Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Gonatt!

Nå skal jeg sette på en episode av The real housewives of new county og spise opp maten min før jeg skal sove. Gonatt alle sammen, vi blogges imorgen 


 


Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Ny sportstights

Etter flere timer rundt halve Ålesund på leting etter en sportstights og litt annet utstyr er jeg hjemme igjen. Nina er her også forresten. Hun har blitt min personlige fotograf de siste dagene siden jeg ikke gidder og bruke fjernutløseren min så mye..Bildene blir rett og slett ikke bra nok da, så derfor løp jeg gjennom kjelleren og bort til hun for og spørre om hun kunne ta et par bilder av meg til bloggen. Hun sa selvfølgelig ja så snill som hun er. ** og jeg kjøpte egentlig bare noen praktiske ting til kjøkkenet som noen nye glass, en ny kniv, skjærefjøl + et sølvspeil. Ingenting spesielt så derfor orket jeg heller ikke og ta bildet av det. Dere skal få se min nye sportstights derimot. Jeg er kjempe fornøyd med den, som dere vet så elsker jeg jo rosa så da kommer det vel ikke som et sjokk på dere når jeg sier at denne tightsen er rosa og grå?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tightsen er fra XXL til dere som lurer på det.


I helgen tenker jeg og kanskje lage en videoblogg, men bare kanskje. Noen som har noen spesielle ønsker til hva jeg skal snakke/videoblogge om? Kom med masse masse tips nå!3 kommentarer

Hey thursday

Hellu!


Regner med de fleste akkurat har kommet hjem fra skole/jobb? Som dere vet så går jeg ikke skole dette skoleåret så jeg bruker da dagene på og kun spise og trene, ihvertfall for det meste. Jeg må vel gjøre meg klar for snart kommer ** for og hente meg. Vi skal en tur til byen for og se på treningstøy til meg, jeg trenger så veldig en ny treningsthights. Tre nye brev venter også på meg oppe på hjemmet, og jeg krysser fingrene for at et av dem er en sånn hentelapp fra posten. ** bestilte nemlig en slik kinetic bands greie til meg for noen dager siden, så jeg regner med den har kommet i dag. De skriver trossalt at det har veldig rask shipping og dette bestilte vi på søndag så :) Jeg forklarer senere hva denne KB tingen brukes til, nå må jeg gå og ordne meg og få meg noee klær.


Hva er deres planer for dagen?

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den nye sportsbhen min, elsker den <33


Del gjerne dette innlegget videre!6 kommentarer

Burgunder and silver..

Hei og god kveld fininger! 


Flere som har hatt vinterferie og skulle ønske at den varte litt lenger? Det skulle ihvertfall jeg ønske, selv om jeg ikke går på hverken skole/jobb at the moment. Jeg elsker alle ferier og liker tanken på og ha ferie og å kunne sove så lenge som jeg bare vil og å sløve bort alle dagene. Er jeg alene om og ha lyst til og bare ta seg en pause når det er ferie? Og bare la oppvasken og klesvasken ta seg selv og la alle andre gjøre alle slags småtjenester for meg? Jeg føler det ihvertfall sånn, uansett hvilken ferie det er snakk om året rundt! Andre som føler det sånn? Haha.. Gud så lat jeg er! 


Ikveld har jeg hatt besøk (noe som var superkoselig) og vært på cheertrening noe som gikk helt ok, tiltross for at håndleddet mitt gjorde kjempevondt 99% av tiden hehe.. Anyhow, så følerjeg meg skrubb sulten nå magen min rumler som bare det, så jeg tror jeg skal lage meg en god kyllingsalat før jeg tar kvelden. Natta alle sammen


Har noen av dere vinterferie akkurat nu? Da er dere isåfall dødsheldige haha!

 

 


Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Svar på spørrerunden på video!

Da var spørrerunde videon ferdig redigert og lastet opp. Bedre sent enn aldri er det ikke det de sier? Hehe. Jeg svarte ikke på alle spørsmålene, bare noen få av de. Og dere som spurte spørsmål om sex så må jeg skuffe dere og si at de spørsmålene slettet jeg umiddelbart og jeg besvarer dem IKKE i videoen.. Gud så barnslige dere er.. Om jeg og typen har sex eller ikke har dere ingenting med, så slutt og spør om det spørsmålet. Jeg kommer ikke til og gi dere et svar anyways. Tenk dere litt om så skjønner dere nok svaret selv vil jeg tro. Om dere lurer på noe mer så spørr i kommentarfeltet så lager jeg en del 2!

Er det noe mer DU lurer på om meg?10 kommentarer

Interessert i et innlegg om cheerdrakten min?

I skrivendes stund sitter jeg bare og venter på at maten min skal bli ferdig. Inatt sov jeg i sikkert 13timer og GUD så godt det føles! Ikveld skal jeg på trening men det er en stund til, så før det tenkte jeg og skrive et innlegg om den nye sportsbhen min + cheerdrakten min. Hvis dere er interessert i det så drar jeg ut og tar bilder nå straks, så si ifra! Nå må jeg løpe ut og høre hva det store dunken ute på verdandaen var.. Håper det ikke var en fugl som traff viduet eller noe, jeg må gå ut og se! Hade!

Er det noen som er interessert i et innlegg om cheerdrakten min? 


Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Se hva jeg har fått..

Laget mitt altså Hurricanes Vivacious fikk endelig de superfine sportsbhene våres i dag, wii!! Bortsett fra det har jeg vært veldig slapp i hele dag. Vi har flere treninger enn vanligvis denne uken noe som = STRESS.. Men jeg skal nok overleve selv om jeg føler meg utrolig slapp uansett hva jeg spiser og drikker hver eneste dag. Humøret er heller ikke på topp i dag men jeg prøver og tenke positivt alikevell. Jeg tror jeg bare skal gå og legge meg før dette blir et negativt og langt innlegg hvor jeg klager om at livet mitt suger når det egentlig ikke gjør det haha.. Føler dere dere sånn av og til også? Lei dere, og slitne men uten og helt vite hvorfor? 


Verdens beste base Amalie, som jeg er på samme stuntegruppe somhar bursdag i dag. Hun er blitt 18år nå, stor jente og greier hehe. Jeg vet du har gledet deg SYKT mye til denne dagen og jeg håper du fikk den beste dagen du kunne ha fått. Jeg beklager forresten for den lille skaden jeg påførte deg på treningen istad haha.. GRATULERE SÅ MYE med dagen søteste Amalie! Jeg kjempe glad i deg!♥ 

Dere får se hvordan designet på den ser ut, imorgen!


Del gjerne dette innlegget videre!2 kommentarer

Linkerunde - vil du bli linket?

Legg igjen bloggadressen din i kommentar feltet så plukker jeg ut TRE blogger som jeg linker i et eget innlegg senere i uken. Jeg håper mange melder seg på, det eneste dere trenger og gjøre er og legge igjen bloggadressen deres, skriv også gjerne hva bloggen deres handler om. 

Hva er bloggen din?44 kommentarer

Dagens antrekk - 250213

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Jakke fra ONLY Topp fra ONLY Bukse fra Nelly tror jeg(?) Veske fra Morris Sko fra Eurosko tror jeg


Hva synes dere om dagens antrekk? Likte dere det?21 kommentarer

Beklager for..

Hey everyone! Beklager for at jeg ikke lastet opp videoen med svarene på spørrerunden på bloggen igår. Tror dere ikke youtube var helt klikk..? Det tok TO timer før videoen hadde lastet seg opp 12%?!? Jeg skal prøve igjen etterpå, og håper på at youtube vil samarbeide mer denne gangen. Jeg vet mange av dere har gledet dere til og høre meg svare på de latterligeste spørsmålene noen sinne, og det skal jeg også, så fort videoen laster seg opp så publiserer jeg den her på bloggen. Så dere har ingenting og bekymre dere for haha!

 

I dag har jeg kun slappet av utenom da jeg var på en time hos fysioterapeut. Solen skinner og humøret er på topp akkura nå hehe. Nå skal jeg til og dusje før jeg får besøk. Blogges senere!

Hva har dere gjort på i dag?

hahaha.. Jeg aner ikke hva jeg lo av akkurat der, men jeg har ledd ganske mye i hele dag aner ikke hvorfor..

Del gjerne dette innlegget videre ved og tryke på facebook symbolet under hel forså og DELE det på din facebook :)12 kommentarer

NEI! Vi er ikke bare duskedamer i miniskjørt

Hvis det er sport som virkelig er misforstått her i Norge så må det være nettopp cheerleading. Vi som driver med cheerleading blir sett på som duskedamer som heier på fotballkamper, ,som har på oss korte skjørt og syltrange magetopper. Vi er tydeligvis dramaqueens og attentionwhores hele gjengen også. Folk tror alt vi gjør er å vise oss frem i lettkledde drakter og heie frem for eksempel et fotballag. Dette er helt feil. Dette er IKKE cheerleading. Vi står ikke bare og viser oss frem på en fotballbane nå og da, noe som det virker som 90% av Norges befolkning tror vi gjør. Cheerleading handler om så mye mer enn å vise seg frem.

 


Mange mener også at cheerleading ikke er en sport. Da stiller jeg meg selv dette spørsmålet: Har noen av desse personene som drar slike drastiske konklusjoner egentlig noen gang sett et cheerleaderlag opptre eller videoer fra ulike cheerkonkurranser? Det kan de umulig ha gjort siden de har en så trangsynt mening om at cheerleading ikke er en sport. De personene kan ikke ha sett mye cheerleading i sitt liv ihvertfall.


For dersom de hadde gjort det så hadde de nok sett hvor krevende og tungt det er å drive med sporten vår. Hvor mye hardt arbeid som ligger bak en god opptreden eller før en konkurranse. For ikke å snakke om hvor vanskelig det er å kjøre en helt feilfri rutine uten noen fall. Folk aner ikke hvor mange ganger vi cheerleadere øver på en rutine for å få den til, og for å få den til og se bra ut. Hvor mye terping, svette og viljestyrke som skal til for at rutinen skal bli se ''perfekt'' ut.

 Jeg føler hver gang jeg forteller noen at jeg er cheerleader så tenker de: Åja, dere er sånne duskedamer som heier på ulike fotballag, right? Unskyd meg, men der tar folk feil. Mitt lag er med i konkurranser og bruker hele sesongen på å forberede oss og lære en ny rutine. Andre ting folk også spør er for eksempel:


''Er alle guttene på laget ditt gay?''


Det sier seg selv at såklart ikke alle gutter som driver med cheer er homo. Hvorfor skal gutter være med homo kun fordi de driver med cheer? Hvorfor stiller ikke folk slike spørsmål når gutter driver med fotball eller volleyball?


''Må man ha en tynn kropp og være myk for å drive med cheerleading? ''


NEI! Dette er noe av det dummeste jeg noengang har hørt. Størrelse har ingenting å si, cheer er for alle. Så lenge du klarer å utføre de samme bevegelsene og øvelsene som alle andre, så kan du såklart gå på cheer uansett hvor stor eller liten du er. Om du er veltrent og ikke stiv som en stokk før du begynner på cheer, så er det kjempefint det, men dette er ikke et krav.

 

Det finnes cheerleadere i ulike størrelser verden rundt, så ikke tro at alle cheerleadere er nødt til å se ut barbie for å komme inn på det laget de ønsker.


''Er du en sånn som står på toppen og vinker til folk?''


Flyerene i cheerleading står ikke ''bare'' på toppen og vinker. Folk aner virkelig ikke hvor mye guts, viljestyrke og mental styrke det kreves for å bli en dyktig flyer. Jeg vedder på at ikke du hadde tørt å stå på toppen av en tre etasjes pyramide for å si det på den måten. Det å legge livet sitt i hendene på de personene som står under deg og holder fast føttene dine (sånn du kan ikke bevege dem fritt) krever sykt mye. Det å klare å stive av, og stramme slik at basene dine klarer å holde deg der oppe er alt annet en lett. Om du ikke tror meg så må du prøve det. Jeg vil tro du vil innse at det ikke er så lett som det ser ut til.


Flyeren er den alle ser på, den som blir dømt utifra hva hun eller han klarer å gjøre i luften. Om et stunt faller så tror nok de fleste som ikke er into cheerleading at det er 100% flyeren sin skyld. Dette er ikke tilfellet.. Det folk ser derimot er  at stuntet vingler og jenta eller gutten på toppen faller, og da er det flyeren som får all skylden.


Jeg forstår ikke meg på folk som tørr og fly, bli kastet rundt på og som risikerer sitt eget liv hver eneste trening. Jeg er helt sikker på at det ikke er mange der ute som hadde klart nettopp dette - å glemme alt og kun fokusere på at dette skal gå, ikke falle, stramme rumpa, stramme magen, smile, ikke stå på tærne, ikke stå på hælene osv osv. Tenk hvor sykt mye en flyer må tenke på mens hun/han blir løftet opp der og har null kontroll på hva de under seg kommer til og gjøre next.


Nettopp derfor er tillit mellom en flyer og sine baser utrolig viktig. For om flyeren er usikker på om basene hennes tar henne/han imot neste gang hun eller han faller, så er dette veldig synlig. Hvem vil vel bli kastet i en backflip-kast og ende opp på nakken UTENFOR gruppen sin fordi basene ikke fulgte etter deg og tok deg imot? Neppe mange! Så det kreves JÆVLIG mye for å være flyer. Ikke tro at man ''bare'' står der oppe og ikke gjør noe som helst.

 

 ''Åja, du er en sånn som løfter lette folk som veier kjempelite!''


Disse lettene folkene du snakker om veier alt ifra 30-70kg. Jeg vil ikke kalle det kjempe lite kjære deg. Prøv selv å ta imot en flyer som akkurat har tatt et splitt kast og gruppen din backer ut og du må ta imot alene, så kan vi snakkes etterpå om det var enkelt.


Det kreves så jævlig mye styrke for å være base at dere aner ikke. Du må tåle å få albuer og knær i ansiktet, du må tåle å brekke både nese og håndledd og fortsatt reise deg opp og smile. Du må tørre å kaste folk flere meter opp i luften og ta dem imot igjen. Det er ikke alltid like lett å ta imot flyeren sin om hun havner utenfor gruppen i et kast eller et stunt. Men det er ingen unnskyldning. DIN oppgave som base er å ta imot din flyer uansett hva. Noen ganger faller flyeren og får for eksempel kneet ut av ledd eller vrikker ankelen. Dette skal ikke skje, men det skjer. For man klarer ikke alltid og ta imot høyt nok oppe å dempe med knærne. Det er tøft å være base, men det er også tøft å være flyer. Jeg vil si det er like vanskelig å være begge deler, om ikke vanskeligere å være i luften faktisk.

 

For i cheerleading handler alt om synkronitet, alt skal skje på tellinger, alt du gjør skal være skarpt, sterkt og bestemt. Du har kun 150 sekunder på deg til å vise ditt aller beste. Mot slutten av rutinen føler du nok melkesyren i lårene og armene, men det er da du skal smile enda mer og ikke la det vise at du føler deg helt død innvendig. Det er så sykt mange fordommer der ute om oss cheerleadere. Jeg håper dette innlegget fikk oppklart litt, og at noen av dere kanskje lærte noe nytt om cheerleading, som dere ikke visste fra før.
Jeg kunne skrevet et milevis langt innlegg, men jeg skal avslutte dette innlegget nå. Takk for at du tok deg tid til å lese innlegget mitt.

Jeg håper alle cheerleadere der ute som er enige i det jeg har skrevet deler dette innlegget videre på facebook/blogg. Jeg setter kjempestor pris på om akkurat DU gjør dette. Norges befolkning trenger virkelig å åpne opp øynene sine for hva sporten cheerleading egentlig innebærer.

 38 kommentarer

Bortført av alians

I dag har jeg vært på junior treningshelg og lært bort de tre siste åtterene til dansen de skal ha på NM om bare TRE UKER!! Gleder meg så utrolig mye! Vet dere hva da? Inatt drømte jeg den sykeste drømmen noen sinne. Jeg drømte at jeg ble bortført av aliens som visste seg og senere bare være noen venner som hadde tullet meg meg mens jeg gikk i søvne. Så trøtt og inn i drømmen som jeg var trodde jeg såklart på alt dette. Senere ble vi alle sammen, altså jeg og de tre vennene mine bortført av noen mystiske fyrer som man ikke kunne se ansiktet på selv om de ikke hadde noe som dekte ansiktet.. Helt merkelig drøm. Noen som vet hva det kan bety? Jeg drømmer ofte at jeg løper bort ifra en morder, eller til og med en av mine nærmeste venner.. Pulsen er like høy hver gang jeg våkner fra desse drømmene. Jeg synes dette er sykt creapy og lurer på hvorfor jeg drømmer sånt.. Hmm! Noen som vet hva desse drømmene kan bety?

Bilder fra da jeg var på pluto sammen med Ketlyn:

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Spør meg om alt - Svarene kommer på video imorgen kveld

Ikke bare spør kjedelige eller barnslige spørsmål men tenk litt utenfor boksen, så blir dette kjempe bra dere! Spørsmål som '' er du jomfru''eller ''har du hatt sex'' er bare teite, og blir såklart IKKE besvart. Jeg skal prøve og gjøre denne spørrevideoen så bra som mulig, og kanskje dere lære en ting eller to om meg som dere ikke allerede visste frafør hehe(?). Hvem vet? Jeg liker selv veldig lite og se på spørrerunde-videoer der bloggeren er døds alvorlig og svarer surt på alle spørsmålene...Uff, som jeg hater det.

 

Kjør på med spørsmål, dere har innen klokken 15:00 imorgen på dere til og stille alle spørsmål. Jeg svarer på video forhåpentligvis imorgen kveld. Fyr løøøøøs! 


Del gjerne dette innlegget videre!14 kommentarer

4 ting jeg liker ved meg selv

Hei igjen! Etter og ha lest flere innlegg med overskriften ''ting jeg liker ved meg selv'' ble jeg veldig inspirert til og skrive et slikt innlegg selv. Noen ganger når man er i alderen kanskje spesielt 12-15 så er det så mye drittslening, usikkerhet og man vet liksom ikke helt hvem man er. Alt man vil er og passe inn - være som de ''kule''. Trust me, jeg har vært der... Men hvem er egentlig de ''kule''? Er ikke de akkurat sånn som alle andre bare at de har dyre designer klær og er mer høylytte enn alle andre? De krangler nesten for og få oppmerksomheten over på seg selv sånn at de kan snakke. Mange av desse jentene som er i slike gjenger sier ikke hei til andre rundt seg og gjør bare alt the team diva sier at de skal gjøre. Dette synes jeg blir altfor dumt! Dette kaller JEG IKKE for selvsikre og vakre jenter. Dette kalles usikre og redde små personer som ikke helt vet hva de skal gjøre for og passe inn de heller.

 

 

Jeg skjønner ikke hvorfor alle ikke bare kan være seg selv og ikke alltid go with the flow men gjøre sin egen greie og vise fingeren til de som ikke liker det. Jeg vet dette er kjempe vanskelig i ''våres'' alder, jeg husker hvor tøft jeg selv hadde det da jeg ble mobbet på både barneskolen og ungdomskolen (men det er en annen historie som vi ikke skal ta nå). Si alltid klart ifra om noen prøver og tråkke deg ned, for INGEN fortjener og si noe til deg som får deg til og føle deg mindre verdt som person. INGEN, husk det jenter ♥ Andre mennesker kan heller ikke såre deg med mindre du lar dem. Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om nettopp skjult mobbing/sjalusien/drittslengingen som er blandt ungdommer nå til dags, men det sparer jeg dere for til en annen gang. Dette innlegget ble lengre enn planlagt men det får det bare bli. 

 

Med det sagt så skal jeg prøve og ramse opp 4 ting jeg liker ved meg selv: 


 Jeg liker at jeg er en såpass forståelsesfull person for folk som har det vondt og ikke har noen og vende til. Jeg lytter gjerne til alle som kommer til meg for råd om alt mulig, jeg elsker og hjelpe andre mennesker rett og slett! Alle mennesker på denne kloden fortjener og bli hørt og føle at noen er der for dem. Absolutt hver og en eneste! 


 Det faktumet at jeg har så sykt få lite urenheter i huden, føles så utrolig hærlig. Om jeg får noen så er bare en eller to. Også liker jeg at jeg har myke kinn og myk hud i hele ansiktet generellt. Jeg får ofte høre det og det er like koselig hver gang haha. Nå er jeg vel skikkelig selvdigger eller hva?


 Jeg er en person som nesten aldri er redd for og si hva jeg mener til andre. Om jeg synes du er upassendes mot noen av mine nærmeste eller rett og slett en bitch så sier jeg det faktisk rett ut i trynet på deg.. That simple! Personer som er ekle mot andre og gjør alt for og tråkke ned andre for og få opp sin egen selvtillit er latterlige. Jeg har ingenting til overs for slike folk, period.


Jeg liker veldig godt smilet mitt når jeg smiler meg tennene. Når jeg ikke gjør det så blir det bare hemma og jeg ser ut som en apekatt på bilder haha...

 

Nå er det deres tur, kommenter to eller flere ting dere liker ved dere selv! ♥ Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Trening, innkjøp, vasking

Har akkurat kommet hjem fra en liten tur på moa med **. Jeg var oppe allerede klokken 8 imorges, for og ordne meg til turntreningen som begynte klokken 9. Uff, så tidlig...Men bortsett fra at jeg var supertrøtt da jeg kom til turnhallen og holdt på og dø da vi skulle ta baklengsrulle, så var det ellers en fin trening. Jeg fikk til stille ståendes backflip flere ganger også, yey! Og landingen min var fin også på 3eller 4 av de!! Så snill som jeg er så fikk jeg dette i dag av ** : (Grunnen til at jeg kaller denne personen for ** er fordi jeg ikke får legge ut navnet hans/hennes ''offentlig'' på nett).

Har noen av dere vært på trening i dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- Del gjerne dette innlegget videre!9 kommentarer

F.R.I.D.A.Y

..Akkurat nå føler jeg med dø etter trening hver ENESTE dag denne uken. Jeg har akkurat spist lasagne og salat, kjempegodt! Også spiste jeg en peanøttmuffins som smake sykt kvalmendes. Nå skal jeg se en episode av Lying game og bare kose meg i mitt eget selskap. Men jeg lurer på en ting før jeg surrer meg selv inn i tre tepper borti sofaen her: Dette spørsmålet er rettet mot de utenlandske leserne mine først om fremst men svar meg gjerne dere andre også. Hvor kan jeg kjøpe selvbruning som passer til min hudtone? Hvor mye koster det sånn ca? - Jeg trenger veldig en før neste helg. Gud så deilig det skal bli med helg nå! 

Sen oppdatering fordi blogg.no har vært helt klikke i hele dag btw...
Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Trenger tips!

God kveld mine kjære lesere! Akkurat nå er bloggmotivasjonen helt på bånn.. Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, kan dere versåsnill komme med MASSE MASSE bloggtips om ting jeg skal skrive om? Hva liker dere at jeg skriver om? Er det noe jeg skal skrive mer om, som kjæresten, cheerleading, festing, videoblogger, tips&triks, hva somhelst egentlig? Gi meg så mange tips som mulig nå! Jeg lover at JEG skal blogge så mye bedre, ha videoblogger og skrive om hva DERE VIL LESE OM. Jeg er helt tom for idèer nå..Så hjelp meg! ♥ 

 

 

 10 kommentarer

Bedre blogging imorgen

Ryggen min og nakken min er så vond akkurat nå at jeg ikke orker og blogge mer i dag. Jeg beklager så mye. Bilder fra cheertreninger får dere se MYE av fremmover så dere har ingenting og bekymre dere for. Jeg regner med dere vil se mest bilder av pyramider og stunting, de bildene jeg tok i dag var mest av tøying sååå. Bilder som det under her. Jeg vet jo egentlig ikke hva dere vil se bilder av når dere sier at jeg skal ta bilder på cheertreningene.. Så si hva det er dere vil ha bilder av <3 Gonatt alle sammen, blogges mer imorgen <3


Syyyyykeste Dorthe♥ 


Del gjerne dette innlegge videre!2 kommentarer

The Lying game

Heei dere, eller skal jeg si god morgen fra min sin side hehe. Nei jeg tuller ikke, jeg våknet faktisk for bare en time siden.. Akkurat nå ser jeg på første episode av Lying game, sesong 2, og gud som jeg elsker den serien. Jeg skal snart dusje også skal jeg skype med en kompis før jeg skal på cheertrening. Jeg skal prøve og huske på og ta med meg kameraet og knipse noen bilder til dere. Nå skal jeg fortsette og spise opp ''frokosten'' min. Ha en fin dag alle sammen!


Min treningsdagbok:

Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Deilig med vinterferie!

I dag har bare vært en ganske bra dag faktisk. Først sto jeg opp og spiste ostesmørbrød og drakk kakao også såg jeg på en episode av Dr.Phil. Etter det markerte jeg NM-rutina 5ganger med musikk og hele pakka og etter det gjorde jeg styrke på armer og lår. Deilig men slitsom start på dagen hehe. Nå som det er NM om under en måned og generalprøve om bare 12-13(?) dager så er alt som står oppi hodet mitt og trene,trene,trene, markere rutinen tusen ganger og å gjøre styrke hjemme. Jeg vil SÅ inderlig komme videre til dag 2 på NM!! Akkurat nå holder jeg på og se på Svenske Hollywood Fruer mens jeg gomler i meg litt usunt crap midt i uka, oh no! Jeg legger meg nå snart tror jeg, føler meg utrolig sliten og støl, gonatt dere <3

Hva gjør dere ikveld? Har dere også vinterferie denne uken?
Kneet mitt verker sånn.. Huff, håper det blir bedre snart!8 kommentarer

Den egentlige grunnen til at jeg har vært mye borte fra bloggen

Som dere helt sikkert har merket så har kvaliteten på bloggen bare blitt dårligere og dårlige de siste ukene. Kanksje helt siden oktober-november vil jeg si sånn egentlig.. Grunnen til dette er fordi jeg har fokusert på helt andre ting som cheerleading og å være sammen med venner. Eller det er det jeg bruker og si når folk spør meg om hvorfor jeg blogger så lite. Men nå skal jeg fortelle dere den egentlige grunnen til at jeg har lagt ut færre blogg innlegg og har hatt null blogglyst.. De siste ukene siden juleferien har jeg slitt med selvtilliten og følt meg veldig nedfor. Derfor startet jeg og trene 2-3 ganger i uken utenom cheertreningene, og tilslutt trente jeg hver eneste dag opptil TRE ganger om dagen. Som oftest tok jeg meg en joggetur og gjorde styrke. På et tidspunkt kunne jeg begynne og gråte om jeg spiste en ''hel'' twist skjokolade midt i uken og trodde nå at jeg kom til og legge på meg alt jeg hadde fått av. Da ga jeg meg selv en straffeøkt midt på natten, som en joggetur uti mørket eller 80spensthopp og 40armhevinger.

Jeg slutta og spise på et tidspunkt også, men det skjønte jeg fort at ikke ga noen vekt nedgang IHVERTFALL.. Jeg gjorde alt jeg kunne bare for og gå ned de 17kg jeg hadde lagt på meg. Jeg tror ikke noen rundt meg forsto hvor mye å gå ned de kiloene betydde og fortsatt betyr for meg. Jeg prøvde å sulte meg, kun drikke vann i flere dager and what so ever men ingenting funka. Om jeg gikk ned 2-3kg la jeg de på meg igjen en uke senere. Tilslutt hadde jeg fått nok og ca i midten av januar begynte jeg og spise 3-4 måltid om dagen å trene hver dag. Etter kun to uker hadde jeg gått ned 5kg. Jeg kunne ikke tro mine egne øyner da jeg stod på vekta og så tallene **!!!

Og siden har jeg trent som en tulling og prøvd og spise rett og sunt, for det er faktisk bare det som hjelper om man vil gå ned i vekt. Jeg har nå totalt gått ned 9kg!! Wiii! Jeg er storfornøyd og føler meg allerede mye bedre, og selvtilliten min har blitt mye bedre også. 

Så til dere som tror at å drikke vann eller å kun spise knekkebrød i dagesvis funker, så skal jeg love dere at det gjør det ikke. Trust me, jeg har prøvd..Alt det gjør med deg er bare at du mister all energien din, får i deg for lite næring og blir kjempe slapp og kanskje til og med veldig syk.. Så ikke prøv på det!! Alle mennesker er forskjellige, og vi er skapt sånn av en grunn. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle så ut som Victoria Secret modeller? - Aksepter dere selv eller gjør noe for og forandre det dere er misfornøyde med!  Og til alle dere som aldri trodde jeg kom til og klare og gå ned 10kg se på meg nå kun 1kg ifra en vektnedgang på 10 kg! Jeg brukte alt det negative dere sa til meg som motivasjon til og jobbe enda hardere for og bevise dere at dere tok feil. Alle dere der ute også kan klare det, om jeg klarer det klarer DU også det! Jeg er langt fra i mål men jeg er på god vei, og jeg føler meg bedre en noen sinne! Så lenge jeg føler meg bra og lykkelig så spiller det ingen rolle hvilket tall vekta viser.

Skal jeg tørre og legge ut FØR og ETTER bilder? Er det noen som har lyst til og se det eller? 

Del gjerne dette innlegget videre!14 kommentarer

You just gotta do it!


Heisann! Da var jeg hjemme igjen fra treningshelg day 2 med laget. Så sliten som jeg er nå så har jeg bare lyst til og legge meg ned og sove i et år, men det kan jeg nok ikke for jeg er nødt til og trene styrke på lår og rumpe, noe jeg skippet unna igår...Jeg får vel bare sette igang :) Bedre oppdatering og bilder kommer senere i dag,om jeg rekker det. <3

Hva har dere gjort på i dag?6 kommentarer

hjelp, hvilken kjole?... Ingen kommentarer

Videoblogg - Min dag + svar på kommentarer om drittslenging

Ja jeg har lagt på meg ca.15kg de siste to årene men hva så? Nå har jeg gått ned 8 av de men likevell.. Jeg skjønner ikke hvorfor dere bryr dere sånn egentlig..Hvor mye jeg veier burde ikke spille noen rolle for dere. Nå skal jeg spise kyllingsalat og se Revenge. Del gjerne dette innlegget videre!

Har jeg virkelig lagt på meg så mye at jeg nå er blitt overvektig og har hengerumpe og stygge pupper? Svar meg helt ærlig nå på hva dere synes! ;-*16 kommentarer

Konkurranse - Vinn selvbruning fra Makestyle.no

Siden dere er verdens herligeste lesere så tenkte jeg og kjøre igang en konkurranse hvor dere kan vinne en selvbruning fra Makestyle.no (HER). Denne selvbruningen er veldig bra har jeg hørt fra venninner som har testet den ut. Den er heller ikke testet på dyr, den inneholder E-vitamin som er bra for huden og den har heller ingen lukt(Noe som er et stort pluss). Jeg håper dere blir fornøyde nå, jeg prøver så godt jeg kan og kjøre konkurranser så ofte som mulig. Lykke til alle sammen! 

For og melde seg på må dere:

- Legge igjen mail + fullt navn INNI kommentarfeltet, i selve kommentaren altså.

-  Dele dette innlegget på facebook ved og trykke på liker knappen nederst i dette innlegget også DEL.

Ps! Det er lov til og melde seg på 2 ganger max. Og ja jeg kommer til og skjekke om dere følger alle reglene. :) Skriv gjerne også hvorfor akkurat du burde vinne.

Det er den grønne spraytanen under her dere kan vinne:Husk og trykk LIKER under her og DEL innlegget!5 kommentarer

You are my S.T.A.R

Nina er her nå og vi har sett på Idol og nå holder hun på og se på Senkveld mens jeg skriver dette innlegget. Jeg kjipte av Nina da jeg sendte en ''emergency'' melding til henne på facebook tidligere ikveld. Vi er naboer til dere som ikke vet det. Men anyways, sekundet etter sto Nina utenfor døren her og så kjempe bekymret ut. da jeg lukket opp døren Da jeg åpnet ut døren og så henne med et stort håndkle rundt hodet fant jeg ut at hun virkelig hadde tatt denne '' s.o.s'' meldingen min seriøs haha...

Da begynte jeg og le og trodde hun hadde stått i dusjen da hun fikk meldingen min. Heldigvis hadde ikke hun det, hun var nettopp ferdig i dusjen derimot. Snilleste vennen som løper bort hit gjennom den nifse vaskekjelleren for og komme bort til meg, kun for og se om alt står bra til hahahah.. Love you Nina. Ikke klikk på meg når du leser dette hihi..

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, blir tidlig kveld i dag. Begynner klokken 11 imorgen, jeg har nemlig treningshelg med laget. Og noe jeg har opplevd før så er det at det er smart og legge seg tidlig kvelden før man skal pugge tellinger, løfte på folk, turne/pugge koreografi osv. Om ikke så blir man super trett og bare helt utslitt veldig raskt.

Har dere opplevd noe lignende noen gang?

Hva har dere gjort på i dag?

Del gjerne dette innlegget videre!


14 kommentarer

Min hverdagssminke

Heia! Jeg har fått sykt mange spørsmål om hvordan jeg ordner håret mitt, sminker meg og hvilke sminkeprodukter jeg bruker i hverdagen. Dette innlegget skal handle om akkurat dette : Min hverdagssminke, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg sminker meg. Jeg er en person som driter litt opp i hvordan jeg ser ut hver dag, jeg kan gå uten sminke i to uker uten at det på noen slags måte svekker selvtilliten min. Men på den andre siden vil jeg si at jeg virkelig er glad i sminke, jeg ELSKER sminke, men jeg er ganske lat så jeg orker ikke alltid og sminke meg hver dag.

 

Sminkekost kan kjøpes HER  Mascara fra Cubus Eyeliner H&M Eos fra Cubus Gosh Eye Shadow Primer fra Estetique Eye shadow brush iD foundation kan kjøpes HER

Jeg håper dere fikk svar på en del spørsmål nå, hvis ikke så er det bare og stille dem i kommentarfeltet.   Hva synes dere om innlegg som dette? Si ifra om jeg skal ha flere slike innlegg.

Bruker du noe av det samme?13 kommentarer

Gud som jeg gleder meg til..

...Kom akkurat inn døren her hjemme etter en liten joggetur rundt nabolaget. Jeg følte meg så slapp imorges og har ennå veldig vondt i magen så jeg tenkte kanskje det hjalp med litt frisk luft, og det gjorde det faktisk. Kroppen min er kjempe sliten etter mange styrkeøkter og jeg får heller ikke sove om nettene noe som heller ikke hjelper på akkurat..

...Forresten så er er det faktisk nøyaktig 29dager til NM i cheerleading og cheerdance!!! Gjett om jeg jeg gleder meg kjempe mye da? Jeg er kjempe spent på årets NM resultater i våres kategori . Jeg er ganske sikker på at Nidaros Nixies tar 1.plassen for de er et kjempe dyktig lag, men hvilke ander lag som tar 2.-5.plassen er jeg fortsatt ganske usikker på.. Bloggen kommer til og handle mye mer om egentrening/NM/cheertreninger de neste ukene frem mot Norges mesterscap i Cheerdance og Cheerleading, noe jeg håper er greit for dere(?). Jeg kommer til og være enda flinkere til og ta med meg kameraet på treninger å ta bilder/filme.  Nå skal jeg på trening, hade! 

Noen av dere som skal delta eller dra og se på NM den 15.-17.mars?
Del gjerne dette innlegget videre!


4 kommentarer

funfacts om meg..

 Jeg er ikke en person som er langsint.. Jeg fyrer meg ganske lett opp men er blid som en sol 2sek senere. Jeg sender nok litt ulike signaler til de rundt meg, for av og til skjønner ikke folk hvordan jeg egentlig føler meg fordi jeg i et øyeblikk er kjempe sint og i det neste glad.

  Folk som avbryter, er frekke og tror de er bedre enn alle andre takler jeg ikke.. Da sier jeg klart ifra til den personen om hva jeg synes om hun/eller hans oppførsel.. Slike jenter/gutter bryr jeg meg fint lite om.. Point blank period :)

 Jeg har sinnsykt mange arr på kroppen etter og ha holdt på med karate som barn.. Jeg var en skikkelig guttejente men jeg tror jeg har vokst det av meg med årene, eller hva synes dere? Er jeg fortsatt litt guttete? hehe

 Jeg går alltid uten bukser innendørs, misforstå meg rett jeg gjør det også når jeg har besøk av venner og kjæresten.. Nei jeg tuller bare, såklart gjør jeg ikke det. Men jeg kan si at jeg HATER dongerijeans over alt på jord og jeg går heller i truse enn og ha på meg det inne, om jeg er alene da såklart.

 Jeg er min største kritiker.. Jeg forventer sykt mye av meg selv og stiller noen ganger alt for høye krav til meg selv..noe som er veldig dumt i noen sammenhenger. Jeg stiller noen ganger så høye krav til meg selv at det er helt drøyt.. Dette må jeg slutte med!

 Har jeg fortalt dere at jeg er helt avhengig av og se på disneychannel...? Dette er virkelig noe av det flaueste jeg har skrevet på bloggen noengang men det er faktisk helt sant... Jeg er virkelig super addicted. Phineas og ferb, lykke til charlie, Shake it up og ANT er mine topp 4 favoritter som jeg er nødt til og få med meg iløpet av en dag.

  Jeg er en ganske sjenert person når jeg møter nye folk, jeg tør såvidt og hilse og av og til smiler jeg bare forsiktig og unngår alt den ta i hånda, hilse og smile greiene haha...

  Noen ganger kan jeg være utrolig travel og være med.. Jeg lager en ekstrem rar lys lyd om jeg er super sliten og bare vil leggge meg ned på bakken og sove i en uke.. minst. Denne lyden jeg av og til kan sammenlignes med en slik en mus lager hahaha... Da vet dere noe om meg som jeg aldri har fortalt før.

Del gjerne dette innlegget videre om du likte det!8 kommentarer

Travel dag!

God kveld dere!  I hele dag har jeg bare stresset rundt, først dro jeg til fysioterapeut klokken 1, så hjem igjen for og være sammen med gutten min de siste timene før han dro, så på cheertrening, handling og så endelig først nå kom jeg hjem igjen. Jeg fikk noen nye sokker og litt undertøy også, yey. Sokker trengte jeg virkelig, jeg tror jeg er verdens mest vimsete person når det gjelder og rote bort sokkene mine haha..!

Så det har vært en sykt travel og slitsom dag... skal jeg dusje, spise kyllingsalat og se en episode av top model. Jeg bare elsker den serien, alt dramaet der er av og til så barnslig at jeg må le... Andre som liker og se på america's top model?

Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge mer om? Kom gjerne med tips!


Smykket mitt <3

 2 kommentarer

Hvilken kjole?

 Nå trenger jeg deres hjelp! Jeg skal ha en ny kjole men jeg er usikker på hvilken jeg skal velge og derfor velger jeg å spørre dere leserne hvilken jeg bør velge. Det står imellom de tre kjolene under. Versåsnill hjelp meg dere 

Hvilken kjole bør jeg velge, 1, 2 eller 3?


                                                                             1. HER 2. HER 3. HER 

 28 kommentarer

Treningshelg!

Heeei! 

 Wow så mange som har vært innom bloggen de siste 24timene. Tusentakk til alle dere som kommenterte innlegget under. Takk for støtten og jeg setter kjempe stor pris på at dere faktisk tar dere tid til og skrive en skikelig kommentar og ikke bare noe sånt som '' fint bilde''.. Men over til noe annet.. Imorges var det såvidt jeg kom meg opp. Så dum som jeg er så tok jeg kun på EN alarm på telefonen som jeg såklart bare slo av da den ringte og endte dermed opp og våkne en time før jeg skulle bort til larsgårdshallen. Jeg slepte meg selv ut av sengen, spiste en halv yoghurt, ordnet meg og øvde raskt inn dansen til juniorene. 

Akkurat nå ligger Espen her vedsiden av meg og halvsover for han er allerede utrolig lei av alt dette bloggsnakket, knipsing av bilder og bilde redigering som tar aaaalt for lang tid.. Neida, joda, litt så..  

Hva gjør DU akkurat nå?

Noen andre som har vært på trening i dag?
Meg og Ketlyn


Ketlyn har farget håret sitt, og jeg er såå misunnelig. For en fin farge!! Passet ikke hun med denne fargen eller?


Julie og Vilde

Julia <3

Del gjerne dette innlegget videre!10 kommentarer

REPOST : Mitt forhold til moren min som jeg ikke har sett på 10år

Før jeg starter dette innlegget så vil jeg si at dette innlegget ikke på noen måte er et negativt innlegg, eller en sånn tekst hvor jeg forventer og få at alle skal synes synd i meg osv. Dette er IKKE et slikt innlegg og jeg håper dere ikke oppfatter det som det heller. Dette er et innlegg til min kjære mamma som jeg elsker kjempe høyt men, på andre side vil jeg ta opp at ting ikke alltid har vært så lett, med meg her i Norge og hun i Liberia - Og hvordan det var for meg og bli rivd bort fra hun og de andre søskene mine for snart 10år siden. For meg er det et tema som er veldig vanskelig å skrive om men jeg gjør det likevell siden jeg har fått så mange spørsmål om jeg ikke kan skrive et slikt innlegg. Jeg setter kjempe stor pris på om DU leser hele dette innlegget og kanskje til og med deler det.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette innlegget er dedikert til min kjære mamma Esther! 

... Jeg husker da du fortalte meg om Norge mamma. Det store, rike landet langt langt borte. Det landet hvor jeg skulle bo sammen med tante og to andre personer de neste månene. Du sa aldri hvor lenge det ble til jeg fikk se deg igjen, men du sa en dag, ja en dag så skulle vi møtes igjen. Du foresikret deg om at jeg var posetiv til og dra, og du garanterte meg at jeg kom til og få det bra i Norge, det store fremmede landet. Du fortalte meg det lille du hadde hørt om Norge, og  shoppingturene hvor du fortalte meg om Norge var de beste! Alene tid med deg mamma var alltid noe av det kjekkeste jeg visste om. 

Tiltross for at jeg dro til Norge og ting ikke gikk som planlagt(les mer om det HER), så klandrer jeg deg ikke. Såklart tenker jeg inn i mellom '' Hvorfor meg? Ville du virkelig meg så vondt at du lot meg dra helt alene, med tante som jeg ikke da kjente på det tidspunktet og to andre personer? Hvorfor? Trodde du det var det beste for meg? '' Slike spørsmål stiller jeg meg selv stadig vekk men jeg er ikke sint på mamma på noen slags måte. Hun gjorde det hun trodde var beste for meg, og selv om jeg ikke hadde det så bra de 3første årene mine her i dette landet så har de 7åra etter det gått mye bedre. Jeg har blitt kjent med utrolig mange fantastiske mennesker som jeg ikke engang hadde fått møtt om det ikke var akkurat JEG som ble ''valgt'' ut til og reise til Norge. Jeg har fått såååå mange venner som jeg kommer til og ha i lang tid fremmover, og ikke minst har jeg fått utviklet talentet mitt som du alltid snakket om. 


Et av de første bildene jeg fikk av mamma etter at jeg flyttet til Norge. Desember 2006.mamma i blå.

Jeg får tårer i øynene stadig vekk når jeg får høre at jeg er lik deg mamma. At jeg har samme ansikt som deg og veldig lik stemme. De gangene jeg får høre det så blir jeg skikkelig glad og stolt over og være barnet ditt. Jeg VET du gjorde det du trodde var best, og at du aldri ville at det skulle skje meg noe vondt! Tusentakk for at AKKURAT jeg fikk dra mamma, for om ikke så hadde jeg ikke fått opplevd alt jeg har opplevd på desse 10tunge men fantastiske årene.  Jeg elsker deg snilleste mammaen min, jeg gråter mens jeg skriver dette. Du er den kuleste mammaen i hele verdenen. Og tislutt må jeg si jeg elsker samtalene våres hvor vi starter og diskutere hvem som skal legge på først haha! Også de gangene når jeg gir deg et kyss over telefonen også gir du meg syv stykk tilbake, awww mamma. Du er så utrolig søt og jeg håper jeg snart får se deg igjen, da skal jeg gi deg en kjeeeeeempe stor klem og bare slippe ut alle følelsene mine. Jeg vet jeg er favorittdatteren din, selv om du ikke alltid vil innrømme det forann de andre søstrene mine så vet vi begge at jeg er det hihi! Love u mummi! Fra din favorittdatter(hihi) Laurie Yei

Jeg velger og ikke stenge kommentarfeltet i dette innlegget og håper dere haterne der ute kan vise såpass mye respekt ovenfor meg og familien min at dere ikke slenger på leppa i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt veldig pris på og tror dere klarer og lar være og gjøre også! Takk!

Del gjerne dette innlegget videre om du støtter meg! Takk på forhånd!16 kommentarer

Spørsmålsrunde: Kjæresten svarer , siste sjanse til og stille spørsmål NÅ!

Heeeeeer!

Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Outfit 090213


Cardigan ONLY Topp Bik Bok Bukse fra ONLY Sko fra DNA Smykke fra Glitter

Hva syntes dere om antrekket?6 kommentarer

Gutten min er her..

 

Daaa er vi endelig hjemme igjen fra junior trening. Snille E bestemte seg for og bli med meg på juniortreningen så vi har vært der da. Nå skal jeg til og vaske klær noe som jeg så og si ALDRI gjør.. Er verdens lateste når det kommer til sånt.. Heheh. Og lage mat er jeg heller ikke flink til, så det får E ta seg av , hihihi.. Så grei som han er så synes han helt sikkert det er greit og gjøre det mens jeg skriver dette blogginnlegget.

Anyhow, så må jeg si at det var sååå utrolig godt og se gutten min igjen. Har savnet han veldig mye siden det er mange uker siden sist vi møttes. Jeg klarer ikke og beskrive følelsen jeg fikk da jeg så han imorges.. Alt føltes bare så deilig, fantastisk. Jeg gleder meg til og tilbringe hele helgen med han og bare kose oss! Håper dere får ha en fin dag alle sammen, flere oppdateringer kommer uttover dagen.

Hva skal dere i dag?

 Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits