Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

slutter å blogge : takk for meg !

. . . Haterne liker å påpeke alle feil de kan finne ved meg hver eneste dag, enten det er rettskrivingen min, magen min eller lårene.

 

Jeg orker bare ikke tanken på å legge ut bikini bilder og få kritikk for hvordan kroppen min ser ut i sommer. Denne sommeren skal nytes til det fulle, og dere hatere skal ikke få ødelegge den.

 

- Ja, jeg har tenkt nøye over valget mitt, blogg er ikke alt her i verden heller.

 

Kanskje jeg kommer tilbake igjen en gang, med 0% fett på kroppen, hvem vet? Vi får se etterhvert om jeg savner bloggverdenen. Akkurat nå trenger jeg en pause fra alt som heter blogg ihvertfall.

 

Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette men om dette blir mitt siste innlegg på denne bloggen så vil jeg bare si at dere er verdens beste lesere, takk for at akkurat du har lest bloggen min. Hver gang en leser har kommet bort på gaten og sagt hei og spurt etter bilde har vært helt fantastisk. Dere aner virkelig ikke!


Å bli kalt forbildet til noen må være den beste følelsen i hele verden! Takk for alt det fine dere har sagt til meg, denne opplevelsen har lært meg utrolig mye om meg selv og om andre mennesker.

 

- I love you all

 

Takk for meg.

 

 19 kommentarer

antrekksbilder + et lite spørsmål

dsffsf

 

Med tanke på at det tar så lang tid å ta antrekksbilder så legger jeg nesten aldri ut dagens antrekk lenger.. Men også fordi jeg føler jeg får lite respons fra dere hver gang.. 

Så hvis mange kommenterer i dette innlegget så skal jeg legge ut antrekksbilder oftere. Deal? Her er forresten bilder av gårsdagens antrekk, hva synes dere?17 kommentarer

Videoblogg, innkjøpsvideo

Hellu again! Da er det tid for videoblogg. Bedre sent enn aldri, er det ikke det det de sier? Her kommer hvertfall en videoblogg der jeg viser dere siste innkjøp. Sett på 820px for bedre kvalitet.

Hva synes dere om videoen?6 kommentarer

verdens verste dag!

Denne dagen har gått veldig raskt faktisk. Fikk tid til å sette meg ned å fokusere på bloggen først nå. I dag er seriøst min ulykkesdag, jeg klarte først å miste båten jeg skulle ta(måtte vente på neste i 1time), så klarte jeg å slette hele innlegget jeg skriver på nå to ganger og tilslutt mistet jeg middags tallerkenen min rett i gulvet . .

 

Det var den gode middagen liksom hehe. . Haha, skal slutte å klage, innkjøpsvideoen blir lagt ut etterpå ? følg med, så snakkes vi mer da :)

 

Hvordan går det med dere da, er det deilig med offisielt sommerferie eller?

3 kommentarer

don't cry, go shopping and get over it

Da ligger jeg langflat på sofaen etter nesten 4 timer på shopping. Fikk kjøpt meg en del nytt da, endelig! Jeg tenkte å spille inn en innkjøpsvideo ikveld som kommer ut på bloggen imorgen forresten.

 

Jeg har aldri noensinne redigert en video før, så vi får se an hvordan resultatet blir hehe, en gang må da være den første. Forresten presterte jeg å glemme fysiotimen min, smarteste meg slo av alarmen da den ringte istedenfor å trykke på ''slumre'' 

 

Noen som vil ha innkjøpsvideo?


Sneakpeak av innkjøpene . .9 kommentarer

svar på noen spørsmål

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?, du har forresten perfekt kropp! Ehm,vanskelig spørsmål. Jeg tror ikke jeg har noe på kroppen min som jeg liker spesielt godt haha. Kanskje fingrene mine? Neida, jeg aner ikke faktisk.

 

Holder du på med noen akkurat nå?Er du singel/i forhold? Singel

 

Hvilken leppestift bruker du?Jeg vet ikke hva den heter, men den er ihvertfall ikke til salgs lenger.

 

Hvor høy er du?1.68

 

Kan du ha treningsvideo? Maybe, om det er ønskelig så kan jeg vurdere det!

 

Når kommer cheervideoen? Så snart jeg har redigert den ferdig.

 

Leser du alle kommentarene som blir sendt inn? Jupp, og jeg er sååå takknemlig for at dere leser bloggen min og kommenterer!!

 

Ikke for å være frekk men du har kind off lagt på deg litt.. masse..i det siste. Hva spiser du egentlig . .? Jeg spiser som jeg alltid har gjort, beklager om det plager deg at jeg har blitt tykkere. . Jeg kan ikke noe for at jeg ser ut som jeg gjør, men såklart så har jeg lagt på meg litt. Men hva så?

 

Hvilken linje har du søkt på til høsten? Media

 

Var det vondt å ta hull i tunga? Nja, fra en skala fra 1-10 kanskje 2. Det gjorde i grunn mest vondt etterpå.

 

Hvor ofte fester du?1-2 ganger i året. Hehe, neida. Kanskje en gang i måneden?

 

Hvor er den hvite toppen ifra? Den er fra Cubus

 

Hvor mye veier du, har alltid lurt på det? ALT FOR MYE!

 

Hvordan trener du og hvor ofte?Jeg gjør armhevinger, planke, knebøy, sumosquasts og alt det der, og jogger. Trener omtrent hver dag men varierer hva jeg gjør fra dag til dag.

Lurer dere på noe mer?Spør meg i kommentarfeltet.11 kommentarer

dagen derpå (hemmelig frieri, kakekrig og nakkeverk)

Igår/i forgårs om jeg kan kalle det var det så var jeg i bursdagsfest. Vi hadde kakekrig, harlem shake og mye mer, utrolig gøy! Festen varte fra halv 10 lørsdags kveld og frem til 5-6 tiden neste morgen . . Jeg hadde det utrolig morsomt/gøy/sprøtt/hyggelig.

 

Nakkeverken og hodepinen morgenen etter derimot var ikke så morsomt . . Følte meg helt dø ? Vi danset nemlig til whip my hair og dere kan se for dere meg midt på dansegulvet som slengte på håret hit og dit, opp og ned, OVERALT hehe. Jeg fikk til og med et hemmelig frieri iløpet av kvelden, jeg holder fortsatt på å tenke ut hva jeg skal svare. Neida! 

 

Jeg svarte såklart nei, dere kjenner da vel meg hehe.Nå skal jeg spise blåbær og kesam mens jeg ser på 1 episode av en ny sesong av top model usa, på tv3.

11 kommentarer

Formspring - Follower alle tilbake igjen

Jeg regner med dere alle vet hva formspring er, jeg har nå laget meg en bruker der hvertfall.Tenker å ha formspringen min åpen 1-2 ganger hver 14 dag der dere kan stille spørsmål anonymt om hva enn dere måtte lure på. Jeg kommer til å skrive her hvilke dager det blir hver gang forresten.


Still meg spørsmål ved å søke opp lauriieyei eller trykk heer. Jeg holder den åpen frem til kl.16:00 imorgen. 

Har noen av dere formspring? Follow meg så følger jeg dere tilbake igjen. 10 kommentarer

Gårsdagens antrekk

Hva synes dere?33 kommentarer

Cheer oppvisning

Nå skal jeg til å dusje før jeg skal i selskap til en venninne av meg, jeg skal ta

bussen helt til Volda faktisk,1time og 30minutt i buss, yey!! Huff, hehe. Men jeg tenkte å blogge før jeg drar. I dag var jeg å så på en av stuntegruppene på laget mitt, de opptrådte på Rollon banen i pausen, de var såååå flinke! Tickup, fremlengs

salto og dobbel twist var noen av stuntene de gjorde.

 

Jeg skal redigere videoen etterpå, den kommer ut så fort som mulig etter det.

Amalie, Mari, Lina og Stine

Meg som sidebase, Amalie som hoved, Mari bak og Lina som flyer

Lina og Stine

Amalie (hoved), Stine (Side), Mari (bakbase), og Lina som flyer

Amalie og Mari17 kommentarer

bilder fra igår

God morgen! Kvelden igår var sykt koselig! Mange av jentene på laget var på Egon og feiret Lene sin bursdag.

Bortsett fra at det var en rar mann som kom bort til bordet der vi satt og sa ''hei'' til hver og en av oss, så koste jeg meg haha. Han ga seg ikke før vi sa hei tilbake igjen heller hehe. W-E-I-R-D. Men herregud, så glad jeg er for at det er helg igjen, skal bli så avslappende å bare ligge å daffe, freeeeem til jeg skal i selskap i kveld hvertfall.

Er det noen som vil ha bilder av antrekket jeg hadde på meg igår forresten?


Mari og Iselin

Mari <3 

Meg og Iselin
Mari og Meg9 kommentarer

Dette må seriøst stoppe, helt hårreisende . . !!

Kroppspresset i samfunnet i dag er helt ENORMT. Jeg kjenner på det hvert minutt av hver dag som går, og gud så slitsomt det er! Det at toppblogger oppfordrer jenter ned i 10års alderen til å slanke seg og gå på dietter er bare helt sykt!

Det er egentlig utrolig synd at samfunnet har utviklet seg til å bli sånn som det er nå . . Alt oppstyret rundt hvordan få sommerkroppen er bare helt vanvittig dette året.

Hvem skulle tro at 2013 skulle bli det offisielle kroppspress året? For det er faktisk akkurat det det er. Sommerkroppen 2013 kan bare ryke å reise ? Nå er jeg nå er jeg så forbanna lei av alle stemmene i hodet mitt som sier'' ikke spis, da blir du feit og det vet du.''

 

Bilder av syltynne modeller og visse toppbloggere gjør meg trist hver eneste dag. . Sannheten er at jeg har en helt annerledes benbygning, og kan ikke oppnå en sånn kropp som VS-modeller. Det er surt, men sånn er det bare.

Men for all del : Les nå disse bloggene og se på disse thinspo bildene og prøv å etterligne det om du vil ha spiseforstyrrelser. Jeg synes ikke det er noe fint ihvertfall , sorry ass men nå må vi være realistiske her.

Hvor fint er det egentlig å ha utstikkende kragebein, rumpeballer på størrelse med en tennisball og lår som kunne vært byttet ut med et par fyrstikker? Setter det litt på spissen men dere forstår hva jeg mener sant?

Det er stor forskjell på å sulte seg for å bli tynn enn å være født slik. Det er to vidt forskjellige ting, dette innlegget er ikke til alle dere som har høy forbrenning og vanskelig for å legge på dere. Må bare få sagt det!

Jeg skal likevel være så ærlig å si å innrømme at jeg ofte tar meg selv i å søke opp ulike dietter og ''how to lose 20pounds in 2weeks'' på youtube, og thinspo bilder på tumblr.

Sosiale medier har tatt over hjernene til oss mennesker, det er ihvertfall min teori så lenge haha. Kropp, vekt, utseende er ikke alt her i verden, når skal vi forstå? For hvordan skal alt dette kroppshysteriet ende om vi fortsetter sånn som vi gjør nå?

Det er totalt uoppnåelighet for meg å for eksempel prøve å leve opptil å få en kropp som Suzanne Svanevik. Noen vil sikkert synes at dette innlegget er provoserende og dere er fri til å slenge igjen så mye dritt dere vil til meg i kommentarfeltet.

Uansett, alle mine kjære lesere der ute : Husk at dere er vakre alle sammen, aldri la noen fortelle dere noe annet!! Alle kan ikke se like ut! Hvorfor ikke bare akseptere seg selv?

Mitt personlige mål er å se lykkelig ut, ha det bra med meg selv, og føle meg bra. Jeg vil så gjerne slippe den dårlige samvittigheten jeg ofte får om jeg har på for mye smør på brødskiva for eksempel.

Er det andre der ute som kjenner seg igjen?

 

Det er tusenvis av jenter som trenger å få lese det som står i dette innlegget, plis hjelp meg å dele det videre! Trykk ''liker'' så ''del'' unde her.18 kommentarer

tilbake + litt innkjøp

Beklager såååå mye for at jeg ikke har blogget, nettet har vært av og på de siste tre dagene. . .Men nå er det fikset, jeg har savnet bloggen skikkelig hehe. Nå holder jeg blant annet på å skrive et innlegg om kroppspress ? Som publiseres på bloggen ikveld/imorgen, så føøøølg med!

 

Kjøpte meg to ting da jeg var i byen, så her kommer de. Senere skal jeg på Egon med jentene for å feire Lene, så nå må jeg ordne meg. Ha en fin dag videre alle sammen <3

 

Har dere savnet meg eller hehe?
* Tubetopp fra Vero Moda , falske øyenvipper fra H&M *12 kommentarer

topp og intervju med Selena Gomez

Gud så lenge det er siden jeg kjøpte meg et topp blad!! Før leste jeg det fast, men nå er det sikkert 1 år siden sist gang hehe. Andre som leser topp, hva synes dere om det isåfall?

 

 

Jeg var i byen med Ingrid istad og kjøpte litt nødvendige ting, også har jeg ligget ute i solen og i et par timer også, deeeeeilig! Men nå må fortsette å lese om intervjuet til Selena Gomez, snakkes!

12 kommentarer

Hva jeg bruker på leppene mine

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet i kommentarfeltet og i virkeligheten: Hva bruker du på leppene? Og nå skal jeg fortelle dere det :


Først tar jeg en helt vanlig eos på leppene, den kan kjøpes overalt som dere sikkert vet : cubus, h&m, lindex osv.

 Så bruker jeg en brun leppestift over der igjen. Jeg fikk den av en venninne for flere år siden, butikken den kommer fra er nedlagt dessverre.

 

Fargen er utrolig fin på, passer meg perfekt. Oppå der igjen tar jeg på en lipgloss som kan kjøpes på trudy's hudpleie og frisørsalong i Ålesund. Den er litt dyr, men er absolutt verdt pengene. Og det er egentlig alt jeg bruker på leppene mine.

 

På bildet under kan dere se resultatet når jeg har på meg alle tre produktene:

15 kommentarer

Mine mål frem mot sommeren . .

Så var det mandag igjen da, ny uke og nye muligheter er det ikke det det de sier?

 

Joda, jeg får vel starte med å trene til sommerkroppen denne uken,haha. Litt sent å starte kanskje? Jeg har uansett lagt meg små mål hver uke frem mot midten av juli som jeg satser på å klare. Noen av målene mine er for eksempel at jeg kun skal spise godteri en dag i uken, kun drikke vann, gå ned noen kilo og trene 5 ganger i uken..

 

Tror dere jeg klarer det? Må jo nesten det når jeg stadig vekk får høre hvor FEIT jeg har blitt hehe :) Nå skal jeg drikke tre glass vann og spise en gulrot (neida, håper dere skjønner at jeg bare tuller.)

 Del gjerne dette innlegget videre.13 kommentarer

Dette gjør meg gal . . .

Hei hei folkens!

 

Først vil jeg si tusen takk for alle forslagene dere sendte inn på innlegget under. Jeg har blant annet et innlegg om kroppspress og et om sminkeprodukter på lur, som kommer ut på bloggen neste uke. Det er bare å følge med!

 

Som dere forhåpentligvis har lagt merke til så er jeg gal etter kjoler. Jeg vindus shopper stadig vekk for å si det sånn. Nå som sommeren nærmer seg så må jeg vel bestille meg et par kjoler fra nelly også.

 

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder av min absolutt favoritt kjole. Jeg har valgt å kombinere kjolen med en svart skinnjakke på bildene under, i håp om at det ikke skal bli too much men samtidig ikke for kaldt å gå i. 


Noen mener kanskje at leopard mønster er helt ut, men jeg personlig elsker det! Hva mener dere? Er kjolen over hot or not?10 kommentarer

Nå må dere hjelpe meg her . .

Tenkte bare å si at ja jeg lever. Blogglysten har ikke vært helt på topp, og da blogger jeg rett og slett ikke. Men jeg skal prøve å blogge bedre fremover, det lover jeg!

 

Jeg har hatt en dårlig uke og de siste dagene har vært crap om jeg skal si det rett ut. Men sånne dager har vi vel alle?

 

Uansett, det jeg vil frem til med dette innlegget er at jeg trenger ideer til ting dere vil lese om, forslag til innlegg. Jeg vil så gjerne blogge bra for dere, er det noe spesielt DU vil lese om? Jeg vet dere er innom og leser, pliiiis legg igjen et pip også hehe.

 

Del gjerne dette innlegget videre!20 kommentarer

10 ting jeg hater - Hater dere noe av det samme som meg?

Nå kommer et innlegg som er EKSTREMT etterspurt, jeg har aldri skrevet et lignende innlegg før heller. Håper dere liker det! Kanskje jeg lager en del 2 på video til og med, hvem vet? Så kommenter under om dere vil det da. Here you go!

1. Når du er ute med venner og dagen etter spør ALLE om du kan sende de bildene som ble tatt dagen før. Huff...

2. Blogglesere som kontakter meg på facebook og prøver å få meg til å styre bloggen min annerledes. For eksempel ved å si at jeg ser stygg ut uten sminke. Herregud, er du seriøs med meg nå!?

3. Gutter som bruker unnskyldingen '' Du er alt for ung for meg.'' forså å kutte all kontakt istedenfor å slå opp på en ordentlig måte. Både du og jeg vet at den egentlig grunnen er noe helt annet, så hvorfor i alle dager gidder du da å i det hele tatt å finne  en  dårlig unnskyldning som det der? 

4. Folk som er super trege i køen på butikken når jeg skal rekke en buss. Da blir jeg sååå irritert. Jeg blir helt fra meg og tenker sånn '' Ehm, unnskyld meg men.. Jeg vil bare betale denne tygissen og fantaen, også ta bussen. Ikke står her å stirre på deg hele dagen.

5. Når du har penger og finner absolutt ingenting å bruke dem på. Men når du blir blakk så føles det om det er salg/ulike tilbud overalt, og klærne på bik bok bare skriker '' kjøp meg Laurie''. Det er noe av det verste jeg vet om.

6. Når nettet slutter å fungere, trenger jeg å si noe mer?

7. Folk som alltid er positive. Det takler jeg bare ikke, det går faktisk ikke an å tenke positivt i alle situasjoner, og det vet du også. Så ikke gidd å argumenter engang :)

8. Folk som skriver hva de gjør til alle døgnets tider på facebook. Altså statuser om hva de spiser til middag, at de sover middag, har kosekveld og at de legger seg. Jeg trenger faktisk ikke å se statuser om hva du gjør hver eneste dag . .

9. Jenter og gutter som legger ut et nytt profilbilde og skriver under : '' midlertidig''. Hvorfor skriver folk det? Du valgte bildet, og lastet det opp, så sier du at bildet ''kun'' er midlertidig!? Du kunne like gjerne skrevet : '' Jeg prøver egentlig bare å sanke likes, plis lik bildet mitt er du snill.''

10. Bedrevitere . . Folk som tror de vet alt og er verdens smarteste. Og i tillegg  de påpeke alt du sier/gjør om de mener det er feil.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Og hva hater du?


- Del gjerne dette innlegget videre.27 kommentarer

Gratulere med dagen, Amalie

I dag er Amalie 18 år. Dere husker hun sant? Det er hun, jeg og Ingrid som skal lage må gjøre video. Vi var ute å spiste på restaurant sammen, alle vi jentene, kjempe koselig!

Ellers vil jeg si at du er verdens beste jente Amalie, du er så utrolig god hjertet. Du gir alle en sjanse til å bli kjent med deg, og det er det jeg elsker ved deg! Du er utrolig snill, husker da jeg overnattet med deg sist. Vi la ikke oss før neste morgen, plapret i vei om alt mulig, jeg har det alltid så gøy når jeg er sammens med deg hehe. Uansett, jeg kunne ikke ha blitt venn med en bedre jente enn deg, du er så fantastisk!  

Gratulere så masse med dagen fine deg! <3 Jeg håper du får en super dag! Lykke til med tattoen. GLAD I DEG! hahaSøta :)

9 kommentarer

Hva skal vi videoblogge om? Videoen kommer ikveld!

Det er mange som har etterspurt ulike videoblogger og vil at jeg skal videoblogge oftere. Ettersom Ingrid er på besøk nå så tenkte vi å lage en videoblogg til dere. Den kommer ut ikveld, mest sannsynlig. Jeg skal lover dere at jeg skal bli mye flinkere til å videoblogge om dere blir enda flinkere til å kommentere, er det en god deal eller?

Hva vil dere at jeg og Ingrid skal videoblogge/snakke om, still gjerne spørsmål dere vil ha svar på så svarer jeg i videoen etterpå. - Kom med masse bra forslag nå! 

3 kommentarer

spent..spent..spent..

Hei! Etter at jeg har trent hver dag i nesten 5 uker nå, så hadde vi cheerleading uttak imorges. Hun ene treneren smilte ihvertfall da jeg var inne, håper det betyr at hun så at jeg gjorde mitt aller beste. Vi får vite hvem som kommer inn på ikveld, gruer meg litt . . Håper det beste, wææææ.. Tror dere at jeg kommer med eller?

En av verdens største cheerleadere, Gabi Butler <3 

 
Skjekk forresten ut bloggen til venninnen min Hanna HER.11 kommentarer

Inspirasjonsbilder

Slike bilder som det over inspirerer meg så sinnsykt mye. Liker dere sånne inspirasjonsinnlegg forresten?19 kommentarer

HJEMME

Da er jeg hjemme igjen fra avslutningen. Junior 1 og 2 kjørte kjempe bra, og de hadde nesten ingen fall mener jeg på(?), vi seniorene hadde litt uflaks her og der men sånn er det bare. Heldige meg fikk med meg masse kake hjem, nam nam. Nå kan jeg bare si hade til sommerkroppen 2013 hehe . .

Nå skal jeg øve en siste gang på alle styrkekravene til uttaket, vi snakkes. Del gjerne dette innlegget videre.


10 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits