Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Antrekk 310313
Blazer : ONLY Topp : ? Shorts : Bik Bok Clutch : Glitter Sko : Bik Bok

Hva synes dere om dagens antrekk? Ja, så klumsete som jeg er så klarte jeg og få svære hull i strømpebuksen da jeg sminket meg før vi skulle ut og ta bilder -.- Huff, jeg blir så oppgitt av meg selv haha :)19 kommentarer

Hvem vil ha en cheerdansevideo?

Hei dere, da er jeg tilbake igjen.

Har dere savnet meg eller? Jeg var såvidt innom bloggen igår og skrev et innlegg men nå er jeg tilbake igjen for fullt. Mange av dere trodde jeg tok en bloggpause på flere uker, og da må jeg bare si: Leste dere egentlig innlegget jeg skrev? Det stod i den første setningen at jeg tok en pause på 1-2 dager haha. Søtinger! Anyhow, har dere forresten husket og stille klokken en time frem ? Det har jeg gjort, gjorde det inatt før jeg la meg faktisk. Nå som jeg har snudd døgnet helt så stod jeg ikke opp før klokken 2 hehe . . Er det ferie så er det ferie, ikke sant? Men nå må jeg stikke før jeg blir kaldt igjen, jeg holder nemlig på å tøye. Blogges etterpå!

 

Jeg tenkte og filme inn den cheerdansevideoen jeg skulle ha gjort for leeeenge siden, er dere fortsatt interessert i at jeg skal gjøre det? Si ifra isåfall! Om 40++ skriver ja i kommentarfeltet blir det video, om ikke så blir ikke det. :)Del gjerne dette innlegget videre!53 kommentarer

Noen mennesker fortjener ikke kjærlighet ass..

Noen menn fortjener virkelig ikke å finne finne kjærligheten. Jeg blir så oppgitt når jeg hører menn i 50-60 års alderen snakke om drømmedama si : Alder: 22-28 ,blondt hår med store pupper, liten og spinkel, blåe øyner. 150-160cm høy, stor rumpe osv. Haha, kødder du med meg din gamle gubbe? haha . . . Tror du serriøst slike jenter for det første vil ha en gammel gris som deg? Du er way to old for jenter i 20årene når du selv er 54 om ikke eldre ?!?

Det værste er at de fleste av desse mennene ikke har fin klesstil og er super cocky.. Argh, huff. . . Jeg lever meg sånn inn i reality serier haha, akkurat nå holder jeg på og se på Millionaire matchmaker. Patti vet akkurat hvordan hun skal sette på plass desse bortskjemte drittsekkene, noe jeg synes er utrolig morsomt og se på. Hun har sine metoder, noen ganger funker de og andre ganger ikke. Noen folk har bare godt av og være evig singel ass, for slike krav om en utseendet til en kvinne kommer man ikke langt med for og si det sånn!

Hva synes dere om slike menn? Er det OK og stille sånne krav til en dame/jente eller ikke?

Er det noe spesielt dere vil ha MER av på bloggen?


Fjortis lissssom .. haha!

Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Jeg vil bare si at ...

Jeg tar en pause fra bloggen fremtil imorgen, eller kanskje søndagen. Det har ikke skjedd noe dramatisk/alvorlig, jeg bare behøver en pause fra alt . . Ting kan bli veldig slitsomt når man føler man får kritikk fra alle kanter og man ikke har et så godt vennskap med sine nærmeste som man skulle ønske, gutte problemer (!!), familieproblemer og +++. Akkurat nå vet jeg ikke hvor jeg skal starte engang, jeg føler meg bare utrolig sliten. Jeg vil bare legge meg til å sove, å slippe å stå opp igjen . . . . . Alt føles bare helt feil akkurat nå. Jeg orker ikke og late som om alt er fint og smile, le og late som om livet mitt er perfekt. .


Jeg håper dere forstår hvorfor jeg blir borte i 1-2 dager nå, dere er verdens beste lesere og jeg kommer tilbake igjen veldig snart! Det lover jeg 

 
Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

FORBUDT og være fornøyd med seg selv?

Hvorfor er det slik at når noen sier at de er fornøyde med seg selv og hvordan de ser ut så får de stygge blikk av andre og folk himler med øynene? Hvorfor er det så feil av en person og si '' jeg er egentlig ganske fornøyd med meg selv jeg ''? Jeg skjønner ikke hva som gjør dette galt, for det skader ikke andre og det vil heller ikke si at personen som sier dette er høy på pæra/cocky eller selv digger. Og er det mer akseptert å ha lav selvtillit å poengtere stygge ting om kroppen sin enn og bare være glad og fornøyd med seg selv? Noe jeg ikke helt klarer og forstå er hvordan folk som er fornøyd med seg selv kan få så mye kritikk for det og bli sett ned på - I motsetning til noen med mindre selvtillit tenker jeg på nå.

Istedenfor å gi ros og støtte de som har akseptert kroppen sin for sånn den er skapt ? Gir vi støtte til de som er mer triste og som klager over hvordan de ser ut. Hvorfor gjør vi dette? Kan noen fortelle meg dette? Er vi så sjalue og selvopptatte at vi ikke kan la andre være fornøyde? Og derfor ''støtter'' vi derimot de som kun klager over alt de er misfornøyde med? Misforstå meg rett jeg sier ikke at de som er lei seg og ikke liker kroppen sin ikke skal få støtte og bli sett, det jeg mener er at hvorfor kan ikke de som er fornøyde da slippe og få så mye dritt slengt oppi trynet? Jeg blir så irritert til mer jeg tenker over det. .

Likevel har jeg opptil flere ganger tatt meg selv i og bli irritert på personer jeg selv mener er selvgode kun fordi de ikke er misfornøyd med kroppen sin. For om dere vil innrømme det eller ei så har vi alle en eller flere ganger himlet med øynene på grunn av noe noen har fortalt oss, som foreksempel at en venninne er høy på seg selv som tror at hun er verdens peneste. . Jeg har selv gjort dette flere ganger noe som egentlig er utrolig synd. To av grunnene til at jeg har gjort dette er delvis sjalusi men samtidig også fordi jeg rett og slett så og si aldri hører en person si at hun/han er fornøyd med seg selv. Jeg hører daglig det motsatte for og si det sånn enten det er over nettet , på en blogg eller av noen jeg kjenner.


Jeg er selv min egen største kritiker og kan sikkert påpeke over 20 feil ved mitt eget utseende på under et minutt. Som foreksempel lårene mine som jeg synes er alt for store. Og hvorfor synes jeg egentlig det? Jeg får ofte høre at kroppen min er muskuløs og at jeg har fine lår - Men jeg har likevel bestemt i mitt eget hode at dette er feil. Jeg vet jo innerst inne at jeg ikke har så kraftige lår, og at leppene mine kanskje ikke er så gigantiske som jeg skal ha det til. Men når man har sagt noe til seg selv sikkert 300 ganger så er det vanskelig og slutte og tenke på det, og få det ut av hodet igjen. Visste dere forresten at alle mennesker er 20%penere enn de tror? Dette kommer av at vi kun vurderer refleksjonen våres i speilet ? ikke utstrålingen vår. Tenk på det dere, jeg følte meg ihvertfall mye bedre etter at jeg las det, gjorde du? Altså de 20% = utstrålingen og personligheten våres.

For alt ligger egentlig i hodet ditt. Du får deg selv til og gjøre hva som helst om du bare går inn for det. Om du vil bli advokat så klarer du det og om du vil stå opp klokken 0600 hver morgen og jogge en mil og etterpå tung styrke så klarer du det også. Du er bare nødt til og akseptere at det kommer til og bli vanskelig, latskap og dårlige dager er bare to av tingene som kommer til og gjøre det hele tøffere for deg.


Jeg vet det er utrolig vanskelig og være seg selv, tørre og skille seg ut, stå for det man mener når vi lever i et samfunn hvor janteloven lever i beste velgående. Kropps presset på unge jenter og gutter disse dager er helt enormt (!!) Uansett hvor du går så blir du bombardert med undertøysmodeller som = size 0 for og ta et eksempel. Du blir fortalt hva du skal gjøre til alle døgnets tider, hva du burde kjøpe, hva som er populært og ikke osv. Jeg er så utrolig lei av og bli påvirket av samfunnet rundt meg. 

 Det jeg vil fremtil med dette innlegget er at vi mennesker må la andre være andre. Vi må slutte og sammenligne oss med alle rundt oss. Vi må slutte og tro at andre er mer verdt enn oss selv. Vi må rett og slett slutte og tenke på hva alle andre tror og mener, og fokusere på oss selv. Hev hode og gå videre om noen ikke liker deg eller hva du står for. Du kan uansett ikke tidsferdstille alle - Så vær deg selv , og vær god mot andre - og så lenge du gjør ditt beste og du er glad selv så er det ikke noe mer du kan gjøre.

 

Hat kommer du til og få uansett hva du gjør. Folk som gir deg skeive blikk hvor enn du går, folk kommer som kritiserer deg for hvordan du ser ut/måten du er på og folk som sprer falske rykter om deg. Uansett hvor du flytter i verden så vil det alltid være slike folk. Folk som rakker deg ned og få deg for og føle seg litt bedre selv. Det er da det er viktig og ha et godt nettverk rundt deg som er der for deg, og at du forsvarer deg selv. Tenk over neste gang du slenger med leppa til noen som er fornøyd med seg selv hvorfor du egentlig gjør det ? Og prøv og finn en måte og slutte med det på. Som foreksempel og slutte og himle med øynene. Bare det er et stort skritt i riktig retning! 

En aller siste ting jeg vil at dere alle skal svare på er dette : Hva er ditt syn på denne saken? Burde de god selvtillit få mer kritikk enn de med lavere selvtillit? Skriv til meg hva DU mener, så gleder jeg meg til og lese alle meningene deres rundt dette.  

Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

Fin start på dagen!

 

 

 

 

 Heia dere! I dag da jeg stod opp ble jeg skikkelig overrasket, fordi fostermoren min hadde bakt brownies kake. Om det er en ting jeg bare elsker så må det være nettopp BROWNIES *sikle* haha. Hun lagde smoothie til meg og fostersøsteren min også, nam nam! Snille fostermoren min. Dette ble en skikkelig fin start på dagen for og si det sånn. Prøv og unngå og se på det utrolige trøtte og slitne trynet mitt på bildene over her, haha!  Men nå må jeg løpe opp og pakke før vi skal kjøre, jeg skal nemlig hjem til Ålesund igjen i dag :-( <3 

Hva er deres planer for dagen?

Liker du smoothie?20 kommentarer

S-k-y-p-edate med en kompis + mer

Heeei :)


Man må unne seg selv litt godteri i påsken, og ikveld har jeg vært så snill med meg selv at jeg har drukket en kopp kakao med marsmallow og spist litt smågodt. Marsmellowene smakte supergodt og jeg spiste jo opp alle før jeg begynte og drikke selve kakaoen haha. Har dere hatt en fin dag i dag? Det har jeg, ikke at jeg har gjort stort men ja.

 

Stemmen min har komt helt tilbake igjen også noe som føles sykt deilig, jeg har faktisk savnet den vanlige stemmen min, uansett hvor snålt det høres ut. Det har virkelig ikke vært gøy de siste dagene, hvor jeg har gått rundt og hørt ut som en hes 90år gammel mann . . Nå venter jeg bare på at kompisen min skal logge seg på, vi skal ha skypedate over skype noe som sikkert blir kjempe koselig haha. Har aldri prøvd det før , men det blir helt sikkert morsomt det . . Anyways, gonatt da dere 

 

Er dere bare hjemme i ferien eller er noen av dere som er på ferie i utlandet?


Hva er deres planer for resten av påsken, skal dere ut og reise/på skitur/skiferie eller noe annet?


 

 

 
 

 

Shorts fra ONLY og Shorts fra Bik Bok13 kommentarer

Easy fix - how to get over your ex

Når et forhold tar slutt gjør det alltid vondt. Uansett om du er den som gjør det slutt eller den som det blir gjort slutt med. Dere har kanskje prøvd og glemme eksen, prøve og ikke tenke på ham, fjerne han som bakgrunnsbilde på mobilen deres, slettet gamle meldinger fra ham osv. Men obviously så glemmer man ikke bare en person ved og f.eksempel slette nummeret til han/hun. Det skal til mer enn som så. Jeg har selv nettopp vært igjennom et veldig stygt brudd nå nylig - Så jeg skal prøve og komme med MINE beste og personlige tips om hvordan dere også kan komme dere over eksen deres. 

 

 Heng sammen med venner. Finn på noe med dine nærmeste venner så mye du kan for å få tankene bort fra eksen. Ikke ligg hjemme i sengen alene hver dag etter skole/jobb fordi alt du gjør er og tenke på eksen. Slik kommer du ihvetfall ikke over han/hun, det kan jeg love deg. Det hjelper og være alene det er ikke det jeg sier, tenke og kanskje gråte så mye man føler for men du kommer ikke over en person bare ved og sperre deg inne på et rommet ditt for og si det sånn.
 Gi klar beskjed  til venner/familie om at de skal ta hensyn, at du ikke vil høre noe snakk om eksen eller noe som helst. Jeg husker at det gjorde jeg da det ble slutt med den ene eksen min. Jeg sa ifra til alle mine nærmeste venner at jeg ikke ville høre noe somhelst om han, verken posetivt eller negativt. Og det respekterte de og det er jeg veldig takknemlig for i ettertid.  Og forhåpentligvis respekterer dine nærmeste også dette og slutter og mase om hva som skjedde mellom deg og eksen/hvorfor det ble slutt og hvem som slo opp. 

 

 Prøv å ikke tenke på han eller henne. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort men prøv ditt beste. Og om du begynner og tenke på han eller hun likevell så tenk på hvorfor ting ble som de ble og at det kanskje var like greit at det ble slutt. Ikke spioner på eksen OM dere fortsatt er venner på f.eks facebook da. Ikke skjekk ut hvem han nylig added som venn, de nyeste bildene hans, statuser osv. J
 Snakk, snakk, snakk om det. Jeg kan ikke si det nok ganger. Snakk med dine nærmeste venner og bare få ut alt. Spør om råd eller hva de synes du burde gjøre next. Det værste du kan gjøre er og holde inne alt det vonde, for det er bare snakk om tid før det hele eksploderer og det bare klikker helt for deg. Så versåsnill, snakk med noen om du har det vondt.

 

 Noe annet som kanskje hjelper og tenke på er alt du nå får ''lov'' til som du ikke fikk ''lov'' til før. Jeg sier ikke at du skal ligge rundt med halve byen der du bor men at du nå faktisk nå kan se på det motsatte kjønn eller si '' han der var sykt hot!'' uten at du skal bli påmint på at du er i et forhold. Dere skjønner hva jeg mener? Tenk hvor mange hotte gutter som er der ute, som nå faktisk kan bli din. Det er lov til og ha det gøy etter et brudd men please ikke hopp på den ''første og beste'' gutten/jenta du møter. .

 

 Ikke hopp inn i et nytt forhold med en gang det har blitt slutt. Det kommer ikke til og funke om du ikke er 100% over det forrige forholdet. Du kommer garantert til og savne eksen eller tenke på denne personen ofte om du blir sammen med noen andre 1 uke etter at det ble slutt. Ikke lurt, ikke gjør det. Det er ikke rettferdig mot den nye du nå er sammen med eller eksen din, og det kommer ikke til og funke. Jeg vet det er kjempe tøft og føle seg ensom og føle at ingen forstår deg men og hoppe i seng med en ny gutt vil heller ikke løse problemet. Det vil kanskje tidsfredstille deg akkurat der og da men det vil ikke fungere langsiktig, trust me!

 

 Slett eksen fra facebook/twitter/skype. Dette hjelper så utrolig mye, dere aner ikke. Om du gjør alt dette så slipper du og bli mint på eksen, hva han/hun gjør med livet sitt etter at det er slutt mellom dere, hvilke jenter/gutter han/hun fester sammen med, du slipper og se statusene hun eller han legger ut osv. Det er dette som har hjulpet meg mest med tidligere ekser. For jeg er vel ikke den eneste som er super god på og spionere på eksen etter at det blitt slutt? Skjekke ut hele facebookwallen hans fra den dagen det ble slutt, følge med alt han gjør osv? Haha . . .


 Og den viktigeste av dem alle. Ikke snakk dritt om eksen din bare fordi det nå er slutt. Tenk på at du faktisk var sammen med denne personen og han/hun var alt du så. Forså at du nå ikke klarer og se på han/hun /høre om han eller hun uten og slenge dritt. Vær den voksne og hev deg over alle ryktene og alt det stygger han/hun sier om deg, vis alle at du er en god person ved å ikke si noe slemt tilbake om denne personen.

 

 Ikke ring/tekst/snap/skype han/hun. Om det er noen som skal ta kontakt her så er det han/hun ikke DU. Ikke beklag deg i lange tekstmeldinger for at ting ble som de ble, da virker du bare desperat. Om eksen din ønsker og snakke med deg så tar han/hun kontakt. Period.

 

Alt tar tid. Også kjærlighetssorg. Noen bruker tre uker på og komme over noen, noen 4måneder, andre til og med 2år. Alle mennesker er forskjellige så ta den tiden DU trenger til og komme over eksen, og husk uansett hvor lang tid du bruker på det så er det helt OK.

 - Jeg håper dette innlegget hjelper noen der ute, kommenter gjerne dine meninger om slike innlegg som dette. Si gjerne ifra om jeg burde fortsette med slike tips av og til. Del også gjerne dette innlegget videre om du likte det!

 23 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden

 

Topp 3 reisemål ? USA, Bulgaria, Hellas, London og Liberia. 

 

Møtte du Erica Mohn Kvam på NM? Ja, det gjorde jeg starstrucked!!! ÆÆÆhh, bilde av oss under.

 
Hvor mange ganger i uken trener du cheerleading? Jeg trener cheerleading totalt fire ganger i uken.

 

Hvem er best av H og P? Hvilket lag liker du best? Jeg liker begge lagene like godt, jeg kjenner flere på de ulike lagene og alle de virkelig kjempe snille ihvertfall.

 

Vann vs melk? Melk

 

Vil du bli trener? Ja, det har jeg veldig lyst til! Rett og slett fordi jeg elsker cheerleading og dette har vært noe jeg har tenkt på den siste tiden, og bli trener altså. Om jeg hadde blitt spurt hadde jeg ikke sagt nei for og si det sånn.

 

Synes du Pirates er dårlige tapere? Det synes jeg, Jeg vil ikke si jeg synes de er hverken det ene eller det andre. Egentlig har jeg ikke så veldig lyst til og uttale meg om hva jeg synes om Pirates.

 

Begge bildene undere er tatt av meg på NM 2013. Det tredje var jeg hovedbase på, altså feil side hihi! 

 

 


Skal du være med på Pirates eller Hurricanes uttaket? Og isåfall hvilke av de skal du være med på, tror du at du kommer inn? Jeg skal stille til Hurricanes Vivacious sitt uttak, jeg håper jeg kommer inn men vi får se!

 

Er du bifil? Nei

 

Er du en løyner? Nei, jeg vil ikke si jeg er en løyner. Du kunne ha spurt alle rundt meg og de ville ha svart deg at jeg er den ærligeste personen de vet om. Believe it or not men jeg suger til å lyve haha. . Jeg har prøvd et par ganger når jeg har hatt lyst til og dra på en fest eller noe men har alltid blitt gjennomskuet fordi jeg har begynt og le midt i setningen hvor jeg spør om lov til og få dra. Og jeg vil selv si at jeg så og si aldri lyver. Og om jeg gjør så er det om småting som jeg innrømmer like raskt etterpå.

 

Hvorfor ble det slutt mellom deg og Espen? Det er noe jeg ikke har lyst til og dele med dere her på bloggen helt ennå.

 

Hva skal du i sommer? Noen planer? Nei, jeg har ingen planer hittil. Men jeg har veldig lyst til og dra på ferie til et varmt land da, som spania eller noe.

 
Hvor ofte tøyer/sitter du i spagat? Ikke så ofte egentlig. Nesten aldri faktisk, kanksje en gang i uken om ikke sjeldnere.

 

 

Det flaueste du har gjort?  Det husker jeg ikke faktisk for og være helt ærlig hehe.


Ser du på deg selv som pen? Nei, det vil jeg ikke si at jeg gjør. Jeg liker smilet mitt veldig godt men det er alt egentlig. Så jeg vil si jeg ser på meg selv som helt normal kanskje. 

 

Lager du dans til alle Hurricanes lagene? (Du er sykt flink til og danse! ) Det gjør jeg ja, eller gjorde. Jeg lagde dansen til seniorene og begge junior lagene til både generalprøven og til NM 2013. Åh, så hyggelig og høre, tusentakk!!

 

Cola eller fanta? Det må nok bli fanta. For jeg hater cola!


Når og hvor hadde du sex for første gang? For et spørsmål. Det har du ingenting med. Med det sagt så går vi videre til neste spørsmål.

 

Er du og Espen fortsatt sammen? Nei, det er ikke vi. .

 

Hvor høy er du? 1.68cm

 

Har du og Espen hatt sex? Du skulle bare ha visst. Vi har den heftigeste sexen noensinne hver gang vi møtes. Neida, jeg bare kødder. Tror du virkelig jeg kommer til og svare på det spørsmålet der? Serriøst, voks opp tenk deg om da. Tror du vi har hatt sex eller?

 

Er du trener? Nei, det er jeg ikke. Jeg er bare veldig interessert i cheerleading og er ofte på cheer treningene til H exclusive.

 

Hvordan får du så fin rumpe? Åh, så snill du er! Ehm, jeg gjør for det meste knebøy og utfall. Jeg gjør 5 sett av 25 stykk (knebøy altså) og 40utfall. Dette + en del andre rumpeøvelser gjorde jeg hver dag i en periode på nesten tre uker. Jeg gjør også diverse andre rumpeøvelser som funker kjempe bra for meg! Bildet under er ifra ifjor sommer da jeg faktisk trente en god del, åh jeg savner og se sånn ut . .

 

 

Hvilken bh størrelse bruker du? Jeg bruker 75E.

 

Hvis du kunne valgt og være best i EN ting hva ville du ha valgt? Ehm, den var vanskelig . . . Øhm, kanskje til å danse eller friidrett (?)

 

Hva mener anonym med at du har lært bort Hurricanes noe som du så Pirates gjøre på treningen demmes? Det vet jeg faktisk ikke, kan noen forklare meg det? . . Jeg aner virkelig ikke hva denne såkalte anonyme personen snakker om.

 

Digger bloggen din og selve deg, og sangene du lager er drit fine/brae du er sykt flink til og synge!! :D Åhh, tusentakk du! 

 

Er du hovedbase eller sidebase? Sidebase

 

Hvilken bh og truse størrelse bruker du? Litt for personlig, og jeg vil helst ikke svare på hvilken truse størrelse jeg bruker . . haha! Bh str kan jeg svare på derimot, akkurat nå bruker jeg SYTTIFEM E.

 

Vet treneren din Christina at du var på Pirates treninger? Ja, det vet hun. 

 

Hvorfor var du på Pirates treninger, og deretter lærte vekk ting til juniorene dine som pirates hadde gjort? Nå skjønner jeg virkelig ingenting. Jeg var på 2-3 pirates SENIOR treninger i november/desember for og finne ut om jeg skulle gjøre et lagbytte eller ikke. På to av de treningene var kun seniorene tilstede, men på den ene hadde PDD trening rett før oss. De holdt på og øve til juleshowet sitt om jeg ikke husker helt feil og vi fikk sett rutinen demmes 3 ganger før vi måtte gå og skifte. Jeg kjenner kun 2 av jentene som går på PMM og demmes sin rutine så ikke jeg på NM engang, eller på generalprøven. Så jeg aner ikke hvilke like stunt Hurricanes Exclusive og de har som tydligvis er like. 

 

Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt en samtale med treneren til Viqueens Incredible (Nathalie) så jeg visste absolutt ingenting om hvilke stunt de skulle ha i rutinen sin før den 19.januar 2013(dagen vi hadde treningshelg). Vi hadde en skillevegg mellom senior og junior i hallen så jeg så heller ikke stuntene de øvde på helt fremtil 5timer uti treningshelgen. Og det sverger jeg på. Jeg har heller ikke vært med på og bestemme NOE annet i rutinen demmes en dansen, som jeg med glede ville lage! Så please ikke kom her og beskyld meg for noe jeg absolutt ikke var med på å avgjøre. . . Jeg har verken sett PMM eller PDD sine rutiner (hele greia liksom) ennå så jeg vet ikke helt hva det er JEG har ''lært'' bort til våres juniorer som er likt det Pirates junior 1 eller 2 gjorde i sine rutiner.

 

Hva er ditt mål innenfor cheerleading? Mitt mål er og bli så god som overhode mulig. Innenfor turn kanskje arabar, flikk salto og araber flikk x2. Og stunt så vil jeg klare og gjøre stunt som 360cupie, tick-up, tick tock, kickdobbel i kast osv osv. Mitt cheerforbilde er Ulrikke på V Spirit og Erica Englebert og mitt mål er og bli en like sterk og stødig base som Ulrikke og en kjempe god turner. Taylor på Cheer extreme senior elite har de sykeste hoppene så det er hun jeg får all inspirasjon ifra når det kommer til og tøye, gjøre spensthopp og styrke til hopp.

 
 Er det noe mer dere lurer på? Kjør på med spørsmål så svarer jeg så fort jeg får tid OM det kommer inn mange nok spørsmål. Da blir det en del til sånn som dette, hvor jeg svarer og sånn1

 25 kommentarer

Håper jeg ikke dør i forsøket på ..

. .  Da var 40 pushups, 30situps, 2 minutt planke og 40 spensthopp gjort!! Akkurat nå føler jeg meg dødssliten og har bare lyst til og legge meg ned og dø. . Men det går nok ikke, for straks skal jeg uti hagen å øve på toe touch og pike (To av de vanskeligste hoppene vi gjør i cheerleading).

 

Jeg håper jeg ikke dør i forsøket på og få til en helt loddrett pike, wish me good luck haha . . Cheerleading er virkelig en risiko sport, men det er det jeg elsker ved den! Du kan aldri forutsi hva som skjer next og jeg bare elsker og drive med det!

 

Stunt, dans, turn hopp, alt sammen, jeg elsker det! Cheerlaget mitt flytter uttaket fra september til mai noe som vil si jeg har dårlig tid til og forberede meg, og derfor trener jeg litt og litt hver dag frem mot selve uttaksdatoen.

 

 Ikveld svarer jeg forresten på spørrerunden og denne gangen svarer jeg på alle slags spørsmål, dere vil ikke gå glipp av svarene or og si det sånn (. . .), jeg poster dem ikveld. Gle dere! 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!
6 kommentarer

Må gjøre video, kom med forslag!

Heia! Da skal jeg lage den ene videoen jeg aldri noensinne trodde jeg kom til og lage, nemlig en må gjøre video. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette men ja, hva gjør jeg ikke for dere leserne? Flere av mine nærmeste venner har etterspurt en må gjøre video og jeg har lenge svart at jeg kankje kommer til og ha en. Og denne gangen skal jeg faktisk ha en slik video hvor dere får foreslå akkurat det dere vil så velger jeg ut 12-18 av de morsomste /villeste/sprøeste/kleineste/pinligste tingene dere foreslår til en video. Vær kreative nå, tenk litt utenfor boksen og ikke foreslå ting som at jeg skal drikke et glass rent saft. Det er oppbrukt og kjedelig. Så dere skjønner poenget sant? Tenk litt utenfor boksen! Dette blir kjempe gøy, fyr løs med forslag ♥ 


Spiller inn videoen iløpet av ferien engang. Hva skal jeg gjøre i videoen? kom med forslag!

 


Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Hvem er du - og hvem vil du være?

Jeg fikk skikkelig lyst til og skrive et lignende innlegg som dette da jeg så at Kristine Amalie hadde skrevet et lignende. Innlegget hennes fikk meg til og stoppe opp og tenke, så nå kjører jeg samme runden med dere leserne mine. Det spiller ingen rolle for meg om dere er anonyme eller ikke - det velger dere helt selv. 


Jeg personlig er vel nærmest hun nummer 5 om ikke litt større og ønsker og være midt imellom 3 og 4. Nå er det deres tur til og fortelle meg hvem dere er akkurat nå og hvem dere skulle ønske dere var.

 

- Hvem er DU av desse bildene under? Og hvem vil du være? Tenk dere godt om nå, og skriv svaret deres i kommentarfeltet under. 


 

 

Del gjerne dette innlegget videre!22 kommentarer

L.Ø.R.D.A.G

 

Hei!

Igår kveld spiste vi pizza som dere ser på bildet over. Resten av kvelden så jeg på episoder av Jersey Shore og bare slappet av. Heldig som jeg er så har fosterforeldrene mine flere veldig gode kamera linser som jeg såklart får låne nå imens jeg er her. Det er grunnen til at bildene under faktisk er av god kvalitet, imotsetning til bilder jeg har lagt ut tidligere denne uken. Så om det er noen spesielle videoblogger eller innlegg dere vil at jeg skal skrive om så si ifra! Jeg har blandt annet tenkt og lage en 10ting som irriterer meg video og en må gjøre video, forteller mer om det senere.

 

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt enn og trene litt styrke, dusje, spilt basketball og sett på morsomme youtube videoer. Jeg bare elsker påske! Hva har dere gjort i dag?

 

 

 

 

Den nye cheer shortsen min, er den ikke fin vel?Litt påskepynt :

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!24 kommentarer

Ulsteinvik next

Hei! Da er jeg hjemme igjen fra cheertrening. På treningen i dag gjorde vi litt styrke, øvde på hopp, stuntet og Marte fikk prøve seg som flyer for første gang også. Hun klarte både cupie og direkte lib, jeg føler meg litt stolt hehe! Next up i dag er Ulsteinvik. Jeg skal ta hurtigbåten dit om en times tid og har lastet ned en episode av the lying game for og ikke bli sjøsyk . . . Og som dere sikkert allerede vet så bor fosterfamilien min i Ulsteinvik, og jeg skal være hos de helt til tirsdag i think(?) Husker ikke helt faktisk haha. Jeg ville bare innom og oppdatere dere på min dag og ønske dere alle en kjempe fin påske!

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!

 

 
13 kommentarer

Kos & Paradise Hotel

Hei!


Som dere ser så vises luggen min mye bedre på bildene under, så hva synes dere? Passer jeg med lugg eller? Tidligere ikveld hadde jeg besøk av en venninne og nå holder jeg på og se på Paradise Hotel. Hvem tror dere går ut ikveld?


Nå er det bare og hagle inn med stygge kommentarer om at jeg er en hore fordi jeg spiser is på en torsdag. . . Dere får kommentere hva dere vil, jeg bryr meg ikke. . Om jeg har lyst på is så spiser jeg is. Er det forresten bare jeg som har fått for meg at man alltid skal spise masse is etter et stygt brudd? Jeg har sikkert spist minst en halv boks med is til nå, begynner og føle meg skikkelig kvalm for og si det sånn haha. Etterpå skal jeg spise panekake med bacon også, nam nam. Matvrak nr.1!! Jeg sier bare gonatt jeg dere! 

 

 Den fine varmeflasken min som jeg fikk i julegave.
  


Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Antrekk - 210313

 

 
 

 

 Smask <3

 

Topp : Cubus Shorts : Bik Bok Sko : Bik Bok Strømpebukse : Lindex Veske : Morris Smykke : Cubus Blazer : Cubus

 

Hva synes du om antrekket?13 kommentarer

Navle piercing - Skal, skal ikke?

Hei hei dere!


Jeg har lenge vurdert og ta navle piercing men har aldri turt og gjøre det - Men nå har jeg bestemt meg, tror jeg ihvertfall. . . Jeg har tenkt og ta piercing under navlen, dette fordi jeg har et arr på selve navlen fra en tidligere operasjon. Jeg er nesten 100% sikker på valget mitt men jeg lurer også på hva dere mener så er det noen av dere som har erfaringer med navlepiercing? Det er det helt sikkert, så skrik ut! Jeg trenger all hjelpen jeg kan få for og si det sånn, så er det noen av dere som har piercing i navlen selv som kan gi meg noen gode råd? Hvilket studio burde jeg ta hos osv osv? Hvordan var det og ta, gjorde det ekstremt vondt/var det ubehagelig/ikke vondt i det hele osv?

 

 

Så burde jeg ta navlepiercing eller ikke? Jeg blir mer og mer usikker til mer jeg tenker på det . . . :)

 


Del gjerne dette innlegget videre!


 12 kommentarer

Ønsk dere et innlegg

Heisann! Nå er det en lang stund siden jeg har hatt et temainnlegg om noe dere leserne vil lese om. Så kjør på med forslag til innlegg dere vil at jeg skal skrive. Det forslaget som blir kommentert flest ganger kommer jeg til og skrive om. Hvilket innlegg ønsker du deg?


Er det bare jeg som hater og dra til legen eller? Hver gang jeg skal til legen så gruer jeg meg, i dag har jeg vært på en undersøkelse som jeg har grudd meg til i sikkert 4måneder. . . Men nå er det gjort og jeg håper jeg tok det rette valget denne gangen, men det vil vel tiden vise (?). Etter at jeg hadde vært hos legen følte jeg meg kjempe slapp og dårlig.. Og på et tidspunkt holdt jeg på og svime av men det går bra med meg nå. . Magen min rumler som en vaskemaskin, så jeg får vel gå og ta meg noe og spise før jeg legger meg til og sove igjen, vi blogges iallefall! Beklager for dårlig blogging dere, men jeg bare føler meg veldig nedfor og syk akkurat nå. Jeg lover at det kommer et bedre innlegg senere. smask!   you know i love u all!!!

 

 

smiiiiil:


Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Topp 3 hårprodukter

Mange av dere har spurt meg om hvilke hårprodukter jeg bruker til håret mitt, hvordan jeg får det så langt osv osv. Og nå skal jeg svare dere på nettopp dette, så her kommer mine topp 3 hårprodukter som jeg ikke angrer et sekund  på at jeg har kjøpt. Alle er kjøpt i England men jeg er helt sikker på at de kan fås tak i i Norge også. Bare søk opp navnet på hvert enkelt produkt på google så finner dere helt sikkert direkte link til hvor det kan betilles eller hvilke butikker som seller de.

Smoother and polisher serum - Denne gjør at håret blir mykt og glatt. Bruk denne daglig og du vil merke stor forskjell på håret, og spesielt som meg som har tørt hår så er denne helt fantastisk. Det fulle navnet på dette produktet er : Extra virgin olive oil - smoother & polisher.
Styling spray og varmebeskyttende spray i ett - Denne sprayen skal hovedsakelig brukes i tørkt hår men kan også brukes i vått. Den er varmebeskyttende, lukter godt og funker veldig bra på mitt hår ihvertfall. Den kan sprayes i håret før du skal rette det, føne det osv. Den inneholder blandt annet vitamin A, B2, C,D, E, F, H og K. Sprayen skal ikke vaskes ut etterpå og nevne jeg at den lukte kjempe godt? Denne sprayen bruker jeg et par ganger i uken, og den er absolutt min personlige favoritt.
Hårkrem - Denne ''greesen'' som vi kaller det på afrikansk bruker jeg i håret før jeg børster det. Det gir håret ditt et skinnende resultat og gjør det enklere og børste ut flokene. F.eksempel så er jeg en av de uheldige som har utrolig mange floker i håret og for at det ikke skal ta timesvis og børste ut alt vasker jeg først håret også bruker jeg denne ''greesen''. En slik boks varer veldig lenge om du ikke bruker for mye av den hver gang du tar den i håret.

 
 

Jeg håper dere likte innlegget, del det gjerne videre også! Hva er ditt favorittt hårprodukt?

 

 ... Én kommentar

Cheertrening

 

 
Da er jeg hjemme igjen fra cheertrening. Før jeg dro på trening tok jeg to ibux og følte meg mye bedre allerede da jeg kom frem dit. Hele gruppen min var ikke på treningen i dag så jeg stuntet bare litt, og resten av treningen øvde jeg på ulike hoppe sekvenser. Jeg endte opp med og klare og gjøre en stygg hurdler og fem level toe toucher etter hverandre! Wæ, så mange hopp har jeg aldri klart og gjøre før!

 

Før Paradise Hotel begynner skal jeg lage meg noe godt og spise. Paradise Hotel og The lying game må være de to mest underholdende programme atm. Bruker dere og se noen av delene? Er det forresten bare jeg som synes Amir er nam eller? haha.. En anbefaling av mine topp 3 hårprodukter kommer senere ikveld også, so stay tuned! 


Ikke glem spørsmålsrunden HER. Svarene kommer forhåpenligvis imorgen kveld om jeg får tid til og svare på da. Still spørsmål HER.

 

 


uff. . haha. .

Del gjerne dette innlegget videre!

 2 kommentarer

Syk

I dag har jeg vært hos fysioterapeut. Da jeg var ferdig hos fysioterapeut dro vi opp på hjemmet for og hente noen ting før jeg ble kjørt hjem igjen. Nå ligger jeg bare i sengen og føler meg dårlig. Helt siden jeg kom hjem fra NM har jeg følt meg utrolig sliten og som om ikke det var ille nok så har jeg mistet stemmen på toppen av det hele.. Åhh.. Som jeg hater og være syk, og spesielt å ikke ha stemme.. Da kan ikke jeg synge engang, noe som er utrolig kjipt haha.. Planen for kvelden er og dra på trening om jeg blir bedre i magen og i halsen, men vi får se om jeg blir bedre til da! - Ønsk meg god bedring 

 

Dagens antrekk: 

 
Topp fra Bik Bok Armeband : Bik Bok Bukse : Only Sko : ? Veske : Primark

 

Hva synes dere?7 kommentarer

Antrekk - 160312

Hei! Mange av dere har lurt på hvordan håret mitt ble og på bildene under får dere se resultatet. Jeg vil si det føles uvandt og ha så mye hår - Men jeg er absolutt fornøyd! Det tok hele ca.10timer før vi ble ferdig og jeg kunne se meg i speilet og si om jeg var fornøyd.. Og da mener jeg 10 laaaange timer haha, på slutten var jeg temmelig lei men man må lide for skjønnheten er det ikke det det de sier? Jeg har tre ulike farger i håret : rødlig brun, sort, og lys sort. Noe er sydd på og noe er flettet inn. Jeg fikk det som jeg ville selv om hun som ordnet håret mitt i starten var litt skeptisk. Jeg fikk nemlig skrålugg. Panneluggen min vises ikke på bildene under men dere får nok se mye til den fremmover.

 

Her er hva jeg hadde på meg på lørdagskvelden da vi spiste middag på hotellet. Skjørtet og toppen lånte jeg av Maria siden jeg ikke rakk og kjøpe meg en ny kjole på lørdagen..Anyways så her er hva jeg hadde på meg. Håper dere liker antrekket!

 

(Jeg fikk solen i ansiktet, det er derfor jeg ser så rar ut..)

 


 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Topp : Cubus Skjørt : Outfitter nation Armeband : Bik Bok Veske : Primark Smykke : Glitter Sko : ? 


Så hva synes dere om antrekket?

 24 kommentarer

spørsmålsrunde - spør meg om alt!... Ingen kommentarer

Hjemme igjen

Nå er jeg hjemme igjen fra NM og fra nå av kommer jeg til og blogge mye bedre og oftere! Jeg har fått veldig mye bloggmotivasjon i helgen av og ha lest mange blogger som gir meg inspirasjon! Blandt annet møtte jeg både L0ve (Erica Mohn Kvam) i helgen, STARSTRUCKED!! Tok bilder med hun og snakket litt med hun også. Alt i alt var det en kjempe fin helg som jeg aldri kommer til og glemme, flere innlegg og bilder fra helgen kommer iløpet av uken!

 

Akkurat nå ligger jeg i senga etter og ha trent litt styrke på mage og lår. Etter at jeg var ferdig og trene lår gjorde jeg noen øvelser med kinetic bandsa mine. Jeg håper på å se resultater om 1 eller to ukers tid. Kbands brukes hovedsakelig til hoppetrening men kan også brukes til tøying, rumpeøvelser og styrke for lår. Ooog så snill som jeg er gikk jeg ut sammen med Nina og Julie for og ta bilder til dere. Utenfor blokka hvor jeg bor er det sikkert 5minus og der stod jeg i sportsbh og shorts for og ta bilder, ææhhh!  Jeg har gåsehud på armene nå og hakker tenner haha.. Alt jeg gjør for bloggen altså!  hehe.. Folka som gikk fordi stirret som faen men smilte og gjett om jeg ble flau da..? Huff, jaja!


Skal noen av dere trene/på trening i dag?

 
 
Del gjerne dette innlegget videre!3 kommentarer

Restaurant sammen med jentene

Heei!

 

Igår kveld spiste hele laget pår restauranten her på hotellet. Vi spiste taco noe som var supergodt! Jeg hadde en veldig koselig kveld, flere bilder av outfiten jeg hadde på meg kommer helt sikkert senere i dag/imorgen. Dere får ha en fin dag, nå må jeg løpe for og rekke bussen. Laget mitt og jeg skal nemlig dra og se på finalen i alle kategoriene på NM ikveld. Juniorene våres kom på 5.plass igår med 193,5 poeng totalt!!! Wæææ, stolt!!

Kom gjerne bort og si hei om dere ser meg på NM! Jeg biter ikke!

Hvilken plass kom laget ditt på? Var noen av dere å så på NM igår?

 

 
 


 

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!3 kommentarer

NM day 1

Heia!


Tiltross for at jeg la meg altfor sent inatt klarte jeg og komme meg opp klokken 06:00 imorges. Jeg føler meg som en superhelt haha, neida, joda. Men ja - jeg kom meg opp, slo på pcen for og blogge og tok på litt musikk. Så rakk jeg akkurat og spise litt frukt til frokost men kjøpte meg calzone da vi kom til der NM ble holdt. Dagen var helt fantastisk og jeg stor koste meg virkelig, hele dagen!! Rutinen våres gikk sånn helt ok, ikke feilfritt men vi hadde det gøy på matten og det er det som telles!

 

Nå skal jeg spise middag nede i restauranten med resten av laget, snakkes!


 Litt bilder fra dag 1 på NM, dere får se en oppsummering med masse bilder fra hele helgen:

 

 


 

 

Del gjerne dette innlegget videre!3 kommentarer

På hotellet i Lillestrøm

Ingrid

 


Litt bilder av hotellet:

 
Nå har vi ankommet hotellet etter en times flytur og en lang busstur sammen med de beste jentene! Jeg skulle egentlig møte typen ikveld men det ble ikke noe av meeen.. Han bor jo rett utenfor Oslo så han kommer såklart for å se på meg på NM imorgen uansett hehe. Anyhow, så må vi opp sykt tidlig imorgen, ca klokken 0600 og om jeg kjenner meg selv rett kommer jeg til å rangle hele natta forså og bli dritt trøtt uttover dagen imorgen haha. . Planen er og legge seg før 12 men om jeg faktisk gjør det er en helt annen sak. 


Jeg fikk forresten tildelt rom sammen med Ingrid og Maria noe som jeg synes er super ok jenter, vi kommer nok til og ha det moro i helgen haha... !! Jeg gleder meg som en gal til og starte denne crazy NM-madnessen med jentene mine imorgen. Vi har innmars klokken halv 10 imorgen, wæ! Ønsk meg lykketil da alle sammen!

 


Pizza buffêt
Maria og Ingrid

Maria og Ella
2 kommentarer

Snart ferdig og ordne håret mitt

Når dere leser dette innlegget sitter jeg forhåpentligvis og ordner håret mitt - Hos en venninne av meg som bor i Volda. Dette innlegget er forhåndsskrevet og tidsinnstillt btw. Så fort vi er ferdig får dere se resultatet , og jeg skal prøve og ta noen bilder underveis om jeg husker på det. Somsagt jeg lover ingenting siden jeg er superglemsk men ja. Jeg har valgt og ha tre ulike farger denne gangen, sånn at jeg får striper pluss lugg. Gleder meg til og vise dere resultatet etterpå.

- Oooooog i dag er det NM, tenk at hele hurricanes laget mitt + juniorene sitter på flyet påvei til NM om bare 8timer!! Wææ, som jeg gleder meg! Men nå må jeg gå igjen, hade!
4 kommentarer

Typisk min uflaks

Gjett hvem som har klart og rote bort ipod laderen sin da? Jo, dumma her det! Først trodde jeg den lå i kommoden på stuen forså og lete overalt i hele leiligheten, men den er helt borte den.. Noe som betyr ingen musikk når jeg skal på joggetur senere i dag.. Jaja, jeg får vel lete litt til senere om ikke jeg finner den så må jeg kjøpe meg en ny så fort som mulig. 

 

I dag føler jeg meg litt bedre, jeg var bare så lei av alt i forgårs.. Jeg fikk rett og slett nok, føler jeg ikke gjør noe rett og ikke er bra nok heletiden. Dere vet den lave stemmen bak i hodet som heletiden prøver og trekke dere ned når dere prøver og oppnå noe eller sier EN posetiv ting om dere selv? Den er der med engang hver gang jeg sier ordene '' jeg er bra nok''. Jeg hører den bare komme snikende forså og si NEI det er ikke du. Men jeg lar meg ikke knekke så lett skal dere se. Jeg kommer til og blogge som normalt de neste dagene, for jeg vil rett og slett ikke blande privatlivet mitt inn i bloggen.. Jeg håper dere kan godta det og ikke stille så mange spørsmål, takk!


 

Del gjerne dette innlegget videre!6 kommentarer

Trenger en pause

Hei alle fine! Nå tar jeg en pause ifra bloggen.. Mye har skjedd de siste dagene og jeg føler meg bare helt tom innvendig - derfor orker jeg rett og slett ikke og blogge ikveld. Jeg kommer kanskje tilbake igjen imorgen, vi får se. Jeg vil ikke la mitt dårlig humør gå ut over dere, håper dere forstår  Alt som har skjedd gjør bare sånn at jeg ikke klarer og tenke klart, og ihvertfall ikke skrive gode blogginnlegg om hvor fantastisk livet mitt er til 200-500 personer. Så derfor tar jeg en liten pause nå..  

3 kommentarer

Nå er det bare tre dager igjen til..

Hei hei!

 

Tror ikke dere at jeg glemte helt av å  ta bilder på treningen igår? Åjoda, det gjorde jeg.. Jeg er veldig glemsk men jeg skal gjøre mitt beste på å huske å ta bilder i dag da(men jeg lover ingenting). Seniorlaget, det laget jeg går på har nemlig trening senere i dag. Vår nest siste trening før NM i cheerleading og cheerdance på om bare TRE dager!!!! Åh, jeg gleder meg noe helt sinnsykt, klarer nesten ikke å vente! Jeg skal prøve og undersøke litt nærmere på om det er internett på hotellet hvor vi skal bo og litt sånn, og hvis det er det så kommer jeg til og blogge i helgen med masse fine bilde fra hele NM-helgen. Skal du delta/eller se på NM i cheerdance og cheerleading til helgen?


 

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!

 6 kommentarer

Lyst til og slikke abs...

Er det bare jeg som har lyst til og slikke absa til han Amir?? Haha, jeg sitter her og bare sikler !!! Og til dere som ikke skjønte den setningen så holder jeg nemlig på og se på Paradise Hotel.  Jeg bare tuller assa, jeg har ikke lyst til og slikke magemusklene til Amir det er bare min måte og formidle at jeg synes han er superhot haha!! - Nå må jeg følge med på resten, blogges!

 

Ha en fin kveld alle sammen! Holder dere også på å se på Paradise Hotel? Andre som synes Amir ser bra ut på tv, haha?


 

 
 Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Dette er mitt treningsforbilde

Les innlegget HER... Ingen kommentarer

Cheertrening next!

 

Jeg stikker bare innom for og ønske dere alle en fin dag, før jeg stikker på cheertrening. Jeg har med meg kameraet så jeg skal prøve og ta noen bilder til dere forresten. Etter treningen skal jeg på handling så blogges vi senere ikveld   Ha en fin dag da dere! Hva skal dere i dag?


3 kommentarer

Svar på leserspørsmål: Dette er mitt treningsforbilde

Mange ganger har jeg fått spørsmål på bloggen om hvem mitt treningsforbilde er, hva som motiverer meg, mitt treningsmål and so on. Derfor tenkte jeg og skrive et innlegg der jeg svarer på nettopp desse tingene nå.


Mitt treningsforbilde akkurat er Suzanne Svanevik. Jenter med muskler ser så dødsfint ut, jeg bare elsker det!! Og som den treningsutøveren Suzanne er, hvor bra hun ser ut og så utrolig dyktig hun er i det hun driver med så er hun absolutt mitt STØRSTE treningsforbilde! Hun har for det første den sykeste kroppen og et veldig fint utseende. Jeg har såklart mange andre treningsforbilder men hun er den absolutt største. Jeg kan sitte i timesvis og bare se på bilder av hun på google..Hun gir meg så utrolig mye inspirasjon! Men hva gjør jeg med denne inspirasjonen? - Jo, jeg sitter forann tven og og chiller dagen lang.  Jeg gjør såklart ikke det heletiden, jeg trener cheer fire ganger i uken og er ofte på minst 1-2 av juniortreningene HVER enest uke. Men ja, dere skjønner poenget mitt sant?

 

Hva er ditt treningsmål? Mitt treningsmål er og bli fornøyd med kroppen min og føle meg bra med meg selv. Så noe rundt 60-65kg er målet men om jeg føler meg dødsbra før den tid så kommer jeg såklart ikke til og prøve og gå ned mer. Jeg håper ikke dere ser på meg som et dårlig forbilde kun fordi jeg sier hvor mye jeg vil gå ned, for jeg sier ikke nå hvor mye jeg veier i utgangspunktet eller at jeg vil ende opp som undervektig heller..Jeg sier derimot bare hvilke tall hjernen min sier at den synes jeg skal veie. Om jeg kommer til og nå dette målet derimot er en annen sak haha. Det får bare tiden vise!

 

Såååå.. Fra og med imorgen skal jeg spise så sunt som mulig noe som vil si null godteri (smågodt,sjokolade og alt annet søtt) utenom på lørdager og jeg skal trene 4-5 dager i uken. Nå har jeg virkelig fått nok, jeg er rett og slett lei av å føle meg nedfor. Late dager hvor jeg bare sløver og ikke gjør en dritt er det slutt på fra nå av. Jeg skal ha en fridag i uken som blir enten onsdag eller søndag. Og that's it. Jeg begynner denne nye ''livstilen min'' allerede imorgen og om dere tror at jeg bare kødder nå så tar dere feil. Som jeg sa hvor lenge jeg klarer dette får vi se haha! Jeg skal gjøre mitt beste for og få de resultatene jeg vil ha, og mer enn det kan jeg egentlig ikke gjøre. - Kom gjerne med tips til bra treningsmusikk eller eventuelt din spotifytreningsliste, tips til hvordan jeg kan få mer motivasjon, kostholdstips, mat jeg burde unngå, treningsblogger osv osv.


JEG LEGGER UT FØR-BILDER OM ØNSKELIG, SÅ SI IFRA OM DERE HAR LYST TIL AT JEG SKAL GJØRE DET! 

 

 Denne jenta har den sykeste kroppen jeg noen gang har sett!!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 :OODel gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Gårsdagens lille innkjøp

Jeg glemte helt og vise dere gårsdagens innkjøp igår, så her kommer de.  Hva synes dere?

 

 

 

Strømpebukse fra Lindex Og begge skjørtene er ifra ONLY/Bestfashion

Strikkepinne og kam til noe sånt styr med håret mitt haha, fra Nille forresten.

Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

Kvelden igår

 Hæ, er det søndag allerede? Gud så fort helgen har gått, og nå skal jeg allerede snart hjem til Ålesund igjen.. Anyways, så har jeg hatt en kjempe fin helg hittil! Igår stappet jeg bare meg mye usunt som jeg omtrent ikke tenkte over hva var for noe :O Trening var det siste som stod oppi hodet må jeg for og si det sånn. Jeg og fosterforeldrene mine så filmen Butter som jeg fikk med meg 1/4 del av omtrent.. Hehe, jeg var helt inni pcskjermen så jeg husker rett og slett ikke hva den handlet om, men den var sikkert bra den..(?) Har noe lignende noen gang skjedd dere? Jeg prøvde såklart og følge med men det gikk bare ikke haha..!


Til middag spiste jeg koteletter med ris, salat og asbarges med bacon. Nam nam! Jeg hadde en superfin kveld ihvertfall. Stay tuned for innlegg om innkjøpene fra igår.  Hva gjorde dere fininger igår kveld?
 

 

 
Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Spør meg om alt NÅ - Denne gangen svarer jeg helt ærlig på absolutt ALT!

Siden.. jeg har fått maaaange nye lesere de siste dagene så tenkte jeg og kjøre igang en spørrerunde igjen hvor dere nye OG ''gamle'' leserene kan spørre meg om alt dere måtte lure på. Dere har fremtil imorgen på og stille spørsmål, og jeg skal prøve og skrive et innlegg med svarene så raskt som mulig etter det! Jeg skal prøve og få svart på alle spørsmålene, men jeg lover ingenting. Hvor mange deler jeg deler denne spørrerunden opp i kommer helt ann på hvor mange spørsmål dere stiller meg. ♥ Kanskje jeg til og med svarer en av delene på video, men det spørs om dere stiller mange spørsmål såklart.

 

Spør om alt dere vil fra fest/venner/overfladiske ting til - kjæreste/forhold/mote og trening - Så svarer jeg i et innlegg forhåpentligvis imorgen eller på mandag. Fyr løs!Del gjerne dette innlegget videre!28 kommentarer

Dagens antrekk - 090312

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genser : ONLY Skjørt : Best fashin Smykke : Cubus Sko : DNA Strømpebukse : Lindex Lue : ?

 

Hva synes dere om antrekket?27 kommentarer

Fashion show!

 

 

 

 

 

 

 
Mia's fargerike kjole:

 

 
Hei!


I dag stod jeg opp litt før 12 og spiste horn med jordbærsyltetøy til frokost. Solen skinte allerede da og gjør det fortsatt. Så ordnet jeg meg før vi skulle dra til Vik for å se på fashionshow. Veldig mange andre møtte også for å se på så det var stapp fullt med folk overalt akkurat da showet begynte. Mia Gundersen var konfereansier og det var helt sykt og se henne i virkeligheten!! Tidligere har jeg bare sett henne på Norske talenter, god kveld norge, skal vi danse osv. Men nå sto hu rett forann meg og så meg mens jeg tok bilder av henne, sykeste! Mia virket like hyggelig og søt som hun er på TV og jeg koste meg skikkelig mye! Bildene jeg tok ble ikke så bra siden jeg ikke har lært meg og ta bilder mens en person beveger seg liksom haha. Men jeg prøvde mitt beste da ihvertfall.

 

Hva har dere gjort så langt i dag?

Det er alt annet enn lett og ta bloggbilder når vinden blåser som bare det..
 

Nå er vi hjemme igjen da. Fostermoren min holder på og bake brownies kake og jeg ligger bare som et slakt på sofaen. Hjelper ikke til eller noenting hihi, føler meg litt slem men jeg tror ikke hun trenger noe hjelp heller da. Jeg oppdaterer dere etterpå med antrekksbilder og innkjøp, hade så lenge 

Del gjerne dette innlegget videre!9 kommentarer

Se hva jeg fikk i posten da liksom!

Hei dere!


Extensionene mine kom ifra Californiahair imorges, på dag 2 ikke værst! Da jeg åpnet opp pakken fikk jeg se hvor lite hår en pakke faktisk inneholder. Pakken inneholder altfor få clips til mitt hår, derfor må jeg bestille en pakke til. Jeg håper på og få bestilt i helgen, om ikke så må jeg gjøre det på mandag. Håret kom i en skikkelig søt pakke med sløyfer og greier, me like! Kvaliteten på håret ser kjempe bra ut hittil! Det som gjenstår nå er bare og ta ut flettene mine, vaske håret og prøve på det ''nye'' håret mitt. Jeg er veldig fornøyd nå, dere får såklart se bilder av hele prossessen men om clipsene fester seg i MITT hår er en annen sak. hehe. Vi får se hvordan det går! Resten av kvelden skal jeg bare kose meg sammen med ''familien''. - Håper dere får en fin kveld alle sammen!


Bruker du extensions?


Hvilke hårprodukter burde jeg kjøpe/bestille, til extensionene?


 

 
 


Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Wææ, jeg er på TOPPLISTEN!!

Wæææ, så glad jeg er nå! Den følelsen når man både havner på topplisten, får kommentar på bloggen av en veldig kjent person, ooog blir linket av toppsladring!! Alt på den ene og samme dagen. Dagen igår kunne ikke vært bedre, og i dag da jeg logget meg på blogg.no så jeg at jeg lå på 177.plass på topplisten!! Tusentakk til alle som var innom bloggen min igår, jeg håper dere fortsetter og lese den fremmover også! Dere aner ikke hvor glad jeg er akkurat nå. Dere gir meg så utrolig mye motivasjon til og blogge bedre og oftere

 

Igårkveld var jeg sammen med en venninne av meg i byen. Vi gjorde ingenting spesielt enn og kjøpe mat og å ta bilder til bloggen egentlig. Så da vet dere det. Nå skal jeg ordne meg før jeg skal på trening. Ikveld skal jeg ta båten til Ulsteinvik for og besøke fosterfamilien min forresten, jeg tror ikke jeg har sagt det før(?). Den hurtigruta gjør meg alltid så utrolig dårlig..Huff, jaja! Jeg oppdaterer dere ihvertfall mer når jeg kommer dit. Her er noen av bildene vi tok igår: (Nei, venninnen min liker ikke og bli tatt bilder av, men stiller alltid opp for og ta bilder av meg ). Snilleste! Selv om hun av og til blir litt lei maset mitt om hvordan hun skal ta bildet.. hihi!

Hvem i familien din eller av vennene dine bruker du og spørre om og ta bilder av deg til bloggen?


 
Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Min mening om plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi har stadig blitt mer og mer populært i vår tid. Alderen på de som legger seg under kniven blir stadig lavere også. Folk helt ned i 16-18års alderen operer seg for og få den perfekte kroppen. Men la meg få spørre om en ting - Når ble det og forandre på utseendet sitt ved og ta fettsuging, botox/restylane, silikon eller en naseoperasjon det samme som og gå en tur til butikken? Jeg er helt sjokkert over kroppspresset vi jenter og gutter blir utsatt for.. Både gjennom media, venner/famie, thinspiration bilder og alt vi leser på nettet. I alle jentemagasiner om jenter/sminke/mote/trening så kan du ikke unngå og lese den siden hvor det er bildet av en size zero modell og hvordan ''få den perfekte livsstilen'' eller hvordan gå raskt ned i vekt med ulike dietter. Dette er helt absurd spør du meg. Trangen veldig mange jenter har for og forandre på kroppen sin er veldig stor og den blir bare større og større. Alle er unike på sin egen måte, det er heller ikke ment at vi alle skal se ut som Victoria Secret modeller. 

 

Vi har alle fått med oss hvor ''in'' det er blitt og ta restylane i leppene og å ha store silikon pupper. Jeg skjønner virkelig ikke dette. Alle burde virkelig tenke seg om en gang til før de legger seg under kniven og overlater kroppen sin til en villt fremmed. Det er store risikoer ved og utføre f.eksempel fettsuging eller en ta brystreduksjon/og andre veien også. Men dette virker ikke som om det skremmer folk i det heletatt. Vi har alle sett plastic surgerey's gon wrong og likevell tenker ikke folk seg om mer før de lar seg operere, helt sykt spør du meg!

Det er spesielt en blogger som fikk meg til og måpe, og det er en av de største grunnene til at jeg skriver dette innlegget. Måten hun skrev om sin silikon operasjon som om det var det mest naturlige noensinne og viste før og etterbilder fikk meg virkelig til og tenke. Og NEI - jeg prøver ikke og henge ut noen spesielle bloggere her, jeg prøver bare og få frem et poeng. Nemlig hvor stor innflytelse desse store og mest kjente rosabloggerene har på de yngre leserene sine. Hvilken 12åring har lyst til og lese en blogg hvor sitt største idol skriver at og ha småe pupper er stygt,  forså og legge ut før og etter bilder av puppene sine. Og så ser du det før bildet av de perfekte formede brystene og rister bare sjokkert på hodet. Tenk på de som har mindre pupper enn på før bildet da. Hvordan forventer du at de skal føle seg? Desse bloggerene vil kanskje ikke tro de har noe som helst slags ansvar eller innflytelse på leserene sine men der tar de feil. De må virkelig passe på hva de skriver og legger ut på nett. Mange unge jenters sin selvtillit blir knust ved og lese innlegg hvor idolene deres rakker ned på sin egen kropp, og i værste fall kanskje på en spesiell kroppstype.

 
Ikke misforstå - På en måte forstår jeg desse personene som velger og f.eksempel ta silikon. Om jeg hadde blitt spurt om og få en brystoperasjon helt gratis hos en av de dyktigeste kirurgene noensinne ville jeg ikke takket nei for og si det sånn. Men det derimot er fordi jeg alltid har vært misfornøyd med nettopp denne den delen av kroppen min. Jeg ser meg selv aldri i speilet når jeg er helt naken f.eksempel, for jeg takler det bare ikke. Jeg har så absolutt ingenting imot denne bloggeren som jeg skriver om her. Denne jenta virker som en jente med ben i nesa og som ikke bare går with the flow. Hun gjør akkurat hva p***** hun vil og bryr seg svært lite om hva de som ikke liker henne synes. Hun er modig og veldig tøff, det skal hun ha. Men i akkurat denne sammenhengen her kunne hun ha gjort det på en litt mer diskrè måte. Det kommer noe etter bloggstatistikken hennes synker - Nemlig resten av livet hennes. Hun kan ikke leve på bloggen til hun er 40+ og  hva vil barna hennes synes om og se lettkledde bilder om mammaen sin på nett? Eller en eventuelt arbeidsgiver? Bilder som ligger ute på pornonettsteder?


Det er stor forskjell på og forandre noe man alltid har vært misfornøyd med og som trekker ned selvtilliten ENN og få svære mugger som man benytter hver muligheten man får til og presse opp i kameraet. Ja, du har operert puppene dine, vi vet du er fornøyd men du trenger da faen ikke og vise dem i hvert eneste innlegg. Vi vil ikke se kløfta di heletiden, det er ikke derfor jeg ihvertfall klikker meg innom bloggen din.  Livet handler om så mye mer en plastisk kirurgi og svære Pamela meloner. Og det at så mange har trangen til og forandre på noe ved seg selv er utrolig synd egentlig.. For vi er alle skapt forskjellige og slik er det bare. Noen har tynne ben mens noen har litt tjukkere, noen har store pupper og noen har ikke, noen har smilehull, og noen har spisse knær osv osv. Men det er nettopp dette som gjør oss unike på hver våres måte! 

 

Toppbloggere må tenke mye mer over hvor stor makt de har. Vi er alle unge, alle gjør feil. Jeg vet at ingen er perfekt. Ikke engang meg selv (haha, jeg bare tuller). Provosering er morsomt i små mengder men ikke når det blir for mye av det. Og er det bare jeg som elsker og lese over kommentarer hvor folk klikker vinkel fordi de ikke skjønner selvironien i et innlegg? Hahah..En annen ting jeg lurer på er hvorfor slike blogger blir så mye lest. Da mener jeg desse typiske rosabloggerene - blondt hår - silikon/restylane - barbiedoll #1 - perfekt liv - skoleflink pike - perfekt familie osv. Er det fordi de driter seg loddrett ut ved og utlevere seg selv for mye på nett eller er det fordi de faktisk blogger om noe meningsfylt? Eller er det en blanding? Eller leser vi alle desse bloggene for og bare få oss en god latter og for føle oss bedre i hverdagen?


- Tilslutt vil jeg bare være veldig klar på at jeg personlig ikke har noe imot noen form for plastisk kirurgi. Det som plager meg derimot er hvordan dette blir lagt frem på som de mest naturlige tingen og gjøre..Vi må alle slutte og sammenligne oss med Victoria Secret modeller og hollywood kjendiser. De bildene du ser i vogue, topp og alle de jenteblandene der er photoshopet ganske mye. Alle mennesker har arr, strekkmerker, føflekker, fødtselsmerker and so on. Sånn er det bare. Og hvor stor prosent av alle de modellene vi ser i ulike blader har noe av dette? Null.. Om man vil legge seg under kniven og forandre noe man mistrives med er opptil hver enkelt - Jeg vil bare at folk skal tenke seg om to ganger før de utsetter sin egen kropp for noe så risikabelt!

 

Del gjerne DINE meninger om plastisk kirurgi med meg! Og DEL gjerne dette innlegget videre om du er enig i noe av det jeg har skrevet!13 kommentarer

Dere er verdens beste..!Hei! Dagen har sålangt gått til og dusje, lese favorittbloggene mine som er utrolig mange haha. Jeg vil si jeg har 40+ blogger jeg MÅ innom og lese hver eneste dag. Noe som er veldig travelt, av og til blander jeg hvem som er hvem også, huff.. 


En annen ting jeg vil si er at jeg føler ikke takker dere ofte nok. Dere leserne betyr så utrolig mye for meg, og jeg setter pris på hver eneste kommentar jeg får. Jeg leser igjennom alle jeg får hver kveld selv om jeg ikke svarer på absolutt alle. Jeg prøver så godt jeg kan men av og til kan det bli litt mye. Så TUUUSEN TAKK verdens beste lesere! Dere er fantastiske     !!


Da jeg logget meg inn på bloggen istad og fikk se at nesten 300 allerede så tidlig på dagen hadde vært innom ble jeg skikkelig glad og supermotivert! Kanskje jeg kjører igang en konkurranse i starten av neste uke. Vi får se. Kom med forslag til hva dere kan tenke dere og vinne som premie. Ikveld kommer det et personlig innlegg som jeg ble ferdig og skrive ganske sent i natt, stay tuuuned  


HAPPY, HAPPY, HAPPY!! Jeg er så glad i dag, aner ikke hvorfor...
Smask til dere ;-* haha...

 Del gjerne dette innlegget videre! Da blir jeg kjempe glad!16 kommentarer

Er JEG utro nå? Telles det som utroskap eller ikke?

..Har bare ligget i sengen i hele kveld. Jeg har lest et par blogger og sett på episoder av The real housewives of new men det er det eneste. Jeg tror jeg begynner og bli litt småforelsket i mannen til hun Melissa haha. Har dere sett han eller? Han er smoking hot, bare se på bildet under haha.. Det kalles vel ikke for utroskap siden jeg bare er bittelitt (UTROLIG) bettatt av denne mannen på sikkert 45år? Det håper jeg da ikke for min egen skyld...haha!

 

 


(Jeg skulle ønske jeg var Melissa akkurat der på det siste bildet..)


Det føles godt og bare slappe av til en forandring. I dag har vært en fin dag som har gått utrolig fort. Jeg har vært i byen med en venninne noe som var kjempe koselig! Ellers har jeg vært på cheertrening hvor vi øvde på en og en side av pyramiden våres til NM. Jeg kjøpte meg forresten en genser fra Bik Bok og to gull armeband som jeg helt sikkert kan vise dere om dere vil det? 


Dagens antrekk: 

 

Genser : Bik Bok Bukse : Cubus Armeband : Bik Bok Sko : ?Hva synes dere?12 kommentarer

Extensions - Trenger hjelp!

Hei!

Igår bestillte jeg hair extensions fra Californiahair.no. Jeg bestilte i fargen 1B Naturligsort. De har leveringstid på 1-3 dager så jeg regner med jeg får håret før helgen siden jeg bestilte det igår. Jeg gleder meg veldig og om jeg kjenner meg selv rett kommer jeg til og falle pladask in løw med desse extensionene. NM i Cheerleading og Cheerdance er allerede neste fredag, så jeg var nødt til og bestille hår før den tid, og nå er det gjort! Jeg er virkelig lettet nå, og håper bare at en pakke er nok. Om ikke og det blir helt krise så bestiller jeg en pakke til på lørdag bare.

 

MEN - det er nå jeg trenger deres hjelp siden jeg har null peiling på hvilke hårprodukter jeg burde ha om jeg har extensions. Jeg har lest litt rundt på nett og på ulike blogger men si meg gjerne hvilket produkt som er ditt sitt aller must have produkt.

 

  - Så hva er de beste merkene? Pris sånn ca? Hvor burde jeg bestille hårprodukter ifra? Er det nødvendig at jeg har en rettetang, hvilke sjampoer er bra og ikke osv osv? Takk på forhånd!


Gjett hvilken lengde jeg valgte da? Dere får vite når jeg får håret hva jeg valgte, kanskje den første som gjetter riktig får en link.

Bloggere som har prøvd ut extensions fra Californiahair tidligere. Resultatene hos de ble kjempefine, så jeg håper det blir det samme med meg også.

 Del gjerne dette innlegget videre, sånn at flere leser det og kan gi meg noen gode tips her!6 kommentarer

Innkjøpene

Heisann! Våknet fra den lengste powenapen noensinne for bare et par minutter siden. Dere vet den følelsen man får når man våkner opp og tror man har sovet i maks en time og ser på klokka også har det gått sånn tre timer? Den fikk jeg nå nettopp. Så mange timer hadde jeg ikke trodd jeg hadde sovnet etter en lang natts søvn igår..De fleste av dere har vel akkurat komt hjem fra skole/jobb i desse tider? Anyway, her et lille jeg kjøpte på min lange shoppingtur igår haha :

 

 Fra Bik Bok

Fra H&M


Hva synes dere?13 kommentarer

Antrekk 050213

 

 

 

Genseren fra Bik Bok Bukse fra ONLY  Sko fra DNA


Jeg skal prøve og bli flinkere til og ta antrekksbilder fremmover. Det er bare det at jeg føler at alle klærne mine er brukt opp om dere skjønner hva jeg mener og at det blir mørkt så tidlig her i Ålesund hjelper heller ikke på. Men jeg skal prøve og finne tid til og og ha to antrekksinnlegg i uken.


Hva synes dere om antrekket forresten, likte dere det?

 7 kommentarer

En ubehagelig opplevelse jeg sent vil glemme..

Hei og god kveld alle fine!


Nå må jeg bare fortelle dere noe som jeg har hatt litt i bakhodet i hele dag. Jeg og Marianne en venninne av meg skulle ta bussen fra byen og til Moa litt tidligere i dag da dette skjedde Først gikk to damer inn i bussen og da den tredje gikk inn lukket bussdøren seg henne. Hun ble klemt fast og du kunne bare se hvor utrolig vondt hun fikk.. Men ikke nok med det, like etter åpnet døren seg like raskt igjen og damen falt bakover og datt på rumpa, VELDIG hardt. Hun mistet veska forså at hodet hennes traff en stolpe som stod like bak henne. Jeg og Marianne reagerte så raskt vi kunne, og prøvde og hjelpe hun ved og hjelpe hun opp igjen og ta vesken hennes. Hun slo seg heldigvis ikke altfor hardt men akkurat der og da var dette en veldig skummelt/ubehagelig situasjon for spesielt meg som har opplevd noe lignende en gang tidligere. Jeg har nemlig opplevd og bli klemret av en bussdør midt på kalde vinteren (-16grader og greier) og dette gjorde ubehagelig vondt for og si det mildt.. Vi snakket selvfølgelig videre med damen da vi kom satt oss inn i bussen og forsikret oss om at hun ikke hadde brukket noe eller hadde vondt noen steder :) For en ubehagelig opplevelse, stakkars dame på sikkert 45-50år.. Triste greier ass! Andre som har opplevd det samme eller noe lignende?


Da vi tilslutt kom oss dit vi skulle såg vi i butikker på litt klær, sko og smykker. Alt det typiske en jente ser etter når hun er på shopping for og forklare det kort. Jeg kjøpte meg mat på Bigbite mens Marianne kjøpte mat på McDonalds. Like etter møtte vi to venninner av Marianne som vi chillet sammen med før vi tok bussen hjem igjen. Så dro jeg på cheertrening og er nå hjemme igjen! 

 

Hva har dere gjort på i dag?

 
Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Would you wear this?

dfguh

Ville du ha gått i dette? Jeg har satt sammen antrekket helt selv på polyvore.com9 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits