Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Forslag til videoblogg?

Plutselig kom jeg på at det er dødslenge siden sist jeg hadde videoblogg, så derfor setter jeg igang med å lage en videoblogg nå snart. Videobloggen kommer ut på bloggen imorgen kveld, jeg er åpen for alt, kom med tips til hva jeg skal snakke om/gjøre i videoen. Tenk litt utenfor boksen og kom gjerne med flaue/sprøe/rare forslag. Da er det alltid SÅ mye gøyere!!

Videoen kommer ut på bloggen imorgen somsagt! Så hva vil dere ha videoblogg om ?DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!12 kommentarer

TRENING OG SNØ

Dere husker sikkert innlegget jeg skrev om at jeg savnet sol og sommer? Tror ikke dere det begynte å snø i dag da . . .? Det er 1.mai imorgen og det snør.. woeongri43rn! Jeg som kjøpte meg både shortser OG bikinier sist uke haha . . Akkurat nå hater å bo på vestlandet! Føler alle andre har fint vêr der de bor, men at her i lille Ålesund er det dritt vêr konstant !

Men uansett - Jeg la merke til at jeg lå like langt oppe på topplisten i dag som igår ! Tusentakk for at dere er innom, dere er alle kjempe fine  SMASK TIL DERE! Noen dager er bare kjempe bra uten grunn, som f.eksempel i dag. Jeg har smilt fra øre til øre i hele dag og stortsett vært glad HELETIDEN. Men nå skal jeg spise blåbær og bringebær og se en film. Så dusje og legge meg, kommer en oppdatering til etterpå, hade  


    Frukt   DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!12 kommentarer

NYTT DESIGN!

Som dere sikkert allerede har lagt merke til så har jeg fått nytt design. Satt og redigerte det litt inatt faktisk. Nå mangler jeg bare en header, si ifra om det er noen av dere der ute som er flinke til å lage.

Kontakt meg gjerne på Laurieyei@hotmail.no om du vil lage header, eller skriv til meg i kommentarfeltet. Det jeg liker spesielt godt ved dette designet er at det er så simpelt, også kan jeg laste opp bilder som er 1000pixler, me like ! Jeg skal prøve å ikke skifte design mer nå haha. Blir bare aldri fornøyd hehe 

HVA SYNES DERE OM DET NYE DESIGNET? LIKER DERE DET? 


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!7 kommentarer

dette visste du ikke om meg

 Jeg elsker å høre på musikk i dusjen og derfor kobler jeg ofte pcen til tven og skrur opp volumet , sånn at det blir skikkelig høyt. Eller så tar jeg med meg ipoden i dusjen, haha.

 Jeg har en STOR brannskade på høyre hånda mi fra da jeg var sånn 4-5 år gammel. Fikk en kjele med varmt vann tror jeg det var over halve hånda mi.

 Jeg blir utrolig stressa og nervøs i store folkemengder. Får helt panikk og blir helt stille, redd for å si noe i tilfelle jeg dummer meg ut . . . haha!

 Jeg har aldri hatt et eneste hull i tennene. 

 Jeg har en sykdom som gjør at muskelene mine ikke helt klarer å slappe av når jeg trener/Er i bevegelse. Noen ganger får jeg rykninger men som oftest skjelvinger. Jeg kan vise dere det på en video eller noe engang, om det er ønskelig? Og nei, det gjør ikke vondt, det er bare ubehagelig når jeg sover og våkner av rykningene.

 Jeg er allergisk mot melk faktisk, tror ikke jeg har nevnt det på bloggen tidligere?!

 Jeg hater å bli vekt når jeg tar en halvtimes powernap om dagen (Mener 3-4 timer), hvis mobilen min ringer da for og si det sånn blir jeg forbanna. Utenom hvis det er Ingrid da 
 Jeg har en føflekk nederst på foten, sånn nesten på undersida av foten min, det visste ikke dere eller hva ? haha

 Ingen har noen gang trodd på meg når jeg har sagt jeg tok silikon som 14åring i syden. . 

Jeg har en tendens til å misforstå ting folk spør meg om, så jeg reagerer bare helt automatisk med en frekk kommentar tilbake. F.eksempel som den gangen i 1.klasse hvor Ingrid (bestevenninnen min) spurte meg om jeg ville ha en snus. Samtalen gikk sånn cirka sånn her :

Ingrid : Vil du ha en snus, snuser du liksom?

Meg : Nei , jeg har bare naturlige store lepper . . *stygt ansiktsutrykk*. 

Så forklarte hun meg at hun kun spurte for å være hyggelig, siden hun tok seg en snus selv og da fikk jeg lattekrampe . . hehehe! Sååå typisk meg! 

 Jeg opererte meg for navlebrokk for 7år siden. Kan skrive om det i et eget innlegg om dere ønsker det?

  Når jeg er alene lager jeg de merkeligste lydene, jeg klarer ikke å forklare dem helt, er litt vanskelig å forklare. Folk rundt blir helt forskrekka når jeg lager sånne lyder, og lurer på om jeg er et menneske eller ikke. 

   Jeg er utrolig sta og skal alltid ha viljen min.. Om jeg ikke får den så blir jeg sutrete og sint. . Men det går over fort da. Min værste egenskap definitivt!

 NOE DU IKKE VISSTE OM MEG FRA FØR? 


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!28 kommentarer

CAFÈ

... Da var vi kommet til den 29.april , vi er nesten i mai allerede og jeg tenkte først over det først nå . . WOW, så raskt april måned har gått forbi. Uansett, i dag spiste jeg egg og bacon til frokost før jeg startet på del 1 av dagens trening. I dag fokuserte jeg på lår, skal gjøre del 2 litt senere. Slitsomt, men man føler seg virkelig tusen ganger bedre etterpå! Har funnet meg et 30dagers treningprogram på youtube, for lår og mage som jeg skal teste ut. Har dere noen gang testet ut et treningsprogram?

Senere på dagen dro jeg og Ingrid på Tante Brun, har ikke møtt hun siden onsdag eller noe, så det var koselig å bare sitte på cafè å fortelle hverandre om alt som har skjedd i det siste. Hun fortalte meg om kjæresten, jeg hun om cheer og gutter og slik fortsatte det. Også må jeg ikke glemme å nevne at vi såklart måtte snakke litt gossip før Ingrid tok sol. Alltids viktig å å nevne 

Hva har dere gjort i dag?Jeg prøvde ut en ny leppestift i dag, passet jeg til den eller?

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!2 kommentarer

Gjett hva jeg våknet til imorges da . . .?

Hei alle fine !

Jeg våknet opp imorges til over 300 flere lesere, ligger på 150.plass på topplisten med hele 501 lesere  Takket være dere så har jeg kommet meg opp på topplisten igjen. Kan ikke beskrive hvordan jeg føler meg på innsiden, beste dagen på lenge!! Tusen takk verdens beste lesere!! Det kommer et innlegg om '' Ting dere ikke visste om meg'' litt senere ikveld, stay tuned for det! Ha en fin mandag da dere 

KOM MED BLOGGTIPS TIL HVA JEG SKAL BLOGGE OM, f.eksempel anbefalinger, konkurranser, videoblogg, outfits osv.


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!19 kommentarer

RUMPEFLASHING i dåp . . . .

Hei!  Har rett og slett ikke rukket å blogge før nå, beklager beklager for det. Men jeg har såklart tenkt ut en lang idiotisk unskyldning som at jeg ble bortført av alians. . Den så ikke dere komme eller hva? Cut the crap and tell the truth, er det ikke det det de sier? Så her kommer sannheten om min spennendes dag : Først dro jeg i kirka klokken 11 imorges i gudstjeneste. Jeg og en som heter Alexander var så heldige at vi ble spurt om å være faddere i dåpen til en venninne av meg.

Da hun spurte meg var jeg helt sånn '' Åh, ja er du serriøs nå???!! Såklart jeg vil være fadderen din.''. Jeg var helt i lykkerus haha! Tiltross for at jeg nesten flasha rumpe, (les videre så forstår dere hva jeg mener) så var det en vellykket dag. Jeg håper ''dåpsbarnet'' koste seg, det gjorde hvertfall jeg! Utenom det lille uhellet hvor jeg nesten ble blåst bort av vinden og viste neesten litt private kroppsdeler utenfor kirka . . Kall meg attention whore eller hva enn dere vil, i don't care haha. Men en ting jeg vet er at vinden var veldig sterk, uansett gratulere så mye med dagen Ketlyn!

Nå på slutten av dagen står håret mitt uti alle kanter, jeg har fått et gnagsår på tåa som jeg ikke la merke til før for litt siden. Men vet dere hva som gjorde dagen enda bedre nå? Et lesertall på nesten 500, og jeg fant nettopp ut at jeg ligger på topplista!!!

TUSENTAKK FOR ALLE DE HERLIGE KOMMENTARENE DERE HAR LAGT IGJEN DE SISTE DAGENE, JEG HAR LEST HVER OG EN AV DE, SKAL PRØVE Å SVARE DERE ALLE TILBAKE IGJEN! LOVE YOUKetlyn, moren hennes og lillesøsteren

Meg, Ketlyn og Eshelly 
DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!12 kommentarer

Dagens antrekk
Kjole : GinaTricot Belte : Primark Øredobber : Bik bok Sko : Bik Bok

Hva synes dere om antrekket?23 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden del 2

Hvor mye veier du? Alt for mye hehe :)

Snuser du? Hvorfor tror alle at jeg snuser :O ???

Har du instagram? Nei

Favoritt farge? Blå

Hvor skal du flytte hen etter ålesund, bortsett fra Ulsteinvik?  Det vet jeg faktisk ikke, kanskje Oslo eller noe? Planen er og gå journalisthøyskole men vi får se.

Sommer vs høst? Helt klar sommer!!

Hvor mange konkurranser har du vært med på, innenfor cheerleading? Ehm, jeg har vært med på to stykker NM 2012 og 2013.Erica Kvam aka Love og MegHvor mange kjærster har du hatt? Jeg har hatt 3 seriøse forhold.

Hvordan ser du deg selv om 10 år? Ojj,d en var vanskelig. Jeg håper jeg har en samboer, og kanskje et 1 to barn. Et hus og en bil. Og at jeg jobber med noe som jeg virkelig elsker.

Opptrer du mye? Nei, ikke sånn egentlig.

Hva synes du om tatoveringen til TCMN? Jeg hater den ..huff, Styggeste tatoveringen noensinne . . Det er vel det folk HÅPER på at jeg skal svare på dette spørsmålet? Jeg vil egentlig ikke uttale meg om tatoveringen til Therese, rett og slett fordi jeg ikke har noe med hva HUN velger og tatovere på SIN kropp. Det er hennes valg om om hun liker den så la nå jenta få ha den. Det er ingenting noen kan si eller gjøre for at den forsvinner uansett.Hvor lenge har du holdt på med cheerleading? Til høsten i 2år.

Hvilket kamera har du? Jeg har NIKON D3100

Trener du ofte? Jeg trener hver dag. Har jeg snart sixpack eller? haha Gammelt bilde, men magen min ser ca. sånn ut nå også.Hvor gammel står det at du er i passet ditt? 1997 . .Dere kan regne sammen selv :)

Tjener du noe på bloggen? Nei

Årstid? Jeg regner med du mener favoritt årstid? Det må nok bli sommeren, for da er det varmt, lyst til langt ut på kvelden og sol <3

Hatt sex før? Det skal jeg la deg få tenke ut selv.. .. For et spørsmål! 

Kunne du ha sett deg selv som deltaker i Paradise Hotel? Ja, det kunne jeg ha sett for meg men om jeg kommer til å melde meg på er en annen sak. 

Er du hos storebrødrene dine ofte? Nei, det er ikke jeg. De bor i Liberia, og jeg her i Norge så jeg har ikke sett dem på over 10år. 

 

HVA MER LURER DERE PÅ? Det kommer en del 3 video om det kommer inn flere spørsmål.11 kommentarer

Frokosttips 1#

Hei ! Mange av dere har spurt meg om å skrive litt mer om kosthold, mat og trening og derfor tenkte jeg å tipse dere om et kjempe godt mellommåltid/frokost dere kan lage dere nårsomhelst. Dette mellommåltidet var det fostermoren min som tipset meg om siden hun har fått skikkelig peiling på sånt mat/kalorier og alt det der. Synes hun er kjempeflink! Og det smakte faktisk ikke så værst.

Jeg har alltid vært kresen på alt som heter nøtter, frø og kesam haha -  Men dette smakte faktisk godt til min store forbauelse. Jeg anbefaler dere alle å prøve det ut! Jeg har vel alltid bare hatt angst for grønnsaker og alt annet som er sunt og bra for kroppen haha, andre som har det sånn også? 

Dette trenger du :

Linfrö

Yoghurt Naturell

Solsikkefrø

En boks med vaniljekesam/mager kesam

Blåbær

Slik gjør du :

1. Ta 1 dl med kesam og 1dl med yoghurt naturell oppi en skål2. Skyll blåbærene under kaldt vann og legg dem oppi skålen3. Så tar du linfrø oppå blåbærene igjen 4. Så tar du solsikke frø oppi skålen sammen med alt det andreBon appètit ♥ Dette sunne mellommåltidet tar kjempe kort tid å lage, og smaker utrolig godt! Neste gang skal jeg prøve det med mager kesam siden vanilje smakte litt for søtt. Anbefales å prøve ut ! Skal jeg ha oppskrifter som dette oftere?

 12 kommentarer

Bloggere ødelegger fremtiden sin . .

Jeg leste DETTE innlegget på blant annet Krissy og Mathilde sin blogg og den gjorde meg temmelig irritert. Leste dette innlegg for et omtrent to uker siden og har grublet siden på hvordan jeg kan få skrevet ned tankene mine på en bra måte, i et innlegg. Også vil jeg gjerne høre deres meninger også, det er alltid veldig koselig!

Jo, nettopp. Denne avisartikkelen var i avisa for et par uker siden med overskriften '' Unge bloggere ødelegger fremtiden sin''. Artikkelen i seg selv var grei men vinklingen var helt feil syntes jeg. Hva er liksom galt med å ta bilder av seg selv i magetopp, shorts eller til og med bikini på en blogg? På facebook, instagram osv er det greit , hvorfor er det da ikke greit å legge det ut på en blogg? Jeg forstår det om du har 80 000 lesere om dagen så er det kanskje ikke det lureste å legge ut bilder av seg selv toppløs, men i en magetopp, hva er galt med det? Kan noen forklare meg det for jeg synes ikke det er galt i det heletatt hvertfall.  

Det å velge ut 5 av blogg.no's mest unike bloggere synes jeg bare er helt absurd.. Hverken Erica, Kristine, Betina, Aurora ELLER Mathilde legger ut bilder som er kjempe avslørendes. De blogger om ting som interesserer jenter flest og det er en grunn til at de alle blir så mye lest som de gjør.  Bikini bilder derimot legger noen av de ut, men hallo, om de ikke hadde gjort det hadde de da hatt så mange lesere hver dag? NEI! For om du er på sydenferie i flere uker og kun tar bilder av maten din men skriver at du har vært på stranda så mister du 3/4 av leserene dine. Leserene vil se bilder av hva du faktisk gjør, ikke bare lese at du har vært ulike steder. Dere skjønner hva jeg mener sant? En arbeidsgiver kan like lett søke opp instagram navnet ditt og finne alle bikinibildene dine der, som å søke opp bloggen din. Og da er det egentlig det samme, bare at på en blogg så har du kanskje et litt større publikum.

En annen ting er at man må gi leserene det de VIL ha, men finne en balanse mellom og dele ALT og å være kjedelig. Ingen vil lese en blogg som skrives av en kjempesmart 16 åring som har toppkarakterer i alle fag, ikke henger med venner og kun gjør lekser på fritiden. Det sier jo seg selv. Hvor kjedelig er ikke det 'a liksom? Det blir også helt feil å dra alle bloggere under en kam, og jeg er helt sikker på at den som skrev den artikkelen ikke har lest mange blogger i sitt liv for og si det sånn . . .

Jeg har sett både bloggere som legger ut bilder av frokosten sin hver dag, bilder av at de sitter på do, bilder av dem i dusjen, bilder av dem toppløs i solarium og listen bare fortsetter og fortsetter. . I bunn og grunn er vi alle forskjellige, og alle har vel forskjellige meninger og oppfatninger om hva som er greit og hva som ikke er greit å dele på nett :) Dette er da MIN personlige mening!

- Nå vil jeg høre hva deres synes om denne avisartikkelen? Ødelegger unge bloggere fremtiden sin?


Del gjerne dette innlegget videre!61 kommentarer

Vil ha sommer!!

Er det flere enn meg som er lei av vinteren/våren nå? Det har begynt å bli vår for lenge siden men plutselig våkner du en morgen og det snøver.. Sykt . . Savner sommeren jeg :( I dag er vêret helt fantastisk her i Ålesund derimot. Skulle  bare mangle egentlig. .  Lå en times tid på verandaen å solte meg mens jeg spiste jordbær istad. I BIKINI. Så varmt var det, og det føltes heeerlig! Elsker å gå i bikini, skjørt, shorts, tank tops. Og ikke minst ELSKER jeg is. Tror jeg spiser mer is på vinteren enn på sommeren ironisk nok. Men men haha! Jeg lagde to inspirasjons kollager på polyvore, de som er under her. Hva synes dere?
ER DET ANDRE SOM OGSÅ VIL HA SOMMER NÅÅÅ?

HVILKET KOLLAGE LIKTE DU BEST, NR.1 ELLER NR.2?
ruoj

 

fgin


4 kommentarer

Fashionshow og dagens innkjøp

Hei! Jeg glemte igjen laderen min i Ulsteinvik i helgen , og derfor har jeg ikke blogget. Men nå har jeg laddet opp batteriet på kameraet sånn at jeg har fått tatt noen bilder til dere.

I dag har jeg vært på på moa sammen med Ingrid, Celina og Nina. Vi var der for å se på fashionshowet som Nina var med i . Hun gikk på catwalken, fikk tatt noen bilder men de ble ikke så bra. . . Så dro vi på cafè hvor jeg kjøpte meg en is blandt annet. Litt før det spiste jeg mat på big bite, matvrak ! Forresten så var Jenny Skavlan programleder, fikk dessverre ikke tatt bilder med hun :( 

 Hva har dere gjort i dag?

Det nye uglesmykket mitt , elsker det!

Ninahottie :-* Ingrid bestie!

- Jeg tenkte å kanskje lage en innkjøpsvideo av innkjøpene fra i dag, om det er ønskelig??

4 kommentarer

Linkerunde, skal jeg linke din blogg?

 
Da setter jeg igang en ny linkerunde, jeg linker TO blogger denne gangen. Alt dere trenger og gjøre er å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet. Good luck! <3

Bloggadressen din?43 kommentarer

Jeg er tilbake igjen! &#9829;

Hei! Det har vært deilig med en pause fra bloggen de fire siste dagene - Jeg har rett og slett ikke blogge fordi jeg ikke har følt for det, og jeg regner med dere heller vil lese gode blogginnlegg enn crappy innlegg om mitt A4 liv hver dag? Nå er jeg hvertfall tilbake og skal gjøre mitt beste på å skrive om interessante ting dere vil lese om, kom gjerne med bloggtips også! Jeg kjører blandt annet en linkerunde ikveld og kanskje en treningsvideo innen onsdag, skriver mer om den litt senere. 

Jeg bryr meg utorlig mye om dere, og om bloggen. Ikke tro at jeg bare tar disse pausene fordi jeg har bedre ting å gjøre på.. Jeg vil så gjerne skrive gode innlegg heletiden og oppdatere dere tre ganger om dagen, men det klarer jeg ikke :(  Er sliten heeeletiden, men 2innlegg pr.dag , DET skal jeg nok klare  

Hva er deres planer for dagen?Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Filmtips noen?

Noen ganger er det bare sykt deilig å være alene og bare slappe av. Etter trening gikk jeg hjem, dusja og så Paradise Hotel. Også spiste jeg en kjempestor og god kyllingbaguette med salat vedsiden av, føler meg helt oppblåst nå! Typisk meg og spise fort fordi jeg er sulten og etter et par biter så er jeg mett. . Noen andre som bruker og gjøre det samme?

Jeg føler meg litt smøtrøtt allerede men tenkte å se en film før jeg legger meg, så om dere kan komme med fimtips så hadde det vært veldig fint! Jeg orker ikke og se krim/skrekkfilm ikveld (Er mørkeredd haha) men komedie, drama osv går helt fint! Så lenge filmen er bra så spiller det ingen rolle hva den handler om.

Jeg skal forresten prøve og blogge bedre fremmover, men da må dere bli flinkere til og kommentere også (Dere har vært litt slappe i det siste..). Respons fra dere er det som gjør det gøyt for meg og blogge, og uten tilbakemeldinger mister jeg all motivasjon. .(Innlegget om jentespageten kommer enten imorgen eller på fredag)

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

FILMTIPS ANYONE?

 Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

Besøk

Heeei!

Nå er Ketlyn her, vi har holdt på og ta bidler til bloggen og nå skal vi straks på trening. Etterpå kommer et innlegg om hvordan lære jentespagaten - So stay tuned for that. Gleder meg til treningen i dag, tror vi skal prøve på dobbel twist med en av de nyeste flyerene, noe som kan bli veldig interessant haha. Anyways, vi løpe nå for og rekke treningen hejdå! <3

Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Sliiiiten

Heia dere!

Igår da jeg kom igjen var jeg så utrolig trøtt etter over 3timer i buss . . Og derfor ble det ikke noe blogginnlegg men ja, jeg lever - Selv om jeg ikke har oppdatert dere så bra i helgen. Jeg har hatt en kjempekoselig helg : Jeg fikk bli kjent med flere super søte jenter, spise masse god mat (taco, baguette og kake blandt annet) og har bare kost meg skikkelig mye. Jeg elsker cheer og da gjorde det ingenting og sitte på bussen i så mange timer frem og tilbake fra Kr.sund. Såklart ble jeg lei før vi kom til Molde omtrent men men . . Haha, jeg er en utrolig utålmodig person - Takler ikke å sitte i stille så lenge av gangen, så å være stucked inni en buss er jo helt tortur for meg haha. Noen andre som også har det sånn?  Heldigvis hadde vi nett på bussen og pcen var med i veska, så da så jeg på cheervideoer, chattet med venner osv frem til vi var fremme. 

 

FORTELL GJERNE OM HVA DU GJORDE I HELGEN SOM VAR, og jeg skal prøve så godt jeg kan og svare alle tilbake igjen. <3

Julie og Iselin

Meg

Julie og Iselin


Del gjerne dette innlegget videre!2 kommentarer

4 ting vi jenter lyver om : noe du kjenner deg igjen i?

Før jeg starter dette innlegget så vil jeg bare si at det som står under ikke gjelder alle jenter - Alle er forskjellige og det forstår jeg også. Alt er skrevet fra mitt synspunkt og jeg regner ikke med at alle skal være enige med meg, så det er bare og si ifra om det er noe jeg tar totalt feil i. Så da starter jeg bare:

1. '' Æsj, fortalte jeg deg at eksen min tok kontakt med meg på facebook her om dagen? Blir bare kvalm av og tenke på han. Jeg er jo over han for lengst, jeg skjønner ikke hvorfor han ikke klarer og gå videre..''Når jenter sier noe sånt som det så er de mest sannsynlig litt spente og føler seg litt spesielle siden selveste mr.ex har tatt kontakt med de igjen. Om de virkelig hadde skammmet seg for det så hadde de ikke nevnt ham til en sjel. 

2. '' Hva? Denne gamle genseren her? Åh, den er jo drittgammel fant den i en søppelpose på loftet.'' Når vi jenter sier dette så er det bare en slags refleks, istedenfor og si ''takk så hyggelig og høre.'' I virkeligheten brukte hun mesteparten av kvelden før på og mixe og matche ulike antrekk før hun fant nettopp den ene røde genseren. Alt vi jenter gjør for og sette sammen det ''perfekte antrekket''.

3. ''Åh, fyfaen som jeg hater jenter som baksnakker og snakker dritt bak ryggen min! Jeg gjør aldri sant mot andre så jeg skjønner ikke hvorfor de går rundt og sier så mye stygt om meg.. Jeg er jo liksom uskyldig..'' Øhm, Please bitch! Sier DU at du aldri snakker dritt om andre? Give me a break. Om du faktisk ikke gjør det hvilken freakin planet er du ifra??

4. ''Vi trenger ingen GPS og du trenger ikke og ringe noen. Jeg vet nøyktig hvor vi skal hen, bare slapp av.'' Ehh, om du ikke gjør noe så fort som mulig så kommer dere til og ende opp på landet en eller annen plass, for når en jente sier noe sånt så har hun ikke den minste peiling på hvor dere egentlig skal. .


Kjente du deg igjen i noe av det over, i hva isåfall ?

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE OM DU  KJENTE DEG IGJEN I NOE AV DET OVER HER, ELLER OM DU BARE LIKTE SELVE INNLEGGET! 


2 kommentarer

Nye sko


Dere har helt sikkert lagt merke til skoene over på et par av mine siste antrekksinnlegg. De fikk jeg av ** da for noen uker siden som ''premie'' for at jeg hadde vært så flink hos legen haha. De er utrolig fine, behagelige og gå med og jeg liker dem rett og slett veldig godt. De er kjøpt på bik bok til de som lurer og et på salg for øyeblikket òg. Hva synes dere?9 kommentarer

Siste innkjøp

Nå tenkte jeg og vise dere hva jeg kjøpte på torsdag. Alt er forresten kjøpt på Bik Bok og det første jeg kjøpte meg var et superfint skjørt derifra, så kjøpte jeg meg et par øredobber, hårstrikk (Alltid greit å ha), en genser, en bluse og et par løsvipper som ikke er på noen av bildene. De kjøpte jeg på VITA forresten. HVA SYNES DERE?7 kommentarer

Har jeg fortalt dere at . .

Jeg skal til Kristiansund imorgen? Jeg skal dit sammen med seks andre fra cheerlaget mitt. Vi skal overnatte der til søndag. Grunnen til at vi skal dit er for å hjelpe til med et ''nytt jr lag'' som jeg tror skal starte opp skikkelig til høsten, så dette blir på en måte en slags treningshelg hvor vi skal hjelpe de. Så vi skal trene et par timer med dem imorgen og et par timer på søndag, bli kjent me de og gi tips og råd om teknikk/navnevalg til laget osv. Jeg gleder meg veldig mye til og møte alle jentene!! Sist jeg hørte noe var det 13påmeldte, håper det blir enda flere. Vi tar bussen til Kristiansund rundt 12tiden imorgen. og jeg kommer hjem igjen søndagskveld. Hvordan det bir med bloggingen vet jeg ikke, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg i tilfelle jeg ikke får blogga. 

Jeg har IKKE glemt cheerdansevideoen, den tok bare lenger tid enn jeg trodde men jeg skal prøve og gjøre den ferdig i helga. 

Hva har dere gjort i dag?

Synes om bildene?
Sjokomelk og fruksalat, nam nam!


Rød neglelakk <3

Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Skal jeg melde meg på Paradise Hotel?

Jeg har fått høre at det har gått rykter om at jeg har planer om å melde meg på Paradise Hotel 2014 de siste ukene. Noe som jeg personlig synes er hysterisk morsomt siden jeg aldri kunne ha sett for meg meg selv på tv. Og jeg bare føler at jeg må få svart litt kort på dette ryktet og bekrefte at det faktisk er helt sant!! 

Ja, det er sant at jeg skal melde meg på Paradise Hotel når jeg er gammel nok. Hvorfor skal man IKKE melde seg på Paradise i en alder av 18-19 og få en ekstra ferie, bli kjent med masse nye folk, drikke seg drita og ha sex på tv liksom? Jeg ser ingenting galt i å melde seg på Paradise Hotel og bare gå helt nuts på tv skjermen. Vi lever kun en gang og å være med på Paradise er ikke noe man får muligheten til hver dag, så hvorfor ikke gripe sjansen?

Også tror jeg at jeg har mye og tilby for programmet og virkelig bare gjøre det til en bra opplevelse for de andre deltagerne. Jeg vet mange av dere kommer til og si at det ikke er lurt av meg osv, men dette er mitt liv og jeg bestemmer selv hva jeg vil gjøre. Så bare spar dere med de frekke kommentarene! Jeg vil si jeg er en blackdoll som elsker feste, og ikke minst så elsker jeg drama. Og da er Paradise Hotel det perfekte programmet og melde seg på ikke sant? Jeg er også en veldig positiv person og ikke minst så har jeg bra kropp og sjarm.

Hvis dere fortsatt ikke har forstått at det over bare er kødd så vet ikke jeg helt hva jeg skal si haha. Jeg kunne ALDRI ha tenkt meg og melde meg på Paradise Hotel. Jeg tror for det 1. At ingen av mine nærmeste hadde satt pris på det  2. Jeg kommer fra en superkristelig familie (jess, to av brødrene mine er prester + onkel og svogeren min er det) og lysten er ikke akkurat der den heller - Så Paradise er rett og slett ikke noe for meg personlig. Men det betyr ikke at jeg ser ned på de som melder seg på , tvert imot. Det er ganske tøft gjort og bli med i et slikt program men jeg ville ikke gjort det.

Alle må få gjøre det de føler for og som de føler er rett men min grense går på å bli filmet naken på tv haha. Jeg tror nok det er mange som er enige med meg der for uansett hvordan du vrir og vender på det kan noe du gjør i fylla virkelig ødelegge for deg senere. Selv om du kanskje ikke er den mest høylytte eller den som går til sengs med en gutt første kvelden, eller den som flasher private kropsdeler - Blir du likevel filmet i undertøy og til og med naken (Når du dusjer) og du blir filmet når du drikker/røyker/snuser - Bare det er nok til og ødelegge en senere jobbmulighet for deg. Pluss jeg tipper på at det er alt annet en gøy for søskena/foreldrene/vennene dine og se deg drite deg ut på tv? Derfor har jeg ikke lyst til og melde meg på og det kunne aldri falt meg inn engang. Men det er min mening da :)

- Kunne dere ha sett for dere MEG i Paradise Hotel?

- Kunne noen av dere tenkt dere om melde dere på?

 Peace


TRYKK PÅ *LIKER* KNAPPEN UNDER HVIS DU LIKTE DETTE INNLEGGET / SYNES JEG SKAL MELDE MEG PÅ PH! 12 kommentarer

Antrekk - 110413
Genser : Bik Bok Bukse : Cubus Veske : Morris Earcuff : Bik Bok Sko : DNA

Hva synes du om dagens antrekk?15 kommentarer

Restaurant og shopping

Hei hei! Jeg kom akkurat inn døren her hjemme. Jeg har såvidt vært innom hjemme på over åtte timer. Dere kan bare gjette om bena mine gjør vondt nå, haha. Først var jeg hos fysioterapeuten min, fikk prøve ut en kjempe behagelig pute som gjorde at jeg klarte og stå enda bedre i planken blant annet. Utenom det masserte hun meg og vi snakket om neste time osv.

Etter at jeg hadde vært hos fysioterapeut var jeg en kort tur innom hjemme før jeg og Ingrid tok bussen for og dra på Sunn og Nam. Der bestilte jeg meg innbakt kylling med sursøt saus, ris og salat -  mens Ingrid bestillte seg blant annet ris, med egg, grønnsaker og noe til pluss stekte nudler med paprika og løk. Maten smakte supergodt og jeg ble stapp mett, klarte ikke og slutte og spise for maten smakte helt himmelsk haha. . .

 


Etter det møtte vi Celina som tok bussen til moa for og møtte oss. Så gikk vi en tur bort på det andre senteret og så oss rundt i butikker og kjøpte oss hver vår softis. Jeg valgte såklart softis med sånne jordbærstrø, min absolutt nr.1 favourite! Etter det tok vi bussen sammen hjemigjen, og nå skal jeg dusje før jeg skal se ukens siste episode av PH. Jeg viser deres dagens innkjøp litt senere i dag eller eventuelt imorgen :)Meg og Celina

Ingrid og Celina


Celina og Ingrid


Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

Innkjøp fra NM 2013

Hei!

Jeg trodde jeg hadde skrivd et innlegg om det jeg kjøpte meg på NM, men det hadde jeg helt glemt av . Så her kommer innkjøpene mine fra årets NM I cheerleading og cheerdance. Jeg kjøpte meg kun fem shortser siden jeg ikke rakk mer, om jeg hadde det så hadde jeg sikkert brukt flere tusen på sportsbher, shortser og sløyfer ha-ha. Jeg er skikkelig shoppehooliker når jeg først setter igang dere skulle bare ha visst!

Min favoritt av shortsene er nr.3 den blå, hvilket shorts er din favoritt?

 

 
Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

Cheer-v-i-d-e-o

God kveld!  

Beklager for at jeg oppdaterer dere så sent men jeg har vært på trening. Og etter trening måtte jeg spise mat, matvraket som jeg er  . . Så måtte jeg dusje og se Paradise. Også måtte jeg ta bilder til innlegget noe som tok sykt lang tid siden jeg aldri ble fornøyd med bildene (Typisk meg). Hardt liv . . .

Meeeen - Jeg  tenkte bare og legge igjen et pip fra meg og si ja jeg er i live selv om bloggingen min suger til tusen fortiden. Jeg vet det, dere trenger ikke og si det haha. Men jeg har samlet inn masse inspirasjon fra andre blogger, og jeg skal blandt annet på cafë imorgen så da blir det masse bilder fra det. Jeg filmet litt på treningen i dag med kameraet til Julie, så hvem vil se cheervideoblogg? Julie redigerer siden jeg ikke er flink med sånt i det heletatt, og jeg publiserer den her på bloggen.

Forresten, skjekk ut bloggen til venninnen min Miriam HER. Hun hadde blitt kjempe glad om dere kommenterer   Hun har blandt annet en linkerunde gåendes nå, som dere kan melde dere på HER.

Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Jentekveld og gossip fra helga

Heiasann! Har hatt jentekveld med beste Ingrid ikveld, noe som var kjempe koselig. Vi kuttet opp vannmelon og epler og hadde det oppi en skål. Så tok vi is oppi, litt strø og MASSE vaniljesaus tilslutt. Det ble veldig godt.

Etter det så vi på Paradise Hotel og snakket gossip fra helgen som var, he-he. Måtte oppdatere meg på hva som skjer rundt omkring i byen og jeg fikk vite det jeg trengte for og si det sånn ha-ha. . . Nå skal jeg dusje også blir det natta på meg. Svarene på spørrerunden kommer mest sannsynlig imorgen, fortsett å still meg spørsmål HER

 

 haha.. Uff..

Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

Foundationen jeg bruker

Nå tenkte jeg og vise dere foundationen jeg bruker , og sminkekosten min.  Foundationen jeg bruker er fra bareMinerals og den kan kjøpes HER. Den er supergod, og passer helt perfekt til huden min. Fargen jeg har er medium dark om det er noen som lurer. Når du tar på foundationen så ser man ikke at du har hatt på deg. Denne foundationen ble faktisk testvinner hos TV2hjelper deg. Jeg fikk min faktisk i julegave ifor jul og jeg er STOR FORNØYD!

Sminkekosten min er fra blivakker.no men kan også kjøpes på ulike makeupbutikker som f.eksempel KICKS. På nett kan den kjøpes HER. Den er veldig god og påføre foundationen med og jeg anbefaler den på det høyeste til alle som ikke har den. Det er ikke alltid jeg orker og sminke meg i det heletatt, men det er rett og slett fordi jeg er utrolig lat haha. De gangene jeg gjør det så er det de to tingene under jeg bruker + mascara/øyenskygge. Jeg håper dere likte innlegget!

HVILKET SMINKEMERKE ER DITT FAVORITT MERKE? OG HVILKE SMINKEPRODUKTER BRUKER DU TIL VANLIG?

 

Del gjerne dette innlegget videre!10 kommentarer

Hva skal jeg blogge om? Kom med bloggtips!

Hei! Jeg tok visst en pause fra bloggingen jeg, delvis fordi jeg var lei og fordi jeg ikke har NOE somhelst motivasjon fortiden. Jeg vet rett og slett ikke hva dere vil lese om, og om dere ikke kommer med noen tips nå så slutter jeg og blogge for godt.  D gir jeg opp livet og legger meg ned og dør. . Haha, bare kødder. Men dere skjønner helt sikkert frustrasjonen min, jeg hall null peiling på hva skal jeg skrive om type annenhver dag, hver uke haha.

HVA VIL DU LESE OM PÅ BLOGGEN MIN? 

HVILKE VIDEOBLOGGER skal jeg lage?  Kom med masse masse  tips!Bilde av meg for noen dager siden da jeg var ute i hagen og tøyde :)12 kommentarer

Cheertrening neste

Heia!

Ingrid er her nå og vi skal til og dra på cheertrening nå. Vi har vært ute og tatt bilder, jeg håper dere liker når jeg ikke kun tar bilder inne. Jeg har lite blogginpirasjon for tiden, så kom gjerne med bloggtips om ting dere vil at jeg skal skrive om. Men nå må vi løpe for og rekke treningen, hejdå! ♥ Treningstoppen er forresten fra Coop obs Thightsen er fra XXL Sko fra ? til dere som lurer.

Hva synes dere om dagens treningsoutfit? 
Del gjerne dette innlegget videre!4 kommentarer

Trening

Hei!

 

.. Paradise Hotel er serriøst den mest underholdende serien noensinne - Drama heletiden, folk som driter seg ut og oppfører seg som dyr stortsett heletiden! HAHA!! Det er synd at Amir er ute, jeg håper han kommer inn igjen men vi får se! Det er lov til og håpe selv om det er lite sannsynlig at han gjør det. Magen min rumler så jeg tenkte og spise nakkekottelleter og ris -  Så skal jeg dusje.

 På treningen i dag jadde jr og sr fellestrening noe som var ganske gøy. Jeg prøvde og løfte ulike flyera jeg ikke har løftet før noe som var ganske gøy! Viktoria hadde med seg kamera og tok bilder og jeg fikk lov til og låne noen av de. Så til alle dere som har hatt lyst til og se bilder fra treningene våres så får dere se noen bilder nå. 

Går du på cheerleading?

 Pluss noen bilder fra turntreningen sist lørdag:

Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

Ja, jeg er gravid . . .

Er jeg den eneste som leste utallige innlegg der bloggere som prøvde å lure leserene sine med at de var gravide, hadde mistet lappen, vært hos legevakta kvelden før osv? . . Litt dårlige aprilspøker må jeg si, når du en dag er på ute på byen og drikker og neste plutselig gravid?!? haha! Noen lesere går såklart på denne spøken, men 95% av leserene dine blir bare litt oppgitt og synes hele greia er planlagt i siste liten, haha. Det synes hvertfall jeg, spesielt den gravidspøken, den er så og si, hva skal jeg si : OPPBRUKT :) Jeg skjønner ikke at folk engang gidder og bruke den år etter år haha!

Halve facebook vennelisten min hadde mistet lappen og den andre blitt gravid igår. Jeg ble personlig ikke lurt av noen faktisk, ble noen av dere? Fortell meg gjerne om hvordan du ble lurt eller om du selv klarte og lure noen andre! 1.April har sluttet og være en ''big day'' i mitt hode de to siste årene, jeg bare synes ikke at det er noe spesielt ved den dagen, er det andre som også føler det litt sånn? Jeg er egentlig litt lei av alt oppstyret rundt 1.april, og lei av dårlige aprilsnar spøker, er det andre som er enige? Nå skal jeg straks på trening men først må jeg spise noe mat (Matvrak nummer 1).

 

Hva synes DU om 1.april? Er det en dag du bruker og glede deg til eller som du bare vil skal bli ferdig? 

Lurte du noen eller ble lurt igår?5 kommentarer

Månedens antrekk

 

 

 

 

 Hvilket antrekk er DIN favoritt?12 kommentarer

Et treningsinnlegg om mine topp 5mageøvelser og benøvelser:... Ingen kommentarer

Et treningsinnlegg

 Hei hei dere!

Da var det påtide å skrive treningsinnlegget som jeg lovte og gjøre for veldig lenge siden. I dag var humøret var på topp så da gikk jeg ut med kameraet og knipset noen bilder. Eller rettere sagt , jeg fikk Nina til og ta omtrent ÅTTI bilder av meg, ja du leste riktig, åtti bilder. Så perfeksjonist som jeg er ble jeg såklart aldri fornøyd, blir nesten flau av meg selv haha . . Nina er serriøst verdens snilleste person, det finnes ikke et snev av vondt i denne jenta og hun stiller opp nårsomhelst for og hjelpe meg om det enten er gutteproblemer det er snakk om eller å ta bilder av meg/filme meg til bloggen. 

Anyway, så  kommer dette innlegget til og handle om mine topp fem mageøvelser og mine topp fem benøvelser. Jeg håper dere fortsatt liker innlegg som dette, jeg har blitt spurt så mange ganger og råd/tips til trening og kosthold, noe som er utrolig smigrende! Så her kommer mine tips, jeg er ikke proff eller noe, jeg deler kun hva som funker for meg:

 Følte meg skikkelig sporty her , haha :5 MAGEØVELSER: Steg 1: Ligg på ryggen med hendene bak ørene. Steg 2: Løft opp både ryggen og bena sånn at de toucher hverandre. Steg 3: Legg deg ned igjen slik du lå på steg 1. Gjør dette 3x15 reps

 

Steg 1 : Ligg på ryggen med hendene langs siden Steg 2: Løft opp bena og kryss først høyre fot over venstre Steg 3: Så venstre over høyre. Jeg gjør 200stk av desse men du kan starte med og f.eksemepel gjøre 30. Repeter to ganger.

Steg 1: Sitt på rumpa på bakken/gulvet Steg 2: Løft og bena og legg begge hendene dine i fanget Steg 3: Vri deg til høyre imens du tar med deg hendene, ta gjerne i bakken/gulvet Steg 4: Så til venstre og gjør det samme. 25x2 reps. Jeg gjør 50 stykk og 5reps men du velger selv hvilket antall du vil gjøre :)


Planke med tvist - Steg 1: Ligg på siden, len deg på albuen og løft deg opp Steg 2: Vri kroppen din sånn at den hånden du har fri kommer ''under'' deg(sånn som på bildet) Steg 3: Vri deg opp igjen. 15x3 reps.Steg 1: Ligg på ryggen med hendene langs siden Steg 2: Løft begge bena dine opp til 90grader Steg 3: Så senker du bena ned mot bakken men de treffer aldri helt bakken før du løfter den opp igjen. Gjør dette 30ganger.

FEM BENØVELSER:
Steg 1: Stå på alle fire Steg 2: Løft den ene foten opp i luften, men hold den fortsatt helt strak Steg 3: Løft den opp og ned der oppe uten at den toucher bakken 30-50 ganger. Repeter dette 3 ganger.


Steg 1: Legg deg på siden og støtt deg på den ene albuen Steg 2: Kryss så den ene foten over den andre litt forann deg Steg 3: Løft den nederste foten opp og ned raskt 50-60 ganger. Repeter  dette 2-3 ganger.Bridge with one leg (jeg bare fant på et kult navn for det jeg haha) - Steg 1: Legg deg på ryggen med hendene langs siden Steg 2: Så løfter du opp bekkenet så høyt du klarer Steg 3: Så tar du løfter du opp høyre/venstre foten din og løfter den opp mot taket. Hold denne posisjonen alt ifra 30sek-2min repeteter dette 3 ganger.

 

Utfall - Steg 1: Stå helt normalt med bena samlet Steg 2: Så tar du den ene foten forann den andre og helt ned til en dyp knebøy Steg 3: Pass på at kneet ditt ikke går forbi tærne dine (Kan forårsake kneskade).Knebøy - Steg 1: Stå helt normalt, så tar du en knebøy Steg 2: Hopp opp fra knebøyen og opp i luften (imens du er i luften klapper du deg selv på utsiden av lårene med begge hender) Steg 3: Så lander du nede i knebøyen igjen før du har rukket og treffe bakken. Gjør dette 2x40 reps. Så du hviler altså aldri, fy så tung denne øvelsen er. Si ifra om dere ikke skjønte forklaringen min, haha!

 

Bakken var skikkelig ujevn, det er derfor jeg ser helt rar ut på noen av bildene. Alt over her er hva JEG gjør flere ganger i uken. Dere trenger ikke og gjøre så mange/få repitisjoner, dere velger helt selv men jeg synes 15reps er minimum om det skal hjelpe i det heletatt, men det er meg da. Si ifra om dere vil ha et innlegg om rumpe/armer/rygg! Om dette er ønskelig så skriver jeg et iløpet av uken. Øvelsene over er øvelser som funker kjempebra for meg men noen av de er utrolig tunge, men som de sier: No pain no gain 


Skal jeg skrive et innlegg der jeg tar rumpe og rygg + litt om kosthold? Si ifra i kommentarfeltet, om ikke dere gjør det så blir det heller ikke noe innlegg, så om DU har lyst på et slikt innlegg så kommenter, ikke bare les dette og bla nedover i bloggen.19 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits