Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Jeg er helt hekta på...

Heei hei fininger♥ Det kommer til og ta tid for meg og vende meg til at det ikke er lyst ute hele kvelden. Planen var og ta outfitbilder til dere ute istad og det ene øyeblikket jeg så ut var det lyst og solen skinte og i det neste var det bekkmørkt. Ikke rart jeg ikke la merke til dette så innesperret som synet mitt blir når jeg skrur på denne firkantede boksen, eller pcen som den kalles. Jeg skulle ha tatt bildene da jeg sto opp imorges, noe jeg glemte helt av fordi jeg for det meste brukte morgenen på og fikse meg, sminke meg og dusje. Men imorgen skal jeg prøve og ta noen antrekksbilder da. 

De siste dagene har virket føket forbi meg, jeg har brukt uttaligvis av timer på og se på Animal Planet. For en lærerik kanal! Noen av dere blir kanskje sjokkert om jeg sier at dette er min nye favorittkanal? Jeg mener det virkelig faktisk. Tven her står på på dagen og forsåvidt natten lang og den står naturligvis på Animal Planet. Litt sånn inn imellom switcher jeg over på tv2 og tvnorge om det går noe interessant på de kanalene. Jeg er faktisk hekta, ser på alt som går på den kanalen bortsett fra når det handler om skorpioner, slanger eller taranteller. Men av og til er jeg så tøff at jeg switcher innom likevell selv om jeg vet jeg mest sannsynlig kommer til og se et ekkelt dyr på nært hold hehe! Den følelsen, idèt jeg ser det dyret på skjermen og rykker til forså og løpe ut av rommet haha. Jeg er skikkelig pysete, i know. But I'm working on it, jeg bruker av og til og se på bilder av dyr som slanger og sånn på google og prøve og ikke krysse ut bildet etter to sekund. Det hjelper virkelig, for jeg er utrolig pysete når jeg ser dyr som det! Slanger må være min største frykt, hva er deres største frykt? Imorgen kommer det et innlegg litt midt ut på dagen hvor jeg virkelig trenger deres hjelp på og ta en beslutning så stikk innom da og si deres mening!

Og selfølgelig må vi slenge inn ett, nei mener tre obligatoriske "her er meg nå" bilder. 


Premien min som jeg glemte og vise dere:

Del gjerne dette innlegget videre!10 kommentarer

Video - Svar på spørsmålsrunden del 1

Noe mer dere lurer på til del 2? :)12 kommentarer

Anbefaling: GOSH Primer

Da var det påtide og anbefale et produkt for dere, siden jeg vet dere liker det så godt. Produktet er ikke sponset og jeg får ikke penger for og skrive dette innlegget, altså helt ærlige meninger. Som jeg har sagt før og sier igjen, så prøver jeg så hardt jeg kan og gjøre bloggen gøy og lese for dere, og til en plass som noen av dere som ikke har det så lett kan klikke dere innom og bare ta en pause fra alt og lese om ting som interesserer dere! I dag skal jeg skrive litt om primer f.eksempel.

Øyenskygger jeg hadde på meg føøør jeg kjøpte denne primeren satt ikke godt på, og derfor da jeg var innom Estetique i Århus kjøpte jeg denne herligheten under her. Jeg elsker denne primeren, får ikke sagt det nok. Den er enkel og påføre på øyet, og den er ikke våt eller klissete. Et ekstra pluss er at den er som en eyeliner, ikke en boks hvor man bare bruker fingrene til og smøre uttover. Denne primeren bruker jeg mest om jeg skal på fest/selskap/konfirmasjon og slike anledninger men også ellers når jeg bare vil pynte meg litt ekstra med øyenskygge i hverdagen. Jeg er jo helt sånn addicted to eyeliner, så fra og kun ha på meg det og mascara hver dag til og ta på et heavy lag med øyensminke neste dag klarer jeg ikke. Ikke minst må det være et stress og sminke seg sååå mye hver dag. Men litt sånn av og til er jo greit da. Ikke minst er denne primeren vanntett, det glemte jeg og si! Når man først begynner og bruke primer så slutter man ikke! Jeg er selv avhengig av og ha primer som base før jeg tar på øyenskygge. Er virkelig et must for meg, anbefaler alle og kjøpe seg en primer. Den trenger heller ikke og være så dyr, så lenge den funker for DEG!

Jeg regner med at denne GOSH primeren kan kjøpes på estetique i Norge også for rundt en hundrings! Noen som har prøvd den? Eller har en de vil anbefale meg og prøve?


♥♥♥♥ 

LIK  og DEL gjerne innlegget, bare sånn at jeg kan se hvor stor eller liten interesse det er for slike innlegg som dette! Så om DU likte dette innlegget hadde jeg satt veldig stor pris på om du delte det videre!12 kommentarer

Favoritten


Denne nydelige mint neglelakken fikk jeg faktisk som premie + noe annet da, i en konkurranse for noen måner siden. Elsker den, den har så fin farge! Hva synes dere om fargen?13 kommentarer

Linkerunde, skal jeg linke din blogg?

.. Nå tenkte jeg og kjøre en linkerunde hvor jeg velger ut 5 blogger som blir linket i et eget innlegg. Jeg tar turen innom ALLE bloggene forså og velge ut 5stykk jeg vil linke. Lykke til alle sammen, og jeg håper dere setter pris på at jeg kjører linkerunder litt sånn inn imellom!

For og bli linket må du:

1. Like facebooksiden min HER.

2. Legge igjen en kommentar med bloggadressen din. (Skriv også gjerne hva bloggen din handler om, noe som bare er et pluss, for kanskje jeg velger akkurat DIN blogg pågrunn av det)

55 kommentarer

Jeg er tilbake

Nå er jeg tilbake igjen, med masse nye idèer til hva jeg kan blogge om og humøret er et hakk bedre også. Alt er ikke bare et helvete, sånn som det føltes ut igår. Jeg håper dere setter pris på at jeg begynte på igjen så raskt, siden mange av dere kontaktet meg i innboks på facebook og spurte. Dere er bare de snilleste leserne ever, tusentakk for fine kommentarer på innlegget under. Det tok ikke mange timer før jeg begynte og savne bloggen og fikk helt panikk for og miste drøssevis med lesere hehe! Nå er jeg ihvertfall tilbake, for og gjøre en knall god jobb med og gjøre bloggen så bra som mulig for dere. Jeg er på leting etter en fjernutløser til Nikon D3100 sånn at jeg får tatt bedre bilder, er det noen av dere som vet hvor jeg kan få kjøpt det?? Jeg har faktisk gitt opp letingen etter det nå.. Både på nett og i butikker!

Mesteparten av formiddagen jeg brukt på og være i Geiranger, på Union Hotel. Jeg ble vekt klokken 0700 imorges og tjue minutter etter det satt jeg ferdigpakket med pcen, litt mat og en vesken min full med sminke og ulike antrekk sånn at jeg hadde noe og velge i. Wenche kjørte meg, og da vi kom frem gikk jeg for og ordne meg alene og varme opp før jeg skulle på scena. Tok en kort lydprøve også for og skjekke lyden og sånn. Nervene mine var helt ute av kontroll de siste minuttene før jeg skulle på scena. Jeg skulle trossalt synge for alle fosterforeldrene i hele Møre og Romsdal. Jeg holdt på og freake ut haha! Anyhow så gikk opptrednen bedre en forventet, og jeg sang ingenting feil faktisk, pustet virkelig lettet ut da jeg kom ned i salen igjen og gikk ut i gangen. Bena mine skjalv som f og jeg sto bare der og gliste selv om det tekniske sviktet to ganger iløpet av opptredenen. Snille Marit som hadde ansvaret for konferansen som var nå i helgen takket meg også ved og gi meg et gavekort på 500,- hihi! Ble naturligvis veldig glad og overrasket! Like etter dro vi, jeg sov hele bilturen bortsett fra da vi var innom butikken og kjøpte lunch, siden jeg ikke rakk og spise på hotellet. Kameraet laddet seg raskt ut så jeg fikk ikke tatt så mange bilder med noen tok jeg da.

ER DET NOEN DER UTE SOM VET HVOR JEG KAN FÅ TAK I FJERNUTLØSER TIL NIKON D3100?? På nett eller i butikk?

HVA VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OM FREMMOVER? PLEASE KOM MED NOEN TIPS!!Slik så jeg ihvertfall ut i dag da:Jumpsuit fra Bik Bok Sko fra ? London en plass, fikk de i gave


♥♥♥♥♥


Lunchen min!

Del gjerne dette innlegget videre!22 kommentarer

Dette er slutten...

 .. Jeg vil bare beklage for at bloggingen min har vært ræva i det siste.. Lesertallet har sunket med 2-400 lesere, og hate kommentarene har strømmet inn de også.. Dette gir meg naturligvis ikke mer bloggmotivasjon, noe jeg håper dere forstår. Men jeg skal ikke lyge og si at dette er grunnen til at jeg føler meg så nedfor. Av og  til kan livet være så jævlig urettferdig at jeg ikke kan sette ord på det..I dag fikk jeg vite to triste nyheter om noe som betyr veldig mye for meg. Akkurat nå føles det ut som om hele verdenen min raser sammen og jeg klarer ikke og sette ord på hva jeg føler. Jeg har det ikke så bra akkurat nå, uten og gå mer innpå det her på bloggen. Dere vet jeg bruker og si veldig  mye til dere men dette blir altfor personlig og skrive her, ikke vil jeg si det til folk heller. Er veldig lei meg nå og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Alle de herlige kommentarene deres har virkelig gjort dagene mine sååååå mye bedre, dere aner ikke! Men akkurat nå trenger jeg bare en pause fra alt, inkludert bloggen.

Jeg håper dere skjønner og respekterer dette! Jeg er tilbake igjen når jeg føler for og blogge om det ''perfekte'' livet mitt og når jeg er klar for og være en posetiv blogger igjen. Jeg håper dere vil lese bloggen min når jeg er tilbake igjen som en mer posetiv utgave av meg selv. Love u all verdens herligste lesere. Laurie.

Imellom tiden mens jeg er borte vil jeg at dere skal kommentere EN ting dere vil jeg skal blogge om når jeg kommer tilbake. Det kan være om et TEMA, en spesiell videoblogg osv Fortell meg nå hva dere vil lese om!

Del gjerne dette innlegget videre!25 kommentarer

Heeeelg!

Heei! Herregud, så fort dagene går. Jeg har jo ikke et sosialt liv lenger. Kun på pcen og trening.  Jeg som brukte og dra på shoppingturer flere ganger i uken og trening var livet mitt. Nå er alt bare slapt men det skal endres på - Jeg skal begynne og være mye mer med venner også trene som f*** frem til jul. Jeg gleder meg til og se resultar noe jeg bruker og gjøre etter 2-3 uker  med trening fire ganger i uken. Er akkurat ferdig med og lære meg siste del av Video Games så opptrednen min imorgen håper jeg virker går bra. Nå har jeg øvd ganske mye til en forandring, så nå gjelder det bare og krysse fingrer og tær. Anyhow så lurer jeg på hva jeg skal gjøre ikveld, klarer ikke og bestemme meg om jeg skal dra på fest eller bare bli liggendes på sofaen og se Norske Talenter og deretter Senkveld hele kvelden. Vi får se hvordan humøret mitt er senere og om denne magen min slutter og verke.. I skrivendestund ligger jeg faktisk på sofaen med en varmeflaske på magen, halsdrops på bordet og et glass med honningtè som jeg drikker en slurk av inn i mellom. Hardt liv ass! haha, god helg søtinger <3

Hva er deres planer for denne fredagen?Del gjerne dette innlegget videre!


3 kommentarer

ADVARSEL : Nå kan alle DINE facebookmeldinger offentliggjøres på tidslinjen din, sånn at alle ser dem!! Les dette.....

Jeg leste dette selv på både Ida Wulf og Yensi sin blogg. Det har skjedd noe som gjør at på facebook så kan alle se alle innboksmeldingene DINE fra 2007-2012. Dette kan skje hvemsomhelst og nårsomhelst! Dette har ikke rammet alle men veldig mange allerede, og for at DU skal slippe dette gjør det som står under. Del også dette innlegget videre sånn at så mange som mulige slipper og bli utsatt for dette. Jeg selv har allerede gjort dette, gjør det du også for hvem vil vel at alle kanskje 1500 vennene sine skal lese ALLE innboksmeldingene sine? Det vil ihvertfall ikke jeg, så jeg har skjult alt fra 2007-2012. Åh gud, jeg skal virkelig aldri skrive en facebook melding som ikke tåler offentlighetens lys igjen haha! Lesson learned! Dette er IKKE en spøk, om dere tror det. Faen av facebook, at de ikke sier ifra om noe så alvorlig. 

Jeg vet 100% at dette er sant for jeg har selv sett venners personlige meldinger på hjem-siden og også som de har vist meg. Om DU velger og tro på dette er helt opp til deg, men jeg vil bare advare alle som vil være trygge. For om jeg vet hva som er private meldinger og hva som er sånn vegg til vegg meldinger. Når man faktisk leser en juicy privat innboks melding som ligger inn i alle de ''300 skrev på din vegg arkivet'' der så skjønner man raskt at dette er alvorlig. Det er ikke rart folk har lyst til og slette facebookkontoene sine etter at private ting de har skrevet i chat har blitt lekket ut på hele facebook. Så er du sånn som meg som vil være på den trygge siden : Gjør det som står under! 

For og slippe at alle ser DINE facebookmeldinger gjør dette:

1. Bla litt nedover facebookprofilen deres, også se til høyre for dere. Deretter trykk på f.eks år 2007. Der står det f.eks ?300 venner har skrevet på Laurie sin tidslinje. Blant disse veggmeldingene ligger også alle innboksmeldingene deres.2. Trykk deretter på den lille blyanten, og trykk på ''skjul fra tidslinjen'' din.3. Gjør det samme på alle årene fram til 2012 så er du trygg!

DEL DETTE INNLEGGET VIDERE SÅNN AT ALLE FÅR VITE DET, SÅ SLIPPER VI NOEN PINLIGE INNBOKSMELDINGER PÅ HJEMSIDEN! Jeg setter kjempe stor pris på om dere deler dette innlegget videre alle sammen!


DEL DETTE INNLEGGET VIDERE!!!28 kommentarer

I can do it!

Sent igår kveld fikk jeg ny header, en som er finere enn den forrige etter min mening, hva synes dere? Likte dere den eller skal jeg bytte den ut med en annen? Headeren er ihvertfall lagd av søte Ida Bieber, besøk bloggen hennes HER. Tusentakk for headeren Ida! Iløpet av dagen skal jeg få fikset resten av designet også.

For noen dager siden fikk jeg plutselig veldig lyst til og begynne og tøye igjen. Jeg har satt meg et mål på og klare en veldig bra heel stretch på 10 dager, noe som vil si veldig masse tøying fremtil den 7.oktober som er om 10dager. Magen er kjempe vond nå men for og slippe og tenke på de smertene, så skal jeg tøye litt nå tenkte jeg, og presse meg selv beinhardt. Jeg har veldig lyst til og klare dette målet men da må jeg først igjennom et par timers tøying, hvor jeg for det meste skal sitte i høyre spagaten i et par minutter, så ta en pause også gjøre det engang til. Dette ca 5-6 ganger om dagen. I dag velger jeg og gjøre alt på en time, sånn at jeg bare kan slappe av resten av kvelden, og slippe og sitte og grue meg til neste pineøkt med spagat''sitting'' hehe! Jeg tror jeg kommer til og klare det, hva tror dere? Men da må jeg nesten starte og gjøre noen jumping jacks, før jeg starter og tøye. Bedre innlegg kommer senere, so stay tuned!

 Noen av dere som har noen bra tøyetips til meg? Som kanskje har en bra heel stretch selv og som kan gi meg noen tips?

Hva synes dere om den nye headeren?


Målet mitt:

Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

They tell you to be yourself, and then they judge you..Hva synes dere om quoten og bildet?

Del gjerne dette innlegget videre!14 kommentarer

Joggetur

Hei dere! Kom nettopp hjem fra en joggetur - Har rukket og tatt meg en dusj og klæsja på litt sminke og skal til og sette på en episode med Top Model Australia. Jeg har også filmet inn svarene på spørsmålsrunden, så den skal jeg få Malen til og redigere for meg, siden jeg suger til og redigere videoer, og etter det kommer den ut på bloggen. Igår glemte jeg og fortelle dere at etter møtet igår da jeg kom hjem lå det en overraskelse til meg i postkassen. For noen dager siden ble jeg nemlig kontaktet over mail av Trine for jeg var så heldig og jeg vant en sånn øyenskygge konkurranse hun hadde. Så den pakken fra henne + et fint brev kom i posten til meg igår da. Tusentakk Trine, jeg skal prøve og få prøvd ut sminken i helgen! Nå skal jeg jeg lakke neglene mine rosa, spise mat (har blitt et matvrak i det siste) hihi, og se på Top Model! Også tar jeg sikkert tidlig kveld i dag, sånn at jeg ikke blir liggendes oppe og se på CSI frem til klokken 0400 noe som har vært mye av de siste dagene!

Hva har dere gjort i dag?


<333

 

Del gjerne dette innlegget videre!8 kommentarer

I love you...

i love you. jeg elsker deg. jag älskar dig. jeg elsker dig. ti amo. je t'aime. ich liebe dich. maite zaitut. ek is lief vir jou. i dua. Ես սիրում եմ քեզ. Обичам те. Ma armastan sind. eu te amo. aku cinta kau. Is breá liom tú. ég elska þig. 私はあなたを愛して. 我爱你. mwen renmen ou. volim te. i amare. Es mīlu tevi. ik hou van jou. kocham cię. eu te amo. Te iubesc. milujem ťa. jaz te ljubim. Mahal kita. miluji tě. seni seviyorum. szeretlek. i dy garu di. 

 
Del gjerne dette innlegget videre om dere likte det!18 kommentarer

Vanskelige valg og ta..

Jeg regner med de fleste av dere fortsatt er på skole eller jobb? Føles faktisk litt ensomt og ikke gå på skole eller og jobbe men det skal forandres på, snart! Jeg må bare ta noen valg først, hater og ta avgjørelser på ting! Det er så vanskelig for meg og gjøre det, ligger i slekta haha. Mamma også er veldig sånn som meg.. Jaja, finner vel ut av dette skole/jobbe greiene mine snart, etter et par møter med rådgiveren denne uken og i neste uke.

Åeh, jeg klarer ikke og lavære og tenke på at det bare er en dag til jeg får snakke med pusen min igjen! Gleder meg til og høre den fine stemmen hans når jeg ringer han imorgen. Det har faktisk gått ganske greit og ikke ha kontakt med han på en uke, de to første dagene var litt kjipe men etter det har jeg holdt meg selv så opptatt med og trene og da har dagene gått kjempe fort! Dere vet at jeg snakket om at jeg skulle male og sånn i dag sant? Den planen gikk i dass etter at dumme meg våknet klokken 2 og ikke 11 så rakk jeg ikke det lille maleprosjektet mitt på formiddagen i dag.. Anyhow, så kommer Malen snart bort en tur til meg så det blir kos! Har ikke sett henne siden sommerferien, så har savnet hun en del ja, for og si det sånn. Jeg skal være sammen med hun et par timer før jeg drar på trening. Til dere som ikke vet hvem Malen er så er hun en tidligere lagvenninne på cheerlaget mitt! 
Del gjerne dette innlegget videre!6 kommentarer

Herlig følelse!

 Jeg tipper de fleste av dere sitter benket forann tven/pcen for kvelden? Det samme gjør jeg snart, først må jeg bare ta 50 pushups og stå 3 minutt i planken. Det får være nok for i dag, har allerede vært på en cheertrening tidligere i dag også. Jeg får heller ta en hard treningsøkt på puls imorgen, også løpe masse trapper. Trening motivasjonen er virkelig tilbake, noe som var påtide! Og trene i seg selv hater jeg, men den gode følelsen jeg får etter trening bare gjør at jeg føler meg veldig glad, og det holder meg gående. Vi får nå se hvor lenge det varer haha! Planen er og trene seks ganger i uken utenom cheerleading frem til jul og etter jul får jeg se om jeg orker og fortsette. Kostholdet mitt skal skjerpes sykt fra og med I DAG - Fra nå av har jeg ingen unskyldninger til og stappe i meg masse drittmat og godteri, og ikke minst komme med den dere '' Jeg rekker ikke og trene, har så mye annet og gjøre''. For om jeg fortsetter sånn får jeg aldri en kropp jeg er fornøyd med og den eneste som kan gjøre noe med det er moah og ingen andre! Istedenfor og gråte over en liten valk her og en liten valk der så tar jeg fatt i problemet og løser det engang for alle :) En annen ting jeg kom til og tenke på er at det allerede snart er høstferie. De siste ukene har virkelig gått superforte for deet føles ut som om jeg nettopp startet på skolen. Og like fort slutta.. Men anyways, det skal ihvertfall bli kjempe godt med en nesten to ukers høstferie når jeg hører at andre skoler rundt om i Norge bare har 3-5 dager med ferie. Da blir jeg virkelig takknemlig for de omtrent 10 dagene vi får. Virkelig!! Gleder meg til så mye for tiden hehe!

Imorgen starter jeg btw på maleprosjektet jeg har snakket om, hvor jeg skal male alle møblene i leiligheten hvite, så da skal jeg opp på hjemmet og bruke noen timer på formiddagen til det. Jeg har allerede bestemt hva jeg skal male først: Spisestuebordet mitt og et speil. Etter det skal jeg på moa og kikke på dekorasjoner til stuen og ny mobil. Har ikke mobil fortiden og har ikke hatt det siden mai, er et mirakel at JEG har overlevd haha. Så nå skal det bli godt og kjøpe meg en ny, men alt dette etter at jeg får lønn for syngeoppdraget jeg skal på i helgen da, så det blir vel i neste uke engang jeg kjøper mobilen. Noen som har noen tips til en ikke så altfor dyr mobil men med et bra kamera? - Jeg håper ihvertfall at dere får en fiiin kveld, her skal det trenes litt til før jeg skal se på Abby and Brittany, de to siamesiske tvillingsøsterene på 22år. Digger de to jentene!
Min nye bestevenn te <33 Også noen bilder jeg tok tidligere i dag:
12 kommentarer

In my makeupbag


Dette sminken jeg har i sminkemappen min og som jeg bruker til vanlig, OM jeg faktisk gidder og sminke meg. Om det er noe spesielt dere lurer på hvor er ifra så er det bare og spørre i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan enten i kommentarfeltet eller i et innlegg. Dere har bedt om et slikt innlegg siden sommerferien så jeg håper dere liker det.

Bruker du noe av det samme som meg? Hva er ditt favoritt makeup merke?13 kommentarer

With my G.I.R.L

Heeei! Nå er Ingrid her og vi holder på og diskutere hva vi skal kle oss ut som på trening i dag. Temaet for treningen i dag er DYR og jeg har ennå null peiling på hva jeg skal kle meg ut som. Noen som har noen forslag? Ellers har jeg ryddet hele hybelen og vasket og sånn, og nå holder vi på og spise fruktsalat. Ikveld skal jeg også trene, etter at jeg har vært på cheertrening, motivasjonen er på topp sååå! Skal blandt annet ta 80 situps og løpe trapper. Gleder meg! Men nå skal jeg dusje også ordne meg. Blogges når jeg er hjemme igjen :) Hva skal dere gjøre i dag?18 kommentarer

Litt nytt og kveldskos

Heeei! Dagen i dag har gått så fort at jeg ikke har fått oppdatert dere før nå. En liten stund etter at jeg var ferdig og dusje som var i 2 tiden engang ble jeg ringt av personalet og måtte dra opp dit på et møte. Mens jeg var der oppe fikk jeg hjelp av Marianne til og skifte piercingstang så nå har jeg skiftet til en kortere og mer behagelig stang. Uvant, men føles mye bedre når jeg skal spise og sånn nå, slipper og ha en altfor langstang i munnen liksom. Etter at jeg hadde vært der oppe dro jeg hjem igjen for og rydde litt og skrive handleliste. Så kom Barbara i sekstiden for og kjøre meg og handle mat, og etter det dro vi på Nille hvor jeg fant litt dill dall til stuen. Jeg møtte også på Julie, hun var også på shopping så jeg snakka litt med hun og tilslutt kom jeg meg til kassen etter mye om og men haha. Grunnen til at det tok lang til og komme meg til kassa var fordi jeg ikke klarte og velge hvilke farge kubbelysene jeg skulle kjøpe meg skulle være i. Så jeg sto sikkert inne på Nille i over en halvtime og matchet sammen ulike lys, og ulike farger før jeg tilslutt tok de som så best ut og betalte. Snille Barbara og Rannveig kjøpte også noen roser til meg, så da ble jeg kjempe glad og sånn, har allerede fått dem i vann og plassert dem midt oppå den nye komoden min. Synes det passet fint der jeg! 

Nå er jeg somsagt hjemme igjen etter en lang dag med masse stress og skal til og se på TBFV også, spise litt usunt. Alt dette såklart etter at jeg har spist middag. Holder nemlig på og lage meg våruller, karbonaderr og ris. Skal bli godt og spise noe ordentlig mat, siden jeg bare har spist to knekkebrød, godteri og jordbær i hele dag. Jeg har også fått tillatelse av Camilla til og male alle møblene her i leiligheten så neste prosjekt blir vel og male det ene skapet mitt og derette enten spisebordet mitt eller det ovale speilet mitt. Gleder meg til og starte, alt skal bli HVITT! Men nå skal jeg spise, ha en fin kveld alle sammen!

Hva har dere gjort på i dag?

Cheerleading laget mitt , både junior og senior har lagd en ny facebookfanpage til laget og jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne ha LIKT siden våres. For og LIKE den trykk HER. Tuusentakk på forhånd!


Se så lang stangen jeg hadde var da :OO Var godt og bytte ja!Rosene mine <33


Handlet inn sååå mye mat for en uke, skjønner ikke hvordan jeg skal få spist alt. Tror jeg skal fryse ned MYE for og si det sånn. Borddekor, hva synes dere om det? Ble det fint? Den er ikke helt ferdig ennå, skal ha i noe mer, sånn at hjerte blir skikkelig.


Etter litt omplassering ble det seendes sånn ut på komoden min. Selve komoden er ikke helt ferdig montert, dere får se bilder når den er ferdig.


12 kommentarer

twenty fourth of september

Nå som jeg er hjemmeværende blogger og ikke gjør noe spesielt så tenkte jeg like godt og dra på butikken imorges og kjøpe meg jordbær og litt godteri, nam nam! Smakte himmelsk og jeg angrer ikke et sekund på at jeg hoppet i joggeklærne og trasket meg ned på butikken uten sminke og med håret i en tut. Det var verdt det, selv om jeg sikkert så helt neddopet ut. Men men! Får bare være for godteriet jeg kjøpte meg smakte så godt at jeg ikke kunne ha brydd meg mindre. Men over til noe annet ; Akkurat nå er jeg ferdig med og pugge hele video games - lana del ray utenatt og tror den sitter nå. Og da gjenstår det  bare og lære andre strofe av living on a prayer, så er alt i boks. Halsen min er blitt en smule bedre og jeg håper jeg snart blir HELT frisk igjen nå! Hater og være syk, og måtte være inne og ikke gjøre noe gøy. Muligens jeg får  dratt en tur på moa for og lete etter selvutløser men nå skal jeg ihvertfall hive meg i dusjen. Blogges!

Hva er deres planer for dagen?


Se det fine armebandet mitt som jeg hadde helt glømt av, fant det plutselig i smykkeskrinet i dag tidlig!35 kommentarer

Hvordan ikke miste treningsmotivasjonen, se hit!

Etter en sommer med masse soving, avslapning og godis så merkes det på kroppen for og si det sånn. Før sommeren trente jeg nesten 30 timer i uken forså og ta sommerferie hvor jeg lå i senga og sov, og om jeg ikke gjorde det så var jeg sammen med cheerjentene og stuntet. På det tidspunktet hadde jeg mye treningsmotivasjon men da skolen startet på igjen forsvant den på et blunk. Og der satt jeg igjen som et spørsmålstegn. Men nå, faktisk denne uken her så kom den sakte med sikkert tilbake og en av grunnene til det tror jeg var fordi jeg spurte meg selv spørsmål som : Hvorfor liker jeg egentlig og trene? Hva vil jeg oppnå? Hva må gjøres for og oppnå et resultat jeg er fornøyd med? Spørsmål som dette hjalp på og vips så har jeg løpt tre kvelder denne uken og trent styrke hjemme fire. Andre ting man kan gjøre tenkte jeg og ramse opp under her og jeg håper det hjelper noen som er litt umotivert til og starte og trene for første gang eller har vanskeligheter med og starte på igjen etter en lang pause.

Man må bare gjøre det, ikke nøle - Ingenting skjer om DU ikke gjør noe!! Så derfor ; Slutt og klag på de ekstra kg du vil ha bort eller godteriet du stappet i deg igårkveld. Gjør noe med det, for om du vil det nok så klarer du det. Det hjelper og kanskje trene med en venninne, det gjorde jeg i hele mai, for da er alt mye gøyere for man er to, eller tre eller 7. Do what's right for YOU. Anyways, så er lurt og huske på at hos noen viser resultatene seg etter bare to uker med 3-4 treninger i uken, hos andre tar det kanskje en måne. Men det gjør ikke noe, alt tar tid og også trening. Det handler om og aldri gi opp og bare stå på. Pushe seg selv hardere og hardere helt til man har nådd målet sitt.

Juni 2012

Tips til og holde treningsmotivasjonen DIN oppe:

 1. Ta FØR og ETTER bilder. La oss si du trener i to måner da, 2-3 ganger i uken. Ta gjerne bilder hver andre uke da, for og se om du ser noen forskjell, for det og bare se seg i speilet hver eneste dag funker ikke. For da ser du seg selv hver dag og om det er snakk om 1cm mindre flesk rundt magen så er ikke det noe du ser neste dag liksom. Dere skjønner. Så ta masse masse bilder og sammenlign og se!

2. Kjøp deg nye treningsklær, det er noe som alltid funker. For når man kjøper klær så vil man vel bruke klærne og når det i dette tilfellet er treningsklær så vil man automatisk teste ut klærne og da vil man også trene. Funker hver gang hehe!

3. Sett deg mål! Det kan være veldig greit å ha noe å trene mot, noe å se fram til. Ikke bare si at du vil opp eller ned et par kg. Sett deg realistiske mål som at du vil opp 3kg eller ned 3kg og jobb etter det. Og ha en dato du skal ha nådd målet innen er også en god idè for da har du en deadline og mer press på deg. Også må du finne ut hvordan du skal klare dette. Faste måltider til ca. samme tid og småe posjoner, men og spise ofte er kanskje lurt da.

4. Belønn deg selv når du har nådd et av målene dine ved og unne deg selv litt usunn mat eller en ny genser, et cafè besøk eller noe.

5. Tren sammen med en venn, for da er du ikke alene og det gjør alt mye gøyere også.

6. Gi deg selv komplimenter når du har gjort noe bra! Det er også viktig!

7. Last ned treningsmusikk som du liker, og plugg ørepluggene i ørene og hør på din ynglingsmusikk mens du trener. 

8. Spis ordentlig mat og ikke bare junk. Planlegg gjerne hva du skal spise neste dag og ta deg tid til og lage maten, sånn at du ikke bare hiver i det søppel fordi du er skrubbsulten. Spis masse frukt, drikk vann og pass på at du får i deg nok næring. Litt sunt og grønt skader heller ikke.

9. Ikke forvent for mye av deg selv, alle kan ha en dårlig dag. Gjør alltid det beste ut av ting, det finnes ikke 365 gode treningsdager i året, husk det!

10. Får du høre at du er for serriøs og tar trening for serriøst? Do not care, de som sier det er helt sikkert bare misunnelige og skulle ønske de selv  fikk og ræva og gjorde noe med saken.

11. Du har alltid tid til og trene og det finnes INGEN unskyldninger for hvorfor du ikke burde gjøre det. Trener du f.eksempel 3timer i uken tilsvarer dette under 3% av all din tid, tro det eller ei.

September 2012

Og tilslutt men ikke minst; Tren fordi du har lyst selv. Ikke pågrunn av andre. Du skal fokusere kun på DEG selv og INGEN andre, og kun på hva DU vil! Aldri gjør noe kun fordi du vil imponere noen andre. Gjør det for deg selv. - You can do it! Jeg setter veldig stor pris på om DUUU deler dette innlegget videre! Takk på forhånd! 

 Lik innlegget eller kommenter hvis dere vil ha flere slike innlegg! Til flere som liker eller kommenterer gjør at jeg kanskje skriver et lignende innlegg som dette senere, eller kanskje en DEL 2. 22 kommentarer

Outfit 2390912: Spike shorts

 

 
Skjorte fra ONLY Topp fra Bik Bok Tubetopp fra Bik Bok Shorts fra Bik Bok

Hva synes dere om antrekket?32 kommentarer

I love sundays!!

Her i Ålesund er det herlig vær i dag til en forandring. Jeg vet ikke i hvor mange uker jeg har følt at det har vært surt og kaldt ute, men I DAG kom solen og det føles herlig og ligge ute på verandaen og blogge. Tok med meg det svarte teppet mitt, en pute, pcen og litt godteri ut hit siden jeg bruker en stund på og redigere bildene til innlegget og sånn. Jeg har har masse bloggmotivasjon heletiden nå i det siste og forhåndsskriver det ene innlegget etter det andre til dere stadig vekk. Tror virkelig bloggingen min kommer til og bli et hakk bedre fremmover. Jeg tar gjerne imot bloggtips fra dere også så det er bare og skrike ut om det er noe dere vil jeg skal blogge om!

Åh, gud som jeg elsker søndager, det er den beste dagen i uken. Dagen hvor jeg bare kan gjøre akkurat det jeg vil, sove hele dagen f.eksempel, noe som fucker til døgnrytmen min så det er lite lurt men dere skjønner. Det er en dag hvor man bare kan slappe av og gjør akkurat det man har lyst til. Man har full rett til og gå uten sminke, la huden puste, spise masse godteri og ligge på sofaen som et slakt og gjøre den dritt. Rett og slett fordi det er søndag. Høres helt fantastisk ut i mitt hodet, noen som er enige? Jeg selv bruker vanligvis og se filmer/serier på dager som desse, kanskje ta en varm dusj og bare chille.  Hva er typisk dere og gjøre på søndager? Planen er og skrive et innlegg om trening senere i dag også legge ut outfitbilder til dere, siden dere liker det så godt! Stay tuned så kommer det om ikke så lenge.♥ 38 kommentarer

Mitt fremmtidige walk in closet?

Hver gang jeg klikker meg innpå nastygal.com så reiser hårene på armene mine seg. Helt serriøst! Fy for en side, stappfull med inspirasjon! Jeg kan sitte i sikkert over en time og se på ulike plagg, accezories, sko osv der inne. Blir bare så inspirert og liker det meste jeg ser der den nettsiden. Har dere forresten sett den nye kolleksjonen demmes? DEN er elsk den! Kommer kanskje et innlegg om den om ikke så lenge, om noen er interesserte? Jeg skulle virkelig ønske at alt inne på den nettsiden var i mitt klesskap. Mitt ekslusive walk in closet. Da hadde jeg hatt outfits hver dag om ikke to ganger om dagen haha! Jeg mener det virkelig. Alt inne på den nettsiden er eeeeellsskkk! Om alt bare hadde vært mitt, da hadde alt vært perfekt da hehe. En dag ja,en dag skal jeg få et så fint klesskap med så mye variasjon og ikke minst ulike plagg ass. Først må jeg bare gifte meg med en rik mann som kan kjøpe meg alt jeg kan tenke meg på denne jord. Da blir ihvertfall første prioritering og kjøpe meg masse fine klær, sko og sminke! Neida, just kidding! Det står da høyere ting på min ''ønskeliste'' enn masse ''overfladiske ting''. Noen andre som har planer om og bli rike haha? Skal jeg legge ut innlegg som dette flere ganger?13 kommentarer

trenger virkelig en ny header, noen som kan hjelpe meg?

Vil DU lage header til meg? Trykk HER og send inn ditt headerbidrag. Den som lager headeren jeg velger og bruke får linking i et eget innlegg! Takk på forhånd :)11 kommentarer

Jeg liker deg selv om du fremstår som en b****

Heiheei! Endelig er favoritt kvelden i uka kommet. Jeg har tilbrakt den til og ta en varm dusj, renset huden min, spist godis og sett på TBFV. Favorittserien heretter. Tamar Braxton er den søteste bitchen ever! Hun er så innmari sarkastisk, morsom, sprudlende og man klarer virkelig ikke og la være og le av henne. For når hun starter og snakke så kommer det ut veldig mye rart. På et tidspunkt kjefter hun noen huden full, og i neste synger hun en sang om kjærlighet, med beats og de rareste ''Tamar-lydene'' haha! Jeg kaller de for ''Tamar-lydene'' fordi det er noe kun hun gjør og det er halarious og høre på, se serien HER. Av og til faller jeg på gulvet av latterkrampe fordi hun sier noe veldig rart/uppasendes eller når hun synger og booteys, sugardadies and so on haha! Dere skjønner det når dere ser denne lille divaen som er den yngste og mest bortsjemte i søskenflokken. Hun er vandt få viljen sin og er sta som et esel. Ikke minst snakker hun ofte om seg selv i tredje person! Herlig dame, som man bare ikke kan få nok av!

Men, over til det jeg egentlig skulle fortelle dere. Somsagt sendte mange av dere inn forslag til hvilke to sanger jeg kunne synge på sangoppdraget mitt neste helg. Avgjørelsen er tatt og jeg har valgt og øve inn Video games - Lana Del Ray og Living on a prayer- Bon Jovi. Jeg har en uke på og øve de inn perfekt men det skal gå bra nå som jeg har slutta på skolen og ikke gjør noe fra 8-3 og kan øve da pluss øve ca. 30 minutt hvor jeg gir alt hver kveld før jeg legger meg. Nå må jeg bare bli frisk igjen så starter jeg forhåpentligvis og øve fra mandagkveld av.  Jeg blir vel bare og spise mer godteri også se på serier resten av kvelden, legger meg vel snart så godnatt dere! Blogges imorgen, enten før jeg drar på Lekivalen eller etterpå som vil si det kanskje blir en litt sen oppdatering. Håper det går bra da, har allerede et forhåndsskrevet innlegg til dere som dere helt sikkert kommer til og like, gle dere♥

Hva gjør dere ikveld? 

Hva vil dere at jeg skal blogge MER om? Enklere: Hvilke TEMA liker dere at jeg skriver om og hvilke videoblogger skal jeg lage fremmover? Kom med forslag!


baDette bildet har ingenting med innlegget og gjøre men måtte bare slenge det med fordi jeg så ekstremelig hot ut på det, hva synes dere?


14 kommentarer

Linkingene, ble det deg?

  

Caroline


Sarah

 

Marthe

June


Taisael.blogg.no   (fant ikke navn på bloggen)

Ble det deg? Leser dere noen av desse bloggene? Jeg kjører en linkerunde om ikke så altfor lenge, siden det var så mange som meldte seg på. So stay tuned!13 kommentarer

Bra men slitsom dag!

Imorges var det ikke vanskelig og stå opp siden jeg ble vekt av et kjempe høyt dunk ovenfra. Jeg kjipte meg idèt jeg hørte den også satt jeg meg opp i sengen, men forstod raskt at det var mine crazy naboer som sikkert holdt på med litt av hvert. Likevell prøvde jeg og legge meg ned og sove igjen men klarte ikke det fordi halsen min gjorde så vondt. Tilslutt la jeg meg på siden og dagdrømte om pusen min som jeg ikke får kontakt med på nesten en uke siden han er uti skogen, uten mobil eller noe annet elektroniske verktøy... Når man savner en person så mye at man ikke klarer og tenke på noe annet blir man rett og slett gal, men nå er det heldigvis bare 5dager igjen til jeg får snakka med han igjen! Men det går bra, blir bare ekstra godt og snakke med han når han kommer tilbake og gjett om jeg gleder meg da? 

Ja, som jeg fortalte igår så måtte jeg opp rundt 9 for og rekke Lekivalen som ble arrangert i Sunnmørshallen her i Ålesund. Tiltross for kvalme, sår hals og hodepine så sto jeg opp og dro. Cheerleading laget mitt HurricanesVivacious hadde en workshop hvor vi lærte bort cheerleading til alle de småe barna som meldte seg på og sånn. Iløpet av dagen kom det sikkert over femti barn som ville prøve ut cheerleading, noe jeg synes er veldig posetivt da, siden sporten tydligvis virker spennedes og annerledes fra andre sporter som fotball eller tennis for og ta noen eksempler. Jeg kom hjem for en liten stund siden og har hatt en ganske fin dag, litt slitsomt siden jeg ikke fikk sove mer enn en time inatt. Men jeg klarte og både stunte og gjøre rutinen MANGE ganger påtross av det, så jeg vil si meg fornøyd med det :) Nå skal jeg dusje, blogges!

Jeg prøvde og begrense bildene men det ble litt mange, men men. Dette er bildene jeg tok i pausene sånn inni mellom iløpet av hele dagen:

Jeanett og Iselin

Elena, er så flink til og sminke seg. Se DE nydelige fargene da!

Mathilde som flyer med , Stine, Veronica og Thea som baser

♥♥♥

 
Noen andre av dere som også går på cheerleading?17 kommentarer

Fredagskos!

Iløpet av denne kvelden har jeg stappet i meg hele to super gode måltider og på toppen av det hele trykte jeg i meg litt godteri og brus i samme slengen. Akkurat nå er jeg ihvertfall stappmett og det kjennes ut som om magen min holder på og eksplodere. Jeg vet ikke når det er nok før jeg har trykt i meg for mye heller haha. Så jeg bare spiser til jeg ikke klarer og reise meg haha. Anywas, akkurat nå holder jeg på og se på The Braxton Family Values på nett, digger de søstrene ass. De er så unike og rå! Anbefaler dere alle og se den serien. Den går ikke på tv som jeg vet om ihvertfall men er mulig og se HER til dere som er interesserte. Resten av kvelden skal jeg bare lese blogger og se enda flere episoder av TBFV, men ikke for mange. Maks tre stykk for jeg må opp klokken kvart på ni imorgen for og dra på Lekivalen!

 

Her er forresten vidoen fra da jeg tøya for to-tre dager siden. Snille Thea redigerte den for meg, er ikke hun bare kjempe herlig? Jeg vet jeg må låse kneet mitt forresten. Dette er er etter bare fem dager med tøying. Hva synes dere? Scorpionen min har jeg øvd på lenge men da jeg gjorde den på videoen hadde jeg ikke tøyd på tre uker så det sier litt om hvor mye ''dårligere'' den er blitt haha!

Her er et bilde av scorpionen min sist jeg tøyde den som var den 260812:
8 kommentarer

Gikk bedre enn forventet!

Da er jeg hjemme igjen i den koselige leiligheten min. Somsagt så har jeg vært i Ulsteinvik på besøk til en familie som kanskje blir mitt fremtidige fosterhjem. Før besøket var jeg veldig spent på og møte de men det visste seg at jeg ikke hadde noe og bekymre meg for da jeg ble møtt med en herlig velkomst da jeg først fikk hilst på dem. Fostermoren min H og fosterfaren min M virket som veldig snille mennesker og jeg koste meg på besøk hos de. Jeg og H hadde flere like interesser og syn på ting, mens M snakket jeg ikke like mye med. Men påtross av av det virket han som en grei mann han hehe! Jeg ser allerede frem til vårt neste møte også får vi se hvordan ting blir og sånn. Jeg fikk også se rommet som jeg kommer til og bli mitt om jeg flytter inn hos de. Me like, har allerede planlagt litt hvordan jeg vil det skal se ut og sånn. Sååå typisk meg haha. Elsker interiør, dekor og pusse opp et rom. Og endelig skal jeg kanskje få mitt eget rom som JEG kan selv være med på og si hvordan jeg vil skal bli seendes ut. Gleder meg!

Deilig med helg skal det ihvertfall bli med sangene til Geiranger i boks og jeg har snart fått øvd dem inn ordentlig også. Hvilke sanger det ble får dere vite senere. Også vil jeg si takk til alle som sendte inn forslag, det hjalp virkelig på! Selv om livet mitt har vært ræva de to siste ukene så begynner ting og endelig falle på plass og nå vet jeg hvor jeg skal bo og på tirsdag får jeg vite mer info om hvilke alternativ jeg har om jeg tar et friår i år. Noe jeg tror jeg skal gjøre. Er ganske så sikker på det iallefall. Flinke meg har begynt og og trene styrke hjemme igjen i det siste. Endelig er treningsmotivasjonen tilbake så jeg skal helt sikkert ta meg en liten joggetur ikveld. Og etter det skal jeg vel ta frem litt godteri og brus og se på en serie eller noe! God helg verdens beste lesere!

Slik så jeg ut i dag:
Bluse fra Bik Bok Shorts fra Gina Tricot Strømpebukse fra ? Sko fra DNA23 kommentarer

Spør meg om ALT nå! Svarene kommer på video!

- Nå tenkte jeg og kjøre en liten spørrerunde hvor dere kan stille meg spørsmål om absolutt ALT fremtil imorgen kveld. Svarene kommer på video så fort som mulig etter det! Spør om litt gøye ting, da er det mye gøyere og svare. Liker varierte spørsmål ikke bare det samme heletiden noe jeg har fått på de siste spørrerundene jeg har hatt. Om det kommer inn veldig mange spørsmål deler jeg de i flere deler, noe som betyr flere videoblogger her på bloggen. Ingen spørsmål er dumme og jeg gleder meg til og filme inn videoen, så fyr løs!

Så er det noe dere lurer på? 
44 kommentarer

Litt hårsnakk

Dere har bedt om et hårinnlegg hvor jeg forteller om håret mitt og sånn men jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, så dere kan heller få spørre spørsmål under her om det dere lurer på. Så svarer jeg på alt i et eget innlegg. Folk har spurt om ting som hva det koster og få flettet seg slik som meg, hvor jeg gjør det hvor lang tid de tar and so on. Kommer ikke på halvparten av spørsmålene engang. Derfor skriver jeg dette innlegget hvor jeg forteller litt om hårfrisyrene jeg har hatt i det siste, tenkte det kanskje er litt gøy og lese for dere siden dere spør om håret mitt i ca hvert innlegg - So here you go guys ;-*

Opp igjennom årene har jeg hatt utrolige mange ulike frisyrer og blandt lilla, rosa og rødt er noen av de crazyeste fargene jeg har testet ut. Jeg har hatt både extensions, rastafletter og noe annet som har vært påsydd og sånn. Jeg vet egentlig ikke hvilken frisyre av alle jeg har hatt som er favoritten. Kanskje den hvor jeg hadde det mørkebrunt med lyse striper i? Vet ikke. Kommer bilder av mange av frisyrene jeg har hatt under her ihvertfall. Det er helt sykt og tenke på at JEG har prøvd ut både lilla, rosa og oransje hår. Jeg som er så redd for det store afrohåret mitt hehe. Jeg har skinnet meg også faktisk, en gang. På hele høyre venstre siden av hodet, også hatt løse rastafletter i resten. Det må bli favorittfrisyren min faktisk. Jeg husker hvor tøff jeg følte meg da jeg hadde tatt sjansen på og skinne meg ''sååå'' mye haha. Tøffa liksom haha. Husker de tidene. Kanskje jeg skal kjøre den stilen en gang til? Vi får se, bilder av den under. Ifjor høst fikk jeg også prøvd ut og være helt skinnet, ikke en fin opplevelse da jeg ble klipt skallet uten og engang vite det selv haha. At det er mulig, DA følte jeg meg som en gutt da. Huff, forteller gjerne om det i et eget innlegg om noen vil høre den historien?

Uansett hva jeg velger og gjøre så må det gjøres så fort som overhode mulig for dette håret mitt kan snart ikke kalles hår lengre. Det er blitt så slitt og stygt. Og helst må dette gjøres før høstferien om ikke til neste helg. Time off, for jeg klarer virkelig ikke og gå med dette rottereiret på hodet mer. Jeg gleder meg til og få en helt ny frisyre og kanskje en annen farge enn brunt også? Jeg vil veldig gjerne høre hva dere tenker, og hvilken frisyre under som er DERES favoritt.

Er det noe DU lurer på om håret mitt/hvordan jeg får ordnet det osv? Spør meg i kommentarfeltet, så svarer jeg så fort jeg får tid i et eget innlegg. 

Hvilken frisyre er DIN favoritt av de under her?

 

 

 

 
Del gjerne dette innlegget videre!11 kommentarer

Forandring fryder, som de sier!

Heei!

Nå er jeg endelig ferdig med og flytte på møbler, fra det ene rommet til det andre her hjemme. Nina var så grei at hun gav meg en hjelpende hånd og vips så var vi ferdig på null komma niks. Som dere helt sikkert har merket så tar jeg de fleste bildene på bloggen ute på verandaen, og grunnen til det er fordi leiligheten min innvendig ikke ser ut og føles ikke som ''hjemmet mitt''. Derfor har jeg flyttet på møbler, tørket støv og vasket her nå, kanskje det blir flere bilder her inne fremmover? Vi får se! Gleder meg ihvertfall til alt er ferdig, og ting blir litt koseligere rundt meg. Kan nesten ikke vente med og dra og kjøpe pyntegjenstander, rammer og nye maleri/bilder. Om det er noe jeg liker så er det og pynte og slikt. Spesielt med fine tepper og puter i ulike farger. Litt sånn som Marthe og Jonas har det. Gledings ass! Må bare bli helg, da skal jeg på Moa og kikke litt rundt og sånn. 

Ellers har jeg vært på møte med kuratoren min i dag. Noen gode nyheter, og ingen dårlig. Hva vi diskuterte på møtet kan jeg dessverre ikke dele her på bloggen. Fordi jeg ikke vil rett og slett. Men en ting jeg kan si er at allerede IMORGEN kl.1 for og være helt nøyaktig drar jeg og Rannveig til Ulsteinvik for og møte den nye forsterfamilien min. Ja, dere leste rett, jeg har fått meg en fosterfamilie på fire i Ulsteinvik. To barn, en jente og en gutt på 7 og 12 om jeg ikke husker feil(?). Også mor og far da. Mannen jobber med noe i Trondheim som jeg ikke har den minste aning på hva jobben hans går ut på. Det eneste jeg vet at han er sjef der hehe. Og min fremtidige fostermor er zumbainstruktør og lærer. Følte litt for og fortelle dere litt om de. Mer om besøket får dere vite imorgen når jeg kommer hjem igjen. Grugleder meg!! Tenker litt sånn : Tenk om de ikke liker meg da? Også får ikke jeg flytte til de? Haha, teit jeg vet men klarer ikke og la være og tenke sånn.. Ønsk meg lykketil da dere! 

 -  Jeg trenger innmari en ny header så om DU vil lage en til meg så trykk HER og send inn ditt bidrag. Takk på forhånd!
Litt bilder av den ene delen av stua under her. Nå må jeg bare skaffe mer dill dall og et par bilder til og sånn. Så blir det bra! Og ja jeg har flere stoler de er bare på en kinda, kvikk reperasjon atm haha!

 

 Hva synes dere? Begynner det og se bra ut eller?11 kommentarer

Trening, kos og videoredigering

Deilig og komme inn igjen, klissvåt av regnet forså og tørke meg, hoppe i jumpsuiten, hente noe godis, også sette på favorittserien Top Model. Elsker sangen som er på starten, men favoritten er den sangen de hadde i season 18 hvor de liksom sang sånn '' Im gonna be on top, ahhh'' helt på slutten. Jeg skal vel bare se på det resten av kvelden tror jeg. Tidligere i dag var jeg på trening, og har faktisk en film fra den, legger den ut om noen er interesserte i og se en liten filmsnutt fra treningen hvor vi stuntet? Skrik ut isåfall om dere er det.

Som dere vet så er jeg veldig ivrig på og klare deadly scorpion og sånn. Og ikveld tøyde jeg faktisk scorpen min og gjett om den har blitt dårligere siden 26.august, som var sist jeg tøyde da haha? Men det er jo en selvfølge, så ble ikke så veldig sjokkert for og si det sånn. Og ikke minst så har jeg tøyd på heelen min, som har blitt mye bedre nå også. Snille Thea holder på og redigere en video til dere, hvor dere får se de ulike tingene som jeg kaller scorpion og heel stretch. Kan virke forvirrendes og holde styr på hva som er hva om man ikke holder på med cheerleading selv. Men nå må jeg stikke igjen, skal tøye herrespagaten skjønner dere. Ha en fortsatt fin kveld da dere ;-*

Btw så trenger jeg sååå innmari en ny header så om DU har lyst til og lage meg en gå inn HER og last opp ditt bidrag. Jeg velger den fineste og den som jeg liker best. Personen som lager den headeren jeg velger og ta i bruk får såklart en linking i et eget innlegg. Takk på forhånd!


Vet DU om noen som kan lage en fin header til meg, eller kan DU det kanskje selv? Isåfall ta kontakt i innnboks eller gå inn på linken over her.5 kommentarer

Outfit 190912: Mint topJakke fra Cubus Topp fra H&M Bukse fra Cubus Sko fra Økonomisko Smykke fra Cubus

Hva synes dere om dagens outfit?25 kommentarer

Sangtips noen??

Hei dere! Som mange av dere vet så synger jeg og har sunget siden jeg var 2år gammel, og for ca to uker siden fikk jeg et sangoppdrag hvor jeg skal opptre på Union hotel om knappe to uker. Jeg skal synge to sanger og får såklart betalt for opptrednen, og publikumet der blir på et par hundre personer. Jeg har søkt opp sanger på youtube og spurt venner om tips, men har ikke lyktes med og finne to sanger som virkelig passer stemmen min. Så derfor lurte jeg på om noen av dere har noen sangtips til meg? Sanger som er litt fengende og med tempo. Please hjelp, trenger virkelig noen tips og det så fort som overhode mulig!!

Det er ingen problem for meg og lære meg en helt ny sang på kort tid, så ikke tenk på det, bare kom med tips dere! Tusentakk på forhånd! Her er en sangvideo av meg synge fra litt før sommerferien i år,  og den under der igjen er en sangvideo av meg synge på UKM 2010.

 Del gjerne dette innlegget videre om du likte det! 20 kommentarer

Lever på natta og sover om dagen = mitt liv akkurat nå

Døgnrytmen min er virkelig ikke på plass når jeg sitter oppe til langt på natt og ser serier, forså og sove hele dagen. Ikke bra, og er noe jeg slutte med. Det er også en av grunnene til at jeg ikke blogger så mye + fordi jeg ikke alltid har nett. Som de siste to dagene, så har jeg ikke hatt nett før i 10tiden egentlig. Så har vært nødt til og gå bort på skolen eller til en venninne for og blogge. Statistikken fyker til værs, dere kommenterer så mye fint, og ikke minst er haterne mine på plass for og gjøre sin jobb; Kritisere alle feil jeg gjør, utseendet mitt og alt det der :) Men slikt må man tåle når man velger og brette ut hele livet sitt på personlig blogg. Men nok om det hehe! Ikveld har jeg vært på trening og oppe på hjemmet i et par timer. Temaet for dagens trening var "I'm glad i'm not!" og jeg tror over halvparten av oss kledde seg ut som bimbo haha! Var litt morsomt der jeg kom traskendes inn noen minutter forsent, og så ti andre som hadde kledd seg ut som det samme som meg. That feeling liksom. Ikke at det gjorde noe men var litt morsomt siden jeg følte meg sååå genial som hadde valgt nettopp bimbo/fjortis som min "I'm glad i'm not'' utkledning. Alt i alt var det en herlig trening hvor vi øvde på nm-rutinen og stuntet i de faste gruppene våres. Nå skal jeg se bring it on også en episode av Top Model. Jeg sier bare gonatt jeg da, siden jeg mest sannsynligvis legger meg rett etter det.


Også har jeg glemt og vise dere nyeste innkjøp, verdens beste fuktighetskrem, en lypsyl, ansiktsmaske og sminkefjerner:
3 kommentarer

Outfit 180912: Black and white

Bluse fra Sisterspoint Shorts fra Bik Bok Sko fra DNA Øredobber fra Primark

Hva synes dere?14 kommentarer

Hva så om jeg er lesbe?

For en herlig dag med regn, vind og mer regn hehe! Men det gjør ikke noe for meg for jeg er inne uansett. Jeg har ikke vært ut dørene i det siste utenom når jeg har skulle dratt på noe viktig som trening eller handlet mat på butikken. Snakker vi lazy days eller? Herlig følelse og bli vekt av personer rundt meg som vil hjelpe til og som spør og spør om hva de kan hjelpe meg med, og man ser virkelig at de bryr seg og begynner og ordne rundt for meg, og snekre opp komoden min (som de er delvis ferdig med) og rydde rundt i leiligheten. Det er så godt at de bryr seg, men der og da var de bare pain in the ass fordi de lagde så masse bråk når alt jeg ville var og sove videre, men ble stillt haugevis av spørsmål om ditten og datten hehe! Men jeg overlevde, naturligvis nok. Litt bråk må man tåle, og spesielt når man bor under et samboer par som hører på heavymetal, vassendguttene og D.D.E til langt på natt hver dag omtrent. Og ikke minst knuser de glass, snekrer opp en seng og roper og brøler veldig høgt haha! Så den vekkingen jeg fikk imorges var peace og cake i forhold til når naboene mine begynner og komme i partyhumør, noe som er 3-4 ganger i uken, FØR det er helg haha!

Anywas, så har jeg ''mekket'' sammen verdens deiligste frokost, litt overdrivelse fra min side men den smake faktisk himmelsk sånn helt serriøst. Nå skal jeg hoppe i senga og sette på to episoder av Bad girls club. Og kun to, ikke flere. Har en tendens til og bli helt hekta når jeg først begynner og se når jeg ikke har sett på det på en stund. I forrigere episode ''giftet'' to av jentene der seg, og hadde et bryllup fyllt med leketøy (ikke vanlige leketøy, sånne andre om dere skjønner hva jeg mener? haha..), mange kosebamser, puter og en d****. Og ikke minst må jeg ikke glemme den fine hvite hesten som gikk rundt der og trasket under vielsen. Ekteskapsløftene ble ikke sagt på den vanligeste måten heller, for de inneholdt nemlig banneord, slengord og masse annet rare greier. Gjett om jeg fikk meg en god latter etter og ha sett på det bryllupet da? Det er tydligvis den rette veien og gå, ifølge jentene i BGC ihvertfall hehe! Så nå ska jeg se siste halvdelen av nettopp den '' miserella'' episoden også en til etter det. Dere får ha en fin dag alle sammen! Klem ♥

Liker dere at jeg har litt mer ''personlige'' bilder og flere bilder av meg selv her på bloggen? Har prøvd og ta så mange bilder her hjemme som mulig. Liker dere det liksom eller?16 kommentarer

Jeg kaster bort talentet mitt og falske rykter, her er sannheten...

Føler jeg blir sett på som hun som aldri gjør noe og som ikke prøver sitt beste. Det er lite morsomt og møte opp på skolen når jeg føler meg sånn og er en av de tingene som plager meg mest. Jeg vet jeg kan om jeg bare vil. Men lysten/motivasjonen er helt borte/ikke eksisterende. Jeg føler meg stortsett som hun der som ikke vil noe og ikke gjør noe for seg selv. Hun dumme! Men det driter jeg faktisk i. Bryr meg ikke om hva andre tenker om meg, de får bare tenke det de vil for JEG vet sannheten og JEG vet grunnen til hvorfor jeg ikke drar på skolen, og det er det som er viktig for meg. Hva det faktisk er som plager meg og som gjør at jeg har vært i hjemme i over en uke nå, er privat så ikke spør hvorfor. Måtte bare skrive dette innlegget nå for og få ut litt av sinnet mitt.Av og til skjønner jeg bare ikke hvorfor folk ikke kan passe sine egne saker og slutte og dra konklusjoner og baksnakke meg kun fordi jeg er borte fra skolen et par dager. Har de virkelig et så stort problem med at jeg ikke er der liksom? Jeg skjønner det ikke. Jeg vil bare at alle skal slutte og spørre så mye. Jeg føler meg ikke noe bedre av at jeg får 13meldinger i innboks på facebook om hvorfor jeg er borte fra skolen og 17 telefoner iløpet av EN dag... Mesteparten av de som spør bryr seg, det vet jeg mens den andre halven av de kun er nysjerrige og vil vite alt sånn at de kan si det videre. Men det er ikke vits og spørre for jeg kommer ikke til og si dere hva det er som blager meg. Så please slutt og legg ut falske rykter om meg! 

Og at jeg kaster bort talentet mitt ved og ligge i senga og kun stå opp om jeg er tørst, sulten eller må på do er jeg veldig lei av og høre nå. La meg gjøre det da. La meg kaste bort talentet mitt som dere kaller det. Hva gjør det vel dere? Dette er MITT liv og jeg gjør akkurat det jeg vil med det. Akkurat nå er ikke skole det rette for meg. Hodet mitt holder på og eksplodere, jeg tenker og tenker, gråter meg i søvn og kroppen min er utslitt. Skjønner dere da at jeg ikke er i stand til og gå på skolen hver eneste dag? Jeg har ikke det bra og jeg trenger hjelp. Det har tatt meg fem år og innse det men bedre sent enn aldri right? Jeg er stolt over meg selv faktisk, fordi jeg har innsett det. Såklart suger det og ikke få vitnemålet sammen med klassekameratene mine, være russ samtidig som dem og alt det der om jeg velger og ikke gå skole men akkurat nå trenger jeg litt tid for meg selv. Tid til og bare tenke/sortere tankene mine. 

Somsagt så har vi alle våres oppturer og nedturer her i livet og akkurat nå har jeg ikke det så bra men det betyr ikke at om noen uker/måner så føler jeg det samme. Ting tar tid og det må jeg bare akseptere. Det at dere faktisk kommenterer sinnsykt mye fint til meg betyr kjempe mye! Dere aner ikke. Jeg får tårer i øyekroken stortsett hver dag av herlige kommentarer jeg har fått av dere. Så alt er ikke bare negativt da hehe! Dere er noen fantastiske sjeler, tuuusentakk for at akkurat DU leste dette innlegget og for at akkurat DU leser bloggen min!

Please ikke skriv noe sånt som '' bra skrevet'' , '' fin blogg'' eller noe lignende under. Det passer bare ikke akkurat nå, så please ikke gjør det. Gi meg heller noen tips til hvordan jeg kan få ''spiriten'' tilbake og motivasjon til og komme meg opp og dra på skolen hver dag eller noe!

Jeg håper alle dere som har spurt om jeg kan skrive et innlegg om skole og hva som skjer med meg osv fikk svar på det dere lurte på! Om ikke så spør i kommentarfeltet eller send meg mail på @Laurinedeline@hotmail.com så skal jeg prøve og forklare så godt jeg kan eller eventuelt svare i et eget innlegg eller noe. 

Setter utrolig stor pris på om du deler innlegget videre, takk♥10 kommentarer

Outfit 170912: Pink top

 

Topp fra Bik Bok Shorts fra GinaTricot Belte fra Cubus Smykke fra Bik Bok Sko fra DNA

Hva synes dere om dagens outfit? Likte dere det?47 kommentarer

Om huden min og hva jeg gjør med den

Hvordan får du så fin hud, hva gjør, hvilke produkter bruker du, hvordan klarer du det osv osv er spørsmål jeg har fått helt siden jeg startet og blogge for nesten fire år siden. Nå tenkte jeg og svare på det i et eget innlegg. Jeg har nok ikke den ''perfekte'' huden. Det har jeg aldri hatt men jeg har hatt en nokså fin hud men null kviser og sånn i mange år. Såklart har jeg opplevd og få en liten kvise her og der 2-3 ganger i året, men langt ifra og være plaget med uren hud. Hver gang noen spør meg om hvordan jeg får så ''fin'' hud eller babyhud som venninnene mine kaller det så gliser jeg bare og trekker på skuldrene. For jeg vet faktisk ikke. Kanskje det er gener? Noe biologisk må det være ihvertfall. For jeg gjør faktisk ingenting med huden min enn og skylle ansiktet med iskaldt vann morgen og kveld og inn imellom bruker jeg denne clinique rensen under her. Den er helt fantastisk og hjelper hvertfall min hud til og både se friskere og sunnere ut. Men godsaker må jeg kutte veldig ned på for få bort alle urenheter da, men det skal jeg nok klare. Savner hvordan huden min var før, høres merkelig ut men er faktisk SANT. Så nå skal det bli nye boller her i gården. Den perfekte huden here i come haha! Neida, joda! Og jeg bruker forresten aldri og da mener jeg aldri fuktighetskremer og sånt i ansiktet. Har ikke troen på det og misliker det sterkt.

Mine personlige tips for og få en fin og frisk hud er og nr.1 vaske ansiktet med kaldt vann to ganger daglig 2. Unngå søtsaker, f.eksempel jeg får skikkelig mange kviser om jeg spiser sjokolade. Og derfor unngår jeg da og spise det liksom. 3. Bruk hudpleie produkter som du er trygg på/ vet du ikke er allergisk mot og som ikke gir deg irritert hud og utbrudd 3. Gå uten noe sminket i ansikttet så ofte du har mulighet. Det hjelper virkelig på huden for den trenger luft og må ''puste'' den også. 5. Enten kjøpe eller lage dine egne ansiktsmasker og bare test ut! 

Noen av dere som har prøvd den? Skal jeg fortsette med slike anbefalinger som dette?

 Del gjerne dette innlegget videre!9 kommentarer

''Crazy'' bloggfans og bilder fra kvelden igår

Kvelden igår var helt ok. Både oppturer og nedturer men alt i alt  var det en grei kveld. Innlegget hvor jeg skrev at jeg kom til og drikke funsaft og lone i et hjørne høres nesten ut som akkurat hva jeg gjorde. I håp om at vennene mine skulle dukke opp de nesten fire timene jeg var der var bare og glømme. For de kom seg ikke noen steds noe jeg først fikk vite i dag. Noe som resulterte i at jeg satt der som en eller annen slags idiot helt alene stortsett hele kvelden. Heretter har jeg lært en lekse ihvertfall... Neida, jeg klarte og ha det kjekt likevell og var sammen med andre venner og noen klassekamerater som tilfeldigvis også var der. Jeg danset som en gal, og merket fort at de skyhøye skoa jeg hadde på meg ble vonde og ha på, derfor skiftet jeg til conversa mine. Jeg danset med mange herlige mennesker og hadde en helt grei kveld - men innerst inne følte jeg meg litt droppa.

Men det posetive med kvelden var at jeg møtte på noen ''bloggfans'' om jeg kan kalle de det, som tydligvis leste bloggen min - Noe jeg ble veldig glad for og høre! Jeg tok et bilde med noen av de, og ellers ble det lite bilder på bildefronten fordi, ehm jeg har ikke god unskyldning engang haha! Der ser dere! Men anyhow så vil jeg bare si at det er kjempe herlig og møte på mennesker som skriker ting som '' ER DU LAURIIEE??? JEG ELSKER BLOGGEN DIN, LESER DEN HVER DAG!!! Kan vi ta et bilde sammen?'' eller de som sier noe sånt som '' Wæææ, hei er det deg?? Du fra den dere konkurransen sant? Du fortjente virkelig og vinne, leser forresten bloggen din og du er forbilde mitt''. Åh, jeg smelter helt når jeg møter på personer som det.

Det at de faktisk tørr og komme bort til meg og snakke med meg er helt fantastisk! Jeg visste ikke at jeg hadde så mange lesere, og spesielt ikke fra fra ålesund/molde. Så om dere noen gang ser meg på gata, på en fest eller på en helt annen plass så ikke nøl med og komme bort. Det er så mye bedre når dere faktisk kommer bort og snakker til meg enn når dere stirrer, peker, smiler blygt og hviskrer veldig høyt om meg haha! Jeg er ikke farlig og er stortsett hyggelig og imøtekommende! Også vil jeg si tusentakk til alle dere som er innom her! Selv om dere ikke kommenterer men bare leser den også. Statistikken stiger for hver dag og det er takket være dere + litt bra blogging fra min side hehe! Det strømmer inn med så mange fine kommentarer at jeg ikke vet om jeg skal hoppe i taket, legge meg ned og gråte eller bare ja. Vet ikke haha!

Slik så jeg ut igår, hva synes dere? Ja det regnet og blåste som f da jeg tok bildene, men hva gjør jeg ikke for dere herlige menneskene!

Kjole fra Bik Bok Strømpebukse fra ? Armeband fra ? Ring fra Primark Sko fra New Sunshine

♥♥♥♥♥ Klart jeg kan legge ut bildet vi tok jenter, men dette ble det beste haha! Koselig at dere bare kom bort og var superhyggelige og spurte om og få ta noen bilder til bloggen! You made my day!

Sangen som ble spillt flest ganger igår var helt klar denne under. Digger den men gjett om jeg er lei den nå?

Del gjerne dette innlegget videre. Ved og trykke på liker knappen under her til venstre, så DEL.14 kommentarer

Søndagstrening

I mitt hode var planen for i dag og sove ''bort'' hele denne søndagshelligdag greia. Bare utnytte dagen fullt ut, som vil si og sove. Men slik ble det ikke siden jeg allerede måtte opp kl.1000 for og ordne meg og spise frokost før trening. Jeg var ikke god og ha med i dag tidlig pågrunn av lite søvn inatt men jeg kom meg opp og det er det som telles. Like etter jeg hev i meg den siste slurken med kakao, tok på meg sko og tok på meg boblejakken min. Like etter ringte Beate for og si at hun sto utenfor. Jeg rakk treningen på minuttet og fikk vært med og varme opp sammen med de andre. Flask! Vi gjorde for det meste ting som backflip og flikflakk på både tjukkas og airtruck noe som var kjempegøy! Gleder meg allerede til neste trening, elsker og lære nye ting.  Og ikke minst: Utfordre meg selv og ta sjanser. Været er ikke det beste i dag så jeg skal ikke ut og jogge som var planlagt. Det blåser og pøsregner om hverandre så frister ikke og gå ut for døren i dag akkurat. Jeg skal heller gjøre noen crunches og planken på stuegulvet. Får være nok trening på en dag hehe. Bilder fra kvelden igår og bedre antrekksbilder kommer etterpå, so stay tuned for that.

Se så flink jeg var til og pakke FØR jeg dro på trening, stolt! Måtte bare ta et bilde som bevis haha!


'


20 kommentarer

Tonight were going hard, hard, H-A-R-D

Hei dere! Ville bare oppdatere dere på kveldens outfit før jeg drar ut. Ikke at det blir en kjempe barbieantrekk i dag, men og pynte meg litt, det skal jeg! Liker og pynte meg om jeg skal noe, som på skolen.. Neida! Eller joda, litt så. Nå skal jeg fortsette og ordne meg før jeg drar. God helg over og ut bitches (mener søtinger)♥

 34 kommentarer

HIGHLY REQUESTED: Cheerdanceroutine

 Del dette innlegget videre om dere vil at jeg skal lage en ny video. Om 25 stykk deler dette innlegget kommer det en ny cheerdansevideo om ikke så lenge. Med bedre kvalitet og flere trinn. Del innlegget ved og trykke på LIKER knappen til venstre i innlegget og trykk på DEL. Enjoy!

Denne dansen øvde jeg inn på 20minutter, tycks?14 kommentarer

S-A-T-U-R-DAY

 Her er det ihvertfall en jente som utnytter at det er helg, sover til kl.2 på en lørdag når jeg burde vært på shopping nå. Jaja, jeg får ta igjen shoppingturen min neste helg. Når man ikke klarer og legge seg i rimilig tid og kommer først i seng når klokka bikker 7 så er det ikke rart at man først nå. Vet ikke hva jeg skal gjøre med meg selv, har verken rutiner eller regler for meg selv. Lurer på hva det kommer til og bli av meg en dag. Jeg får håper jeg blir en suksessfull business kvinne med masse cash på bankontoen. Det ihvertfall lov til og drømme. Anyhow, nå skal jeg ta meg en dusj også spise frokost. Blogges senere!

Hva er deres planer for dagen?Del gjerne dette innlegget videre!18 kommentarer

T.G.I.F

Hei hei dere! Gud så herlig det er med helg nå! ! Anyways, atm er søteste Amalie her. Vi har både filmet inn dansevideo til dere, som kommer litt senere ikveld/natt, lagd oss nachos og sett på SYTYCD. Det var godt og se hun igjen, siden jeg ikke har sett henne på over en uke, så det var kjempe bra det passet for henne og komme over til meg ikveld. Denne helgen blir konge, blandt annet fordi jeg skal ut! For første gang seffølgelig siden jeg ikke er typen som verken drikker eller drar ut. Så imorgen skal jeg sitte i et hjørne og lone og drikke barnesaft, rosa FUNsaft for og være helt korrekt. Så det blir en uforglemmelig natt. - Ha en fin kveld dere  ♥

12 kommentarer

svar: hvor er skjorten ifra?

Nå tenkte jeg og skrive et kort innlegg om den blåe skjorten min som jeg kjøpte da jeg var i Danmark i sommer. Jeg har fått mange spørsmål  om hvor jeg har kjøpt den, hva den kostet osv. Noe jeg skjønner siden den er den fineste skjorten jeg noen gang har eid og den er kjempe behagelig og ha på seg. Og ikke minst har den en veldig fin og lys blåfarge som dere kan se på det øverste bilde under her. Der ser dere den ekte fargen den er i. Denne skjorten kjøpte jeg på only på Århus i Danmark til 260,- noe jeg vil si er billig for et så fint plagg som har god kvalitet. Så jeg er svært fornøyd med den, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Den er ikke helt lik andre blåe skjorter så jeg føler den skiller seg litt ut da! Anbefales og skaffe seg en slik skjorte! Jeg håper at dere likte innlegget!17 kommentarer

Just do it!!

Heisann dere! Nå er jeg hjemme igjen. Har vært borte en liten stund, måtte en tur innom mccern for og kjøpe meg noe junkfood også på apoteket for og kjøpe to ankelstøtter og en nesespray. Som dere vet så er jeg avhengig av mat fra mccern og maten smake såklart like himmelsk som alltid. Jeg skal gi skolen en sjans imorgen så skal dra en tur og se hvordan det går. Forhåpentligvis får jeg filmet inn en dansevideo til dere pluss kanskje en sangvideo også noen fine bilder da. Dere gir jo meg sååå mye blogginspirasjon for tiden, får nesten lyst til og poste seks innlegg for dag. Har så mye og skrive om og å vise dere. Men må begrense all denne bloggingen min til 2-3 innlegg per dag. Seks innlegg blir litt for mye. Nå skal jeg øve på cheerdansevideon som dere har bedt om forever. Kommer til og bli kjempebra med et par timers øving, gle dere. Dansen er sykt kul hihi! Herlige kompisen min Marcous har hjulpet meg med den og sånn da, så jeg har troa på at den blir bra! Har dere noen  forslag til en sang som jeg kunne ha gjort dansen til? Filmer den på skolen imorgen, så kom med forslag og idèer litt fort. ♥ Liker og få innspel fra dere, btw så må sangen ha litt tempo, litt rask!

Har nå fått i meg to ibux og skal til og øve på dansen selv om hodet verker, alt jeg gjør for dere ass hehe ;-*12 kommentarer

Skal jeg linke bloggen din?

Heisann! Tror det er sånn en måne siden jeg skulle trekke de bloggene som skulle bli linka. Og jeg har aldri tatt meg tid til og gjøre det. Derfor kjører jeg en ny runde hvor jeg anbefaler/linker hele FEM blogger. For og melde seg på må dere like facebooksiden min HER. Så er det bare og legge igjen en kommentar hvor det står at dere er med. Om et par dager trekker jeg fem blogger utifra hvilke jeg liker best! Lykke til alle sammen.

Lik facebooksiden min HER, og legg igjen bloggadressen din så er du med!

 57 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits