Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Jeg vil lese din blogg

Legg igjen bloggadressen deres, så tar jeg turen innom og leser - kommenterer så mange av bloggene deres som jeg orker. Kjeder meg sånn og får og få tiden til og gå sr -å tenkte jeg og lese litt nye blogger - Så tips gjerne om din favorittblogg som kanskje ikke er så veldig kjent - Eller din egen blogg. Dere velger selv ♥













 



45 kommentarer

!! trenger ny header!!

Jeg vet jeg ikke har hatt headeren jeg har nå så lenge men jeg trenger så innmari enn ny asap! Jeg blir kanskje fort lei en header synes dere men jeg føler bloggen trenger en ''oppfriskning''. Så om DU vil lage en header til meg så send den på e-posten; Laurinedeline@hotmail.com, takk på forhånd til dere som orker og lage headere! Dette innlegget er ikke mulig og kommentere så send meg mail om dere lurer på noe eller bare vil sende inn en header dere har laget!

 Størrelse på headeren; height: 443px; width: 1011px; og under er bilder dere kan bruke i headeren.











... Ingen kommentarer

And just when i think I'm over you...

You text me... Den følelsen når en som en gang var en stor del av livet ditt og stort sett livet ditt tar kontakt igjen. Den følelsen ass! Jeg er god nok når du vil ha meg men elles er jeg ikke det? Forget it, det er en grunn til at du er eksen min og slik skal det forbli! Anyways,  i dag har jeg vært på skolen, hos legen og på trening. Det var ikke en spesiell slitsom dag, vi var bare på skolen til litt over 1 også dro jeg til legen litt før det også. Legen sa ikke så mye mer enn at han mistenkte at jeg hadde nyrebekkenbetennelse.. Høres ikke bra ut, men får se om jeg blir noe bedre og om ikke så kontakter jeg han igjen. Også fikk jeg medisin for UVI-en som jeg skal ta og sånn da. Så får vi se om feberen og magesmerten blir bedre eller om den forverrer seg. 

Men det var godt og trene i dag tiltross for at kroppen verker noe sinnsykt, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg. Men jeg vet at om jeg ikke trener så blir jeg i dårlig humør, og når jeg blir i dårlig humør så går alt rett vest for og si det sånn hehe. Og for meg har det alltid vært viktig å ha en kropp jeg føler meg vel i. Jeg er veldig perfeksjonist så takler ikke tanken på at ting ikke er som de skal være, og derfor liker jeg og trene, danse, tøye og jogge. Jeg prøve og gjøre desse tingene så mye som mulig, men det er ikke alltid lett og følge ''planen''. Av og til føles det som om hjertet mitt sier ''tren, tren, tren'' og kroppen min sier '' slapp av, hiv i deg noe drittmat og vær fornøyd med livet. '' - Noen som kjenner seg igjen? Men i dag er det fredag og favorittdagen i uka, jeg bare ELSKER fredager! Så jeg sier bare GOD HELG søtinger! ♥♥

 











 
 



15 kommentarer

Outfit 310812






Topp fra Cubus Skjorte fra ONLY Shorts fra Gina Tricot Klokke fra ? Sko fra DNA

Hva synes dere?



22 kommentarer

I love gossip....!

Denne sangen under sovnet jeg til helt plutselig istad. Jeg holdt på og snakke med søteste Mr.Right da jeg plutselig følte meg ekstremt sliten og slapp, og på et blunk var jeg i drømmeland. Plutselig skvatt jeg av et program på tv, og da var jeg herved våken, opplagt og forberedt på at jeg IKKE kommer til og få sove inatt ihvertfall. Jeg hadde forresten en herlig drøm om noe jeg ikke hadde forventet og drømme om faktisk. Men det egner seg ikke og fortelle det her på bloggen hehe. ''Smart'' av meg og ta powernapper som er planlagt og vare i femten minutter men som ender opp med og vare i sånn 4-5 timer haha! Og som dere vet så har jeg ikke mobil atm og vekkerklokka mi er ikke funksjonabel.. Eller jo det er den, den er faktisk helt ny.. Men så lite praktisk som jeg er så aner jeg ikke hvordan jeg får til og stille den inn osv, men jeg har funnet ut at den har en sånn fancy shit ved seg; Den lyser blått eller noe sånt, og mange andre ulike farger. Sykt kult, men og få den til og gjøre noe mer enn og lyse i alle regnbuens farger får brøhodet(jeg) ikke til!

Til middag i dag spiste jeg mexicansk gryterett som smake himmelsk og til dessert lagde jeg meg fruktsalat eller vanilje saus med frukt som jeg kaller det hehe. Jeg lurer virkelig på når dagen kommer, at jeg innser at jeg er NØDT til og spise skikkelig mat og mer enn 1-2 to måltider om dagen. Jeg elsker jo mat, så jeg skjønner ikke hva problemet er med og lage meg mat, og faktisk spise det. Ikke bare ta en bit også føle at alt er nødt ut igjen.. Jeg får spørre legen min, siden jeg har time hos han kl.1 imorgen. Ikveld har jeg bare sett på litt krimserier, lest gossip på nett og oppdatert meg på kjendisfronten og funnet ut litt av hvert, I love gossip om kjente personer, det er bare veldig interessant og lese om, og komme frem til sine egne synspunkter og på en måte teste seg selv på hva man tror er sant og ikke, og hvilke kilder man føler er og stole på. Også får man bare se om noe av det man tenkte var sant-usant når den tid kommer. Jeg elsker den spenningen, rundt det og lure veldig på noe - også endelig få svaret. - Leser dere gossip på nett, om kjendiser?

Og igjen; Jeg beklager veldig for at jeg glemte helt bort bloggen da jeg var inne i drømmeland i noen laaange timer(men som gikk fort som bare det for meg), men jeg håper det går bra, jeg kjører forresten den kuleste konkurransen hittil her på bloggen i innlegget under med en premie til en verdi av over 700,-. Come on, og meld deg dere på søtinger ;-*

Er det flere enn meg som bare digger denne sangen?

 


Min fancye vekkerklokke!

 

Jeg har lakket neglene mine lyse lilla og smurt meg inn med den beste fuktighetskremen jeg noen gang har prøvd hittil. Jeg anbefaler den virkelig, den kan kjøpes på alle matbuttikker og er ikke altfor dyr heller. Den er virkelig verdt hver eneste krone, om du vil ha en krem som er lett og ta med seg, lukter fantastisk og tar bort cellulitter og strekkmeker så er virkelig denne noe for deg!





7 kommentarer

VINN MASCARA OG SOLBRILLER!!

esteelauder sumttuous extreme. Dette sa nok ikke mange av dere noe så da skal jeg forklare litt kort om denne premien: Det er en mascara som er testvinner og den har fått en soleklar terningskast 6 opptil flere ganger, i tester. Bekymringene om at mascaraen drysser eller smitter er borte, med denne mascaraen trenger du ikke og bekymre deg; Den holder seg på plass i 24timer. Den gir volum i massevis og er enkel og påføre. Så om du trenger en ny mascara så hvorfor ikke melde deg på denne konkurransen hvor du kan vinne denne fantastiske skjønneheten under her? Konkurransen er ikke sponset, men premie nr.2 er fra en sponsor.

 Delta slik:

1. Lik facebooksiden min HER og trykk LIKER nederst i dette innlegget og del konkurrasen på DIN facebook. Jeg skjekker om dere har faktisk har gjort det! :) 2. Legg igjen e-postadresse og fullt navn i kommentarfeltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. INNE I kommentarfeltet, IKKE der det står e-post og navn.

Det er kun lov til og melde seg på EN gang, dette for rettferdighetens skyld. Jeg dobbeltskjekker om spesielt vinneren har følgt reglene, og om ikke så trekker jeg en ny vinner. Vinneren av konkurransen blir trukket når over 450stykk har meldt seg på, vinneren kontaktes på mail! Jeg håper dere liker denne konkurransen og at maaange melder seg på. - Lykke til alle sammen! 

 


Premie til en verdi av 295,- tror jeg det var(?)

Trøstepremie:





2par solbriller til en verdi av 398,- fra Superkul.no (Sponset)



23 kommentarer

Outfit 300812








Topp fra Bik Bok Jakke fra Cubus Shorts fra Bik Bok Veske fra Morris Smykke fra Bik Bok Sko fra ?



39 kommentarer

W-o-r-k-o-u-t

Kom hjem igjen for en liten stund siden fra en av de mest lærerike treningene jeg har vært på. På treningen øvde vi mye på teknikk i stunt. Jeg følte vi hadde en veldig effektiv trening der vi øvde veldig mye på og bruke rett teknikk, siden teknikk er noe av det viktigeste innen cheerleading, utenom sikkerhet da! Så jeg følte jeg lærte noe nytt i dag, også øvde jeg også på toetouchen min og fikk hjelp av Christina med den. Vi har uttak til helgen så det blir mye trening og tøying frem mot søndag - Og noen joggeturer også.

Ingrid var så snill at hun orket og ta bilder av meg + stille opp selv på noen av de, selv om hun følte seg veldig usexy akkurat da haha! Hun er såååå utrolig snill og tålmodig. Perfektjonisten som jeg er så  tok hun 40-50 bilder eller noe, fordi jeg aldri ble fornøyd hehe. Atm moment føler jeg med litt stiv og støl etter mye trening denne uken men det føles alltid så innmari godt når jeg kommer ut en dansetime og føler jeg virkelig har gjort mitt beste, og er full av svett. Da føler jeg meg stolt av meg selv!! Og den samme følelsen får jeg etter cheerleadingtreninger der jeg virkelig har jobbet hardt og stått på, for jeg elsker jo laget mitt og vil at vi skal kunne samarbeide så bra som mulig - Gjør det rå bra på NM 2013 og at vi har et bra samarbeid og samhold oss imellom også ♥ Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg lager meg en god kveldsmat!

Ikke glem konkurransen min HER hvor dere kan vinne hårprodukter!









Beste jenta ♥







Ingrid ♥♥♥



17 kommentarer

Visste dere at..

# Jeg er sykt mørkeredd? Hver gang jeg går ute alene sent på kvelden så tror jeg at det nårsomhelst kan dukke opp en serimorder rett rundt hjørnet og kidnappe meg eller noe. Så jeg snakker nesten alltid i telefon når jeg er ute alene. Det er det eneste som kan berolige meg. Hjelper ikke og gå fort, bite negler eller bare puste ut rolig og slappe av. Da blir jeg bare mer stressa av situasjonen!!

# Jeg spiser max 2 måltid om dagen? Av og til kanskje bare et måltid på 3 dager, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det og jeg har ihvertfall skjønt hvor mangelen på energi kommer ifra; jeg spiser ikke nok! Før prøvde jeg og bruke unskyldningen at skole var stressendes men i det siste har jeg innsett at det er fordi jeg får i meg altfor lite næring haha!

# Jeg gikk på karate da jeg var 3-7år?

# Skadene jeg har i kroppen er tilsammen 6 stykk? Altså ankelskade, kneskade, nakkeskade og ryggskade. Gud så flink jeg er til og skade meg og ikke la kroppen få hvilke noen gang... Og nå har jeg i tillegg kanskje utviklet beinhinnebetennelse opp på det hele hehe. Jeg er så flink til og passe på meg selv haha :)

# Jeg kan f.eksempel spise frokost klokken 0730 om morgenen og klokken 1100 så går jeg fortsatt rundt og slikker meg rundt munnen eller ''tørker'' meg rundt munnen fordi jeg tror jeg har smuler på meg? Det er nok den værste uvanen min, og den folk irriterer seg mest over!

# Jeg ikke kan noter?

# Matte var en gang mitt beste fag og er nå mitt dårligeste?

# Det kan virkelig ikke finnes ET ENESTE menneske som forklarer EN historie bare om dagen min mer detaljert, og med så mange ord som mulig at folk ikke henger med når jeg er ferdig og fortelle, som meg.

# Jeg har sunget siden jeg var omtrent to år gammel? Jeg har også vært med i mange talentkonkurranser, gått hos sangpedagog, vært med på UKM, norske talenter og UNG TALENT 11 og 12. Sang er en veldig stor del av hverdagen min med ikke like stor del som det dans/cheerleading er.

# Jeg trener over 25t i uken? Jeg blir mer enn gjerne igjen på skolen to timer etter alle har dratt, for og øve på ulike posisjoner, hopp, teknikk, også tøyer jeg en god del også.

# Jeg ha en tendens til og blunke mer med det høyre øyet enn med venstre? Det er en skikkelig stygg uvane og det værste av alt er at jeg gjør det på SCENA, og på konkurranser. Ser sikkert sykt rart ut haha!

# Jeg har en ''sykdom'' som gjør at alle kroppsdelene mine skjelver veldig mye når musklene mine jobber hardt? Alt utenom hodet mitt rister og skjelver i timesvis etter jeg har utført noen slags trening. Også når jeg sover så rister jeg. Utrolig creapy stuff! Kanskje jeg kan vise dere det på en video eller noe engang(?)

# Jeg aldri har brukket noe? Har kun forstuet ting som en finger eller tåa og sånn. Kun småskader.

Inspirert av Sophie Marken. (LINK)

 

Nå har jeg fortalt dere noen ting om meg som dere kanskje ikke visst , nå er det deres tur til og fortelle MEG en ting JEG kanskje ikke vet om dere! :)



5 kommentarer

Gå og hat et annet sted.....!!

Skuffet og lei, men er det ikke som de sier; Haters gonna hate?

Del gjerne dette innlegget.



11 kommentarer

Svar på ukenspørsmål - Video!

Noe dere lurer på til neste gang? 



4 kommentarer

Silikonbabe on TV - KØDDEINNLEGG!

Hei hei! Nå sitter jeg og spiser middag mens jeg ser på ettermiddagen. Venter på og få se Sophie der! Hun skal jo være gjest der så ser frem til og se henne på tv da hehe. Er spent på og se om hun virker like dum som hun er ellers, og blond, og barbie, med det lange fake håret sitt... Skjønner ikke hvorfor folk liker henne egentlig!! Kan dere fortelle meg hvorfor dere påstår at hun er så innmari pen, deilig og har drømmekroppen osv? Alle vet jo at f.eksempel jeg da, om jeg skal ta et eksempel er en god del penere enn en liten stilk som Sophie er da. Hun tror hun er noe stort, fordi hun har en stor blogg og store pupper som vi alle vet ikke er ekte.... Skjønner ikke hva hun tenker med når hun fremstiller seg selv  på bloggen sin som en ufølsom bitch som selger kroppen sin.. Just sayin, men det er min mening da ;-* Og jeg er ikke misunnelig er noe, om dere tror det assa!! Det er jeg IKKE! Hun er ikke noe og være misunnelig for! Jeg har fått et par mailer fra sponsorer, noen folk fra den sommerkonkurransen jeg vant og noen lesere. Jeg skal prøve og få svart alle, må bare få tid først. Så ikke klikk helt på meg om det tar litt tid før jeg svarer ♥

 - Senere skal jeg på cheertrening i larsgårdshallen. Klarer nesten ikke og vente til halv 7, er så gira og har lyst til og trene NÅ! .. Så jeg teller minuttene omtrent, frem mot 1830 hehe :D D - Skal dere også se på Sophie Elise på tv?

TULLEINNLEGG!!!! BARE TULL OG TØYS, HÅPER DERE FORSTÅR IRONIEN! Sophie er en av de største forbildene mine og jeg digger henne, jeg ville egentlig bare se hvem av dere som flippa helt ut etter og ha lest dette innlegget haha! Såklart har jeg ingenting imot en så nydelig jente som Sophie <3





Naam! Den gode middagen min.

+ litt godis da såklart.



21 kommentarer

Blogger jeg leser...


Sophie Elise


Betinabf


Marthe Borge


L0ve


Lisella

De bloggene over her er de jeg MÅ innom hver ENESTE dag! Digger de og bare må innom for og se hva nytt de har blogget om! # Hvilke blogger leser dere fast, og leser dere noen av de samme som meg?



7 kommentarer

Dere må lese dette!!

Heisann dere! Nå tenkte jeg og skrive litt om cheerleadinglaget mitt, Rollon Hurricanes Vivacious. Laget består av ca.15-20 jenter atm og vi tar mer enn gjerne inn flere utøvere!

Det er en ny sesong nå og laget trenger flere nye utøvere og om DU har lyst til og skjekke ut hva cheerleading går ut på osv så kan du mer enn gjerne komme på treningene våres som er på Tirsdager klokken 1830-1945 i Larsgårdshallen, på onsdager 1715-1830 i Fagerlihallen og fredager kl 1600-1715 i Larsgårdshallen. Jeg går altså på Senior laget til Hurricanes, Hurricanes Vivacious! Om du er du født i enten 1997 og oppover så er du gammel nok til og gå på senior laget. De som er yngre må søke om plass på jr1 eller jr2 (De to juniorlagene Hurricanes kommer til og ha denne sesongen.)

Om du vil begynne så se litt på bildene under om cheerleading er noe for deg, også kan du gjerne ta kontakt med meg på facebook hvor jeg heter så mye som Laurie Yei Deline. Ikke vær redd for og kontakte meg, jeg biter ikke. Så kan jeg gjerne fortell deg litt mer og laget eller andre ting du lurer på. Livet mitt er på facebook så det er bare og ta kontakt der om du vil at jeg skal møte deg eller noe før treningene eller noe. Alle er hjertelig velkommne på Hurricanes så det er ikke noe skummelt og ta en tur innom treningene. Alle er stortsett blide og fornøyde, og veldig imøtekommende!

 Her er litt bilder fra sesongen 11-12 altså dette skoleåret som allerede har vært. Noen av bildene er tatt i sommer og noen, på NM og noen før der igjen. Første trening er allerede imorgen og det er bare og møte opp om DU har lyst til og til og med bare se på, hva vi i Hurricanes faktisk gjør på treningene. Du er mer enn velkommen så det er bare og ta turen innom Larsgårdshallen imorgen mellom 1830 og 1945.

 













Del mer enn gjerne dette innlegget! For spørsmål kontakt Christina Seljebotn (TRENEREN VÅRES) på facebook.



2 kommentarer

Outfit 270812

Ville bare titte innom og vise deres dagens antrekk, so here you go! Ikke noe fancy shit, men en helt vanlig '' møkkalei av skole'' antrekk! Hehe :) Svarene på ukens spørsmål kommer også etterpå, youtube ville ikke funke igår/inatt, så derfor har jeg ikke fått lastet den opp -.- Men da vet dere grunnen til at jeg er litt treig med og legge den ut :) Nå skal jeg få i meg noe mat, se på home and away også tøye! Ikke noe nytt at jeg ikke gir meg før jeg får en strak scorp nei haha. Eller needle som de kaller det. Kanskje jeg klarer det i dag(?) Da blir dere isåfall de første til og få se den hihi! Den har forbedret seg noe sykt på to uker så jeg er storfornøyd og gleder meg sååå mye til og vise dere at med litt hardt arbeid så når man målene sine!! Om motivasjonen er på plass da såklart! Over og ut søtinger :-*

Har dere også vært på skole i dag?



Genser fra Cubus Bukse fra Cubus Lommebok fra Glitter Smykke fra Bik bok Ring fra Bik Bok Sko fra DNA

Hva synes dere om dagens antrekk?





 

 



21 kommentarer

Ukens spørsmål - Ask me

Nå tenkte jeg og kjøre en runde med ukens spørsmål siden jeg ikke har hatt det på en stund, så fyr løs med spørsmål. Svarene kommer på video IKVELD! Lover, og denne gangen skal jeg ikke glemme det haha. Det kan være om skole - trening - venner  - sminke - hår - hvor jeg har kjøpt et plagg - gutter/kjærlighet -Familien min -Cheerleading tøying osv osv. Dere velger! - Så hva lurer dere på?

Orker ikke og ta bilder nå så tok bare dette!

 



24 kommentarer

Jenter forlanger alt for mye av gutter!

Jeg tror jeg har lest alt for mange innlegg med overskriftene ; 10 ting jenter elsker at gutter gjør , 10 ting gutter ikke visste om jenter , gutter er så søte når de gjør.... , den perfekte kjæresten er...osv osv. Dere skjønner hvilke innlegg det er snakk om her sant? Jeg blir bare mer og mer lei til flere slike innlegg jeg leser, for jeg tenker liksom ; Hva skal dette liksom forandre? Skal alle gutter bli perfekte når de leser DITT innlegg på DIN blogg, fordi du skriver punkt på hvordan en perfekt gutt/kjæreste skal være i dine øyner? Jenter krever rett og slett alt for mye av gutter. I dette innlegget skriver jeg alt fra mitt synspunkt og hva jeg mener om denne saken. Det kan hende noen av dere har en helt annen mening om temaet og det respekterer jeg. Det er derfor kommentarfeltet finnes, så skriv gjerne DIN mening der.

Mange unge jenter har sine krav på hvordan de ser for seg den ''perfekte'' kjæresten; Milliader,  han et må eige en stor villa, være hollywood kjendis og alt det der. Dette er noe vi jenter begynnner og forstå at ikke er realistisk tankegang til eldre vi blir. Noen forstår det kanskje aldri til og med(?) Hva ssv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg rett og slett er idiotiske!kal det hjelpe at vi jenter skriver om at hvordan gutter skal behandle oss, hvordan vi liker og bli behandlet og hva de må gjøre for oss osv? Og det er ikke snakk om bare et punkt men kanskje 20punkt. Må alle gutter da følge opp til alle punktene og om ikke så er de ikke bra nok? Jeg forstår ikke tankegangen og jeg synes sånne innlegg er idiotiske!

- Før i tiden handlet det om at menn skulle forsørge familiene sine, men nå fortiden virker det som om vi jenter vil at guttene skal behandle oss som prinsesser. At de skal gå rundt oss og rydde rundt omkring, passe på at alt er på stell, gi oss massasje to ganger pr.døgn og gi oss de dyreste gavene vi kan tenke oss. Det er sånn jeg oppfatter jenter som sier ting som; Hvorfor kom han ikke for og møte meg? Han dro liksom til HENNE, jeg er jo såååå mye bedre enn hun eller jenter som sier '' For en dårlig kjæreste han er, han ga ikke meg en ring til 1000,- som valentinsgave engang...Eller røde rose, eller det hjertesmykket jeg ønskte meg. Kanksje jeg bare skal droppe han, hva synes du?''

Jeg blir innmari oppgitt hver gang jeg omgås slike jenter. Hva er det dere tenker med jenter? Hva er det som får dere til og tro at en gutt vil bruke flere tusenlapper til og kjøpe en valentinsgave til dere? Og hvor skal liksom guttene få alle de pengene fra? Tror dere at penger vekser på trær og busker eller?

# Ikke tving en gutt til og gå rundt på shoppingsenteret med deg i 10timer i strekk.  # Ikke forvent at han skal gi deg en eksklusiv og dyr gave. Ikke forvent at han skal huske hvert et ord du sa i en times lang telefonsamtale.Om du gjør så kødder du med meg ?? # Tenk deg om neste gang du tvinger han til og bære alle handleposene, vesken di,n hunden + barnevognen på engang. Gutter er kanskje sterkere enn oss jenter men ikke supermann! # Ikke forvent at han skal droppe kompisene sine for deg heller, venner er noe som er veldig viktig i gutters liv så det er ikke vits og engang tro at de dropper kompisene for og være sammen med deg hver gang. # Og tilslutt; Ikke forvent at han svarer på meldingene dine rett etter du har sendt dem eller at han sender deg 4meldinger pr.dag!

Grunnnen til at jeg skrev dette innlegget var i håp om at mange jenter der ute tenker over dette når de holder på med en gutt eller er sammen med en. Ikke forlang altfor mye jenter! Gutter er bare mennesker de og, med følelser, tanker og fortvilelse. Tro det eller ei! Selv om vi jenter synes og mener at gutter har det mye enklere enn oss jenter så er det ikke alltid tilfelle. De har sine problemer de også, som vi jenter kanskje ikke tenker på. Så vær snille og ta vare på guttene jenter!♥ Del gjerne dette innlegget videre!

Likte dere dette innlegget, og vil dere at jeg skal fortsette med og skrive lignende innlegg som dette? Jeg bruker trossalt flere timer på slike innlegg som dette, og vil gjerne vite om dette er dere liker og lese om osv. Så skriv et JA eller et NEI i kommentarfeltet , om dere vil lese eller ikke lese slike innlegg:)



31 kommentarer

Jeg kan ikke takke dere nok for...

Før jeg starter dette blogginnlegget som jeg egentlig allerede har startet så vil jeg bare takke alle dere fantastiske personene som kommenterte på det forrige innlegget mitt. Det betyr sååååå mye og lese at så mange av dere bryr dere, all støtten er overvelmendes! Og tusentakk til dere som delte innlegget også. Til dere som ikke vet hvilket innlegg jeg snakker om så er det DETTE. Jeg føler meg mye bedre nå, nesten som et nytt menneske haha. Men jeg føler meg veldig bra da for og si det sånn :) Og alt det er takket være alle dere hærlige menneskene som har tatt kontakt med meg på facebook og skrevet kjempe fine ting til meg, og alle dere som kommenterte innlegget også! Så jeg ville bare si tuuusentakk!

Det var ikke smart og gå til sengs klokken 0600 imorges nei. Det har jeg funnet ut her jeg sitter som et morgenmonster med håret ut i alle kanter. Men for og ikke få en helt ubrukelig døgnrytme så våknet jeg nettopp. Jeg har enda ikke stått opp helt men er ihvertfall våken og på stua. I dag skal jeg bare slappe av og tøye ryggen en god del, så skal egentlig ikke noe spesielt nei. Interessant liv jeg har sant? Har verken noen venner og være med eller mat og spise.. Så synes synd i meg selv..Neida, jeg har mer enn nok mat og venner har jeg også, men atm er det litt godt og være forever alone haha :) Jeg må jo ha litt tid til og pleie meg selv synes dere ikke? Bare tuller, til dere som MÅ vri og vende på alt mulig! Men nå skal det tøyes her! - Hva er deres planer for dagen i dag?

Jeg er forresten med i en konkurranse HER. Meld dere på dere også :)

@Foto av Laurine Deline



9 kommentarer

Quote



Hva synes dere om bildet og quoten?



26 kommentarer

Laurie, du er feit, stygg,en hore og svart jæva neger!! Dra deg til....

Om det er EN ting jeg får høre om hele tiden så må det være fortiden min.. Ting som har skjedd og ting som folk ''tror'' skjedde for noen år siden. Btw så kommer jeg IKKE til og stenge kommentarfeltet på dette innlegget for jeg vil lese hva dere har og si om dette innlegget og så klart; Lese de juicy kommentarene fra dere haters, så fyr løs. Kommentarfeltet er deres haters ;-*

Folk som lever i dette universet dømmer så innmari lett... Hvorfor dømmer dere meg fordi dere har hørt noen rykter? Dere tørr ikke og spørre meg rett ut om dette er sant, men tar heller snarveien ; Snakker dritt bak ryggen min og kommer med påstander om hva dere mener er ''sannheten''. Hvorfor ikke spørre den som kan svare dere på alle spørsmålene? Nemlig meg! Akkurat nå er jeg dritt lei av rykter. Ting som folk påstår har skjedd for over 2 år siden som de tydligvis ikke har glemt og bare ''må'' ta opp nå. Greit nok. Alle gjør feil, men om det er noe jeg ikke takler så er det folk som ikke tørrr og komme rett opp i ansiktet på meg og spørre rett ut.

Hva er det jeg har gjort dere gjør at dere må finne på de drøyeste ryktene og de styggeste tingene og si om meg? Hva er det jeg har gjort som får dere til og mobbe meg over nett OG face to face? Jeg skjønner virkelig ikke. Så mange ganger har jeg opplevd at folk tror de kjenner meg men egentlig ikke vet en dritt også bare må de henge meg ut og si alt stygt de kan komme på om meg. Hva er det jeg har gjort dere? Er det av ren misunnelse dere gjør og sier sånt eller er jeg virkelig så stygg som dere sier? Med stor nase, stygg kropp, feit, en hore, en SVART NEGER, og som burde dra meg tilbake til hvor enn jeg kom ifra?



En annen ting er folk som snakker dritt om mine nærmeste pågrunn av at de ikke liker MEG. Min nærmeste familie har ingenting med hva jeg gjør og ikke gjør så ikke bland dem inn. Familien min er i Afrika så jeg tror ikke mamma akkurat vet hva jeg gjør 24/7 heller. Og om du ikke vil være min venn pågrunn av rykter du har fått høre og er så dum at du har trodd på de, så er det greit. Om du ikke vil være venner med meg fordi jeg legger ut bikini bilder på bloggen min så er det også greit. Jeg tvinger ingen til og være venner med meg men jeg synes det er respektløst at foreldrene til jenter jeg kjenner ringer mine foresatte og sier '' Datteren min skal ihvertfall ikke få lov til og henge med hun dere Laurie igjen!! Har dere sett hva hun har lagt ut på bloggen sin osv osv? Datteren min skal aldri få være med henne igjen!!!''. Jeg blir rett og slett oppgitt når jeg får høre at noen voksne mennesker på 40-50 år har sagt no sånt. Bare det at de våger og ringe mine foresatte gjør meg sint! Og spesielt for og si noe så idiotisk! Hvor gamle er vi egentlig? 5år? Det virker isåfall sånn... Jeg tror dere skal en skikkelig titt på innholdet på bloggen min også kan dere åpne kjeften og si noe ETTERPÅ! Ikke bare se ET bilde jeg har lagt ut også dømme meg som person.

Og til dere som er så jævla tøffe i trynet at dere snakker dritt om meg så kom og spør meg face to face da vell?! Jeg får uansett høre det igjen før eller senere så jeg ser ingen grunn til og baksnakke meg egentlig.. Det forteller mer om deg som person enn om meg! Og folk lurer på hvorfor jeg flyttet til Ålesund for et år siden(?) Der ar dere svaret. Og såklart fordi jeg ville gå danselinjen her som er den eneste danselinjen i fylket.

- Det var alt jeg hadde og si for denne gang..Kommer kanskje mer en annen gang. Så til neste gang før du dømmer meg ; Skal du ta på deg mine sko, og gå den samme lange veien som jeg har måtte gå. Du skal bearbeide tapet av og miste kontakten med familien din som 7åring, du skal orke å gå igjennom alle følelser og hendelser som jeg har vært igjennom. Du skal orke og gå igjennom alle timene jeg har gått hos psykolog, alle legetimer, undersøkelser og ikke minst rettsaker jeg har måttet gå igjennom. Du skal få kjenne hvordan det er og bli mishandlet og og få selvtilliten sin knust på de værste måtene som 8åring. Du skal ha energi til og stå imot all mobbingen som skjer på skolen hver eneste dag uten og si ifra til noen. Du skal takle selvmordstanker og mareritt i flere år alene før du tørr og snakke om dem til noen. Du skal snuble over alle de steinene jeg har snublet over forså og reise deg opp igjen, og gå samme veien som jeg gjorde. Først da kan du dømme meg og MITT liv!! Jeg vedder på at over 90% av dere som las alt dette visste knappe halvparten av dette om meg før dere las dette innlegget, am i right? Anyways over og ut!

''Don't judge me by my past, I don't live there anymore'' er mottoet mitt.

@ Mail: Laurinedeline@hotmail.com

Del gjerne dette innlegget videre!



48 kommentarer

I LOVE FRIDAYS

Endelig er det HELG!! I skrivende stund ser jeg på Keeping Up With The Kardashians og spiser fruktsalat, mens jeg venter på at middagen skal bli ferdig. Trøtt, sliten og uten sminke på bildene under men la gå.. Hehe! Ser helt død ut men jeg glemte faktisk rett og slett og klæsje på meg sminke i før jeg løp ut dørene i morges. Ikke nok med at jeg forsov meg så klarte jeg og komme forsent også -.- Og ja, jeg er fullt klar over at jeg kun har på meg en øredobb, it's the point!

Resten av denne herlige ''fredagskvelden'' skal jeg tilbringe til og se på serier og bare kose meg i mitt eget selskap! Trives alene, nesten mer enn og være sammen med andre hehe! Men litt variasjon må man da ha, Ingrid har forresten dratt hjem til dere som lurer så det er derfor jeg ikke skal være sammens med hun denne helga. - Ha en super fredagskveld alle sammen og god helg!







18 kommentarer

Hva skal jeg videoblogge om?-Forslag?

..Tenker at det er påtide med en klein/flau/ironisk videoblogg. Men hva om? Har dere oen ønsker? Jeg er åpen for alle forslag nå, så kom igjen og skriv en kommentar om hva DU vil se at jeg snakker om/gjøre på en videoblogg.

Forklar gjerne litt, ikke bare si '' Snakk om kjærlighet'' for og ta et eksempel. Dere skjønner, for da aner jeg ikke hva dere mener så utdyp gjerne forslaget deres, da gjør dere det litt enklere for meg når jeg skal lese over alle kommentarene og velge ET tema eller EN ting jeg skal videoblogge om ♥ Nå håper jeg på mange gode innspel fra dere og forslag, når jeg logger meg inn på bloggen senere ikveld og leser over kommentarene deres!

Del gjerne innlegget videre!



20 kommentarer

Outfit 240812

 







Genser fra ? Skjerf fra ? Shorts fra Bik Bok Ring fra Primark Sølv ring fra ? Sko fra DNA

Likte dere antrekket?



65 kommentarer

New in; Qupid Shoes

Hellu! Jeg overlevde treningen heldigvis, ble ikke noen 2000m akkurat men jeg og Jeanett øvde på styrken til uttaket, så nå klarer jeg 5smale pushups og 19,15 vanlige pushups. Jeg tror alle musklene i kroppen min ristet da jeg tok de siste pushupene, og jeg var sååååå nære den siste pushupen, altså nr.20 også bare knakk jeg sammen. Surt, men jeg skal nok få det til før uttaket! Jeanett var også flink til og presse seg selv så vi fikk ihvertfall ut noe av treningen. Jeg øvde også på hopp også tøyde jeg scorpen etter treningen.  - Dere vet headeren jeg valgte og bruke sant? Jeg tenkte bare og nevne at den ble laget av Lotte, LINK til bloggen hennes. Takke Lotte <3 Nå skal jeg spise opp skålen med vanilje saus og frukt. Kaller det fruksalat men det er jo ren vaniljesaus omtrent som jeg hiver i meg på null komma niks. Og jeg er sjokker over hvorfor jeg er blitt seendes ut som en feit ku haha! Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om - de nye skoene mine!

Det fantastisk fine skoparet under fikk jeg av min beste veninne Ingrid for noen dager siden. Fy søren for noen rålekre sko!! :OO !! Ingrid er bare best, og hun vet nøyaktig hva jeg liker! Jeg trengte trossalt virkelig et nytt par meg høye hæler siden jeg omtrent har stjelt hennes i et halvtår nå haha. Hun har så mange fine sko! Men nå har jeg fått et par selv, og jeg elsker dem! Skoa er kjøpt i England til de som lurer. På hvilken butikk de er kjøpt vet jeg ikke. Love you Ingrid <333 Så hva synes dere om det nye skoparet mitt? Går noen av dere også på cheerleading, hvilket lag isåfall?





Del gjerne dette innlegget videre!



16 kommentarer

Outfit 230812

 Heisann! Jeg ville bare stikke innom og vise dere outfitbilder. Er på skolen atm og skal straks på trening sammen med Ingrid. Altså, vi skal trene cheerleading. Er så sykt sliten etter to timer med jazz og jeg ser ut som et ****høl.. Huff, men det skal bli godt og begynne på trening igjen. Vi skal helt sikkert øve til uttaket også løpe 2000meteren.. Håper jeg overlever, wish me good luck haha! <3



Skjerf fra ONLY Klokke fra ? Topp fra H&M Bukse fra Cubus Veske fra Morris

Hva synes dere om dagen outfit?



51 kommentarer

Do not give up, the beginning is always the hardest...

Og her sitter jeg kjempe tidlig på morgonen og skriver et blogginnlegg til dere hehe. Jeg sto opp ekstra tidlig i dag for og skrive dette innlegg, alt for dere! <3 I dag skal jeg gjøre et forsøk til på og dra meg på skolen, det har jeg lovt meg selv og jeg satser på og dra på skolen nå snart. Hva jeg blir og gjøre fremmover vet jeg ikke. Jeg har fått høre de merkeligste ryktene det siste døgnet, så det må jeg ta opp med en viss person med engang jeg kommer på skolen. Det er det jeg er mest oppgitt over, når folk blander seg inn i ting de ikke har en dritt med og gjøre! Og det at noen går rundt og sier sånne ting gir meg bare ekstra mot og motivasjon til og gå på skolen - og å fullføre dette skoleåret! Heldigvis har jeg mange snille mennesker rundt meg som prøver og hjelpe meg på alle måter og det er jeg kjempe glad for. ♥ Nå skal jeg bare ordne meg, og sminke meg før jeg drar på skolen. Ha en fin dag dere, enten dere skal på skole eller på jobb ♥



3 kommentarer

Made my day!

Digger sangen over, hører på den sykt ofte! I dag har jeg bare følt meg helt forferdelig, dro ikke på skolen eller noe. Vet ikke hva det er som går av meg. Er så depressiv at jeg vurderer og til og med droppe ut av skolen.. Men har ikke bestemt meg ennå, må snakke med personalet og rådgiveren på skolen om det først. Så får vi se hva som skjer.

Jeg sov ihvertfall i over 6 fantastiske timer men rakk og komme meg opp før det ringte på døren der beste Ingrid stod utenfor. Hun er så sykt hærlig! Bare det at hun tenkte på meg og kom bort en tur etter skolen betyr kjempe mye!  She made my day fordi nå er jeg i mye bedre humør! Vi har vært på handling og nå holder vi på og lage en kjempe god middag! Eller rettere sagt; Vi holder på og spise den nå! Og nå skal vi til og se på enten T.E.D eller Keeping up with the kardashians, ha en fin kveld dere! ;-*

Ps! Ikke glem konkurransen min HER. Vinneren blir IKKE trekt i dag men først når 200-300 stykk har meld seg på :)














8 kommentarer

Outfits 220812






Bluse fra Sisters Point Shorts fra Bik Bok Sko fra England husker ikke navnet på butikken

Ingrids outfit;






Aner ikke hvor det hun har på seg ifra hehe!

Hva synes dere? Nå skal jeg og Ingrid dra og handle mat for en uke, blogges når jeg er hjemme igjen.



20 kommentarer

Nr.37 på topplisten! :O

Dere er de beste leserne ever! Igår fikk jeg så mange kommentarer her på bloggen at jeg ligger på plass nr.37 mest aktiv topplisten i Norge!! Det vil si at jeg er en av de Topp 100 i HELE Norge ,på blogg.no assa som hadde flest kommentarer! Så jeg vil bare takke dere alle sammen for at dere er innom her, og at dere legger igjen de herligste kommentarene ♥ ♥

Men nå skal jeg snart ut og jogge. Jeg kom meg ikke på trening ista fordi jeg sov knapt 1time inatt og sovnet med engang jeg kom hjem fra skolen. Jeg våknet nettopp og da var klokken sånn 8. UVI-en plager meg veldig og jeg har vært nær og tisse med ut mange ganger i dag haha -.- Blærebetennese er nødt til og være det mest ubehagelige viruset jeg har opplevd. Jeg har nå fått i meg to parasetter for hodepinen og skal snart på joggetur. Jeg skal løpe runden borte ved museèet og gamlebanken. Jeg trenger så innmari og øve til uttaket som vi skal ha den 2.september. Det er kun 2000metern jeg ikke vet om jeg får til hittil, siden jeg ikke har hatt lov til og løpe i på hele sommeren. Jeg får ennå ikke lov men hva gjør jeg ikke for det herligste laget og for meg selv? - Så denne gangen skal ikke ankelskadene og kneskaden vinne. Jeg skal løpe og jeg skal klare 2000metern på 12minutter med glans ! Om så skadene forverrer seg. Jeg SKAL få til dette uttaket og komme meg på laget denne sesongen om jeg så må spy på målstreken etterpå!  - Så nå skal jeg bare lage til en vannflaske også knyte skolissene og løpe ut døra! Vi blogges når jeg er hjemme igjen. Gratulere så mye med dagen Elise! Håper du har hatt en kjempe fin dag <3

- Ha en fin kveld dere!





- Ikke glem konkurransen jeg har HER. Jeg har forresten en linkerunde HER også!



17 kommentarer

Til Mammatilmichelle: Du er et herlig menneske!

Dette innlegget er skrevet til kjære Anna Rasmussen. Først vil jeg bare si tusen hjertelig takk Anna for at du fikk så mange tusener personer til og stemme på MITT bidrag i bredbåndkonkurransen som ble avsluttet for knappe fire uker siden!! Jeg synes det var utrolig snilt gjort av deg at du gjorde dette, selv om jeg synes du fortjente og vinne selv! Plutselig fikk innmari mye støtte fra villt fremmende de neste ukene etter at du fikk VEELDIG mange til og stemme og, dele innlegget ditt. Det føltes helt fantastisk at sååå mange der ute støttet meg og var så utrolige snille mot meg. Plutselig på null komma niks så hadde jeg over 10 000 flere stemmer, og ant ikke hvor de kom ifra. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad siden jeg så at det var fra akkurat DEG, og at du hadde skrevet et innlegg om meg! Derfor måtte jeg bare si tusentakk til deg!!  - Du er virkelig et herlig menneske Anna, aldri glem det! Derfor måtte jeg bare si tusentakk til deg! Ting er til tider veldig vanskelige men det ordner seg alltid tilslutt og spesielt for en så så søt og smart jente som deg. Stå på!

Gavekortet mitt er nå endelig hentet og jeg er superfornøyd med det, atm ligger den i en safe på en hemmelig plass som ikkje jeg vet selv engang hvor er.. Når jeg faktisk blir og dra tilbake til Liberia er ikke bestemt ennå, men jeg tenkte og likevell kjøre en spørrerunde i dette innlegget, så om det er noe DU lurer på om meg, eller om bredbånd konkurransen, reisegavekortet eller noe!

Så hva lurer DU på rundt dette?

Baben og supermammaen Anna Rasmussen hehe ;-*

 

Please del dette innlegget videre sånn at forhåpentligvis Anna får lest det ♥♥ Jeg håper virkelig at mange dere som både leser og som ikke leser bloggen til Anna deler det, sånn at hun faktisk får lest det!



7 kommentarer

'' Vet ikke du hvor gammel du er??!!?? Herregud ass''

Et helt vanlig spørsmål som hvor gammel jeg er blir til tider veldig vanskelig for meg og svare på. Mange spør meg om jeg ikke blir forvirret selv og jo det blir jeg. Andre spør sånn '' Vet ikke du hvor gammel du er???? :O''.  Og akkurat nå er det sykt irriterendes og få så mange spørsmål om dette og spesielt om de blir stillt på en nedlatende måte eller over facebook. Derfor valgte jeg og skrive dette innlegget en gang for alle, sånn at alle dere der ute får svar på alt dere lurer på rundt alderen min.

La meg foklare fødtselsdatoene mine kort:

25.01.97- Dette er bursdagsdatoen jeg fikk da jeg kom til Norge. Jeg fikk datteren til han jeg kom med sitt pass og det er dette passet jeg forsatt bruker. Det betyr at jeg fyller 16år neste januar. Altså at jeg er 9ende klassing.

21.11.95 - Dette er bursdagsdatoen som min søster sa hun mente jeg hadde bursdag på. Denne datoen tilsvarer at jeg nå i år, i november blir 17år.

Grunnen til at jeg selv ikke husker datoen er fordi jeg aldri har blitt fortalt i barndommen min spesifikt hvor gammel jeg egentlig er. Alt dette er ganske komplisert for meg også, og av og til føles det ut som hodet mitt skal eksplodere av tanker rundt nettopp dette temaet. Hvor gammel skal jeg egentlig si at jeg er? Så når jeg møter på nye folk og de spør meg om hvor gammel jeg er så blir jeg helt stum og usikker på hva jeg skal svare. For det blir unaturlig og fortelle at jeg har et pass der jeg er niendeklassing men at på ekte er jeg en 17år gammel jente som går på videregående (vg2). Så av og til velger jeg og bare fortelle dette rett ut men noen ganger bare sier jeg at jeg er 17 og ferdig med saken. For da slipper jeg og forklare meg.

Jeg hater og forklare meg på akkurat dette med alderen min. For til mer jeg forteller til mer vil folk vite. La oss si om jeg f.eksempel reiser utenlands, tar fly, eller tar buss så bruker jeg 1997 papirene, altså den alderen alle papirene mine er på. Og om jeg er hos politiet for og ta nye passbilder eller reiser til Oslo for og fornye visumet mitt så må jeg si at jeg er født i 25.01.97, uansett hva! Dette er noen ganger veldig forvirrendes og holde styr på og jeg blir veldig sliten av og måtte forklare meg og forsvare meg når folk spør '' Vet du ikke hvor gammel du er??!??''. Men jeg skjønner jo at det høres helt rart ut for noen at jeg sier at jeg er usikker på alderen min og at det var ganske mye oppstyr i 2006-2007 da jeg holdt på og finne ut nettopp dette med alderen min. Så jeg forstår begge sider! Jeg hadde helt sikkert vært jævlig nysjerrig om jeg fikk vite om noen som ikke hadde den minste anelse om hvor gammel han eller hun var, naturligvis!

- Dette ble bare et kort innlegg så jeg overlater dere til og stille spørsmål i kommentarfeltet også skal jeg prøve og svare så godt jeg kan :) Om det er noe dere lurer på eller noe som fortsatt er uklart for dere. Og please ikke skriv bare sånn : Skjønner deg eller forstår den. Da virker det bare som om dere ikke har lest innlegget.





'' Don't judge me - You don't even know the truth ''

¤ Del gjerne dette innlegget, det hadde betydd veldig mye!



17 kommentarer

Linkerunde, vil du bli linket?

Så glemsk som jeg er så glemte jeg heeeelt av og kåre 8 vinnere av linkerunden jeg hadde og derfor kjører jeg denne gangen en ny variant: Hele 16 blogger blir linket denne gangen så om DU har lyst til og bli linket så har du en STOR sjanse nå. Dobbelt opp denne gangen siden jeg merker dere liker når jeg har linkerunder og slikt! Så jeg beklager så mye for at jeg glemte av det og jeg håper like mange av dere melder dere på denne gangen også om ikke enda flere!

Det eneste dere trenger og gjøre er og legge igjen en kommentar med bloggadressen deres inni!

- Good luck!



Innlegget er forandret  i ettertid klokken 21.55 20.08.12



108 kommentarer

Verdi NOK 10 000 , are mine!!

 Heia! I skrivende stund sitter jeg godt tilbakelent i sofaen med en en smurfepakke, burn og kindermaxi på bordet rett fremfor meg! Det skal bli kjempe godt og spise opp godteriet og drikke opp burnen etter at jeg har skrevet dette innlegget. Som en slags belønning. For nå tenkte jeg og fortelle dere kort om hva jeg har gjort på i dag:

I dag tidlig ble jeg vekt supertidlig (0730), fikk krabbet meg ut av senga, hivd vann i fjeset og ordnet meg til skolen. Jeg rakk skolen såvidt, men det viste seg at det ikke var noe og stresse og komme på klokkeslettet siden klassekameratene mine er verdens tregeste , neida jooda. Men de brukte så lang tid på og skifte klær og sånn at jeg kunne ha sovet en halvtime ekstra. Og en halvtime for MEG betyr faktisk utrolig mye. Jeg er en sånn person som aldri får nok søvn og elsker bare og sove og sove og sove. Lei av og sove blir jeg heller ikke. Jeg elsker og sove lenge og stå opp sent, men nå er det slutt på den tiden.. Siden det er skole hver eneste dag og da må jeg stå opp 7 hver dag. Fml!

Men nok om det! Alle i klassen øvde på en sånn dans som vi skulle vise frem til 1.klassingene i musikk,dans og drama, det var derfor jeg dro på skolen til 0815. Dette gikk ganske bra og vi fikk dra hjem i 12tiden. Kort skoledag, og det liker vi ^^ Da jeg tilslutt kom meg hjem etter 1 time og jeg som bare har sånn 50m og gå hjem haha, fikk jeg ringt Barbara og hun ble med meg og hente det nydelige reisegavekortet mitt på 10 000,-. Ja jeg sa nydelig haha! Dere skulle ha sett trynet mitt da jeg sto der og ventet på at hun damen skulle gi meg konvolutten men gavekortet inne. Jeg så henne bare gå at og frem og styre og fikk av og til et glimt av den delen på konvolutten hvor det sto '' Verdi 10 000''. Gjett om jeg skalv i knærna der jeg sto da?







Haha, der var jeg superspent på og åpne opp gavekortet.

Jeg : Har du tatt bildet nå ????

Barbara : Jada

Øyeblikket etter : * Jeg river omtrent opp konvolutten idèt hun svarer haha*






Wiiii!! Endelig fikk jeg åpnet det! En stykk fornøyd Laurie!

 

 

 



My precious baby haha!

 

 

-Og før dere spør engang; Så nei jeg oppbevarer IKKE gavekortet her hjemme hos meg. Det tok Barbare med seg. Det skal ligge i en safe hvor jeg ikke får ta det ut ifra før det skal brukes. Jeg får såklart se gavekortet om jeg vil men IKKE ta det med meg noe sted!

Hvordan har dagen deres vært?



6 kommentarer

Outfit 200812

- Nytt år , ny start og nye muligheter. Er det ikke det det de sier? God morgen alle morgenfugler. Jeg er mest sannsynlig på skolen når dere leser dette. I dag er det første dag på vg2 og jeg grugledet meg til denne dagen. Det skal bli spennende og bli kjent med de nye dans og drama elevene som starter hos oss i C-bygget i dag men jeg gruer meg også, fordi jeg ikke vil på skolen. Og tilslutt vil jeg bare si ; Ha en fin dag alle der ute på deres første skoledag, og til dere som starter på ny skole eller på vgs: Good luck!

Slik ser jeg ut i dag, på min første skoledag:


Skjorte
fra Vero Moda Topp fra Cubus Shorts fra Bik Bok Smykke fra Cubus Sko fra DNA

Hva synes dere om outfiten?



37 kommentarer

Jeg fikk 10 000,- I POSTEN!!

Akkurat nå ligger jeg på sofaen som et slakt, jeg har akkurat spist en god del chips og pølser. Det kjennes ut som magen min skal eksplodere! Snart skal jeg se på film, aner ikke hvilken. Noen som hare noen brae filmtips? Om ikke det blir film så ender jeg vel bare opp med og nerde Toodlers & Tiaras. Men tilbake til overskriften. Igår da jeg ble hentet, etter og ha vært i Volda så fikk jeg vite at gavekortet mitt på 10 000 har komt. Wææ, finally!! Det har tatt litt tid siden ting er  barnevernssystemet er så stygt og komplisert, men nå har jeg fått et brev om at jeg kan hente gavekortet i posten. Jeg skal mest sannsynlig hente det imorgen etter skolen før jeg drar til fysioterapeut! Ellers er alt bra bortsett fra at jeg har fått UVI(Urinveisinnfeksjon). Så typisk min uflaks.. Det er tredje gangen jeg har fått det på et år, men sånn er det når jeg har på meg så utrolig lite klær at jeg fryser ihjel hvor enn jeg går.. Humøret er ikke helt på topp, jeg er slapp og hodet verker konstant...Jeg må få bestillt meg en ny legetime asap, for og få begynt på den forferdelige antibiotikakuren som jeg ender opp med og ikke fullføre etter dag 4 hver eneste gang! Aner dere hvor ekkelt tabletten både lukter og smaker ?? Fysj.. Og gå på antibitika er noe jeg ikke ser frem til for og si det sånn! For like raskt som jeg har fått tablettene så slutter jeg og ta dem. Også får jeg infesjon igjen bare noen uker etterpå! Herlighet , så håpløs jeg er haha :)

-  Veldig mange spør og spør om når jeg blir og dra til Liberia - hvem jeg drar sammen med - Hvordan alt kommer til og skje - Datoen jeg drar osv osv. Jeg blir stoppet på gaten og spurt om dette, på skolen blir jeg spurt om det, i chat, til og med når jeg er i andre byer enn Ålesund, overalt egentlig. Det er veldig hyggelig at folk stopper meg og spør men også travelt i lengden, når jeg for øyeblikket vet like lite som alle dere :) Derfor kommer jeg til og kjøre en spørrerunde om alt dette ut i denne uken som kommer så stay tuned! Og frem til da skal jeg prøve og finne ut så masse om turen som mulig, sånn at jeg kan svare dere ordentlig!





8 kommentarer

Jeg lurer på...

hvem dere er. Dette innlegget er en re-postet:

Nå som jeg skriver en blogg hvor flere hundre er innom hver dag så blir jeg inn i mellom en smule nysjerrig på hvem dere er. Hvorfor akkurat dere er innom bloggen min også lurer jeg ja på hvem dere er rett og slett. Så derfor satt jeg meg ned nå og skrev dette innlegget.

Dere får jo vite mye rart om MEG gjennom bloggen, kanskje ikke alt men en del. Jeg prøver ikke på noen slags måte og holde noe somhelst hemmelig for leserne mine. Jeg svarer stortsett på alt dere spør og så ærlig som jeg kan også. Mange av dere vet jeg hvem er mens 300-500 av dere kjenner jeg ikke overhode. Noen av dere kommenterer enten anonymt eller kun med fornavn f.eksempel, mens andre ikke kommenterer i det hele men er innom fast. Jeg deler trossalt veldig mye av privatlivet mitt her på bloggen til egentlig, mange viltfremmende. Noe som på en måte er litt skummelt, men også spennende. Jeg skriver om nedturene mine, oppturer og alt det der. Prøver og dele så mye som jeg kan, men fortsatt ikke være for privat. Noe må man jo ha lov til og holde for seg selv hehe :)

Så derfor lurer jeg på: ¤ Hvor gammel er du? ¤ Navn? ¤ Hvor i landet kommer du ifra? ¤ Hva er dine interesser osv? ¤ Hvordan fant du frem til bloggen min? Hvorfor leser du den den og er du fast leser?

Jeg håper mange av dere svarer i kommentarfeltet. Del gjerne dette innlegget videre :) Da hadde jeg blitt veldig veldig glad!  Kontakt meg på @Laurinedeline@hotmail.com om det er noe dere lurer på, om dere vil sende inn bilder til meg, headere eller bare snakke med meg. Jeg kunne mer enn gjerne tenkt meg og blitt kjent med mange av dere, siden mange av dere virker så hyggelige! :)





14 kommentarer

Spørsmålsrunde om trening - Spør i vei!

Jeg har fått inn en del spørsmål nå og da om hvordan jeg trener, hvor, hvor ofte osv osv. Derfor starter jeg med en spørsmålsrunde om trening der dere kan spørre om absolutt alt dere vil. Jeg skal gjøre mitt beste på og svare så bra som mulig, så bare spørr i vei! Dere velger selv om dere vil stille spørsmål anonymt eller ikke. Begge deler er ok :) Somsagt så svarer jeg så godt som jeg kan!

Bildene under er fra da jeg startet og trene. Etterbilder kommer om noen uker! Jeg har vært altfor slapp med treningen i nesten to måner nå! Men nå skal jeg skjerpe meg når skolen begynner på igjen. Så det er ikke noe vits for dere og se etterbilder nå siden ingenting er forandret, bare at jeg har gått ned noen kg. 

Alle bildene under er tatt mellom 14.06.12 og 22.06.12:



12 kommentarer

I don't want a perfect boyfriend....

I just want someone to act silly with, someone who treats me well & loved being with me then anything. Heeeii! I dag er siste dagen før skolen starter for fullt igjen. Den skal utnyttes til det fulle. Jeg skal trene litt styrke for mage og rumpe også skal jeg tøye ryggen en god del. Også tøye splitten min. Det er siste dagen av ferien i dag og da kan jeg ikke bare ligge på sofaen hele dagen! Senere i dag skal jeg snakke med den beste♥♥ Hvem det er kan jeg ikke si helt ennå! Hehe! Det må holdes hemmelig litt til. Tanken på at det er skole imorgen liker jeg virkelig ikke... Visst det hadde vært opptil meg skulle det ha vært ferie året rundt, men slik er det ikke. Jeg har skaffet meg alle skulesaker bortsett fra penal og skrivesaker alt, men det skal jeg nok få kjøpt etter skolen imorgen :)

Ser dere frem til og starte på skolen igjen eller? Kanskje noen av dere allerede har startet også(?) Er det noen av dere som skal begynne på VG1 på Fagerlia vgs forresten?






Jeg har allerede fått tak i årets ''skolesekk''; Denne nydelige vesken fra Morris;





11 kommentarer

Update!

Heisann dere! Veldig sen blogging i dag men jeg kom ikke hjem før sånn 11tiden. Jeg tok meg en kort powernap også begynte jeg på dette innlegget. Jeg har tilbringt hele denne dagen i Volda, hos fostersøskene mine og familien deres! De hadde nemlig bursdag i dag og da hadde de et lite selskap! Masse god mat og god dessert! Jeg koste meg kjempe mye. Det eneste som gjorde alt litt kjipt var at jeg hadde planlagt og ta 20.40 bussen fra Volda til Ålesund, men såklart gikk det ingen buss. Så snille Alex kjørte meg til Festøya altså der fergen gikk, så hentet Barbara meg på andre siden. Men alt i alt var det en veldig fin dag og jeg koste meg kjempe mye! Gratulere igjen Emil og Anja! Ja, de er tvillinger og fylte 16år i dag (180812).

En god venn av meg er med i en konkurranse. Please stem på han og kompisen hans HERHER. Det går ann og stemme hver dag.

 
Meg og fostersøskene mine!









Gårsdagens festival antrekk;







Hva synes dere om antrekket og hva har dere gjort på i dag?



13 kommentarer

New in









Veske fra Morris til 349,- Sko fra DNA til 699,-



29 kommentarer

Jugend og kvelden igår!

 Heisann! Off, som pcen min klikker. Jeg har holdt på med dette innlegget i over 3timer nå. Alt for bloggen, for og få lastet opp bildene tok det såååå lang tid. Må virkelig ha meg ny pc! Kvelden igår var toppers og jeg koste meg kjempe mye!! Det eneste negative var mange folk som skubbet meg og den ene venninna til ingrid i bakken. tastaturet mitt funker nesten ikke så jeg kan nesten ikke skrive noe. alt bare klikker, pcen restarter seg inn i mellom også :/ så her er bilder fra kvelden vår, jeg forteller mer senere!


 

 
Thatianny og Amalie <3 



  

 


Søteste Thea <3



  Last opp bilde Legg ut musikk med musicnodes                                              



 




                                             



  Last opp bilde Legg ut musikk med musicnodes                                              

 

 



5 kommentarer

Gårdagens outfit 160812

Drar bort til Ingrid om en liten stund, vi ska være hos henne en liten stund før vi drar bort på festivalen. Ingrid har også besøk av noen venninner som jeg skal få hilse på for første gang i dag. De har reist et stykke for og komme hit til Ålesund, så jeg ser frem til og treffe dem da. Hva jeg skal ha på meg ikveld vet jeg faktisk ikke. Jeg skal prøve og få blogget før vi drar ut sånn at dere får se ''festivalantrekket mitt''. Ikveld får vi blandt annet se Avicii og Kent. Jeg ser frem til dette men på den andre siden så angrer jeg på at jeg la meg så sent igår.. Det skulle jeg ikke ha gjort. Nå er jeg stuptrøtt men prøver likevell og holde øynene oppe. Dette er trossalt første kvelden nesten hele gjengen min drar ut sammen! Og da kan jeg ikke ligge i senga og sove, selv om det er de kroppen min aller mest vil på dette tidspunktet! Men jeg får vel gå på badet og ordne meg og finne noe brukbart og ha på meg, også dra bort til Ingrid. De andre er allerede der borte, de venter bare på treigeste meg. <3 Ha en fin kveld dere, og goood helg!











Topp fra Bik Bok Bukse fra Cubus Belte fra Cubus Sko fra DNA

Synes?



14 kommentarer

Some people...



Foto; Privat Inspirert av; Caroline Maria

I dag skal jeg på Jugendfestival sammen med min aller beste Ingrid! Det kommer til og bli skikkelig kos og jeg gleder meg veldig! Jeg traff henne for første gang igjen igår.Jeg har ikke sett henne på hele sommeren så var kjempe godt og se hun igjen. Men før jeg skal bort på Colorline på Jugend skal jeg på Tattoos og skift piercing stang, hente ukepengene mine også skal jeg bort til Ingrid. Vi drar fra henne og rett bort på festivalen tror jeg. Jeg har aldri vært på noen festivaler eller store konserter før så jeg er ganske spen!! -  Hva skal dere gjøre i dag?



6 kommentarer

Begynne og ha en sminkelook i uken på bloggen?Ja?nei?

Heisan dere! Jeg må bare fortelle dere noe sykt kult!

- Jenta som har lagd alle desse sminkelookene under er en 15år gammel jente som alltid har vært flink med hår og sminke. Hun begynte med dette for et og et halvtår siden og har bare blitt dyktigere og dyktigere med tiden! Da jeg selv fikk vite om talentet til denne talentfulle jenta ved navn Amalie Karlsvik måtte jeg umiddelbart forhåndskrive et blogginnlegg til dere! Hun er jo bare sykt flink!! Sick! Så da er det opp til dere; Skal Amalie Karlsvik og Vilde haugen begynne og lage sminkelooker en dag i uken? Altså at Amalie lager looken og jeg legger ut bilder her på bloggen sånn som bildene under. Jeg regner med Malin Karlsvik kanskje tar bildene også(?).

-  Så skriv et JA eller et NEI om jeg skal begynne og ha EN sminkelook i uken her på bloggen. Om mange nok skriver JA så starter jeg med det! Gonatt mine hærlige lesere!



@ Foto av ; Malin Karlsvik @ Sminke av; Amalie Karlsvik @ Modeller; Vilde Haugen og Ingvill

Del gjerne dette innlegget!



26 kommentarer

Bad girl...

Hva synes dere om Miley's nye hårfrisyre?



14 kommentarer

Hvilken header?

Hei! I dag skinner solen og det er veldig varmt ute! Wii, det skal bli gøy og trene i dag. Jeg ska straks på trening må bare ordne meg først. Senere i dag kommer også Thatianny på besøk. Hun skal overnatte her til imorgen! Jeg gleder meg sykt til og se henne siden jeg ikke har sett henne på hele ferien. Så det blir sikkert kos. Jeg oppdaterer dere såklart ikveld.

Ellers har jeg sett over alle headerene jeg har fått på e-post Ut ifra desse har jeg valgt ut mine Topp 3 favoritter. Men jeg klarer ikke og velge hvilken av de jeg skal bruke. Hvilken synes dere? Og tilslutt vil jeg bare si tusentakk til alle som sendte inn headere!

                                                                                      1. ↓

                                                                                         2. ↓

                                                                                 3. ↓


29 kommentarer

Hvilken farge?

 

Heei dere! Jeg har ikke oppdadert dere før nå fordi jeg har vært på trening, også litt oppe på HFH. Jeg kom hjem for en stund siden men måtte spise litt mat før jeg startet på dette innlegget. Jeg har nemlig ikke spist noe i hele dag kom jeg plutselig på høhø. Ikke bra! Ødelegger forbrenningen min jeg vet. Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Det det skulle handle om er at jeg skal kjøpe meg et par Converse imorgen tror jeg, men vet ikke hvilken farge jeg burde velge. Jeg har bestemt meg for høye converse hittil men ikke mer. Så da spør jeg dere; Hvilken farge skal jeg velge? Hjelp meg! Jeg klarer ikke og ta slike avgjørelser haha! Jeg vil helst ha en farge som passer til mye, så jeg tenker på blå, svar eller hvit. Hva synes dere? Hvilken farge Converse skal jeg velge?

 




Old pictures fra da jeg hadde kort hår. Savner det litt <3



12 kommentarer

VINN MOROCCANOIL HÅRPRODUKTER

Siden jeg er så innmari snill så tenkte jeg og kjøre en ny konkurranse her på bloggen hvor dere kan vinne ; Morrocanoil hårpodukter. Jeg fikk desse produktene med jobben men har ikke tatt dem i bruk. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi dem bort til en av dere leserne istedet for og bare la det ligge i kommodeskuffen min. 

Delta slik:

1. Legg igjen en kommentar med fullt navn og e-post adresse INNE i kommentaren!

2. Dere MÅÅÅ trykke '' LIKER'' nederst til venstre i dette innlegget, og del innlegget på din facebook. Jeg skjekker såklart om dere har gjort det! Om ikke så er deres deltagelse ikke registrert!!!!!

Jeg trekker vinneren gjennom random.org den 22.august. Så om dere har følgt alle reglene er dere med i konkurransen. Lykke til alle sammen :)






80 kommentarer

My blue dress



Hva synes dere? Nå skal jeg vaske og rydde leiligheten min. Kommer kanskje en konkurranse ikveld eller imorgen. So stay tuned!



15 kommentarer

VIP-Medlem og få 50% avslag?

God kveld dere! Jeg har hatt en del internettproblemer i dag, og stortsett i nesten to måner nå, men jeg har prøvd og ikke skrive så mye om det den siste månen. Jeg får nemlig ikke nett hver dag før noen slår av og på internettmodemet inne hos naboen min også slår det på igjen. Dette er ganske slitsom når han er borte og ikke kan slå det på for meg, som resulterer i; At jeg ikke får internett den dagen om ikke personalet kommer og fikser det da. Jeg prøver så godt jeg kan og blogge når jeg har mulighet uansett, og det skal jeg fortsette med helt til noen får fikset problemet. Så da vet dere hvorfor jeg av og til blogger så sent. I dag har jeg kun vært på trening, igjen. Er på trening hver dag nesten. Jeg har ihvertfall hatt en helt grei dag og jeg håper dere har hatt det samme.

Også må jeg fortelle dere om en nettside jeg kom over litt tidligere i dag, ved navnet; Mody.no. Dette er en nettbutikk som seller klær som åpner nå denne sommeren. Man får mange gode VIP- rabatter denne siden har jeg funnet ut, og det eneste man trenger og gjøre er og melde seg inn på nettsiden med en e-post og et passord! Etterhvert når nettsiden har åpnet, så får man mange gode rabatter osv. Jeg har selv allerede meldt meg inn, og venter spent på og få se den nye nettbutikken demmes! Ut ifra utseende på den så ser den veldig bra ut! Nå er det bare og vente i spenning og se! Jeg kommer til og informere dere nærmere på åpningsdatoen når jeg har funnet ut mer.  Og for og ikke glemme noe Mydy er ganske klar på; Tilbudet er 100% gratis, ikke bindende og man kan når som helst melde seg av listen.

Fordeler ved og melde seg inn på Mudy.no idag;

1. Du får 50% rabatt på ALLE klær den dagen nettbutikken åpner.

2. Du får 20% rabatt på ALLE klær etter det!

- Jeg anbefaler dere alle til og trykke på banneret under her og registrere dere og vips så er dere VIP- medlem hos Mudy! Dette gjelder KUN før nettsiden åpnes!  Meld deg inn ved og trykke på banneret under;



Del gjerne innlegget!



9 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits