Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Er du personlig trener? Les dette!

God kveld! Da var jeg akkurat ferdig og se på Paradise Hotel finalen på tv3.no. Helt tragisk at Miguel og Vida ''vant'' men er glad for at Vida slapp kula sånn at Miguel ikke fikk noen av pengene hehehe. Liker ikke han jeg. Han gråter, syter og bare er sint for alt. Slike personer misliker jeg. Ikke misforstå meg, jeg mener Miguel i spillet. På Paradise.  Hvordan han er i virkeligheten vet aner ikke jeg. Sier bare min mening ut ifra det jeg har sett på tv.

Men det var nok Paradise prat. I hele dag, eller siden klokken halv 5 har jeg vært på Arbeideren. Ballettskolen hadde show og jeg danset hip hop så da har jeg tilbringt meste parten av kvelden min der. I åttetiden da jeg var ferdig og danse i det andre showet dro jeg på PULS. Deilig og trene! I dag fokuserte jeg mest på magen. Kanskje jeg klarer og få en sixpack til sommeren. Hvem vet? Haha. Skjer da! Ehm, nå har jeg jo faktisk trent nesten hver eneste dag i en måne og jeg merker allerede at resultater begynner og syne. Hvem vil se formbilder? Skriv ja i kommentarfeltet om jeg skal legge ut bilder. Om nok personer skriver ja kommer bildene innen kort tid.

Jeg er  allerede storfornøyd med resultatene men tror jeg må jobbe enda mer med magen. Og lårene heheehe. De er så utrolige slappe. Dere skulle bare ha visst!! Jeg vil ha en fin mage med definerte magemuskler. Sånn som på bildet under. Please hjelp meg, gjerne et treningsprogram eller bare gode mageøvelser som funker fett . Jeg har hittil stått i planken i uttalige minutter hver dag, tatt situps(i alle slags varianter), sideplanke og noen andre øvelser jeg ikke vet hva heter hehe :) Ca. 15-20 forskjellige gjør jeg pr.dag. Prøver og variere men blir litt stucked med planken. Er den jeg føler funker best så gjør den en god del høhø. Jeg jogger også mye, både turer i skog og mark og løping på tredemøllen blir det mye av. Selv om jeg ikke kan trene så lenge i strekk pågrunn av ankelskaden, nakken, knærna og ryggen så gir jeg ikke opp. Ankelen skal jeg forhåpentligvis fikse nå. Fann også ut igår at jeg mest sannsynlig har beinhinnebetennelse. Perfect timing right? Akkurat nå i sommer når jeg skal trene så mye. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det..Vi får se med tiden.

Jeg har prøvd og holde ut når det verker som mest og jeg er kjempe stolt av meg selv faktisk hihi. Må da få sagt det. For en måneds tid siden trente jeg kun når jeg måtte. Jeg brukte ikke fritiden min på noe så tåpelig. Nå ser jeg på trening som noe kjempe gøy og jeg føler meg i mye bedre humør og mer opplagt etter at jeg begynte og trene enda mer. Ikke tro at jeg ikke trener til vanlig for det gjør jeg. Over 20 timer fast i uken og dette er kun på skolen og fritidsaktiviteter. Så det kan bli litt mange timer trening pr.dag men er ikke så mye og gjøre med det hehe.

eg tar imot alle tips og råd fra personer som faktisk har peiling. Så er du personlig trener, versåsnill legg igjen en kommentar i kommentarfeltet :) Jeg vet jeg har flere av dere som venn her på blogg så jeg håper noen av dere leser dette innlegget!

Hilsen en stakkars jente som er på jakt etter drømme magen haha. <3

= ELSK!!!!

Hvilken mage øvelser gjør du og  hvilke funker bra for deg? // Legg gjerne ved link.

Vet du om noen treningsblogger som jeg kan begynne og lese?

Ble du linket   #HER?#   Jeg vil lese din blogg   #HER#   Ønsk dere et valgfritt blogginnlegg  #HER#

 10 kommentarer

1stk sliten pike

Heei <33

Uff.. Nå er jeg bare kjempe sliten. Hjemme igjen fra og ha vært på PUSL i en times tid sammen med Ingrid (link til bloggen hennes). Etter at jeg kom inn døren har jeg slappet av og sett på Paradise Hotel. Før det begynte tok jeg meg en varm dusj forså å legge meg under den varme dynen min og se på kveldens episode av Paradise Hotel. Resten av kvelden skal jeg bare lese et par blogger, trene litt styrke og se på mine favorittserier på nett. Men da sier jeg bare godnatt da mine søte blogglesere. Dere er forresten kjempe flinke til og kommentere, takk takk :-DD

1 stk sliten pike:

Meg akkurat nå hehe. I min supersøte babyrosa nattkjole:

Jummi jummi, fruktsalaten jeg lagte rett før Paradise.

Hva synes dere om at Vida Lil valgte Miguel og Andeas valgte Camilla // Hvem håper dere på at vinner finalen? 

Hva har dere tilbringt dagen på?

Har du vært på Justin Bieber konsert?

Ble du linket   #HER?#   Jeg vil lese din blogg   #HER#   Ønsk dere et valgfritt blogginnlegg  #HER#7 kommentarer

Ble du linket?

Tumblr_lxa388ec881qg0gmqo1_500_large

De bloggene som ble linket i linkerunden:

itonjemusic.blogg.no

Bpe.blogg.no

anita92.blogg.no

andreaof.blogg.no

Viictoriaedvardsen.blogg.no

vav.blogg.no

(Trykk på linkene for og komme inn på bloggen)

Ble du linket?7 kommentarer

Outfit 29.05.12

Skjorte // Sisterspoint Sko // Husker ikke Shorts // Gina Tricot Armeband // Primark

Hva syns dere om dagens outfit?19 kommentarer

Ny shortsDenne nye favoritten er fra Bik Bok. Den er så sykt behagelig og ha på, også er den ganske stretchy så den passer perfekt. Ikke for stram eller for løs. Dette er helt klart min nyeste favoritt plagg.

Hva syns dere?17 kommentarer

Ønsk dere et innlegg

 Heei 

- Siden dere er så utrolig fantastiske til og kommentere og stikke innom hver dag så tenkte jeg og begynne med noe nytt der dere kan ønske dere et innlegg. Dette skal jeg ha minimum et par ganger i månen så husk og minn med på det om jeg glemmer det, for jeg er så sykt glemsk at det skulle ikke vært mulig. Utdyp gjerne hva som skal stå i innlegget. Og visst dere vil ha videoblogg istedenfor innlegg så si ifra om det også. Jeg skiver om det meste jeg så det er bare og skrike  ut anonymt eller ikke!

Og tusentakk for at dere fortsatt leser bloggen min tiltross for hvor stort fravær jeg har hatt den siste uken. Det har statistikken fått kjent på hehe. Men nå er jeg tilbake igjen og har skikkelig blogggmotivasjon. Har fikset nettet på min egen data foreløpig så det funker, da kan jeg blogge hjemmefra og mye oftere. Wii! Det liker vi ikke sant?
 

 16 kommentarer

Hot or not?

Hot or not? // Jeg selv ELSKER dette!! Spesielt shortser med det amerikanske flagget på. Noen som vet hvor man kan kjøpe slike, skriv det i kommentarfeltet isåfall.19 kommentarer

En laaaaang joggetur.....Da skal jeg ta en styrkeøkt. Mage og lår. Wish me good luck, er så sykt stiv og støl av treningen jeg gjorde igår. Dagens motivasjon kom da jeg tenkte på dette bildet som vår kjære trener Christina la ut på facebookgruppen våres før hun dro til Afrika:

I dag er såkalt et av mine dårlige dager. Du kan bare prikke meg i siden og jeg eksploderer.. Er virkelig ikke i humør til noen vitser i dag. Klikker nok på alt og alle i dag.. Jeg vet det er dumt av meg. Men jeg blir bare så sint på folk noen ganger , og da klarer jeg bare ikke å å lavere og være forbanna på alle rundt meg. Sinnet har bygd seg opp gradvis den siste månen og i dag bare måtte det ut. Har ikke klikket på noen ennå heldigvis da haha...

-  Så nå skal jeg ta meg en styrkeøkt forså å ta meg en løpetur for og få ut sinnet. Kunne tenkt meg og slått ned alle rundt meg men det går jo ikke ann, så da tar jeg meg en laaang joggetur isteden. Noen gang følt det slik?

 Hva motiverer deg til og trene? // Gjerne link til bilder, innlegg eller bare et tips som funker for deg.

Noen tips til hva jeg gjøre for og komme i godt humør igjen? Noe som bruker og funke hos dere?7 kommentarer

Jeg vil lese DIN blogg

Jeg vil lese din blogg, legg igjen bloggadressen din.
 17 kommentarer

Tivoli med de beste &lt;3

 

Da drar jeg og Marianne på tivoli. Elene blir også med. Dette blir bra. Vi skal såklart ta noen bilder til dere. Blogges senere ikveld. Hadebra! Ha en fin dag søttiser ;-*

Hva skal dere gjøre på i dag??4 kommentarer

I'm baaaccckkk

Heii♥♥♥ Da er jeg tilbake igjen for fullt på bloggen. Ikke noe mer fravær fremmover, har endelig fått det til sånn at jeg kan stikke opp på hjemmet hver dag og blogge siden jeg ikke får tilbake nettet igjen før om fem dager eller noe -.-. Så da skal jeg nok klare og poste ca.2 innlegg pr.dag. Håper dere har savna meg litt da ?? * kremt kremt haha Og tusentakk til dere som har vært innom selv om jeg ikke har blogget.

I dag sto jeg opp i  9 tiden. Chilla og slappet av helt til personalet kom og hentet meg kvart på 10. Vi dro til byen på shopping og fikk da kjøpt meg en del nye klær.  (kommer bilder i et innlegg senere i dag). Er kjempe fornøyd med innkjøpet!! Etter mye trasking og leting etter alt jeg ønsket meg, værste var at jeg fikk det meste også, så dro vi opp på hjemmet. Der spiste jeg kjempe fort to skiver forså å nærmest løpe ned i Larsgårdshallen for og være med på juniortreningen. Rakk det akkurat for de begynte med oppvarmingen rett etter at jeg kom inn. Rutinen er i boks takket være Julie og Amalie. De er så flinke og jeg synes det er utrolig tøft gjort av dem og ta på seg all ansvaret for et helt juniorlag og lage en hel rutine på under to uker. Er knapt en uke til visningen av rutinen. Gleder meg!! Linkerunden er avsluttet og jeg trekker vinnerne imorgen/ikveld.

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om fremmover, kom med forslag?20 kommentarer

Outfit 23.05.12 - Blue shorts

Shorts // GinaTricot Belte // Bik Bok Blazer // Cubus Smykke // Glitter Veske // Primark Armband // Husker ikke Tubetopp // GinaTricot

Hva syns dere?29 kommentarer

Jogging

Dette innlegget skulle egentlig postes igår kveld, men jeg hadde ikke nett. Så poster det nå.

Heii  ♥ Jeg og søteste Ingrid var på joggetur igårkveld. Vi gikk en god del men jogget òg. Jeg sprang trapper imens treige Ingrid var opp i skogen og jogget. Hun tok masse fine bilder også som dere får se litt lenger nede på innlegget. Vi var var ute i litt over to timer og kom hjem midt Paradise. Trist at Camilla er ute :// Håpet på at hun skulle komme seg helt til finale uka og vinne hele greia. Men slik det ikke.. 

Nå skal jeg ta et par outfitbilder for dere som legges ut om ikke så altfor lenge. Jeg har fikset nettverket nå så da har jeg nett og kan faktisk oppdatere dere 

 
Nydelig utsikt!3 kommentarer

Bestill betakaroten, kun 69,- ink frakt. LØP og kjøp!!

Tidsbegrensning på hvor lenge du kan kjøpe det til 69,- .Løp og kjøp!! <33 (Trykk på bildet for og bestille.) 2 kommentarer

5 tips til og få myke sommerlepper

# Skrubb leppene med tannbørsten din.
# Bland olje og sukker - Smør over leppene dine.
# Til slutt tar du lipbalm/lypsyl over.

# Visste du at om sommeren risikerer du å bli solbrent på leppene? Mange smører på seg masser av lipsyler og glosser, men det de ikke vet er at kan øke sjansene for å bli solbrent på, og rundt, leppene. Bruk derfor en lipsyl eller gloss med solfaktor! Leppene trenger å beskyttes de også, og selv om lipsyler med solfaktor kan føles litt tørre på leppene, er det mye bedre enn å bli solbrent. 

Tips: Gi leppepomaden et par minutter på å trekke inn før du påfører leppestift/gloss.

Har du noen gang prøvd dette? Om ikke give it a go, det funker veldig bra :)

 9 kommentarer

Nydelig vêr

 


Da skal jeg straks dra på hip hop trening. Rett fra den ene treningen til den andre. Har såvidt rukket og sette meg ned siden jeg kom hjem fra skolen i 3tiden. Da jeg kom hjem trente jeg styrke, så dro jeg på juniortreningen, så kom jeg hjem og har holdt på med dette blogginnlegget og redigeringen en halvtimes tid og nå skal jeg straks ut og farte igjen. Hehe. Gotta love it! Men nå må jeg løpe om jeg skal rekke hip hopen. Minner om linkerunden HER.

Hva har dere gjort på i dag?8 kommentarer

Dip dye // Hot or Not?

Jeg synes det er litt hot. :) Kunne godt tenkt meg det selv. Spørs jo hvilken farge det er òg da. Og hvor stor mengde man faktisk farger og hvilke farger. Hva er din mening/ Kunne du ha tenkt deg og hatt det samme?  // Vil du lage header til meg trykk HERHusk og stem på Hurricanes Vivacious HER.

29 kommentarer

Lengtet etter solen

Hei dere.

Laurie har gitt meg i oppgave å komme med ett lite innlegg til dere nå som hun er i konfirmasjon.

Jeg har vert hjemme i lang helgen med familien. Har hatt en fin 17. mai og vert mye ute med venner og kost meg. Har ikke sett Laurie siden onsdag så jeg gleder meg til å treffe henne i morgen på skolen.

Tror jeg snart kan bli med å kjempe om verdensrekorder når det gjelder soving. Tror ikke det er en eneste dag denne uken at jeg ikke har lakt meg igjen rett etter at jeg har voknet om morgenen. Å jeg kan nok heller ikke si at grunnen til middagslurene mine er at jeg ikke har sovet lenge nok om natten. For i natt har jeg sovet i nesten fulle tolv timer, men det er likevel ekstremt fristende og legge meg igjen.

Her så utrolig bra kvalitet på Web-cameraet mitt så syns det er så kult og legge ut sånne bilder. Neida, har bare funnet ut at når nettet er stengt på skolen er det ikke så mye annet å gjøre enn å spille kabal og ta dårlige web-cam bilder. Eller, man kan jo alltids prøve og følge med i timene også da...

Må forresten få takke gud eller den som bestemmer over været. Selv om 17. mai været går under "kunne ikke blitt værre" kategorien har både lørdag og søndag vert veldig fin! Håper og ber om at det kommer til å fortsette sånn slik at jeg kan få begynne med "sommerkoleksjonene" mine.. Haha høres ut som jeg er den mote dronninga 

Klems.  // Vil du lage header til meg trykk HERHusk og stem på Hurricanes Vivacious HER.5 kommentarer

Hvem er det som blogger?

Det er Abigail,  vell i dag skal jeg blogg for Laurie fordi hun er på konfirmasjon som dere sikkert vet:)  Jeg er vertfall ei jente som blogger selv på B0nt0 og er 14år gammal, men skal ikke blogge om meg skulle bare presentere meg litt. 

Vell jeg vet ikke heilt hva jeg skal blogge om,men trur jeg skal blogge om Laurie. Vell jeg kjenne ikke henne so veldig godt,men jeg har våre at me henne med mange andre folk. Vell Laurie er ei utrolig kjekke  og jeg har lyst å bli bedre kjent med henne, hun er også en utrolig bra blogger og forkjena og vere opp på topplist. Hun virka som ei jente som smiler altid og det trur jeg hun gjør også har hun en utrolig bra stem hun synger utrolig fint og jeg trur hun kommer til å komme langt med synging hennes fordi hun er utrolig flink. Har ikke mer og si kommer kanskje til å blogge seinare også:)


Dette er meg Abigail:)

Hva synst du om innlegg? 

Hva jeg flink?  // Vil du lage header til meg trykk HERHusk og stem på Hurricanes Vivacious HER.... Ingen kommentarer

Konf/fest

God morgen <3

I dag blir det ikke så mye blogging siden jeg skal i konfirmasjon i Volda. Kompisen min konfirmerer seg i dag og venninnen min har bursdagsselskap så blir i Volda hele dagen nesten. Her er kjolen jeg skal ha på meg:Skal du også i konfirmasjon? Men nå må jeg løpe for å rekke bussen. Ha en fin søndag <3  // Vil du lage header til meg trykk HERHusk og stem på Hurricanes Vivacious HER.5 kommentarer

Linkerunde, vil du bli linket?

Vil du bli linket? Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å kommentere så mange kommentarer du orker, til flere kommentarer du kommenterer til større vinnersjanse har du!!  Legg igjen bloggadressen din så trekker jeg 6 blogger på onsdag.  

 // Vil du lage header til meg trykk HERHusk og stem på Hurricanes Vivacious HER.24 kommentarer

Nydelig lunch og solskinn

Heeii! Nå er jeg bare fantastisk glad. Dere er så innmari søte. Kommenterer i hytt og pine!! Tusen takk :)) Dere er så flinke og det gjør meg så glad, og motivert til å blogge!! Det er utrolig fint vær her i Ålesund i dag. Hvorfor var det ikke det samme på 17.mai? -.- Det hadde vært noe det! Men neida, da måtte det regne noe sinnsykt og blåse. Jeg vet ikke hva som er galt for tiden men jeg klarer bare ikke å skrive bokmål. Haha. Så beklager om jeg har noen små skrivefeil her og der.

- Men nå skal jeg ut i solen og ''soler'' meg. Klarer nesten ikke å vente til sommerferien(!!!). Kanskje jeg tar meg en lårøkt også, før det er påtide og ha på seg hansker og gjøre dugnadsarbeid. Ha en fantastisk fin dag kjære lesere  Nydelig lunchHva skal dere gjøre i dag?

Hvordan er været hos dere? Husk og stem på Hurricanes Vivacious HER.22 kommentarer

Ukens spørsmål - Svarene

Favorittsang atm? One step at a time Jordin Sparks

Hvordan har du fått så langt og nydelig hår? Tusentakk :) Det er flettet på. Fiber og plastikk blandet. Vanskelig å forklare men det er ikke mitt hår.

Hvorfor liker du og blogge og hva motiverer deg? Jeg liker og blogge fordi jeg elsker å bare skrive om tankene mine. Og motivasjonen er dere. Responsen jeg får av dere og dere kommeterer så utrolig mye søtt <3

Hvor mange kjærester har du hatt? Har hatt 4, men kun 2seriøse.

Hva liker du og gjøre på fritiden? På fritiden elsker jeg og slappe av, trene og være med vennner.

Du er nydelig, HVORFOR? Aww, tusen hjertelig takk :) <3  Hva synes du om folk som lever på facebook? Ehm, jeg er vel litt en av dem høhø. Eller jeg lever ikke på facebook men jeg er pålogget der ganske mye. Ikke at jeg gjør noe spesielt der men er liksom på likevell. Jeg har jo et liv utenom facebook, men når jeg har tid tar jeg meg en tur innom og chatter med folk.

Hvilken sminke bruker du, kan du lage et innlegg? Det kan jeg vel få til om ikke så altfor lenge.

Er du forelsket i noen nå? Jeg vil ikke si jeg er forelsket men kanskje en smule betatt. Det er jeg.

Trener du ofte? Ja jeg trener veldig ofte. Hver dag faktisk. Ca, 4,5 timer pr.dag utenom i helgene. Jeg går på danselinje så vi har programfag i flere timer alle dager bortsett fra tirsdag. Slitsomt men altfor gøy til at jeg klarer å slutte med noe av det. Med treningen jeg har begynt med denne uken så blir det omtrent 33t i uken kanskje(?) Sånn ca hvertfall:)Hvilke blogger leser du? Sophie Elise, TCMN, Martheborge, bpe og bodywork. Det var de jeg kom på nå i farta. Leser maaaaange flere også men orker ikke å skrive ned alle.

 Hva gjør du på fritiden? Jeg går på hip hop, cheerleading og er i turnhallen hver torsdag. Utenom det trener jeg eller mye hjemme. Styrkeøvelser. Også er jeg mye med venner, spesielt med min beeeeste Ingrid. (Skjekk ut bloggen hennes)

Hva lurer du på til neste gang? Husk og stem på Hurricanes Vivacious HER.19 kommentarer

Outfit 16.05.12

Heisann søtinger  

Jeg rakk ikke å legge ut bilder før jeg dro på torsdag, så her er det jeg hadde på meg siden jeg lovte å vise dere. Har vært i turnhallen i nesten to timer og kom hjem for en liten stund siden.Skal bare skifte klær, så er det klar for trening. Mage og lår. I dag skal jeg presse meg selv skikkelig mye. Om man vil ha resultater må man utenfor komfortsonen og det skal jeg nok klare med min stahet. Pain here i come. Ønsk meg lykketil med plankeøvelsene jeg skal gjøre. Burde filmes, døøør <3 Haha. Jeg suuuuuuger til å gjøre planken. (!!!!)Og derfor er det da enda viktigere at jeg faktisk gjør det(!!!)

 Ha en fortsatt fin fredag!

Bukse // Gina Bluse // Bik Bok Singlett // Cubus

Hva syns dere? Sminkelook og svar på ukens spørsmål er på vei <3 Husk og stem på Hurricanes Vivacious HER.27 kommentarer

17.mai!!!! :-DDD

 

Pirates:

17.mai antrekkene mine:Cheerleading drakten min.

Frøs i drakten så jeg skiftet til vanlige klær igjen.


Bukse fra GinaTricot Singlett fra Cubus og genser fra Cubus.Kjolen er fra Bik Bok og Skoene fra DNA. Armebandene husker jeg ikke hvor er ifra.

Etter toget, chilling på sofaen dro jeg, Marianne på kina restaurant. 

Søte Marianne.

Da vi var ferdig og spise dro vi på MIX for å leie to filmer. En komedie og en skrekkfilm. Resten av kvelden koste vi oss med film, godteri og brus. Etter det dro jeg hjem igjen. Jeg hadde en fantastisk fin dag og det håper jeg dere også hadde!  Hvordan var din 17.mai? Husk og stem på Hurricanes Vivacious HER.11 kommentarer

Hvor skal jeg begynne?

God morgen, gratulere med overstått nasjonaldag everyone. Håper dere storkoste dere igår!!

Huff, hvor skal jeg begynne? Jeg vet jeg har vært dårlig på å holde det jeg lover for tiden. Jeg blogger mye men sier f.eksempel at jeg skal svare på ukens spørsmål, likevell glemmer jeg av det og ender opp med å ikke skrive innlegget engang. Nå har jeg kommet halveis og satser på å bli ferdig med det i dag.

Jeg prøver så godt jeg kan og blogge så bra som mulig men jeg orker rett og slett ikke å ta mange selvutløser bilder, som jeg så redigerer på dataen også legger de inn på bloggen også blir kvaliteten dritt dårlig.. Håper dere skjønner (?) Skjønner at dere kanskje blir lei og sånn men det håper jeg virkelig ikke. Er mye prøver fortiden, ballettshow neste uke, har UVI, halsbetennelse og har blitt helt gal av å trene flere ganger om dagen. Ikke bra.. Jeg vet.

Hva føler du bloggen min mangler?

Hva skal jeg blogge om for at du skal fortsette å lese bloggen min? Det er bare å komme med forslag.

 Skal spise litt mat før jeg tar meg en løpetur. 17.mai innlegg kommer senere. Ha en flott dag da dere ;-* Husk og stem på Hurricanes Vivacious HER.7 kommentarer

Party party, woop woop

Hei hei :) Skal bare vaske trapper før jeg drar på på fest med vennen min <3 Vi skal bare kose oss ikveld/natt. Jeg rekker dessverre ikke å ta outfitbilder før jeg drar til hun. Vi blogges imorgen. Ha en kjempe fin 17.mai, spis mye is og god mat. Dere må kose dere mye imorgen. Kystdrakten og sølvet mitt står klart til å brukes imorgen. Drakten min skal jeg også ha på meg, men kun i toget. Wihu. Drakt og strømpebukse når man går på antibiotikakur,  har halsbetennelse og har UVI. Alltids populært å gå med så lite klær når det er meldt overskyet og garantert verdens kaldeste vind :) Haha.

 Hadebra, da drar jeg straks. Hva skal du gjøre på ikveld? Skal du ha på deg bunad imorgen?20 kommentarer

Jeg har da vel gjort noe riktig eller hva?

Flyeren min <333 Jeanette :)

Øver på å få høyrefoten like høy som venstre. Den er på vei dit. Bare et par uker til nå med tøying så har jeg den.


Ignorer trynet. Beste bildet av healen min. Fikk ingen der jeg var helt utstrakt. Jaja. Får prøve å ta et bedre bilde neste trening. Den skal forhåpentligvis bli en bow and arrow som jeg faktisk klarer å holde. Holdt sånn 5sek selv også bare mista jeg foten. Hehe. 

Sløyfene til juniorene. Neeesten like fine som våres.Haha! De er en smule finere, synes jeg da :C

Heisann!

Det var litt bilder fra dagens trening. Jeg og Ingrid tok rumpe og lår trening da vi ikke fant på noe å gjøre så da er det ut av tankene. Mangler bare mage og rygg som jeg skal gjøre etter jeg og personale har vært på butikken. Kjenner det i magen i dag ja. Jobbet virkelig hardt igår. Bare snakking gjør at det verker i magen. Men det er et bra tegn på at det jeg gjør funker, ikke sant?

- Vår kjære trener Christina drar til Afrika om en ukes tid så dette var den siste treningen hennes. Vi må klare oss alene de neste ukene fremmover. Buhu :(( Vi kommer til å savne deg Christina <33333333333333 Gleder meg til du kommer tilbake til igjen!!!!!!! Jeg skal jogge masse masse i sommer, og få opp kondisen til uttaket. Jogging er nok det jeg er dårligest til av alt du kan be meg om å gjøre. Og det må gjøres noe med! Og ta seg en lang joggetur i ny og ne skader ikke. Holde samme tempo og presse seg selv. For da forbedrer man seg bare mer og mer. Men før den tid må ankelen opereres og kneet styrkes opp. :)

Svarene på ukens spørsmål kommer i et eget innlegg ikveld (skal prøve alt jeg kan for å rekke det) og dagens outfit kommer også.8 kommentarer

New in:

 

Strømpebukser // H&M Bukse // GinaTricot Topp // GinaTricot Vaskekluter // Meny

Det var det lille innkjøpet jeg hadde igår. Rakk såvidt og engang se meg rundt -.-. Skal handle mer neste tirsdag og før den tiden skal jeg nok klare å fint og finne mye fint jeg har lyst på. Hehe. Shoppeholiker. Men det er nok så lenge siden sist jeg shoppa så mye klær hehe. Wiii!!

Jeg fann DEEEENNNN fine treningstightsen sist uke på H&M. Jeg var tilbake der igjen igår for å se om de fortsatt hadde den inne men tror ikke dere den kun var igjen i L????? Som såklart er alt for stor til meg.  Jeg begynte faktisk å gråte da jeg kom hjem.. haha. Lame. Hadde sykt lyst på den daaa^^ Kun derfor....Men jeg skal heldigvis bestille den på nett om de har den inne. Sånn ser den ut, hva syns dere;Er du også shoppeholiker når du først setter igang?8 kommentarer

Addicted
God kveeeeld ♥ Har holdt på å trimme i en times tid nå. Har trent rumpe, mage og rygg. Deilig og føler meg skikkelig fresh etterpå, etter en dusj da såklart haha. Dette skal jeg nok forsette med frem til sommerferien som er litt over en måned til. Forhåpentligvis kommer jeg til å se resultater før den tid. Har også begynt på den suppekuren i dag. Den smakte ikke så værst. Faktisk smakte den godt.

Imorgen kjører jeg samme treningen som dette. I tillegg skal jeg jo ha klassiskteknikk på skolen i 2timer, teknikk i 1time og cheetrening i 2timer så imorgen blir det mye trening :) Vet det ikke er bra å trene hver dag men jeg bare må. Blir så rastløs!!! Har bare lyst til å løpe en mil. Meg? høhø.. Noooot!! Kanskje i mitt neste liv ^^ Dere får ha en fin kveld videre søttiser, love you all verdens beste lesere!

Treningen jeg gjorde. Mitt lille system som sikkert bare jeg forstår siden jeg kaller øvelsene andre ting enn det de heter. Rett og slett fordi jeg ikke orker å google det.

Rumpe ; One step at a time 1 og 1/2 gong igjennom uten pause.

Berit sin rumpeøvelse 8x2 med høyre, 8x2 med venstre

-------''-------- 22 med høyre fot og 22med venstrefot

Rumpeøvelse bare på skrå 4løft på kvar 8atter x2

Rygg og mage ; I'm sexy and I know it

Planke med bevegelse heter den øvelsen. 4 sett med 4inntrekkninger på hver fot

25 sakte crunches 

Deilig å trene

Rumpe ; One step at a time 1 og 1/2 gong igjennom uten pause.

Berit sin rumpeøvelse 8x2 med høyre, 8x2 med venstre

-------''-------- 22 med høyre fot og 22med venstrefot

Rumpeøvelse bare på skrå 4løft på kvar 8atter x2

Rygg og mage ; I'm sexy and I know it

Planke med bevegelse heter den øvelsen. 4 sett med 4inntrekkninger på hver fot

25 sakte crunches 

Har du også trent i dag?q

 

 8 kommentarer

My name is INGRID

hei alle sammen!

Nå har jeg da funnet ut at jeg vil lage et lite blogg innlegg om meg selv. Jeg blir ofte nevnt i bloggen, så derfor tenkte jeg dere ville bli litt bedre kjennt med meg. Jeg går da altså i klassen til Laurie og bor ikke langt ifra henne. Vi er utrolig mye sammen både i fritiden og på skolen og det er noe jeg trives utrolig godt med.

Dagen min i dag har bestått av:

Skole

McDonalds mat, noe jeg må få i meg med gjevne mellomrom for å ødelegge målene mine om den perfekte kropp..

Shopping. Noe som egentli skjer litt for ofte, men som egentlig ender opp med at pengene mine har forsvunnet på ett eller annet merkelig vis selv om jeg ikke aner hva de blir brukt på.

Venner. Selv om jeg ser på meg selv som en loner og emo-kid er jeg veldig glad i vennene mine og setterpris på å få tilbringe tid med dem. Dette også litt for å få brutt ned litt av "emoismen" min som er min diagnose i følge mine venner.

Jeg og Laurie har nå brukt kvelden til å se på Paradise Hotel (je jeg er fulstendig hekta i det meste av overfladisk såpe dritt jeg kan finne på TV) og Bake Brownies cookies. Heldigvis for meg så likte ikke Laurie dem så godt, så det endte opp med at jeg spiste mere enn jeg overhode trodde var fysisk mulig, men når det gjelder og proppe i meg mat er det utrolig hva jeg kan greie å prestere.

et bilde av meg tatt av favoritt fotograven min. Dere trenger vel ikke lure på hvem jeg snakker om.

Så nå har dere fått vite litt mere om meg, og jeg håper det ikke er helt umulig for dere å forstå hvorfor Laurie ser på meg som sin beste veninne. Jeg er faktisk litt OK tiltros for all Randomness!!

Love u Laurie

Snakkes!

 

 14 kommentarer

Ukens spørsmål - Videoblogg

Halsdrops = Blitt avnhengig. Har hvertfall i massevis ut uka tror jeg. Om ikke så kjøper personale flere. Hihi. 

 Videoblogg til dere, beste leserne :)4 kommentarer

Nailpolish - Klar for sommeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Er ikke lakkene bare utrolig fine?  Elsker fargene :) Klar for sommeren, da skal jeg virkelig lakke neglene i sterke farger som lilla, blå , gul og oransje. Kan nesten ikke vente. Flere som gleder seg til sommerferien. Ingrid kommer bort en tur om noen timer. Før det skal jeg trene mage og rumpe, sove litt og rydde. Om jeg rekker alt før hun plutselig dukker opp utenfor døren min. Vi skal lage brownies. Hihi!! Men da får jeg bare sette igang!  Ha en fin dag videre verdens beste lesere, som er så flink til å kommentere for tiden. Lesertalet stiger og stiger ;-*


4 kommentarer

Outfit 13.05.12

Bukse // Cubus Genser // GinaTricot Singlett // Cubus

Dere er bare best!! Har fått så mange søte kommentarer fra dere i dag. Dere gjør meg så glad, og jeg får bare lyst til å skrive 10blogginnlegg etter hverandre liksom haha. Jeg blir så motivert når jeg ser lesertallet stiger og dere kommenterer som aldri før. Tusen hjertlig ♥ Love you all!

Og jobbe på Color line under kampen, Strømsgodset - Ålesund var toppers. Kampen endte med 3-1 til AAFK. Jeg koste meg bak kassa med å servere folk. Var litt stressende til tider men storkoste meg. Martin og Siv Eli veiledet meg sånn at jeg alltid hadde noe og gjøre på så det var jo kjekt. For jeg har jo aldri vært på Color line faktisk hehehe. Men en gang må da bli den første.

Åndenes makt står for tur før jeg skal trene mage og rumpe, jobbbe med kåseri fremføring og deretter legge meg. Kommer kanskje et innlegg til senere. ;-*

Hva syns du om dagens outfit?27 kommentarer

Dugnad, jobb og trening

Dugnadsarbeid etterpå da. Skal bare spise opp frokosten min og ha på meg noen filleklær som jeg kan jobbe i. Vêret ute ser ikke så lovendes ut så jeg håper jeg slipper å være ute.  Det blåser noe helt vanvittig og det regner. :/ Men jeg kan glede meg til at etter dugnaden skal jeg trene. I dag  står - mage - rygg - lår - rumpe i fokus. Skal trene det en times tid og etter det skal jeg ta meg en løpetur visst vêret tar og roer seg litt ned. Jeg våknet med en skikkelig motivasjon til å bare trene hehe. Det er lenge siden sist jeg har hatt så utrolig lyst til å trene bare sånn uten videre! 

Etter treningen og dugnaden drar jeg på en liten jobb som kom i siste liten nå. Stiller opp for en søt venninne som ikke hadde mulighet. Dere kan lese bloggen hennes HER (link).

Dagens treningslåter:

 For mage

For rumpe 

For rygg

For lårMeg forsatt i nattakjolen min. Skal løpe inn på rommet, tømme klesskapet og finne en joggebukse og en hettegenser jeg kan arbeide i. Håper dere får en skikkelig fin søndag ♥ Husk og stem på Rollon Hurricanes Vivacious Cheerleading HER. Da er du en engel!24 kommentarer

Skal jeg???

... Lese din deres blogg? For at jeg skal gjøre det MÅ du legge igjen bloggadressen din/dere og STEMME HER så stikker jeg innom bloggen din og legger igjen 8kommentarer. Skriv også i kommentarfeltet at du har gjort det. Og ja jeg skjekker om DU har stemt før jeg stikker innom bloggen din/deres. Så les innlegget nøye før du legger igjen bloggadressen din.

Outfit;


Outfiten jeg hadde på meg da jeg sang. Bytta strømpebukse da men det spiller ikke så stor rolle. Kjolen er ifra GinaTricot, belte fra Primark og vesken er Marianne sin. Hva synes dere om kjolen?16 kommentarer

God morgen

 min søte lesere :) Da drar jeg på det hemmlge som jeg snakket om at jeg skulle hihi. Dere får vite hva det er senere i dag. Noen som har skjønt hva det er? 

Kom gjerne og se på ikveld. Dere kan enten kjøpe billetter i døren eller HER.

Kommer du og ser på?3 kommentarer

Noe hemmelig ut på dagen, noen av dere vet nok hva det er hehe.

Dagen min i bilder.. Er for lat til å skrive så mye i dag. Kort sagt; -  HarVondt i halsen - Hodepine og magesmerter. Synging imorgen også skal jeg noe hemmelig utpå dagen også, kan dere gjette hva det er? Dere som bor i Ålesund vet nok hva det er hehehe(?) Minner om konserten på Parken klokken 18.00 imorgen også. Kom gjerne å se på!! Jeg selv skal synge denne:

 

Fikk scalen min strak den siste gangen jeg prøvde den faktisk. Fikk ikke tatt bilde av den :/ Will remember to do next time.


Tøying, tøying, tøying  i dansesalen. Stjelte shortsen din jeg Thatti hihi. Håper det var greit søta! Lærte meg også venstre spagaten i dag. Wii!

Hva jeg gjør nå..


Klesskapet mitt havnet visst på gulvet også. Aner ikke hvordan da haha. Skjer hver morgen også prøver jeg å rydde det opp igjen men ja. Det blir slik igjen neste morgen. 

Ha en fin kveld videre :-D Blogges.

 7 kommentarer

På ønskelisten - Planen er å få kjøpt noe av det imorgen etter jeg er ferdig på skolen. De to siste plaggene er fra GinaTricot de òg. Må ha noe nytt og fresht og ha på meg til helgen hehehe. Så da blir det shoppings forhåpentligvis imorgen, og visst ikke så blir det på lørdag en liten stund før konserten. Da sier jeg bare gonatt jeg da. Skal kose meg videre med Top Model. Legg gjerne også igjen bloggadressen din så stikker jeg innom bloggen din og kanskje jeg blir fast leser også(?)

Hvilken av plaggene likte du best? 

 

 21 kommentarer

Guten abend

Guten abend ....Helt inni Top Model season 18 jeg. Ser på det så ofte som jeg kan. Sånn som nå. Akkurat hjemme fra turnhallen. Skal se på det også skal jeg dusje forså å lage meg cockies forhåpentligvis, og knaske i meg. Skal også se Paradise Hotel om en times tid. Er spent på hvem som ryker i kveldens parsermoni, hvem tror du ryker? Dere får ha en kjempe fin kveld videre, så blogges vi kanskje senre og visst ikke imorgen! <3

Bilder fra turnhallen...

Snart en deadly nå hæ? Litt tøying til på Julie, frem til neste trening. Så klarer hun det nok!! Vet du har det i deg søta!!!! ;-** Sterke baser har hun under seg også; Marita, Stine, Amalie og Malen <333


Rydding på g.

Og ikke minst; Ikke glem og komme å se på i Parken Kulturhus 12.mai 18.00
Går du på cheer?

Skal du også synge på UNG TALENT i helgen?4 kommentarer

It's always the people who know

... And that's where the rumours starts...

Noengang følt det slik?9 kommentarer

Babe haha

- Jeg sa jeg skulle blogge med engang jeg kom tilbake igjen og det løfte holdt jeg også hehe. Sitter her fullt påkledd med både sko og jakke. Har tatt flere antrekksbilder òg. Så litt sint ut på det ene haha. Men det var jeg ikke. Så bare sånn ut. Så da vet dere det. Dagen har gått nokså greit. Hadde mattetentamen. Gikk helt ok. Håper på en 2er. For meg er det veldig bra haha. Suger ræv i matte. Jeg skal btw synge på Parken kulturhus på lørdag klokken 18.00. Kom og se på!! Da blir jeg kjempe glad. Skal være med i noe som heter Ung Talent. Her er den fine plakaten våres som flinke Odd lagde :)

Litt bilder fra Egon....Mari <33333 hahahaha!!! Døde da jeg så henne ikledd den smeshie badedrakten der!!! Må ikke glemme stråhatten. Babe ikke sant? ;-*

Outfit;

Sko // Økonomisko Veske // Marianne sin, vet ikke hvor den er ifra Topp // Cubus Shorts // Bik Bok Jakke // Lindex Øredobber // På en sånn shappe i Sheffield

Nå skal jeg kose meg med Once Upon A Time på pcen før jeg skal spise den ''gode'' suppen min og se Paradise Hotel 21.30. Det var bare å lage den suppa da. Hehe, om jeg kjenner meg selv rett så skjer ikke det.  Hva har dere gjort på i dag? Er du også like proff i matte, som meg?6 kommentarer

Drar på EgonDa drar jeg på Egon med de kjekkeste jentene. :)) Alle på laget skal samlest og bare snakke og kose oss ilag. Treneren våres drar til Afrika om en ukes tid så da skal vi alle sammen ut og spise :)) Jeg må nesten løpe nå, for å rekke å hente pengene mine forså å bli kjørt til byen. Hade , bedre outfitbilde kommer når jeg er hjemme igjen!

Likte dere antrekket? // Husk forresten å STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER

 
7 kommentarer

Ble du linket?
De bloggene som ble linket for denne gangen er de under her. Ta dere en titt innom de :)
www.dansoghverdag.blogg.no
www.gulove.blogg.no
www.jegelskerdata.blogg.no
www. lbhr.blogg.no
www. gtnv.blogg.no 
Ble du en av de? //  Har endelig internett på dataen igjen!!! Det liker vi ikke sant? Vet bloggen har vært litt dårlig i det siste med kun mobilblogging men dere har blitt veeeldig sløve med å kommentere. Hva er det som skjer? Mister litt motivasjon når jeg ser statistikken er mellom 2-300 hver dag men likevell få som kommenterer. Og når jeg ser at det er 50stykk som er innom samtidig og ingen kommenterer så blir jeg litt lei hehe. Dere skjønner sikkert. Så hva vil dere jeg skal blogge mer om? Som gjør bloggen min mer interessant for dere og lese.  :-D Legger meg i den myke sengen min og øver til mattetentamen. Er litt sulten så må nok opp og spise litt mer før jeg sovner. Gonatt da dere ;-* Blogges imorgen.

Blir kjempe glad om noen av dere stemmer på cheerleadinglaget mitt her; https://www.facebook.com/SpareBank1Nordvest/app_212539995478568?app_data=542EC9D9-986F-995B-CB7D5B887DB6181F 

Husk å like siden, så trykke "stem" :D - Takk til dere som gjørt det.... Én kommentar

Pose og Paradise Hotel- Home sweeet home. Vært på juniortreninga og lært de søte jentene litt av rutinen de skal vise frem på avslutningen 3.juni. Sangen de skal ha er under her.

Håper å bli ferdig med hele til neste uke eller ihvertfall hoppserien og turndelen. Over til noe annet; Blir kjempe glad om noen av dere stemmer på cheerleadinglaget mitt her; https://www.facebook.com/SpareBank1Nordvest/app_212539995478568?app_data=542EC9D9-986F-995B-CB7D5B887DB6181F 

Husk å like siden, så trykke "stem" :D - Takk til dere som faktisk orker å stemme ♥ Legg igjen din bloggadresse om du har gjort det og jeg stikker innom DIN blogg. Nå skal jeg fortsette å se på Paradise. Blogges etterpå når jeg trekker vinnerne av linkerunden.

 4 kommentarer

Siste sjanse

 

Heisann :) Norsk Sidemål Tentamen på skolen i dag.. Høhø. Gikk nokså bra. Håper på 4+ eller noe. Er trossalt nynorsk det er snakk om her haha. 

Det er forresten siste sjanse til å melde seg på LINKERUNDEN MIN SOM JEG HAR HER. Varer til 21.00 ikveld så trekker jeg en vinner i ti tiden. Good luck :)

Vil du lage header til meg? 

Gammelt bilde som jeg fann på pcen.... Én kommentar

Trenings biiiatchGod kveld! Digg med mobilblogging. NOT.. Joda.Vært flink og trent styrke i en halvtimes tid og for en time siden var jeg på hip hop også. Føler meg litt flink hihi. - Pakket under den varme dyna mi og ser på Paradise. Ser dere også på det? Hvem heier DU på? :D Jeg rakk ikke linkerunde greia i dag, den kommer asap!10 kommentarer

Bikinies


Fra nelly. 

ELSK<3333 Hvilken burde jeg kjøpe?5 kommentarer

Konf og outfit

Daaaa er jeg hjemme igjen fra konfirmasjonen. Kjempe fin dag og utrolig fin konfirmasjon. Gratulere igjen Amalie!! Håper du storkoste deg på dagen din. // De som ble linket i linkerunden blir trukket imorgen kveld.Kjole // Gina tricot Belte //Primark Sko // Økonomisko Veske // Aner ikke

Strømpebukse // BYoung16 kommentarer

Don't ever say you can't.. Hard work always pays off

/ / Da dra jeg i konfirmasjon. Vi blogges ikveld når jeg er hjemme igjen. Skal du i konfirmasjon i dag?

Ønsker dere alle en fin dag!! :D2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits