Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

.. les dette!!

Heei dere, laget mitt er med i en konkurranse på facebook hvor vi kan vinne 10 000,- til lagkassen våres. Jeg ber dere alle om og skrive '' rollon hurricanes cheerleading'' HER.  Jeg blir super takknemlig om dere deler dette videre på facebook wallen deres <3 

- KOMMENTER ROLLON HURRICANES CHEERLEADING HER!!

Del gjerne dette innlegget videre!
... Én kommentar

Er jeg svak fordi jeg er menneskelig?

Er jeg svak fordi jeg blir lei meg? Fordi jeg blir trist og gråter jeg også? Fordi jeg er menneskelig? Av og til føler jeg at jeg er nødt til og være sterkt heletiden.. Uansett hvilken situasjon. Jeg vil egentlig være den jenta som tåler alle de falske ryktene som blir spredd om henne, all drittslengingen og alt som ikke er så veldig hyggelig i hverdagen. Jeg vil være hun jenta som hever hodet og lever videre som normalt, uten og på noen slags måte ta seg nær av kritikken eller ryktene. Hvorfor er det egentlig sånn at jeg føler meg svak hver gang jeg gråter? Er ikke det bare sunt og felle noen tårer i ny og ne? Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på det, for at dere skal forstå meg. Jeg bare føler meg mindre verdt og som en svak person hver gang jeg gråter..

Noe annet jeg misliker sterkt er og gråte når andre er tilstede. Jeg føler meg oppmerksomhetssyk da liksom. Noe jeg ikke takler når det kommer til den sammenhengen at jeg gråter fordi jeg er trist. Da blir det bare feil og tiltrekke seg oppmerksomhet. Når det er gledestårer er det helt greit såklart. Det høres rart ut men det er slik jeg føler det, og derfor bare måtte jeg skrive dette innlegget om følelser. Jeg håper jeg ikke er alene om dette. Hva er deres tanker rundt dette temaet? Er man svak bare fordi man uttrykker følelsene sine ved og f.eksempel gråte litt?


Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

UKM 2013 (VIDEOER av meg synge og danse)

1. Første opptredenen min i showet var som nr.6 i programmet. Jeg sang sangen Swagger Jagger noe som gikk veldig bra. Bortsett fra de vonde skoene jeg hadde på meg som holdt på og drepe meg, så gikk sangen veldig bra. Selv om jeg på forhånd øvde på og gå i skoene og ''vende'' meg til smerten så var den helt jævlig da jeg kom ut på scena og skulle til og synge første vers haha. Applausen jeg fikk fra publikum føltes helt fantastisk!!! Jeg fikk skikkelig energi kick etterpå, dere skulle bare ha sett meg nedi i garberoben noen sekunder senere.. Tårene trillet, jeg hylte, jeg gråt og hele pakka haha....

 2. Jeg og Julie dansa til en sang som heter I like that - Luciana. Vi gjorde et par småfeil men bortsett fra det gikk det veldig bra.

Happy engind - Mika. Jeg og Eirin koreograferte denne dansen helt selv, er litt stolt hehe. 5 kommentarer

E-G-O-N med jentene

Heeei! Håper dere har hatt en kjempe fin søndag, det har jeg. Jeg har nemlig vært på tre timers treningshelg noe som var utrolig gøy men bitte litt slitsomt.. Nå tenkte jeg og fortelle dere om dagen igår. Da jeg tilslutt kom meg hjem etter en 7timers treningshelg day 1, etter og ha markert rutinen, øvd på tellinger, øvd på turn/hopp og mye annet så tok jeg en kjapp dusj før jeg spiste litt mat.

Etter at jeg hadde tømt klesskapet mitt og rotet igjennom absolutt ALLE klærne jeg har i det lille klesskapet mitt fant jeg tilslutt en svart bukse, en body med kryss mønster bake og en blazer med spikes oppe på skuldrene. Det ble da mitt ''dra ut''-antrekk om jeg kan kalle det det (?). Alt i alt var det kjempe koselig på egon og en gøy dag!! Jeg tok såklart med meg kameraet, så jeg fikk tatt masse bilder til bloggen. Jeg beklager så mye for dårlig blogging i det siste btw, kom gjerne med tips om hva dere vil lese om osv. Jeg er virkelig tom for inspo nå...MEN jeg har så lyst til og blogge bra for dere og skrive om ting dere vil lese om - så kom med tips!!

Hva gjorde dere igår?

Hva vil du at jeg skal blogge om?

Hun over her har dere vel sett mange ganger før haha? Please ikke drep meg når du ser dette bildet Ingrid... Jeg bare måtte legge det ut hihi..

Camilla , Mari og EllaInnbakt potet, med mais, bacon og salat nam nam!

Thea , meg og Iselin

Og tilslutt slenger jeg med et bilde av tunga til Iselin haha.. Klarer dere og se blåkulen hun har helt på tuppen av tunga? Den vises ikke så godt men man kan se den om dere ser godt etter.. Hva synes du om bildet Iselin haha,  er du fornøyd nå? 


Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

hårhjelp!!

Jeg trenger virkelig deres hjelp nå, hvilken hårfarge burde jeg velge? Jeg har komt frem til at det blir en av de to fargene under men klarer ikke helt og bestemme meg for hvilken så derfor spør jeg dere: Hvilken hårfarge burde jeg ta next? På den første frisyren så ser dere helt sikkert at jeg hadde skinna hele venstresiden av hodet mitt :O Gale meg, og om dere velger den så vil det si at jeg skinner meg pånytt... 

Svart/Blondt:

Brunt:

1. eller 2.?8 kommentarer

Wow, me like økendes lesertall!!!

Wow så høyt lesertall jeg fikk etter at jeg publiserte innlegget under. Tusentakk til alle som delte innlegget videre og dere som kommenterte. Det finnes vel ikke et tema som er mer ''tabu'' og snakke om enn misbruk/voldekt/insest, så jeg er veldig glad for at så mange av dere leserne delte innlegget videre. Forsett og del det videre, innlegget kan leses her

Anyhoooow så har den siste uken bare gått til trening, spise, sove, repeat. Fremmover kommer bloggingen min til og handle mer om trening og kosthold. Såklart kommer jeg til og skrive om mote/sminke, legge ut outfits og alt det der men jeg prøver og forandre livsstilen min og dere leser trossalt en blogg om meg og mitt liv, så da blir ting litt annerledes fremmover men ikke mye da! Jeg ble helt i hundre da vekta viste at jeg hadde gått ned 5kg siden jeg begynte og trene kjempe hardt og spise rett igjen!!! For meg personlig så er det kjempe viktig

og se bra ut og føle meg bra, misforstå meg riktig. Hvem vil vel ikke se bra ut liksom? Og når jeg får høre flere ganger i uken at jeg er overvektig, har hengerumpe og er chubby så er det heller ikke så rart at trening er blitt så viktig for meg de tre siste ukene? Når man har gått opp så mye som meg på litt over 1år (18kg) så er det litt vanskelig og le bort alle de sårendes kommentarene flere av dere legger igjen av og til..

- Jeg oppfordrer ikke alle de yngre leserne mine til og slanke seg eller noe sånt, så dere som nå hadde tenkt og slenge latterlige kommentarer om at jeg oppfordrer de yngre leserne mine til og slanke seg, kan bare ta med dere den negativiteten et annet sted. Det jeg mener er at om dere ikke er fornøyd med hvordan dere ser ut så gjør noe med det, det er ikke vits og sitte på rumpa og syte. Ingenting forandrer seg da for og si det sånn...Så kom dere opp og ut og TREN alle sammen! Man blir så mye lykkeligere av og faktisk gjøre noe med ''problemet'' enn og bare sitte inne og spise potetgull og drikke brus..Trust me, jeg har prøvd begge deler og det siste er det eneste som faktisk funker. Tilslutt vil jeg si tusentakk til dere som alltid støtter meg og er der for meg! ♥ Dere er verdens herligste lesere!

Hva synes dere om at jeg blogger om trening/kosthold?... Én kommentar

Gjennom en voldteksmanns øyne.. Alle Må lese dette*!

Teksten under er KJEMPE VIKTIG at absolutt alle leser. Om så du er gutt er det like viktig da også. Et liv kan bli reddet ved at akkurat Du deler dette innlegget! Voldekt er et tema jeg ikke engang orker og starte og skrive om.. Jeg blir så sint at jeg får lyst til og rive av meg hvert hårstrå på hodet mitt, bare ved og tenke på det..
- Kanskje jeg skriver et innlegg om det om en stund men akkurat nå vil jeg bare at så mange som mulig skal lese teksten under, og derfor er det kjempe viktig at ALLE dere deler dettte innlegget videre på facebookveggen deres.

Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:

 1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.
2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

 3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

 4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

 5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.
9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Punkter som vi bør huske:

 1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

 2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.


4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også ....

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.

 DEL DETTE INNLEGGET VIDERE, dette er så utrolig viktig at så mange som mulig får lest!


17 kommentarer

Hard work always pays off!

Heeeisann dere! Jeg har ikke hatt data siden forrige oppdateringen og det er grunnen til at jeg ikke har blogget , just so you know. Hva jeg har gjort siden lørdag? Jo, jeg har vært sammen med venner + trent styrke, vært på tre løpeturer og tøyd. Det er stortsett alt jeg har gjort, altså ikke så mye. Igår var jeg på treningen til juniorene våres. De har blitt så utrolig flinke den siste tiden!! Jeg må si jeg er DRITT stolt, fyfaen som de alle sammen har utviklet seg både innenfor turn og stunt i det siste.

Jeg så på mens de øvde på NM-rutinen sin, også lærte jeg dem resten av dansen som de skal ha på NM. De er så utrolig morsomme og se på når de skal vise meg dansen jeg har lært dem men alene uten meg liksom haha. Etter at de var ferdige og trene ble jeg og Ketlyn igjen i garberoben og tøyde i sikkert to timer eller noe haha. Gjør meg en tjeneste og se bort fra det usminka ansiktet mitt på bildene under... Jeg ser helt j***** ut jeg vet, men hva gjør jeg ikke for dere leserne? Så her er noen bilder til dere:
Ser dere hvor mye heelen min har forbedret seg siden i sommer? Wii, er storfornøyd med resultatet etter litt over to uker med gjevnlig tøying annenhver dag. Hva synes dere?

Ketlyn 

Ketlyn sin scorpion, sist gang vi ble igjen og tøyde. Er ikke den bra vel? :O

Meg akkurat nå :
Topp fra Bik Bok og Bukse fra ONLY

Er det noen av dere som går på cheerleading? På hvilket lag isåsall?

Del gjerne dette innlegget videre!9 kommentarer

UKM opptreden..

Da er jeg hjemme igjen fra UKM, har vært på parken kulturhus siden 3tiden i dag.. Jeg har hatt en lang men veldig gøy dag!! Først da vi kom til der vi skulle opptre dro jeg og Eirin på Storsenteret for og kjøpe en overdel som vi kunne danse i, og vi endte tilslutt opp med en lyseblå, helt enkel singlett fra Bik Bok.

Den gikk veldig fint og danse med, og vi gjorde ingen feil i dansen våres heller til min store forbauelse. Jeg er kjempe fornøyd nå, dere aner ikke! Før vi gikk på scenen var jeg kjempe nervøs men da musikken startet gikk alt bra derifra. I tillegg til dansen til meg og Eirin sang jeg en sang helt alene ( Swagger jagger - Cher Lloyd ) + jeg dansa en cheerdance med Julie (En av de dyktigeste flyerene på laget mitt). Det gikk også veldig fint. Akkurat nå krysser jeg bare fingrene og håper på at jeg var ''god'' nok til og gå videre til fylkesmøntringa med ET av innslagene jeg var med i.  Kryss fingrine for meg dere også haha...

Var det noen av dere som var tilstede på ukm og så på / deltok?

Hvem vil se video av meg synge + danse? Og litt bootyshaking som M kalte det haha... Skrik ut om dette er noe dere vil, da kommer jeg til og legge ut videoer asap!


Nå skal jeg og Helene til og se filmen Evidence, denne gangen var det jeg som fikk velge en film så det blir sikkert kjempe koselig. Dere får ha en fin kveld videre søtinger ;-* 

Se den kule toppen min da! 

Del gjerne dette innlegget videre!14 kommentarer

Mine nyttårsforsetter:

Bli flinkere til og spise sunt, og regelmessig. Fra og med i dag er det forbudt og spise godteri på alle dager utenom lørdag + jeg er nødt til og spise mer en 1måltid om dagen. Dette slurveriet er det slutt på. 3-4 måltider pr.dag minst om ikke flere. Dette er kanksje mitt strengeste nyttårsforsett men ja.

Klare flikk flakk (to stykk etter hverdandre) og backflip på bakken innen NM, som er den 15.mars 2013.Bloggere oftere, og ta bloggen mer ''seriøs''. Ikke at jeg ikke tar bloggen seriøs nå men liksom og se på den som mer enn en hobby. Og bli en bedre blogger rett og slett, og skrive om ting som interesserer dere leserne men samtidig ting jeg selv liker og skrive om.

Få X antall lesere, hvilket antall det er er hemmelig heeh :) Nå kan dere lure!

Lære meg tilt innen 1.februar noe som vil si jeg må tøye som F***. Men jeg SKAL klare det så det blir ikke et problem tror jeg. Om man virkelig vil noe så klarer man det UANSETT! Det er min motivasjon, dere får selvsagt se bilder om jeg klarer og gjøre det innen 1.februar eller ei.


ONLY 2 HOURS LEFT TO VOTE!!
http://www.glamcamp.com/model-search/semi-finalists/genie-from-california/
http://www.glamcamp.com/model-search/semi-finalists/genie-from-california/
Hi everybody! I am ONE OF THE TEN FINALISTS in the Rite Aid GLAM CAMP Model Search. If I win I will be the FACE of Glam Camp 2013 and appear in Glam Camp ads/signs. I need all of you to help me win by voting for me. You can start voting on OCTOBER 15TH. You can vote ONCE A DAY,EVERYDAY until OCTOBER 28TH. So please don?t forget to visit the website EVERYDAY to vote and to tell everyone you know to check it out also. All you have to do is go here: VOTE FOR GENIE!!! scroll down and click VOTE FOR GENIE Please try to vote ONCE A DAY, EVERYDAY until OCT. 28th!! join my Facebook event! and SPREAD THE WORDPLEASE PLEASE PLEASE HELP ME OUT!!! thankyouuuu ♥
reblog.reblog.reblog.

Komme meg ned i mannespageten.

Lære meg og like grønnsaker.. 

Har dere noen nyttårsforsetter?9 kommentarer

2013 please be awsome..

Først vil jeg si beklager for at cheerdansevideoen ikke har blitt lagt ut ennå.. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til og lage den de siste dagene. Jeg beklager så mye. Den kommer så fort jeg får tid til og laste den opp og sånn ok? Håper det går bra dere!

..Jeg håper dere alle hadde en kjempe fin kveld igår verdens beste lesere. Og GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN forresten!! Min kveld var fylt med masse godt mat, godteri, fyrverkeri, film og stjerneskudd. Kvelden igår var kjempe fin tiltross for at jeg hadde en dårlig dag igår. Men det gikk bra da uansett. Jeg forteller dere mer etterpå ++++.

 Og igjen godt nyttår dere!Hva skal dere i dag?smiiiiil...

Del gjerne dette innlegget videre!

 4 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits