Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Kom å se meg på sommeravslutningen imorgen!!

Klokken 15:00 imorgen, i larsgårdshallen er det sommeravslutning for hele Rollon Hurricanes. 25,- koster det å komme inn, håper å se mange av dere blogglesere der.I den anledning har jeg bakt en kake som jeg skal ha med meg imorgen, bakte bare en enkel brownies kake med nonstop oppå. Også skal jeg ha med meg en kanne med kaffe da. Jeg er litt nervøs for morgendagen, håper på ingen fall men man vet aldri hehe. Ønsk meg lykketil da!


Møter jeg noen av dere der imorgen?

 

Del dette innlegget videre hvis du liker brownies kake haha!18 kommentarer

3 blogganbefalinger - Ble det deg??


1.Jenta bak denne bloggen heter Mari og hun er helt ny på bloggfronten. Om jeg ikke tar feil så begynte hun å blogge nå i mai tror jeg(?) På bloggen hennes skriver hun om mote/fote/legger ut outfitbilder og har mange hverdagsinnlegg også. Bildene hennes er dessuten av kjempe bra kvalitetet, og fargene/kontrastene er bare syyyykt fine! Jeg anbefaler dere alle til å trykke dere inn HER for å lese bloggen til Mari.


2. Bloggen til Sanni aka Sandra har jeg lest i noen måneder nå, og jeg vil si den er en typisk mote slash inspirasjonsblogg. Hun legger både ut antrekksbilder og har ulike dyi prosjekter og tips og triks. Hun er kjempe skjønn og gjør virkelig en veldig bra jobb med bloggen. Trykk HER for å komme inn på bloggen hennes.

3.Den tredje bloggen jeg vil anbefale er Kimia sin. Dette er en blogg som fortjener litt ekstra oppmersomhet! ABSOLUTT! Hun skriver kjempe bra og legger ut mange fine inspirasjonsbilder. Bloggen hennes er på mange måter lik Krisssy sin, så om dere liker den så burde dere trykke dere inn HER å lese Kimia sin blogg. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg vet det tok sin tid før jeg fikk lagt ut dette innlegget, men det var veldig mange som meldte seg på og jeg måtte innom alle. Men innlegget kom tilslutt ihvertfall :) 

Leser dere noen av bloggene over fra før av? Liker dere at jeg anbefaler et par blogger av og til, og burde jeg fortsette med det?16 kommentarer

Kom med forslag til hva vi skal gjøre i '' må gjøre videoen nå''!

Jeg har seriøst verdens beste venninner, de er med på alt og de støtter meg alltid. Denne gangen har jeg overtalt både Amalie og Ingrid til å bli med på en må gjøre video.

 

Dessuten har jeg hørt rykter om at Amalie er gira på å bade i sjøen (pliiiiiis ikke foreslå det haha). Jeg har nemlig vannskrekk, sier vi ihvertfall hehe . . .

 

Kom med alle forslagene dere kan komme, argumenter også gjerne for hvorfor vi skal gjøre akkurat ditt forslag. Vi plukker ut de villeste/drøyeste/morsomste forslagene.

Jeg hadde satt veldig stor pris på om DU delte dette innlegget videre ved å trykke på ''liker'' knappen under også på ''del'' knappen.
14 kommentarer

En JÆVLA frekk BUSSJÅFØR . . .

Jeg har vært sammen med Ingrid og Celina i nesten hele dag. Nå er jeg hjemme igjen etter å ha sittet på bussen med en dritt sur bussjåfør dame, hun var sikkert mellom 50 og 60år , og herregud som hun kjeftet på meg fordi jeg brukte litt tid på å finne frem kontanter for å betale . . Jeg holdt faktisk på å slå til hun. . .

 

Men for all del, hun hadde helt sikkert mensen eller noe, eller har damer i 60år alderen mensen? Ikke vet jeg men uansett, det må da gå an å skjerpe seg litt. Og i tillegg til å gi meg skjeve blikk sa hun da jeg skulle gå å sette meg '' Det der visste du jo, herregud . . '' haha, jeg må faktisk le! Beklager om du har en dårlig dag liksom men det gir deg ingen rett til å prøve å ødelegge min!

 

Flere som har opplevd noe lignende eller som bare ikke liker bussjåfører generelt?
Fine Celina <325 kommentarer

Hvor sprøtt det enn høres ut . .

I dag har jeg tilbrakt dagen på tivoli sammen med Ingrid der vi møtte på noen venner til. Men så glemsk som jeg er så klarte jeg å prestere å glemme billetten min i vesken på den 1.turen, og på den neste glemte jeg faen meg hele blokka igjen i karusellen.

 

 

Tror alle tivoli folkene holdt på å bli gærne av meg tilslutt. Jeg må virkelig le av meg selv noen ganger!! Det var dødsgøy uansett iallefall, koste meg veldig mye!

 Er det tivoli/sirkus der du bor nå?

Meg og Ingrid

Ingrid

Julia, meg og June
9 kommentarer

Er det mulig å være så ondskapsfull?

Av en eller annen grunn får jeg stadig vekk høre at jeg har blitt feit her på bloggen. Hver dag så gruer jeg meg til å logge meg på blogg.no. Les videre for å få vite hvorfor.

 

Egentlig er jeg utrolig lei av å fremstille livet mitt som om det er ''perfekt'' hele tiden. Late som at stygge kommentarer ikke går inn på meg når sannheten er at jeg blir veldig lei meg når folk kommenterer ting som at jeg er stygg, feit, et dårlig forbilde osv. At det er mulig å være så ondskapsfull.

 

De siste fire månedene har jeg ikke kjent meg selv igjen. Jeg har forandret meg så mye. På innsiden.

 

Det føles som om ''alle andre'' klarer å balansere kjæreste,skole, venner og fritiden sin, hvorfor klarer jeg ikke jeg det samme? Jeg føler jeg går glipp av alt. Kun fordi jeg sliten/utmattet/lei.

 

++ At det har skjedd noe som er veldig privat/alvorlig som jeg ikke får lov til å utdype på bloggen, men politiet ble kontaktet og alt er ordnet opp i nå. Jeg er veldig psykisk sterk, det er ikke ofte ting går inn på meg men akkurat nå føler jeg meg helt på t.o.m.

 

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har møtt utrolig mye motstand i livet mitt, bare det å bo alene i Norge uten familien min er kjempe tungt for meg. Men snakker jeg om det til noen? Nei. Hvorfor tenker du kanskje? Fordi jeg er redd for hva folk vil tenke om meg.

 

De siste ukene har jeg grått meg i søvn ofte, er så lei alt . . . Men uansett hvor mye jeg sover så er jeg aldri uthvilt ? Tiltross for det prøver jeg likevel å smile så mye som mulig.

 

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne flykte fra alt. Eller at jeg var supermann hehe. Jeg vil så gjerne få til alt/være med på alt men dessverre så er det U.M.U.L.I.G. Er det flere som kjenner seg igjen eller som har det på samme måte?


- Del gjerne innlegget videre .43 kommentarer

Gårsdagens antrekk Hva synes dere?25 kommentarer

Overnattingsbesøk

Grace og Noela sov over hos meg til i dag. Igår så vi på to filmer, begge to var veldig bra. Det var rett før det ble slåsskamp om potetgullet også haha. Vi hadde det superkoselig da, vi sovnet ikke før sånn 4-5 tiden inatt. Dagens frokost ble pizza og pepsimax, usunn sa du?
Del gjerne dette innlegget videre.6 kommentarer

Filmtips?

Heeeei ! Nå har jeg Noela og Grace på besøk. Vi har blant annet vært på butikken og kjøpt inn masse godt og hatt photoshoot ute. Etterpå tenker vi å se en film, kom gjerne med filmtips om dere har noen bra filmer vi kan se se. Helst innenfor sjangrene thriller eller skrekk så pliiiis ikke foreslå gråtefilmer hehe. Eller det går bra så lenge filmen er bra!

 

Har dere noen filmtips?

'

 

 

 

 

 

Del gjerne dette innlegget videre.7 kommentarer

Vil du at jeg skal anbefale DIN blogg?

Heeei! Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en linkerunde, derfor kjører vi bare på med en ny.

 

Jeg kommer til å anbefale 3 blogger jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det eneste dere må gjøre for å melde dere på er å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet.


Runden avsluttes om 2-4 dager. Del gjerne dette innlegget videre.62 kommentarer

Jeg hater å ...

Jeg hater seriøst å rydde . . . Eller, jeg hater å rydde mine egne ting, å hjelpe andre derimot gjør jeg mer enn gjerne. Det er rart igrunn hvor positiv jeg er når det kommer til å hjelpe andre å rydde/vaske eller hva som helst, men når det kommer til mitt eget rom for eksempel så må jeg få betalt for å rydde. Nesten. Det er bare å melde seg om det er noen av dere som vil rydde rommet mitt for meg. :)

 
 

Hele dagen har gått til å rydde og til å trene og nå skal jeg endelig legge meg ned å slappe av og spise kesam og jorbær. Kjøpte meg sånn farris bris for første gang istad, vi får se om jeg liker smaken.

Andre som kjenner seg igjen i at det er mye gøyere å hjelpe andre å rydde deres ting enn å rydde sitt eget rot?

 


Del gjerne dette innlegget videre ved å trykke på ''liker'' knappen under også ''del''.9 kommentarer

who need boys?

 

Hei!

 

Hvem trenger vel gutter når man har verdens beste venner? Stine og Vilde er så utrolig søte , vi ble igjen etter treningen og tok litt bilder. Stine gjorde hundre forsøk på å bli med på sikkert halvparten av bildene som dere ser under her haha. Søteste.

 

Men over til noe helt annet ? Den ene øreproppen min har sluttet å virke, nå må jeg jogge med musikk på kun de ene øret . . Veldig digg skal jeg si dere. Og gangsperren fra gårsdagens treningsøkt er helt. FORFERDELIG. Men nå skal jeg slutte å syte og komme med ut å jogge. Blogges etterpå da dere!

Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Svar på sprøe rykter om meg . . .

Da var det tid for å svare på '' Rykte'' innlegget. Takk for at dere sendte inn så mange rykter som dere hadde hørt. Mye rart som er ute og går men nå får jeg ihvertfall oppklart hva som er sant og ikke.

 

Har hørt at du er ganske overlegen . . . Så trist å høre for det er jeg så absolutt ikke. Jeg smiler stort sett og er hyggelig mot alt og alle, men ingen går vel rundt å smiler til enhver tid heller. Gjør du?

 

Hørte at du og **** hadde sex overalt på vus? Haha, det er noe av det latterligste jeg har hørt. Det er så usant som det kan bli.

 

Av all respekt dømmer jeg deg ikke på noen slags måter. Synes du har en kjempe fin personlighet og jeg beundrer deg. Men jeg har hørt at du ble voldtatt av en kjæreste du hadde, og at du er bifil eller har hatt sex med jenter. Først vil jeg si takk for at du kommenterte, så vil jeg oppklare at jeg aldri har blitt voldtatt av noen av mine tidligere kjærester. Jeg er heller ikke bifil og har ikke aldri noen gang hatt sex med en jente. Jeg er så guttegal som du kan få det til og jeg er ikke 1% til trekt av jenter engang. Kun visst vi snakker om Kim Kardashian haha, hun er en annen sak.

 

At du har tatt restylane i leppene, er det sant? Nei, det er ikke det. Jeg er så heldig som er født med naturlige store lepper. * Kremt* Jeg mener uheldig hehe.

 

Sant du bruker 4bher hver dag? Det sier vel seg selv at jeg ikke bruker fire bher hver dag. Jeg bruker èn som alle andre

 

Jeg har hørt at du har rumpe implantater og at det er derfor du har så stor og stram rumpe. Jeg velger å ta det som et kompliment så takk. Jeg har nok ikke implantater men jeg har derimot trent beinhardt for å løfte opp rumpa og for å få den til å se ''større ut''.

 

- Har hørt at du alltid kjenner alle på steder du bor. Det er delvis sant. Jeg kjenner veldig mange i Volda og Ørsta men her i Ålesund kjenner jeg ikke sååå mange.

 

- At du har blitt voldtatt av fosterforeldrene dine. Haha, hvem er det som finner på sånne rykter sånn for real? Ingen av fosterforeldrene jeg har bodd hos har lagt en finger på meg. Jeg skjønner ikke hvorfor folk legger ut sånne rykter.

 

- Jeg har hørt av venner at du har tatt silikon. Det er faktisk sant. I drømmene mine ihvertfall. Nei, jeg har ikke silikon, men skulle ønske haha.

 

 

- Sant du har vært gravid? Jeg har aldri vært gravid. 

 

 

Del innlegget videre hvis du vil ha en del 2.8 kommentarer

'' Falt pladask for . .''

God kveld mine kjære lesere!

Utenfor vinduet regner det mens jeg sitter med to tepper over meg pluss en kopp kakao i hånden. Det har vært sol i 3-4 dager og nå blir det sikkert regn de tre neste ukene hehe. Jeg var innom Victoria Secret sin nettside tidligere ikveld og falt pladask for de fire bikiniene under. Men jeg lurer på hvordan det fungerer med toll og sånt / Leveringstid / Størrelser osv? Er det noen av dere som har bestilt bikinier fra VS før? Kommenter i dette innlegget om dere har , da hadde jeg blitt veldig takknemlig.

Jeg trenger nemlig et par nye bikinier nå som sommeren nærmer seg, av de under her er bikini nr.3 min personlige favoritt. Hva er din?


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!18 kommentarer

Kvelden igår

Kvelden igår ble tilbragt på en strand like bortenfor hvor jeg bor sammen med fem venninner. Da vi kom dit var det noen få folk der - Så vi skrudde opp musikken og sang til flere sanger, selv om jeg ikke kunne 50% av tekstene. Vi snakket om alt mulig mens vi drakk og spiste godteri. Jeg alene stappet sikkert i meg 0,5 kg godteri. Jeg setter det på spissen for at dere skal skjønne at jeg spiste mye, så nå skjønenr dere sant? haha

Det er flere måneder siden sist vi var samlet på denne måten. Jeg koste meg skikkelig og fikk slikka gress et par ganger imens vi var der haha. Så pervers som dere sikkert er så vet jeg hva dere tenkte på der hehe. Veel, jeg må skuffe dere å si at jeg rullet bare rundt i gresset et par ganger for å ikke kveles av latterkrampe. Jeg håper dere alle hadde en kjempe fin dag, snakkes imorgen.


Del gjerne dette innlegget videre!13 kommentarer

Dette hadde dere ikke trodd om meg .. ++

 

 

Mange har lurt på hvordan det var å vinne Ditt sommerønske 2012 konkurransen - Et gavekort på 10 000kr. Jeg har fått meldinger om hva bloggen min heter, hvordan det går med meg +++. Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på alt sammen.

 

Jeg hadde den bloggen jeg har nå på den tiden faktisk. Lik facebooksiden her  for å følge meg forresten.

 

Jeg kan starte med å forklare hva konkurransen gikk ut på til dere som ikke vet hva jeg snakker om da. Konkurransen ble holdt ifjor juni/juli og alt du måtte gjøre var å sende inn et bidrag om hvorfor du skulle få dra til din utvalgte destinasjon (Som du fikk velge helt selv). Så skulle du få så mange som mulig til å stemme på ditt bidrag.

 

Den første dagen lå jeg ikke så langt opp på listen men etterhvert så fikk jeg 2-5000 stemmer, og Anna Rasmusen aka Mammatilmichelle linket meg blant annet og da fikk jeg dobbelt så mange stemmer igjen. Og sånn bare fortsatte det. Jeg endte opp med 12 000 stemmer tror jeg det var.

 

Jeg fikk utrolig masse støtte fra bekjente, venneforespørsler ++, hat kommentarer osv. Jeg er takknemlig for all støtten jeg fikk. Så hvordan gikk de stygge kommentarene inn på meg? Min første reaksjon var at jeg ble oppgitt, men etter en stund sluttet jeg bare å lese i alle kommentarfelter og stengte alt ute. Jeg slettet alt hat jeg fikk på bloggen og forsøkte å kun fokusere på det positive. Hvordan har jeg det nå i ettertid av konkurransen? Jeg har hatt bedre men det går helt passe med meg.

 

Jeg gikk med psykolog i flere år, men det funket ikke for meg så jeg slutta. Det at jeg skrev i den sommerkonkurransen at jeg ble mishandlet (. .) osv der jeg bodde var ikke en løgn. Grunnen til at jeg beskrev alt helt kort var fordi jeg ikke fikk lov av til å utdype det noe mer. Jeg vil ikke at alle skal se på meg som '' hun dere stakkars Laurie som ble ...'' Derfor snakker jeg alltid om det overfladiske og blogger om det hver eneste dag i tillegg.

 

Mine nærmeste venninner ble sjokkert da jeg fortalte dem hva jeg hadde opplevd - pr. dags dato er det få som vet hele sannheten. Jeg kan si at jeg det jeg har opplevd har gjort meg mye sterkere som person, og det gjør at jeg tenker annerledes enn mange ungdommer på min alder tror jeg. Hverdagen min for 6år siden bestod av rettsaker, sykehusbesøk og trusler, undersøkelser, tester osv, + skole og venner. Jeg bodde på rommet mitt en periode og var nær til å ta livet mitt flere ganger. Der har dere det, nå var jeg ærlig for alle første gang noensinne. Resten får jeg ikke lov til å skrive om på nett og jeg håper dere skjønner.

 

Det at folk spredde falske rykter om meg i hele denne perioden gjorde alt bare enda verre. Jeg skriver ikke denne teksten for å få sympati men for å hjelpe andre som har det vanskelig, sånn som jeg hadde/har det. Dere får tro hva dere vil men alt som er skrevet over kan jeg stå for. Send meg gjerne mail på Laurieyei@hotmail.no eller følg meg her. Det er bare å stille spørsmål om dere lurer på noe, så skal jeg svare i et eget innlegg.

del gjerne dette innlegget videre ved å trykke på liker knappen under og deretter trykker du på del.

18 kommentarer

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Bloggingen min har ikke vært helt suveren i det siste og det merkes veldig på lesertallet . . Derfor tenkte jeg at dere kunne komme med forslag til hva jeg kan blogge mer om i dette innlegget. Jeg er kjempe motivert og jeg prøver å ta med kameraet overalt jeg drar, men jeg trenger å få vite om det er noe spesielt dere ønsker at jeg skriver om / svarer på i et innlegg eller et videobloggønske. 

SÅ FORTELL MEG HVA DU VIL LESE OM I KOMMENTARFELTET!


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!9 kommentarer

Ny nike pro shorts

Da jeg var på biltur på torsdag stakk jeg innom bik bok og xxl en tur. Da jeg kom frem la jeg merke til at jeg hadde glemt mesteparten av pengene mine i den andre vesken min, irriterendes . . Men jeg fikk likevell kjøpt meg en ny nike pro shorts. Den er serriøst dødsfin og sitter kjempe fint på. Jeg ønsker meg definitivt flere slike shortser, jeg vurderer å bestille noen fra ebay nå snart faktisk. 

Hva synes dere og har du en nike shorts, isåfall i hvilken farge?


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!11 kommentarer

Rykter går .

Da kjører jeg på en med en litt annerledes spørsmålsrunde - Jeg har hørt masse rykter om meg selv der jeg bodde før, men ikke etter at jeg flyttet til Ålesund. Runden går derfor ut på at . . .

Dere skriver en haug av rykter dere har hørt om meg så svarer jeg om 1-2 dager. Ærlighetens time nå ( Kommer til å angre på at jeg skrev dette . .) Jeg tviler på at det kommer flere slike sjanser på bloggen min siden jeg ikke liker sånne innlegg - Så spør om alt nå, og jeg svarer 100% ærlig på 20-30 av ryktene. 

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE VED Å TRYKKE PÅ LIKER KNAPPEN OG DERETTER DEL.35 kommentarer

Bilder fra volsdalsberga

Hei dere! Sein oppdatering i dag, jeg har vært på Volsdalsberga siden klokken halv 2 i dag. Var der sammen med noen venner og noen fra laget. Vi spiste frukt, potetgull, drakk saft, stuntet og grillet. Kjempe koselig! Solen stekte, er helt sikker på at det var minst 25 grader, jeg holdt på å koke over på et tidspunkt .. ! Dere kan heller få se dagen min i bilder, så blir ikke det så mye skriving i dette innlegget. Enjoy :)


Jasmine, Amalie og AdaLina og Jackie

Meg, og mari som baser og Ketlyn som flyer

Lene <3

Julia

Ketlyn som gjør overstretch

Meg og Ketlyn


Ella

Meg

Amalie og Mari + Ketlyn som flyer

 Julia som gjør tilt, flinka - Christina, Mari, Amalie og Thea som flyer


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!6 kommentarer

'' At jeg HATER BUNAD''

Det var såvidt at jeg kom meg opp imorges, jeg måtte serriøst slepe meg inn på badet. . Neste gang skal jeg huske på å filme det til dere, haha n.e.i.d.a . . Kvelden igår var kjempe koselig, vi endte opp med å dra på Egon etter mye at og frem.

Jeg beklager til alle dere bunad elskere men igår orket jeg faktisk ikke å dra på meg bunad siden solen stekte + fordi jeg ikke hadde lyst. Nå kommer mange til å tro at jeg hater bunad, norges nasjonal drakt men det gjør jeg altså ikke. Istendenfor bunad valgte jeg å ha på meg en lilla kjole med sølvdetaljer  - da vi dro ut for å spise. Bilder fra toget osv blir lagt ut senere når jeg har fått tilsendt flere! På kvelden så vi på film stappet i oss potetgull og et par glass for mye cola haha . 

Hvordan var deres 17.mai?

Dette var det jeg bestilte meg, det er kylling, scampi, tomat blandet med en kjempe god saus og chips til. Også bestilte jeg banan split til dessert :


Kjolen er fra Beyoung om noen lurte, hva synes dere?17 kommentarer

Gratulere med dagen alle sammen !

- Gratulere så mye med dagen alle blogglesere! Jeg håper dere alle har hatt en utrolig fin dag og kost dere masse. Jeg gikk først i tog med laget, dro hjem om og hoppet på trampoline en times tid, tok bilder til bloggen og nå skal jeg straks ordne meg og ut å spise. Husker ikke hva restauranten som vi skal på heter engang, det var personalet som bestemme det. Men det blir helt sikkert kjempe koselig, men nå må jeg skifte om jeg skal rekke det til klokken 7. Jeg legger ut flere bilder i dag eller imorgen, kos dere videre fininger!

Bilder av meg fra istad :Det over her er antrekket alle hurricanere gikk med i toget. Åh, som jeg elske fargene på drakten vår hehe!4 kommentarer

OPPKLARING . .

Så var det langhelg igjen, diiigg! Noen ganger føler jeg meg ekstra heldig som har friår dette skoleåret, noe som vil si ingen lekse, eksamener, deadlines og lærere. Mange av dere kom vel opp i eksamen igår vil jeg tro (?) Jeg håper ingen av dere kom opp i matte, gud som jeg misliker det faget. Jeg misunner virkelig alle som forstår algebra og likninger, for det gjør ihvertfall ikke jeg . . haha.

Imorgen er det SYTTENDE MAI, og laget mitt skal gå i tog. Jeg gleder meg faktisk ekstra mye, vet ikke hvorfor hehe. Om noen av dere ser meg imorgen er det bare å komme bort å hilse, jeg elsker når lesere tørr å komme bort å si hei. Det er det koseligste jeg vet om! Jeg tenkte forresten å svare på et spørsmål veldig mange har stilt meg : Om jeg har flyttet fra Ålesund? Det har jeg altså ikke, jeg bor i Ålesund fortsatt, og skal bo her fremtil neste vinter tror jeg. Håper det oppklarte litt!.   

 Om du kom i skriftlig eksamen, hva kom du opp i isåfall?
DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!15 kommentarer

Hår dilemma - Hva tror du???

...De siste 2 årene har jeg hatt alt fra lilla, rødt, rosa til brun og svart hår. Jeg trives absolutt best med brunt hår, så jeg har ikke planer om å farge håret i nærmeste fremtid. Rødt hår er også veldig kult men jeg er så usikker. I første omgang tenker jeg å klippe håret en del, og ta permanent ihvertfall. Jeg er altfor redd for at jeg kommer til å angre i ettertid - Om jeg farger det rødt.

Jeg har tenkt veldig nøye over dette valget, om å klippe håret mitt altså. Men jeg er derimot usikker på om jeg burde ta permanent, kler jeg krøller skal man tro? Jeg har kun hatt krøller to ganger i hele mitt liv, sist gang for omtrent et år siden. Så ubesluttsom som jeg er klarer jeg aldri å bestemme meg, ombestemmer meg annen hver dag omtrent hehe. Jeg blir SUPER TAKKNEMLIG for alle tips og råd rundt det her.  

HVA TROR DERE, BURDE JEG KLIPPE MEG KORTERE OG TA PERMANENT ELLER  - IKKE?

Fotograp Ingrid som fikk tatt dette bildet mitt inni photoshooten våres igår haha , passer godt med dette innlegget, så jeg slenger det med :


+ et vanlig et også :

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!7 kommentarer

Mestringsfølese sa du . .?

Så var det mandag igjen da. I dag har jeg vært på handling. Nå er Ingrid her, vi holder på å se på tv, og snakker om alt mulig. Stakkars Ingrid er blitt syk, håper hun blir frisk fort sånn at vi kan finne på noe gøy sammen før hun drar hjem igjen til helgen. 

Det var kjempekaldt ute da jeg var ute og jogget (Solen hadde hadde gått ned), angrer på at jeg løp i kun shorts og en topp hehe.Men fy for en mestringsfølese jeg fikk da jeg klarte å løpe i samme tempo i over 20minutt!  DET trodde jeg aldri jeg kom til å klare. Jeg spiste druer og jordbær sammen med yoghurt til kveldsmat. Det smakte kjempegodt! Her kommer et par fristebilder:


Bildene under tok Ingrid (Hun elsker når jeg nevner hun som fotograf på bloggen haha ) da vi var ute istad :


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!8 kommentarer

Dette er drømmekroppen for meg + inspo


Hun over her, DET er drømmekroppen det. Hun er midt imellom fit og skinny. Sånn vil jeg også være. Jeg har alltid drømt om å se sånn ut, og NÅ skal jeg ut å jogge i 30-45 minutter. Det er litt sol ute, heldigvis, da kan jeg løpe i shorts og t-skjorte, yey! Det hjelper ikke å sitte inne om man vil ha resultater, det har jeg lært for å si det sånn. Og jogging er kjempebra trening, etterpå skal jeg gjøre styrke for mage og rygg. Jeg må bare laste ned litt ny musikk på ipoden først!

Skal du trene i dag?19 kommentarer

Verdens lateste..

Jeg håper dere alle sammen har hatt en kjempe fin langhelg, det har ihvertfall jeg! Istedenfor å ta oppvasken, dusjet jeg, lagde meg jordbær smoothie og satte på en film. Om jeg ikke er verdens lateste så vet ikke jeg ass. Innlegget/videoen om cheerleading blir lagt ut imorgen eller på tirsdag forresten, så nei jeg har ikke glemt av det. Og slutt å mas om cheerdansevideoen, den kommer så snart jeg får filmet den inn pånytt igjen har jeg sagt! :)

Ha en fantastisk kveld alle sammen, i love u all - Nå skal jeg se videre på filmen ! DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!17 kommentarer

Hva dine venner aldri forteller deg . .

Jeg kom hjem igjen fra butikken nå nettopp. Måtte innom Kiwi å kjøpe et par nødvendige ting + litt godteri. Inatt sov jeg over hos Amalie, utrolig koselig å se hun som alltid! Det er altfor lenge siden sist vi fant på noe. 

Vi spiste godteri, drakk brus og koste oss hele kvelden, jeg tror vi sovnet i halv 5 tiden imorges eller noe haha. Vi lå bare å fortalte hverandre alt mulig, mye kødd men også litt serriøse ting. Jeg fikk blandt annet vite et par ting jeg ble både sjokkert/trist/overrasket over. Noen ganger kjenner man ikke sine nærmeste så godt som man trodde . .Men sånn er det vel bare (?) Er det noen andre som kjenner seg igjen?DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!12 kommentarer

Ting du ikke visste om meg del 2

Hei! NÅ tenkte jeg å skrive en liste med 16 ting du kanskje ikke visste om meg. Jeg fikk mange fine kommentarer sist gang så derfor kjører jeg på med en del 2 også :

 Jeg hater å gå i dongeri bukser, eller egentlig alle type bukser. Jeg vet hvor rart det sikkert høres ut, men det er faktisk helt sant. Så fort jeg er alene kler jeg av meg og sitter kun i truse eller en short haha. . .

  Jeg hater å drikke vann . . . Før drakk jeg aldri vann, det kunne gå flere uker før jeg drakk det. Nå drikker jeg 3-4 liter pr.dag, stolt!

 Jeg har utrolig vannskrekk - Jeg tørr ikke å svømme midt ut på sjøen eller på dypa i et svømmebasseng. Jeg er verdens største pingle når det kommer til sånt.

 Jeg er utrolig naiv og tror alltid det beste om folk. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg tror på 60% av alt folk sier til meg haha. .

 Jeg har møtt, snakket med og klemt Atle Pettersen!! Det er kanskje et år siden nå. Han virket veldig snill og høflig. Like etter at vi gikk bort til han måtte han løpe for å rekke et fly men jeg fikk gitt han en lang klem, og han luktet såååå godt hehe.

 Hver gang jeg blir skikkelig opprørt eller sint så begynner tårene automatisk å trille. Jeg blir veldig fort lei meg og bare må få smerten ut og da starter jeg alltid å gråte.

 Jeg har aldri besvimt eller brukket noe i hele mitt liv.

 Jeg går rundt og småfryser heletiden .. Uansett om jeg har på meg tre tepper og pluss dyne, og ja jeg har prøvd. 

 Jeg er nesten aldri på fest , vet ikke hvorfor men jeg finner ikke drikking, fest og fyll så veldig interessant. Da blir jeg heller hjemme å ser en film mens jeg koser meg med god mat og godis. Jeg synes det er mye koseligere enn å drikke seg så full at du ikke husker en dritt dagen etter. Jeg har vært på sånn 1-2 fester i hele 2013, det sier vel litt :O

 Egentlig så har jeg mørkebrunt hår, ikke svart som mange tror.

 Jeg har 6hull i ørene, 3 på begge sider.

 Som barn var jeg alltid veldig guttete av meg og hang alltid med guttaboys. Det er først de 5 siste årene jeg virkelig har blitt ''bærtete'' og opptatt av mote, klær og sminke.

 To av mine største drømmer er å enten bli designer eller journalist.

 Som liten drømte jeg om å bli popstjerne eller doktor. Men nå har jeg innsett at jeg nok ikke kommer til å bli noen av delene for og si det sånn haha. Begge deler er dessuten forferdelige tøffe yrker.

 Skapet mitt er så fullt at jeg oppbevarer klær både på loftet, i 2 komoder og på stua. Tror det eller ei, men jeg bruker ca.20% av alle klærne jeg har.

 Jeg ELSKER sånne bjørner, sånn haribo godteri om dere skjønner hva jeg mener?

 Noe du ikke visste?10 kommentarer

Trenger tips

Hei , nå sitter jeg å ser på The Millionaire Matchmaker, mens jeg hører på naboene skrike for full hals. Akkurat nå synger de I wanna dance with some body, irriterendes much. Neida, det går så bra så, jeg bare plugger i øretelefonene så hører jeg ingenting hehe.

Veeeel, tilbake til overskriften. Nå trenger jeg mange forslag av dere til hvilket innlegg/tutorial/video jeg skal lage imorgen, dere vet at det er sånn CHEERLEADING søndag imorgen! Dere kan spørre meg om alt dere lurer på innenfor cheerleading eller foreslå en video jeg skal lage!

- Kom med forslag til videoer/innlegg jeg skal lage, om CHEERLEADING!

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!8 kommentarer

Skal jeg begynne å blogge på . . .?

Eg har hatt ein utruleg koselig dag med fostersøstra mi. Eg fikk vite tidlig denne veka at hun skulle til Ålesund og for å symje i to katogorier. 

Hva synes dere om nynorsken min? Skal jeg begynne å blogge på nynorsk eller? Uansett, jeg og Anja (fostersøsteren min) hadde det sinnsykt moro med å ''snakke'' nynorsk i dag. Helt siden jeg flyttet til Ålesund for nesten to år siden har jeg forandret dialekten. Nå sier jeg plutselig ord som : ikke, nå , hvorfor og synes. Derfor bestemte jeg og Anja oss for at jeg skulle kun snakke volding, dialekten jeg snakket før, frem til hun skulle svømme 200m fri (valgfritt katogori der du kan velge om du vil svømme krål, bryst, rygg osv). Jeg sprakk etter type 1minutt og hun begynte såklart å le av meg!

Litt før de skulle dra tilbake igjen tok vi nok engang opp igjen denne diskusjonen med dialekten min. Da lærte hun meg ord som blandt annet song , gårkje og tenkikje. Det var like før jeg falt ned fra stolen da hun fortalte meg hvordan alle ordene jeg sa ''feil'' egentlig skulle uttales . . Alt i alt hadde jeg en fantastisk gøy dag, og flinke Anja dro hjem igjen med 2 gullmedaljer i sin årsklasse !! Hun slo sine tidligere rekorder innenfor både krål og rygg. Jeg er kjempe stolt av deg søta <3

Hvilken dialekt snakker dere?

 

 DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!17 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

. . . Formen er ikke helt på topp ikveld. Derfor kjører jeg en runde der dere kan tipse meg om enten favoritt bloggen deres eller deres egen blogg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om, og ved å lese bloggene deres så får jeg inn masse bloggtips samtidig som dere kanskje får en ny fast leser. 

- Alt du må gjøre for at jeg skal klikke meg innom bloggen din er å like fanpagen min på facebook HER, og så legger du igjen en kommentar under når du har gjort det.


Ha en fin kveld videre alle søte  33 kommentarer

Hvilket antrekk?

Hvilket antrekk likte du best? 1,2 eller 3?43 kommentarer

KROPPSPRESS !

Tenkte å ta opp et tema som er veldig aktuelt nå fortiden, nemlig kroppspress. Jeg får like vondt inni meg hver gang jeg leser om toppbloggere som skriver om disse såkalte ''thinspiration'' bildene. Bloggere som oppfordrer jenter helt ned i 12års alderen til å gå på slankekurer, få i seg minimalt med næring og trene kondisjon hver dag. Det er ikke sånn det skal være i det heletatt . . Likevel har jeg opptil flere ganger tatt meg selv i å søke opp '' thinspo'' bilder på tumblr bare for å se hva som kommer opp.

Det er virkelig synd at samfunnet har utviklet seg til å handle om utseende. Utseendet er alt og det er det eneste som betyr noe virker det som. Om du ikke har det rette utseendet så er ikke du bra nok.


Før kunne jeg spise hva enn jeg ville og likevel veie mindre enn alle vennene mine. Men plutselig rundt 5.klasse kom jeg i puberteten. Kroppen min begynte å forandre seg, jeg la på meg på de stedene jeg aller minst ville legge på meg. Jeg følte meg lenge utilpass og jeg ble mobbet i flere år på barneskolen på grunn av vekten og hudfargen min, så jeg vet akkurat hvordan dere som ikke ser ut som ''alle andre'' føler dere . . Tro meg!

Men er det rart barn/ungdommer blir mobbet på grunn av hvordan de ser ut? Vi blir daglig bombardert av bilder i magasiner, plakater og av videoer som viser oss hvordan vi skal se ut. Dette er ikke sunt, samfunnet legger et altfor stort press på oss unge, og ikke alle klarer å ta det valget som er bra for sin egen kropp. Jenter i 12-14 års alderen vil kanskje slanke seg for å se ut som forbildet sitt - Forbildet til mange unge jenter i dag er ofte toppbloggerne som har mange lesere/kommentarer. Jeg sier ikke at det er bloggere sin feil at folk får spiseforstyrrelser - Tvert imot. Men jeg sier at vi alle må tenke over hvilke signaler vi sender ut og hva vi poster på nett.

Husk at selv om du blir tynn så betyr ikke det at du automatisk blir fornøyd med kroppen din. Livet er langt ifra perfekt kun fordi du mister et par kilo her eller der. Derfor vil jeg oppfordre alle dere unge jenter som leser disse thinspo bloggene eller ser på disse bildene til å tenke dere om. Det er ikke sunt for dere - Å være  tynn er ikke bra i det heletatt. Man kan i værste fall utvikle spiseforstyrrelser om man holder på sånn.

Hva du veier eller hvilken størrelse i klær du bruker burde ikke definere deg som person. Er dere ikke enig? Dessuten vil jeg ikke være en av de bloggerne som oppfordrer til kroppspress - Men likevel bidrar jeg vel litt til det selv ved å legge ut bilder av kroppen min der jeg ikke er iført burka. Men en ting er sikker : Bloggen min skal aldri bli en av de typiske fitnessbloggene hvor alt fokuset er rettet mot kropp og utseende. Det lover jeg dere!


Tilslutt vil jeg fortelle dere mitt personlige mål i forhold til hvordan jeg vil se ut. Mitt mål er å se lykkelig ut, ha det bra med meg selv, nyte hvert måltid jeg spiser uten å tenke over hvor mange kalorier det inneholder. Jeg vil slippe den dårlige samvittigheten jeg ofte får om jeg tar for mye smør på brødskiva for eksempel. Andre som kjenner seg igjen?

Jeg håper virkelig dette innlegget hjelper noen der ute som er like lei som meg av alt dette kropsshysteriet. 

Fortell meg gjerne hva dine meninger rundt dette innlegget er :)

Del gjerne også innlegget videre ved å trykke på ''LIKER'' knappen under her, også trykk på DEL.38 kommentarer

Igår

Etter treningen igår gikk jeg og Thea for å kjøpe oss hver sin softis. Så sta som jeg er så nektet jeg å ta syrlig jordbær så da ble det TUTTI FRUTTI! De hadde nemlig ikke det strøet jeg ville ha. Men tutti frutti smakte godt det også. Senere på kvelden så jeg to episoder av Revenge før jeg la meg til og sove.

I dag har jeg bare ligget på sofaen og sett oppi taket, mens jeg har ventet på at noen skal lage mat til meg. Tilslutt måtte jeg innse at nå er jeg blitt stor jente og da blir ikke maten servert på bordet . . Så da gikk jeg på kjøkkenet for å lage middag. . Men jeg endte tilslutt opp med å spise brødskive. Hittils har jeg stappet i meg 6 skiver med skinke på + en kopp med kakao . . . Og jeg er fortsatt ikke mett,  matvrak sa du?! Endelig har apetitten min kommett tilbake igjen. Før drakk jeg aldri vann f.eksempel, nå drikker jeg omtrent 4-5 liter om dagen. Og jeg spiser som bare det også.'

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!5 kommentarer

Jeg har helt glemt av å . .

. . . For omtrent 2 uker siden skrev jeg om at jeg hadde kjøpt meg et par nye ting, nå skal jeg vise dere bilder av alt. Jeg orker ikke å lage videoblogg denne gangen, kan heller gjøre det en neste gang om det er ønskelig? Sååååå her er de nyeste innkjøpene i klesskapet mitt!

 

Alle plaggene er fra Bik Bok, unntatt uglesmykket , det er kjøpt på Cubus. Likte dere de nye innkjøpene ?9 kommentarer

Dagens

Her kommer bilder av dagens antrekk, som jeg tok da jeg var i byen. Jeg hadde selvsagt på meg jakke, men på selve bildene tok jeg den av. Elsker det nye uglesmykket mitt! Det er kjøpt på Cubus om noen lurer.

Hva synes dere om antrekket?

 DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!19 kommentarer

Sommerfølelse og 21grader!


Hei folkens!

Jeg har skikkelig sommerfølelse i dag, det er 21 grader ute og jeg har akkurat spist jordbær med sukker på, nam nam. Jeg skal straks til å trene styrk på rumpe og lår her på rommet mitt. For en gangs skyld ser det ryddig ut her inne. Det er nesten sånn at om det hadde vært noe som heter medaljer innenfor roting og uoversiktelighet, så hadde jeg vunnet 1.plassen uten tvil. F.eksempel her om dagen da jeg vasket og shinet hele leiligheten klokka 8 på kvelden. Og neste morgen lå det rene klær strødd på gulvet, sminke, masse bestikk og tallerken i oppvarsken og jeg bare stod der som et smørsmålstegn . . Roter jeg virkelig så mye tenkte jeg - Jepp, jeg gjør tydligvis det . . haha! Noen andre som kjenner seg igjen der? 

Vel, over til noe annet. Dro en tur til byen tidligere i dag og da rakk jeg akkurat å ta litt bilder til bloggen. Det var dødskleint å stå midt i gågata å ta bilder mens sikkert 50 turister gikk forbi . . haha! Her er bildene :

 


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!14 kommentarer

Dagens antrekk

Hei :) Dere liker spesielt godt innlegg om outfit så hvorfor ikke legge ut dagens antrekk når jeg likevell tok bilder da vi var i byen? Så her kommer det bilder va hvordan jeg så ut i dag, hope you like!

Så hva synes dere?
DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!

 20 kommentarer

Joggetur

Hei hei !

Etter at jeg stod opp kom en venninne av meg bort hit. Vi dro ut for å jogge i det fine vêret, men endte opp med å bare gå i raskt tempo hele veien. Vi gikk opp et par bratte bakker oppi nabolaget her, også gikk vi ned en lang svingete vei hvor vi blandt annet møtte på en gammel dame som hadde ''gått seg vill''. Vi prøvde så godt vi kunne å forklare hvor hun kunne gå for å komme seg ut på hovedveien igjen, haha! Jeg er ikke verdens beste til å forklare, får håpe hun forstod hva jeg mente ihvertfall . . . Men nå skal jeg dusje og sminke meg før jeg skal til byen for å møte en venninne, snakkes!
DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!18 kommentarer

Dette er grunnen til at jeg elsker CHEERLEADING

Tenkte å skrive et innlegg om hva jeg liker aller best ved å være cheerleader. Takk for alle forslagene dere sendte inn!

Selv om jeg ''kun'' har drevet med cheerleading i 1år og 9måneder så har jeg lært utrolig mye, og ikke minst vokst som person. Cheerleading har lært meg å alltid se det positive i en situasjon, aldri gi opp, ha en respekt for meg selv som jeg ikke hadde tidligere og ikke minst har det lært meg å stole på andre. Andre ting jeg har lært av cheerleading er lagsamarbeid, å prioritere dagene mine og å alltid ha et smil om munnen og et åpent sinn. 

Som barn så jeg ofte på cheerleading filmer, små filmsnutter osv. Jeg hadde stor respekt for cheerleadere og drømte alltid om å bli en selv. Etter at jeg begynte på cheerleading forandret livet mitt seg totalt, alt jeg tenkte på var cheer. 24/7, jeg så på filmer videoer, tøyde, danset, gjorde styrke hver eneste dag. Dette var virkelig sporten jeg alltid hadde drømt om å drive med, jeg følte meg veldig heldig. Jeg ELSKER sporten min, og har ikke tenkt å gi meg med det første! 

NÅ VIL JEG GÅ LITT NÆRMERE INNPÅ TING JEG ELSKER VED Å VÆRE CHEERLEADER :

1. At du har en unskyldning til å shoppe inn nye cheerting heletiden. Altfra shortser, t-shirts, bukser, hettegensere til sportsteip og sko - Akkurat når du måtte føle for det. Litt klær, utstyr og cheerbows må vi alle selvsagt ha, men å shoppe for 4-6 tusen på hver konkurranse er synes jeg er altfor mye. Man kan liksom alltid bruke unskyldningen at man trenger to cheershortser fordi det har komt en ny type, eller fordi andre på laget har den shortsen eller jakka. Jeg bruker de argumentene hver gang, er ikke alltid personale går på det men ja, av og til funker det da. Andre som kjenner seg igjen?

2. At jeg kan ta med deg andre cheervenninner hvor somhelst å bare starte å stunte, så kommer folk og ser på, og blir helt sånn '' Herregud, dere er helt galne, så skummelt det ser ut . .'' Haha

3. At du er et forbilde for minst en person der ute. Det er alltid en liten jente i publikumet som ønsker å være sånn som deg, og se ut som deg. Det føles helt fantastisk å tenke på det, og jeg vil tro det er sant også.

4. Det kommer alltid hindringer og utfordringer på veien til å bli drittgod. Som cheerleader må du være '' up for a challenge''. Og jeg elsker å få nye utfordringer, for man kan alltids bli forbedre seg.


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!


3 kommentarer

HVEM ER DU?

- Jeg har hatt alt fra 300-700 lesere pr. dag den siste tiden, jeg er utrolig takknemlig for! Jeg aner ikke hvem halvparten av dere er, og det føles litt rart at dere klikker dere innom bloggen min hver dag og legger igjen hyggelige kommentarer- Ikke misforstå , jeg er sååå takknemlig for det!

Dere leser vanligvis om mitt liv somsagt, nå tenkte jeg at DERE kan få fortelle meg litt om dere selv. Bare litt kort, navn, alder, hvorfor dere leser bloggen min og sånt! Dere kjenner meg men jeg ikke dere, derfor kjører jeg en slik runde hvor dere svarer meg i kommentarfeltet på 4 helt enkle spørsmål. Dere velger selv om dere vil være anonyme eller ikke. 

  Hva heter du?

  Alder?

  Hvor i landet kommr du ifra?

  Hvor lenge har du lest bloggen min, og er du fast leser?

 Fortell tilslutt gjerne noe om deg selv.


- Jeg håper dere alle sammen vil svare meg, det tar dere type 20sekund å kommentere. Gleder meg til å lese/lære mer om dere alle sammen.21 kommentarer

Jeg ble angrepet av . .

Tror dere ikke jeg ble angrepet da jeg gikk ut i sånn 10sekunder for å ta bilder av neglelakken min? Jeg ble angrepet av to måser som prøvde å rive av meg hodet omtrent . . Vet ikke hva de gjorde ute på verdandaen min, men ubehagelig var det ihvertfall . . Dere kan tro jeg hylte som en 7år gammel jente da de begynte å nærme seg meg .  . .  Min første tanke var på å legge meg ned å late som om var død, men så fort de nærmet seg ansiktet mitt løp jeg inn veranda døren så fort som lynet . . Om det ikke hadde vært for at døra stod på vidt gap da jeg løp inn så hadde jeg sikkert knust trynet mitt! SÅ raskt reagerte jeg hehe!

HAR DET NOENGANG SKJEDD NOE LIGNENDE MED NOEN AV DERE?


Bildet av neglelakken jeg prøvde prøvde å ta bilder av da måsene angrep meg .... Den er bare så fiiin.DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!18 kommentarer

Ketlyn sin konfirmasjon
Dere trenger ikke å si det , jeg vet jeg så kjempehot ut til høyre på det siste bildet .. .

Som jeg lovte så tok jeg med meg kameraet og tok masse bilder i konfen. Og det er ikke hver dag dere får se meg i bunad for å si det sånn, så dette øyeblikket måtte dokumenteres. Har jeg noengang tatt bilder av meg selv i bunad til bloggen? Nope, don't think so, og det var like før jeg ikke tok bilder denne gangen heller. Bunaden min har nemlig blitt en smule liten i størrelsen ettersom jeg har vokst enormt mye i bredden de 2 siste årene. Sist gang jeg prøvde den på var den mer enn passelig til to stykker av meg inni. . Men nå var den blitt trang rundt midja hehe . . Tjukka liksom! Jeg har forstått det, jeg må stoppe å putte i meg så mye dritt å jogge oftere. .

Og dette kom jeg på etter at jeg har stappet i meg så mye god mat at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg. På et tidspunkt ville jeg bare legge meg langflat på gulvet å bare ligge der .. Det sier mye om hvor mett jeg var haha.  Konfirmasjonen til Ketlyn var kjempe fin, og jeg koste meg veldig mye tiltross for at magen min holdt på å sprekke etter enormt mange posjoner av de gode kakene som var der . . . Tilslutt ; 2 obligatoriske meg akkurat nå bilder:DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!15 kommentarer

Konfirmasjon i dag

Hei hei alle sammen! Wow, nesten 300 lesere og klokken er bare halv 3 :O !!! æææhh, takk dere! Nå holder jeg på å ta på meg bunaden min som jeg skal ha på meg i konfirmasjonen i dag. Jeg har spist en god frokost, sovet lenge så føler ikke meg like dårlig som jeg gjorde igår. Hodepinen er der fortsatt men føler meg litt bedre sånn generellt. Nå må jeg løpe å ordne meg ferdig, blir straks henta. Jeg skal huske på å ta med meg kameraet og ta bilder til dere. Blogges <3

Hva skal dere i dag?

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!6 kommentarer

Noen som klarer å gjette . . .?

God kveld fininger!

Imorgen skal jeg i konfirmasjonen til Ketlyn. Må opp i 8tiden å starte å ordne meg om jeg noen gang skal komme meg til kirka i tide. . Jeg skal ta kvelden snart men først skal jeg se Inception , den går på tv2 akkurat NÅ. Den filmen er råbra!! Jeg har aldri sett en så bra film noensinne - Dette blir 3-4 gangen jeg ser den faktisk. Handlingen er litt komplisert men filmen i seg selv er den beste jeg noengang har sett. Hint : *husk å tenke heletiden på det å plante en idè opp i hodet på noen* . Det er nemlig det hele filmen handler om, så om du har det i bakhodet heletiden så fortstår du filmen bedre.

Gonatt alle sammen, blogges mer imorgen. Da kommer det blandt annet en video dere har ventet på veeeeeldig lenge nå? Noen som klarer å gjette hvilken video jeg mener?DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!4 kommentarer

Nå trenger jeg deres HJELP!

Søndag er den dagen hvor man nesten alltid kjeder seg, ser filmer, slapper av og bare gjør ingenting.  Jeg ble plutselig superinspirert til å starte en egen kategorie for ting dere spør meg om som jeg svarer dere på på video/i et innlegg hver uke. Dere kan stille meg spørsmål om alt fra styrketrening , til cheerposisjoner (Hvordan lære den posisjonen elle forbedre) og jeg svarer dere hver søndag. Les videre om du finner det du har lest over her interessant!

Siden de aller fleste leserne mine er cheerleadere og har bedt veldig lenge om flere videoer/innlegg om cheerleading så har jeg tenkt litt. Hva om jeg starter å skrive et innlegg/legge ut video en fast dag i uken? Vi kan si hver søndag da f.eksempel. Så denne tutorial tingen går ut på at dere requester ting innenfor cheerleading jeg skal lage en video  hvor jeg forklarer hvordan DU kan nå målet ditt eller så svarer jeg på det du lurer på. Det kan være alt fra hvordan man lærer spagaten, ulike cheerposisjoner, hvordan få høye hopp eller noe helt annet. Ingen spørsmål er dumme, husk det.

Jeg starter allerede med første innlegget/videoen imorgen;  Derfor trenger jeg alle tips jeg kan få av dere. Kommenter hva du lurer på og trenger tips og råd om i kommentarfeltet. Jeg blir veldig glad om dere kommenterer mange tips nå altså! Du velger helt selv om du vil spørre spørsmål/sende inn requests anonymt eller ikke :)

SKAL JEG STARTE MED DETTE HER HVER SØNDAG?

 DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!18 kommentarer

L.Ø.R.D.A..G

Hei ! Utrolig nok kom jeg meg opp og på trening til klokken 09:00 imorges. Jeg fikk ikke stort med søvn inatt . . Kom meg likevell opp, og fikk slept den tunge kroppen min inn i dusjen. Så ordnet jeg meg og kjørte til turnhallen. Jeg øvde kunpå  flikkflakk i dag, håper på å snart tørre å gjøre den på bakken uten spotter (En som ''sikrer'' passer på at du ikke skader deg). Så jeg tok vel sånn 300 flikkflakker, og jeg var ikke sliten etterpå engang. True story. Har fått skikkelig superkondis uten å gjøre noe somhelst. Neeida! Om dere ikke skjønte ironien i den setningen så vet ikke jeg altså haha. :)

Frokosten min i dag bestod av en skyr yoghurt, litt blåbær, linfrø med kesam og en kopp kakao. Tok kun bilder av det siste siden det andre hadde jeg slukt ned før jeg kom på at jeg måtte ta bilder til bloggen.  

 DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!10 kommentarer

Svar på spørrerunden

Sivilstatus? Singel

Hva er det du hater ved utseendet ditt? For å være ærlig så hater jeg alt ved meg selv . . Neida, veeeel. Jeg liker ikke så veldig godt lårene mine. Skulle gjerne hatt strammere og fine lår.

Hvilken skole skal du gå på neste år, skal du gå skole? Akademiet, eller det er hvor jeg har LYST til å gå men ja. It's kind of complicated.

Har du silikon? Forstår ikke hvorfor folk fortsatt ikke tror meg. Les mer om det HER.

Skal du ha dyr senere i livet ditt tror du? Ja, definitivt. Jeg skal kjøpe meg en hund, og kanskje et par fisker hehe.

Ønsker du deg kjæreste i nærmeste fremtid eller trives du som singel? Jeg må innrømme at jeg føler meg litt ensom til tider, nå som jeg er singel. Men jeg savner egentlig ikke å ha kjærste. 

Om du kunne dratt hvor du ville denne helgen, hvor ville du ha dratt? Jeg ville dratt på helgetur til New York

Hvor lenge kommer du til å bo i Ålesund? Det vet jeg faktisk ikke. Trives helt OK i Ålesund. Planen er å gå ferdig vgs, så flytte til en storby. Men hvor derimot, det vet ikke jeg. Om det blir utlandet eller Norge vet jeg heller ikke.

Er du og og espen fortsatt et par? Nei, det er ikke vi. Det ble slutt mellom oss for en god stund siden.

Hva ønsker du deg akkurat nå? Akkurat nå ønsker jeg meg en ferie til et varmt land som Hellas eller Spania! Er så lei snø, slapsk, regn osv osv.

Hvilken posisjon har på cheerleading? Jeg er sidebase.

Hvordan får du så langt hår? Er alt ekte? Noe er extensions og resten er ekte :)

Har du en gutt i kikkerten akkurat nå? Jeg vil ikke si jeg har en gutt i kikkerten akkurat nå . . Men det er en gutt fra skolen jeg gikk på som er ganske H-O-T, holder vel et øye med han ja ,hehe ^^

Hva drømmer du om å bli? Journalist eller sanger kanskje?  Eller, jeg vet ikke.. SÅÅ vanskelig å velge, skjønner ikke alle de som vet nøyaktig hva de skal gå eller jobbe med etter videregående. For meg er det så og si umulig å slå meg ned med et yrke som jeg ''skal'' bli/jobbe med. For øyeblikket er det journalistikk som er tingen, men hvem vet? Om et halvår er kanskje det helt uaktuelt... Wææ, vanskelig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere likte svarene, bare å spørre i kommentarfeltet om dere lurer på noe mer <313 kommentarer

GRAVIDMAGE

Typisk min uflaks at jeg er blitt syk to dager før jeg skal i konfirmasjon -.- Magen gjør vondt, det gjør vondt å gå og hver gang jeg reiser meg opp føles det ut som om at magen min skal eksplodere. Derfor ligger jeg i skrivende stund på ryggen med pcen oppå den lille ''babymagen'' min. Istad lå jeg rett ut på badegulvet mens vannet rant og nå ligger jeg i senga mi. Nettet suger her inne men ingen plass er deiligere å ligge å slappe av på enn under den varme dyna mi. 

Jeg skal likevell forsøke å svare på spørsmålene dere stilte meg igår i et eget innlegg senere. Men kan ikke love tre oppdateringer i dag, håper dere forstår 


DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits