Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Ante fred og ingen fare inntil...

..Åhh, nå har jeg vært så sykt forbanna i hele dagen. Magen min er kjempe vond og jeg har nesten ikke sovet inatt. For og toppe det hele  så våknet jeg og ante fred og ingen fare så kom jeg meg ikke inn på bloggen. Da altså! Jeg ble rasende og ante ikke hva jeg skulle gjøre, prøvde ut alle slags passord for og logge inn men ingen funka... Jeg sendte en e-post til blogg.no, og etter mer enn 7 timer med mailer at og frem mellom meg og de så fikk jeg min kjære blogg brukerkonto tilbake. Takk gud for det! Nå er alt bra, men jeg ble så redd, for jeg visste ikke om den var blitt hacket eller om jeg bare var glemsk. Men nå er det over og jeg kommer til og blogge som normalt. Tusentakk blogg.no for suveren service, og raske svar. Akkurat nå er jeg mest opptatt med og ligge i senga, hive i meg en svisk etter den andre, spise druer, drikke masse vann og synes synd på meg selv for at jeg er syk. FML, er ikke det det de sier? Hehe :) Jeg kunne ikke følt meg værre.. Huff.. Men da skal dere slippe og høre på mer syting, ha en fantastisk kveld verdens beste lesere!

Stem på historien min HER. Klarer vi mellom 1400-1500 stemmer I DAG eller innen kort tid? Jeg håper så inderlig det, men da må dere alle sammen der ute dele bidraget mitt ved og kopiere nettside adressa og lime den inn på bloggen deres, facebook eller twitter osv. Kom igjen folkens! Må si jeg er super taknemlig for og ha fått over 900stemmer på to dager.  Jeg har helt klart de beste vennene og de beste bloggleserne!! Er kjempe glad i dere ;-***

Tror DU jeg ble hacket?


 

Gå inn HER for og komme til nettsiden over.

Konkurranse hos Martine Kristine HER der man kan vinne Hair extensions. Meld dere på NÅ! :)
45 kommentarer

Vg listen - Topp 20

God kveld!

Her ligger jeg som en slask, gomler i meg godteri mens jeg ser på VG listen - Topp 20. Noen andre som også ser på det? Dagen i dag har vært den samme som alle de andre tidligere i uken. Jeg har ikke fått sovet om natta, også har jeg vært dødstrøtt på jobb -.- Always my luck, men men. Så jeg var på jobb i dag som dere sikkert skjønte og resten av dagen har jeg bare rydda og sett på tv og litt sånn. Kameraet mitt er utladda og jeg finner ikke laderen.. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre siden nesten alle venninnene mine har canon lader, tror ikke det er det samme, også må jeg jo nesten blogge..Huff, irriterendes, men jeg finner nok ut av det.

Nå er det ikke lenge til jeg får lønn og kan med god samvittighet ta piercing i tunga sammen med Marianne, om ikke hun trekker seg da(?). haha. Skjer da! Tror det er mer den andre veien hehehe. Nå skal jeg se på vg topplisten og kose meg videre resten av kvelden. Skal prøve og overtale kroppen min til og spise dagens første måltid.... Ha en fin kveld dere!

LES HISTORIEN MIN HER OG DEL DEN VIDERE! Veldig viktig! Må leses.Og vi elsker webcammax web bilder, right? 

Noen som vil kjøpe meg ny lader, eller gi meg sin?

Hva har dere gjort på i dag?

VINN 700,- HER23 kommentarer

Løp og kjøp betakaroten for bare 69,- ...

 '' Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og tilhører familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge.''

Bestill NÅ! Dette tilbudet varer bare en kort stund så skynd dere. For bestille betakaroten for bare 69,- inkludert frakt trykk på banneret under. Ordinær pris er på hele 278, så dette er virkelig et kupp til dere som vil prøve betakaroten for første gang, eller dere som allerede bruker det. Hvem vil ikke være brun og fin i sommer? - Dere kan også prøve biovita raskere brunfarge. Dere ser hva som er hva på bannerene under.

 Trykk på bannerene for og bestille! :)

Bruker eller har brukt betakaroten eller bli brun på 365? Hva er dine meninger om det?

Husk og stem på meg HERHERHERHERHERHERHERHERHERHERHERHERHER, og del det!! VINN 700,- HER :O8 kommentarer

Mammisen min <33

 '' Gratulere med dagen verdens beste mamma♥♥ Det er din dag i dag og ej håpa du he utnytta den fullt ut! Ej savna dej kjempe masse, spesielt i dag siden det er bursdagen din, og ej håpa ej snart fe sjå dej igjen mami, etter over 9års separasjon der ej he våre i Norge og du i Liberia/Guinea! Ej skulle ønske du kunne sjå ditte, og at du kunne sjå kor bra ej he det med alle dei kjekke vennane mine, skule, og ikkje minst framgongen min innen sang. Du he alltid villa at ej skulle bli sangar og ej skulle ønske du kunne sitte på fremste rad og høre mej synge på kvar einaste konsert, men det forstår ej at du ikkje kan. Ej akseptera det også, men ej berre savna dej så masse!! Du betyr kjempe masse for mej mammaen min, love you! ♥♥ Hilsen ynglingsdattera di hehhehe ^^  

# Ved og stemme her kan du hjelpe mej og få oppfylt drømmen min om og få treffe igjen mammisen og resten av ''gjengen'' (søskena mine ♥) etter over 9år. Trykk på ''STEM'' knappen nederst på dinne sida for og stemme: https://www.nyttbredband.no/ferieonsker/onske&id=4fec6eca5779a4fec6eca577dc4fec6eca5781e ''

Denne statusen skrev jeg nettopp på facebooken min og jeg ville dele den med dere her på bloggen selv om den er skrevet på dialekt. Jeg håper dere forstår litt da hvertfall. Og igjen GRATULERE MED DAGEN MAMMISEN! <333 Forresten hva sier dere til sangvideo av '' Long distance - Brandy'' i nærmeste fremtid? Her er den til dere som ikke har hørt den før:

Tuuusen hjertelig takk for alle stemmene og støtten. Dere rører meg med nydelige meldinger på blogg og facebook. Og ikke minst kjempe fine kommentarer. Tusentakk for støtten!! Det er godt og slippe og holde alt inne, uten fortelle det så mange. Jeg tror jeg har nesten 300 stemmer allerede og alt dette på bare 7 timer eller noe. Sykt!! Jeg vil bare si takk til alle dere som har stemt og som har delt både innlegget og bidraget mitt. Dere gjør meg så sykt glad, jeg blir helt overveldet. Vet liksom ikke hva skal gjøre av meg. Sitter her og leser kommentarer som får meg til og gråte og meldinger av venner som ikke engang visste dette. Dere skal vite at jeg har lest alt! Hver og en eneste kommentar, melding, brev og deling (som vennenene mine har lagt ut).

Det blir bedre blogging imorgen dere, det lover jeg. Vet bloggen har vært dårlig den siste uken og forsåvidt uken før.. Men jeg skal skjerpe meg og skrive om mer varierte ting, men da må dere komme med noen forslag da søtinger ;-*  Jeg blogger om det som interesserer dere, og da må dere nesten si hva dere liker og ikke. Hva skal jeg ha mere om da f.eksempel. for ha et spørsmål? Hva vil dere lese mindre om, og hva skal jeg skrive om.

STEM PÅ MEG HER til dere som ikke har gjort det <3

STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER

Hva synes dere om den nye headeren og det nye designet?6 kommentarer

Separert fra familien min som 7åring

Jeg vil dra til hjemlandet mitt (liberia) fordi jeg ble separert fra familien min som 7åring, for akkurat 9år siden. Nå er jeg 16 og har ikke sett dem siden. Hjemme i Guinea måtte jeg forlate mammaen min, 5 søsken og andre nære slektninger. Jeg ble smuglet sammen med tre fremmede som jeg aldri hadde møtt før. Jeg hadde kun møtt damen som er tanten min i virkeligheten(beste tanten ever <3 ). Jeg fikk en annen identitet, navn, pass og hele pakka. Jeg var bare 7år og forsto ikke hva som skjedde og hadde ikke noe valg. Jeg har allerede flyttet syv ganger bare her i norge og er akkurat nå under barnevernet, for jeg kunne ikke bo i et hjem der jeg ble mishandlet og utsatt for andre grusomme opplevelser av den såkalte ''pappaen'' min, så barnevernet tok over omsorgen for meg da jeg var 9år gammel.

I tillegg til alt dette må jeg leve med et pass der det står at jeg kun er 15år (97er) når jeg egentlig er født i 1995, og får det ikke forandret det uten og bli utsendt av landet. Jeg snakker nesten aldri med familien min siden det ikke alltid er mulig og få kontakt me de og det er så vanskelig de gangene jeg faktisk snakker med dem. Og høre mammaen min stamme og gråte fordi hun er så syk gjør meg kjempe trist. Mamma, lillesøsteren min Diamant og storebroren min har tyfus og malaria. Det er utrolig syke. Dødssyke faktisk.. Mamma er den sykeste av de, hun har tyfus, malaria, blodsirkulasjonen i kroppen hennes er dårlig, hun har migrene og andre småsjukdommer som dukker opp inn i mellom. Hun har hatt tyfus siden våren 2006 og er nå så dårlig at legene sier hun kan dø nårsomhelst. Hun har vært syk siden på 90tallet og har operert veldig mange ganger.

Jeg er bare 16 år og her i Norge.Det er ikke så mye jeg kan få gjort for og hjelpe når jeg ikke har en fast jobb eller nær familie som kan hjelpe meg. Jeg vil så gjerne treffe igjen mammaen min , som jeg elsker så utrolig høyt. Jeg savner henne hver eneste dag, og ville gjort hva somhelst for og få treffe hun igjen. Og dette er en fantastisk mulighet til og få treffe hun igjen, om jeg vinner denne konkurransen. Hun har faktisk bursdag i dag også, så jeg skal ringe henne og gratulere hun og fortelle at jeg har meldt meg på en fantastisk konkurranse som jeg håper jeg vinne. Dette er min historie og jeg håper dere vil stemme på mitt bidrag! :)

Dette er teksten jeg sendte inn til nyttbredband.no/ferieønsker. STEM HER!. Stem også på meg på nelly.com HER.

Jeg håper inderlig dere vil stemme på mitt bidrag og dele både dette ønsket og bidraget mitt på facebook, twitter, blogg og istagramen deres. Det hadde betydd så utrolig masse for meg!STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM HER STEM

Lag deg en bruker på 1-2-3 og tjen penger på din blogg her:45 kommentarer

Dagen igår med cheerjentene

Heisann :) Jeg er nok på jobb når dette innlegget publiseres, men jeg forhåndsskrev det igår, sånn at en veninninne kunne publisere det for meg. Siden jeg nesten ikke fikk blogget igår tenkte jeg og fortelle dere litt hva jeg gjorde på.

Jeg våkna rett før jobb, eller jeg ble oppringt to ganger men sovnet likevell. Så jeg forsov meg litt og kom fem minutter forsent til jobb. Ikke bra! Arbeidsdagen gikk veldig bra, ingenting ble knust. Har jeg fortalt dere at jeg er en klovn? Klarer ikke og la vær og komme borti ting og ramle de ned også ta det imot rett før de går i bakken haha. Det skjedde med BareMinerals hylla igår haha. Ingenting fallt ut eller ble knust. Fjooo!

Etter jobb og mye snakking i telefon med masse fremmede som ville bestille frisørtimer/hudpleietimer så dro jeg hjem der jeg såvidt rakk og skifte før jeg måtte videre til neste ''post'', nemlig cheer-trening oppå rollong bana. Koste meg der i over 4timer med de koseligste jentene! Her er litt av bildene som ble tatt mens vi var der, Angelica har flere men jeg har ikke fått snakket med henne ennå. Jeg fikk tilsendt et par fra Kine. Bloggen til Angelica kan dere kan finne HER.Disse søtingene hjalp meg med og dra opp bowen. Kine fikk akkuratt ikke bilde av da den var helt oppe, noen av gangene haha.
Stjal disse to jeg Angelica.

Hva gjorde dere på igår?9 kommentarer

VINN GAVEKORT PÅ 700KR!

Hvem vil vinne et gavekort på 700NOK? Jeg tenkte og ''spleise'' sammen konkurransen jeg har nå pluss denne. Så da kan dere vinne 700,- istedenfor 200,-. Hva sier dere til det? Jeg håper enda flere vil melde seg på denne konkurransen og til dere som meldte dere på den andre må dessverre melde dere på pånytt på denne. Sorry, men sånn er det bare :/ Gavekortet kan forresten brukes over hele landet så ikke bekymr dere for og ikke få brukt det. Vinneren blir kontaktet på mail så husk e-posten din. Om dere ikke følger reglene er dessverre ikke deltagelsen deres godkjent.

Regler for og melde seg på. JEG SKJEKKER OM DERE HAR GJORT ALT:

1. Stem på vesken min HER ved og trykke på stem knappen inne på siden. Det er ditt ansvar og selv se at du faktisk har stemt. Om ikke siden oppdaterer seg og viser 1 stemme høyere har du ikke stemt. Så skjekk ordentlig eller er du ikke med i konkurransen.

2. LIK facebooksiden min HER

3. Legg igjen fullt navn og e-post adresse.

STØRRE VINNERSJANSE:

Del dette innlegget eller skriv et innlegg om konkurransen.

Kommenter flere ganger, da har du større sjanse for og vinne.


Lykke til søtinger ;-*192 kommentarer

Ikke lengre jomfruer i nød, vi tar kontroll på vår egen kropp

Det en i mange år har sett på som det perfekte ytre har vert jenter med syl tynne bein, lår, midje og armer. Jenter verden over har lidd under hardt slanke press og stramme dietter. Nå har det endelig skjedd en forandring.
I tidligere år har jeg og mange av mine venner fått kommentarer fra gutter om at jenter ikke burde ha muskler, ikke synlige vertfall. Det at jenter hadde sixpack og biceps kunne føre til kommentarer om at de var mindre feminine og til og med manndig. Gutter jeg har møtt på har hatt en holdning om at jenter burde være små og nette, slik at de selv kanskje kunne virke som sterke og tøffe menn.

jeg vet selvsakt ikke om dette tilfeller gjelder alle, men jeg har i mange tilfeller fått kommentarer om at jenter ikke burde trene slik at de får synlige muskler..

Men endelig har det blitt en stopper på dette. Vi har tatt kontroll på vår egen kropp og er i full gang med og trene. Jenter trenger ikke lengre og se ut som jomfruer i nød. Å se trent og sterk ut er HOT!

Bilde sider verden over er i år prydet av veltrente jenter. Jenter som ikke lengre trenger og la være å spise for å miste både muskel og fettprosent. Jenter får nå endelig lov til og spise Sundt og godt for å få overskudd nok til å trene seg til den kroppen de ønsker. Vi kan og bli inspirert av bloggere men harde styrke program og kosthold noe som egentlig e vel og bra siden ikke målet lengre er og slanke seg, men å bygge opp kroppen sunn og sterk.

Girlpower slår til igjen og viser at vi jenter er i stann til å oppnå det vi vil, og vi kan ikke la noen stoppe oss fra og være det som er best for oss selv!

XXX IngridHåper dere likte innlegget, skrev gjeste innlegg for Laurie:))

Hva synes dere om teksten på bildet, Enig eller Uenig?7 kommentarer

Første jobbdag vel overstått!

Da var min første jobbdag hos Trudy's Pleie og frisørsalong vel overstått. Det gikk veldig bra. På forhånd før jeg dro skrev jeg dette i et innlegg som jeg ikke fikk publisert pågrunn av dårlig nett:

'' God morgen :) Min første jobbdag starter i dag og kjenner jeg gruer meg litt hehe. Jeg skal jobbe på Trudy's Pleie & Frisørsalong. Jeg har både gledet og grua meg til denne dagen. Trudy's Pleie og Frisørsalong ligger vedsiden av Kiwi mot byen, nørvegata. Jobb dagen min er på 5timer imorgen, det skal jeg nok klare. Om noen av dere tilfeldigvis er i nærheten er det bare og stikke innom og hilse. Det blir jeg bare glad for! ''

..Men da jeg først kom igang var det ikke så skummelt som forventet. Jeg fikk møte flere kjekke mennesker og jeg gleder meg allerede til work day number two imorgen. 

Valgfritt innlegg/video dere kommer ikveld, hva ønsker dere? <3 Kom igjen nå og kommenter et par forslag!Noen bilder av hvordan salongen ser ut:

 Har du også sommerjobb?

Hvilket innlegg/video ønsker du deg?

PLEASE STEM PÅ VESKEN MIN HER23 kommentarer

Stem på vesken min!

Mange av dere har sikkert hørt om veske konkurransen som er på nelly. Jeg har laget en veske der, som jeg er veldig fornøyd med, også lurte jeg på om dere versåsnill kunne stemme på mitt bidrag? Det hadde vært så sykt herlig og komme blandt topp 3 så jeg krysser fingrene for det. Men for at jeg skal klare det må dere hjelpe meg, ved og stemme! Stem HER.

TRYKK HER FOR OG STEMME!

Hva synes dere om vesken?10 kommentarer

Vinn spaopphold til verdi av 3500kr

/ Trykk på bildet for og delta /

- Dette må jeg bare si er en utrolig fin mulighet til og komme seg litt bort i ferien. Og ikke nok med det. En heldig vinner får velge mellom : Valgfritt spa etter ønske - Middag - Overnatting - Til en samlet verdi av 3500,-. Alt dette sammen med en person til. Spaoppholdet er nemlig for to personer. Det tar veldig kort tid og delta i konkurransen. Det er så absolutt verdt det om man vinner dette fantastisk spa oppholdet eller hva? - Kanskje det er akkurat du som stikker av med denne fantastisk premien(?).

Vinneren av konkurransen trekkes ved en tilfeldig loddtrekkning ut fra alle som har fullført undersøkelsen i konkurranseperioden. Du har mulighet for å delta flere ganger og dermed øke sannsynligheten for å vinne. Ansatte i Guava Media og deres nermeste kan ikke delta i konkurransen. Guava Media og deres advokatfirma fører tilsyn i til at premien blir overrukket når vinneren er trukket ut.

/ 18 aldersgrense /

 // Reklame men mine helt ærlige meninger... Ingen kommentarer

Som ønsket skal dere få...

VINN AMFI GAVEKORT TIL VERDI AV 200,- HER

Som dere har etterspurt siden april så skal dere få som ønsket: en treningsvideoblogg. Jeg tok meg mot og lagde en, ikke at den er allverden så bra men den viser ihvertfall et par treningsøvelser som jeg personlig synes funker bra for meg. Videoen ble kuttet halvveis så jeg fikk ikke vist alle øvelsene. Om dette er noe dere likte så si ifra i kommentarfeltet så blir jeg kanskje og gjøre det flere ganger og med enda flere øvelser.Spør i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, så svarer jeg enten i et innlegg på video. Husk og alltid og varme opp, selv før styrketrening - Press deg selv så hardt du kan og gi aldri opp - Tenk på drømmekroppen når du sliter som mest! 


Treningsinspirasjon:

 12 kommentarer

Tattoos

Bli medlem og start og tjen penger på DIN blogg i dag.

Jeg har da tatt tatovering. Skjer da. In my dreams maybe! Skulle ønske jeg hadde. Må tas når jeg blir 18.

Har du tatovering eller ønsker deg i fremtiden? - Om du ikke har men ønsker deg en fake som ser veldig ekte ut bestill fake tattoos HER. Frakt på bare 17NOK og de sender produktet innen 48timer etter bestilling. Sykt billig. Vurderer og bestille derifra. Dette er ikke et reklame innlegg bare tips. Så jeg er ikke sponset av faketattoos. :) 

Overraskelses innlegg/video kommer etterpå, noen som klarer og gjette hva det er? .... 

Husk og les dette superviktige innlegget HER. Dere kommer til og angre om ikke.19 kommentarer

Ble du helgens blogg?

Helgens blogg er noe jeg tror jeg kommer til og fortsette med i ihvertfall ut ferien, så får vi se etter det. Den kommer til og bli trukket hver søndag, men denne gangen ble jeg litt sen. 

- Etter mye grubling og tenking har jeg komt frem til at mammatilmia  er helgens blogg. Cassandra som eier denne bloggen startet livet som ung mor allerede som 16åring da hun og kjæresten ble foreldre til vakre Mia Catrin ifjor høst. Mia Catrin er snart 1år og det er stortsett hun Cassandra blogger om. Andre ting hun blogger om er produktanbefalinger, mote, konkurranser, vurderingsrunder og ikke minst er hun veldig flink innen bloggdesign. Hun har lagd mange imponerende design&headere til andre bloggere. 

mammatilmia.blogg.no kan dere følge hverdagen til Cassandra som ung mor. Bloggen er relativ ny men hun har hatt andre blogger før. Håper dere tar dere en tur innom bloggen hennes.

 

Leser du denne bloggen?

Hva synes du om helgens blogg, er det noe dere vil jeg skal fortsette med?8 kommentarer

Øverst på ønskelisten min

Hvite JC fra Nelly (Er utsolgt akkurat nå) Runawaydreamz shorts Vippeextension Skjørt fra Bik bok Tungepiercing på Tattoos

Sko fra Bianco Kamerastativ fra lefdal Kjole fra Nelly Fjernutløser fra Lefdal16 kommentarer

Dette MÅ alle lese!

.. Jeg tenkte jeg og tipse dere om en helt genial side. Nemlig http://www.letsdeal.no/. Jeg kom over denne siden da jeg var inne på Frida Henriette (LINK) sin blogg. Dette er en fin måte og få oversikt på den e-post av deals i nærheten av din by. Siden jeg f.eksempel bor i Ålesund da, så valgte jeg Trondheim som by da de ikke hadde Ålesund som alternativ. Du kan tipse dine venner om fete deals og hjelpe dem også med og melde seg inn i let's deal. Hvem somhelst kan melde seg inn, så man trenger ikke og ha blogg for og melde seg inn.

Nettsiden er enkel og ikke litt komplisert engang, man skjønner seg innpå der for og si det sånn. Jeg anbefaler den virkelig! Fra dag til dag er det deals fra vippeextension,deksler til øyemasker osv. Du velger selv hvilke byer du vil ha delas ifra. Håper noen av dere setter pris på denne anbefalingen ;-* Registrer deg HER og motta mange tilbud!

Slik ser nettsiden ut:

Meld deg inn HER4 kommentarer

Fin søndag

Det er godt og våkne og føle seg helt opplagt, selv om jeg ikke kom meg i seng før kl.05.00 i dag tidlig. St.hanktsaften feiringen gikk ikke som planlagt, men den var en helt ok kveld. Ting blir ikke alltid som man forventer men det er greit det òg. Jaja.. Har spist ostesmørbrød til frokost og nå skal jeg straks løpe i dusjen før jeg fortsetter og se på en utrolig bra danse serie på tv3. Utnytte 5minutters pausen til det fulle. Senere i dag blir det grilling sammen med gutten min og noen venner. Været er helt nydelig så dette blir bra!! Kan noen av dere forresten hjelpe meg? - Har noen av dere tips til blogger som har brae gratisdesign, jeg trenger virkelig et nytt. Jeg har funnet en header men har ikke funnet et passende design ennå. Hjelp meg noen.

Jeg tenker på og lage en liten, kort videoblogg men hva skal jeg videoblogge om? Det forslaget som blir foreslått mest i kommentarfeltet blir det som jeg videoblogger om.

 

Jeg stjal forresten skjorta di jeg Marianne ;-*Håper det er greit! Dere må da ikke glemme konkurranse min HER. Jeg trekker først en vinner når jeg har nok deltakere. Husk og les reglene nøye før dere melder dere på.7 kommentarer

Outfit 23.06.12

Jakke // Bik bok Shorts // Bik Bok Topp // Cubus Strømpebukse// Cubus

Hva synes dere om dagens outfit?

 

 8 kommentarer

Kan ikke akkurat si jeg misliker det ^^

- Så datanerd som jeg er så klarte jeg ikke og gå til sengs før i 5-6 tiden i dag tidlig. Jeg måtte bare nerde keeping up with the kardashians i over tre timer først, før jeg kunne gå til sengs. Der har dere meg. 

Plutselig var klokka allerede to da plutselig personalet ringte og vekket meg hehe. Det er grunnen til sen oppdatering. I dag er det selveste sankthansaften så jeg skal opp på hjemmet og grille me de andre ungdommene. Eller rettere sagt, 1 ungdom, resten er visst borte. Har blitt spurt av tre venninner også om jeg vil være sammen med de senere på kvelden i dag så det skal jeg kanskje også. Spørsmålet er bare med hvem av dem, men det finner jeg sikkert ut senere. Solen steker meg snart opp her jeg ligger på terassen og ''soler'' meg. Over 25 grader her i dag. Kan ikke si jeg misliker det akkurat! Digger når det er så utrolig varmt ute, at man kan ha på seg akkurat det man vil uten og fryse ræva av seg. Får bare se hva jeg blir og finne på senere i dag, er så lat at jeg vil bare ligge i senga hele dagen men det går jo ikke.

Så snill som jeg er prøvde jeg og være en flink blogger og ta bilder til dere, men jeg er i tullehumøret i dag så det ble bare useriøse bilder av hele greia. Merk dere bare!

 Joda, det er da meg når jeg ikke vet hva annet jeg skal gjøre haha. Dere skjønner tegninga right? Haha, er helt tulen i dag jeg! Nå skal jeg spise opp resten av isen min så vi blogges senere. PS! Dere kan gjerne kommentere litt mer enn dere gjør for tiden sløvingene mine ;-* Merker det godt på bloggmotivasjonen, at den minker bare mer og mer. Visst dere er flinke til og kommentere så er jeg flink til og blogge om temaer som dere vil at jeg skal blogge om også! - Ha en flott dag dere <3

Hva skal dere gjøre i dag? Har familien deres en spesiell tradisjon de bruker og gjøre hver sankthansaften? - Fortell!5 kommentarer

Spørr i vei på FS, nå har dere sjansen!

Jeg lar formspringen min stå åpen i et par timer. Jeg skal prøve så godt jeg kan og svare på alle spørsmålene som kommer inn. Kan ikke love at jeg svarer på de som blir altfor personlige men skal prøve så godt jeg kan. Dere har sjansen nå, tror ikke jeg kommer til og ha flere slike ''runder'' på en god stund. Anonyme eller ikke velger du helt selv, jeg svarer på spørsmålet ditt mest sannsynlig uansett :) Så spør om alt dere lurer på, så ses vi på formspringen min som er HERHERHER

Trykk HER for og komme inn på formspringen min. Husk konkurransen min HER.17 kommentarer

Vinn gavekort på 200,- , meld dere på!

For og komme til konkurransen trykk HERHER

btw..

 4 kommentarer

Vil du bli helgens blogg?

Vil du bli helgens blogg? Legg igjen bloggadressen din og jeg tar en tur innom bloggen din også trekker jeg en blogg som blir helgens blogg og får linking og et eget innlegg. Håper mange melder seg på. Lykke til alle sammen :)

 37 kommentarer

Da var dagen kommet..

Hei og god morgen dere <3

Da var dagen kommet.. Jeg skal til ortoped  på Medi 3 om en halvtime og jeg gruer meg veldig til og høre hva han har og si. Til dere som ikke allerede vet det så har jeg en skade i ankelen, kneet, ryggoverbelastning og en skade i nakken .... Så jeg tror han skal undersøke meg litt også ta røntgen og sånn. Om MR og sånn får jeg bare se hva han sier til. Snille personale blir så klart med meg dit, siden jeg ikkevil dra alene. Jeg tror det er i dag jeg får vite om jeg skal operere ankelen eller ikke. Når det skal gjøres osv. Jeg går jo på danselinje og vi har sånn ca. 17t dans neste år, og jeg skal gå på hip hop, jazz og cheerleading. Da må ankelen egentlig være fikset innen skolen begynner men nå er jo sommerferie og alt det der, så jeg vet ikke om jeg blir plassert bakerst på ventelista eller om jeg får enn hasteavtale. Håper på det siste men vi får bare se hvordan det går, krysser fingrene for operasjon! Ikke noe hvile greier i flere måner som har vært forslagene til legen min.. Wish me good luck!


Vil du lage header til meg? Trykk på bildet under :)7 kommentarer

Outfit og video før jeg drar ut

Kveldens outfit :

 

Shorts // Gina Tricot Singlett // H&M

Ha en fin kveld da dere!! // Hva skal dere gjøre på ikveld? 17 kommentarer

Varme

Jeg har forresten et ønske inne på headerplease.com. Vil du lage header til meg, så trykk på bildet under for og komme til siden :)
Hellu ♥
- Sen blogging i dag, men jeg har vært på hjemmet siden i 12 tiden, og da jeg våknet lå jeg bare og sleika sol en stund før jeg stakk opp på hjemmet. Gjorde egentlig ikke noe annet enn og slappe, av se på tv og snakke med noen barnvernsfolk da jeg var der oppe. Søte Marianne tok bilder av meg da jeg var der oppe så de bildene kommer lenger ned i innlegget. Deilig med noen bilder som ikke er selvutløser bilde haha. Hater det! For et nydelig vær det er her i Ålesund, det må jeg bare si. Liker! Men nå skal jeg spise middag, løpe gjennom dusjen og ordne meg før jeg drar til Emblemsanden med søteste Amalie og venninnen hennes ♥ Videoblogg og antrekksbilder kommer før den tid.
 
Mobilnerden Marianne♥
Hva skal dere i dag? // Husk konkurransen min HER


7 kommentarer

Poker

Om du er ute etter å spille poker på nett, men ønsker og gjøre dette på en trygg og sikker måte burde du ta turen innom Pokerlistings. Dette er verdens største side/guide for nett poker, dette er den siden som er mest pålitelig og viser til kjente pokerrom som Titan Poker, Betsson Poker og Betsafe Poker. 

Etter att siden ble startet i 2003 har over en halv million spillere benyttet seg av registrering tilbudet som pokerlistings kan gi. Siden gir deg tilgang til de beste pokerrommene og kommer med informasjon om det som er av nyheter i pokerverdenen og det ligger omtaler av de ulike nettstedene for poker spill skrevet av eksperter. I tillegg kan du finne eksklusive artikler med pokerstrategi og videoer av tidligere pokerspill der du kan ta opp tips og triks fra andre spillere.

Det er bygget opp til at du kan være pokerspiller på alle ulike nivå, pokerlistings finner noe som passer akkurat for deg. 

Så om du er interessert i litt spenning og spill ta turen innom Online Poker i dag!

Spiller du poker?5 kommentarer

Outfit 20.06.12

Husk og stem på Kristina Othelie HER, HER og HER

Shorts // Vero Moda Topp // Bik Bok Sko // ?

Hva synes dere om dagens outfit? // Meld dere på konkurranse min også, dere kan vinne et gavekort på 200. Trykk HER for og komme til konkurransen. Vil du være med i vurderingsrunden min så kan du melde deg på HER.23 kommentarer

To måner uten..

 

Åhhh, så deilig det er og offesielt ha sommerferie!!!! To måneder uten Prøver - Lekser - Bøker - Lærere - Stå opp dødstidlig - Og alt det drittet der hehe. Me like! Skal bli så godt med fri, sol, bading, strand, is og bare være ute sammen med venner. Jeg har selv mange planer i somer. Jeg skal blandt annet til Danmark, Oslo, kanskje Bergen, Turn''camp'', kanskje cheerleadingcamp om jeg ble meldt på igår og ellers skal jeg jobbe resten av sommeren. Gleder meg allerede hihi :) Hva skal du i sommer?

- God sommer alle sammen ♥♥9 kommentarer

Hjeeeelp!

Hei dere!Nå trenger jeg deres hjelp til og stemme på en venninne av meg. Hun har en sykt rå stil og jeg synes dere burde stemme på henne på individualbyjordan.com. Jeg kom først over denne konkurranse tidligere i dag da jeg så en venn av meg hadde delt et av bildene til Kristina på facebook. Da måtte jeg bare innom og ''vote''. Hittil har jeg funnet fem outfiter hun har lastet opp på denne siden, og her er mine tre favoritter.

Nr.1 HER Nr.2 HER Nr.3 HER  // Trykk på linken under bildene for og stemme på din favoritt. Du er en engel om du tar dei 2sek av livet ditt til og gjøre dette! // 

- Alle antrekkene fallt i smak hos meg, men nr.3 må nok bli min favoritt! Hvilken av antrekkene likte du best?

Skriv i kommentarfeltet visst du har stemt og legg igjen bloggadressen din, så stikker jeg innom bloggen din. Kanskje jeg blir din nye leser :) 

STEM STEM STEM!! Det går ann og stemme hver andre time så kom igjen nå folkens og stem! // Del gjerne dette innlegget også! //8 kommentarer

Outfit 19.06.12


Kjole // Bik Bok Armeband // ? Øredobber // Primark Belte // Primark Sko // Ingrid sine, er kjøpt i Paris 

Synes?21 kommentarer

Out with my babes ;-*

God kveld! Har ikke fått oppdatert dere før nå fordi jeg har vært på restaurant med Kasia, Thatianny og Ingrid. Vi bestemte oss plutselig for og dra ut og spise sammen tidligere i dag. Denne gangen bestemte vi oss for og dra på Egòn. Er trossalt nest siste skoledag i dag, og Kasia reiser til Polen på torsdag og er borte i nesten to måneder, så da måtte vi bare finne på noe kos en siste gang sammen! Kommer til og savne henne sinnsykt mye. Hun er så hærlig, humoren og latteren hennes er bare sinnsyk haha. Gonna miss you babe 

Pizzaen vi bestilte var kjempe god. Og etter at jeg og Kasia fikk spist opp isbitene våres så dro vi på en annen cafê. Husker ikke navnet på den, men det var isåfall veldig koselig da. Tok masse bilder til dere også. Nå skal jeg bare chille, så begynne og vaske leilighet. Huff, men det må jo gjøres det også en gang. Som vil si hver eneste tirsdag haha. For et ork.

Klemmer <3

 Jente mine, Kasie, Thatianny og Ingrid <3


Fineste bestisen min! <3333 Er ikke hun bare sykt nydelig?


Så hva har dere gjort på i dag da? 

Noen andre som ser frem til sommerferie? Husk og meld dere på konkurranse min HER  ( Vinn amfi gavekort til 200,- )12 kommentarer

Hot or not? - DD shorts

HOT OR NOT?13 kommentarer

VINN... Amfi gavekort

Hei og god kveld mine kjære lesere. Tusentakk for fine kommentarer på innlegget jeg la ut tidligere i dag. 

Og siden dere er så snille så tenkte jeg og gi noe i gjengjeld. En heldig vinner stikker av med et gavekort til verdi 200,-. Jeg tenkte på et gavekort som en fin premie for da kan man selv velge hva man vil bruke pengene på. Gavekortet kan brukes over hele landet. Håper dere likte premien!

!Les nøye! delta slik:

1. Lik  DENNE > facebooksiden

2. Legg igjen en kommentar med fullt navn og e-post INNI kommentaren.

3. Del innlegget på facebook, ved og trykker på Liker knappen nederst i innlegget.

- Alt ovenfor MÅ gjøres. Om ikke, så telles ikke deltakelsen din.  LYKKE TIL alle sammen! Vinneren blir trekt søndag, 24.juni.26 kommentarer

Outfit 18.06.11Shorts // Bik Bok Topp // Bik Bok Sko // Økonomisko

Så hva synes dere om dagens outfit? 

Vil dere ha konkurranse her på bloggen? Skriv et JA HERHER.

 // Nå må jeg løpe for og rekke ART oppe på hjemmet. Vi skal ha ART-avslutning på Burgerking tror jeg. Gleder meg ihvertfall. Ha en fin dag videre da dere ;-*30 kommentarer

Ble jeg virkelig smuglet inn i Norge som 7åring?

Jeg reposter et innlegg som jeg la ut her på bloggen i mars. Er btw med i en konkurranse hos Frida Henriette HER. Bli med dere også, dritt fet premie!- Mange av både leserne mine og venner av meg har spurt en del om familien min, hvordan jeg kom til Norge, hvor er familien min er nå osv. Så her kommer det en tekst om nettopp dette. Jeg deler den opp i 3 deler og her er den første.

25.mai 2003 dro jeg og mamma til parkeringsplassen utenfor sykehuset. Det var veldig varmt denne dagen. Solen skinte og jeg husket jeg hadde på meg prinsessekjolen min som mamma hadde kjøpt en stund før. Jeg elsket den kjolen. Den var bare så fiiiin og jeg følte meg kjempe bra i den. Dere kan tenke dere å få en så fin og dyr kjole som 7åring. Familien min var veldig fattig liksom, så dette var veldig stort for meg!!

Der stod han mannen som jeg hverken visste hvem var eller hadde sett før. Han så litt skummel ut. Bak han stod det en liten gutt som jeg antok måtte være sønnen hans. Gutten var litt eldre enn meg, tynn med krøllete afrohår. Han så litt redd og usikker ut. Bortenfor sto hun damen som mamma hadde fortalt meg at fra nå av var moren min. Jeg hadde truffet henne en gang før da hun kom på besøk til oss. Hun virket snill.

Jeg husker at onkel gav meg penger og en klem idèet han sa '' God bless you''. Mamma klemte meg like etter og sa hun kom til å savne meg kjempe mye, men at jeg ikke måtte bekymre meg for henne og resten av familien. De kom like etter, jeg skulle snart få se dem igjen. Rett etter satt vi oss i den store bilen og jeg vinket adjø til alle slektningene mine. Jeg hadde en dårlig følelse inni meg.

Der og da surret alle slags tanker rundt omkring i hodet på meg.. Men mamma hadde lovet en ting som var sikkert; vi skulle snart møtes igjen så jeg var ikke redd liksom. Dette hadde vi snakket om mange ganger i flere uker nå.. Jeg hadde ingenting å bekymre meg for.

Dagene gikk og vi kjørte og kjørte i den caravellen, jeg, ''mamma'' , ''bror'' og ''pappa''. Plutselig spurte jeg ''mamma'' om hun fortsatt hadde pengene mine, men tror dere ikke at hun hadde brukt de på mat til alle sammen hele veien mot flyplassen? Jeg husker hvor sint jeg var da hun sa det...


Dette er et bilde av noen av slektningene mine. Mamma i midten og lillesøster på venstresiden av henne. Brødrene mine er de to på hver sin side , min store søster på høyre side og svigerinnen min Yvonne som dessverre er død i midten av de. R.I.P! Min storesøster Rose, broren min Roland og min kjære avdøde lille bror Grandpa var ikke tilstede på bildet.

Meg

Neste del kommer om dere faktisk vil ha en? :-)

Hadde DU taklet en situasjon som dette? Å ikke få se familien din på nesten over 9år?

Lik og del gjerne innlegget.30 kommentarer

Konkurranse & Ting jeg kanskje ikke vanligvis svarer på

 Jeg åpner formspringen min for spørsmål i et par timer. Spørr om det du lurer på, anonym eller ikke - Du bestemmer. Jeg svarer på så mange spørsmål som jeg orker. Jeg svarer også på spørsmål som jeg kanskje vanligvis ikke svarer/har tid til og svare på. HER ER FORMSPRINGEN MIN!

Skriv JA i kommentarfeltet om dere har lyst - PÅ DEN FØRSTE KONKURRANSE HER PÅ BLOGGEN! Premien jeg har planlagt er veldig bra også! Nå mangler det kun og spørre dere om dere faktisk vil ha en konk her på bloggen? - Det kan hende konkurranse allerede kommer ved midnatt visst mange nok kommenterer et JA.

 

- Blogg.no ville ikke laste opp bilder så da tok jeg et fra facebook bare. Verdens herligste jenter <3 Elsker laget mitt!!

Bli med i Frida Henriette sin konkurranse HER.18 kommentarer

Outfit 17.06.12

Blogglisten Konkurranse hos Frida Henriette HER. Meld dere på!

- Huff.. Fikk tatt outfitbilder tiltross for piss regnet ute. For et drittvær det er her i Ålesund i dag.. Håper det går over fort, for nå vil jeg ha sommer og sol! Får sommerfugler i magen bare av tanken på at det er KUN 3 DAGER TIL SOMMERFERIE! Sommeren 2012 skal bli dritt bra, om den blir som planlagt - Danmarkstur med hjemmet, Oslotur for og feire nasjonaldagen min, Bergen for og treffe venner og jobbing på en frisørsalong. Kan ikke vente til den starter. Jeg starter allerede og jobbe den 25 denne månen, så det ser jeg frem til :)  Skal bli så sinnsykt digg og sove så mye jeg bare orker uten og tenke på at jeg må stå opp for og rekke noe. Unntatt jobb da seffølgelig. Men da skal dere få - dagens outfit;

 

Bukse // Bik Bok Jakke // Lindex Smykke // Husker ikke Sko// Fikk av søsteren, vet ikke hvor de er ifra

Hva syns dere?

Jeg selger en nydelig svart kjole HER Ikke glem bloggvurderingsrunden min HER

Blogglisten        Blogglisten         Blogglisten

 28 kommentarer

Salg av svart, nydelig kjole - Gi bud

# Kjole fra Bik Bok til 399,- .Størrelse M. Brukt en gang. Den er dessverre for liten til meg så kan ikkje bruke den lenger. - Gi bud! Den som byr høyest får kjolen. Kjøper betaler frakt selv. Ta kontakt på : laurinedeline@hotmail.com om du er interessert :) Så da er det førstemann til mølla!

Hva syns dere om kjolen?

Bli med i en konkurranse hos Frida Henriette HER. Sykt bra premie!13 kommentarer

Hull i tunga - Videoblogg

Uff.. Hvofor får jeg alltid et stygt bilde når jeg laster opp videoer. Kunne velge mellom 3 bilder og jeg skal love dere at dette var det fineste haha.

...Og ikke glem og meld dere på bloggvurderingsrunden min HER. Avsluttes når jeg har nok folk med, så del gjerne innlegget.

 

// Next up: 16 and pregnant maraton. Sesong 2 som står for tur. Suss og nuss fra meg til alle dere fantastiske blogglesere. Natta 14 kommentarer

Outfit 16.06.12

Topp // Cubus Hårpynt //  Bukse // Bik Bok Tubetopp // Bik Bok Smykke // Husker ikke Sko // Husker ikke Ring // Shappe i Sheffield Øredobber // H&M

Hva synes dere?38 kommentarer

Lørdags shopping

 


Vet ikke hva den flekken buksa er, så ikke spør haha.

- Heisann <3 Ville bare stikke innom for og ønske dere en fin dag før jeg drar på storsenteret for og shoppe. Det kommer en videoblogg til dere ikveld :) Trenger litt hjelp til noe!

Hva skal du gjøre på i dag?12 kommentarer

Outfit 15.06.12

Vinn goodiebag HERHERHER

Tar deg 2sek og melde deg inn. Absolutt verdt det. Lover :)

 Bukse // Cubus Singlett // H&M Armeband // Primark Ring // Husker ikke Sko // Husker ikke Belte // Bik Bok

# Hva syns dere om outfiten?

# Meld deg på vurderingsrunde min HER # Jeg vil lese din blogg HER # Sangvideo HER38 kommentarer

Sangvideo

Der kom den endelig ja. Sangvideoen dere har ventet på i sikkert en uke nå. Den har til og med blitt etterspurt på facebook hehe. Og da tenkte jeg bare at nå var det virkelig påtide og lage den. Så her er den. - Si ifra om dere vil ha flere sangvideoer her på bloggen, hvor ofte og hvilke sanger jeg skal synge <3

Dagens qoute: You miss me? Then find a damn day and come and see me. Pick up your phone and call me. Use your phone and text me. Make yourself show me , because saying that and then doing nothing to fix it, is pointless. 

#Synes? // Men da drar jeg om ikke så altfor lenge på cheer-trening. Outfit bilder kommer senere i dag. -Vi blogges! ♥

Meld deg på vurderingsrunden min HER Jeg vil lese din blogg HER Si din mening - Trenger hjelp HER23 kommentarer

Se hva jeg fikk i posten ...!

- Sist uke eller noe var jeg med i en konkurranse hos Vivian  der man kunne vinne det som er på bildet over. Og heldige meg vann det hihi.  Elsker mint farge neglelakken. Den skal allerede brukes i dagens antrekk senere i dag. 

Akkurat nå er jeg på skolen sammen med resten av klassekameratene mine. Vi holder på med et prosjekt vi har holdt på med i litt over en uke. Blogges litt senere i dag. Forresten så kommer ikke bildene av målene mine likevell. Eirin er borte fra skolen, har spysjuken stakkar. God bedring søta <3 Så da venter jeg til tirsdag med og ta bildene. Eirin skal nemlig være med på målene sammen med meg. Ekstra motivasjon hehe!! 

♥ Ønsker dere alle sammen en fantastisk fin dag! 

Bli med på vurderingsrunden min HER Jeg vil lese din blogg HER11 kommentarer

Outfit 14.06.12

Shorts // Gina Tricot Sko // Husker ikke Topp // Bik Bok Jakke // Bik Bok

Hva synes dere om outfiten?25 kommentarer

YOLO

I dag har vi hatt fri fra skolen men uheldigvis så ble jeg kjempesyk inatt og begynte og spy i dag tidlig. Magen min har vært vond i nesten hele dag. Tok Ibux og Paracet så det har hjulpet litt da. Ellers har jeg stortsett bare sovet. Oooog tatt på en klessvask, ryddet litt og spist chips. Masse chips. Nå skal jeg snart opp på heimen på et møte og jeg skal prøve og få blogget senere ikveld når jeg kommer tilbake igjen. Men her er noen bilde fra da jeg var uti sola istad og solte meg. Var deilig og komme seg ut av leilegheten for en gangs skyld. Eller jeg var bare så langt som på verandaen min, men dere skjønner hva jeg mener sant? Er ikke akkurat deilig og ligge i senga hele dagen liksom. 6 days to summer vacation!!!! Kan nesten ikke vente!!! 

- En videoblogg kommer ikveld. Hva skal den handle om? Dere bestemmer 

YOLO!! One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching! 

# Er det sol hos dere?

# Hva skal dere gjøre resten av dagen?

# Noen andre som gleder seg til sommerferie?

PS: Bilder av målene mine akkurat nå kommer imorgen. For da er jeg på skolen, har dansestudio og kan spørre en av venninnene mine om de kan ta bilder!22 kommentarer

Si din mening - Alle tips er hjelpsomme

 God kveld!

Jeg bare lurte på om noen av dere hadde giddet og legge igjen en kommentar om hvordan jeg kan forbedre bloggen. Da hadde jeg blitt super fornøyd. Gjerne tips om:

* Hva jeg skal skrive om

* Noen tips til noe nytt jeg kan starte med her på bloggen 

* Hva dere vil ha mindre eller mer av ( Outfits/ hverdagsinnlegg/ dans/ videoblogger/ Djupe innlegg /sminketips / anbefalinger /  konkurranser...)

 

osv osv. Dere skjønner. Det hadde betydd utrolig mye om dere bare hadde tatt dere et øyeblikk og kommentert :) Jeg vil jo gjøre bloggen så bra som mulig, og da trenger jeg deres hjelp også. Og tusentakk mine fantastiske lesere, for at dere kommenterer og kommenterer så mye fortiden. Jeg kjenner jeg gleder meg til og logge meg på bloggen hver eneste time omtrent. Er så koselig og få posetiv respons fra dere! ;-* Det gjør meg bare enda mer bloggavhengig hehe!

Hoff, nå skal jeg slappe av og se på serier på nett. Vi blogges etterpå!5 kommentarer

Tøyevideo - Lauriiee

Syneeees? Det kommer litt tekst under videoen så fort som mulig. Jeg sovna jeg skjønner dere. Så da jeg våknet var klokka 9 og jeg skulle vært ferdig med leilighetsvasken. Så den holder jeg da på med nå. Og for at dere skulle slippe og vente mer, så bare postet jeg videoen nu. Håper den er til hjelp :) Uten musikk og greier haha!

EDIT, her er noen tips som kan hjelpe:
16 kommentarer

Tøyevideo på vei

Hellu dere ;-* Tøyevideo på vei. Sangvideoen er også i boks, så det gjennstår bare og laste den opp på youtube. Det har vært flere i det siste, som har bedt meg om og lage en video der jeg viser tøyetips og tøyemetoder osv. Så da tok jeg bare og gjorde det i tidligere i dag. Opplastningen har kommet til 70% allerede! Så det blir ikke så altfor lenge til videoen er ute på bloggen :)4 kommentarer

Trening - If it doesn't challenge you it doesn't change you

I full gang med mageøvelser. Sommeren er rett rundt hjørnet og da kjenner jeg panikken komme for hver sekund som går. Så da blir det bare veldig mye trening før ferien starter. Hva ellers skal man gjøre liksom? Trives med og bare trene hjemme, orker ikke og dra på PULS for tiden hehe. Hater og ta buss og da blir det bare ikke noe av og dra på treningsstudio. Dagens motivasjon fikk jeg da jeg så dette sitatet på weheart it : '' If you're to lazy to workout, you don't want it bad enough!''. Senere ikveld skal jeg på grillings sammen med mange av klassekameratene mine, noe som jeg ser veldig frem til. Elsker klassen min! Og forresten så kommer sangvideoen så fort som mulig. Fant ut at payphone er altfor lys for meg på refrenget så da må jeg finne en ny sang. Kom gjerne med forslag. Jeg jobber iallefall med saken!.. Jaja..Uff.. Men da må jeg tilbake til treningen jeg holdt på med, men dere får ha en fortsatt strålende dag dere <3

Dagens treningslåt: 

Har du tips til noen gode mageøvelser? // Legg gjerne ved link til gode øvelser.

Hva har du gjort på i dag?

Vinn Jeffrey Campbell sko HER14 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits