Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Sol sol sol ^^

Ingen bloggings igår for noe så simpelt som ; ingen internett tilgang.. Men har nett nå da. Stakk bare til nabohuset; skulen og blogget jeg. For det er internett her hele tiden. Så da får jeg blogget likevel. Personalet kommer ned senere for å fikse den hersens timeren. Det er den som gjør at jeg ikke har internett i helgene -.- Det blir forhåpentligvis fikset i dag. Håper jeg!

Nå er det kameraet som ikke vil helt funke. Får ikke til å laste bildene over på pcen. Tenkte å vise dere dagens outfit men det ser ut til at ikke blir. Skal prøve en gang til senere i dag.  Gud så fint vèr det er i dag. Sol sol sol!!! Det liker vi <3 Hvordan er vèret hos dere?

 

 

 

 

Veldig fin sang! Rikke sang den på UKM, satt bare og gråt jeg. Sinnsykt trist sang :/4 kommentarer

Levende Barbiedukke :O


Jeg vet ikke helt hva jeg syns om det men hun ser ut som ren platisk. Sykt. Hva syns dere da?15 kommentarer

Vil du?

Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Trekker 6blogger om 4dager. Du har større sjangse for å bli linket visst du kommenterer på et eller flere innlegg her på bloggen. Jeg skjekker såklart hvem som har gjort det og hvem som ikke. Good luck <314 kommentarer

Trening- Jeg ikke er dø eller noe. Bare sovna etter at jeg kom hjem fra tentamen. Drar i turnhallen om en liten stund. Skal bare opp på rollon huset og levere noen mobiler før jeg tar bussen mot byen. Søte Julie lurte på om jeg hadde tenkt meg dit og da tenkte jeg hvorfor ikke dra om jeg ikke har noe bedre å gjøre på ikveld? Så tar 6bussen. Og om dere ikke har sett bildet så bare må jeg vise dere det igjen hihi. Kameraet blir også med til turnhallen. Skal prøve å huske å ta noen fine bilder til bloggen :)Julie i deadly scorpion/scale(?) med Stine, Amalie og Thea som baser. 

Hva skal du bruke resten av dagen på? :)2 kommentarer

Fat bitches :O

KONKURRANSE HER KONKURRANSE HER KONKURRANSE HER KONKURRANSE HER KONKURRANSE HER - Feiter oss opp. Det er jo omtrent det vi gjør. Kjøpte med mat hjem fra McDonalds og nå er alt spist opp. Ingrid dro for en liten stund siden. Ble ikke så mye øving til tentamen men jeg tror det skal gå bra likevell. Jeg har ordnett+ - skolebøker - regelbok - engelsk ordbok - kladdark. Det er alt jeg trenger.

Hadde naturfagsprøve i dag. Tror jeg kommer til å få 1 eller 2. Så dårlig gikk det. Jaja, jeg gjorde det beste ut av situasjonen der og da (skrev ned alt jeg kom på som hadde med temaet å gjøre og svarte på over 50prosent av spørsmålene). Straks skal jeg se på Paradise Hotel og etterpå TBGC (love it)!! Jeg er med i en hairextension HEEEEER . Bli med dere også Sier bare gonatt nå for det blir ikke noe mer blogging i dag.

- Ønsk meg lykke til 

Er det noen som orker å lage en header til meg?10 kommentarer

Summer

Skal du reise bort i sommer / isåfall hvor hen? Gleder meg veldig til sommeren!! Bare noe med 50dager igjen til ferien begynner. Er ganske så lei av skolen hittil og vi har ikke engang byndt med tentamener og eksamener. Kan ikke si jeg er så gira heller. Mer det motsatte. Nå skal jeg og Ingrid fortsette med forberedninga til engelsk tentamenen imorra :)

 8 kommentarer

Problems a black girl has to deal with

1) Personer som bruker tegnespråk og engelsk for å få få seg selv forstått. De tror liksom at du ikke kan norsk når du snakker det flytende haha. Det er så sykt komisk.

2) Kontaktlærere som leser navnet ditt feil,og det blir jo ikke bedre når det er en vikar man har. Ja jeg er klar over at vi kan ha vanskelige navn,men for guds skyld,kutt ut å si det feil flere ganger, når du spør om hvordan de uttales og jeg forklarer det.

3) At det er EN høylytt jente i bussen som automatisk får alle oss andre mørkhudede jenter til å virke høylytt.

4) G1rLz   d4t   tYp3  lyYke  DiisZ

5) Når man fjerner hårstrikket om morgenen og det er en eller flere fletter som bare stikker ut av resten av ''flokken'' haha. Det er sinnsykt irriterendes.

6) Når gutten du liker er hvit og du ikke tør å gjøre noe med det fordi du er redd han ikke vil like deg fordi du er mørkhudet.


7) Når du knyter håret stramt med et hårstrekk forså å våkne og se ut som et bustetroll på hue fordi hårstrikken har løsnet iløpet av natta.

8)  Å bli fortalt at du er blitt ''hvit'' siden du snakker bra norsk og oppfører deg som en nordmann.Hva skjer med det liksom? Er det ikke sånn at man må tilpasse seg i forhold til hvor man bor liksom?


9) Gutter med en annen etnisk bakgrunn som føler at den eneste måten å flørte med deg på er å si ''Jeg elsker sjokolade.''

10) Å ikke bade forde du ikke vil ødelegge gelèen du har tatt i håret. Og ingen forstår hvorfor du ikke vil ta på deg en stygg badehette haha.

L
itt forandret men hentet fra KumbaBonga.

Kjente du deg igjen i noe av det? Akkurat nå slapper jeg bare av å ser på TBGC og spiser is. Kos!7 kommentarer

Svar på spørrerunden

Bruker du fargelinser? Ja det gjør jeg, men bare når jeg orker å ta de på. 

Prøver du å kopiere sophieelise? Nei det gjør jeg ikke.

Prøver du å nå topplisten? Nei, er allerede på en toppliste og trives der :)

Hva er din favorittblogg? Sophie EliseHvilken mobil har du? Huawei u8800

 

 

Hva ser du etter i en gutt? At han liker meg for den jeg er, snill, morsom og at jeg kan stole på han :)

Hvilke land har du vært i? Har vært i Sverige, Norge såklart, Hellas, Liberia, Guinea og England.

Hvor er du opprinnelig fra? Jeg er fra Liberia.

Hva liker du best å gjøre på fritiden? Være med venner, shopping, cheerleading og slappe masse av haha.

Beskriv personligheten din med 3 ord? Omtenksom, sterk(psykisk), utadvendt.

Hvor mange lesere har du? Jeg har vel på det meste 200 noe men om jeg ikke blogger så går det fort ned til 40lesere pr.dag. Så alt fra 100-200 hver dag.

Har du piercing i navlen? Nei det har jeg ikke.

 Noe mer du lurer på? Svarene kom ikke på  video denne gangen. Vet jeg sa jeg kom til å lage en video men orket ikke etter at kameraet klikket så mye også bare orka jeg ikke.  Får heller se om det blir neste gang. Kanskje. Får se :) Andre del av svarane komme på torsdag. Da stikker jeg på cheer-trening. Hadebra 2 kommentarer

Outfit 24.04.12
Uff. Uten sminke og greier..

Shorts // Bik Bok Strømpebukse // husker ikke Genser // Cubus Sko // husker ikke Hals // Kapahl

Hva syns dere? :)10 kommentarer

Er fullt tilbake

igjen her på bloggen. Grunnen til at jeg ikke har blogget i helgen er fordi det har skjedd noe feil med boksen jeg har her hjemme. Internetten er slått av i helgen. Personalet fikser på dette så fort som mulig så da har jeg internett i helgene også. Så da vet dere hvorfor jeg ikke har blogget i helgen.

Stå opp 10minutt før skolen starta - ordne meg og løpe til første time (drama) , helt grei skoledag - hjem og så på tv og stakk opp på heimen en liten stund.

Og nå kom jeg rett inn døra og satte meg på dataen for å blogge. Har vært på hip hop. Vi har den kuleste dansen noensinne. Hør sangen da;


Hahah søteste  

 Har dere vært på trening?

 2 kommentarer

Outfit 23.04.12Genser // Cubus Smykke // Bik Bok tror jeg Bukse // Cubus Sko // Økonomisko Skjorte // Bik Bok

Hva syns du om dagens outfit?9 kommentarer

Hvem sier at vi ikke kan gjøre det??

Hvem sa at jenter ikke kan gjøre partnerstunt? Løfte altså. Se denne videoen, så tror jeg dere kommer til å forandre mening. For hu jenta der, hun vet virkelig hva hun driver med. Teknikk,teknikk, teknikk ooooog styyrke!! Kjempe flink!!

Så hva syns dere?8 kommentarer

Sooooool og trening

Scalen til Jeanette!


haha!
Iselin <333333Heia :) Hjemme fra trening. Var en liten tur innom hjemmet og i Larsgården etter trening. Så litt på innslagene, lydprøva altså. Klesstativet mitt fikk jeg med meg hjem så skal montere det opp ikveld kanskje. Møtte opp på Rollon huset klokken 15.00 og bærte pulter og stoler. Flyttet de inn til veggene på fire klasserom. Vi delte oss inn i tre grupper på tre. Flyttingen av pulter og stoler gikk raskt så da ble det trening litt tidligere.

Vi hadde utetrening i dag. Var varmt siden solen skinte, det var vindstillt og himmelen var blåååå. Jeg klarte faktisk scorp med høyre foten hihi. Ved litt hjelp av Malen og Mari <3 Takk søtinger!! Tok dessverre ikke bilde av den men det skal jeg gjøre neste trening så får dere se. Bowen min har også blitt en del bedre. På bakken altså. 

- Julie klarte deadly scorpion faktisk :OO Sykt!!! Såklart kommer bildet så fort som mulig på bloggen om det er greit for Julie? Dere se den. Gle dere! Jeanette flyeren min klarte faktisk scale og scorpion i dag. Wii! Gjett om jeg er stolt da? Jeg, Mari og Malen løftet henne. Teamwork!♥ 

 Laget har forbedret seg så sykt siden NM. Merker folk er mer positive, utadvendte og gira på treningene nå etter NM. Og det er jo bra :) Elsker laget mitt♥   Koste meg masse masse på treningen i dag. Vinden blåste litt kraftig på slutten av treningen og da ble det litt kaldt. Jeg hadde bare på meg shorts og sportsbh hehe, men det gikk greit siden det bare var 20minutt eller noe igjen av treningen.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og dusje og vaske håret før jeg tar på meg noe fint og drar i Larsgårdshallen og ser på 1.del av UKM. Ser frem til å se masse talentfulle mennesker opptre på scenen. Og utstillingen ikke minst. Må ringe Eirin og spørre hvor mye det koster for jeg finner det ikke ut. Men det gjør jeg etter jeg har dusja. Kanskje jeg til og med tar på meg en kjole(?). Følte helt plutselig for det hihi. Men vi snakkes nå må jeg dusje fort om jeg skal rekke det. 

Skal du på Fylkesmøntring i helgen?

Er det sol hos dere?

EDIT; Har endret innlegget og lagt ut flere bilder.11 kommentarer

Outfit 20.04.12

Klassen fikk pizza yey!!! Jummi! 

Strømpebukse // BYoung Shorts // Bik Bok tror jeg Skjorte // Bik  Bok Ring // Primark14 kommentarer

Ble du linket??

Må bare ta De bloggene som ble linket denne uken før jeg glemmer det hehe. Kom først på det  nå netttopp. Der ser dere hvor raskt jeg glemmer ting. Men her er bloggene da;

www.anita92.blogg.no

www.mifo98.blogg.no

www.liveogrenati.blogg.no

www.aasensmarlene.blogg.no

www.perp.blogg.no

Verdens beste jenter <3<3<3<3<3<3<<32 kommentarer

Dagen og Outfit 19.04.12

Hei hei :)

Ja hva skal jeg si da? Ehm, jeg har vært på skolen i dag som vanlig. Videobloggen klikket forresten så må begynne å laste den opp heeelt pånytt. Jaja. :/

Etter skolen dro jeg og Ingrid hjem til meg. Vi solet oss utpå verandaen, drakk te, saft og bare kosa oss. Ingrid stakk i 3tiden og da gikk jeg inn igjen og så på Top Model på tven. Mine foresatte kom en tur ned i 4tiden, så dro vi på moa for å shoppe klesstativ og undertøy. Ikke at jakten på de tingene gikk så veldig bra da. Eller jo. Klesstativet fikk vi kjøpt da :))) Vi kjørte i hu og hei hjem igjen forså at jeg måtte pakke så fort som aldri før for å komme meg i turnhallen til det begynte. Rakk det sånn cirka. Koste meg der og ble hentet etterpå. Nå er jeg hjemme og chiller mens jeg ser på Paradise Hotel.

Skittent speil. Jeg vet. Søte ElenaBukse // Cubus Genser // Cubus Skjorte // Cubus Sko // Økonomisko

Ser du på Paradise Hotel?

Hva syns dere om outfiten?16 kommentarer

Wants &lt;3
Koster 349 og kan kjøpes HERKoster 399 og kan kjøpes HER


Koster 1295 og kan kjøpes HER


Koster 599 og kan kjøpes HER

Noen av de som falt i smak hos dere?

Spørrerunde HER

Linkerunde HER12 kommentarer

Rett ut døra igjen

 

Heia :) Finally home!! Men skal dra igjen om et kvarter for da skal jeg ta buss til Langevåg på dansetrening. Skal se VAV og de danse, så kanskje jeg begynner der. Tar det som det kommer. Har hvertfall sinnnsyyyykt lyst!!! Gira! Har også lært meg scorp på bakken, med begge bena og cheertreninga var kjeeempe gøy!! Hihi

Vi blogges når jeg er hjemme igjen i 9tiden. Bye bye søttiser!


Videobloggen holder på å laste seg opp. Tar lang tid. Den har bare kommet til 34%. Den blir forhåpentligvis ferdig før jeg legger meg.

Hva har dere gjort på i dag da?

Går du på dans?

 2 kommentarer

Er ikke så veldig gira akkurat

 

Kom hjem for en liten stund siden. Vært på cheerleading trening med juniorene våres. Super kjekke jenter hehe :) Var veldig kjekt!!  Men over til noe som er mindre kjekt ; Rydde..... Jeg er faktisk nesten ferdig da. Dere kan jo bare se ;

 Skiftet sengetrekk og putetrekk.

Kjøkkenet derimot .. Der trengs det en makeover. Kan nesten ikke vente til å begynne!! Not -_-Men det må bli gjort og det før jeg legger meg ned i sofaen og aldri røyser meg opp igjen. Sånn er jeg. Elsker virkelig å slappe av heeeeletiden. Noen som vil gjøre det FOR meg? Haha. Trengs ikke. Personale gjør det nok når de komme ned om en liten stund uansett. <3 

Dette er det jeg har hatt på meg i dag. En helt enkel outfit;
Bukse // Cubus Singlett // Nina sin faktisk haha Jakke // Cubus

Hvordan har din dag vært?

 

SKJEKK UT VENNINNEN MIN LISA-BETH SIN BLOGG HER        -              SKJEKK UT VENNINNEN MIN LISA-BETH SIN BLOGG HER 10 kommentarer

Spørsmålsrunde

Svarene kommer på video ikveld. Jeg tar denne spørrerunden og forrige del 2 sammen. Så alt blir en spørrerunde. Det er bare å spørre om alt mellom himmel og jord. Jeg svarer på absolutt alt. Neeesten. Og hva vil Du at jeg skal blogge om? Kom med forslag :) Trenger inspo!!11 kommentarer

Linke din blogg?

Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet så er du med :) For større vinnersjangse legg ut dette innlegget på din facebook. Trekker 5stykk. Lykke til alle sammen ;-*

Så er det noen som vil bli LINKET?

Se gjerne dansevideoen min HER  Se gjerne dansevideoen min HER


 13 kommentarer

Outfit 16.04.12

Heia :)

Hjemme igjen fra skolen. Sitter her og spiser is og ser litt på nyhetene. Forferdelige greier.. Men får bare bite det i meg og følge litt med på tven uttover dagen i dag. Skoledagen gikk helt ok egentlig :) Her er dagens outfit;Jumpsuit // Bik Bok Strømpebukse // Bik Bok Belte // Aner ikke hvor det er ifra

Se gjerne dansevideoen min HER30 kommentarer

I whip my hair

Ville bare poste dette innlegget før jeg tar bussen tilbake til Ålesund igjen. Blir kjørt ned dit om 5minutt. Vi snakkes når jeg er hjemme igjen.

Da de jeg er hos var borte tidligere i dag kjedet jeg meg veldig og da bare måtte jeg gjøre noe. Og her er resultatet. Jeg ble kanskje liitt vel hyper haha!! Og når jeg er hyper gjør jeg så mye rart :) Dere skjønner når dere ser videoen.

Likte dere videoen?21 kommentarer

Rart da eller?

 

 

Det er ikke akkurat så rart at lesertalet mitt har gått fra 200 til 20 lesere pr.dag nå i helga :/ Jeg har jo ikke akkurat engasjert meg i å blogge så mye. Men jeg har faktisk en veeeeldig god unskyldning. Synes jeg da. Jeg var faktisk i bryllup i hele går. Fra  4 - 12. Så ble jeg kjørt hjem av snille Finn og da så jeg såvidt på en sånn dokumentar om Titanic for så å sovne i stolen.

Plutselig våknet jeg og låg i verdens værste og morsommeste stilling haha. Dere skulle ha sett det! Så slepte jeg meg opp og la meg i senga og la meg. Det var grunnen til at jeg ikke har blogga så mye. Og i dag har jeg vært i bursdagsselskap helt til for en liten times tid siden.  Nå skal jeg snart tilbake til  Ålesund igjen. Vet ikke hvilken buss jeg skal ta. Tar det som det kommer :)

Sånn ser jeg ut i dag. Daffeklær :)

 Så kjedet jeg meg litt og gikk rundt og tok masse helt randome bilder inne. Så her kommer de:Har dere hatt en fin helg? Hva har dere gjort på?9 kommentarer

Dagens qoute #5

Hva syns dere? Outfit kommer forhåpentligvis senere om jeg orker å ta bilder og litt bilder fra treningen også.12 kommentarer

Ble du linket?

Her er de som ble linket for denne gang. Det komme en linkerunde i helgen, visst ikke så tidlig neste uke. Så ikke fortvil. Og jeg jeg linker mange på engang også. Så alle har god sjangs til å bli linket.

Bloggene ;

# www.hegesand.blogg.no

# www.fjellaand.blogg.no

# www.eliinnn.blogg.no

# www.essd.blogg.no

# www.alwi.blogg.no

 
Ble du linket?

 

LESE DIN BLOGG HER

GI FORSLAG TIL VIDEOBLOGG HER11 kommentarer

Prøver ut noe nytt :)

Heisann ;-*

Kom ut av dusjen for sånn tre minutter siden.. Det var godt det :) Nå føler jeg meg fin og ren, også har jeg skiftet dynetrekk og laken også. Even better. Jeg skal til å prøve ut å lage til det snacksemåltiden som Marthe hadde på bloggen sin for noen dager siden. De så så himmelsk ut at jeg bare måtte handle inn reker, eggenudler, sursøt saus + scampi da vi var og handlet. Nam, gleder meg til å teste det ut og se om det er noe for meg. Har dere smakt det? Nå skal jeg bare surfe rundt på nett frem til Paradise begynner. Har ikke sett det denne uken og ikke reprisene heller. Noen som kan fortelle meg hva som har skjedd hittil denne uken?

- Videobloggen kommer imorgen kveld. Rekker ikke å laste den opp før 12 i dag. Så dere kan fortsatt gi forslag HER

Jummi! 
No matter what haters gonna hate, but I  could care less so :)

Hva gjør dere på?

LESE DIN BLOGG HER

GI FORSLAG TIL VIDEOBLOGG HER10 kommentarer

Senere i dag

Skal jeg lage en videoblogg senere i dag? Hva skal den handle om? Kom med forslag, gjerne flere stykk også. 

 8 kommentarer

Jeg vil lese din blogg, legger igjen 5 commentsHellu :) Kjeder meg og ser på Bad Girls Club episode 6. Fun. Tenkte å bli fast leser av noen nye blogger så legg igjen bloggadressen din, så leser jeg bloggen din. Jeg legger igjen 5kommentarer :)) Legg meg også gjerne til som venn og join LINKERUNDEN MIN HER. Trekker vinneren imorgen. 

Er dere med?23 kommentarer

Kjekkasen til venstre ^^

HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER 

- Ser dere han kjekkassen til venstre eller? Gutten min <3 Er ikke han bare kjempe flink?  Bare måtte vise dere videoen. Er jo såååå stolt hihi. De to boysa der er dritflinke!! Der er det virkelig snakk om talent eller hva?

Visst dere vil følge de videre så søk opp Lil Bi$hop på facebook eller trykk HER (Om det funker). Der kan dere høre flere av sangene de har laget både sammen og med andre. Min favoritt av dem alle sammen er DENNE. Må høres!! :)) Og visst noen av dere ikke forstod det så, er ikke Bishop kjæresten min. But i wish haha.  <3<3<3

Sofie og Maria er også med i norges fineste smil. STEM PÅ DEM HER

Hva syns dere ?

HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN HER HØR DEN 

 

LINKERUNDEN MIN HER.5 kommentarer

I'm a bad ass ^^

Må skifte dynetrekk også -_- Tirsdag=ryddedag


Gammelt bilde

- Ser på Bad Girls Club. Den serien er bare rååå!! Haha. Har egentlig ikke noe å fortelle dere. Bare at dere må bli med LINKERUNDEN MIN HER.

Hva skal dere gjøre i dag?

Hva skal jeg blogge om ikveld?2 kommentarer

Vil du bli linket?

Legg igjen bloggadressen din. 5stykk vil bli linket. Varer frem til torsdag kl.20.30. Lykke til :-D

 

Vil du bli linket?15 kommentarer

Selvdigger? ^^

 

- Uten sminke og greier. Off men hva gjør jeg ikke for bloggen? Jeg chiller på pcen mens de andre spiller et sånn kartspel eller noe. Gøy. Ingen av de ville bli tatt bilder. Så derfor stakk jeg heller på badet og tok noen selvdigger bilder haha. Forever alone eller hva? <3

Grunnen til at jeg blogget veldig sent igår var fordi jeg var i et selskap fra 3-8. Så måtte jeg redigere bildene fra turnhallen og det tok sin tid. Så da vet dere hvorfor :)

 Spillet de spiller.

styggeste... oh my gad. At jeg legger dette ut. hahahah

PST: Skal ha en linkerunde senere i dag. Kom innom da og meldt deg på :-D6 kommentarer

Sånt skjer når jeg kjeder meg.

For litt over en måned siden så var jeg igjen på skolen og danset. Da filmet jeg denne videoen. Skal prøve å laste den opp igjen på youtube i større størrelse og bedre kvalitet. Men får se hva jeg gidder. Her den isåfall :) 
video:dsc0445

Hva syns dere?

Skal jeg legge ut flere slinke dansevideoer?

FUNKER VIDEOEN, DEN STØRSTE LIKSOM? SI IFRA OM IKKE. :)


15 kommentarer

Extensions Konkurranse

Heia :)Jeg har nettopp meldt meg på en fantastisk konkurranse hos HELENE  Premien du kan vinne er ; Extensions fra  LuxusHair, (www.luxushair.no).

Denne konkurranse bare må dere melde dere på. TRYKK HER FOR Å KOIMME TIL KONKURRANSEN. Er det flere enn bare jeg som har innmari lyst til å vinne denne premien? Det er hele 3 vinnere som blir trekt. Jeg fann konkurranse nå nettopp selv og den varer bare til imorgen. Så fort dere og meld dere på. 

Håret mitt er så vanskelig å style så jeg sier mer enn ja takk til å få en slik premie som dette og prøve å ta ut rastaflettene - prøve et par kurer - også ta på extensions. Drømmen <3

Sophie Elise er en av de toppbloggerne som bruker extensions fra Luxus Hair og dere har vel sett hvor fornøyd hun er med de? Er sikkert flere toppbloggere som har det, men var kun Sophie jeg kom på i farten.


. TRYKK HER FOR Å KOIMME TIL KONKURRANSEN.   . TRYKK HER FOR Å KOIMME TIL KONKURRANSEN.  . TRYKK HER FOR Å KOIMME TIL KONKURRANSEN. 

Skal du melde deg på?

Har du en konkurranse på din blogg som du vil at jeg skal melde meg på?

(Det kommer et blogginnlegg til senere ikveld om noe gøy!!)

TRYKK HER FOR Å KOIMME TIL KONKURRANSEN.... Én kommentar

Dagen igår, turnhallen

Bilder fra dagen min igår. Jeg kom på å ta bilder de siste 10minuttene så det var jo kjempe smart.. Men her er de jeg tok fra turnhallen og litt etter også ;


Skal lære meg scorp. Er fast bestemt på det. Og min skal bli like fin som Lene sin hehehe. Også lærte jeg meg å gå ned i bro alene haha. Vet det er en ting sånn ca alle kan fra de er liten, men det kunne ikke jeg så var kjekt å få lære da.

Søte Elena i farta. Hun måtte dra for hun ble hentet tror jeg, men først måtte jeg ta sånn 15bilder av henne.

Sofie var super snill og villig til å dele nesten alle kjeksene sine med fuglene mens vi ventet på busstoppen. Etter en stund stakk vi på McDonalds og spiste mat før vi dro hjem igjen på 8bussen.Det var egentlig dagen min igår. Så da vet dere det haha.

Hva syns dere?

Går du på cheerleading?8 kommentarer

Trening, hjem og syk


 

 

 

 

God kveld. Hjemme igjen fra Ålesund. Etter mye at og frem og mye dritt så kom vi oss hjem. Treningen var gøy, er ikke det jeg mener. Er noe annet.. Jaja. Nå skal jeg se 16 and pregnant også legge meg.Får se hva jeg kommer til å gjøre på isteden. Halsen har ikke blitt noe bedre heller. Er enda mer syk etter masse venting ute på buss. Ble så kaldt for halsen... men men. Ikke noe fjelltur på meg imorgen for å si det sånn. Natta dere ;-*

(Bildene fra treningen i dag skal jeg skrive et innlegg om imorgen utpå dagen.)21 kommentarer

Cheertrening i turnhallen med jenteneHeia :) Bare et kort innlegg før jeg må løpe. Skal straks til Ålesund i turnhallen på cheer-trening. Gleder meg sykt. Vi snakkes når jeg er tilbake i 8tiden sikkert <3 SNX!

Hva skal du i dag?7 kommentarer

Outfit 06.04.12Blazer // Cubus Thights // Cubus Smykke // Primark Topp // Vero Moda Fotograf; Sunniva16 kommentarer

Tidlig opp og film

God morgen kjære lesere. Jeg sto opp for litt siden. Har spist to skiver med skinke på og drukket et glass oboy. Nå sitter jeg i stuen sammen med Oddrun og Svein og ser på en sånn jungelfilm.Sykt spennende. Må følge med videre. Snakkes.

Tusentakk for så mange fine kommentarer den siste uken!!

Fine blomsterenNam se det stooore påskeegget da. Det er nesten helt fylt opp med godteri ennå. Hihi. Men jeg går jo bort og hiver i meg litt et par ganger om dagen.Hihi!

Vèret ute i dag:Hvordan er vèret hos dere i dag, snø der også?

Skal dere noe spesielt i dag?

Er det bare jeg som ELSKER den nye blogg.no?6 kommentarer

Lese din..

Jeg vil lese din blogg. Legg igjen bloggadressen din og jeg skjekker ut bloggen din litt senere ikveld. Kanskje jeg legger igjen et par kommentarer? :) 

(Og nei ikke klikk for at det ser ut som om jeg kun har på meg shorta på bildet. Jeg har såpass vett i hodet at jeg faktisk har på meg cheer-shortsen min under. Slapp av.)

Nå skal jeg legge meg i den store sengen min og trekke over meg de to dynene og bare slappe helt av. Kanskje jeg orker å se på episode 10 av 16 and Pregnant. Halsen dreper meg og jeg er tett i nesa :/ Legger meg forhåpentligvis tidlig så sier bare gonatt jeg <3 Vi blogges imorgen.

Skal jeg lese din blogg?15 kommentarer

Outfit 05.04.12

Blogg.no har klikket i sånn 4 timer nå. Fikk først til å poste innlegget nå.
Bukse // Cubus Blazer // Cubus Topp // Bik Bok

Hva syns dere?16 kommentarer

HURRICANES VIVACIOUS NM video

Heisann! Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde vist dere NM videoen til laget mitt. Det allerede gått tre uker og jeg kom først på det nå hehe. Men her er den, og outfit kommer om en liten stund. :))

Hva syns du?

Var du på NM 2012?

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om??3 kommentarer

Ble du linket??

Her er de 10bloggene som ble linket i helt tilfeldig rekkefølge :) Orker ikke å ta med headerne til folk, siden det ikke er alle som har det. Så tar bare bloggadressen.

Og til dere som ikke ble linket ikke fortvil. Skal prøve mitt beste å ha en slik linkerunde hver uke og ihvertfall ha en konkurranse neste uke.

www.hverdagsmedina.blogg.no

 www.eliseon.blogg.no

 www.linealife.blogg.no

www.emme95.blogg.no

www.maasl.blogg.no

www.niksy.blogg.no

www. http://perp.blogg.no

www.mittverden.blogg.no

www.ugletan.blogg.no

www.chlowo.blogg.no

 

Hva syns dere?15 kommentarer

Dansevideo

Kameraet ville ikke samarbeide. Aner ikke hva som er galt med det. Kvaliteten ble kjempe dårlig og videoen ble ikke ferdig lastet opp før kjempe sent igår. Den er både uklar og feil vinkel. Vet ikke hva som er galt. Og tøyevideoen har omtrent gitt opp på. Den vil ikke bli lagt ut. Har prøvd på 4 ulike nettsteder nå.. Dritt... Er det noen av dere som kan hjelpe meg?

Videoen er ikke seriøs, jeg kødda og var sykt hyper en liten stund igår haha. Og da ble alt bare tull.. og da tenkte jeg hvorfor ikke filme det haha. Håper dere liker den!!

# SI IFRA OM VIDEOEN IKKE FUNKER #

Hva syns dere?

 Linkerunde HER - Avsluttes kl.20.0012 kommentarer

God ''morgen''

Heia dere ;-*

Her går det i slaskeklær og Real Housewives of New Jersey. Outfit kommer senere! Har ikke noe mer å fortelle egentlig. Eller jo ,har dere forresten sett Rihannes nye hårfisyre? Hva syns dere om den? (Bilder nederst i innlegget)

Legg igjen bloggadressen din og jeg kommenterer 5 kommentarer på din blogg. Deal?

Påskeegget mitt som nesten er tomt allerede hehehe. 

Hva skal du i dag?

 Linkerunde HER. Trekker vinnerne litt senere i dag, kl. 20.00 tiden4 kommentarer

Everything i've ever wanted is..


Videoblogg på vei!!4 kommentarer

Nailpolish ; SilverFavoritt neglelakken fra Primark. Kjøpte den da jeg var i Sheffield i juleferien. 

Likte dere den?7 kommentarer

InspirasionBildene er tatt ifra mine favorittblogger ; MartheBorge // Kishastyle // Dulcecandy // Lisella  // Fotballfrue

Hva syns dere?

Hva er dine favorittblogger? 

Hvilket bilde likte du best?

Linkerunde HER18 kommentarer

Linke din blogg?

Vil du at jeg skal linke din blogg? Jeg glemte å trekke vinnere sist gang. Sorry. Så tar ekstra mange vinnere denne gangen!!!

Meld deg på i kommentarfeltet med bloggadressen din. Til flere ganger du kommenterer til større vinnersjangse har du! Lykke til!!

Er du med?

FORRESTEN, HVILKEN FARGE ER BAKGRUNNEN PÅ BLOGGEN?34 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits