Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Pakke i posten og restaurant

Jeg har egentlig litt dårlig tid men tenkte å oppdatere dere før jeg dro ut. Ikveld skal jeg og noen av jentene fra laget møtes på en restaurant med to stykk fra Viqueens (Norges beste cheerlag).

Det er ikke ofte jeg skryter på bloggen men akkurat nå føler jeg meg faktisk VELDIG, VELDIG heldig!!! Dere som har følgt bloggen lenge vet at jeg EEEEELSKER Viqueens, de har så mange talentfulle uttøvere og jeg føler meg utrolig takknemlig for at Lotte og Sabrina tar seg tid til å komme helt til Ålesund kun for trene mitt lag. Skal hoppe i dusjen nå straks tenker jeg, om ikke så kommer jeg forsent.

Helt utrolig gode sant? Var akkurat det jeg også tenkte første gang jeg så dem på matta. 

Btw, så kom pakken min fra Varsity i dag. Jeg bestillte en shorts til dere som lurer. Den har god stretch så selv om den var i M så passer den meg likevel. Jeg tenkte å ha den på meg på treningen imorgen så da får dere sikkert se hvordan den ser ut på.Del gjerne dette innlegget videre!7 kommentarer

Vinn et gavekort på 500,- hos miinto.no

Da er det tid for en konkurranse igjen. Jeg har vært så heldig og komt i samarbeid med miinto.no hvor de selger utrolig fine lommebøker,skjerf, smykker,armebånd og vesker blant annet. Jeg anbefaler dere alle å kikke innom nettsiden deres HER, de har så mye fint inne på den. Dere er så herlige og ikke minst flink til å gi meg tilbake meldinger så dette er en slags * takk til dere* fra meg!

Dere aner ikke hvor takkenmlig jeg er for at dere klikker dere innom hver eneste dag. Håper dere liker konkurransen!

 KONKURRANSEREGLENE ER ENKLE:

- Lik facebooksiden min HER

- Legg igjen navn og e-post INNE i kommentaren under.
Over finner dere en smakebit på noen av produktene fra siden, alt sammen over er for under en fem hundrings vel og merke. Jeg trekker vinneren allerede om et par dager, så skynd dere å meld dere på med en gang. 48 kommentarer

videoblogg

Det føles ut som en evighet siden sist jeg videoblogget, så derfor tok jeg meg tid til å spille inn en kort videoblogg før jeg dro ut. Jeg håper dere liker den, jeg kan sikkert videoblogge mye oftere, hvis dere vil da?? :-D 

Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt veldig glad!!10 kommentarer

så lenge varte den motivasjonen, noen tips?

Jeg har hatt det utrolig hektisk de siste dagene.. Har nesten glemt helt av at jeg har en blogg som jeg må oppdatere opptil tre ganger om dagen.

Sannheten er at jeg er redd for å legge ut bilder av beina mine i tilfelle jeg får hat for det.. Jeg legger bevisst 90% av tiden kun ut bilder av overkroppen. Blæh, noen ganger tenker jeg altfor mye..Typisk meg å analyserer absolutt alt.. Off, dette er bare en crappy dag rett og slett, men da vet dere ihvertfall hvorfor jeg har vært borte fra bloggen. 

På den andre siden skal dere vite at jeg sååå gjerne vil blogge om morsomme og interessante ting.. Men dessverre så klarer jeg ikke det.. Delvis fordi jeg ikke er sikker på hva jeg skal skrive om, tror jeg har skrivesperre som det kalles..Og litt fordi jeg er redd for hva folk vil si om meg/kommentere. - Til alle dere som kommenterer fine ting: det er dere jeg blogge for, tusen takk for at dere ikke slutter å følge meg! ♥    

 - Kommenter under 1-3 tre ting dere vil lese om fremmover. Jeg elsker all respons fra dere, (konstruktiv kritikk også)5 kommentarer

spørsmålsrunde

Jeg har fått inntrykk av at mange av dere ønsker at jeg kjører en spørsmålsrunde igjen, dessuten kan jeg ikke huske sist jeg hadde en spørrerunde så da er det vel påtide med en ny.

Fyr løs med alle slags spørsmål. Kan vel si at spørsmål som ''har du hatt sex?'' og ''hater du pirates?'' osv vil ikke bli besvart på forhånd så da vet dere det :) Ellers kan dere spørre om alt!

42 kommentarer

besøk av Julia

HEISANN ALLE FINE!

Igår etter trening ble Julia med meg hjem. Vi så egentlig bare på videoer på youtube, tok bilder og snakket om alt mellom himmel og jord. Det var veldig koselig og være med henne! Det er helt sykt hvor mye rare emner vi kommer på å snakke om når vi er sammen.. Dere skulle bare ha visst..hehehe! 

Jeg skal prøve å variere bloggen litt mer fremmover, blant annet kommer det en konkurranse om noen dager, som dere virkelig vil like! Mer sier jeg ikke. 

Noen herlige gutter som ville vi skulle ta bilder av dem ^^ :


Del gjerne dette innlegget videre8 kommentarer

cheer

I dag har jeg vært sammen med noen venner og stuntet. Dagen har gått i ett sett, har først fått satt meg ned nå.. Slitsomt men fortsatt veldig gøy. Jeg fikk lagt merke til hvor dårlig kondisen min har blitt iløpet av sommerferien.. høhø, skjerpings. Det er bra vi har treningshelg neste helg ihvertfall. Dere skal slippe å lese mer tekst, her er de få bildene som ble tatt:


Meg som bakbase, Christina som side og Ada som hoved med Anna som flyer i needle. 


Etter en stund kom Julia en tur - Vi hadde det kjempe gøy og nå sitter jeg bare her på pcen og slapper av. 

Hva gjør dere ikveld?8 kommentarer

Dagens planer

 Åh, så uvant det føles å våkne til at det er strålende sol utenfor. Her på vestlandet får vi se lite av sola, regner mesteparten av tiden så denne dagen skal jeg utnytte til det fulle. Til frokost spiste jeg jorbær med kesam, anbefaler dere å prøve det. Jeg har blitt helt avhengig av det i det siste som dere sikkert har lagt merke til. 
Forresten så tror jegat  det ordner seg med tanke på skoleplass for meg dette skoleåret også! Yeey! Det ordner seg virkelig alltid for snille jenter, er det ikke det det de sier? Jeg føler jeg har mye mer motivasjon og energi til overs sånn generellt nå som jeg har hatt et friår hvor jeg bare har jobbet, slappet av, vært sammen med venner og trent. Vi får se om noen få timer hvilken skole jeg kommer inn på.. *speeent*

4 kommentarer

Vinneren av shakira parfyme er

Hei hei!

Så hyggelig at så mange stemte på treneren min i radio ålesund konkurransen. Hun vant faktisk, så takk til alle som deltok i konken! Greit, jeg skal la dere slippe å vente mer.. Vinneren av

Shakira parfymen ble Rokzana Jadczyk. Gratulere så mye til deg! Kontakt meg på facebook så fort som mulig så kan vi avtale hvordan du skal få premien der ifra.


Godnatt folkens, da legger jeg meg. Blogges mer imorgen.... Ingen kommentarer

Jeg har noe å fortelle dere

..Jeg skal starte et cheerdance freestyle lag her hvor jeg bor *gledeshyl*! Jeg har gledet meg kjempe mye til å fortelle dere om det! Dette er helt nytt for meg. Nærmeste cheerdance lag ligger rundt Oslo området, så jeg kan ikke vente med å starte. Første trening er allerede på mandag som kommer, til dere som vil lese mer om det trykk HER. Og som dere sikkert vet så ELSKER jeg å danse, så dette passer meg kjempe bra. Planen fremmover er å trene cheerdance, cheerleading, jazz og gå på sang. Jeg vet det er litt mye, men jeg klarer det nok.

Så hva synes dere? Går noen av dere på cheerdance eller cheerleading?

Del gjerne dette innlegget videre.5 kommentarer

Grunnen til mitt fravær

Grunnen til mitt lille fravær har vært fordi jeg har forsøkt å ordne meg skoleplass for dette skoleåret, lage junior rutinen til jr-laget våres (som de skal ha på kvalifiseringen den 16.november i Oslo), og noe til som dere får vite mer om om litt. Alt jeg kan si er at dere må følge med senere i dag.

Bortsett fra det har jeg hatt overnattingsbesøk av en venninne fra Ørsta, vært på dette skoleårets første cheertrening noe som var veldig koselig! Jeg føler dette blir den beste sesongen min på Rollon Hurricanes hittils, selv om jeg kun har gått på cheer i 2år.

- Regner med mange har startet på skolen igjen nå, fortell meg i kommentarfeltet om hvilken linje dere kom inn på da, gleder meg til å lese!

9 kommentarer

Kveldskos

Hei dere! I dag har jeg sittet forann pcen og styrt med noen dokumenter i TIMESVIS, er heldigvis snart ferdig nå. Hva jeg har holdt på med får dere vite om noen få dager hehe, er hemmelig foreløpig.

Ellers kom Amalie en tur innom for en stund siden, var sååå koselig å se hun igjen!!! Vi har ikke møttes på HELE sommerferien, så vi avtalte å finne på noe en annen dag, siden vi ikke fikk funnet på noe spesielt i dag. 

Hva har dere gjort i dag?

Akkurat nå holdr jeg på å lese et gammelt magasin mens jeg spiser jordbær.Del gjerne dette innlegget videre!10 kommentarer

Konkurranse: - AVSLUTTET - VINNEREN VIL BLI TRUKKET SNART

Jeg vet bloggen har vært veldig dårlig i det siste så derfor tenkte jeg å ha en liten konkurranse som takk til alle dere søtinger Jeg gir ut en shakira parfyme + en overraskelse premie til EN heldig leser. Jeg kan fortelle dere hva konkurransen handler om da:

Cheer treneren min Christina er nemlig med i en konkurranse der man kan vinne 2 billetter til jugend festivalen ( En veldig stor festival som holdes i Ålesund hvert år) som er til helgen,16-18.aug. Artister som 50 cent, Dj broiler og Karpediem er noen av de kjente navnene som skal spille konsert. Christina har veldig lyst til å vinne og har allerede fått mange stemmer.

Bildet hun sendte inn var dessuten veldig kreativt og ''annerledes''. Trykk dere inn her for å se det. Hun fortjener virkelig dette som et slags avbrekk fra den travle ''cheerhverdagen'' med mange treninger og lag å holde styr på som starter på igjen om en ukes tid. :D 

Alt dere må gjøre for å melde dere på er å dele og like bildet INNE på denne linken HER også legge igjen mailen deres i kommentarfeltet.

 

Lykke til alle sammen! Vinneren blir trukket på lørdag den 17.august.16 kommentarer

Jeg vil lese DIN blogg

Jeg klarte å glemme kameraet igjen hjemme så derfor får jeg ikke tatt noen bilder til bloggen.. Uansett så vet dere ihvertfall at jeg lever. Og tusen takk til alle dere som er innom. Jeg skal prøve å oppdatere dere bedre imorgen. Lover :)

- Kan likevel bruke denne muligheten til å lese bloggene deres, så om du har en blogg så legg igjen adressen til den under. Har ingenting annet å gjøre uansett.  


Random bilde fra tidligere i sommer.15 kommentarer

Et hat/elsk forhold

Noen søndager er dødskjedelige, sånn som denne. Jeg har sikkert lest 45blogger til nå.. Bortsett fra det tok jeg meg en dusj tidligere i dag, glamorous life right?

...Jeg har konkludert med at jeg har et hat/elsk forhold til søndager. Noen ganger elsker jeg at det stortsett alltid regner på søndager og jeg kan ligge i sengen hele dagen, mens andre ganger står tiden stille i 24timer. Ja ja, peace out :)

Andre som har et hat/elsk forhold til søndager?Del gjerne dette innlegget videre!12 kommentarer

Dagens spørsmål

Noe jeg har lurt på lenge er om dere misliker eller liker når jeg skriver innlegg om trening?

Noen kan finne det veldig motiverende sånn som for eksempel meg, mens andre blir demotivert. Jeg synes alltid det er gøy å høre hva dere mener. Er det noen som vil ha noe spesielt eller? Som treningstips og treningsinnlegg.

Jeg er åpen for alle forslag.  Utenom det  har jeg besøk av Martine, hun er seriøst verdenes hyggeligste! 


Del gjerne dette innlegget videre!


10 kommentarer

Din aller største hemmelighet , her er min..

Nå tenkte jeg å skrive et veldig ærlig innlegg. Av og til føler jeg at jeg er nød til å være sterk heletiden. Uansett hvilken situasjon eller sammenheng. Innerst inne vil jeg alltid være den jenta som tåler alle de falske ryktene som blir spredd om henne, all drittslengingen og alt annet som ikke er veldig hyggelig i hverdagen. 

Jeg vil være hun som hever hodet og lever videre som normalt, uten og på noen måte ta seg nær av kritikken eller ryktene. Hvorfor er det egentlig sånn at jeg føler meg svak hver gang jeg gråter? Er ikke det bare sunt og felle noen tårer i ny og ne? Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på det, for at dere skal forstå meg. Jeg bare føler meg mindre verdt og som en svak person hver gang jeg gråter.. Håper jeg ikke er alene om dette.

Dessuten vil jeg gå så langt som å påstå at hver og en av oss har en hemmelighet som vi aldri har fortalt til noen, så om du har en hemmelighet du aldri har fortalt skriv en kommentar i dette innlegget. Det kan være godt å bare få det ut, skrevet ned, send bort og kanskje noen andre føler det på samme måte som deg, hvem vet?
Nå er det deres tur til å fortelle meg deres største hemmelighet, anonym eller ikke. Jeg poster kanskje et innlegg med noen av hemmelighetene i, anonymt såklart.

Del gjerne innlegget videre.


5 kommentarer

besøk

Heei dere! Atm har jeg besøk av to venninner som henger over skuldrene mine og sikkert lurer på når jeg skal bli ferdig med å skrive dette innlegget. Har ikke gjort noe spesielt i dag bortsett fra at jeg var en liten tur til byen for en stund siden. 

Ellers er jeg litt sent ute med å skrive om det nye designet mitt, som dere har sikkert lagt merke til nå. Jeg skal forsøke å få inn en header så fort som mulig også, må bare få tatt headerbilder først. Jeg er en sånn person som alltid gjør ting i siste liten. Andre som kjenner seg igjen?Del gjerne innlegget videre ved å trykke på ''liker'' knappen under og deretter på ''del''.12 kommentarer

Nye innkjøp

Jeg var en liten tur til byen på lørdag for å kjøpe litt ting som jeg trengte. Måtte som vanlig stoppe på Narvesen å kjøpe slush (Eeeeelsker slush hehe). Jeg tenkte å vise dere det jeg kjøpte så her har dere innkjøpene mine :

Hva synes dere?7 kommentarer

AntrekksbilderHva synes dere?12 kommentarer

Overfladisk?

Dere har sikkert lurt på hvor jeg har vært hen.. Jo, jeg har vært uten nettilgang i type TRE fuckings dager.. Irriterendes, men nå er alt fikset da (Fake smile haha). Håper dere alle har hatt en kjempe fin torsdag. 

Jeg kan jo fortelle dere om min fantastiske dag da. En kløne som jeg er så klarte jeg å vrikke foten TI ganger da vi var ute og tok bilder istad. Myggen kom etter meg og jeg trippet bortover veien iført 14cm hæler, dere kan sikkert se for dere det haha. Noen ganger så lurer jeg på hvorfor vi bloggere ikke heller tar bilder av det som skjer IMELLOM alle bildene som blir tatt. Men isteden så blogger vi om alt det overfladiske/våre ''perfekte'' liv. Det er sinnsykt komisk hvor mye rart/snålt og upassende jeg både sier og gjør imellom hver ''pose'' hehe. Uff, det er bare å spørre vennene mine (haha).. 


Del gjerne innlegget videre.14 kommentarer

På besøk hos Thea , cheerfilm?

God kveld alle søte! - Tusentakk for alle fine kommentarer i innlegget under, liker at SYKT MANGE delte innlegget!! Dere er best 

For øyeblikket er jeg på besøk hos Thea. Vi har akkurat spist grillspyd og chips, nammi. Thea misliker å bli tatt bilder av, noe jeg respekterer fullt og helt, derfor har jeg kun bilder av meg i dette innlegget. Håper det går greit. Vi sitter å ser på morsomme vidoer fra cheer treningen igår. Jeg kan godt legge ut en cheervideo om dere ønsker det?

Vil dere at jeg legger ut en cheervideo imorgen/i overimorgen? Thea redigerer (Siden jeg suger til alt med redigering). 


Jeg ville satt pris på at dere deler innlegget videre :-*11 kommentarer

tidlig morgen

Jeg stod utrolig nok opp 09:30. tok en dusj og tok på litt musikk på øret. Jeg har ikke gjort stort fremtil nå men skal vel klæsje på noe sminke i trynet før jeg starter å rydde rommet mitt. Tredje verdenskrig har nemlig landet inne der. . Alt er et rot, klærne mine ligger uttover hele gulvet og jeg må skifte dyne og putetrekk.. Jaja, må vel starte snart om jeg skal få gjort det i dag. Snakkes mer senere :)

Når stor dere opp i dag?


 

 8 kommentarer

nå er jeg tilbake igjen

Da er jeg tilbake på blogg.no for å gjøre et forsøk på å skape den råeste bloggen noensinne. For å skille meg enda mer ut fra de ´´typiske rosabloggerne´´gjorde jeg noe sprøtt igår som dere kan lese lengere nede. Grunnen til at jeg sluttet å blogge sist gang var fordi jeg fikk veldig mange hatekommentarer og mistet tilslutt all motivasjon.. Uansett så er jeg tilbake for fullt og gleder meg til å blogge for dere! Jeg håper dere fortsatt vil følge meg videre, jeg skal prøve å få inn 1-2 oppdateringer pr dag.

Ellers kan fortelle dere det sykeste noensinne.. Igår da jeg tok ut håret mitt bestemte jeg meg plutselig for å gjøre noe utrolig SPONTANT: Klippe håret mitt. Jeg mener ikke skulderlengde altså, men helt skallet. Neida, men veldig kort da. . Kan hende jeg overdriver en smule noen ganger, men sånn er bare humoren min, håper dere skjønner :) Det føles skikkelig uvant nå, men det ingen vei tilbake så jeg må vel bare leve med kort hår en stund til.

Så hva synes dere om at jeg er tilbake igjen på blogg.no?
Del gjerne dette innlegget videre!26 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits