Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Hva vil dere ha?

Nå tenkte jeg og bare spørre dere om bloggtips, hva vil dere egentlig lese om? Etter en lang pause fra ''bloggverdenen'' føles det helt rart og blogge igjen. Jeg vet liksom ikke hva man blogger om, hvilke bilder man legger ut osv. Så kom gjerne med noen  forslag til hva DU vil lese om på bloggen!

Hva skal jeg blogge om?5 kommentarer

Kjærlighetssorg : REPOST

Dette innlegget er dedikert til alle der ute som har hjertesorg. Jeg håper det hjelper noen. Skriv gjerne deres tanker rundt dette temaet i kommentarfeltet.

Det skal være tungt. Tungt uten deg. Alt skal føles tomt og håpløst når det ikke er noe ''oss'' lengre. Når vi begge har gått hver vår vei og vi ikke lenger er sammen. Det skal føles jævlig, jævlig uten deg. Alt som var lett før, før da det en gang var oss to, skal nå føles umulig. Noe så enkelt som å stå opp om morgenen er vanskelig. Før var realiteten min mye bedre enn drømmene mine. Jeg elsket tanken på sene/lange telefonsamtaler med deg. Telefonsamtaler som varte til langt på natt - lenge etter at jeg burde ha lagt meg. Nå er alt slutt. Jeg er alene, uten deg. Uten noen å holde rundt meg når jeg er trist. Uten noen som forstår meg og som vet hvor jeg kommer ifra. Jeg husker alle de fine ordene du sa til meg. Du sa jeg var verdens beste, og at jeg var det beste som hadde skjedd deg. Men nå ser ikke du engang på meg når jeg møter deg. Det føles som om jeg ikke eksisterer for deg. Den minste lille ting er krevende.Jeg har mistet matlysten, lysten til å være sammen med venner, noe jeg elsket før, og å gjøre hjemmelekser er det siste jeg hverken tar meg tid til eller vil. Det verker, det gjør vondt i KROPPEN. Det kalles kjærlighetssorg. Hvorfor føles det så vondt? Så tungt? Det føles ut som om hver gang jeg tar et steg så har jeg 20 kg slependes bak meg. 20 kg jeg må dra med meg hvor enn jeg går.

Men du forstår ikke dette. Du er ikke meg, og det finnes ikke noe oss mer. Om du hadde visst hvordan jeg føler meg innvendig, så hadde du kanskje svart på alle meldingene mine. Du hadde kanskje løftet blikket, sett på meg og kanskje til og med smilt hver gang du så meg. For selv om vi ikke er sammen, så trenger vi ikke å være erkefiender. Likevel virker det sånn når du er så overlegen og selvopptatt. Men du er ikke meg... Så du tenker ikke slik som jeg gjør.

Jeg savner deg hver dag, hvert minutt og hvert sekund. Ting føles tungt nå, og det kjennes som om alt står stille. Du har gått videre, men det har ikke jeg. En dag, ja en dag skal jeg komme over deg. Gå videre jeg også. Finne meg en annen. Det vil ta tid, det vet jeg, det er meningen. Man skal ikke hoppe fra det ene forholdet til det andre. Kjærlighetssorg skal føles tungt. Smertefullt. Du kommer deg ikke over noen ved å hoppe inn i et nytt forhold. Du må først gå igjennom alle tårene, alle kveldene der du ikke får sove fordi du gråter helt til det er tomt for tårer og får hodepine. Du skal føle deg nedfor og til og med litt alene. Først etter at du har kommet over alt det er du klar for et nytt forhold. Det er ingen grunn til å haste, du har god tid på deg. God tid til å finne den ''perfekte prince charming''. I mellomtiden: Bruk venner for alt det er verdt, snakk om følelsene dine. Det finnes ingen bedre terapi enn å snakke om følelsene og tankene sine. Og når det har gått en god stund, om så et år om du trenger det; Se tilbake på tiden som minneverdig og som en periode av livet ditt som lærte deg å kjenne deg selv bedre.

Del gjerne dette innlegget videre om du likte det!... Én kommentar

Dekselkonkurranse - Vinn to Iphone 4S deksler

En herlig venninne av meg har kjøpt seg ny mobil og hadde ikke bruk for de to nyeste Iphonedekslene sine så hun gav dem bort til meg. Hun foreslo i tilegg at jeg kanskje kunne ha en dekselkonkurranse på bloggen og jeg tenkte hvorfor ikke liksom? Jeg har uansett ikke Iphone eller bruk for disse dekslene har jeg heller ikke så da tenkte jeg og gi dem bort til en av dere herlige leserne. En heldig vinner begge dekslene, jeg håper mange melder seg på!!

Det dere må gjøre for og vinne de to fine dekslene under er ;

1. Legge igjen e-post og fullt navn i kommentarfeltet.

LYKKE TIL SØTINGER!Del gjerne dette innlegget!18 kommentarer

Forsov meg til..

Idag var det bare såvidt jeg rakk turntreningen. Så lite intelligent som jeg er så får jeg ikke til og stille vekkeklokken mib, og derfor må jeg bli ringt av personalet hver morgen for og klare og stå opp om jeg skal rekke no, sånn som i dag siden jeg skulle på turntrening. Og tror ikke dere at personalet glemte og ringe og slitne meg lå i drømmeland da klokken var blitt halv 11 og turntreningen hadde startet? Ååå joda, det gjorde jeg.. Etter litt smelling og kjæfting i telefonen fordi dette er andre søndagen på rad de ikke har husket meg,så sto jeg opp haha. Dere skulle ha hørt meg, jeg hadde den hese stemmen som sprakk mellom ordene og jeg var så trøtt der og da at jeg ikke engang husker hva jeg sa.

Etter at jeg la på med personale løp jeg ut døren på rommet og uti stua for og pakke treningsklær og sko, så pusset jeg tennene før jeg løp ut døra. Jeg kom en halvtime forsent til treningen (Ikke så mye tenker dere) men for meg er dette altfor mye. De andre holdt på og turne på airtrucken da jeg kom frem. Først varmet jeg opp med noen ruller, og varmet opp håndleddet og skuldrene før jeg også joina de andre på airtrucken. Tiltross for at jeg faceplanta og hadde flere merkelige landinger på backflippene mine så var det en helt ok trening.

Er akkurat ferdig med og rydde og vaske den bombaderte leiligheten min, gud så deilig det føles! Det handler om og bare starte en plass, og vips så er man ferdig! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og senere kommer det en konkurranse her på bloggen som jeg tror dere kommer til og like. SÅ følg med iløpet av dagen!

Slik ser jeg forresten ut i dag:Andre enn meg som er flinke til og forsove seg?

Hva synes dere om antrekket?4 kommentarer

Bilder fra bursdagen min ..

Dette innlegget skulle egentlig publiseres den 22.november men jeg fikk det ikke til siden bildeopplasteren ikke ville samarbeide med meg.. Anyhow så har jeg fått fikset det nå så her er innlegget, håper dere liker det.

Igår var en av de beste dagene på veldig lenge, nemlig bursdagen min. Jeg feiret den sammen med fostermoren min og fostersøskene mine, først på kinarestaurant forså at vi dro på Storsenteret og så på litt dill dall til det nye rommet mitt. Alt i alt hadde jeg en kjempe koselig bursdag! MEN på kvelden igår etter at jeg kom hjem fra cheertrening følte jeg meg kjempe dårlig, delvis fordi jeg stappet i meg litt for mye mat iløpet av hele dagen + litt for mye søtsaker/is/skjokolade hehe. Typisk min uflaks men sånn er det vel bare haha. Jeg visste godt på forhånd at jeg kom til og bli dårlig så jeg har kun meg selv og takke også.

Bursdagsgaven jeg fikk fra fosterfamilien min var kjempefin også, gjett om jeg ble kjempe glad da? - Bilder fra bursdagen min kommer under, enjoy!

Andre der ute som også har bursdag sent på året?

Den nydelige maten min..

En stykk glad Laurie etter en liten tur innom Kremmerhuset for og handle inn pynt/dekor til det nye rommet mitt.

Gaven jeg fikk fra fosterfamilien min :


Fjernutløser til kameraet mitt, skrubb, neglelakk fra O.P.I, en annen neglelakk fra O.P.I + en EOS. Jeg er superfornøyd for gaven og om du leser dette Hedvig så vil jeg bare si tuuusentakk for gaven!

Cheertrening:Del gjerne innlegget videre!14 kommentarer

Skal jeg starte å blogge igjen?

Hei hei igjen dere! Nå er det akkurat tre uker siden sist jeg var pålogget på blogg.no, og jeg savner virkelig bloggen for og si det sånn. Etter en lang blogg ''pause'' sitter jeg nå igjen med spørsmålet om jeg skal starte å blogge igjen eller ikke. Det har vært veldig godt med en pause fra all bloggingen de  siste ukene, men nå tror jeg at jeg er klar til og starte på igjen med  for fullt. Hva sier dere? Kommer DU til og lese bloggen min om jeg starter på igjen? Jeg skal vurdere om jeg starter å bloggen igjen visst det er mange som ønsker dette. Det er dere jeg blogger for så det er ingen point i at jeg skriver en blogg hvor 20stykk er innom hver dag liksom. Dere skjønner! Det er noe som er lite gøy for både dere og meg, for da mister jeg kjempe mye bloggmotivasjonen noe som resulterer i kjempe dårlige innlegg fra min side.. Så er dere interessert i at jeg starter på igjen?

- Så det store spørsmålet jeg må ha svar på nå er om akkurat DUUUU kommer til og fortsette og lese bloggen min om jeg begynner på igjen?

7 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits