Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Skal jeg slutte og blogge, ja eller nei?

Hei dere! Jeg har tenkt en del i det siste på hvor mye dårligere oppdateringene for og ikke snakke om innleggene mine har vært i det siste. Jeg er ikke en person som liker og gjøre ting halveis så når jeg først går inn for og gjøre noe så kjører jeg det fullt ut. Dette gjelder såklart også og blogge for dere. For og vræe ærlig har prøvd så godt jeg har kunnet og prioritere bloggen og skrive gode/viktige innlegg den siste tiden - Men internetten har ikke villet samarbeide med meg, og uten nett blir det heller ingen blogging...

Jeg er utrolig lei meg både fordi jeg føler jeg er en kjempe dårlig blogger men også for andre personlige ting som jeg helst ikke vil nevne her på bloggen.. Jeg har likevell i det siste prøvd og gjøre mitt beste for at dere lesere alltid skal ha lyst til og klikke dere innom bloggen min - for og lese om min hverdag/hjertesaker tekster, om mote osv osv. MEN akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, jeg er bare utrolig lei av alt nå.. Jeg føler ingenting går min vei både når det gjelder skole/idol(jeg skulle egentlig på audition, men det ble ikke noe av likevell, noe jeg er veldig lei meg for)/venner/andre personlige ting jeg ikke vil snakke om.

Dere skulle bare ha visst hvor mange timer jeg bruker hver dag på og ´´bare´´ skrive 2-3 innlegg, ta bilder, redigere dem også publisere innleggene Jeg føler meg for og være helt ærlig som hun dere som tar kjempe dårlige bilder, og rett og slett gir f*** i bloggen sin. Slik føler jeg at mange av dere tenker siden jeg har mistet 2-300 lesere de siste ukene. Dette er helt feil, for jeg føler jeg bryr meg veldig mye om bloggen og alle dere fantastiske leserne mine! Det er dere som gjør dagen min SÅÅ mye bedre hver eneste dag. Jeg takker for alle kjempefine kommentarene jeg har fått helt siden jeg begynte og blogge på denne bloggen. Tusen, tusen takk! Om jeg ikke kommer tilbake igjen så vil jeg bare si tusentakk for at akkurat DU leste bloggen min.  Dere er herlige alle sammen ♥♥♥

Laurie

- Så skal jeg slutte og blogge eller ikke? Ja eller nei? Om nei, hvorfor burde jeg fortsette?




36 kommentarer

The perfect dress..

Denne kjolen under her et av favorittkjolene mine, jeg bare elsker den. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke bruker den oftere for den er jo ganske fin da. Den har stretch også, så den passer de fleste tror jeg. Min kjole er i størrelse S. Den er i utgangspunktet litt liten men jeg kjøpte den heller litt for liten enn alt for stor som Medium ble på meg. Jeg er kjempe fornøyd med dette kjøpet, jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Jeg beklager for kjempe dårlig kvalitet på bildene, men jeg fikk ikke de noe bedre. Jeg skal sårklart IKKE ha på meg denne kjolen og skoa sammen, de ble bare med for bildene sin skyld. 

Hva synes dere om kjolen, passet den til meg?





19 kommentarer

Svar på spørsmål: Kjæreste

Hvor lenge har dere holdt på? En stund.

Hva liker du best ved han? Det jeg liker best med *E* er at han er utrolig omsorgsfull og bryr seg veldig om andre mennesker. Han er utrolig snill mot meg og skjemmer meg nesten litt for mye bort hihi. 

Har dere hatt sex? Gjett om vi har! Du skulle bare visst du ^^ Nei, herregud, jeg skjønner ikke at dere gidder og spørre om sånt engang..Jeg kommer ikke til og svare på spørsmål som er altfor private, sånn at dere vet det allered fra nå av.

Hvor er han ifra? Norge

Hvor lenge har dere vært sammen? I et par uker.

Er han norsk? Ja, det er han!

Viser han interesse for syngingen og dansingen din?Ja det vil jeg si han gjør :)

Når ble dere sammen? For noen uker siden.

Kan du svare denne på videoblogg? Nei dessverre, denne gangen blir det skriftlig. Kanskje jeg svarer på video neste gang! 

Hvordan har dere det sammen? Joda, vi har våre ups and downs men stortsett så har vi det veldig bra sammen, og jeg liker ihvertfall veldig og være sammen med *E*.

Har du et bilde av han? Jepp det har jeg, dere kan se det under her:

 ♥ ♥ ♥ ♥

Si noe negativt om han? *E* er somsagt kjæresten min nå så jeg vil helst ikke si noe negativt om han haha. Føler det blir litt feil. <3

Hvorfor har du ett avstandsforhold, er ikke det ganske vanskelig? Jo, det er det, men om man er innstilt på og få noe til og funke så går det bra som oftest.

Hvor lenge har dere kjent hverandre? Vi ble kjent nå i høst, så for noen måner siden.

Er dere like gamle? Nei det er vi ikke. Jeg er 16år mens han er 20.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er det noe mer dere lurer på om oss?



14 kommentarer

Gud så feit du er, du burde leve på et par glass vann pr.dag..

Herregud så latterlige noen av dere er, og ikke minst frekke som våger og påstå at jeg er smellfeit og burde slanke meg - Ikke spise mat og kun drikke et par glass vann pr. dag. Hvor får dere slikt ifra og hva er det som får dere til og tro deres mening betyr så mye for meg, eller går innpå meg i det heletatt? Hvorfor har dere et SÅ stor behov for og kritisere meg og min kropp? Dere poengterer gang på gang at jeg har for mye fett på kroppen, strekkmerker, hengerumpe og stygg hud . Tror dere ikke at jeg har øyner selv til og se hvordan jeg ser ut? Jeg blir faktisk mer irritert og lei enn trist av at dere gang på gang bare ikke klarer og dy dere med og kalle meg ting hore, løs, feit, kommentere at jeg har stygge pupper, har hengerumpe og alt annet stygt som dere kommenterer til meg stadig vekk.

Som regel har jeg bare godtatt desse frekke/anonyme kommentarene, men i det siste har jeg måttet slette de værste for og slippe og ha slik negativitet på bloggen min. Jeg vet jeg ikke har den tynneste kroppen og ikke det peneste utseendet men jeg skjønner likevell ikke hvorfor dere bryr dere SÅ mye om MIN kropp og hvordan jeg ser ut. Folk burde serriøst skjerpe seg, alle kan ikke se ut som noen Victoria Secret modeller. Det er ikke rart unge jenter har komplekser i denne verdenen vi lever i. Om noen dager kommer et innlegg om nemlig dette med slankepress, komplekser og presset vi jenter har på og være like tynne som desse Victoria Secret modellene som vi ser overalt. Følg med da, innlegget kommer snart.

Nå holder jeg på og se på Skal vi danse, mens jeg spiser storesøsters kaffekaker. Senere skal jeg dusje, pakke treningsklær til turntrening imorgen, og se en film. Høres litt senere, når jeg skal svare på spørrerunden.

Hva synes dere om dette? 


Del og lik gjerne innlegget via facebookknappen under her.



30 kommentarer

S.N.O.W

Igår fikk jeg ikke blogga og dere kan vel gjette dere til hvorfor? Joda, jeg fikk ikke internetten til og funke.. -.- Holder på og bli gal nå! Nå funker den ihvertfall så jeg skal prøve og få presset inn tre oppdateringer til dere iløpet av dagen.

Det første jeg så da jeg kikket ut av vinduet imorges var snø og jeg kjente at humøret mitt gikk fra på topp til lenger ned en bunnen. I dag er det heldigvis mindre snø så jeg fikk løpt meg en liten runde på ca.3km uten og falle om og slå meg forderva haha.

Uff, jeg liker ikke at vinteren kommer så brått på. Vinteren er bare så ja, KALD. Noe jeg så absolutt hater så jeg håper den snøen som  la seg ned igår og i dag forsvinner fort. For jeg kommer ikke til og overleve denne vinteren ihvertfall haha. Er skikkelig kaldblodig og spesielt hendene og tærne mine fryser lett, noe som er ganske kjipt når det som regel blir veldig kaldt iløpet av vinteren. Opp igjennom årene har naglebitt på tær og fingrer blitt min beste venn haha, får det stadig vekk og gud som jeg sutrer hver gang det skjer. Jeg misunner ikke de som er rundt meg når jeg får en av de  ´´kulde´´anfallene mine som jeg kaller det. Dere vet at folk f.eksempel danser regndansen? På samme måte danser jeg en dans for at jeg holder på og miste følelsen i tærne/fingrene mine haha. Nå skal jeg ta litt situps,planken og armhevinger før jeg skal tøye mannespagaten, og etter det skal jeg se nyeste episode av Revenge. Ha en fin dag alle sammen!

Er det snø hos dere også?


Del gjerne dette innlegget videre!



26 kommentarer

Har jeg slutta og blogge?

Huff, dere må jo tro at jeg ikke bryr meg om bloggen i det heletatt men da må jeg bare si at jeg ikke har hatt internett -  Noe som har irritert meg som f*** de siste to dagene. Formen har heller ikke vært på topp så jeg har vært borte fra skolen igår og i dag. Akkurat nå er jeg dritt lei av alt som ikke skal funke for meg... Uff, men nå vet dere ihvertfall hvorfor jeg har vært fraverends. Jeg som har vært så giret på og blogge kjempebra og hatt en bloggmotivasjon som har vært på topp. Av og til blir jeg bare så sint over at denne stygge internetten ikke vil funke haha! Men fra helgen av så er internetten på heletiden så da skal jeg få blogget skikkelig igjen. Jeg setter kjempestor pris på at akkurat DU leser bloggen min. Jeg lover dere mange gode oppdateringer fremmover, so stay tuned verdens snilleste lesere. ♥ 

Kommer DU til og og lese bloggen min om jeg fortsetter?




5 kommentarer

Shhh, bare en hemmelig om meg..

Gud så mange rare fobier jeg har fått oppi gjennom årene, og nå tenkte jeg og dele noen av de med dere, så here you go :

1. Jeg har vannskrekk. Jeg elsker havet men bare takler ikke og svømme ut hvor jeg ikke når bunnen med beina. Jeg får helt panikk og setter i og grine hver eneste gang jeg er nødt til og f.eksempel hoppe fra en brygge og ned i litt gjupt vann. 

2. En annen ting jeg har er akrofobi, noe mange kanskje ikke vet hva er? Da skal jeg fortelle dere det. Jeg har høydeskrekk til de grader at det skulle ikke ha vært mulig. Jeg gråter som en unge om jeg først kommer med opp på et høyt fjell, bygning eller klippe. Takler det bare ikke... Uff, får frysninger bare ved tanken. Det og knærna mine er det største grunnene til at jeg ikke går på fjellturer. Jeg blir så redd for at når jeg når toppen så kommer jeg til og besvime eller værre, at jeg snubler over noe og faller utenfor kanten...

3.  Jeg klarer ikke og sitte vedsiden av noen som puster tungt. Lyden av den konstante suselyden av pustingen til en annen person gjør meg rett og slett gal. Det er noe HELT annet om personen har pusteproblemer og faktisk må puste sånn, that's another thing! Men om de gjør det bare for og irritere så blir jeg serriøst sint! Argh!

4. Jeg takler ikke og se på serier som er dubbet fra engelsk til norsk. Da mener jeg jeg serier som den velkjente ´´Hannah monthana´´serien f.eksempel. 

5. Jeg er avhengig av og ha det svarte pleddet mitt OPPI sofaen, også sitter jeg oppå den, også har jeg dyna oppå der igjen. Ja jeg er litt rar jeg vet det!

6. Om det er en person som er livredd for og være ute når det er mørkt så er det meg. Bare hater det! Synes det er så sinnsykt skummelt at jeg holder meg inne fra 8 og uttover hver dag haha. Og nå som det er blitt ´´mørketid´´ så er det blitt enda værre.

7. Jeg er livredd alle slags insekt + slanger.

Har dere noen fobier? Kanskje noen litt uvanlige også? Tell me! ♥ 

  



8 kommentarer

T for tuesday

Jeg kom akkurat inn gjennom dørene her hjemme, etter en lang men grei skoledag. Så snill som personalet er så har de komt frem til at de skal kjøre meg til skolen hver dag denne uken - Men at jeg tar buss hjem igjen, noe som egentlig er ganske chill siden jeg kan henge i byen litt før jeg tar bussen hjemmover hver dag om jeg vil. Og kanskje ta en tur innom Mcdonalds når jeg først er i byen? Nei nei, fysj. Slik mat spiser jeg ikke lenger, fra og med i dag haha. Jeg skal bli skikkelig sunn og ha et bra kosthold fremtil jul. Vi får da se hvor lenge det funker før jeg sprekker og tyr til og spise masse søtsaker!

Akkurat nå ligger jeg faktisk i sengen min helt utslitt mens jeg bare ser i taket, har macen på fanget mens jeg skriver dette innlegget. Jeg lurer på hvordan jeg skal overleve denne iskalde vinteren som kommer oss i møte. Den værste årstiden for meg er helt klart vinteren og for og være helt ærlig så hater jeg den. Jeg takler serriøst ikke vinteren, og går i dvale sånn som isbjørnen gjør. Jeg blir rett og slett en vandrende zombie fra starten av november og fremtil mars. Kaldt er det også, sykt kaldt! Hater vinteren - Elsker sommeren! 

- Nå må jeg få ryddet opp i alt rotet på rommet mitt, så skal jeg sette meg forann macen igjen og se på serier og chatte med mr.right...




10 kommentarer

Amokk på butikken

Nå holder jeg på og se fjerde episode av serien Revenge mens jeg koser meg med litt godteri som jeg kjøpte på butikken istad. Dere skulle ha sett meg da øynene mine så godtehylla på butikken, jeg gikk helt AMOK, og jeg kan trygt med hånden på hjerte si at om jeg hadde hatt et par hundre lapper i lommeboken da jeg sto der og siklet over alt godteriet som lå i butikkhyllene så hadde jeg svidd av alt uten og engang tenke meg om. Trust me, jeg hadde gjort det! Når jeg først er i det humøret jeg var i på butikken så kan jeg finne på det meste haha. Man vet liksom aldri med meg egentlig, neida joda. Litt så. Og til dere som tror jeg skal spise alt det godteriet under der nå ikveld så kan jeg med engang si at det skal jeg så absolutt ikke gjøre. Det godteriet der er noe jeg skal spise iløpet av uken litt og litt om gangen. Så dere kan bare slappe av alle mine @ekstramødrer@ der ute!

Imorgen er det klart for en ny skoledag og jeg gleder meg allerede til og se igjen alle de hyggelige medelevene mine! Nå skal jeg bare se to episoder av Revenge og Top Model før jeg tar kvelden. Gonatt alle sammen!







7 kommentarer

Nelly favoritter


- Noe som fallt i smak? 



7 kommentarer

Fin start på uken..

Nå er første skoledag på ny skole over - Etter et par ukers pause. Skoledagen gikk helt ok, følte jeg ble godt tatt imot og alt sånn. Jeg rakk på de fire skoletime jeg var der og bli kjent med et par av jentene i klassen, de virket veldig snille også noe som jeg synes er veldig bra. Ellers måtte jeg såklart reise meg opp og presentere meg selv for klassen noe som var super kleint og alt for tidlig på morgenen for meg og stå der og prate om meg selv til sikkert 20stykk jeg ikke kjente. Heldigvis slapp jeg unna med og bare si navnet mitt, hvor gammel jeg var og hvilken skole jeg hadde gått på før haha! Følte meg som verdens dummeste og rareste på engang der jeg stod haah! Men det gikk bra da!

Litt etter matfri ble jeg hentet for og dra på legesenteret og få tatt en DNA-prøve, og i samme slengen bestilte vi (meg og personale) en ny legetime og fylte på mitt kjære busskort som har vært tomt i en heeeeel måned nå. Nå kan jeg busse overalt akkurat når jeg føler for det igjen. Da jeg kom inn døren her hjemme tok jeg på meg treningsklær og dro ut for og jogge. Merket kondisen ikke var helt på plass for og si det sånn, men det var veldig deilig og jogge ute uansett. Nå som det har begynt og bli litt kaldt og kjølig i luften så slipper man og smelte vekk noe jeg omtrent gjorde hver gang jeg jogget ute i sommer.

Har jeg forresten fortalt dere at jeg er så vanvittig støl i både mage og bein etter og ha løpt ute i det siste, at det er helt utrolig? Det skulle ikke vært lov engang haha, men sånn er det vel når man begynner på igjen og trene etter en lang pause? Godt var det ihvertfall anyways! Nå skal jeg lage meg noe godt og spise, er så sulten! 

Hvordan har dagen deres vært?

Hva har dere gjort på i dag?







7 kommentarer

Meg? Tilbake på skolebenken igjen?

Om ikke mange dager så starter jeg på skolen igjen, eller nå på mandag som kommer for og være helt nøyaktig. Det har vært helt fantastisk og ha en liten pause fra alt som har med skole/lekser/prøver og ikke minst lærere på en stund. Ikke misforstå meg, de siste 5ukene har vært alt annet enn en ferie, tvert imot..Jeg har hatt mine moments hvor jeg bare har flippet ut på alt og alle rundt meg men etter tre uker skjønte jeg at det ikke hjalp og ''krige mot verdenen'' som min kjære særkontakt likte og kalle det.

Det var trossalt fremtiden min det hele handlet om - Men akkurat da bare måtte jeg ha en pause fra skolen, for og finne meg selv igjen og for og få slappet av. Kroppen min var helt utslitt den uken skolen startet som nå er omtrent to måner siden. Fra første skoledag gikk alt bare i surr og jeg hadde null motivasjon til og dra på skolen. En plass hvor jeg måtte stå på for og få de karakterene som måtte til for og komme inn på de skolene jeg ønsket senere. Matvanene mine var heller ikkke helt på plass, men nå har jeg lært meg og spise 2-3 måltid pr.dag og føler meg psykisk mye bedre enn før men fysisk derimot er en annen sak. En ny legetime er bestillt sånn at jeg forhåpentligvis får vite hva som er galt med meg.

Nå er det påtide og starte på igjen og etter et par møter med rådgiveren på skolen så har jeg nå fått fikset meg en skoleplass på Medier og Kommunikasjon på Akademiet vgs. Opptil flere ganger har det føltes ut som om hodet mitt skulle eksplodere pågrunn av sikkert tusenvis av tanker om hvilken studieretning jeg burde velge, hva som lønnt seg i det lange løpet og hva jeg kommer til og trives best med.. Linjene det sto imellom var: musikklinjen, danselinjen og MK-linjen. Valget falt på det siste altså Medier & Kommunikasjon og jeg kom inn til min store forbauselse! Kanskje jeg virkelig faller for dette og trives selv om min sterke side kanskje mer er musikk/dans/drama? Hvem vet? Never say never! Fra mandag av venter meg nye og spennende utfordringer og jeg håper jeg klarer det, ønsk meg lykketil i'm gonna need it!

Er det flere av dere som går på Akademiet, kanskje på samme linje som meg til og med(Media)?


Del gjerne dette innlegget videre!



12 kommentarer

Forandring fryder!!

Hei hei! Joda, og her er jeg igjen da. For noen dager siden sa jeg at jeg skulle få blogget UANSETT hva, men slik ble det ikke og jeg beklager sååå mye, dere aner ikke. Føler meg som verdens dårligeste blogger akkurat nå. Men nå er jeg ihvertfall her, fikk låne nettet oppe på hjemmet og jeg skal også få fikset meg en pc så fort som mulig. Tror jeg får mac neste uke, og tror dere ikke jeg gleder meg som en unge? Jeg har forresten en god nyhet og meddele med dere, som dere skal få vite ikveld. Har vært hos Kreativ frisørsalong og fikset meg litt. Hun som ja ordnet hva enn jeg var der for og gjøre haha var veldig hyggelig og søt. Hun fikk meg til og føle meg komfortabel gjennom hele prosessen og sa heletiden hva hun gjorde sånn at jeg følte jeg hadde litt kontroll og hun var veldig hyggelig somsagt! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet - Hva jeg gjorde der skal dere få gjette, så hva er nytt ved meg? Ser jeg annerledes ut enn før? Nå skal jeg spise pizza blogges sikkert senere i dag!

Kreativ frisørsalong:


Del gjerne dette innlegget videre!



8 kommentarer

Trening

Kom akkurat hjem fra en joggetur på 3km, og skal nå til og gjøre diverse mageøvelser før jeg skal ta en varm dusj og lage meg kveldsmat. Har fått gjort mange ulike mageøvelser de siste dagene og gjett om jeg begynner og kjenne det i magen fjerde dag på rad da? Men det er vel sånn det skal være ikke sant? Alt kan ikke bare være behagelig og innenfor min egen komfortsone - Av og til må man trene selv om man føler seg stiv og støl og bare vil slappe av med en stor skål med popcorn og kindermaxi forann tven. For det gjør INGEN nytte og klage over en liten valk her og litt flesk der - Om man ikke gjør noe med problemet! Jeg liker best og trene ute i naturen eller hjemme, derfor gjør jeg det mer enn jeg drar på PULS.

Ansiktet mitt akkurat nå vil dere ikke se engang så jeg skal spare dere for bilder av meg selv akkurat nå!


Del gjerne dette innlegget videre!



6 kommentarer

Gårsdagens antrekk!








Genser fra Cubus Smykke fra Bik Bok Bukse fra Bik Bok Sko fra DNA Veske fra Morris



10 kommentarer

Let's talk about my secret boyfriend..: Spørrerunde

Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte for noen dager siden at jeg hadde besøk av beste gutten min, eller mr.right som jeg liker og kalle han? De siste dagene har jeg tilbringt til og være med han, vi har bare kost oss og ikke gjort noe spesielt. Do I even need to say more? .. Vi har gjort det som vanlige kjærester på våres alder gjør, nothing more and nothing less. Så da vet dere det.

Han dro søndagskveld noe som var ganske trist for meg, men jeg føler meg mye bedre nå da! Såklart er det kjipt og bo så langt unna hverdandre men det skal nok gå bra - Jeg er ihvertfall posetiv på og gjøre mitt beste for at dette forholdet om jeg kan kalle det det (haha) skal funke! Nå høres jeg helt dum ut, såklart er det er forhold så hvorfor skal jeg  kalle det noe annet liksom? En slik' 'loner'' som jeg har vært det siste året så blir dette et stort steg for meg, og ha en kjæreste haha. Neida, jeg har alltid noen i kikkerten men tidligere så har det bare ikke blitt noe mer men denne gangen ble det det noe jeg er kjempe glad for! ♥ Angrer ikke et sekund!

Siden dere ennå ikke har fått sett *E* så tenkte jeg og ihvertfall kjøre en liten spørsmålsrunde hvor dere kan stille spørsmål om oss, også svarer jeg i et eget innlegg så fort jeg får tid!

Så hva lurer dere på?



Del gjerne dette innlegget videre!



20 kommentarer

Deres hemmeligheter!

 Anonymt kan dere fortelle deres hemmeligheter i kommentarfeltet, de trenger ikke å være store i det hele tatt bare noe som kanskje plager dere eller no dere aldri har fortalt noen. Mange klarer f.eksempel ikke og snakke om de til famile eller nære venner, selv om det kan være utrolig godt å få det ut, og det er akkurat derfor jeg publiserte et innlegg som dette sånn at DU kan få lette på tankene/følelsene rundt noe som kanskje bare er kjempe flaut eller noe som er veldig trist og som du aldri har fortalt noen, NÅ har du sjansen, også anonymt om du føler for det. Om et par dager kommer jeg til og plukke ut noen av hemmelighetene og poste dem i et eget innlegg her på bloggen.

Hva er din hemmelighet?

 
Del gjerne dette innlegget videre!



11 kommentarer

Uten internett..

De siste dagene har jeg vært uten internett, siden min kjære rosa pc bestemte seg for og ikke funke - Tastaturet er bare helt fucka og derfor har jeg da ikke hatt tilgang til internett siden lørdagskveld men skal fra nå av prøve så godt jeg kan og blogge. Enten ved og dra til venninner, på biblioteket på skolen eller noe annet, for og få blogget det SKAL jeg! Noe annet jeg la merke til da jeg logget meg inn på bloggen i dag var at jeg har hatt 100-300lesere innom her  hver dag selv om jeg ikke har blogget, tusentakk dere! Det setter jeg kjempe stor pris på! Blogger mer iløpet av dagen, so stay tuned! <3

 

 



... Én kommentar

En ting dere lesere kanskje ikke visste om meg..

En ting dere lesere kanskje ikke visste om meg er at helt siden jeg var liten har jeg slitt med å tørre å se folk i øynene. Og slik er jeg forsatt. Jeg klarer bare ikke og endre det, og får helt angst når jeg er nødt til og se noen i øynene i mer enn 2-3 sekunder av gangen. Det er ganske vanskelig for meg og snakke om dette - Like vanskelig er det og forklare det også men jeg skal prøve så godt jeg kan!

Før da jeg var 10/11år var det mange som sa til meg '' Se meg inn i øynene nårjeg snakker til deg'' noe jeg naturligvis da prøvde og gjøre, men like fort som jeg fikk blikk-kontakt med dem datt øynene mine bort fra blikket demmes og bort på f.eksempel en hvit vegg. Jeg bare stirret på veggen og studerte mønsteret eller tapeten på den . Jeg vet hvor weird det høres ut men er faktisk sant. Det var mye enklere da  jeg var yngre og bare unngå og møte blikket til andre men de 2siste årene har jeg bare sparket meg selv i ræva og tvingt meg selv til og faktisk se på folk når jeg har en samtale med de.

Om ikke så hadde jeg bare virket overlegen og bitchy noe som absolutt ikke er i virkeligheten. Jeg er en imøtekommende, blid og omsorgsfull person som er veldig snill mot de rundt meg, så jeg hadde blitt veldig lei meg om jeg fremsto som en bitch, så jeg håper veldig jeg ikke gjør det. Dette er også en av grunnene til at jeg skriver dette innlegget, sånn at dere skal få bli litt mer kjent med meg. Ikke bare meg som ''blogg-laurie'' men den ekte meg - Laurie Yei.

Jeg har tatt meg selv mange ganger i og stirre ut vinduet eller snu ansiktet rett til siden når jeg snakker med noen. Noe som er utrolig uhøflig gjort av meg men jeg klarer bare ikke og se folk i øynene, og det er ikke akkurat det første jeg forteller noen når jeg møter dem, at '' hei du, sorry om jeg ikke ser deg i øynene. Det er absolutt ikke for og være uhøflig jeg er bare ganske weird så jeg må stirre forbi skulderen din bort på det eiketreet bak deg''. Dere skjønner tegningen sant? Så jeg føler meg ganske rar siden jeg alltid har oppført meg sånn og lurer på om noen av dere har det slik også? Hva kan jeg liksom gjøre for og lære meg og slappe av mens jeg snakker til noen? Hvordan ser to personer egentlig på hverandre når de snakker sammen, blikkontakten liksom?

Spørsmål som dette og sikkert mange mange andre er spørsmål jeg tenker igjennom hver eneste dag, men som jeg ikke har snakket med noen andre om. Jeg skrev dette innlegget delvis for og spørre dere om tips på hvordan jeg kan bli bedre til og kommunisere med andre mennesker, om dere har noen tips liksom - Og delvis for at dere skal bli mer kjent med ''the real Laurie''. Jeg håper mange av dere svarer meg i kommentarfeltet under!

 



9 kommentarer

Mr.right is here!

Har ikke hatt internett før nå, derfor har jeg ikke blogget men nå er jeg her for og blogge skikkelig bra for dere. Eller ihvertfall oppdatere dere på min dag hittil.

Som jeg fortalte dere i forgårs så skulle jeg få besøk av Mr.right - Og nå er han her. Vi har vært sammen i hele dag, men vi har bare tatt det med ro og sett på blandt annet Dr.Phil også så jeg på episode 1 av serien CHEER. Veldig bra serie, skal helt klart se de fire andre episodene som har komt ut! Anbefales! Så vi har egentlig bare slappet av og sånn, og tidligere i dag var jeg på cheertrening ikke minst. Resten av kvelden så skal vi sikkert bare se på Norske Talenter og en Film, lage middag og bare kose oss! Jeg skjønner at mange av dere er veldig nysjerrige på hvem denne ''mystiske mr.right'' er og vil se bilder men jeg vet ikke om han er klar for og bli vist her på bloggen - Noe jeg  respekterer fullt ut. Men jeg kan såklart spørre han om det er et ønske fra dere, og se han liksom? 

Husker dere at jeg hadde UVI-Forkjølelse-halsbetennelse og hele pakke for en stund siden? Endelig har det gitt seg, og jeg er helt frisk igjen! Nå kan jeg slappe av i 2-3 uker fra nå så får jeg det tilbake igjen.. Noen andre som har det sånn også? Anyhow så håper jeg dere har en fin kveld og gud så godt det skal bli med helg nå! Selv om jeg har hatt ferie hele uken haha!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





14 kommentarer

Det er ikke lenge til..

Jeg får besøk av mr.right, endelig har dagen kommet - noe jeg har gledet meg til i lang tid nå. Skal faktisk dra og hente han på bussen etterpå noe jeg nesten ikke kan vente til! Anyhow, så skal jeg lage taco til han kommer så da må jeg starte nå snart men først skal jeg sminke meg og se en episode av Revenge. Hele dagen i dag har gått til og kun rydde/vaske, derfor sen oppdatering. Jeg håper dere skjønner, imorgen skal jeg ihvertfall blogge helt normalt igjen for dere! Jeg beklager kjempe mye til dere som har vært innom og ikke sett et nytt innlegg, føler meg som verdens dårligeste blogger nå :/ ♥♥ Lover dere ihvertfall bedre blogging imorgen + kanskje noen bilder av meg og mr.right om dere vil se han da? Hvem vil se den mystiske Mr.right haha?

 



16 kommentarer

Gårsdagens antrekk 081012





Bluse fra Bik Bok Belte fra Cubus Veske fra Morris Bukse fra Cubus Sko fra DNA Armeband fra ?

Hva synes dere om antrekket?



20 kommentarer

Jentekveld hos Amalie

Igår var jeg somsagt på jentekveld hos Amalie hvor alle jentene på laget var bedt også.  Overraskendes mange møtte opp faktisk.  Jeg hadde ihvertfall en kjempe fin kveld hvor jeg stappet i meg så masse godt, som smake himmelsk at jeg burde ha lagt på meg 20kg minst av det! Altså, jeg fikk i meg godteri/jordbær/brus/istè/fruktsalat/enda mer godteri/sjokolada og det er bare LITT av det jeg fikk trykt i meg igårkveld haha. Jeg er offisielt et ''mat/godteri'' vrak fra nå av. 

Men igår bare måtte jeg unne meg selv litt (MASSE) usunt fordi, jeg vet ikke hvorfor men av og til bare klarer jeg ikke og se masse godt forann meg også tenke at det ikke er bra for meg og at jeg egentlig må ha en ''sunn livstill, og derfor ''sulte meg selv''. Det er noe som kanskje er lett i starten men blir mye vanskeligere etterhvert og man sprekker tilslutt om man holder på sånn. Trust me, jeg har prøvd såååå mange ganger.

Litt uttover kvelden spilte vi Alias hvor jeg og Elena var på lag, vi kom på 2.plass eller noe sånt om jeg ikke husker helt feil(?) Jeg fikk meg ihvertfall en god latter da noen av jentene skulle forklare ord som de ikke helt visste hvordan de skulle forklare også delte de ordet i to men det ble likevell feil, og vi andre holdt på og le oss ihjel. Var iallefall sykt morsomt der og da! Herlige cheerjentene mine, love u all <3 

Helt på slutten tok jeg, Liv, Stine og Amalie helt av og shaka mens vi danset til blandt annet gangman style og bromance, fun fun! Ellers testet jeg ut hvordan jeg ville ha sett ut med krøller igår, krøllet håret mitt rett før jeg ble hentet og sånn, og stesja meg litt opp. Jeg tror jeg liker det faktisk. Hva synes dere, passer jeg med krøller? Antrekksbilder fra igår kommer etterpå!

♥♥




Mari♥

Elena ♥


Del gjerne dette innlegget videre!



16 kommentarer

NEW IN

Da jeg kom hjem igår hadde jeg ikke nett så fikk ikke oppdatert dere.. Men jeg skal fortelle dere om jentekvelden++bilder litt senere i dag når jeg får nett hjemme, Er hos en venninne nå, siden nettet hjemme ikke funker. Jeg skal starte på maleprosjektet mitt klokken 12, så må løpe for og rekke opp på hjemmet til da. Først må jeg bare skifte til verdens styggeste klær sånn at jeg er rett kledd. 

Hva skal dere gjøre i dag?


Smykke fra Glitter til 79,-


Bukse fra Cubus til 199,-

Hva syntes dere?



10 kommentarer

Leopard print og maleprosjekt

Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen og kan sette meg ned og se på Top Model - Jeg er allerede godt igang med maleprosjektet mitt. Har malt ferdig nesten hele borte og speilet mitt hittil og imorgen skal jeg starte på stolene. Det føles godt og endelig ha begynt på det siden jeg får besøk fra onsdag av, og da vil jeg jo såklart at det skal se ok ut her. Hvit stue og hvite møbler = ELSK i mine øyner haha. 

Resten av dagen er planen at jeg skal på en jentekveld sammen med resten av senior laget, Hurricanes Vivacious. Så før det skal jeg på butikken og kjøpe potetgull og dip og sånn. Gleder meg skikkelig til og dra på en skikkelig jentekveld, lenge siden sist nå hehe. Kameraet blir med på slepet, as usual. Jeg oppdaterer dere mer når jeg er hjemme igjen. Ha en fin dag da dere ;-*

Ja.. Som dere ser så er jeg fortsatt full av maling haha. Skal prøve og få alt bort også finne frem et antrekk til ikveld:





Del gjerne dette innlegget videre!



15 kommentarer

Outfit 071012

Heei! Nå holder jeg på og se på Åndenes Makt reprisen siden jeg ikke fikk sett det på torsdag - Fy så skummelt. Blir skremt av absolutt alt jeg hehe. Uansett hvilken episode av Åndenes makt jeg ser så blir jeg livredd for og legge meg, alene, i denne store leiligheten. Men jeg skal nok overleve, sånn som jeg har gjort de andre gangene haha. Men nå må jeg følge med igjen ble så spennendes nå , blogges mer imorgen♥

Hva gjør dere ikveld?




Skjorte fra ONLY Topp fra Cubus Smykke fra Glitter Bukse fra Cubus Sko fra DNA

Hva synes dere om antrekket? Likte dere det?



25 kommentarer

Du+jeg=for alltid (+ litt utroskap)

Jeg har alltid vært den som ikke tåler utroskap, utroskap er noe av det værste jeg vet om. Jeg har alltid tatt den dere '' Om MIN kjæreste hadde gjort noe sånt så hadde jeg aldri tilgitt han, uansett hva!''. Men tror ikke dere dette endret seg når jeg selv fikk oppleve dette?

Å joda, dum som jeg var tilga jeg. Med tiden ødela dette forholdet og tilslutt ble det slutt noe som var like greit siden forhodet likevell var ødelagt fra det øyeblikket jeg fikk meldingen hans hvor det sto '' Vi må snakke, jeg har gjort noe som jeg må fortelle deg...''. Jeg fikk omtrent hjerte i halsen da jeg las meldingen og forsto raskt at dette ikke var bra. Men dum som jeg var forventet jeg aldri at det var noe sånt han skulle fortelle.. Nemlig at han hadde vært utro. Så der ble jeg jammen overrasket. På en dårlig måte. 

Jeg tror de fleste mennesker kommer til og oppleve en av tingene noe som ikke er overraskende noe dere kommer til og skjønne nå. Visste dere at nesten 50% av alle mennesker er utro? Det er helt håreisendes at tallene er så høye. Sykt! Men overraskendes er det 28% av de over 50 som er utro, men kun 24% av de mellom 18-34 år gjør det. Uansett, så synes jeg personlig all utroskap er helt uakseptabelt! Uansett om det er psykisk altså følelser inni bildet eller fysisk. Jeg personlig synes nok fysisk er værst, det og snike seg rundt og rote, tekste, ha sex/kysse en annen person enn kjæresten sin. Jeg synes det er kjempe kvalmt og blir dårlig bare av og tenke på det. Psykisk blir og ha følelser for andre, det er absolutt like forferdelig det MEN personlig for meg så er fysisk værst.


Som på alt annet så har vi mennesker ulike syn og meninger - Også om temaet utroskap. Jeg mener ikke at min mening om utroskap er mer rett enn deres. Absolutt ikke - Tvert imot. Alle er forskgejelli og det er helt greit, alt jeg har skrevet er fra MITT synspunkt og dere har full rett til og være totalt uenig med meg. Er ikke det nettopp derfor vi har ytringsfridom her i Norge - At man skal kunne si meningene sine uten og bli straffet for det? Så skriv til meg i kommentarfeltet hva deres meninger rundt dette er.

Heretter tenker jeg når jeg har en kjæreste og er sammen med en annen gutt og kanskje har lyst til og gjøre noe (ikke at det har skjedd hittil da) men noe jeg har tenkt og spørre meg selv om jeg noen gang står opp i slik situasjon: Er dette noe jeg ville ha gjort forann kjæresten min, visst han så på nå? Og om det ringer en bjelle oppi hodet mitt som sier NEEEEIIII så gjør jeg naturligvis ikke hva enn det var jeg tenkte på. Og om det ringer en bjelle som sier JA noe som ville ha vært veldig rart, så begynner jeg virkelig og lure på hva jeg har fått i meg iløpet av de siste 24timene.

Nå er jeg veldig interessert i å vite hva dere mener om dette, og har du noen gang vært utro eller har noen vært utro mot deg? Hvor går egentlig grensen for utroskap?


Del gjerne dette innlegget videre!



13 kommentarer

Møtte min største fiende...

Under den blomstrete, hvite dynen min lå jeg og ante fred og ingen fare mens jeg nynnet til Turning tables - Adele. Plutselig ropte jeg ut ''Next time I'll be braver, I'll be my own savior'' som er en liten del av lyricsen i denne sangen og i neste øyeblikk satt jeg der og så min største fiende rett i øynene. Jeg skvatt så brutalt da jeg så det store (ikke lille) krypet at jeg rivde ned glasset mitt med brus på gulvet, som resulterte i at den hvite genseren som jeg hadde planer om og ha på meg i dagens antrekk ble omtrent dusjet av fanta exotic...Men jeg kunne ikke irritere meg over det nå - Nå var målet og drepe denne edderkoppen som var rett forann meg på vindusveggen min.. Ekle lille jeg mener store ting.. Jeg kom meg ut av senga og tror dere ikke jeg trakket rett ned i alt sølet som lå på gulvet, rettere kalt brus? Anyhow, så kom jeg meg på badet, surret dopapir sikkert tjue ganger rundt hånden før jeg gjorde meg klar til og gå inn på rommet mitt igjen. Edderkoppen var der ennå, på den samme plassen som den hadde vært før. Resten som skjedde er egentlig ikke så spennende, jeg knærta den så tøff som jeg er hihi, proud! Ikke noe kjære mamma her, jeg tok meg bare av den som om det skulle ha vært.. Jeg vet ikke hva men dere skjønner. Neida, det gjorde jeg ikke, syntes så synd på den så kastet den ut vinduet på soverommet istedet. Uff.. For en grusom opplevelse haha! Edderkopper er virkelig et av mine største frykter.. Åh får frysninger bare av og tenke på de! Noen andre som også er redde edderkopper?

Dagens frokost:




Del gjerne dette innlegget videre!



15 kommentarer

Just chillaxing..

Har hatt en kjempefin dag med både trening med cheerjentene og en liten shoppingtur på Moa.Jeg tenker og vise dere det jeg kjøpte imorgen når jeg våkner - En svart bukse og et smykke bare så ikke noe spesielt. Føler meg ganske sulten så skal til og spise litt mat nå, siden jeg ikke har spist mer enn et måltid på hele dagen. Har merket jeg lengter litt etter og jogge igjen, noe jeg gjorde nesten hver dag før ferien. Nå SKAL jeg komme meg i form igjen eller ihvertfall til sånn som jeg var ifjor høst!! Etter det skal jeg forhåpentligvis løpe trapper og ta 50situps - Så skal jeg bare slappe av, spise litt godteri og se en episode av Here comes hooney boo bo. Det finnes få barn som er sånn som Alana, og det er derfor hun er utrolig fascinerende og se på, morsom er hun også og ikke minst unik og annerledes fra andre barn på henne alder. Anbefaler den serien til alle dere også! 

Hva har dere gjort i dag?






Del gjerne dette innlegget videre!



13 kommentarer

To bloggere som fortjener litt ekstra oppmerksomhet...

Hver dag leser jeg veldig mange blogger, men det er to av de som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet og derfor tenkte jeg og anbefale de to til dere nå . Den første av de er Sofie på 13år fra Ålesund sin blogg. Denne søte jenta blogger om mote, outfits, hverdagen sin, cheerleading og mye mer. Jeg anbefaler dere alle til og ta turen innom bloggen hennes dere kommer til og bli lamslått over hvor bra bloggen hennes er! Believe me! Besøk bloggen til sofie HER. Hun klartrer seg oppover topplisten for hver dag som går noe som hun virkelig fortjener for den jobben hun har lagt i bloggen sin! Stå på Sofie!


Den andre bloggen er Martine på også 13år sin blogg Miiee. Hun legger ut outfits, tar bra bilder og har også innlegg om ulike tips og triks, og ikke minst har hun videoblogger inn imellom. Hun er kjempe flink og ligger også på plass nr.44 på topplisten, noe som er en kjempe bra plassering men jeg synes hun fortjener en høyere en! Jeg anbefaler begge desse bloggene på det sterkeste!  Ta turen innom Sofiemote HER og Miieee HER


Leser noen av dere en av desse bloggene, isåfall hvilken av de?



13 kommentarer

T.G.I.F again!

Hei dere! Er akkurat kommet hjem fra butikken, måtte kjøpe meg noe som jeg virkelig trenger nå. Jeg skal straks til og dra på trening men ville bare innom for og oppdatere dere. Etter trening skal jeg sikkert på Moa for og handle litt nytt til leiligheten og kanksje en ny genser om jeg finner en jeg liker. Gud så godt det er og si at det ENDELIG ER HØSTFERIE!!! Wiii!! Digg! Planene mine for helgen skal jeg fortelle dere litt mer om senere..! Skal blandt annet få besøk tror jeg også noe annet om det blir noe av da, men det forteller jeg dere mer om etterpå. ♥ God høstferie alle sammen (Til dere som har høstferie nå da)

Hva er deres planer for dagen?


Sneakpeak på dagens antrekk:

 

Del gjerne dette innlegget videre!



10 kommentarer

'' Hvem er Mr.Right?''

Nå har jeg vasket, ryddet og styrt på i leiligheten. Det har virkelig ikke sett ut her på hele uken, så nå føler jeg meg skikkelig flink som har gjort det nå haha! Hater og rydde skjønner dere så hver eneste gang jeg har løftet en finger og gjort noe så gir jeg meg selv en klapp på skulderen, omtrent. Nå skal jeg sette meg ned og se de to første episodene av sesong to av Revenge. Bare EEENN dag til det det er høstferie! Skal bli såå digg med besøk av Mr.Right, gleder meg! Er mange som har spurt om jeg har kjæreste forresten, siden jeg har nevnt en Mr.Right her på bloggen et par ganger. Gud så nysjerrige noen av dere er! Jeees, skjønner ikke dere at jeg kanskje ikke vil snakke om det og at det er privat kanskje..? Jeg sier ihvertfall ifra til dere så fort jeg ikke er singel lenger haha! :))

Jeg kom forresten på at jeg har glemt og vise dere de siste innkjøpene så her kommer de. Alt er kjøpt på Moa:

 Rammer fra Nille


Alt under er fra Kremmerhuset 

 

 
 



15 kommentarer

Outfit 041012: Red






Jakke fra Vero MODA Body fra ? Belte fra Primark Shorts fra Gina Tricot Veske fra Morris

Likte dere antrekket? (Bildene er tatt av min kjære Ingrid)

Del gjerne dette innlegget videre!



55 kommentarer

The fourth of october

Har nettopp dusjet, ryddet rommet og sett på Dr.Phil. Nå tenkte jeg og spille inn '' 10 ting jeg hater videoen'' siden det er veldig etterspurt! Ble dere glad nå hehe? Er så godt og få det unnagjort så tenkte og bare gjøre det nå siden jeg har masse ledig tid og ikke har noe bedre og gjøre anyways. Jeg har forresten vært på møte med rådgiveren på skolen i dag og valget landet på MK1 linja. Hun sa hun skulle undersøke iløpet av dagen om det var noen ledige plasser på enten Volsdalsberga, latin eller på akademiet, sånn at jeg får beskjed om det FØR vi går ut til høstferie som er imorgen! Finally ass!! Denne ferien har jeg gledet meg til veldig lenge nå, og endelig er den her, just one more day. Fremmover blir det mange flere outfits, jeg lover. Dere har sagt gang på gang at dere vil ha mer outfits og nå skal jeg prøve så godt jeg kan og ha minst fem outfiter i uken fremmover. Jeg håper dere setter pris på dette søtinger! Og for og si det engang til siden ikke alle har fått det med seg så har jeg ikke silikon folkens, please slutt og spør om det nå! Er det ikke lov til og ha litt store naturlige pupper uten og få så mye dritt slengt i trynet om at man har på seg 10bher, jævlig pushup, sokker i bhen? Please dere.. åh vet ikke hva jeg skal si, bare skjerp dere!! Med dette sagt så er dere andre som kommenterer kjempe fine kommentarer bare best! You all make my day, EVERYDAY! Fotograf: Ingrid

Til dere som går på vgs, hvilken linje går dere og trives dere på den linjen?

Noe av den sminken jeg brukte på bildene under. 






Ser dere at jeg har klæsja en del sminke i trynet i dag? Hva synes dere om det, så det fint ut liksom?

Del gjerne dette innlegget videre!



19 kommentarer

Mitt forhold til moren min

Før jeg starter dette innlegget så vil jeg si at dette innlegget ikke på noen måte er et negativt innlegg, eller en sånn tekst hvor jeg forventer og få at alle skal synes synd i meg osv. Dette er IKKE et slikt innlegg og jeg håper dere ikke oppfatter det som det heller. Dett er et innlegg til min kjære mamma som jeg elsker kjempe høyt men, på andre side vil jeg ta opp at ting ikke alltid har vært så lett, med meg her i Norge og hun i Liberia - Og hvordan det var for meg og bli rivd bort fra hun og de andre søskene mine for snart 10år siden. For meg er det et tema som er veldig vanskelig å skrive om men jeg gjør det likevell siden jeg har fått så mange spørsmål om jeg ikke kan skrive et slikt innlegg. Jeg setter kjempe stor pris på om DU leser hele dette innlegget og kanskje til og med deler det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette innlegget er dedikert til min kjære mamma Esther! 

... Jeg husker da du fortalte meg om Norge mamma. Det store, rike landet langt langt borte. Det landet hvor jeg skulle bo sammen med tante og to andre personer de neste månene. Du sa aldri hvor lenge det ble til jeg fikk se deg igjen, men du sa en dag, ja en dag så skulle vi møtes igjen. Du foresikret deg om at jeg var posetiv til og dra, og du garanterte meg at jeg kom til og få det bra i Norge, det store fremmede landet. Du fortalte meg det lille du hadde hørt om Norge, og  shoppingturene hvor du fortalte meg om Norge var de beste! Alene tid med deg mamma var alltid noe av det kjekkeste jeg visste om. 

Tiltross for at jeg dro til Norge og ting ikke gikk som planlagt(les mer om det HER), så klandrer jeg deg ikke. Såklart tenker jeg inn i mellom '' Hvorfor meg? Ville du virkelig meg så vondt at du lot meg dra helt alene, med tante som jeg ikke da kjente på det tidspunktet og to andre personer? Hvorfor? Trodde du det var det beste for meg? '' Slike spørsmål stiller jeg meg selv stadig vekk men jeg er ikke sint på mamma på noen slags måte. Hun gjorde det hun trodde var beste for meg, og selv om jeg ikke hadde det så bra de 3første årene mine her i dette landet så har de 7åra etter det gått mye bedre. Jeg har blitt kjent med utrolig mange fantastiske mennesker som jeg ikke engang hadde fått møtt om det ikke var akkurat JEG som ble ''valgt'' ut til og reise til Norge. Jeg har fått såååå mange venner som jeg kommer til og ha i lang tid fremmover, og ikke minst har jeg fått utviklet talentet mitt som du alltid snakket om. 


Et av de første bildene jeg fikk av mamma etter at jeg flyttet til Norge. Desember 2006.mamma i blå.

Jeg får tårer i øynene stadig vekk når jeg får høre at jeg er lik deg mamma. At jeg har samme ansikt som deg og veldig lik stemme. De gangene jeg får høre det så blir jeg skikkelig glad og stolt over og være barnet ditt. Jeg VET du gjorde det du trodde var best, og at du aldri ville at det skulle skje meg noe vondt! Tusentakk for at AKKURAT jeg fikk dra mamma, for om ikke så hadde jeg ikke fått opplevd alt jeg har opplevd på desse 10tunge men fantastiske årene.  Jeg elsker deg snilleste mammaen min, jeg gråter mens jeg skriver dette. Du er den kuleste mammaen i hele verdenen. Og tislutt må jeg si jeg elsker samtalene våres hvor vi starter og diskutere hvem som skal legge på først haha! Også de gangene når jeg gir deg et kyss over telefonen også gir du meg syv stykk tilbake, awww mamma. Du er så utrolig søt og jeg håper jeg snart får se deg igjen, da skal jeg gi deg en kjeeeeeempe stor klem og bare slippe ut alle følelsene mine. Jeg vet jeg er favorittdatteren din, selv om du ikke alltid vil innrømme det forann de andre søstrene mine så vet vi begge at jeg er det hihi! Love u mummi! Fra din favorittdatter(hihi) Laurie Yei

Del gjerne dette innlegget videre om du støtter meg! Takk på forhånd!

Jeg velger og ikke stenge kommentarfeltet i dette innlegget og håper dere haterne der ute kan vise såpass mye respekt ovenfor meg og familien min at dere ikke slenger på leppa i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt veldig pris på og tror dere klarer og lar være og gjøre også! Takk!



18 kommentarer

Ingen bryr seg men alle bryr seg!

Selv om jeg ikke er på skolen hver dag så føler jeg meg sliten konstant. Og svimmel, jeg vet ikke hvorfor. Er det noen av dere som har det sånn også? Jeg får liksom vondt i magen, blir svimmel og er sliten HVER dag, burde jeg gå til legen med det synes dere? Jeg håper ihvertfall jeg snart blir bedre, er ganske slitsomt og føle seg utmattet heletiden. Hittil i dag har jeg vasket litt klær, og sett på favorittkanalen Animal Planet! Jeg tenkte og spise noe mat nå også ordne meg til cheerleading trening. Jeg må vel bare ta på det fake-smilet og smile til verdenen frem til jeg er i hus igjen og kan bare la alle følelser strømme ut.

De siste dagene har vært noen av de tungeste i hele mitt liv, men likevell står jeg på og prøver og gjøre det beste ut av alt, er egentlig litt stolt over meg selv! Tiltross for så mye negativt som har skjedd rundt meg de siste dagene så er det helt utrolig at jeg klarer og engang smile, vise følelser. Jeg regner med noen av dere der ute også har følt dere nedfor og så alene på et tidspunkt at dere ikke klarer og ta imot hjelp eller snakke med noen om hva som plager dere? De gangene man bare føler at ingen bryr seg men at alle bryr seg samtidig. Og selv om man innerst inne vet at det er mange som er der om man vil snakke med noen, så likevell har man aldri følt seg SÅÅÅ alene noen gang i sitt liv. Man klarer ikke og skille mellom rett og gale og skyver unna alle som vil hjelpe. Men innerst inne så er det eneste man egentlig ønsker mest av alt, er at noen skal bry seg, at noen faktisk spør '' hvordan har du det?''. Akkurat slik har jeg det nå, og det er slik jeg har hatt de siste fem ukene. Ting er vanskelig men jeg gir ikke opp fordi om, jeg er en sta person og vet hva jeg vil i denne verdenen og ikke minst har jeg sterke meninger, og jeg hater og føle at jeg ikke blir hørt. Det handler om og aldri gi opp selv om ting er kjempe vanskelig og man føler alt går galt! Nå lever jeg ved mottoet '' Struggles are required to survive in life, because in order to stand up, you gotta know what falling down feels like.''  Og jeg klarer og komme meg opp hver morgen pågrunn av dette, jeg har trossalt hele familienmin igjen i Liberia som ser opp til meg og forventer at jeg skal støtte dem økonomisk om 2-3år og engang kanskje til og med få dem hit til Norge, og det siste jeg vil er også skuffe dem <3 Derfor FÅR jeg ikke lov til og gi opp, uansett hvor vanskelig ting kan være!

Hva skal jeg blogge om fremmover? Jeg trenger noen bloggtips!

 





Del gjerne dette innlegget videre!


5 kommentarer

Outfit 021012







Skjerf fra Bik Bok Topp fra Bik Bok Bukse fra Cubus Sko fra DNA

Likte dere antrekket?



24 kommentarer

Meg med krøller, passer jeg med det?

Nå er det virkelig påtide og få orden på dette rottereiret jeg har opp på hodet. Jeg skal til min fremdeles personlige frisør Anita og få ordnet håret mitt en av dagene denne uken. Hun jobber lynraskt og er utrolig morsom, så tiden går kjempe fort hver gang hun fletter meg, noe som er delvis grunnen til at jeg går til hun fast. Men også fordi da vet jeg hva jeg går til og hun er jo en av de nærmeste venninnene mine òg. Jeg tror jeg skal ha krøller, men er veldig usikker på om jeg passer med krøller. Alt jeg vet er at håret mitt ikke ser ut og at jeg har hatt desse extensionene alt for lenge. Det er påtide med noe nytt og denne gangen tenker jeg og faktisk farge håret mitt svart! You heard me, svart! Tror dere jeg passer med det? Jeg får heller angre etterpå når det er gjort men jeg tror faktisk det blir bra jeg! 

Så et spørsmål til dere: Passer jeg med krøller? Eller burde jeg ha stritt?

 



Del gjerne dette innlegget videre!



17 kommentarer

Byen, cafèbesøk og shopping

Hei dere, nå er jeg hjemme igjen. Jeg beklager sååå mye for sen oppdatering i dag, men jeg har virkelig vært borte HELE dagen i dag. Sammen med Celina, Eirin, Adriane og Ingrid. Søteste Ingrid har nemlig bursdag i dag og da måtte vi såklart feire hun da. Så etter skolen dro vi rett til byen på en kjempe koselig kafè ved navnet Tante Brun, hvor vi koste oss, lo masse og spiste god mat.  

Etter en stund dro Eirin for og ta båten tilbake til Ulsteinvik og like etter tok jeg og Ingrid turen mot bussen for og dra på moa og sånn. Stae meg insisterte på og dra på Moa for da kunne jeg bruke gavekortet mitt på og shoppe. Like etter at vi gikk av bussen møtte vi Adriane og trasket da rundt med hun på moa. De så på klær mens mitt fokus var mer på nye pyntegjenstander og sånt til leiligheten min. Men så snille som de er fikk jeg de med på butikk etter butikk, og jeg må si at begge de to faktisk har bra smak ass hehe! De hjalp meg ihvertfall med og finne masse fine ting som jeg skal vise dere i et eget innlegg. Ingrid kjøpte seg en ny, og skikkelig myk genser. Hun kledde den skikkelig også, og ikke minst trengte hun en genser synes jeg da..

Klokken gikk veldig fort og vips var den allerede ti på 8 og vi måtte omtrent løpe bort for og rekke bussen som Adriane og Ingrid skulle ta. Vi kom heldigvis tidsnok, og det viste seg visst at bussen gikk 5minutt etter det vi trodde.. Men men, det er bedre og være for tidlige på busstoppet enn forsent sant? Også ble jeg hentet etter det og dro på handling og sånn og nå skal jeg til og dusje også spise noe mat. Blogges!

Jeg håper du hadde en koselig dag i dag Ingrid, du er beeeest jenta mi <33 GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN IGJEN, LOVEU PENA !!

Slik så jeg ut i dag:




Blazer
fra Cubus Bluse fra Bik Bok Bukse fra Cubus Sko fra DNA Smykke fra Bik Bok

Ingrid og Eirin

Celina



den gode maten til Eirin!





Bursdagsbarnet <3



En stykk spent Ingrid som er i ferd med og åpne gaven sin fra Adriane



6 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits