Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Slik tøyer du deg myk

VIDEOEN KOMMER, PRØVER Å FÅ LAGT DEN UT. MEN DET FUNKER IKKE -_-

Bare en liten tøyevideo jeg filmet for en drøy måned siden. Kjedet meg etter skolen og tenkte bare hvorfor ikke liksom. Så da bare satte jeg igang med å plassere kameraet opp på en stol og trykke på REC-knappen. Forså å la fantasien vandre og bare gjøre et par tøyeøvelser. 

Dette må du huske på visst du vil se forbedringer;

# Hold !!alle!! de øvelsene som du gjør me de store muskelgruppene i minst 30sek men lenger. Og da mener jeg hampring øvelsen jeg f.eksempel gjør på 00.34. Hold og kjenn strekken på baksiden av låret i minst 30sek på hver fot. 

# Samme med øvelsen der jeg sitter på gulvet og rekker hendene til tærne. Vet ikke hva jeg skal kalle den. Hold den også i 30sek før du bytter om til nummer to. Den øvelsen er på 1.02.

# Både venstre og høyrespagaten. Hold dem i alt fra 30sek - 2minutter. Dette hjelper virkelig til neste gang du prøver å gjøre spagaten. Kanskje du klarer den lettere eller har klart å tøye deg lengre ned. 

## Og visst du gjør desse øvelsene alt fra 10minutt pr.dag til 3 ganger i uken kan jeg love deg at fleksibiliteten din vil forbedres. Og at det er garantert verdt det. ## 

- Selv er jeg ikke noe spesielt myk men har flere ganger fått spørsmål om jeg kan legge ut både tøyevideoer og dansevideoer. Og teknikken når jeg gjør den hamspring strekken er ikke rett hehe. Aldri knærne over tærne. Så ut som om jeg gjorde det der så pass på å ikke gjør det. For det kan skade knærne.

 Merker i ettertid at jeg glemte tøye øvelser for ryggen og om dere vil ha det så legger jeg mer enn gjerne ut en video av det i neste uke engang. Bare skrik ut!

Send meg mer enn gjerne et bilde eller en video av noe du har lært av denne videoen på mailen min ; laurinedeline@hotmail.com. Da blir jeg kjempe glad. Jeg vil veldig gjerne se bilder av fremgangen DIN. Kan være alt fracat du klarer å ta hendene i gulvet forann deg til guttespagaten, jentespagaten, scorp, heel eller noe annet. Egentlig hvasomhelst. Vær kreative!! - Jeg håper videoen er til hjelp :) Tusentakk for at du tok deg tid til å lese hele innlegget.

Skal jeg legge ut et innlegg med bilder/video av ting jeg har lært/mestret ved hjelp av desse øvelsene? Skriv JA i kommentarfeltet om du synes jeg skal gjøre det. :-D

EDIT; HÅPER VIDEOEN FUNKER NÅ! SI IFRA OM DEN IKKE GJØR DET.10 kommentarer

Forså å fryse ræva av meg, nei takk du

Hei  God morgen, eller god dag blir det vel kanskje. Gud som det snør ute. Kjenner meg lite fristet til å gå ut døren for så å fryse ræva av meg. Så nei takk. Forblir inne så lenge jeg kan. 

* Det kommer en liten videoblogg senere. Hva slags videoblogg det er får dere ikke vite helt ennå. HEMMELIG hihi!! Outfitbilder kommer også om jeg finner noe pent å ha på meg. Om ikke, gidder jeg ikke å legge ut bilder heller.


// Bilde tatt av meg //

Hva syns dere?14 kommentarer

Klarer du dette?- Eller neeesten lært hehe. På bakken bare da. Haha! Synes det var et ganske så bra første forsøk da. Syns ikke dere? Jeg har faktisk aldri prøvd det før, litt merkelig men sant.

Her skal det tøyes myyeeee fremmover og jeg har som mål at innen 26.april skal jeg klare den HELT på bakken og ganske så bra når jeg står også. Jeg må ha en dato for å klare å motivere meg selv og å faktisk tøye masse masse!!! Tror dere jeg kan klare det? Har dere noen tips om motivasjon til å gjennomføre tøyingen?

God påske søtinger :)20 kommentarer

Skal ikke skje igjen

Heia! Nå er jeg tilbake igjen. Internetten klikket igår kveld og har ikke funket i hele dag. Var rett før jeg kastet pcen i gulvet tidligere haha. Åhh, sykt forbanna haha. Men nå funker det da, siden jeg er i Volda hos besøkshjemmet mitt. Skal være her i nesten en uke så det blir jo kjempe kjekt! 

Ser på The Voice på TV2 nå, vi blogges senere ikveld. Må vise dere noe kult jeg har neeesten lært meg hehe :)

Har bare sløvet i dag og sovet. Ryggen er så vond. Sånn ser jeg ut i dag:Thights // Cubus Singlett // En venninde av meg sin3 kommentarer

Mccern

Koselig på Mccern med Ingrid. Vi feita oss opp med masse god mat og nå er hun hjemme hos seg og jeg hos meg. Hun kommer forhåpentligvis bort etter PH :) Skal bli fint å tilbringe litt tid med hun siden vi begge skal bort i hele ferien. 

Imens vi var på Mccern kom Carl Magne og en kompis av han forbi så de satt sammen med oss en stund og pratet. Bare koselig det :)  Etter en stund tok jeg og Ingrid bussen hjem. Har ikke så mye mer å fortelle. Skal bare se Paradise nå også rydde litt og få besøk om en times tid. 

Ser du Paradise?

Har dere noen forslag til et blogginnlegg jeg kan blogge om imorgen?4 kommentarer

Outfit 29.03.12Bluse // Bik Bok Thights // Cubus Øredobber // Primark

I dag tok jeg bare på meg en helt enkel outfit før jeg dro på skolen. Men som vèret er her i Ålesund, reeeeegn så måtte jeg skifte klær før jeg dro til byen for å treffe verdens beste Ingrid. Eller jeg tok på meg en bukse over strømpebuksen isteden og tok på meg boblejakken før jeg dro. 15 kommentarer

Må skjerpe meg..

Heia :) For en liten stund siden kom jeg hjem fra skolen. Vi sluttet en time før i dag fordi vi slapp å ha kor, yey! Mer enn greit for meg siden jeg ikke var så gira på kor i dag. Ikke at jeg akkurat er det ellers da haha.

Ser på Ungkaren på TVNorge og skal senere på McDonalds med Ingrid. Er litt usikker på om jeg tørr å kjøpe så innmari mye junkfood siden jeg skal begynne på en sånn diett snart hehe. Hva gjør jeg ikke for helsen min? Mye haha! Jeg skader meg hver uke tror jeg og jeg er ikke flink på å spise mat flere ganger om dagen liksom.

Men sånn serriøst, jeg skjerpe meg fremmover. Vurderer å begynne på Aktiv + jeg faktisk spise mer enn 1-2 måltid om dagen... heh, får se hvordan de går med den planen.

Hva gjør du akurat nå utenom å lese bloggen min?6 kommentarer

Svar på spørsmålene

Vil dere at jeg skal videoblogg flere ganger?

Hva syns du?9 kommentarer

On it's way ya

Spørsmålsrundevideoen er på evi men den har bare komt til 26%.Beste gjengen. Kan ikke vente til trening imorgen. Da får jeg se de fleste av de igjen, gleder meg syyyykt!
10 kommentarer

Åhh, guri så flink jeg er

Flinke meg om M(personale. Nevner ikke navn siden det kan hende hun ikke synes det er ok). Jeg ryddet ivrig badet og gikk ned i kjelleren med skittentøyet mens M holdt på med stua og kjøkkenet.

M har dratt og jeg fikk nettopp besøk av Ingrid. Hun dro på butikken og kjøpte  brownies og burn til oss begge. Er ikke hun bare supersnill? Vi skal gjøre noen naturfagsrapporter, eller hun skal hjelpe meg. Så vi må nok sikkert sette igang snart. Videobloggen kommer senere ikveld. Rundt 9-10tiden.

Husk spørrerunden som avsluttes snart HER5 kommentarer

Jakten på drømmemagen

Haha! Da begynner jeg for alvor med denne treningen min som jeg har hatt lyst til å startet siden desember.

Problemet er og faktisk starte da hehe. Men nå er jeg fast bestemt på å starte denne uken. Jeg trener jo mellom 22-30 timer i uken til vanlig men når man ikke sover og spiser sånn 1 måltid for dag så hjelper ikke all treningen heller.

 '' I  just need a kick in the ass to get started.''

Jeg går forresten på noen tabletter som heter ranitidin ratiopharm så de hjelper på at ikke alt jeg får i meg svir når det kommer ned i magesekken. All drikke, tyggis, middag. hamburgere, is and so on svir noe j******. Ja dere skjønner. Til og med vann svir liksom. DA har det blitt litt for gale.

Skal til legen uken etter påsken og kanskje få tabletter for laktoseintoleransen min også. Yey! Selv om den laktosefrie lettmelken er god så vil jeg faktisk kunne spise det jeg vil uten å tenke på at jeg får vondt i magen i flere dager etter. Så det gleder jeg meg til!

Her er drømmekroppen:

 I gotta long way to go hah! Men før den tid skal jeg fokusere på å trene til en slik mage som bildet under. En ting av gangen :)) Jeg oppdaterer dere såklart etterhvert på hvordan det går med treningen.

Har du noen tips til meg? 

Help me sier jeg bare!! Kom med alle slags tips,øvelser, treningsplaner osvosv. Men gi spesifikke øvelser eller noe som har funket for deg eller dine egne erfaringer. Ikke bare si situps liksom. For det er vel den treigeste og kjedligeste av de. Som hjelper lite. Har allerede prøvd hehe.22 kommentarer

Liten Spørsmålsrunde, KUN Til Ikveld

- Det er påtide med en liten spørsmålsrunde siden det er lenge siden jeg har hatt. Men den varer kun til ikveld. Så kom igjen nå og spørr om alt dere lurer på fra a-å. Og det er helt ok å kommentere som anonym også, om du vil det liksom.

Dere spør og jeg svarer ;-* Jeg er btw med i en konkurranse hos Camilla HER. Verdt å melde seg på.

AVSLUTTET, VIDEO PÅ VEI!12 kommentarer

Ser frem til en natt medPakket inn gaven hans. Også det fineste kortet også høhø. Trøtt som fy da!  GoD KvEld! Eller burde jeg si dårlig? Neida haha! Trøttetryne men vil bare være våken og se flere episoder av The Sicret Circle for få tankene på alt annet en ja. Nettopp dusja og skiftet dynetrekket, lakenet og putetrekket. Godt å ligge i rene sengeklær.

Men Uansett hvor mye jeg prøver å konsentrere meg om serien og handlingen tenker jeg bare på han... Åhh! Can't get him outta my mind! Og jeg ser frem til at dette kommer til å bli en laaang natt med lite søvn. Jeg vil ikke sove. Ikke her. Ikke alene. Ikke inatt. Kanskje jeg tar meg en liten løpetur om en stund. For å få litt frisk luft og samle tankene. Vi får se.

- Stay strong, er det ikke det de sier?

Hva har dere gjort på i dag?

Kommentere noen av dere 15som er innom?18 kommentarer

Den ene personen

- Jeg hadde sånn ca stått opp et kvarter før jeg lagde videoen, sår hals av all griningen og bare følte meg helt jæævlig. Utrolig alene.

Sorry for ordbruket men man må få uttrykke følelsene sine av og til.. Siden det er slik jeg føler meg og har følt det den siste uka. Jeg vet jeg både har smilt, ledd, spilt med og latet som ingenting, men nå måtte følelsene ut på en eller annen slags måte. Og istedenfor å fortsette å fake 'glad' eller knuse ting rundt meg , så var løsningen det å lage en kort sangvideo. Å få ut sinnet på den måten. 

- Det er så mye mer jeg vil skrive i dette innlegget men kan dessverre ikke dele mer med dere uansett hvor mye jeg føler for å bare få ut tankene mine. Dele de med noen, kanskje det får meg til å føle meg bedre. Men jeg kan bare ikke. Kan ikke gjøre det mot han. Det blir ikke fair. Noen ting er bare for private.

'' Fake a smile, I'm professional at that so why not? ''

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<318 kommentarer

Flashmobvideoen

Laget av Karoline. Stjal den fra bloggen hennes hehe :) Besøk bloggen hennnes HER.

Hva syns dere?

Leave a comment <35 kommentarer

!!!!!!!Gratis sminke!!!!!!!!!2 kommentarer

Videoblogg Og Sminkelook??

(Jeg sovnet igår da jeg skulle lage videobloggen HAHA! Sorry. Lager en ikveld, lover!) Visst jeg ikke sovner igjen da!

- Flashmoben gikk kjempe bra. Jeg gjorde ingen feil og fikk nokså god plass å danse faktisk. Så da kan jeg ikke være noe annet enn fornøyd :) Jeg kom akkurat hjem fra moa faktisk. Har vært der i timesvis men fant ingenting jeg likte bortsett fra en primer. Orker ikke å ta bilde nå. Lat! Snakker vi sminkelook ikveld da eller? Vil dere at jeg skal lage en, hvilken farger?

Her er det jeg hadde på meg på flashmoben. Tok av mej skjorta da jeg danset da.


Snakket både i telefon og foten min sov haha, samtidig som selvutløseren talte ned fra 10-0.

Hva har dere gjort på så langt i dag?

Skal jeg lage en sminkelook ikveld? 3 kommentarer

&#8206;- FLASHMOB i dag @ 13:00 Amfi Moa Øst utenfor Cymk og Kremmerhuset :) Kom å sjå på!!

God morgen :) Om du bor i Ålesund så ta deg en tur :)) Jeg og mange andre jenter og gutter i alle aldre skal danse på Moa kl.13.00 i dag.  På moa øst(?), der med McDonalds hvertfall. Er jo enda gøyere og danse når masse folk er der og ser på. Begynner akkurat 13.00 så om du ikke er der da så går du glipp av det :))


2 kommentarer

Bare noen småfeil høhø

Hei :) Har såvidt vært hjemme tidligere i dag, for jeg måtte så fort avgårde igjen til øving på Parken Kulturhus og å møte Amalie. Jeg og A kjedet oss litt under generalprøven så vi stakk ned i gangen og tok noen bilder. Kom på moa imorgen kl.13.00, det bygget der det er Mccern :) Hva som skjer der en en overraskelse, men tror dere skjønner det allerede(? ) Kommer du? Fremføringen gikk ganske så bra, gjorde kun småfeil og det var litt trangt på scenen men det var alt i alt en fiiiin opplevelse. Men nok om det!

Etterpå skal jeg opp på hjemmet til de andre jentene og spise burger og chips (?) forhåpentligvis. Men først må Marianne ringe meg opp igjen da, når hun kommer hjem. Vil snakke med henne før jeg gidder å dra ræva opp dit hehe. Det tar faktisk hele 12minutter? Haha Snakker man lat eller?

Imellom tiden skal jeg;

 # Gjøre naturfagslekse (Forsøk om varmepumpe og en sånn arvesikkel innlevering) høhø.. Hvis jeg faktisk kommer så langt. Skolearbeid nedprioriteres oppi hodet mitt.. Det har det gjort de siste månedene :/ Ikke bra. Må skjerpe meg.

# Dusje

# Sove og spille data før jeg stikker opp på HH

Amalie <33 Også var de bildene av meg da.. Elsker ikke akkurat å stå forann kamera i slaskeklær. Så det ble en kort photoshoot for så at jeg tok bort kameraet fra Amalie hehehe.Sykt hårete  og tørre legger jeg vet det haha. Time to shave. Og jeg har tydligvis ikke hørt om fuktighetskrem heller ser det ut som haha. Har gått rundt og fortalt Amalie at jeg har mannelår osv haha. Sikkert veldig interessant for hun og høre på det XDD

 

Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

EDIT; Fjernet bildene av Amalie, hun var ikke helt fornøgde med de, som jeg ikke helt skjønner men la gå haha! Søøøta <39 kommentarer

Vil du ha 11kommentarer på din blogg??? Se her :)

- Jeg fikk inn få forslag til videobloggen så utsetter den til imorgen. Håper dere forstår. Dere kanfortsatt gi forslag HER.  Det kan også være forskjellige spørsmål og sånn.

Og vil du fortsatt ha 11 KOMMENTARER PÅ DIN BLOGG TRYKK HERHERHERShorts // Cubus Bluse // Bik Bok Strømpebukse // Cubus Ring // Primark Øredobber // Primark

Hva syns dere?

Og vil du fortsatt ha 11 KOMMENTARER PÅ DIN BLOGG TRYKK HERHERHER

Og vil du fortsatt ha 11 KOMMENTARER PÅ DIN BLOGG TRYKK HERHERHER

Og vil du fortsatt ha 11 KOMMENTARER PÅ DIN BLOGG TRYKK HERHERHER13 kommentarer

Forslag til videoblogg?

Videoblogg!! Tenkte å lage en til ikveld, men for at dere faktisk skal få se den ikveld må jeg lage den snart og begynne å laste den opp. Det tar så lang tid... høhø..Dere vet jo hvor utrolig raskt youtube er!

Har dere noen forslag? Kom gjerne med flere som er litt gøye ikke bare sånn vanlige temaer.


 
I love you and I'm really sorry for the way I behaved yesterday <3 I know you are reading this..5 kommentarer

Handlings med R

Heia :) Akkurat nå er personalet innom for å få lage en handleliste med meg hehe. Går ikke helt når jeg både chiller på facebook, blogg, skriver dette innlegget og omtrent sover i samme slengen. Stakkars R som har feber og greier og maser på meg. Syns synd i henne , så jeg må nok gå. Snakkes når jeg er tilbake fra handlingen. Hade!

Outfit kommer senere :)That ass haha!2 kommentarer

The Lying game next Paradise Hotel

Sliten..


Nam, sitter her og hiver innpå med toast. Det er super godt. Er helt hekta. Og såklart ser jeg på The Lying Game. Komt meg til episode 14. Får overnattingsbesøk også. Venter bare på at h*n skal komme. 

Tror det kommer en sminkelook etterpå, litt senere ikveld også. Jeg vet jeg er sykt dårlig på det med dagens outfit for tiden, og da går jeg bare tilbake til gamle vaner; Legger ut de dagene jeg orker haha. Annenhver dag ble visst for mye.

Etter at jeg har sett denne siste episoden er det Paradise Hotel next. Blogges senere!

Ser du på The Lying Game?

Skal dere se Paradise Hotel etterpå?12 kommentarer

Jeg kommenter din blogg, du kan få opptil 11 kommentarer!!

Chiller og ser på Frustrerte Fruer mens jeg leser blogger, men leser bare de samme flere hver gang. Hva er din blogg? Slik kan du få kommentarer LES DETTE UNDER!

Du får 1 kommentar ; Du legger igjen en kommentar med bloggadresse

Du får 3 kommentarer; Om du både legger igjen bloggadresse + liker fanpagen min som heter lauriie.blogg.no på FACEBOOK

Du får 11 kommentarer om; Du gjør alt over + lage deg en bruker ved å trykke på banneret under denne setningen her.

Meld deg inn du også :-) Det tar sånn 2sek å melde seg inn. 

 


De grønnefargelinsene mine, skal kjøpe nye snart faktisk. Vet noen av dere om en bra nettside? For de jeg har nå er litt for sterk farge og de visste en god del tydligere farge enn forventet.

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVA DU HAR GJORT!34 kommentarer

Skole - Sove - Paradise Hotel - Sovet - ryddet og vasket

Dagen i dag har jeg bare vært på skole - hjem - sett på The Lying game - Sovet - Sett på paradise hotel - sove litt mer - ryddet og vasket opp. 

Hva har dere gjort på?

Vil dere se NM videoen våres?6 kommentarer

Bilder fra NM - DAG- Søndag

- Å fortelle dere litt om helgen er noe jeg tenkte dere kom til og like, og da begynner jeg med gårsdagen. I dette innlegget blir det mye bilder og litt tekst. 


Meg og Ingrid

Søtingene; Stine, Veronica, Amalie og Julie ;-* Amalie bare '' Jeg holder på å spise''.. Hun er så morsom haha!
Haha! Det ansiktsutrykket da..Det er de bildene jeg tok. Prøvde å flytte meg rundt omkring i salen for å ta bilder men ingen av dem ble særlig bra som dere ser. Kameraet mitt duger ikke på såååå lang avstand (er ikke litt langt ifra engang haha) også satt jeg på siden også. Men jaja. La ut de ''beste''.Lagbilde!


Vi var i avisen igår tror jeg det var. Eller i dag. Er ikke helt sikker. Stoolt!

Mari <33

Mens vi ventet på toget som skulle gå fra Stokke.

Elena stolte av og få prøve seg som flyere.


haha xd

får ikke til å laste opp flere bilder. Det klikker bare.12 kommentarer

Outfit 19.03.12

Heisann! Her kommer dagens outfit og snart kommer også et innlegg ifra dagen igår på NM!! Gle dere! hihi

Jumsuit // H&M Strømpebukse // BYoung Sko // Økonomisko

 3 kommentarer

7.Plass i NM for f*** DEN følelsen!!

God kveld mine kjære lesere. Kom netttopp inn døren og har såvidt rukket og drakset inn plakatene, kameraveska, veska mi og kofferten i døren før jeg bare måtte slå på dataen og oppdatere både bloggen og facebook. Som dere sikkert skjønner så har ikke jeg hatt internett i helgen så har ikke fått blogget. Men jeg er tilbake for fullt nå da <3

Dårlig mobilbilde av gårsdagens resultater!!! Vi fikk 7.plass for f***!! Utrolig stolt av laget mit!!!


Og forresten så kommer MASSE bilder fra helgen på bloggen denne uken så stay tuned everyone. Da skal jeg straks se The Lying Game til jeg sovner. Natta alle sammen! 

Var du på NM?

Hvilken plass fikk ditt lag?

Har du hatt en fin helg?22 kommentarer

Se oss LIVE imorgen, Hurricanes Vivacious

Dere må trykke innom og se både Hurricanes Vivacious(♥♥♥) og Pirates Fascination kl.12.36 og 11.40 IMORGEN :)) Gratis og LIVE her; http://www.cheer4life.no/livestream/

Da blir jeg kjempe glad :) Hehe. Men nå må jeg løpe, ville bare fortelle dere at dere får se alle rutinene fra 19.30 ikveld på den nettsiden. 


haha! haha!! 4 kommentarer

Dagen har kommet.. NM I CHEERLEADING!!!

Wii!!! Er superglad nå. Holder på pakke og å ladde både data, mobil og kameraet mitt mens dunjakka og litt annet klær vaskes. Stresset. Jeg er så redd for at jeg kommer til å glemme igjen noe. Ikke at jeg gjør det ofte men er likevell nervøs. Har sikkert gått igjennom pakkelisten min 5 ganger nå. Tror jeg har alt.

Nett er noe jeg ikke tror jeg kommer til å ha i helgen. Isåfall bare om jeg får lånt pcen til noen andre som har nett eller på mobilen. Og med telenor er det svindyrt haha. Men om det er den eneste løsningen så gjør jeg jo det da. Alt for dere søttisser!


Dagens reise outfit :) Jeg vet selvutløser bilder er best av alt. Hate it! Bukse fra Cubus og Hettegenser fra Cheermania.

 NM HERE I COME! Woop woop!Skal du på NM?... Én kommentar

Stress dagen før... og Outfit 15.03.11

Heia verdens søteste lesere ;-* Supersnille dere skulle være på kommentarfronten da!! TAAKK!

I dag har jeg vært på skolen, storsenteret sammen med Kasia og Thatianny, pakket litt til NM og handlet inn fôr til kjøleskapet.

Akkurat nå bare chiller jeg forann dataen under teppet mitt og med puta bak nakken. Deilig! Ble ikke tatt så mange bilder på Storsenteret men her er de få jeg tok.

Marte/Marthe som hun het sang to selvskrevne låter som var begge utrolige fine. Andreklassingene som danset. Sykt flinke!

Dagens outfit;

Jumpsuit // Bik Bok Jakke // Cubus Strømpebukse // Bik Bok Ring // Primark Øredobber // Primark Belte // Primark Sko // Økonomisko Armeband // Glitter

Hva syns dere?

Bare en dag igjen til NM!!!! Gleder meg som en unge!!!16 kommentarer

Hvorfor funker det ikke??

Jeg får ikke til å laste opp bilder på blogg.no.. Er det bare hos meg det er sånn? Så jeg kan ikke legge ut bildene av outfit og turen i byen med jentene mine. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Men i mellomtiden sikkert pakke, handle, vaske klær og få pakken min som er komment fra cheermania. Gleder meg sykt til å åpne den!! Snakkes!4 kommentarer

Skolepia

Skole..Skole..Skole.. Forsovet meg i dag, så kom ikke på skolen før sånn en time siden eller noe. Tok raskt på meg noe så jeg tror dette blir verdens rareste outfit. Slengte bare på meg noe jeg haha. Dere får se det på bildene senere haha. DANSEVIDEO ER PÅ VEI! OUH OUH!

Er du på skolen?

Har dere også prøve i dag?7 kommentarer

Koser meg med Switched At Birth

Koser meg med Switched At Birth på nett. Den serien er bare drit bra. Er bare den episoden jeg ser no og en til som er tilgjengelige ennå.. Ikke bra. For jeg er dilla på den haha! Og vil se mer. 

Magen verker og verker. Mens personalet går rundt og rydder og vasker som som en tulling sitter jeg her og later meg med teppet mitt og pcen på fanget. Skal se videre på serien nå. Jeg blogger kanksje senere ikveld. Har så vond i den nederste delen av magen at det inn i mellom kommer et par hyl og da begynner personalet å le haha. For jeg får så vondt akkurat da.

Vil du at jeg skal lese DIN blogg? Legg igjen bloggadressen.


16 kommentarer

Vært på hip hop

Kom hjem for sånn et kvarter siden fra hip hop. Var med Amalie hennes gruppe. Kjempe kjekke jenter det var på den gruppen. Ble litt overrasket. Jeg skal ikke begynner der da.. :/ Var der bare fordi jeg ikke var på trening igår. Buhu.. 

Neida, men nå skal jeg spise middag, så rydde og vaske også skal jeg og Ingrid på Brun og Blid senere ikveld. 

 Vinn goodiebag HER. Konkurransen startet i dag. Meld dere på!! :)
8 kommentarer

Paradise Hotel - Speachless

Jeg har ikke ord for hva jeg synes altså.. Første episode og allerede... Herregud... Vet ikke hva jeg skal si.. Do not like it haha.

Hva syns dere om deltakerne i år?

Hvem er din absolutt siste favoritt?10 kommentarer

Outfit 12.03.12

Topp // Bik Bok Bukse // Cubus Veske // Primark Armeband // Glitter Hårpynt // Primark

Har vært sykt i dag. Ingenting annet å si -_- Skal på skolen imorgen da, skal hvertfall prøve. Hater å være syk. Sorry for sen outfit. Skal prøve å ta utebilder fremmover. Hater selv innebilder, men har ikke kamerastativ. Men skal kjøpe meg snart.

Hva har dere gjort i dag? 

Like the outfit?10 kommentarer

Generalprøver

Hei alle sammen :))

I dag har da både laget mitt og Pirates Facination hatt generalprøve i Larsgårdshallen. Våres generalprøve gikk nokså bra. Kunne både gått bedre og værre hehe. Er veldig stolt av laget mitt og jeg så video av rutinen første gang vi gjorde den og det så utrolig bra ut. Veldig bra jobbet jenter!! Elsker laget mitt, og gleder meg kjeempe kjeempe mye til NM om 5 dager!!

Som vanlig for tiden tok jeg ingen bilder enn et par av Ingrid og noen jeg fann på facebook. Og det jeg sa om dagensoutfit kommer ikke ikveld haha. Isåfall blir det samme som igår. For jeg har kun gått i drakten min og ellers dyna i hele dag, så har ikke så my outfit akkurat å vise dere. Men her kommer bildene.
Sorry for litt dårlig bilde.

Pirates Fascination, Dazzling Divas og Precious hadde også generalprøve, men det var ikke før 1800 så jeg og Ingrid stakk en tur på hjemmet og spiste mat og så på tv før vi stakk ned igjen i hallen.

Tok et par bilder av alle Pirates lagene, men kan ikke legge dem ut uten tillatelse. Så de! Men de var utrolig flinke! Ekplosive bevegelser og cheerface på hele gjengen. Ble veldig imponert hehe.

Har laget ditt hatt generalprøve? Hvordan gikk det?

Skal du på NM neste helg?

 19 kommentarer

Uken spørsmål, spør om det du lurer på

God kevld :)  UKENS SPØRSMÅL og svarene kommer på video senere ikveld. Det er bare å spørre om alt mulig. Kommer et lite innlegg om generalprøven om et par strakser. Må bare legge inn bildene fra kameraet først.

# En veldig bra sang som noen kompiser av meg har laget HER. Må høres!Random bilde Ingrid tok av meg for en liten stund siden!... Én kommentar

Rollon Cheerleading Hurricanes Vivacious


*larsgårdshallen.

- Håper jeg ser flere av dere leserne mine der :)) Gleder meg sykt mye!! Skal straks legge meg,så gonatt. Forresten TUSENTAKK for at dere er så sykt flinke til å kommentere!!

Vil du bli linket. TRYKK HER12 kommentarer

Dagens Outfit 10.03.12

Meld deg inn du også :-)

 Fikk endelig lastet den opp. Tok 40minutter hehe.


Ååh, så sur da haha. Det var jeg faktisk ikke men ser sånn ut..Har også vasket drakten og skoene jeg skal ha på imorgen. De var serriøst full av mold. Fjellskoene mine. Håper skoene er godkjent Christina? For de jeg har frafør ej lilla/rosa haha og de passer ikke heelt inn i rutina.

Kommer en skikkelig dagens outfit imorgen isteden. I dag har jeg bare hatt på meg treningskler og ellers bare ligget under dyna. Så det ble ikke et skikkelig antrekk for dagen liksom. Dessverre. 

Vil du bli linket TRYKK HER8 kommentarer

What I've been up toCheerleadingtreningen. Tok ikke noen bilder av meg. Jeg er ikke særlig fin forann kamera svett og uten sminke. Tro meg. Ny 4timers trening fra 1200-1600 imorgen så dere får flere bilder. :)Var på Moa sammen med Anny en liten times tid etter trening. Vi var på Bik Bok der jeg kjøpte meg en topp. Viser dere den imorgen. 

Også var vi på H&M og på Mcdonalds der Anny kjøpte seg en Mcflurry og en cheeseburger. Og jeg en milkshake og en burger. Så klart glemte jeg at jeg var allergisk mot melk.. Meg i et nøtteskall. Kom først på det da jeg fikk vondt i magen på bussen. Magen min værker.. Men sånn går det haha.

På veg hjem stakk vi innom Pluto for at jeg skulle fylle på kontantkortet mitt. Påtide!! Vi så på The Voice frem til pausen så kjørte personalet meg hjem for rundt 1time siden. Akkurat nå bare ligger jeg under dyna og varmer meg. Er iskald på bena. Top Model på nett up next! Vi blogges!

 

Vil du bli linket. Se HER8 kommentarer

Ny linkerunde

Vil du bli linket? Legg igjen din bloggadressen din.


Blogges etter trening. Gleder meg til å stunte sammen med gruppen min hehe. Hade!!25 kommentarer

Restaurant, turnhallen, jentekveld og bestilling

Hei! 

Denne dagen har vært travel men veldig gøy. Den begynte med at vi kun var 3 av 9 jenter i klassen som kunne være med på bevegelsestimen (gym)haha. De gikk da bra, men jeg var veldig stiv og støl i en muskel i armen men den er bedre nå da.

Etterhvert ble vi bare 2 stykk igjen som danset sammen med læreren. For vi lærte nemlig en modernedans koreografy med danselæreren våres. Den var dritt bra og jeg og Eirin koset oss med å lage intro og avslutning. Tok litt tid å bli serriøse og jobbe skikkelig med tanke på hvor liten tid vi hadde. Det gikk da så. Fremføringen gikk litt dårligere enn forventet men det ble bra likevell. Tror jeg.

Vi hadde kor helt på slutten av dagen. Fun! Og etterpå danset jeg og Eirin i dansesalen på skolen. Her er noen  bilder av henne. Håper dere liker dem.Denne jenta har VIRKELIG talent! Det er vel noe ikke bare jeg ser sant? Hun har en så utrolig styrke, balanse, fleksibilitet og alt det der. Hun er kjempe flink og jobber kjempe hardt i alle dansetimer og det gir resultater også. Hun er min inspirasjon. Du er så flink søta. Eirin; I love you <3

-  Det kommer 100% sikkert både bilder og videoer av henne her på bloggen fremmover. Vi tenkte på å lage en til dere imorgen. Hva sier dere?

En liten video snutt av meg også siden vi ikke tok noen bilder. Var bare jeg som stod bak kameraet og tok ca. 40 bilder av Eirin. I love to take pictures. Hun tok bilder av hoppene mine men det gikk ikke helt... De ble ikke full splitt også ja. Bare gikk det ikke. Prøver igjen imorgen.

 

Ferdig og danse, løp hjem igjen i wedgesene mine 15.43 var det vel og  begynte å rydde. Personale skulle komme på besøk og det så ALT annet enn ryddig ut her. Oppvask og rene klær på gulvet. Standard meg hehe. (Sorry men jeg er ikke så flink til å holde det ryddig i lengden...)

 Kjære personalet har bestillt dette fikk jeg også vite. Yey! Endelig :))

Hettegenser kan du kjøpe HER Soft Shorts HERDette var det jeg spiste. Det var utrolig godt og jeg kan gjerne tenke meg å spise en til om ikke så altfor lenge. Kanskje til helgen. Spise en slik faktisk haha. For en norsk jeg har utviklet i det siste.. not good. not good. (Tok ikke med kameraet, så da tok jeg bare et google bilde)

Jeg spiste nokså kjapt for så å bli  kjørt hjemigjen av Barbara. hjem. Jeg løp som en gal ned trappen og inn døren for å sette inn varene i kjøleskapet, for så å springe ut igjen med treningsklærne i vesken for å rekke å være i turnhallen en liten stund før jentekvelden. 


Sykeste Marita, får jo ikke foten i nærheten engang... Og ja jeg har prøvd. To many times.. -_-

Jeg, Marita og Malen gikk etter vi hadde vært i turnhallen bort til Christina (verdens beste cheertrener) for å se på film og kose oss sammen med de andre cheerjentene. Jentekveld! Var kjempe kjekt. Kom hjem for en 1time siden eller noe.Måtte redigere mange av bildene så det tok en time. Tok ikke noen bilder på jentekvelden, wuups. Og nå skal jeg sette på en episode av Top Model og bare slappe av til jeg legger meg. Gonatt.

Btw: Gratulere med kvinnedagen alle sammen!

 Går du på dans?

Hva har du gjort på? 2 kommentarer

Outfit 08.03.12

 
Shorts // Bik Bok Sko // Økonomisko Belte // Primark Strømpebukse // BeYoung Topp // Bik Bok Jakke // Cubus

Hva syns dere? Sorry for dårlige speilbilder men hadde ingen som kunne ta bilder av meg og selvutløseren min sucks. hehe. men nå må jeg løpe. Skal på Sunt og Nam med Barbare, på moa. For så på jentekveld med Hurricanes Girlsa , blogges!!8 kommentarer

Trening

Haha, holdt på å ta bilder av meg ta toetouch! 

Gøy trening i dag, har øvd en del på hoppene mine og prøvd å forbedre de. Håper de sitter og er bra nok til NM hehe. Det er bare 9 dager igjen!! Klarer nesten ikke å vente. Tok et par videoer der jeg både øvde på hoppserien og enkelt hopp (toetoucher og pike). Skal se skikkelig over dem nå etterpå og prøve å forbedre, øve her i stua og ja. Skal dere på cheerleading NM?

Temainnlegg HER6 kommentarer

Ble jeg virkelig smuglet inn i Norge?

Meld deg inn du også :-) Tar bare sånn 2sek er du også medlem!!

374271_298816330156731_100000850992876_790394_1741733818_n_large

Mange av både leserne mine og venner av meg har spurt en del om familien min, hvordan jeg kom til Norge, hvor er familien min nå osv osv. Så her kommer det en tekst om nettopp dette. Jeg deler den opp i 3 deler og her er den første.

25.mai 2003 dro jeg og mamma til parkeringsplassen utenfor sykehuset. Det var veldig varmt denne dagen. Solen skinte og jeg husket jeg hadde på meg prinsessekjolen min som mamma hadde kjøpt en stund før. Jeg elsket den kjolen. Den var bare så fiiiin og jeg følte meg kjempe bra i den. Dere kan tenke dere å få en så fin og dyr kjole som 7åring. Familien min var veldig fattig liksom, så dette var veldig stort for meg!!


Noen av slektningene mine. Mamma er i midten og lillesøster på venstresiden av henne. Brødrene mine er de to på hver sin side , med søster på høyre side og svigerinnen min Yvonne som dessverre er død i midten av de. R.I.P!

Der stod han mannen som jeg hverken visste hvem var eller hadde sett før. Han så litt skummel ut. Bak han stod en liten gutt som jeg antok måtte være sønnen hans. Gutten var litt eldre enn meg, tynn med krøllete afrohår. Han så litt redd og usikker ut. Bortenfor sto hun damen som mamma hadde fortalt meg at fra nå av var moren min. Jeg hadde truffet henne en gang før da hun kom på besøk til oss. Hun virket snill.

Jeg husker at onkel gav meg penger og en klem idèet han sa '' God bless you''. Mamma klemte meg like etter og sa hun kom til å savne meg kjempe mye, men at jeg ikke måtte bekymre meg for henne og resten av familien. De kom like etter, jeg skulle snart få se dem igjen. Rett etter satt vi oss i den store bilen og jeg vinket adjø til alle slektningene mine. Jeg hadde en dårlig følelse inni meg.

Der og da surret alle slags tanker rundt omkring i hodet på meg.. Men mamma hadde lovet en ting som var sikkert; vi skulle snart møtes igjen så jeg var ikke redd liksom. Dette hadde vi snakket om mange ganger i flere uker nå.. Jeg hadde ingenting å bekymre meg for.

Dagene gikk og vi kjørte og kjørte i den caravellen, jeg, ''mamma'' , ''bror'' og ''pappa''. Plutselig spurte jeg ''mamma'' om hun fortsatt hadde pengene mine, men neeeiiiddaa de hadde hun brukt på mat til alle sammen. Jeg husket hvor sint jeg var da hun sa det...

Meg som 6-7 åring.

Neste del kommer om dere faktisk vil ha en? :-)

Hadde DU taklet en situasjon som dette? Å ikke få se familien din på nesten 9år?25 kommentarer

Outfit 06.03.12

- Jeg er nr.15 på topplisten i Ålesund!! Så det isted da jeg var inne på topplisten. Tusentakk for at dere leser bloggen min. Igår hadde jeg nesten 200lesere faktisk. Er superglad nå. You all makes my day <3

Jeg lovte å legge ut dagensoutfit til dere i dag så her er den;

 

Topp // Fikk med søsteren min Bukse // Cubus Øredobber // Glitter Armeband // Primark

Hva syns dere? 

 

Temainnlegget kommer i skoletiden imorgen, eller rett etter skolen.

Har vasket og ryddet så mye i dag at jeg ikke rakk det.16 kommentarer

....

BLI MEDLEM og tjen penger på din blogg! Tar sånn 2.sek å melde seg inn. 

God morgen :) I dag er jeg dessverre syk. Magen er kjempe vond. Vet ikke hva det er jeg har spist.. Sikkert noe melkeprodukter uten å tenke over det. De bobler som bare det i magen.. au! Meeeen..

Skal jeg begynne å ha et tema innlegg hver tirsdag? Hva syns dere om det, og HVA  skal skal dagens tema være?  Det kan være hvasomhelst egentlig. 

 

Varer til : 21.00 ikveld.
18 kommentarer

Trøtte pia


Dere ser jo bare hvor trøtt jeg er haha! Beklager for skittent speil.

Nå er jeg så sliten at jeg bare må finne senga snart, hehe. Det var å komme seg dit da. I helgen har det vært fletting av hår og trening og bussturer at jeg har helt glemt outfitbilder. Sorry, skal ikke skje igjen. Kommer imorgen! Natta søttiser.

# Er med i en konkurranse HERHER om å vinne et iphonedeksel. Meld dere på :-)

# Hun HER lager gratisheadere til dere som trenger det også. Vet at jeg trenger ny nå hehe. Hatt den jeg har nå en god stund.6 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits