Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Lese blogger og legge meg tidlig

Ser på One Tree Hill og koser meg. Tenkte å få starte å lese noen nye blogger bortsett fra toppbloggere, venninner og litt bekjente. SKRIV DIN BLOGGADRESSE i kommentarfeltet.


Godnatt, blogges imorgen!7 kommentarer

Vært på cheertrening

EDIT; Dette innlegget skulle egentlig publiseres i 5tiden, men tok veldig land tid å laste opp videoen. Dere kan forresten stille meg spørsmål på formspring HER ER LINK.

 


Har du vært på trening?

Skal jeg ha flere slike videoblogger?3 kommentarer

Outfit 28.02..12; Blue Top

Heia mine søte lesere :) Dagens outfit ble litt sen i dag, fordi jeg har ryddet og vasket meste parten av dagen og fikk først tatt bildene for sånn 20minutter siden også måtte jeg jo redigere dem også. Så det tok litt tid, men her er de :) Sitter med kakao og toast innepakket i dynen min mens jeg ser på Frustrerte Fruer!! Elsker den serien.Topp // Vero Moda  Shorts // Bik Bok Veske // Primark Ring // Primark Øredobber // Glitter 

Sminken jeg hadde på meg i dag, tok den på i fullfart bare.  

Hva syns dere?

Har det vært fint vêr hos dere i dag?

PS- Det tar en evighet å laste opp spørsmålsrunde videoen så den kommer dessverre imorgen. Sorry!24 kommentarer

Svar på spørsmålene DEL 1

Her kommer svarene på spørsmålsrunden DEL 1. DEL 2 skal jeg lage på video ikveld, så da får dere nok den sent ikveld siden det tar en evighet og laste opp og jeg ikke har tid til å lage den nå. 

Hvilken linje går du på? Jeg går på danselinje på Fagerlia vgs.
Hva vil du bli? Åhh dette er så mangt. Kanskje mest lege, journalist, danser eller artist.

Hvor ser du deg selv om 10år? Ehm.. Det aner jeg faktisk ikke. 

Hva vil du bli når du er ferdig utdannet? Det svarte jeg på litt lenger oppe.

Hvem er ditt forbilde?  Mitt forbilde er nok JB. Og dette fordi jeg syns han er en fantastisk person. Personligheten hans. Han er så snill, morsom, høflig og tar hensyn til alle rundt seg. Han er seg selv selv om han har blitt en ''stor'' stjerne liksom. Han bare inspirerer meg sykt mye. Har begynt med litt idèer til JB wallen min hehe.

justin bieber photoshoot 2012 vmagazine fingers Justin Bieber V Magazine Photoshoot [Jan 2012] 2011

Hvorfor blogger du? Jeg  blogger fordi jeg syns det er kjekt. For da har jeg noe å se tilbake på om noen år, jeg får fantastisk mye respons med dere søtinger. Responsen er noe av det som gjør at jeg bare får mye mer bloggmotivasjon til å skrive gode innlegg til dere hehe.

Savner du vennene dine i Volda og Ørsta? jJa det gjør jeg men er ikke mange av de jeg har hatt kontakt med etter at jeg flyttet til Ålesund.

Statestikken din? Den er alt fra 50-200 lesere pr.dag.

 

Dette er alt jeg rekker å svare på for denne omgangen. SNX!5 kommentarer

Hip Hop Trening og video
Søta
Treningen gikk veldig bra. Flashmoben våres blir knall bra. Kribler i bena bare ved tanken på at det er under en måned til. hehe. Dere kan dessverre ikke få se dansene uansett hvor mye jeg har lyst til å vise dere dem hihi. Men men! :/

Håper dere liker videoen under.

-  En liten combination vi lærte i jazzen på skolen i dag. Gjør flere feil inni der ser jeg, så ikke døm hehe. Dette er min slags første ''dansevideo''. Vil dere ha flere slike videoblogger med danser? Ikke bare teknikkøvelser liksom. Kan legge ut en allerede imorgen om dere vil :)

 9 kommentarer

Hvordan å bo alene

- Tidligere i dag fikk jeg en kommentar som så slik ut ;

Og dette er da svaret; Jeg bor i en liten leilighet i en blokk. Eller den er ikke liten da. Stor stue, stort soverom, åpen kjøkkenløsning, bad, gang og stooor veranda. For å si det sånn så har jeg veldig god plass til at det kun er jeg som bor her. 

Fordeler med å bo alene;

# Jeg kan legge meg når jeg vil

# Får med frihet og privatliv

# Kan gjøre ting akkurat når det passer meg, spise, dusje, legge meg osv osv. Dere skjønner! Det er vel det diggeste!

Ulemper eller litt negative ting; 

# Det kan bli ensomt iblandt. Å ikke ha noen å snakke med liksom. Blir på en måte mye tv og pc om man ikke drar ut og finner på noe med venner,trening eller shopping og slikt da. Så det er kanskje litt sånn ja.. kjipt!

#Økonomi for de som flytter hjemmefra. Jeg gjør da ikke det siden familien min er i Afrika og jeg er under barnevernet til jeg er 18. De betaler alt av regninger, mat, liiiiiit kler i ny og ne og ja, de fleste ting som vanlige foreldre kjøper og hjelper til med :)

# Om man er mørkeredd så er dette kanskje et lite problem. Jeg bruker bare alltid å låse døren når jeg går inn i leiligheten, så ingen fremmede kommer inn også lukker jeg gardinene på stuen med engang det blir mørkt.

Det var egentlig det jeg hadde å si. Stortrives å bo i alene!! Om man kjeder seg så er bare å dra ut og finne på noe da, it's not harder then that hehe.

Om det var noe mere så er det bare å spørre :) Tusentakk for at dere kommenterer i hytt og pine for tiden. Gir meg supermye motivasjon. Kommer en ''dansevideo'' etterpå høhø :) Sneakpeak;


Bor du alene?
4 kommentarer

The birthday girl!Naturfagstime nå. Bilder av den søte klassen min. De elsker alltid at jeg tar bilder av dem tror jeg haha! Blir alltid tatt sånn 30 stykk hehe. Elsker klassen min :)

I dag har  forresten en venninne av meg bursdag; Nemlig Eirin. Hun må være verdens søteste person. Hun er så snill og søt mot alle. Også er hun så lojal og alltid glad.  Er veldig glad for at jeg kjenner henne. Gratulere med dagen søta!!
Si gratulere til hun?

Er dere også på skole eller har dere ferie?16 kommentarer

Homework sucks!!Det bare baller seg opp med lekser å gjøre, så nå må jeg sette igang og faktisk gjøre dem. Skulle gjøre de i helgen men såklart glemte jeg det..

Og da må det gjøres NÅ! Så om det blir noen spørsmålsrunde video vet jeg ikke. Tviler litt. Og jeg kan dessverre ikke leggge ut bilder fra treningen som jeg sa. Sorry!

 

Men nå skal jeg spise middag og slappe av litt før jeg setter igang med leksene; Stil; Dagbok på 2sider, finne et dramaeventyr til imorgen, og diktanalyse på 2sider. Så om jeg skal sove inatt må jeg nesten begynne snart haha! 

Tusentakk for at dere kommenterer så mye for tiden. Setter kjempe stor pris på det og kjenner jeg blir skikkelig glad hver gang jeg logger meg inn på blogg.no, for der er alltid søte og fine kommentarer fra dere hehe. Keep up the good work! Og jeg vil gjøre min del også!!

 11 kommentarer

Hjem og på trening

God morgen. Sitt er i sengen min med dyna rundt meg menst jeg blogger. Er varmt her men elsker å ha dynen over meg i tillegg. 

Har akkurat spist tre skiver med syltetøy og et stort glass melk. Nå sitter jeg klar til å bli kjørt til bussen. Blir deilig å komme hjemigjen til Ålesund. Skole imorgen også.. don't like. Meeen før det skal jeg på cheer-trening med de herlige Hurricanes Vivacious jentene. Og jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om laget mitt; Ja det kan jeg, og kanksje jeg får filmet litt på treningen og skriver innlegget ikveld? Får se hva jeg tar meg tid til:) Skal ned og spørre når vi dra jeg da, blogges!

Hva skal dere i dag?

 

 Minner om spørsmålsrunden jeg har HERHERHERHER.

 3 kommentarer

Kommentere din blogg?

Bare legg igjen en kommentar så får du 2 tilbake. Om du vil ha 4 stykk må du stille et par spørsmål HER. Du velger selv. Høres det bra ut? :))4 kommentarer

Lykkerus!!

God morgen dere!

Eller er vel midt på dagen da, men jeg har sløvet i sengen helt til for to timer siden eller noe, hoho. La meg litt sent inatt så var deilig å bare sove lenge og best av alt; Lefdal ringte meg opp for å si at jeg får et nytt kamera. Det kameraet jeg hadde er ikke inne lenger, så da får jeg et Nikon kamera til samme pris isteden :) Yeey, det liker vi sant? Og personale henter det i dag, og det betyr jeg får det når jeg er hjemme i 1tiden imorgen. Da skal jeg ta masse bilder til bloggen!


Fett kamera, og det filmer også så da blir det svar på spørsmålsrunden imorgen kveld istedenfor i dag. For da får dere det på video, er det greit?


 Er det noen av dere som har det samme? Er det et bra kamera?

Har dere vinterferie?4 kommentarer

Gir 7åring plastisk kirurgi

JA du leste helt rett. Denne moren har virkelig mistet alt som heter hjerne Hvordan er det mulig å engang finne på å legge et gavekort på 63 000 dollar til sin 7 år gamle datters julestrømpe? 

Jeg har ikke ord jeg.. Syke, syke greier.. Se videoen selv, jeg klarer ikke å forklare hvor uansvarlig denne moren er. Hun er både et dårlig forbilde for sin datter, ser ut som en levende barbie dukke (ikke rart det er kallenavnet hennes), klarer å engang stå så sterkt på sine egne meninger.  - Er ikke rart det barnet spør om å få ta fettsuging hele tiden. Hun er 7år.. Hallo i luken.. Hun skal ikke engang tenke på sånt.

Dette er da min mening, hva er din?

 Husk spørsmålsrunden HER.11 kommentarer

Siste sjanse å spørre

(Nå er jeg i Volda hos besøkshjemmet mitt. Jeg og Amalie ser på de kjedelige nyhetene på TV2. Skjønner ikke hvorfor ikke hånden min bare strekker seg bort til fjernkontrollen og tar den opp og skifter kanal? Haha, lat jeg er! )God kveld mine kjære lesere ;-*

Minner om spørsmålsrunden jeg har HERHERHERHER. Ikke bare spør om ting som '' hvilket pålegg spiser du til frokost hver dag'' haha. Dere skjønner hva jeg mener! :)

 

Avsluttes før midnatt. ... Ingen kommentarer

Once Upon A Time

God kveld

Akkurat nå chiller jeg bare og ser på Once Upon A Time på nett. Elsker den serien. Synd det kun er kommet 1 sesong av den, og jeg har nesten sett alle episodene allerede. Så den serien og noen andre til skal jeg se på til jeg sover. Er sliten i kroppen så skal ta kveld tidlig i dag.

Cheertrening imorgen også. Hvem tror dere har både pugget, skrivd ned og sagt tellingene til rutina inni seg sikkert 40ganger i dag? That's me. Har også sett på masse videoer om hvordan man kan forbedre toetoucene og pike hoppene sine. Tipsene og rådene skal prøves ut imorgen på treningen. Natta mine kjære lesere!

Ser du på denne serien?

Versåsnill ta deg tid til å stille meg et spørsmål eller to HERHER. Tusentakk om du gjør det!10 kommentarer

Hun har en X3 ganger så gammel ektefelle


16 (17nå tror jeg) åring er gift med en mann som er x3 ganger så gammel som hun. Hva er det som skjer med verdenen? Ikke er han bare 51 år gammel. Men hun ser ut som en 40åring med så mye klæsja sminke, kirurgi, veslevoksen og alt det der.

'' Hun virket så voksen da vi først ble kjent online.'' sier ektemannen. Det hele blir bare alt for feil for meg for å være helt ærlig. Og foreldrene som bare gifter henne bort uten videre gjør ikke situasjonen noe bedre. Men de er lykkelig, og det er vel det viktigeste?

Er det dette hun kaller å kle seg anstendig eller? Og dette er ikke engang de drøyeste bildene av henne. Bare å søke opp navnet hennes på google hvis dere tror jeg overdriver. Dere finner ikke ET eneste bilde omtrent, av henne påkledd. What is happening to the world? En plass må jo grensen gå. Og hvor er foreldrene inni alt dette?

Hva mener du?

Skal jeg fortsette med slike innlegg her på bloggen?

 

Husk spørsmålrsunden min HER. Avsluttes 24.02.1210 kommentarer

VINN mascara ( 1 time igjen bare)

 

Heia dere :) I dag har jeg bare ligget i sengen og slappet av. De 3 siste dagene har jeg ikke lagt meg før 07:00 om morgenen, hehe. Føler ikke meg trøtt eller noe og da bare leser jeg artikler, nyheter og blogger. Og i dag skal jeg bare slappe av og trene litt senere. Men jeg kom over noe...

Hos Vårin Marita sin blogg er det en super konkurranse. Dere bare må melde dere på alle sammen. Premien er fet, your gonna like it. I promise.

Fra og med jeg bare så dette bilde av mascaraen, trykket jeg frem en ny fane og begynte å skrive flittig hehe. Denne premien har jeg veeeeldig lyst på for å si det slik.

For det 1. Så har jeg ingen nye mascaraer for tiden 2. Jeg trenger faktisk lange øyenvipper haha, har dere sett hvor korte det er?? Deprimerende.. 3. Jeg elsker sminke og konkurranse instinktet er på topp når jeg ser noe jeg virkelig faller for. Som denne nydelig mascaraen! Hehe.

Så da krysser jeg fingrer, tær, ører(om det bare var mulig), og knær for at jeg vinner denne premien!

HERHERHERHERHERHERHERHEHERHEHRHEHERHERHEHERHEHERHERHERHERHEERHERHERH

HERHERHERHERHERHERHERHEHERHEHRHEHERHERHEHERHEHERHERHERHERHEERHERHERH melder dere dere på!

Husk spørsmålrsunden min HER. Avsluttes 24.02.125 kommentarer

Dagens qoute #3

Tumblr_lzt6a1uzxn1rno35uo1_500_large

Ble dessverre ikke tatt noen bilder på treningen. Men snart får jeg igjen mitt eget kamera og da lover jeg å blogge mye bedre og ta masse masse bilder, og kanskje noen videoer også?

Husk spørsmålrsunden min HER. Avsluttes 24.02.128 kommentarer

Trene, trene, trene

Trening, trening, trening er det eneste jeg klarer å tenke på i dag. Gleder meg utrolig mye til trening om en halvtime. Til dere som lurer så er det Cheerleading jeg mener. Det er jo NM 16.mars også, så da blir det masse pugging av tellinger, øve på rutina, teknikk, styrke og mye gøy frem til da. Kribler i magen hver gang jeg bare tenker på at det ikke er så lenge til NM hihi!! 

Da jeg stod opp for en liten stund siden spiste jeg toast og drakk kakao til frokost og nå skal jeg ta på meg treningsklær og gå på bort til hallen her borte. Legger ut bilder fra treningen etterpå. Husk spørsmålsrunden  her.

Hva skal dere i dag?

Skal dere også på trening?3 kommentarer

Hva vil du lese om her på bloggen min?

Please svar, for da vet jeg hva dere liker å lese om, og da skriver jeg ikke bare om ting som kun interesserer meg selv hehe :) Så om du f.eks vil ha tips/anbefalinger, så skriv hvilke osv sånn at jeg kan vite innen hvilket emne du mener. Takk til dere som gjør det.

Jeg får forresten tilbake kameraet fra reperasjon denne uken om jeg tenker meg om. De sa ca. 28 dager eller noe sånt og det har snart gått det. Håper på å få det igjen å kunne ta bra bilder og skrive gode innlegg til dere fra da av :) 5 kommentarer

Rihanna's new hairstyle

Jeg liker det hehe. Hva syns dere?... Ingen kommentarer

Dagens qoute #2
3 kommentarer

Still spørsmål :)- Heia, god morgen lesere! Som dere vet så er denne bloggen gangske så ny (nytt design og header coming up sooon yey), og da tenkte jeg at det sikkert måtte være en hel hau med spørsmål dere sikkert lurte på? Og det kan dere spørre om nå i enne spørrerunden. 

Det kan handle om hobbyene mine, klær, hvordan jeg kom til Norge og hele den historien der (hvem med, hvorfor, hvor er de nå osv), familien min, venner, hår, venner. Så rett og slett alt mulig dere kan komme på. Ikke vær redde for å kommentere som anonym.

Det er bare kanskje kanskje jeg tar videoblogg, kommer ann på hvor mange spørsmål som faktisk kommer inn. Visst jeg gjør blir det enten med Ingrid sitt kamera når hun kommer igjen eller en annen venninnde. Så ikke bekymr dere for dårlig kvalitet.

AVSLUTTES TIDLIGEST ONSDAGS KVELD.13 kommentarer

Cheertrening og middag :)

Haha!Kjøpte meg en burn på Pluto på vei hjem, de hadde ikke milkshake :(
Lager meg litt mat og sånn, mens jeg ser på ''Lykke til Chalie '' på Disnep Channel, haha. Blir aldri for gammel for slikt. 

Kom hjem for en stund siden fra cheer-trening. Kameraet er på reparasjon så ble ikke tatt noen bilder. Soorryy. Skal ta neste trening - onsdag. 

Nå skal jeg se på Revenge på nett, elsker den serien. Vi blogges senere?

Hva skal dere gjøre i dag?... Ingen kommentarer

Lese din/deres blogg


Random bilde.

Kjeder meg.. Tenkte å kanskje bli leser på et par nye blogger, så om du vil at jeg skal lese din blogg legg igjen en kommetar med bloggadresse, så stikker jeg innom. SNX!

Skal jeg lese din blogg??3 kommentarer

Dagens qoute

... Én kommentar

HELP!! Hvilket antrekk skal jeg ha på meg for kvelden?

Hjelp meg å velge. 1 eller 2? Stresset på meg kjolen, skal såklart ikke ha bh under + jeg skal ha tilbehør til og strømpebukse på begge antrekkene. Rakk det bare ikke nå. 

HELP!!! De andre kommer snart så trenger hjelp innen sånn 15minutt hehe ;)

7 kommentarer

Jeg har trukket den heldigve vinneren

Header; Fin skrift på navnet ditt i headeren, men du kunne kanskje heller ha hatt et bilde som header og med bloggadressen inni. Da er bloggen mer gjennkenbar for noen som har vært innom før. For da husker de kanskje headeren.
Design ; Veldig fint design med kanskje litt for mye farger, eller forskjellige blånyanser hehe. Og kommentarfeltet er litt rotete, vet ikke om det er designet som er ødelagt eller hva. men ellers liker jeg både sidebaren, bilde, skriften og alt.
Bilder og innlegg;  Du har store og klare bilder. Bra!
Hva jeg synes om bloggen; Jeg syns dette er en kjempe fin blogg med et fint design, leselig skrift med gode bilder og gode innlegg.
Det som kan forbedres; Designet kan forbedres ved å ikke være i så mange forskjellige farger.
Alt i alt; En veldig fin blogg!!
Skjekk bloggen hennes på ; www.maalinv.blogg.no


... Én kommentar

Outfit 14.02.12; PINK

Singlett // Cubus Jakke // Cubus Shorts // Bik Bok Strømpebukse // Vet ikke Sko // Økonomi Accessories // Primark i Sheffield

Hva syns dere? Kommer et innlegg til før jeg og Ingrid legger oss. Leave a comment?2 kommentarer

Valentins dag!

 

Happy valentine's day alle sammen!  I dag skal jeg bare vaske leiligheten og vaske klær. Bare gjøre helt vanlige greier som jeg gjør hver tirsdag. Litt kjipt, men skal nok kose med med handlingen, vasking av gulv og lekser. 

 

Håper dere alle sammen får en kjempe fin dag!!

 

Hva har du planlagt for kvelden?
... Ingen kommentarer

Bik Bok collection

/get the look

Like any of it?2 kommentarer

Toppers trening
Treningen gikk toppers og var veldig morsom faktisk. Gleder meg til neste uke. Håper dere har hatt en like fin dag som meg! SNX!

Hva har dere gjort i dag?... Ingen kommentarer

Yori yori, nobody can love you the way I do

Dilla på å spele dette maange ganger for dagen. Blitt livet mitt. Nei nei, tuller bare. Er bare sykt avhengig når jeg kjeder meg.

Elsker denne sangen. Yori yori, nobody can love you the way I do. Har sikker hørt på den 6ganger etter hverdandre. Blir aldri lei! Love love love it!!

Nå skal jeg snart på hip hop, bare en halvtime igjen. Gira. Skal også øve på den dansen til '' Where have you been - Rihanna'' som jeg nevnte sist uke. Og har øvd en del så skal nok klare hele på treningen hehe.

 Har/eller skal du på trening i dag?

Noe spesielt jeg skal blogge om? Blir glad for alle forslag.
2 kommentarer

Ukens spørsmål #1


Haha! Øvde på huddleren min på trening.

Hvordan har uken din vært? Har hatt en veldig fin uke faktisk. Har vært på skolen hver dag og bare chillet sammen med ingrid nesten hver dag og trening osv. Grei uke.

Er det noen spesielle du liker? Ja det er det. :))

Er du sliten eller sulten akkurat nå? Akkurat nå er jeg mest sulten. Holder på å lage meg kylling og stekt ris.

Har du lekser å gjøre? Ja, holder på med en norsk fremføring akkurat nå.

Kan du gi meg tips om en plass jeg kan jobbe?

Trener du mye? Trener ca.25t i uken. Både med cheerleading og dans og ellers vanlig trening (styrke, fleksibilitet osv). 

 

Skal jeg fortsette med ukens spørsmål?

Hva har du gjort i dag?... Én kommentar

Outfit 12.02.12; Orange Shirt
Skjorte // Cubus Shorts // Bik Bok Strømpebukse // Aner ikke Veske // csmyk

Hva synes dere om antrekket?4 kommentarer

Besøk av Sunniva

 


Kjøpte alt da jeg var på Moa på mandag. Unntatt mascaraen, den kjøpte jeg i England.

Oddrun ble veldig glad for gaven og kortet jeg ga henne. 

Søte Sunniva er på besøk. Vi har sett på en episode av Hannah Montana og fire av A.N.T. Fun, koser oss som bare det. Sunniva har tatt outfitbilder av meg også, legger de ut etterpå.

Hva gidde du i gave til din mor?

Feirer du morsdag?

Den som blir vurdert kommer imorgen. Vinneren er allerede trukket men innlegget poster jeg først imorgen.8 kommentarer

Frustrerte fruer og morsdagspresang


Trøøøøttt...

Heia! Sto ikke opp for mer enn en halvtime siden. Sitter å ser på Frustrerte Fruer. Eller, akkurat nå er det pause da. Så bruker tiden på å pakke inn morsdagspresangen til min besøksmor. Dere får vite litt senere hva presangen (i tilfelle hun er innom bloggen og ser den hehe). Så kan ikke legge ut bilde. Men nå må jeg klippe, lime, lage kort og litt sånn.  Gratulere med dagen alle mødre! Blogges

 Husk å stille spørsmål HERHER . Du får tilbake like mange kommentarer som antall spørsmål som du stilte spørsmål. 3 kommentarer

Følte på meg at han bare MÅTTE vinne

Jeg er bare helt oppi skyene nå. Grunnen til dette er nok fordi Tooji vann Melodi Grandprix 2012. Jeg satt der heletiden og krysset fingrene for at han skulle komme blandt topp 4, og det gjorde han. Og da de begynte å lese opp poengstemmene ble jeg ganske usikker på om han eller Nora kom til å vinne. Men da de kom til vestlandsstemmene og han fikk så mange følte jeg det bare på meg. At han måtte vinne. Han kunne ikke gjøre noe annet enn å vinne!! Hehe. Og det gjorde han. Sier bare ; Gratulere Tooji, du var helt rååå! Velfortjent seier. 

Heiet du også på han?

Om nei hvem av de andre?2 kommentarer

Spør om alt du lurer på; KUN i dag

Tenkte å begynne med noe nytt her på bloggen # Ukens blogg #. Visst det er noe du lurer på om meg, skolen min, cheerleading, sminke, hår, dans eller hva somhelst annet, så har du sjangsen til å spørre nå! Svarer i et innlegg/video enten ikveld eller søndag kveld. Har et canon kamera, så blir god kvalitet på videoen! yey!

 
 

Skal jeg svare på video eller i et innlegg?2 kommentarer

Salongmakover og dagens antrekk

Koser meg bare og ser på Salong Makover. For en jobb hun Thabata har å gjøre hoho. Håper denne salongen klarer å samarbeide, vaske og holde salongen oppe.  Sånn som det ser ut nå tviler jeg.. Ser du også på dette?

Sorry for dårlige bilder, men jeg er ikke proff med selvutløser. Planla ikke helt outfiten for i dag og var så lat at det ikke ble noe tilbehør  dag. Og annet enn rosa bh, Hehe. Lover at det blir bedre imorgen. Dette er det jeg har på meg i dag;
Topp // Bik Bok Bukse // Cubus

Hva mener du om outfiten?

Meld deg på vurderingen HERHER.4 kommentarer

Jeg vurderer deg

Vil du bli vurdert? Skriv hvorfor du fortjener det og legg igjen bloggadressen din. 2 blogger vil bli valgt ut og skrivd et innlegg om iløpet av helgen. Bli med du også!!

 6 kommentarer

Natta , cabaret musikal

Åhh.. Nå er jeg så trøtt, så da skal jeg bare legge meg og sove. Imorgen er det cabaret musikal kl.09.00. Can't wait to see the finished project. Gleder meg sykt mye. 

 Tusentakk for at dere kommenterer så mye, selv om bloggen er ganske ''ny''. Takk!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjort i dag?

Trøtt du også?


 SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER... Én kommentar

Dagen og I'm bringing sexy back yeah haha!

Heisann! I dag har jeg vært på skolen. Det gikk helt ok. Grei dag. Om en time skal jeg på contemporary , handle og kanskje i turnhallen.  Ha en fin dag!

Hva skal dere i dag?

Denne delen av innlegget skulle jeg poste igårkveld egentlig;
haha

Har begynt å lære en hip hop dans til denne sangen. Det var kjempe kjekt på den gruppen jeg var på igår. Vi lo masse og lærte en rååå dans. Dere får sikkert høre mye om øvingene til den og andre danser fremmover hehe. Men nå må jeg stikke. SNX! <3

 LEAVE A COMMENT <35 kommentarer

Begynne på en ny gruppeNå skal jeg på trening om en time. Blir gøy å begynne på en ny gruppe. Vi får se hvordan dette går, og om jeg trives der.  En annen ting er om danselæreren min lar meg bli værendes der.... Har også vært på cheerleading i over 2timer tidligere i dag og hatt klassiskballett på skolen, men er ikke noe sliten så ser frem til enda mer trening senere. 

Ingrid er her og vi holder på å lage oss toooast. Naami namm :) SNX!

Går du på dans?

LEAVE A COMMENT <34 kommentarer

Outfit 07.02.12

Outfiten for i dag kom litt sent den. Det var absolutt ikke meningen men jeg har nok en god unskyldning (som alltid) for dette; Da jeg kom hjem fra skolen så jeg Millioner søker kjæreste og Home and away. Så sovnet jeg i ca. 2 timer.

En stund etter 6 ringte det på og der stod personale klar for å starte å rydde og vaske. Så da måtte jeg bare krype ut av den varme soveposen jeg lå i og ut og åpne døren. Ja du leste rett. Jeg lå i soveposen min i sofaen fordi jeg frøs haha.

- Vi har ryddet siden og vært oppå hjemmet og hentet et par praktiske ting som håndklær, teppene mine (ble vasket der oppe), dopapir, kluter osv. Men nå er jeg hjemme og skal jobbe med en danse -innlevering til 3.timen imorgen. Wish me goood luck!

(Ivehu tok bildene av meg. Vi tok flere også men er bare de her jeg fikk til å stjele fra bloggen hennes. )


Er spesielt på knærne det glinser på den strømpebuksa der haha.


Topp // Cubus Jakke // Cubus Skjerf // Bik Bok tror jeg  Strømpebukse // Be young Shorts // Bik Bok Wedges // Økonomi sko

 

Hva syns dere om outfiten?

Hva har du tilbringt dagen til? 
2 kommentarer

At school

Sitter og har naturfagstime nå. Ser på en film. Gøy, snart pause og skoledagen er ferdig om ca.30minutt. Blir deilig å komme hjematt. Ellers skal jeg danse med en venninne i dansesalen kanskje. Hun vet ikke om hun har tid. Så vi får se. 


8 kommentarer

Legge meg tidligSkal spise opp toasten min så legge meg. Satser på skolen imorgen. Natta! Sov godt. ... Én kommentar

Se her om du vil ha flere lesere

Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet så leser jeg din blogg og du får 4 kommentarer av meg. Hvem takker nei til noe sånt?  

 

Nå skal jeg vaske opp og ryddde det siste før ho Barbara kommer på besøk. Senere blir det øving til matteprøven imorgen sammen med Ingrid og noe annet lekser. Hva skal dere gjøre resten av dagen?


Liker du den nye bloggen min? Hva skal jeg blogge minde/mer om fremmover?7 kommentarer

Folk tror de vet alt om alt og alle

I dag er jeg såklart også trøtt og sliten. En times søvn inatt. Ingenting. Så da ble det ikke skole eller noe på meg i dag. Hvordan jeg skal klare å ha noik energi til å fullføre dette skoleåret aner jeg ikke. Ikke bare en uke engang. Jeg legger meg både tidlig, prøver å sove i sånn 5timer også sovner jeg om morgonen. Irriterendes. Men skal til legen og snakke med han om det. Det er også snakk om neste skoleår ; Om jeg skal gå musikklinjen, friår og jobbe eller noe annet. Vet ikke helt hva jeg vil eller kroppen min orker. 

Så jeg er ikke syk syk til dere som lurer. Var det for to uker siden men ikke nå. Nå er det bare energinivået mitt som er så nede at det kan ikke bli værre. Når jeg er i aktivitet kvikker hjernen til men med engang jeg setter meg ned og enten gjør lekser,ser på tv, eller følger med i en skoletime må jeg kjempe for å klare å holde øynene mine åpne. Slik har det vært siden midten av desember. Noen som har noe lignende eller som har et tips til meg om hva det kan være?


Gammelt bilde... Ingen kommentarer

Ålesund Hurricanes VivaciousTreningscampen gikk veldig bra. Gikk blank noen ganger hehe. Var mange tellinger å holde styr på, til og med bare når vi makerte. Men det var alt i alt utrolig kjekt, lærerikt og en god rutine. Eva er en råå trener med mye spirit og er veldig dyktig i å lære bort cheerleading. 

- Følte meg veldig heldig da hun helt fra Oslo og hit denne helgen for å trene laget mitt. Tusentakk for det Eva, gleder meg til å se lagene dine på NM. Det blir helt sikkert en drit tøff og tight (noe som du liker å si mye haha) rutine. Ahhh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg sykt mye til 16.mars hihi.

Hvilket cheer-lag går du på?

Likte du dette innlegget?
... Ingen kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits