Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Endelig....

er jeg hjemme igjen. Har ikke vært hjemme i leiligheten min siden klokken to i dag. Jeg har vært og ordnet mye rart til turen så da har jeg ikke blogget, så da vet dere hvorfor jeg ikke har oppdatert dere.

Det første ærendet jeg var ute og gjorde var og kjøpe meg en minnekort for og kunne ta bilder til bloggen. Jeg kjøpte meg et minnekort på 8GB på Expert, helt passe. Etter det dro jeg og Anja på Mccern og kjøpte oss mat som vi spiste i bilen, mens vi snakket om ferien som jeg har forann meg. En uke i Danmark med hjemmet, noe jeg tror ikke blir noe av likevell. Eller rettere sagt; Jeg blir ikke en del av den ferien tror jeg. Så snart jeg fikk ned den siste nuggeten kjørte vi avgårde hjem til meg sånn at jeg fikk tatt med meg pcen og kameraet opp på hjemmet for og sende inn meldekort og litt sånn annet. Dette ble glemt raskt siden vi da plutselig skulle dra på Moa så fort som mulig etter lapping ( Lapping er et lite møte som hjemmet har kl.4 hver dag). Derfor må jeg nå sende inn meldekort selv, noe jeg selv ikke får til..Men det skal nok gå bra!

På Moa kikket vi i butikker og jeg og Marianne fant oss noen fine bikinier. Bilder av det jeg kjøpte kommer under. Moa turen gikk helt passe og endte med litt dårlig humør og suring fra min side.. Og nei jeg har ikke glemt at jeg lovte og ta bilder av piercingen. Det kommer i et eget innlegg nå ikveld. Jeg må bare få tatt bilder først. Stay tuned ;-*


Dette over var noe min super snille sjef ga meg i ''sommergave'' tidligere i dag. Er ikke hun bare kjempe snill? Hehe. Jeg skal nemlig ikke jobber der mer i sommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bikiniene er fra Lindex, pris husker jeg ikke siden de var på salg. Kvitteringen har jeg heller ikke.

Thumbs up for shopping og rett hjem for og tøye scorp og oversplit.29 kommentarer

''Siden livet mitt er så jævla interessant!''

Heisann, nå skal dere få høre litt om dagen min siden dere liker og lese om mitt liv som er helt A4 haha!

I dag våknet jeg ganske tidlig (8), så sovnet jeg igjen etter at jeg snakket med personalet. De skulle ringe på igjen men dette skjedde aldri. Da jeg tilslutt kom med opp et par timer senere uvitende om hva klokken var rakk jeg ikke jobb -.- Isteden dro jeg på moa , siden det uansett var da uansett var forsent og dra på jobb, og så på hva som var i butikkene og sånn. Jeg fant mye jeg likte som var på salg men kjøpte ikke noe.

Forresten så har jeg endelig fått lønn nå. Var helt oppi skyene da jeg så at lønnen hadde kommet inn på kontoen min. Gud som jeg strever med og skrive bokmål. Kan jo ikke forskjellen på det og nynorsk.. Skriver jeg mye feil dere? Jeg mener det sånn helt serriøst, jeg klarer ikke og skille bokmål og nynorsk lengere. Hvorfor vet jeg ikke.

Men over til noe det jeg skulle fortelle.. Ehm, ja da jeg var ferdig og kikke på moa dro jeg på McDonals og kjøpte meg softis også tok jeg bussen til byen. Jeg var på et par butikker først, traff en kompis også dro jeg for og ta piercingen jeg omtrent skalv for og slippe haha. Jeg grudde meg noe sinnsykt men det hele gikk heldigvis veldig bra.

Da jeg kom inn på Tattoos tok jeg på meg sånne plastiskposer på bena, noe alle kundene som kommer inn må gjøre. Så satt jeg meg godt ned i den svarte skinnsofaen, tok opp en tatoveringsbok og så på bilder av råe tatoveringer. Etterhvert var det min tur og lede atmed kassen så da tok jeg omtrent musesteg bort til kassen for og spørre med den lyseste og mest sjenerte stemmen min '' Jeg lurer på om jeg kan få ta tungepiercing?''. Hun bak disken svarte at det kunne jeg men at jeg måtte vente i ca.10 minutter før det var klart. Og rett inn i et hus&bolig blad var jeg. Så på nydelige kjøkken og stuer hehe. Jeg fant drømmekjøkkenet mitt tror jeg haha.

Etterhvert skrev jeg under litt forskjellig, snakket med hun ett eller anna på T. Husker ikke navnet hennes, om rensing, etterbehandling osv. Så fikk jeg gå rundt disken og baki der og sette meg ned i en behagelig svart stol. Den var god og ligge i hehe. Så ordnet hun alt klart også tok hun hullet. Jeg lagde ingen lyder, grimaser, jeg rykte ikke til meg tunga you name it. Ingenting. Jeg sat helt stille til min forbauelse. Ble helt sjokker over meg selv. Så det hele gikk greit, men først da jeg kom hjem merket jeg at det gjorde vondt og sånn da. Men det går bra, man må lide for sjønnheten er det ikke det de sier haha?

Jeg klarte og stappe i meg nudler på den rareste måten ever. Angrer på at jeg ikke filmet mitt første måltid etter jeg hadde tatt hull i tunga.. Dere hadde serriøst ledd dere ihjel om dere så alle metodene jeg brukte for og få nudlene forbi piercingen UTEN og få vondt haha. Jeg så nok ut som en gorilla der jeg satt og trykte i meg bit etter bit. Fikk alt ned sakte men sikkert hehe. Ellers holder jeg på og knaske på noen knekkebrød mens jeg ser The bad girls club akkurat nå. Jeg håper dere liker når jeg nå endelig skriver hverdagsinnlegg som dere har etterspurt! :) Siden livet mitt er så jævla interessant som en anonym person sa haha! Yeah right. Bilder av piercingen med speilrefleks kommer imorgen, må få kjøpt meg nytt minnekort! Dette er også grunnnen til at dere ikke har fått videoblogger/outfits osv nå i det siste.

Her er forresten bilder av det nyeste innkjøpet mitt:


Smykke fra Bik Bok til 19,-


Skjørt fra Bik Bok til 49,-

Ha en kjempe fin kveld alle dere fantastiske leserne som leser bloggen min hver eneste dag. Setter kjempe stor pris på det!9 kommentarer

Da har jeg tatt piercingen :O

Heia everyone :-D Wææ, nå er det tid for videoblogg, med youtube-webkamera kvalitet. Jeg vet det sucks men bedre enn ingenting right? Nyt videoen haha! Håper dere forstår hva jeg sier selv om det hakker litt og kvaliteten på videoen er ræva...! Stanga jeg har nå er såpass lang at jeg ikke engang klarer og snakke tydelig så dette er da grunnnen til at jeg høres veldig rar ut hahah!

Så passer jeg eller passer jeg ikke med tungepiercing?15 kommentarer

Er det ikke nok og si !NEI!?

Jeg så denne videoen for en stund siden og valgte og forhåndsskrive et innlegg om dette. Aner dere alle sammen hvor på tryne det norske lovverket er når det kommer til temaet voldekt? Ifølge loven er det kun en voldekt om personen som utfører voldtekten bruker vold. La oss si f.eksempel at hvis en jente da har sex med en gutt også sier hun nei at hun ikke vil. Om ikke han f.eksempel slår henne eller river henne i håret for og få viljen sin, er dette ikke en voldekt. Har dere hørt noe så grusomt? Fyfaen sier jeg altså. 

Og visst det ført er vold innvolvert i saken trenger det både øyenvitner, skader/rifter/arr osv som bevis for og kunne dømme desse jævla idiotene som utfører slike handlinger. Hvem i alle dager har øyenvitner til stede under en voldtekt forså at vitnet vitner i retten etterpå? Det er noe som skjer sjeldent. Svært skjeldent. Noe annet er om flere er til stede og en eller flere tyster men at det skal være et annet øyenvitne tilstede er som bare sitter og glor vil jeg tro er litt for mye og forvente, men dette skjønner tydligvis ikke politiet og de norske lovene!

For at dette lovforslaget skal komme igjennom trenger Amnesty underskrifter. Se videoen HER  og skriv under. Alle underskrifter hjelper. Del gjerne videoen på facebook/twitter sånn at flere kan skrive under på kampanjen. Dette er en viktig sak, som alle bør ta seg 3 minutter til å være med å hjelpe til. 

Del innlegget videre sånn at Amnesty får inn mange stemmer. Jeg har sett få andre bloggere blogge om dette, så det er viktig at så mange som mulig får med seg dette med underskriftskampanjen.

Har DU gitt din underskrift?6 kommentarer

Ny dansechoreografy hver uke?

God morgen dere♥ Jeg lurer på en ting. Kunne dere ha tenkt dere at jeg la ut en dansevideo hver uke? F.eksempel dansekoreografier som er i ulike musikkvideor. Hva sier dere til det? Er dette en god idè eller ikke. Om !JA! så si en musikkvideo DU digger også lager jeg en dansekoreografy som blir filmet med speilrekfleks som kommer om ikke så altfor lenge, på bloggen. La oss si om ca en uke. Jeg håper på mange svar fra dere til jeg kommer hjem igjen i 4-5 tiden *hinthint* hehe. Og forresten så kommer sunnmørsposten for og intervjuer meg i dag. Vi skal snakke om afrikareisen min og gavekortet jeg har fått på 10 000,-. Ser frem til møtet og utenom det skal jeg snart på trening oppe på Rollonbanen med noen andre fra laget også får jeg besøk av gutten min ikveld! Skal forresten hilse fra Marcus til dere (Hils til han ellers blir han lei seg) haha! Ha en fin dag verdens beste lesere!!

!! Det må være en koreogafi i musikkvideoen for at jeg skal kunne lage en video av den!!

Så hva skal dere gjøre på i dag?16 kommentarer

Dulce Candy!

Heei <3 Det er ikke så mange hverdagsinnlegg fortiden men mer konkurranse, vurderinger, linkinger osv. Grunnnen til dette er at livet mitt er rett og slett helt A4 for tiden og kjedlig som f***. Helt sant. Og da tenker jeg '' Hvem har lyst til og lese om min kjedelige hverdag liksom?''. Og derfor blir jeg da og skrive om alt mulig annet enn hva jeg gjør på fra morgen til kveld. Jeg prøver og skrive om saker som opptar meg, sjokkerende nyheter og om ting jeg vet dere liker. Dere må bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal skrive mer eller mindre om!

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i dag er fordi nettet er klikkings.. Holdt på og flippe ut tidligere i dag da det ikke funket.. Og ikke nok med det, men minnekortet mitt har låst seg og det funker ikke når jeg prøver og ta bilder siden det er låst. Noen som kan hjelpe meg med det? Blir så frustert.. FML!... Men nok om det! I dag var jeg ikke på jobb. Følte meg ikke bra så dro ikke på jobb heller. Ellers var jeg med Marianne fordi hun skulle ta tungepiercing på Tattoos i dag. Det gikk smuuuud og så ikke så veldig vondt ut. Så jeg skal ta selv imorgen om lønna har komt. Det er dessverre ikke lov til og filme eller ta bilder der inne, men jeg skal ta bilder til dere etterpå OM det blir.

Nå tenkte jeg og vise dere litt inspirasjonsbilder fra min favorittblogg, håper dere liker slike innlegg om ting som inspirerer meg. Jeg hadde mange slike innlegg før, tidlig i mai men ikke så mye nå i det siste. Si ifra om det er noe dere vil jeg skal ha mer av :)    

Flere av dere har spurt hvor jeg får inspirasjon til outfiter ifra, og da er svaret: Dulcecandy.com. Bloggen til Dulce er min absolutt favorittblogg. Hun har en rå stil, og legger ut makeup tutorials som er så bra kvalitet på, og sminkelooker som er utrolig fine at jeg har ikke ord. Jeg leser bloggen hennes hver dag og elsker det leser selv om det er skrevet på engelsk. Besøk bloggen til Dulce HER.

JEG TRENGER FORRESTEN INNMARI EN NY HEADER. Noen som kan lage til meg? Trykk HER.  Den som lager headeren jeg velger og ta i bruk får linking i et eget innlegg!

Hva syns dere om stilen hennes/Fikk dere inspirasjon av den? 16 kommentarer

Svarene på ukens spørsmål

Er du myk? Kommer du deg ned i alle spagatene? Jeg vil si jeg kanskje er litt myk. Kommer meg ned i høyre og venstrespagaten, men ikke mannespagaten. 

Hva heter bestevennen din? Min beste venn heter Ingrid <3Spiser du mye usunn mat? Neh, vil ikke si jeg gjør det. Spiser ikke så veldig mye egentlig så når jeg først klarer og spise noe ''ordentlig'' så er det som oftest nudler for det er det eneste jeg klarer og spise nå for tiden nesten.

Hva skal til for at du leser en blogg? Ryddig design, interessante innlegg, gjerne outfitsinnlegg og hjertesaker. Ellers at bloggeren ikke virker desperat og maser på leserne sine. Sånne bloggere liker jeg ikke.

Favorittfarge? Blå

Er du jomfru? Nei jeg er skorpion.

Hvor mange blogger leser du fast? Det vet jeg ikke. Ganske så mange, men kan ikke si et esakt tall.

Hvis du kunne bytte navn hva ville du hete da? For et morro spørsmål! Hehe, da ville jeg ha valgt enten navnet Melody, Christina eller Nicole.

Hobbyer? Dans, sang, cheerleading, turn og friidrett og mange andre sporter som fotball, handball, volleyball osv osv :)

Kan du lage header til meg? Det kan jeg dessverre ikke.

Har du låge i senga med en gutt? Ja jeg har ligget i en seng sammen med en gutt ja!

Snuser du? Nei det gjør jeg ikke.

Hvorfor valgte du lilla hår? Fordi drakten til cheer-laget mitt er lilla. Eller en av fargene våres er lilla så derfor valgte jeg lilla hår til rutinen våres på NM. Etter NM trivdes jeg med håret så da hadde jeg det bare en stund.Jeg så deg på Gardemoen med Hurricanes,j eg hadde vært å sett på juniorene til Pirates da. Så du en jente med blondt hår,og lilla cheer bag? For det var meg! PS:Satt på samme fly som deg! Nei det kan jeg ikke huske. Det kan godt hende jeg så deg, husker ikke helt. Så hyggelig at du så meg :)

Er du sidebase, hoved, flyer eller bakbase? Jeg er sidebase.

Har du bra selvtillit? Vil ikke si jeg har kjempe bra selvtillit eller dårlig selvtillit. Har helt passe, men det kan kanskje virke som om jeg har bra selvtillit siden 90% og sikkert mer av hverdagen min går utpå og vise andre at jeg har det bra og er lykkelig når alt jeg egentlig har lyst til er og legge meg under dyna og sove, og aldri våkne igjen. De sier never change to impress someone, men det er virkelig lettere sagt enn gjort.

Bor du alene? Får du lov til det av barnevernet? Ja og ja til begge spørsmålene :)

Hvilken shampo, balsam bruker du? Gliss

Hva liker du best og blogge om? Outfits og trening.

Hvor mange ganger i uken trener du cheer? 2 ganger.Kan du lage en hårvideo? Kanskje, vi får se!

Har du så langt hår på profil bilde dittt som på ekte? Nei, det er delvis mitt og delvis falskt.

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på, om ikke så er det bare og spørre i dette innlegg så får dere svar om noen dager! Jeg vet jeg sa svarene skulle komme på video men grunnnen til at de ikke kom på video er fordi minnekortet mitt er sperret og jeg aner ikke hvordan jeg kan låse det opp igjen. Har søkt rundt på nettet men ikke fått det til og funke igjen :/ Noen som kan hjelpe meg? 
-Så hva lurer dere på neste ukens spørsmål?


12 kommentarer

Helgens blogg er...

Mariann! Denne jenta er en god venninne av meg som blogger på bloggen Mariannra. Hun blogger om hverdagen sin, innkjøp, venner,dans, sangvideoer and so on. Ta en tur innom bloggen hennes HER. Har noen av dere vært innom den før?

Vil du bli neste helgens blogg? For og bli det må du 1. Like facebooksiden min HER  2. Legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Avsluttes neste søndag kl.21.0021 kommentarer

Vil du ha 9kommentarer?

Jeg trenger inspirasjon til og forbedre bloggen enda mer så derfor vil jeg lese nye blogger. Tips gjerne om gode blogger eller legg igjen en kommentar med din bloggadresse INNI kommentaren. Jeg har ulike ting dere må gjøre for og få så og så mange kommentarer so here we go. 

For og få:

* 1 kommentar må du legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet.

* 4 kommentarer må du legge igjen bloggadressen din pluss du trykker på liker knappen nederst i innlegget og dele innlegget på din facebook. Jeg skjekker om dere har gjort det!

* 9 kommentarer må du legge igjen bloggadressen din, dele innlegget + stemme på vesken min HER ved og trykke på stemknappen OG liker facebookpagen min HER eller søk Lauriiee på facebook.

Dere velger selv hvilken av de tre alternativene ovenfor dere vil gjøre. Skriv i kommentarfeltet hva dere har gjort :)  Avsluttes 23.59 25.07.12
            61 kommentarer

Et år siden 220711(L)

I dag den 220712 er det nøyaktig 1år siden et av de største terrorangrepene i norges historie fant sted. Terrorangrepet i Oslo og på Utøya der tilsammen 77 mennesker mistet livet og mange ble skadd. Smerten dette påførte de pårørende kan jeg aldri noensinne forestille meg, men jeg vil si at jeg tenker på dere alle sammen i dag. Dere er noen sterke sjeler som lever videre med denne tragiske hendelsen som skjedde for bare et år siden. Hvordan flere av dere har klart og gått ut og fortalt deres historier om hvordan dere berget dere selv eller noen andre, klarer jeg ikke og fatte. Hvordan noen av dere beskrive opplevelsen på Utøya og i regjeringskvartalet den 220711 til resten av Norge på er helt utrolig. For en styrke dere må ha innvendig!! Jeg sender alle varme tanker til pårørede, skadede og de som mistet livet den 220711.

Dette er virkelig dagen til og gi noen av dine nærmeste en skulder og gråte på, eller bare noen og prate med.♥ Ingen kunne ha sagt det bedre en AUF jenta som sa "Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen." Dette er virkelig sant! Uff, nå begynner jeg og gråte.. Jeg vil bare si R.I.P alle som omkom den 22.07.2011. Dere vil aldri bli glemt :') ♥♥♥♥  

Jeg anbefaler dere alle sammen og se denne dokumentaren under her. Den varer en stund men er verdt og se. Også må jeg tilslutt bare si at når jeg ser hvor mye folk står sammen og er der for hverandre blir jeg stolt over at jeg bor i et så fantastisk land som Norge!!♥♥

Skriv gjerne et ♥ i kommentarfeltet for og vise din støtte eller del dette innlegget videre ved og trykke på LIKER til venstre nederst i innlegget forså og trykke på DEL-knappen.


24 kommentarer

16 ÅRING GIFTET SEG MED 51ÅRING :O

Hun giftet seg med skuespilleren da hun bare var 16år gammel og han 51år. Courtney er født 29.august 1994. Mannen av hennes liv er mer enn tre ganger så gammel som hun men dette stoppet dem ikke. Faren gikk ved hennes side til alters og foreldrene skrev under på at hun skulle få gifte seg med Dough selv om hun bare var 16år gammel og moren var fullt klar over hvor gammel mannen hennes datter chattet med var. Dere kan se intervjuene under så får dere vite mer. Jeg synes det hele er bare sinnsykt!

 

16 åring much? Ligger jo kun nakenbilder omtrent av hun over hele nettet. :O

Når burde man gifte seg, hvilken alder?

Hva synes dere om dette ekteskapet til de to turtelduene over her?23 kommentarer

Du ser ut som en gutt! Du er bra nok KUN om du oppfyller desse kravene...

Mitt første år på videregående har vært ganske tøft. Ikke bare at jeg flyttet et stykke for og kunne gå på den linjen går på og alt det der, nye venner, nye lærere, '' nye foreldre'' osv men også generellt psykisk. Denne depresjonen og utmattelsen tror jeg alle klassekameratene mine og lærere merket det siste halvåret av dette skoleåret. Jeg sov i timene, var utslitt, var ofte sint på alt og alle og en liten drittunge. Masse av dette hadde noe med at jeg hadde magekatarr og melkealergi som gjorde meg veldig syk. Det gikk over to måner før jeg fant ut hva det egentlig var som feilet meg. Jeg kunne ligge i sengen i dagesvis og bare tenke over ting. Analysere ting som ble sagt i ulike samtaler/diskusjoner som plaget meg. Dette tærte virkelig på kreftene og energien min. Jeg sov veldig mye og de få gangene jeg var på skolen var jeg enten veldig trøtt eller ''veldig'' glad. Jeg latet som om jeg hadde det bra og at jeg kun hadde skulka for og slippe skolen. Men dette var ikke sant. Etterhvert begynte jeg også og si negative ting til de jeg brydde meg mest om og dette ga såklart konsekvenser.. Men det går jeg ikke mer inn på. Karakterene gikk ned flere hakk i alle fag, jeg gjorde ingenting for og forbedre de heller...Jeg dreit i skolen rett og slett. 1.mars kom og jeg skulle søke skole til neste år ble det et sabla styr fordi jeg ikke ville gå skole. Alt dette pågrunn av EN person. Noe EN person hadde sagt for flere måner siden. Noe som burde ha vært glemt. Men jeg klarte ikke og glemme det.

Hele dette oppholdet jeg var hos denne personen gikk jeg rundt og hørte konstant hvor feit jeg var, hvor stor panne jeg hadde, stygge ører, ansikt og alt annet grusomt dere kan tenke dere at noen kan si om utseendet deres. Flere ganger ble jeg også kallt gutt. Jeg holdt sinne inne og svarte høflig de første dagene - beklagde meg for at jeg så ut som jeg gjorde. Men det som var var jo at jeg så helt vanlig ut. Helt sånn som jeg bruker og se ut her på bloggen bare med enda mer klær og langermede gensere konstant. Før jeg visste ordet av det omtrent ble jeg plasert på vekta for og se hvor mye jeg veide. Jeg fikk kritikk som aldri før fordi at badevekta viste 70kg. Jeg ble nærmest sjokert da jeg hørte en av mine nærmeste si til meg at jeg var feit og at jeg måtte gå ned minst 10kg. De neste dagene prøvde jeg og ikke spise så mye mat og jeg drakk my vann selv om det smakte kloakk omtrent..Ifølge meg selv da..

Hver gang vi skulle ut av huset måtte jeg ha på meg de tåpligste klærne, skjørtene og hattene. Og ikke minst øredobber. Merk mine ord: Hver gang vi dro ut av huset! Om ikke jeg gjorde dette fikk jeg ikke dra ut. Når det ikke lenger var vekta jeg fikk høre om så var det at jeg ikke dugde til noe somhelst. At jeg ikke hadde et talent. Så da var det bare og plasere en gitar og et piano forann meg for at jeg skulle nære noter og corder eller hva det kalles. Jeg ble rett og slett lei etterhvert og begynte og svare tilbake. Forsvare meg selv -  Forklare meg - Som forventet ble jeg ikke hørt og fikk bare ennå mer kjeft.

Så gikk det i cheervideoer på nett. Jeg visste denne personen videoer og bilder av laget mitt. Spent på og høre hva hun synes. Og reaksjonen jeg fikk var '' hvorfor i H****** var ikke JEG flyer?'' Hvorfor var ikke jeg på toppen av alle pyramidene og hadde hender og føtter i alle retninger? Hun ble nærmest forbauset og sint. Hun sa at innen dette skoleåret som kommer nå altså vg2 så var det bare og sette igang med hardtrening for nå skulle jeg gå ned de 10 forbaskade kiloene jeg hadde lagt på meg og bli den nye flyeren på laget. Og før den tid måtte jeg trene kjempe hardt og spise rett. Til NM måtte jeg kunne både saltoer, skruer og flikflakk fordi jeg var den eneste mørke på teamet og måtte ''skinne'' .. Jeg hadde et press på meg siden folk la godt merke til meg pågrunn av hudfargen min. Fordi jeg var den eneste mørkhuda personen på laget.

Hun selv hadde alltid vært enten nr.1 eller nr.2 i alt. Altså enten den beste eller den nestbeste i både sport, sang, dans og skolemessig fortalte hun ivrig. Dette var de eneste kravene som skulle til for og imponere henne. Om jeg klarte det så var jeg bra nok. Jeg tok meg veldig nært av spesielt det som gjaldt vekten min. Jeg hørte alle ordene hun hadde sagt i replay i hodet mitt. Jeg var deprimert i flere måner men prøvde så hardt jeg kunne og verken snakke om det eller vise det til noen.

Det og alltid ha vært den tynneste når jeg var yngre og dødlig syk på et tidspunkt, forså og nå veie litt mer enn det jeg var komfortabel med var hardt for meg. Vil ikke akkurat si jeg mislikte og være den tøffe karatejenta som banket alle guttene i nabolaget, ikke var stas hehe. Når jeg da så kroppen min forandre seg så raskt på en høst og blitt så mye større og mer kvinnelig klarte jeg ikke mer. Jeg gråt meg i søvn nesten hver natt og når jeg ikke sov så tenkte jeg på - Hva jeg måtte forandre - Hvor lite jeg måtte spise for og gå ned - Hvordan jeg skulle klare det - Fokusere på målet! - Fokus, fokus fokus - Om jeg bare fokuserte kom jeg til og klare det. 10kg var lett og gå ned tenkte jeg. Dette trangsynte synet hadde jeg på vekt og trening helt til en av de største forbildene mine skrev engang dette til meg i chat på facebook da vi snakket om cheerleading:

Du vet hvem du er selv om jeg ikke legger ut navnet ditt her! Tusentakk for rådet.♥♥ Da jeg leste dette gikk det opp for meg at nå hadde jeg fått nok. Jeg måtte gjøre noe med livet mitt. Som ville si og ikke ligge i sengen og daffe dagen lang. Ifra denne uken begynte jeg og ta alt mer serriøst. Ikke fordi jeg ville men rett og slett måtte. Jeg visste innerst inne at det var det beste for meg. For og kunne få karakterer, for og være sosial med venner og for og dra med resten av laget på NM. Jeg prøvde og følge med i timene og ikke sovne bort, være mer positiv. Alt dette hjalp meg gjennom det siste halvåret av vg1 og jeg er super takknemlig for at jeg har så mange fine mennesker rundt meg. Som klarte og få meg på rett spor igjen. Det var jo snakk om fremtiden min dette her, karrieren min. 

Ja, jeg har kanskje ikke den perfekte kroppen, vekta, ørene, rumpa og puppene, men jeg er faen med bare meg selv og det er jeg dritt stolt over. Jeg trenger ikke og forandre noe somhelst på utseende mitt for og være bra nok for DEG. Det er en grunn til at vi ikke har snakket på nesten et halvtår. Ikke fordi jeg har glemt deg  Ikke fordi jeg er sint - Ikke fordi jeg er lei eller skuffet -  Men fordi jeg ikke vet om jeg vil ha deg i livet mitt akkurat nå. Jeg vil ikke ha personer som har senker selvtilliten min og drar meg ned i livet mitt rett og slett. Og du er en av dem på dette tidspunktet. Jeg merker jeg har forandret meg pågrunn av denne opplevelsen. Det var veldig vondt og gå gjennom denne tiden men jeg har lært at de som er rundt en er der for og hjelpe. De er det for at man skal kunne ringe dem midt på natten for og bare få ut det man tenker på. De prøver og bare hjelpe, ikke gjøre ting værre som jeg trodde på dette tidspunktet.

Jeg sier til alle dere som har opplevd noe lignende som meg: Snakk om det, få det ut. Det hjelper virkelig. Ingenting er værre enn og holde på sinnet helt til de eksploderer. Det er alltid noen der ute du kan snakke med. Om det så er din besteveninne, helsesøsteren på skolen eller nettsider som ung.no og klaraklok.no på nett. Og ikke misforstå, jeg har det bra nå. Faktisk kjempe bra og er fornøyd med livet. Jeg skrev dette innlegget fordi jeg ville få ut litt tanker og for og hjelpe andre som kanskje er i samme situasjon som jeg var. Husk og aldri forandre dere for og være bra nok for noen andre.♥

- Dere må gjerne dele dette innlegget videre.14 kommentarer

Quote #1

Noen andre enn jeg som kjenner meg igjen i den quoten?11 kommentarer

This is the day!

God morgen! Været er superfint ute(ironi) and this is the day! Wææ, jeg har ikke fått lønn ennå men fikk ordnet det med bestisen min. Får låne med hun til lønna kommer! Dere har sikkert skjønt hvor jeg allerede vil hen med dette, nemlig: DA BLIR DET OG TA TUNGEPIERCING I DAG!!! Wææ, jeg som er livredd for nåler og alt det der.. Så gruer meg som fy! Jeg forteller dere mer om det senere men nå tenkte jeg og fortelle dere om dagen min igår.

Da jeg knapt var ferdig på jobb logget jeg meg på facebook og bare slappet av. Plutselig kom jeg på at jeg skulle ringe Kebeh for hun ville fortelle meg noe. Jeg trykte på ringknappen og det ringte en stund før hun svarte. Hun ville fortelle meg at hun og EJ var i Ålesund, på moa og lurte på om jeg ville komme. Så glad som jeg ble spiste jeg opp chipsen min, sminket meg og ordnet meg også gikk jeg ut for bli kjørt på Moa av Siv. 

Jeg letet en stund etter Enesio og Kebeh men fant dem tilslutt bort på Gina Tricot inne i prøverommet. Where else liksom enn prøverommet hehe! Derifra gikk vi litt rundt omkring og så på klær. Jeg fant meg et skjørt som jeg kjøpte og et smykke. Det kommer et eget innlegg med bilder av innkjøpet. Etter vi hadde vært på Moa en stund så dro vi hjem til meg. Kebeh lagde verdens hærligste måltid etter at de mistet 21.05 bussen haha! Det var et morsomt syn, da vi kom løp mot bussen så raskt som aldri før og den bare kjørte rett forbi oss som om han bussjåføren ikke la merke til oss -.- Men om ikke det hadde skjedd hadde jeg ikke fått smakt den nydlige afrikanske retten jeg ikke hadde smakt før. Den var så sykt god, dere skulle ha smakt hele gjengen hehe!

Ellers tok Enesio ut mange av flettene til Kebeh mens jeg trasket rundt og letet etter hva jeg skulle ha på meg til photoshooten. Selvopptatt much sa du? That's me. Hihi! Kebeh og Enesio, dere må komme til Ålesund oftere!! ♥♥ Her er litt av bildene som ble tatt av Kebeh på photoshooten igår. Noen ble tatt av Enesio også ;-* Jeg håper dere hadde en like fin dag som meg igår!

Haha! Der har dere meg når jeg går klikkings! Hva tilbringte dere dagen deres til igår?

# Besøk bloggen til Enesio HER  # Besøk bloggen til Kebeh HER14 kommentarer

Outfit 20.07.12 

Body fra ? Belte fra Primark Skjørt fra Bik Bok Sko fra Eurosko

Hva synes dere om dagens outfit?29 kommentarer

Of to work!

Jeg ville bare oppdatere dere litt før jeg drar på jobb. For et vær det er her i Ålesund... Jeeees... Skikkelig drittvær! I dag er det min siste dag på jobben tror jeg. Om jeg skal til Oslo og alt det der da. Jeg og Brit er alene på jobb så skal sikkert bare hjelpe henne med og rydde og sånn, snakke med kunder og stå i kassa. Ellers det med Oslo turen får dere vite mer om senere i dag... Dere får ha en fin dag alle sammen!

# Vist DU vil at jeg skal hilse til deg på video så les dette innlegget HER. Avsluttes 20.00 ikveld, så kommer videoen så fort som mulig etter det.

Dårlige bilder men rakk ikke og gå ut og ta bilder :/11 kommentarer

My new hair and dress

God kveld dere ;-* Beklager fraværet mitt, jeg har vært i Ørsta og ordnet håret mitt i uttallige timer... Vi ble tislutt ferdig og herlige Anita var så snill at hun stilte opp på dagen og fikk flettet meg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Denne gangen prøvde jeg noe nytt, nemlig brunt hår. Må si jeg synes det ble ganske fint! Tusentakk Anita ♥ 

Jeg tok bussen fra Ørsta imorges klokken 8 for og rekke jobb. Det var helt greit på jobb i dag masse kunder men ikke så mye og gjøre på. Jeg fikk et par småoppgåver iløpet av hele dagen og klokken 3 dro jeg hjem igjen. Såklart funka ikke nettet, as expected -.-... Nå har personalet vært her nede og fikset det igjen. Jeg håper bare vi snart finner ut av hvorfor det holder på sånn hver eneste dag. Lesere har det blitt over 500 mindre de siste dagene :/ Ikke bra, jeg er nødt til og skjerpe meg med bloggingen og holde mer det jeg lover ♥ 

Vinnren av gavekortet ER trukket. Har sendt personen mail så skjekk mailen deres everyone. 


Kjole fra Bik Bok Armeband fra Primark Smykke fra Cubus Sko fra DNA

Hva syns dere om det nye håret mitt?47 kommentarer

Hot or not? - Ombre hairHot or not? // Da må jeg løpe for og rekke bussen til jobb. Blogger om dagens outfit når jeg er hjemme igjen. Ha en fin dag!29 kommentarer

VINN IPHONE DEKSEL!

Her kommer endelig konkurrnsen jeg snakket om tidligere i dag. Jeg så også at det er mange som har meldt seg på gavekort konkurransen nå ikveld så jeg drøyer det til imorgen kveld, med og trekke vinneen. Så får alle som vil melde seg på. Håper dere som har ventet spent nå ikveld klarer og holde ut litt lenger hehe. 

Og dere er så fantastisk kjekke så jeg fikk ordnet en konkurranse med Mirabling der dere kan vinne et deksel. Hvilket deksel velger vinneren helt selv. Så vil du vinne et iphonedeksel? Da har du sjansen nå! Om du bare vil gi dekselet bort til en venn eller beholde det selv er opp til deg. Du trenger heller ikke og ha Iphone for og delta. :)

REGLER:

1. Gå inn HER og velg ut et valgfritt deksel/flipcase/skjermbeskytter i prisklassen 129,- 269,- og legg igjen direktelink til dekselet du vil ha i kommentarfeltet.

2. Legg igjen fullt navn og e-post adresse INNI kommentaren i kommentarfeltet. Dette for at jeg skal kontakte deg. 

3. Lik og del dette innlegget på din facebook. Ja, jeg skjekker om dere har gjort det! Dere kan trykke på LIKER knappen nederst i dette innlegget og dele videre.

PS! De som ikke skriver en kommentar med følgende som står på punkt nr.1 og nr.2 er IKKE med i konkurransen. Avsluttes 5.august om tidligere sier jeg ifra. Lykke til everyone <3

Her er noen av dekslene som er inne på Mirabling.no.


Del gjerne dette innlegget ved og trykke på LIKER knappen nederst til venstre i dette innlegget og trykk DEL.52 kommentarer

Linker 8 blogger, skal jeg linke din/deres?

Vil du bli linket? Jeg går igjennom alle bloggene og velger ut 8 som blir linket. Legg igjen bloggadressen din/deres så stikker jeg innom, kanskje akkurat DU/DERE blir linket? :)

90 kommentarer

Outfit 17.07.12

Heisann! Dere liker outfiter så under her er bilder av dagens outfit. Konkurransen der dere kan vinne et gavekort på 700,- avsluttes ikveld så husk og meld dere på HERHER. En ny konkurranse kjøres med engang så følg med senere ikveld. Hva premien er er ennå hemmelig hihi! Dere har ikke fått oppdatering før nå fordi jeg har ikke hatt ordentlig nett før nå også var jeg på moa litt tidligere. Måtte bytte fjernutløseren og få tilbake pengene mine. Så var jeg og Beate på Mccern der jeg kjøpte meg milkshake også dro vi en tur innom Cubus og Bik Bok. Jeg kjøpte meg to søte smykker som var på salg, dere får se de så fort jeg får tatt bilder av de. Akkurat nå sitter jeg bare her og utsetter og utsetter ting.. Jeg skal jo liksom rydde og vaske leiligheten i dag men jeg er så lat at jeg ikke vet om jeg orker helt.. Noen som vil gjøre det for meg? Dere får 1,- for det! Haha! Tulla... Men jeg må faktisk starte nå så vi blogges :))

VINN 700,- HERHERHER! AVSLUTTES 23.00 I DAG!

Jakke fra Cubus Topp fra Cubus Shorts fra Bik Bok Smykke og øredobber fra Cubus Sko fra ? 

Hva synes dere om dagens outfit?17 kommentarer

VINN DIAMOND CIRCLE BILLETTER!!!

Heei dere :) Jeg stod opp i 10tiden og følte meg utrolig slapp og hadde sykt vondt i halsen. Får ikke til og svelge verken vann, mat eller ja engang mitt eget spytt.. Buhu! Derfor bestemte jeg meg for og surfe litt rundt på nett og bare lese blogger, chatte med folk og og svare på e-poster fra blandt annet smp.no og bredbånd.no konkurransen folkene.

Plutselig kom jeg over en konkurranse der man kan vinne diamond circle billetter. Med engang jeg så denne fantastiske konkurransen bare måtte jeg dele med dere også. Dere aner ikke hvor lei meg jeg ble da jeg fant ut at billettene var utsolgt. Jeg spurte så raskt jeg kunne personale om vi kunne prøve og kjøpe en billett av noen andre men fikk et klart !NEI! som svar. Hun sa at jeg heller kunne finne meg billetter til en annen konsert neste år. Jeg svarte meg et skuffet ok og la på. Ble så sykt lei meg for jeg forstod ikke hvorfor det var så vanskelig for hun og kjøpe fra noen andre som solgte... Så derfor ble jeg DRITT GLAD da jeg fant denne konkurransen på Henrik sin blogg. Jeg håper sykt at jeg vinner, får bare krysse fingrene noe sinnsykt!!! Siden jeg ikke har instagram valgte jeg og skrive et innlegg om konkurransen istedet.

Meld dere på konkurransen HERHER

Er det noen av dere som har skaffet dere JB billetter og som skal dra på konsert neste år?

Hvilken planer har dere for dagen?     

Bilder fra da jeg så smått hadde begynt og trene. Hvordan klarte jeg og bli så daff? Nå er det bare 10 dager til Danmarks så da må jeg sette igang igjen og trene beinhardt frem til da. Ikke at jeg tror resultatene kommer så raskt men fordi jeg har slappet lenge nok av. Skjønner ikke hvordan jeg har gått ned 5kg uten og merke det men nå stapper jeg i meg så my nudler for tiden at de kiloene kommer nok til og komme tilbake like raskt som de forsvant haha! Det er også ''vaske tirsdag'' i dag så jeg får bare sette igang med rydde før personalet ringer og kommer ned etterpå.17 kommentarer

12ÅR, GRAVID OG HORE! FYFAEN!!

...Jeg har ikke ord for hva jeg synes om denne lille drittungen på videoen under her. Og det samme til hu andre òg. Dette er virkelig blitt populært for tiden.. Fyfaen! Blir så sint jeg...See for yourself og si hva dere synes...

(Den over er fake) Men de to andre under her er ekte.

Hehe.. Bare EN ting! Hør her jenta mi: '' Du kaller en teddybjørn for babyen din.. Good luck når du får en ekte en ass. Om du tror det er bare og skifte bleier på den så er alt bra så er du virkelig stokk dum. Gå og legg deg lille barn! Serriøst... Et barn er et STORT ansvar og IKKE noe og tulle med. Har du tenkt noe på oppveksten til det barnet, økonomien og ikke minst KJÆRLIGHET til barnet? Ryktene som kommer til og svirre rundt om deg kommer ikke til og gjøre det hele noe bedre heller....Så please, ikke ligg rundt med alt på to bein med noe dinglende mellom bena.'' Den siste setningen var kanskje litt drøy men dere skjønner poenget mitt. Argh... Jeg blir så forbanna når jeg hører sånt!! Klarer ikke og styre meg...

Hva var din første reaksjon da du så begge videoene? 27 kommentarer

outfit 16.07.12

Litt sen outfit i dag men det får bare være. Har ikke hatt skikkelig nett før nå. Jeg har også fått kjøpt meg en fjernkontroll utløser til kameraet som ikke funket.. Så skal bytte det. Gud så gøy det er og være oppe på topplisten! Hihi, håper jeg er der imorgen også! Jeg har har lagt merke til at dere vl ha flere outfits her på bloggen så here you go:


Genser fra Cubus Bukse fra Cubus Sko fra ?

Synes?18 kommentarer

Gjeste innlegg fra Emma !

Heihei lesere til Laurie ! Jeg er Emma Sofie , og jeg fikk lov til å skrive ett gjesteinnlegg til Laurie ! Jeg er super takknemlig og glad for denne store opplevelsen !
Jeg vil bare si at du, Laurie er den beste bloggen jeg har lest i alle de 4 årene jeg har blogget(jeg har blogget siden jeg var 8) ! Du har kjempe kjekke konkurranser, innlegg og du er så ærlig !  Hver gang jeg er på blogg på mobilen, så leter jeg meg frem til hennes innlegg og kommenterer dem, og så får jeg svar tilbake som bare er så kjekt :)

Jeg har en beste venninne som heter Victoria  og hun er ganske lik Laurie, brun, svart hår, og kjempe koslig jente som har de samme hobbyene til Laurie. Når jeg er med henne, så minner hun meg ganslke mye om Laurie, og så bare sier jeg, ''vi må lese bloggen til Laurie !!'', og så springer vi inn.   

Ligner de ikke ?(bildet er redigert, så hun ser myyye lysere en det hun egentlig er)

Og så er det det at, Laurie, hun har en så god blogg, at alle sammen må lese denne bloggen. Hun fortjener så mye å komme på 1. plass, og hun ligger jo på topplisten nå, så det er ikke så langt i fra heller :)  Jeg syns at dere burde skrive og anbefale om hennes blogg, for jeg ønsker inderlig mye at min beste favorittblogger skal få den deilige følesen og vere norges beste nettside, som er mest lest ! Og hun har sikkert gått gjennom masse av ting, så syns ikke dere hun fortjener en 1.plass ? 

Jeg håper dere likte dette gjesteinnlegget jeg skrev, og at dere gjerne vil besøke bloggen min HER :)  TUsen takk for å få skrive dette innlegget, tusen takk Laurie !!!

 Hilsen Emma Sofie    5 kommentarer

Skal jeg hilse til akkurat deg på video?

Nå tenkte jeg og kjøre en videobloggrunde der jeg hilser til dere bloggleserne mine. Så da lurer jeg på: Hva heter du og hva vil du at jeg skal si om deg på videoen? Jeg har som sagt mange nye lesere så dette er en fin mulighet til og få ''hilst'' på mange av dere, sånn at dere kan bli litt kjent med meg også. Dette ved og lage en video der jeg hilser på dere lesere som kanskje bor lang unna Ålesund og også dere som bor her i byen! Jeg kommer til og lage en videoblogg av så mange kommentarer som mulig. Jeg håper dere synes dette er moro! Videoen blir postet om 2-3 dager så stay tuned!

# Hva vil du jeg skal si isåfall? F.eksempel om deg eller bare bloggadressen din? #Det kan også bare være en liten hilsen fra deg til meg. Du velger selv.
19 kommentarer

WÆÆ, JEG ER PÅ TOPPLISTEN I NORGE!!!!

Heia :) Jeg merker jeg har fått 2-300 hundre nye lesere så da var det påtide med en bli kjent runde. Jeg ligger også på Norges topplisten i dag. På en klar 87 plass!! Jeg ligge også på en 56.plass på mest aktiv listen som vil se de bloggene som fikk mest kommentarer dagen før.  Dere er det snilleste leserne jeg noen gang kunne ha fått!! Tusentakk for at dere er innom bloggen min og kommenterer så mye. Jeg håper bare jeg blir der en stund nå da, men det klarer vi sant? Jeg skal prøve så godt jeg kan og oppdatere dere, blogge bra og om ting dere liker og lese om. Og ikke minst: Ha konkurranser.

Ved anledning dette setter jeg igang en spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt mulig dere lurer på. Ingen spørsmål er dumme, husk det! Jeg svarer på desse spørsmålene sammens med ukens spørsmålene. Nå har dere nye leserne som ikke kjenner meg sjansen til og spørre så fyr løs!! 

Dere får ha en fin dag, jeg må løpe for og rekke jobben. Blogges når jeg er hjemme igjen om ikke nettet bestemmer seg for og streike. Gleder meg allerede til og komme hjem igjen og åpne opp bloggen og lese herlige kommentarer og spørsmål fra dere hihi! SNX!

Så hva lurer dere på??

 22 kommentarer

Helgens blogg er...

**Trommevirvel** Asac. Bloggen skrives av Ulrikke Korup. Ulrikke er en 13 år gammel jente som blogger om outfits, hverdagsinnlegg, blogganbefalinger og mye annet. I tillegg er hun en super søt jente som er veldig flink til og blogge. Hun tar fine bilder og skiver veldig bra. Bloggen hennes er virkelig verdt og besøke, det kan jeg love dere. Jeg selv leser den fast og liker veldig godt innholdet. Besøk bloggen til Ulrikke HER.

Leser du bloggen hennes?

Har du vært innom den før?

Ble ikke du helgens blogg denne gangen? Ingen grunn til og bli lei seg for jeg kjører en ny runde med det samme. Les nøye reglene under, om du ikke følger de er du ikke med!! 

Reglene: 1.Lik facebooksiden min HER  2. Legg igjen en kommentar med bloggadressen din så er du med i neste runde av '' Helgens blogg''.Jeg leser igjennom alle bloggene og velger EN blogg som får et eget innlegg. Avsluttes neste søndag, 22.juli. Lykke til!43 kommentarer

Dette visste DU IKKE om...

Kyssing...

♥ I noen kriminelle miljøer, som hos hos mafiaen, kan et kyss også ha en svært alvorlig betydning: Hvis lederen kysser en underordnet er dette en dødsdom for den som blir kysset. Dette har fått navnet dødskysset og er det samme kysset som Judas ga Jesus før Jesus ble henrettet.

♥  Verdens lengste dokumenterte kyss (i 1995) varte i 30 timer og 45 minutter..!

♥  Forskning viser at jenter synes kyssing er viktig når de skal velge seg partner, mens gutter ikke synes det er så viktig.

♥  1/3 av oss mennesker legger hodet til venstre når vi kysser, men 2/3 legger hodet til høyre. For og få et perfekt kyss må hodet holdes på skakke.

♥ Når man kysser bruker man alle musklene i kroppen. Visste du dette?

♥ Den internasjonale kyssedagen er 5.februar.

♥ En gjennomsnittlig person bruker 14 dager av livet på og kysse.

♥ På landsbasis er det vestlendinger, trøndere og nordlendinger som er aller mest glad i å kysse.

 

Jeg håper dere lærte noe nytt som dere ikke visste frafør. Det gjorde ihvertfall jeg. Visst du likte dette innlegget så del det ved og trykke på LIKER knappen som dere finner nederst til venstre i dette innlegget.8 kommentarer

Outfit 15.07.12


Genser fra Cubus Skjorte fra Cubus Øredobber fra Cubus Shorts fra Bik Bok Veske fra Primark Sko fra DNA

Vinn et gavekort på 700,- HERHER. #Bli helgens blogg HERHER. Avsluttes 21.00 ikveld.30 kommentarer

God morgen

GOD MORGEN! Jeg fikk ikke til og sove mer uansett hvor mye jeg vridde meg i sengen og ville inn i drømmeland igjen. Så da bestemte jeg meg bare for og bare stå opp. Inne på bloggen fikk jeg sjokk for jeg har nesten 300 lesere og 10 nye kommentarer. Bare klokken 1 på dagen. Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor mange treff jeg hadde fått! Så takk og jeg regner med jeg har fått noen nye lesere og det er jo alltids gøy! Vi må vel ha en '' bli kjent'' runde snart eller en spørsmålsrunde. Og takk for at så mange delte DETTE  innlegget. Dere er noen fantastiske mennesker ♥

Den 26.juli er det en STOR dag. Det er selveste Liberia sin nasjonaldag! Feiringen(e) blir i hovedstaden så jeg tror jeg får dra, men har ikke fått et 100% ja som svar ennå. Til det trenger jeg veldig 2-3 nye kjoler. Hjelp meg folkens. Er det noen av dere som har sett noen fine kjoler på nett som ikke har så altfor lang leveringstid? Legg isåfall igjen link under her til nettsiden eller kjolen.  Jeg vil ha en kjole i enten blå, svart eller rosa. Det kan såklart være en annen farge også. Jeg bruker M/L i størrelse. Det tar så utrolig lang tid og søke rundt og rundt på nettet, så derfor spør jeg dere om tips. Hjelp meg!

SISTE SJANSE TIL OG MELDE SEG PÅ HELGENS BLOGG HERHER. Avsluttes ikveld, 15.07.Sitter og ser på Toodlers and tiaras.17 kommentarer

Legene påstår at hun vil bli borte fra oss innen onsdag....:(


Denne jenta er så utrolig nydelig. Hun har en spesiell form for kreft, og hun giftet seg med en plakat av Justin. Justin la merke til henne og brukte sin valentinsdag på å ha et lite "bryllup" med henne for å gjøre henne så glad som mulig. Han kaller henne "Mrs. Bieber" og smilet hans når han er med Avalanna er ubeskrivelig herlig. De snakker ofte på video-chat, Justin besøker henne ofte og hun var One less lonely girl på en av konsertene hans. Nå har hun mistet hørsel, syn og muligheten til å snakke. Legene påstår at hun vil bli borte fra oss innen onsdag. Værsåsnill, ta dere 10 sekunder til å be for Avalanna, hun fortjener så mye bedre. #Pray4Avalanna

One less lonely girl ♥:

Lik og del dette innlegget for og vise din støtte. Spre budskapet om Avalanna videre. Håper flest mulig leser og leser dette! Takk på forhånd! 

Stay strong Avalanna ♥♥♥


30 kommentarer

Innkjøpene

God kveld (L) Jeg kjøpte meg en skikkelig fin kjole på Bik Bok tidligere i dag, så gikk jeg bort til minibanken for og skjekke om lønna hadde kommet. Da merket jeg at jeg hadde 500,- på kortet sånn helt uten videre. Hvor de kom ifra vet jeg ennå ikke men ble jo sjeleglad og i shopping mood, så da shoppa jeg som en gal. Jeg har ikke shoppet på en evighet. Ihvertfall ikke på to måner. Det er faktisk veldig lenge for og være MEG! Skjønner ikke hvordan jeg har klart og overleve så lenge.

Også må jeg si at dere er sykt flinke til og kommentere for tiden. Bloggen blir jo helt bombadert med de søteste kommentarene fra dere der ute. Tusentakk for at der leser bloggen og for all responsen jeg får. Da jeg var inne på Ålesund topplisten så jeg at jeg lå på 3.plass og jeg var bare et par lesere unna Norges Topplisten. Dere er virkelig herlige. Vet ikke hvordan jeg skal få takket dere :) Kanskje ved og avsløre at jeg har flere konkurranser på lur.. Hihi! Men før jeg kan legge de ut på bloggen må dere melde dere på konkurransen som er link til under her. Jeg trekker ikke en vinner før over 200 stk har meldt seg på. Til fortere folk har meldt seg på til fortere kommer dekselkonkurransen, sminkekonkurransen og en konkurranse der dere kan vinne klær. Gleder meg veldig til og ha de her på bloggen men først må jeg kåre en vinner på konken jeg allerede har gåendes. Så kom igjen og meld dere på folkens!

# Vinn et gavekort på 700,- HER  Vil du bli helgens blogg? Meld deg på HER

 
Genser fra Cubus til 99,-Øredobber fra Cubus til 19,-


Øredobber fra H&M til 49,-


Kjole fra Bik Bok til 90,-


Øredobber fra Cubus til 19,-

Sports tights fra GMAX til 299,-

Hva synes dere om innkjøpene? 

# Legg meg forresten gjerne til på facebook der jeg heter ; Laurie Yei Deline # Lik gjerne facebooksiden min sånn at dere ser når jeg har skrevet nye innlegg:  HER13 kommentarer

Outfit 14.07.12 Topp fra H&M Bukse fra Cubus Sko fra Økonomisko Smykke fra Bik Bok  Vest fra ? Øredobber fra H&M

Hva syns dere?

Ikke glem konkurransen min der dere kan vinne et gavekort på 700,- HERHERHERHER29 kommentarer

Drar på...

Heia dere :) Da jeg våknet i dag følte jeg meg svimmel, kvalm og hadde vondt i hodet. For og ikke snakke om hvor mye halsen min svir :/ Så jeg er herved blitt syk, men skal prøve og gjøre det beste ut av dagen likevell. Personalet ringte nettopp og lurte på om jeg ville dra på Moa så da drar vi dit nå snart. Tenker og kjøpe meg ny trenings bukse og en topp. Innkjøpene kommer i et eget innlegg senere idag eller tidlig imorgen. - Kom gjerne med tips til ting dere vil lese mer om på bloggen! ;-*

Hva er planene for dagen?


20 kommentarer

Ja, jeg har tatt silikon!

Herlighet så mange spørsmål jeg har fått angående om jeg har tatt silikon i brystene. Dette innlegget måtte jo skrives en gang det også so here we go..

- Jeg har lagt merke til at mange av dere er helt sikre på at jeg har silikon og påstår at jeg har gjort det for lenge siden osv. Der tar dere nok feil. Jeg er bare 16år så såklart har jeg IKKE silikon. Hva tror dere egentlig, at barnevernet har gitt underskriften sin og gitt kirurger tillatelse til og forstørre brystene mine da jeg bare er 16år gammel? Da er dere isåfall gærne! På videobloggen sa jeg at jeg hadde men det var bare tull. Jeg trodde dere tok en spøk, men lenge før videoen også har dere spurt så det har egentlig ikke noe med den og gjøre. Derfor valgte jeg og ta opp dette temaet.

Så NEI NEI OG NEI! Jeg har ikke silikon. Jeg har hverken tenkt og ta eller noe som helst. Ta det med ro folkens. Det finnes noe som heter pushup bher, som jeg har tatt i bruk det siste halvåret. Det er ingenting mer enn det, så da vet dere det. Virker som om noen av dere ikke har hørt om pushup før -.- Skjønner ikke hvorfor det er så viktig for dere om puppene mine er ekte eller ikke. Dette gjelder såklart bare de som spør flere ganger i uken om det samme spørsmålet, ikke dere andre som bare kommenterer fine ting og konstruktiv tilbakemeldinger. 

Og at jeg har pusha opp kløften så jævlig osv på bilder det kan jeg bare si er bullshit her og nå. Vanligvis har jeg 75E i bh størrelse og med pushup får jeg en del større naturligvis. Og jeg bruker heller ikke flere bher på bilder. Jess, der har dere den ''store hemmeligheten'' min. Jeg vet ikke hvilket svar det var dere forventet dere men det er ihvertfall sannheten. Jeg har aboslutt ingenting imot folk som velger og ta et inngrep, bare sier at jeg selv ikke vil gjøre det. At noen vil gjøre det er deres valg og det respekterer jeg.  Så da håper jeg dere kan slutte og spørre om dette spørsmålet nå siden dere har fått svar på det.

28 kommentarer

Bowling

Heeei :) Her sitter jeg i sofaen hjemme og kjeder meg... Det var helt ok på bowling, nok om det vil ikke snakke noe mer om det. Bilder kommer under. Nå tenker jeg på og lage meg kylling og chips og se en bra film - men spørsmålet er hvilken? Er det noen av dere som har et bra filmtips til meg? Som dere sikkert allerede har skjønt ved og lese bare litt av dette innlegget så er jeg i ganske dårlig humør i dag. Skjønner ikke helt hvorfor jeg er det siden jeg akkurat har vunnet 10 000,-. Og ikke minst på FREDAG DEN 13. Hva det er som feiler meg i dag vet ikke jeg men får bare gjøre det beste ut av dagen! Vi blogges dere, ha en fin kveld videre <3

# Vinneren av gavekortet på 700,- blir trukket når minst 200stk har meldt seg på, HERHER. Så da slipper dere og spørre så mye om når jeg kommer til og trekke vinneren. 

# Vil du bli helgens blogg? Meld deg på HERHERHva har dere gjort på i dag?8 kommentarer

3 uvaner....

 * Volumet på en cdspiller, pc eller tven må alltid slutte med et partall. Alltid 2-4-6-8-10 osv. - Dette gjelder f.eksempel når jeg er i bil. Visst noen skrur opp eller ned lyden, da klikker det for meg om ikke lyden er på et partall. Jeg prøver og ikke si noe som oftest men av og til sprekker jeg og sier ifra om de versåsnill kan ta lyden opp et hakk eller ned et. Haha, dette er nok den mest irriterende uvanen min. Det samme er visst jeg går over veien, må nesten alltid gå annenhver rute som er på bakken.

* Jeg klikker mongo om jeg ikke får nettet her hjemme til og funke. Det kan ødelegge hele dagen min og jeg sutrer og er sur og sint på alt og alle. Haha, så sykt barnslig av meg. Snakker vi AVHENINGIGHET eller?

* Etter at jeg har spist mat tørker jeg meg rundt munnen ikke bare en gang men av og til opptil 20-25 ganger. Ja jeg har telt det hehe. En skikkelig teit uvane som går på nerbene til mine nærmeste siden jeg aldri har noe rundt munnen men bare innbiller meg det.

Jeg håper dere lærte noe nytt om meg og at dere likte dette innlegget. Akkurat nå sitter jeg og blogger på pcen til Marianne. Hun var så snill at hun lånte meg iphone nettet sitt sånn at jeg fikk nett. SMP vil intervjue meg så jeg må ringe dem så raskt som mulig for og avtale dag og tid. Søteste Julie tipset dem om bidraget mitt i bredbånd konkurransen så de har visst prøvd og nå tak i meg i hele dag... Mens jeg har ant fred og ingen fare mens jeg var på jobb høhø...!

Nå skal vi til og dra på bowling. Tar meg kameraet så skal få til og ta noen bilder :*) SNX! - Takk for alle gratulasjoner, meldinger og vennespørsler angående konkurransen :)

# VINN 700,- HER  # BLI HELGENS BLOGG HER

6 kommentarer

WÆÆ, JEG VANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Shit så glad jeg er nå!!! Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg nå. ER BARE SÅ SYYYYYYKKKTTT GLAD !!!!!!!!!!! Facebookstatusen min rett etter at jeg fann ut at jeg hadde vunnet:

'' EJ VANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ER DRITT GLAD NO!!! WIIII!!!!!! - Tenkt at mitt bidrag blei valgt ut av alle TOPP 30 bidraga!!! IIIKK!!!!! VEKJE KA EJ SKAL GJER AV MEJ HER EJ SITTE!!!!!! TUUSEN, TUUUUSEN TAKK ALLE SAMMEN!!!! ♥♥♥♥ ''

Thumbs up for at jeg herved er 10 000 NOK rikere! Bildet over ble tatt igår på trening i Molde. Om jeg får samtykke av foresatte blir gavekortet allerede sendt i posten imorgen. Åpnet innboksen min litt over 12 og da hadde jeg allerede fått denne mailen:

 Hei! Gratulerer så mye som vinner av sommerkonkurransen vår, du ble stemt frem av en enstemmig jury.

Vi trenger en bekreftelse fra en forelder / foresatt om at det er greit at du får denne premien i henhold til konkurransevilkårene. Dette kan sendes til meg på e-post.

Sender du oss det i tillegg til fult navn og din adresse, så sendes reisegavekortet i løpet av morgendagen.

Igjen, gratulerer:)

-- 

Med vennlig hilsen

André Alfsen

Leder Privat

NyttBredbånd.no / Dinabo


- TAKK FOR ALL STØTTEN DERE!!! LOVE YOU ALL! Skulle ønske jeg kunne gitt hver og en av dere en stoor klem akkurat nå. Alt dette er helt uvirkelig for meg. Tenk at jeg endelig mest sannsynglig får dratt til mammaen min og resten av familien min etter over 9år. Fantastisk følelse og jeg merker at det ikke helt har gått opp for meg ennå. ÆÆÆÆHH, GLAD!!!!!

 62 kommentarer

Tok en kort powernap på...

Åhh.. Gud så irriterendes.. Har aldri nett lenger når jeg kommer hjem hver dag... Jeg fikk først slått av og på boksen nå istad så fikk nett for sånn 10minutter siden :/ Dette må serriøst fikses, merker jo det på statistikken at jeg har 300mindre lesere pr.dag, har hatt det hele denne uken.. Men i helgen vet jeg at jeg har nett så da skal jeg få blogget som normalt igjen. Håper ihvertfall på at nettet vil samarbeide.

I dag dro jeg til Molde som vanlig på 7bussen bussen og var der til 2 på turntrening. Vi hadde avslutning i dag, kjempe kjekt! Kanskje jeg legger ut noen videoer og bilder om det er et ønske for det? Da jeg hinket meg fra bussen og inn døren gikk jeg rett inn på stua og la meg i sofaen og tok en kort powernap på 3timer haha. Nå har jeg akkurat dusjet og holder på og steke pizza. Også spiser jeg såklart godteri og potetgull og sånn, standar meg fortiden. Må jo ha noe og trøste meg selv med når jeg ikke kan gjøre så mye annet. Jeg har egentlig ikke så mye mer og fortelle dere er i sykt dårlig humør i dag så vi snakkes. Keeeping up with the kardashians next up! :) - Hva har dere gjort på i dag?

VINN ET GAVEKORT PÅ 700,- HER. KONKURRANSEN AVSLUTTES NÅR MINST 200STYKK HAR MELDT SEG PÅ! Så meld dere på alle sammen :)Naaam <33

16 kommentarer

Helgens blogg er...

// Sannahelle //. Sanna blogger om outfits, innkjøp, foto og mye mer. Stikk innom bloggen hennes HER.

Vil du bli helgens blogg neste gang? Meld deg isåfall på i dette innlegget. For og bli med må dere: 1. LIKE facebooksiden min HER  eller søk lauriiee på facebook. 2. Legg igjen en kommentar på at 

# VINN 700,- HER32 kommentarer

Hvem vinner?

Kun 1 dag og noen få timer igjen til Bredbånd.no konkurransen avsluttes. Jeg er sykt spent på hvem som vinner. Krysser fingrene på at det blir meg selv, men har på følelsen at jeg kommer til og bli overrasket av hvem som blir vinneren, og tror det ikke blir meg! Hvem tror dere kommer til og vinne? Stem på meg HER.

Ellers i dag har jeg vært og handlet inn mat og godis for en uke fremmover i tid. Nå sitter jeg i sofaen  og spiser godteri mens jeg følger med på Bad girls club og blogger til dere. De 5kg jeg sa jeg gikk ned kommer til og fyke like raskt opp igjen som de gikk ned haha!! Jeg elsker jo så sykt søtsaker, nammi nam! Har vært litt sånn avhengig av det de siste ukene... Ikke bra! Skjerpings, også må jeg begynne og trene igjen snart for ellers forsvinner alt det lite jeg har av magemuskler. Og det kan ikke skje og derfor må jeg dra meg ut og løpe også springe trapper -.-

Forresten så fikk jeg to pakker i posten i dag. En pakke fra Sverige og en fra Hong Kong. Ja dere leste rett, hong kong! Jeg skjønte ingenting da personalet ringte og spurte med sinte stemma hva jeg nåå hadde bestillt og jeg ante ikke hva de snakket om. Navnet mitt på pakken var stavet feil men adressen var rett. I følge det firmaet der nede het jeg Laura Delfine. Da jeg så ''navnet mitt'' på pakken måtte jeg le litt. Hvor feil går det ann og egentlig skrive?.. Er de folka dum eller er de dum?? Ble småirritert og nysjerrig på innholdt i pakken, så jeg og B (Personalet) dro ned på posten for og hente pakkene. Mens vi stod der nede og grublet og kjente på pakken kom jeg plutselig på noe. Jeg som hadde sverga på at jeg ikke hadde bestillt noe somhelst måtte tilstå at Dingsekongen.no hadde sendt meg en mail der de hadde spurt om jeg ville ha en voldtekts alarm av de. Jeg takket ja og har sikkert ventet på pakken i over tre uker nå. Og da var mysteriet løst haha! Glemsk jeg.. Men hvordan kunne jeg vite at den ble sendt til meg direkte fra Hong Kong når dingsekongen er en norsk nettside??? Og svarene på ukens spørsmål kommer så fort jeg har tid. Orker ikke og stresse med det. Den kommer når den kommer. Vil dere ha svarene på en video eller i et innlegg?

Superkul.no har btw massevis av salg for tiden, ta dere en tur innom og se på alt salget!! Jeg selv ønsker meg piercingen som er på bildet under. Den kan kjøpes HER til 55,-. Det er forresten 30% AVSLAG PÅ ALLE PIERCINGER KUN I DAG inne på nettsiden deres!! Skulle ønske jeg ikke var blakk akkurat nå.. Jaja, får bestille når jeg får lønn.


Øyenvipper fra delightfyll hair og voldtekstalarm fra Dingsekongen. Begge tingene fikk jeg sponset :)
Ha en fin kveld dere, nå skal jeg fortsette og se på Bad Girls Club Seson 9 episode #1 også dusje :)5 kommentarer

Topp 3

 

.. Favorittsangene mine atm. Går og nynner på dem heletiden og når jeg ikke gjør det spiller jeg dem av på dataen og sånn :) Elsker musikk og elsker spesielt godt boyfriend av Justin Bieber.

Skal jeg lage en sangvideo av Justin Bieber's Boyfriend til helgen? Ja eller nei?

 Hvilken sanger går i replay hos dere fortiden?7 kommentarer

Tøyebabes ;-*

Heisann dere :)) Jeg vet bloggen har vært litt dårlig i det siste. Grunnen er at jeg ikke har hatt så mye nett, jeg drar til Molde hver morgen kl.0700 og er ikke hjemme igjen før 1700. Ellers har jeg ikke så mye inspirasjon. Jeg kommer liksom ikke på gode temaer eller ting og blogge om. Kom med forslag i dette innlegget, så hadde det hjulpet kjempe mye!!

Som sagt, jeg og fem andre fra laget har vært i Molde på fire timers lange turntreninger hver dag denne uken. Siste dag imorgen pluss avslutning! Da er jeg back in track med bloggen til helgen igjen, og kan blogge skikkelig og når jeg vil. Altså fra lørdag av siden jeg er på jobb på fredag -.- Hufff.. For en travel hverdag jeg har hehe! Her er litt bilder fra dagen min i Molde. Vi brukte den siste frilek timen våres på og tøye og sånn. Super gøy og tøye om man ser resultater av tøyingen sin og det gjorde ihvertfall jeg. Var såvidt jeg klarte og gå da jeg sto opp i dag og værre ble det da jeg kom hjem haha. 

♥♥

 Sykeste Julie! :OO


Lene ♥

Del 2 av bildene + video kommer senere.9 kommentarer

Maxi Kjoler


 Nr.1 kan kjøpes HER til 399,- Nr.2 kan kjøpes HER til 599,-


Nr.3 kan kjøpes HER til 299,- Nr.4 kan kjøpes HER til 299,- Nr.5 kan kjøpes HER til 499,-

 Love it! Hva synes dere om maxikjoler?

Ønsker meg en sånn lang kjole. De er så nydelige! Nå er jeg på bussen på vei til Molde nå. Har med meg kameraet så skal ta masse masse bilder til dere. Bredbånd.no konkurransen avsluttes imorgen, så gleder meg innmarri til og få vite hvem som vinner. - Vi blogges når jeg er hjemme igjen! Have a nice day mine søte lesere!13 kommentarer

...Fortelle dere noe hemmelig

Jeg har ikke fåttt blogget før nå siden jeg har vært ikke har hatt nett før nå -.- ... Hver dag når jeg kommer hjem så funker det ikke.. Prøver så godt jeg kan og blogge så fort jeg har nettet tilbake. Så der har dere grunnen for at jeg ikke har blogget. Men over til dagens kveldsinnlegg:

Heei <3 Let's do a new thing. Det går ut på at jeg forteller dere en kort hemmelighet om meg som dere kanskje ikke visste og som de færreste vet. Og dere kommenterer i dette innlegget en hemmelighet, anonymt eller ikke dere velger selv. Det kan være alt fra en flause du ikke har fortalt til en sjel til en sykdom du har som du ikke har fortalt noen ennå, men som du bare vil få ut. Her er min ''hemmelighet'':

Jeg er en veldig godtroende person. Jeg tror på mye av det folk sier til meg. Spesielt når det kommer til gutter jeg holder på med eller er sammen med. Jeg er en sånn person som kan gå på den samme unskyldingen hver eneste gang. Om noen sier de skal forandre seg så gir jeg dem alltid en sjanse til og bevise det. Som regel blir jeg veldig skuffet men likevell tilgir jeg dem opptil 3ganger. Som regel er jeg den som blir backstabba, satt på vent og bare ja. Ikke 1.pritoritert. Jeg lærer aldri, jeg tror det beste om folk så jeg ender alltid opp med og bli såret. Sa jeg ALLTID?

Og være hardt to get and what so ever er ikke min ting. Jeg er en sånn person som tenker veldig mye over følelsene til alle andre rundt meg så istedenfor og ta en skikkelig alvorsprat og nesten bitchslappe noen fordi jeg er sint,så tilgir jeg bare. Etterhvert spør jeg hvorfor han/hun gjorde det også er den saken ut av verdenen. Er ikke sånn person som da spiller kostbar eller ikke interessert om jeg egentlig er det, og jeg går ikke rundt og husker på den tingen til enhver tid. Men da vet dere en liten hemmelighet om meg.

Men da er det deres tur til og fortelle meg en hemmelighet. Jeg poster de 5 beste! INGEN NAVN BLIR OPPGITT OM DU LEGGER IGJEN NAVN!!! ;-*

 23 kommentarer

Day number two...

Heei <3 God morgen til dere som allerede er våkne. Når dere ser dette innlegget er jeg nok på bussen påvei til Molde. Day number two med turn/akrobatikk/tricking og dans. Ser frem til og ha en kjempe gøy dag! Målet mitt er og lære meg flikkflakk innen torsdag. Jeg har en slags ting jeg gjør da jeg tar flikflakken. Jeg ser over venstre skulder istedenfor og se bak og se på hendene. Jeg lander normalt og alt sånn, og han treneren sier alt er bra utenom det at jeg vrir på hodet. Noen som vet hvordan jeg kan få vekk den skrekken for og vri meg? Jeg gjør det samme på stift og backflip også... Er så sykt irriterendes. Jeg vil så gjerne klare det men får det ikke til :/ Alt pågrunn av det jævla hodet mitt.... Huff, stakkars Julie som klarte og skade seg ikke bare en men hele to ganger på treningen igår. Hun fikk såklart utrolig vondt og har vondt ennå. Stakkaren! God bedring Julie og håper du snart blir bedre <3333 Og btw har ikke glemt og kommentere bloggene deres slik jeg skrev i innlegget igår. Jeg har bare ikke hatt tid ennå.

Forresten så er venninnnen min sin datter med i Lano ungen konkurranse, så stem på henne HER. Visst dere gjør det så blir hun superglad!
8 kommentarer

Outfit 09.07.12

Jeg skjønte at dere likte antrekksbilder så da kom jeg meg tilslutt ut på verandaen og fikk tatt noen bilder til dere. Ikke av beste kvalitet men de funker. Det viktigste er jo at dere ser antrekket ikke at kvaliteten skal være super bra. Men men. Den første treningsdagen i Molde var super fun og jeg gleder meg allerede til imorgen. Vi skal ha dans de to første timene også et annet opplegg de to siste. Noen personer fra Noise kommer og skal ha dans med oss, og dere vet jo hvor mye jeg elsker dans så da kribler det i magen for jeg er spent på og møte dem og lære et par nye ting. Laaang setning haha! Da jeg kom inn døra la jeg meg bare rett ned i sengen for jeg var så trøtt, men tror dere ikke at telefonen ringte akkurat da? Åh joda. Det var personalet som var så spente på hvordan det hadde gått og som ville fortelle meg at jeg får meg ny mobil snart. Samsung Galexy Y i hvit som de skal kjøpe til meg. For at jeg skal då den så må jeg sortere klærne mine sånn at vi kan kjøpe flere nye, så det skal gjøres så raskt som mulig! Jeg trenger virkelig nye klær og ny mobil. Emergency!! Noen som har denne telefonen eller som vet om den er brukbar hehe? Jeg ble ikke så altfor begeistret siden jeg vil ha en HTC telefon, men man tar det man får og er takknemlig for det :) Oppe på topplisten ble jeg ikke værendes lenge. Tror jeg var der i to dager eller noe så ''datt'' jeg ut av den. Buhu.. FML! Hater dere. Neida bare tuller søttiser ;-** Er kjempe takknemlig for så mange herlige mennesker titter innom her hver dag bare jeg!

Resten av denne mandagskvelden skal jeg tilbringe hos en kompis tror jeg. Det meste av den ihvertfall. Så kos dere ikveld verdens herligste lesere. Adios! 

KONKURRANSE, VINN 700,- HER.
Blazer //Cubus Dongerithights // Cubus Smykke // Fikk i konf, husker ikke fra hvilken butikk Sko // Grace sine vet ikke hvor de er ifra

Hva synes dere om dagens outfit?34 kommentarer

Hvem fortjener det? Jeg eller mammatilmichelle?

Lurer på en liten ting jeg. Den bredbånd konkurranse jeg meldte meg på for omtrent to uker siden er snart ferdig. 3 dager igjen til vinneren blir kåret!!! Klarer nesten ikke og vente er så sykt spent. Jeg har merket det er ganske delte meninger om hvem som ''fortjener'' og vinne premien på 10 000,- (et reisegavekort). Om jeg fortjener det mest eller om Anna gjør det. Dette er noe jeg var ganske nysjerrig på i starten da jeg meldte meg på konkurransen, men etterhvert har bare ikke brydd meg så mye om. Anna skrev et innlegg for noen dager om meg og bedde folk stemme osv, og i kommentarfeltet kom det en del trangsynte og negative kommentarer. Jeg ble satt ut med det første men så ble det hele litt sånn ja. Morsomt, siden jeg så hvor feil så mange tok av de som dømte meg på spotten. Nå tenker jeg ikke noe på hvilken plass jeg er på eller hvem som fortjener ditten og datten. Har ikke vært innom konkurransen og sett hvor mange stemmer jeg har på et par dager. Ikke fordi jeg ikke bryr meg men fordi jeg rett og slett ikke tenker så mye på det. Det eneste jeg vet er at jeg hadde over 11 000 stemmer sist jeg skjekket men nå har jeg ingen peiling. Så nå er jeg litt spent på hva deres mening er om denne saken, siden det er så få dager til vi får vite hvem vinneren av konkurransen. Men over til spørsmålet jeg lurte på til dere : Hvem synes DU fortjener reisegavekortet på 10 000,- i bredbånd.no konkurransen? Begrunn gjerne svaret anonymt eller ikke.

Hvis det er noen av dere som ikke aner hvilken konkurranse det er jeg snakker om så kan dere gå inn HER  for og komme til den.

Husk at det er siste sjanse til og spørre meg spørsmål HER! Svarene kommer på video ikveld.30 kommentarer

Da drar jeg til..

God morgen dere! Nå er jeg på Timekrepssen til Molde. Endelig er dagen her, har gledet meg så sykt til dette og nå er det bare noen timer til vi skal starte!! Jeg og fem andre jenter skal dit fra cheerleading laget mitt. Vi er litt over 20måmeldte tror jeg. Jeg skal prøve og få tatt bilder om jeg har mulighet men kan ikke love noe. Har ihvertfall med meg kameraet. Moldeturnforening here i come!! Ha en fin dag så blogges vi når jeg er hjemme igjen.

Gammelt bilde.15 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits