veldig sliten av og måtte forklare meg og forsvare meg når folk spør '' Vet du ikke hvor gammel du er??!??''. Men jeg skjønner jo at det høres helt rart ut for noen at jeg sier at jeg er usikker på alderen min og at det var ganske mye oppstyr i 2006-2007 da jeg holdt på og finne ut nettopp dette med alderen min. Så jeg forstår begge sider! Jeg hadde helt sikkert vært jævlig nysjerrig om jeg fikk vite om noen som ikke hadde den minste anelse om hvor gammel han eller hun var, naturligvis!

- Dette ble bare et kort innlegg så jeg overlater dere til og stille spørsmål i kommentarfeltet også skal jeg prøve og svare så godt jeg kan :) Om det er noe dere lurer på eller noe som fortsatt er uklart for dere. Og please ikke skriv bare sånn : Skjønner deg eller forstår den. Da virker det bare som om dere ikke har lest innlegget.

'' Don't judge me - You don't even know the truth ''

¤ Del gjerne dette innlegget, det hadde betydd veldig mye!17 kommentarer

Legene påstår at hun vil bli borte fra oss innen onsdag....:(


Denne jenta er så utrolig nydelig. Hun har en spesiell form for kreft, og hun giftet seg med en plakat av Justin. Justin la merke til henne og brukte sin valentinsdag på å ha et lite "bryllup" med henne for å gjøre henne så glad som mulig. Han kaller henne "Mrs. Bieber" og smilet hans når han er med Avalanna er ubeskrivelig herlig. De snakker ofte på video-chat, Justin besøker henne ofte og hun var One less lonely girl på en av konsertene hans. Nå har hun mistet hørsel, syn og muligheten til å snakke. Legene påstår at hun vil bli borte fra oss innen onsdag. Værsåsnill, ta dere 10 sekunder til å be for Avalanna, hun fortjener så mye bedre. #Pray4Avalanna

One less lonely girl ♥:

Lik og del dette innlegget for og vise din støtte. Spre budskapet om Avalanna videre. Håper flest mulig leser og leser dette! Takk på forhånd! 

Stay strong Avalanna ♥♥♥


30 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits