Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Linkerunde - vil du bli linket?

Hei! Nå tenkte jeg å ha en linkerunde hvor 2-4 heldige lesere får sjansen til å bli linket i et eget innlegg. Alt dere må gjøre er:

1. Å like facebooksiden min HER

2. Deretter legger dere igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet32 kommentarer

En god nyhet jeg er nødt til å fortelle dere

Som jeg tidligere har nevnt så er jeg blitt trener for et cheerdance pom lag - Vi trener fast hver mandag i Larsgårdshallen kl. 1900. Kom på trening du også!

Jeg hoppet bokstavelig talt nesten i taket da jeg fikk vite at Sunnmørsposten (Lokalavisen) tar seg tid til å komme å ta bilder/intervjue oss i aksjon på dancetreningen IKVELD. Det er generellt utrolig gøy å vite at de vil skrive en sak om oss osv. Jeg gleder meg mye, og det er bare å ta turen innom om noen av dere har lyst til å komme å hilse på meg/være med oss å trene. Det er alltid så koselig å møte dere in *real life* , ikke bare via kommentarer! Kommenter under om dere trenger veibeskrivelse osv. Bildet over et fra årets NM i Oslo. Miss my long hair.. :´(20 kommentarer

Blogganbefaling: Pernille Juvodden

Vil tipse dere om min favoritt blogg som jeg er fast leser av fortiden, PernilleJuvodden.

Oppdaget bloggen hennes via en annen blogg, og ble ved første øyekast avhengig av å sjekke den minst en gang daglig. Pernille er drop dead gourgous, model og kun 17 år gammel. Rett meg om jeg tar feil nå men sånn som jeg har forstått det så er hun modell for STARLET også.

Hun har en kjempe fin klesstil synes jeg og bloggen hennes er bra sånn generellt. Sjekk ut bloggen hennes HER.
Noen som allerede leser bloggen til Pernille?4 kommentarer

makeup artist?

Stress skulle vært mellomnavnet mitt, jepp pretty much. Les videre for å få vite hvorfor..

Denne søndagen har jeg ikke gjort noe annet enn å stresse. Jeg stresser som en gal for å få gjort ferdig noe lekser, henge opp cheerdanceplakater fordi vi har trening imorgen. Oooog såklart vil plakaten skrive seg ut i alle andre nyanser utenom oransje, svart gul og rosa, som er fargene på plakaten. 1#45%&¤##§, kødder du med meg liksom? Skal innrømme jeg er innmari glad for at dere leserene mine ikke klikker om jeg ikke blogger 2-3 ganger pr.dag ass. - Dere er verdens beste!! :-* Ellers har jeg drevet og sett på videor på youtube og lekt makeup artist på meg selv. Ikke spør hvordan resultatet ble engang .. .. Det er latterlig FLAUT hvor stygg jeg ser ut for øyeblikket hehe.
Andre som kjenner seg igjen?10 kommentarer

Svar på ukens spørsmål #1

Hvor er den mønstrete buksen ifra?

Den er kjøpt på Sorbet og kostet 599,- til dere som lurer. Er helt forelsket i den, den er såååå fin!
Er du sammen igjen med han som du har vært litt med i det siste?

Om vi har noe på g? Jeg trives hvertfall veldig godt rundt han. Som dere vet er jeg 100% ærlig med dere og derfor kan jeg si at vi ikke direkte er sammen atm. Men det er alt som vil bli sagt om den saken.

 

Hvorfor er du så glad heletiden?

Jeg vet faktisk ikke, føler meg stortsett glad 90% av tiden tihi!

 

Var det vondt å ta piercing i tunga?

Det gjorde ikke direkte vondt idèt nålen ble dyttet igjennom tungen men dagene etter gjorde det jævlig vondt for å si det MILDT haha..

 

Har du en spesiell gutt i kikkerten akkurat nå?

Joda, jeg har vel det ^^

 

Har du silikon?

OKEY, STOPP, VENT LITT. Dette spørsmålet var smigrende den 1. eller 2. gangen jeg ble spurt om det men når dere har stillt det samme spørsmålet 12023731363 så blir jeg ##$%&?!!!. Jeg er enda ikke 18år engang så tenk etter selv om jeg da har lagt meg under kniven og utført platisk kirurgi eller ikke.. ARGH

 

Kjenner du noen som bor i Volda?

Jeg kjenner en del som bor der vil jeg si. Gikk trossalt både barneskole og ungdomskole der så jeg har mange venninner som fortsatt bor der f.eks

  

Hva gjorde at du turte å klippe av håret ditt?

Jeg er en veldig spontan person, så gjorde det på ren impuls og jeg angrer ikke et sekund på det. Håret mitt var veldig langt før og nå er jeg så og si skallet, hehe. Det å ha kort hår har lært meg at hår ikke er alt, selv om jeg savner å ha langt hår, ææ, dillemma. Kan du si EN ting du vil forandre ved deg selv?

Kanskje det at jeg tar meg utrolig nært av ting som blir sagt til meg og at jeg kan gå rundt og være lei meg for den ene negative tingen som ble sagt i lang tid etterpå?


Hvor redigerer du bildene dine?

I Photoshop C6 og picmonkey.com

 

Hva er ditt beste og hva er ditt værste skolefag?

Gym er mitt beste og matte er mitt værste fag.

 

Hvor ofte trener du? Og hva trener du?

Trener cheer to ganger i uken også prøver jeg å gjøre 50 reker og 40 armhevinger hver kveld, stortsett. 

 

Hvorfor forteller du ikke bare oss alle at du selger kroppen din hver helg?

Jo, kanskje fordi det er langt ifra sannheten?? Wtf, jeg skjønner ikke hvordan dere kommer opp med slike påstander hahaha. Det sier seg selv at jeg ikke selger kroppen min til noen som helst, dessuten så har jeg mer selvrespekt enn som så.

 

Har du god selvtillit?

Tja. Det varierer veldig mye egentlig, hvor god selvtillit jeg har fra dag til dag. Noe dere lurer på til neste gang? Svarer mest sannsynlig på video da, noe som det ikke ble tid til denne gangen, ettersom youtube ikke ville samarbeide.7 kommentarer

Radio intervju igår - Litt om hvordan det gikk osv

Igår var jeg og Ingeborg (Som trener cheerdance sammen med meg) somsagt hos Radio Ålesund og ble intervjuet om cheerdance. Jeg synst det hele gikk meget bra, har heldigvis ikke hørt det selv enda haha. Om dere ønsker at jeg skal publisere opptaket så kan jeg gjøre så godt jeg kan å få tak i det (?)

Jeg har ellers blitt fortalt i ettertid at vi begge gjorde en god jobb, noe jeg er veldig glad for at folk syntes. Jonas, han som intervjuet oss var utrolig hyggelig og det var ikke skummelt i det heletatt etter at vi hadde kommet litt igang etter første reklame pause. Ukens spørsmål videoen kommer ut om litt, stay tuuuned!

Hørte noen av dere på, hva syntes dere?16 kommentarer

Høst mote 2013

Heisann vakringene mine!

Høsten nærmer seg så smått og hva er vel ikke bedre enn å være klar med høstklær og sko litt før tiden når bladene fra trærne faller ned, været blir kjøligere og det er dødsmørkt ute når du tar bussen hjem fra skolen? For før du vet ordet av det så er det blitt høst gitt. Mine favoritt farger denne høsten er definitivt mintgrønt, mørkeblått, lysegrått, svart og burgunder rød/lilla. Har dere noen spesielle favorittfarger?Kom over en kommentar fra en søt leser som ønsket flere innlegg om mote, derfor tenkte jeg å vise dere litt hva jeg synes er totalt gorgous denne høsten. Noen av mine wanties denne høsten er blant annet acne skjerf, en levis jakke og ett par grå uggs. (Hint hint til en viss person) tihi. Jeg vet du leser dette innlegget heh. 

 
De fleste vil kanskje kalle meg en dolledukke fordi jeg elsker å pynte meg hver eneste dag med smykker og armebånd, pluss klær jeg trives i. Noe som er nokså sant for jo jeg liker å føle meg fin selv når det hagler ned så og si 90% av tiden her hvor jeg bor. Er noen av dere en typisk pynte seg person slik som meg eller er dere mer laidback?

13 kommentarer

HØR MEG LIVE PÅ RADIO I DAG!!

Jeg tror jeg glemte å nevne at jeg skal intervjues av Radio Ålesund klokken 18:30 I DAG?Kommer noen av dere leserne mine til å høre på eller? Dere kan høre meg LIVE på FM 104,5 og i tilfelle det ikke funker prøv 100,3. Om dere heller vil høre det på nett så må dere 1.Trykke dere inn på radioaalesund.no 2. Se oppe på høyresiden av skjermen hvor det står *lytt live* og trykke der. Når dere har gjort det så funker forhåpentligvis alt som det skal.

Vi skal snakke litt om cheerdance, noe som er et nytt tilbud jeg og Ingeborg har fått æren med å starte under fotballklubben Rollon. Vi har allerede fått faste treninger og står oppført som en del av den fantastiske cheerklubben Rollon Hurricanes som noen av dere sikkert har hørt om tidligere(?)


HUSK Å HØR OSS LIVE DA! Nå må jeg løpe om jeg skal rekke jazzballett timen min.9 kommentarer

Wearing black and blue today

Heia! Jeg må først takke for alle forslag i innlegget under! Dere er sååå søte alle sammen, merker virkelig at dere bryr dere om meg! Jeg føler meg mye bedre i dag forresten. Klassen min var på en skolekonsert på Parken kulturhus i 5.timen i dag noe som var utrolig gøy!

Jeg skal btw spille inn ukens spørsmål videoen rett etter dette innlegget er ute, forhåpentligvis vil videoen publiseres ikveld. Prosessen derimot kommer til å bli veldig interessant vel og merke på grunn av at jeg er verdens dårligste til alt som heter redigering høhø.  Jaja, vi snakkes etterpå dere.24 kommentarer

Legesjekk og cyste - Check

Hadde legetime kl.0830 i dag angående cysten - Jeg fikk heldigvis vite at det ikke var noe noe å bekymre seg for. Jeg var nemlig på halvtårs undersøkelse for å sjekke en cyste på den venstre eggstokken min som var 1-2mm under grensen for at den var ondartet. 

Jeg har grudd meg lenge i forveien og vært engstelig for at cysten hadde bikket over 4cm. Heldigvis har den krympet seg igjen så jeg er veldig glad for å slippe jævlige smerter og i værste fall operasjon eller kreft!

Men nok om det. Nå vet dere grunnen til hvorfor det ikke har vært den beste bloggingen i det siste. Det betyr uansett INNMARI mye for meg at akkurat du fortsatt leser bloggen min og kommenterer. Hver kommentar gjør dagen min mye lysere påtross av at noen dager er tungere enn andre.  Smertene i magen gjør sykt vondt nå tror jeg bare legger meg, snakkes mer imorgen.

- Kom med alle forslag dere kan komme på til innlegg dere vil jeg skal skrive om. Eventuelt videoer jeg skal lage osv så hadde det vært supert.Del gjerne innlegget videre


15 kommentarer

Hva er best? Singel VS Kjæreste

Kanskje det er flere enn meg som har sett seg lei på klissestatuser, kjæresteoppdateringer type ´´Åh, jeg elsker deg gutten min over alt på jord, du er verdens beste kjæreste.´´ osv når de blar ned over facebookveggen sin? Jeg er ihvertfall dødslei all fokuset rundt om å ha en kjæreste som det er nå til dags. Derfor tenkte jeg å punktvis lage en oversikt om hva JEG mener er positivt ved å være singel. 

Jeg kan starte med å fortelle hvorfor jeg er blitt gladere i å leve singeltilverelsen. Jeg får blant annet fokusert massevis på venner, skole/lekser og liker ikke kun å være singel fordi da kan jeg hoppe på den neste gutten som viser interesse for meg. Jeg har rettere begynt å starte å sette mer pris på alle rundt meg og spesielt mine nærmeste etter at jeg ble singel. Hadde blitt utrolig takknemlig om dere deler innlegget videre ved å trykke på *liker* knappen til venstre under innlegget.

- Den første tingen som som er deilig med å være singel er at du kan ha på deg slaske klær hjemme hver eneste dag, slippe å dusje så ofte, du kan ha håret i den største og styggeste tuten noensinne uten at noen bryr seg. 

- Du har ikke minst kun deg selv og dine egne behov å tenke på. Sånn som meg da f.eks, jeg bruker en evighet på å bestemme hva jeg skal ha på meg om morgenen, synes sånn seriøst det er det vanskeligste i verden. Håper jeg ikke er helt alene der heh.

- FREEEEDOM!! Friheten til å gjøre hva f*** du vil og føler for, når og hvor du føler for det. Det er nok det meste med å være singel. Du kan planlegge treff med venninner, jentekvelder, cafèturer og shopping med venninner uten å måtte spørre den du er sammen med om det er ´´greit´´.

- Dessuten slipper man angsten om å ikke vite om man kommer til å miste den man er sammen med og å bli såret.


- Og i tillegg slipper man å bli frustrert over at den andre ikke holder avtaler, er der på klokkeslettet og man slipper unna alt drama med andre jenter og sjalusien som kan oppstå under et intenst forhold.

- Når du er singel så har du sjansen til å lære nye ting om deg selv. For eksempel her en dag så lærte jeg at det å dele seng med en annen person med langt mellomrom siden sist jeg hadde overnatting ikke var tingen for meg. Jeg må innrømme at da jeg våknet mitt på natten og hadde minimal med dyne så hadde jeg lyst til å sparke til vedkommende som lå vedsiden av meg haha.

- Tilslutt har kjempe man mye av tid til overs til å kun fokusere på skole/karriere/framtiden om man ikke har en gutt som man sitter å venter på melding ifra hvert andre sekund. Dere kjenner dere sikkert igjen i den følelsen du får når telefonen vibrerer og du håper av hele ditt hjerte at det er han du liker som sender melding? Joa, den følelsen er fantastisk den misforstå meg rett. Men dersom du skal gjøre lekser og fokusere på vennene dine og deg selv på samme tid så er dette dødsvanskelig. 

Noe annet som igjen er positivt dersom du er singel.Kjente du deg igjen i noe av det ovenfor? Hvilke av punktene isåfall?15 kommentarer

Dages antrekk ;1509

Tenkte å starte med å legge ut outfitbilder et par ganger i uken, høres det bra ut eller? Her er da dagens outfit. Takk til Glorija som tok bildene <3

Hva synes du om antrekket?Del gjerne dette innlegget videre. 14 kommentarer

Starter med ukens spørsmål fast

Heisann! Jeg fikk spørsmål fra en leser om jeg kan starte med ukens spørsmål igjen og det kan jeg såklart!

Det er bare å stille spørsmål i dette innlegget, så svarer jeg mest sannsynlig på video imorgen, nå som jeg har mac igjen og har lært meg litt om redigering. 

Så hva vil dere vite om meg? Jeg svarer 100% ærlig absolutt alt dere måtte lure på!


Kommentarfeltet stenges ikveld klokken 00:00, så skyndt dere å spørre før den tid. 53 kommentarer

Ikke lett å være blogger ass

Maten jeg bestilte på Sunn og nam, aaaah * sikler*. Blir nesten sulten igjen jeg nå, hm.  Jeg lurer på hvilken mat jeg har i kjøleskapet akkurat nå.

I dag har stortsett hele dagen gått til å shoppe nye klær til klesskapet mitt. For å være nøyaktig så dro vi ut igjennom dørene rundt ti tiden imorges. Jeg har vært på leting etter en fin høstjakke en stund nå, og på den første butikken fikk jeg øye på en grå kåpe/frakk/jakke (Eller hva dere vil kalle det) med glidelås hele veien opp, som så utrolig varm ut. Gikk tilbake og kjøpte den en halvtime senere, og jeg angrer ikke å ett sekund! Fysøren så fin den er!  Nå skal jeg si meg fornøyd om det ikke blir kjøp av nye klær på en stund, hehe. 

Over til noe annet. Det er virkelig ikke lett å være blogger noen ganger. Istad for eksempel haglet det ned, ingen ville ta bilder av meg, så jeg måtte omtrent love den som tok bilder av meg en belønning for at h*n skulle bli med meg ut å knipse et par bilder heh. Klarte å få overtalt ***** tilslutt så da ble det noen bloggbilder i dag også, wi!
Sendte bitch blikk til noen små gutter som løp rundt der vi holdt på å ta bilder, men det er vel ikke så farlig siden mange av dere kommenterer på at jeg har blitt så overlegen i det siste uansett så.. Neida, bare tuller.20 kommentarer

It´s friday again

FRIIIIIDAY! Endelig er det helg. Denne helgen skal brukes  til å møte en venninne på imorgen ihvertfall, slappe av og se flere episoder av The Client List. Nå tenkte jeg å se på litt makeups tutorials på youtube. Legger meg nok rett etter det så gonatt alle fine :)17 kommentarer

Tips: Min nye favoritt serie

Tenkte å tipse dere om en serie jeg har startet å se på i det siste. Jeg er totalt oppslukt i den allerede, vet ikke om dere har sett den enda men den heter The Client List (?) Serien er kort basert på livet til Riley Parks ( spilles av Jennifer Love Hewitt). Hun lever et helt normalt liv som gift og med to barn.

Kort tid etter serien starter får vi ett hint om at noe er svært galt:Ektefellen til Riley har uten varsel forlatt henne og deres to barn. Hun føler seg fortapt og har altfor mye regninger å betale. Etterhvert bestemmer hun seg for å starte i en ny jobb på et spa som raskt viser seg å være mye mer enn kun ett normalt spa .....

Som følge av dette ser hun seg nødt til å leve et dobbeltliv, noe som resulterer i at hun må holde hemmeligheter fra sine nærmeste.  Det eneste positive ved at mannen hennes, Kyle er forsvunnet er Kyle´s bror Evan. Evan hjelper til der det trengs og sørger for at Riley går videre med livet sitt.

Det er åpenbart at noe er på gang mellom Riley og broren til Kyle, men vil det faktisk utvikle seg til å bli noe mer utover i serien? Det må dere nesten se serien for å få vite med mindre dere følger serien på tubeplus.com eller på onsdager 22.30 på tv3. Jeg har sett totalt 13 episoder hittil og klarer ikke å slutte å sette på neste episode etter jeg er ferdig å se en, kjempe speeennende!!

 Noen av dere som har sett den? Og har dere noen serier å anbefale meg?

Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt utrolig glad!6 kommentarer

Dere overrasker meg stadig vekk!

Tror dere ikke jeg klarte å glemme busskortet mitt igjen hjemme imorges, noe som resulterte i at jeg måtte gå hjem alne etter skolen. Utrolig kjipt men på den positive siden fikk jeg trent meg i å gå med høye hæler i over 20minutt i strekk. Angret en del med tanke på skovalg da jeg fikk kjenne ekte smerte i høyre foten (Vann blemme, æsja)..... 

Kveldskos <3


Skal absolutt fortsette å skrive innlegg som det forrige jeg skrev. Dere gikk totalt CRAZY med liker knappen i innlegget under, dere er bare de beste!! Jeg setter sånn pris på alle tilbakemeldinger og jeg er sjeleglad for at dere leser bloggen min! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne gi hver og en av dere en klem <3

Videoen ovenfor er av venninnen min Marte. I mine øyne synger Marte som en engel på samme tid som hun har en annerledes stemme enn de fleste jenter på sin alder.

Stemmen hennes er nødt til å være noe av det vakreste jeg noensinne har hørt! Vel, nå fikk jeg nettopp besøk av en kompis, snakkes!20 kommentarer

At school

De fire første timene i dag hadde vi PFO, et media fag som handler om foto. Så tok vi lunch, så da fikk jeg møte Grace igjen (Har ikke sett hun på sikkert en uke), kjøpte meg blant annet litt godteri i kantina og nå har vi media design. Nå venter jeg bare på at klokken skal bli 14.50 sånn at jeg kan ta bussen hjem hehe. Bildene under er tatt i dag forresten, hva synes dere?

Mariell, Ina og meg

Jeanita .. hahha, jeg måtte bare legge ut dette bildet 

Jeanita og Live

Skal jeg fortsette med å ta bilder fra skoledagen 1-2 ganger annen hver uke eller noe? Trenger ikke gjøre det hvis dere ikke vil altså.22 kommentarer

´´Miley Cyrus sjokkerer nok en gang med sitt nye sex image´´

Den nye musikkvideoen Wrecking ball av Miley Cyrus har allerede blitt sett over 45 000 000 ganger verden over, og har fått omtrent 400 000 tumbs up og 200 000 tumbs down. Hva synes dere lesere om videoen?

Jeg personlig mener den er litt i det drøyeste laget, både pågrunn av all nakenheten men også fordi det ikke alltid er det lureste å kle seg helt naken i en musikkvideo, slikke en hammer med tunga, og vise puppene heller. Forså å publisere det på nett sånn at hele verden kan se det. Det sier vel seg selv at ikke er det smarte man kan gjøre.Mange artister har lyktes uten og kle av seg og spre beina om jeg skal sette det helt på spissen.

En artist jeg f.eks kan nevne er Demi Lovato, hun skriver kjempe gode sang tekster og har sårbare musikkvideoer men er fortsatt fullt påkledd. Demi har gode fans som elsker å se denne nye siden av hun, men Miley derimot har tydligvis ikke gode personer rundt seg som kan si til henne at dette her har holdt på for lenge, du må slutte! Miley liker åbenbart å provosere/sjokkere fansen sin noe vi alle har skjønt og bare det media og forsåvidt jeg tar opp saken gir henne dessuten mer reklame/PR.

 

Jeg har lest i ulike forum på blant annet vg.no at utrolig mange er fed up med at jenta aldri slutter å forbause oss alle. Og NEI, all pr er ikke god pr som en del andre kommenterer. Det er helt feil, uansett hvor mye hun sikkert tjener så vil folk gå lei, hun vil miste de ekte vennene sine og ikke minst miste seg selv. Dette hvis hun ikke roer ned. For tro meg, hun vil miste seg selv tilslutt, noe som er utrolig synd..

Hvis man derimot ser bort fra all nakenheten i videoen så er selve budskapet og teksten i videoen utrolig fin! For alle del, alle har lovt til å gjøre akkurat som de vil men i denne sammenhengen er Cyrus alt annet enn et godt forbilde spør du meg. Ikke hugg av meg hodet her om dere mener noe annet, skriv heller en saklig kommentar etter at dere har telt til 10 og argumenter for hvorfor dere er uenig med meg :) Beklager om det er mange skrivefeil i teksten, prøvde å se over raskt om jeg fant noen, skrev teksten ganske fort skjønner dere.

Så hva mener dere? Har Miley Cyrus gått for langt eller er det helt riktig av hun nå som hun er 20år og ¨voksen¨ ?13 kommentarer

siste innkjøpHva synes dere? Spør i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på hvor jeg har kjøpt hen :)8 kommentarer

It´s smoothie time

Heisann! D var det mandag igjen! Jeg har vært hjemme fra skolen i dag, har ikke gjort så mye egentlig så har ikke that much å fortelle dere. Sorry for lite oppdateringer de siste dagene, jeg skal forsøke å oppdatere to ganger om dagen men lover ingenting. Nå skal jeg lage meg smoothie og spise noe før jeg drar på trening. Ha en fin dag videre søtinger <3
Andre som liker smoothie?


6 kommentarer

Tidenes mareritt , wææ

Jeg hadde seriøst tidenes mareritt inatt , det er ikke ofte jeg husker drømmene mine men denne her husket jeg vel og merke da.

Drømmen startet med at jeg og noen venner av meg var inne i et hus om jeg ikke husker feil, eller kanskje det var en skolebygning(?)Uansett så begynte plutselig bygningen å synke litt etter litt. Ingen visste på hvilke steder vi kunne gå trygt, derfor ble vi alle stående i ett hjørne heletiden.

For å gjøre det enda mer traumatiserende så fant vi ut at hvis vi falt igjennom gulvet i enten 1.,2. eller 3.etasje så kom vi til å falle laaaangt ned type Victoria falls høyde. Såklart ble jeg livredd da vi fikk vite det, men plutselig endret drømmen seg voldsomt. SofieMote (Link her, (Skjult reklame for deg sofie HAHAHA) begynte å gå catwalk på det lille som var igjen av gulvet, og deretter stilte vi andre oss andre bak hun og gikk catwalk vi også. Jeg husker at jeg kjente det knirke fra underlaget under oss da kompisen min gikk over, og like brått etter var jeg lys våken, i sengen min i den virkelige verdenen.

Da jeg våknet til meg selv igjen reiste jeg meg sakte opp og bare ristet på hodet, første tanken i hodet mitt var ´´fyfaen, tenk at jeg ikke ble drept´´. Og ja, det er så absolutt lov til å banne i slike sammenhenger, jeg er ikke et dårlig forbilde for det om hihi! 

Noen som vet hva drømmen kan bety? Eller som har drømt noe lignende noengang?

Bildet over er av Victoria falls til de som lurer. Og alle som leser MarheBorge sin blogg fast vet vel at det er jævlig langt ned der. Tenk at jeg faktisk nesten døde der....6 kommentarer

10 TING JEG BARE ELSKER..

1. Sommer! Elsker å våkne av at det er lyst ute, fugler som kvitrer, det er så mye bedre å stå opp da enn om det er grått vær ute, vått og mørkt. 

2. Å legge planer om noe sykt sprøtt som du skal finne på eller teste ut, også den følelsen du får når du da gleder deg KJEMPE mye (Dere skjønner hvilken følelse jeg mener sant?).

3. Vennene mine (Stort hjerte).

4. Å møte nye mennesker du ikke ante eksisterte. Mennesker som er så lik deg selv at det føles som din ''andre'' -tvilling. Og når du møter dem så tenker du: Hvorfor i pokker ble ikke jeg kjent med de før/ Hvorfor sendte ikke gud akkurat de til meg tidligere?!??

5. KLÆR, eller generellt følelsen du får av å SHOPPE klær. 

6. Følelsen du får når du har får 5+ eller 6er på en prøve, aaah I wish hehe. 

7. Blogglesere som kommer bort og spør om få ta bilder med meg, eller som sier hei når de ser meg i byen. Det er så koselig når dere gjør det. Jeg elsker leserene mine, dere er noen utrolig fine mennesker alle sammen!

8. Følelsen av å vinne en diskusjon med foreldrene dine der de i utgangspunktet var negative/ sa nei til deg forså at du har overtalt de til å tenke positivt om forslaget ditt.

9. Å se favoritt filmen min om igjen flere ganger uten å bli lei.

10. Å glede andre mennesker. Det er den absolutt beste følelsen i verden.

11. Store gensere.

12. Å bli behandlet som en prinsesse.

Noe du kjente deg igjen i, og elsker noen av dere det samme som meg?5 kommentarer

Svarene på spørsmålsrunden

Gud så flinke dere har vært å sende inn spørsmål. Jeg har lest igjennom alt og valgt ut de viktigeste spørsmålene. Også har jeg prøvd å svare så godt jeg kan på hvert av spørsmålene, håper dere liker svarene.

Hva får deg til å smile?

Kanskje det å gjøre andre mennesker glad. Det føles så utrolig godt å f.eks overraske noen du kjenner med et koselig kort der du forteller de hvor mye de betyr for deg eller bare at du sier hei til noen som du vet ikke har så mange å gå til.

Hva er drømmecheerlaget ditt?

Cheer extreme senior elite, Viqueens Spirit eller Cali Lady Bullets!! Jeg klarer ikke å kun velge ETT av de haha.Gud så store lepper du har, hva har du fylt opp i dem? Har du tatt restylane... Seriøst.. Skjerp deg.  

What?? Jeg, restylane?! Da tror jeg ikke du har følgt så veldig godt med dessverre. Jeg har null gram restylane i leppene, det er faktisk ikke alle som tar restylane i bloggverdenen kjære deg. Research litt før du kommer med slike anklagelser neste gang.

Har du noen uvaner?

Ja, at jeg alltid må gjøre noe. Jeg klarer ikke å sitte helt stille noe som er ganske irriterende for andre rundt meg noen ganger. Tro meg, du ville blitt irritert om du hadde vært sammen med meg de gangene jeg virkelig er helt durasellkanin hehe.

En annen ting jeg kommer på sånn i farten er at jeg alltid river av blad fra planter, så river jeg bladet i småbiter igjen, så kaster jeg det på bakken (Og sånn fortsetter jeg) haha, det er noe av det Ingrid blir sprø av. Se for dere meg som stopper opp hver andre meter for å plukke en ny plantebit. Tipper de færreste ikke hadde klikket vinkel for å si det slik.

Hva koster leiligheten din?

Hmm.. Jeg husker ikke det eksakte tallet akkurat nå.

 Hvem føler du at du har best kontakt med av de i den nye klassen din? 

Nå har jeg kun gått i klassen i knappe 3-4 dager men kanskje Vilde eller Susann(?) Eller, jeg vet ikke helt, de er hvertfall begge utrolig herlige jenter <3

Hvordan får du så fin toe touch?

Ikke så mye, men jeg gjør blant 1x50 high kicks på hvert ben 4-6 ganger i uken bare egentlig. I tillegg gjør jeg sånne leg circles der du sitter i straddle position og løfter opp en og en fot av gangen.

Er det sant at du har hatt sex på et offentlig sted?

Hahah, jeg vet faktisk ikke hvor dere får sånne spørsmål ifra, men det har jeg altså aldri hatt. Enda. hehe, neida. 

Hvordan trener du magen?

Jeg gjør ting som planke, V-ups og en øvelse hvor du ligger på ryggen med bena i 90grader, også senker du de ned mot baken, så opp igjen.Hvordan trener du rumpa til å bli så fast og fin?

Jeg gjør uttalige mange sumo squats, spiser masse god mat og gjør ulike andre rumpeøvelser. Jeg kan kanskje skrive et eget innlegg om det neste uke, hvis dere vil?

Kan du legge ut treningsvideo for lår og rumpe?

Jeg kan tenke på det ihvertfall.

Synes du det er finest med eller uten former? Den der var litt vanskelig du. ØHHH,  jeg personlig liker kanskje best former men sånn at du fortsatt har muskler, litt kraftige lår og i tillegg pupper. 

 

Del innlegget videre om du likte det! Da hadde jeg blitt veldig glad :D18 kommentarer

trening next

 

Hei! Hvordan har dagen deres vært hittil?

Senere i dag kommer svarene på spørsmålsrunden men først skal jeg ut å løpe før jeg starter på innlegget. Imorges da jeg stod opp var hele kroppen min kjempe støl fra tabatha-økten vi hadde på trening igår, det var rett før jeg besvimte der jeg stod. .

Men jeg må innrømme at ingenting kan slå følelsen du får etter å ha mestret et beinhard treningsøkt. Det er sant det de sier: No pain, no gain ihvertfall. Cheersesongen har begynt for fullt så da må kondisen min bli forbedret noe sinnsykt om jeg skal overleve å kjøre en hel rutine fullt ut heh. . :)

Akkurat nå er ikke kondisen min noe å skryte av akkurat, derfor må jeg trene utenom de vanlige treningene jeg ellers har i uken.


Del gjerne innlegget videre!14 kommentarer

Sangvideo?Etter skolen ble Gloria med meg hjem. Noen av dere kjenner henne kanskje bedre fra IDOL 2013? 

Og for å si det sånn så var hun like sprudlende, chill og snill i virkeligheten som hun virket på tv skjermen. Siden det var første gang vi var sammen helt alene så snakket vi bare, så på youtubevideoer og avtalte at hun skulle overnatte hos meg snart. Se på videoen under for å få høre henne synge /Skru på 1080px for bedre kvalitet/ Jenta er råflink og synger som en gud, bare hør selv.

 

Vel, jeg kan snakke med Gloria og overtale hun til å bli med å lage en sangvideo hvis dere vil? Hun går med på det vil jeg tro sånn egentlig <38 kommentarer

gjett hva jeg har gjort i dag da..

Hallo! Gjett hva da dere? Jeg fikk meg tilslutt skoleplass, yeeey! På media vg1. I dag var min andre skoledag i den nye klassen min og den var kjempe gøy faktisk. Alle sammen har vært veldig innkluderende og ikke minst utrolig snille siden starten egentlig.

Så jeg føler meg så og si veldig velkommen, ikke som ´´hun nye jenta´´. . Jeg kan vel si livet føles herlig og jeg er gladere enn jeg har vært på veldig lenge!! Skal prøve å oppdaterer dere mer senere, nå roper Grace på meg, hejdå :-D

 


Nydelige Susann, en av de nye jentene i klassen min!
Grace og Susann

Del gjerne innlegget videre.12 kommentarer

gårdagens og restaurant

Vi dro ut å spiste i 7tiden igår. Ikke på noen annen plass enn på Egon som er tradisjonen på laget. Som vanlig brukte jeg igår også en evighet på å bestille, men ble overraskende veldig fornøyd med maten. Den var veldig god, det lønner seg altså å bestille noe annet enn det samme jeg har bestillt hver gang i 2år . . Jeg anbefaler dere alle å bestille blacked chicken med grønnsaker,ris,saus og brød neste gang dere er på Egon!

Gårdagens outfit så sånn ut, ikke noe spesielt bare helt basic siden vi ikke skulle pynte oss. Hva synes dere?Her er hva jeg bestilte, nammi nam!16 kommentarer
Les mer i arkivet » November 2013 » September 2013 » August 2013
hits