Forsiden Om meg Youtube Hjertesaker Add meg Ukens spørsmål

Hvilken kjole skal jeg ha på meg?

I dag er det selveste nyttårsaften og jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hvilken kjole jeg skal ha på meg... Det står mellom disse fire kjolene under. Hvilken burde jeg ha på, 1,2,3 eller 4? Please hjelp meg dere!

1.
2.

3.

4.

Del gjerne dette innlegget videre!26 kommentarer

Litt bilder av rommet mittRommet mitt er såklart ikke helt ferdig, har såvidt begynt og pynte det egentlig. Jeg ville bare vise dere bilder av hvordan det ser ut akkurat nå. Så hva synes dere?13 kommentarer

Cheerdanceroutine i dag eller ikke?

Jeg har lagt merke til at dere vil at jeg skal legge ut flere videoblogger, så I DAG har jeg tenkt og lage en CHEERDANCEROUTINE til dere!! Ble dere glad nå? Det håper jeg virkelig! Hva synes dere om en slik video, skal jeg gjøre det eller ikke? Videoen kommer forhåpentligvis ikveld/imorgen om det er veldig mange som vil at jeg skal lage en, siden en dansechoreografi på 01:00 tar laaang tid og lage så da må nesten mange av dere ønske at jeg skal gjøre dette. For visstikke så er det ikke noe vits for meg og bruke masse energi på det heller. ♥

 

Så skal jeg lage en cheerdansevideo eller ikke? Skriv ja eller nei i kommentarfeltet. Og gjerne også om det er noe spesielt dere vil at jeg skal gjøre i videoen, som et hopp eller et ''triks'', what so ever, så kommenter det også.
Jeg setter kjempe stor pris på om DU deler dette innlegget videre!11 kommentarer

.K.I.S.S .M.E.

Våknet altfor sent i dag også, rettere sagt klokken 2. Det tok to timer før jeg fikk dusjet og spist.. Jaja, det er juleferie så da går det vel bra og ligge litt frempå? Akkurat nå har har jeg nettopp sett ferdig filmen Winning London, og nå venter jeg på at kompisen min skal komme på besøk til meg. Det blir sikkert kjempe kjekt og se han igjen, har ikke truffet han mer enn en gang siden før sommerferien, så jeg gleder meg veldig. Dette var bare et raskt innlegg, jeg oppdaterer dere mer senere.

 

Hva skal dere ikveld?

Se den søte pyjamasen min da. Jeg fikk den i julegave. Den er kjempe god og gå med. I love it!


Del gjerne dette innlegget videre!

 

19 kommentarer

Jeg elsker..

Neglelakker. Har jeg fortalt dere at jeg var den neglelakksamleren for bare noen måner tilbake i tid? Jeg samlet på neglelakker i alle slags farger, men har sluttet nå. Kanskje jeg starter på igjen, hvem vet? Anyways så har dagen i dag gått ganske sakte, jeg har ikke gjort noe somhelst egentlig, bortsett fra og trene litt + jeg og I dro på butikken istad. Jeg har ikke følt meg så bra i dag så jeg dro ikke på jobb. Nå holder jeg og I på og se Babycall, mens vi spiser pizzaen hun lagde til oss. Ha en fin kveld alle sammen så blogges vi!

Hva har dere gjort i dag?

Hva synes dere om fargen på neglelakken?

Se den fine neglelakken jeg testet ut igår da. jeg elsker fargen, gjør dere? Den kan kjøpes på MakeupStore tror jeg.

Del gjerne dette innlegget videre!21 kommentarer

Spørsmålsrunde - Kjæresten svarer

Tenkte og kjøre igang en spørrerunde nå. Svarene kommer iløpet av juleferien og denne gangen er det kjæresten som svarer, altså Espen. Kjør på med alle slags spørsmål om meg så får dere svarene skriflig i et innlegg veldig snart. Hvis det er en person som virkelig kjenner meg så er det Espen og han kan dessverre det meste om meg og han forteller lett juicy details om meg til dere vil jeg velger og påstå? Haha. Jeg får håpe ikke, nå som han har passordet og brukernavnet til bloggkontoen min hehe...

Upassendes spørsmål blir ikke besvart, dere vet hva jeg mener så det trenger ikke å forklares! Ellers er det bare og gå løs på kommentarfeltet og sende inn spørsmål til moah! ;-*

Avsluttes på lørdag.

 

Her er kjekkasen som skal svare på spørsmålene deres, fyr løs!12 kommentarer

Dagens 281212

 


Genser fra ONLY Bukse fra CubusHva synes dere?15 kommentarer

2.juledag

Flinke meg la meg rundt halv 1 tiden inatt, men så smart som jeg er så lå jeg oppe og leste i JB boken min frem til nesten halv tre, noe som resulterte i at jeg var j**** trøtt da jeg måtte stå opp klokken halv ti tror jeg det var. Jeg visste jo selv at vi skulle på besøk veldig tidlig i dag men likevell lot jeg meg slukes av JB-boken. Jeg har aldri følt meg så trøtt som jeg gjorde i dag tidlig for og si det sånn... Men det gikk bra, vi kom oss på besøk til de som vi skulle til i tide og det var kjempe koselig der! Nå er vi hjemme igjen og jeg skal straks ut og ta bilder. Jeg må bare rive meg bort fra denne firkantede skjermen som kalles for så mye som en datamaskin først. Noe som kan bli temmelig vanskelig så facebookhekta som jeg er haha. Antrekksbilder kommer litt senere btw.

Hva skal dere gjøre i dag?

Helle, Tiril, meg og Ide

Bjørn og Ide♥♥♥

Del gjerne dette innlegget videre!10 kommentarer

julekjolen min... Ingen kommentarer

Nå trenger jeg deres hjelp!

Beklager sen oppdatering dere. Hele dagen i dag har egentlig bare gått på og tøye, trene styrke, og til enda mer tøying + julemiddag med foreldrene til fosterfaren min. Vi kom hjem for et par timer siden og siden da har vi spilt et kjempe gøy spill som heter A-Å og spist godteri. Jeg tenkte egentlig bare og stikke en tur innom og oppdatere, sånn at dere ser at jeg faktisk tar bloggen serriøst. Av og til som f.eksempel nå så er det slitsomt og alltid være ''fresh og klar'' for og bli tatt bilder av når man føler seg kjempe fæl. Jeg håper dere skjønner. Også trenger jeg også hjelp med noe annet: HVA SKAL JEG BLOGGE OM? HVA VIL DERE LESE OM, KOM GJERNE MED NOEN BLOGGTIPS? Jeg lager gjerne ulike videoblogger om dere vil ha det, eller spørsmålsrunder, bare skrik ut! - Kjør på nå!

 

 

Del gjerne dette innlegget videre!16 kommentarer

24.desember

Nå har vi spist masse god julemat, dessert OG åpnet opp alle julegavene. Vi spiste blandt annet pinnekjøtt, ribbe og mår. Nam nam! Jeg er storfornøyd med gave mine der jeg fikk blandt annet flere parfymer, et teppe, ID-foundation, sminkekost, varmepute, et smykke ++++. Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin dag, håper dere også har hatt det. God jul alle sammen!

 Hvordan har dagen deres vært hittil? Fortell gjerne om deres juletradisjoner osv..Jeg vil gjerne høre om dere har noen spesielle ting dere gjør hver jul og sånt. Dra dere f.eks i kirken på den 24.des hvert år?Noen av presangene jeg fikk:


Del gjerne innlegget videre!12 kommentarer

Julekjolen min

Her er årets julekjole. En helt enkel rosa kjole som jeg har hatt bakerst i klesskapet en stund. Jeg tenkte hvorfor ikke bruke den i dag liksom, så da pakket jeg den ned i kofferten før jeg dro hit. Delvis grunnen til at den er så rynkete. Sorry guys. Men det får bare være, jeg ville egentlig bare vise dere den. Kjolen er forresten ifra Bik Bok til dere som lurer. Så hva synes dere om den, like or dislike?

PS! God jul alle mine herlige blogglesere, tusentakk for at dere leser bloggen min. Jeg setter kjempe stor pris på det!14 kommentarer

konkurranse... Ingen kommentarer

Nye dama til Justin Bieber..

Se hva jeg fikk i julestrømpen min imorges da? Justin bieber boken. Fra selveste julenissen, gjett om jeg ble kjeeeeempe glad da!!!? Nå er jeg låst i denne boken resten av dagen ihvertfall. Neida, bare litt så. Skal lese de første kapittlene før middag tenkte jeg. Før den tid må jeg få sminket meg og tatt en dusj også. Plutselig føles det ut som om jeg har kjempe liten tid til og gjøre alt før middag haha. Er jeg den eneste som alltid utsetter ting til siste liten og plutselig har jeg bare sånn en halvtime på og gjøre alt? Håper jeg ikke er helt alene om det hehe. Nå skal jeg starte og lese denne boken min, vi blogges senere dere! ♥

Den mystiske pakken fra julenissen:!!!!!


Tiril med julestrømpen sin <3Del gjerne dette innlegget videre om du likte det!9 kommentarer

Hvilket antrekk - 1 eller 2?

sjsonsoinee
 
saJDOSADNSAND

 

Hvilket antrekk, nr.1 eller nr.2?


10 kommentarer

Beverly hills chihuahua

Sitter her og ser på beverly hills chihuahua med fosterbroren min Bjørn. Kjempe morsom film, jeg blir fascinert av hunder som kan ''snakke'' har jeg funnet ut haha. Synes det er så herlig jeg hehe! Ellers kom jeg meg ikke opp før halv 1 imorges... Siden jeg har melkealergi ble det bacon og egg til frokost noe som smakte himmelsk btw. Etter at jeg hadde spist frokost gjorde jeg noen jumpexercises og litt styrke for mage og lår. Kanskje ikke det kjekkeste man kan finne på og gjøre på selveste lille julaften men ja, det måtte gjøres.

Jeg har lovt meg selv og gjøre 100-150 stykk av denne øvelsen pr.dag i hele juleferien. Video under til dere som ikke ANER hvilke øvelser det er jeg snakker om. De er kjempe tunge etter ca.30-40 stykk men da tar jeg bare en liten pause før jeg starter igjen.

Bloggingen kommer forresten til og være på topp nå i julen, siden jeg får låne en pc som jeg kan blogge på. Jeg kommer til og oppdatere dere 2-3 ganger hver dag, så kom innom et par ganger hver dag for nye innlegg.

Her er øvelsen, den er så sinnsykt effektiv at dere aner ikke. Spol frem til 02:22:
Elsker denne søte rosa shortsen min <3

Håper dere får en kjempe fin dag alle sammen! 3 kommentarer

I love orange, gårsdagens, og nå

Nå tenkte jeg og fortelle dere litt om gårsdagen siden jeg ikke fikk blogget så here you go. Klokken 10 nøyaktig kom jeg meg opp rulletrappene og inn på Jack&Jones. Min blide sjef stod allerede bak disken og ordnet noe papir styr jeg ikke aner hva var. Så søt som hun var der hun stod, med deeet store gliset da haha. Just gotta love her. Det gikk fint på jobb og like etter jeg var ferdig løp jeg til bussen for og rekke cheerleading treningen som startet klokken 4. Etter mye trafikkø, venting og løping(meg min sugne kondis, dere skulle ha sett meg) kom jeg meg til treningen nøyaktig 18minutter for sent.. Men det gikk bra da.

Gruppen min øvde for det meste på fine cupier, 180er og noe sånn annet kult jeg ikke husker navnet på. Da vi var ferdig på trening gikk jeg og Thea hjem sammen - så tok jeg en dusj - ordnet meg - like etter det stod personale utenfor og ventet på meg. Så treig som jeg er til og forte meg så trodde jeg nok en gang at jeg kom til og miste hurtigbåten..Andre gang på rad.. Heldigvis rakk jeg den ( jeg er nå hjemme hos fosterfamilien min i ulsteinvik).

På kvelden spiste vi taco, nam så godt det var, også så vi på cupcake girls på TLC. Fun fun! Jeg og Hedvig fikk ordnet litt oppe på rommet mitt også, bilder kommer i neste innlegg. Det var vel stortsett alt jeg gjorde igår.

Idag har jeg bare hørt på musikk, tøyd, øvd på toe touchene mine og sett på tv. Hva har dere gjort på i dag?


Vi snakkes helt sikkert etterpå, bye!12 kommentarer

Ønskeliste jula 2012 del 1

wishlist
JC svarte kan kjøpes HER Someday justin bieber perfume fra Cubus Rihanna parfyme (Cubus) Jeffrey Campbell hvite kan kjøpes HER Acne skjerf kan kjøpes HER Smile lab (HER) Sminkekost (HER) Neglelakk (HER) Børste (HER)

ønskeliste


Justin Bieber konsertbilletter Samsung Galaxy ll Lulu's toalettmappe Bareminerals pudder (HER, darkmedium) Nikon objektiv  Apple Ipad Mini

Jeg ønsker meg såklart mye annet enn dette, men det er dessverre ikke alt som finnes inne på polyvore.com. Det er derfor jeg deleer ønskelisten min i to deler, slik at jeg kan lage noen kollasj til om ting jeg ønsker meg som ikke finnes inne på polyvore. Guuud som jeg gleder meg til jula!!!

Og NEI jeg forventer ikke og få alt det som er på bildene over, det er da måte på hva man skal ''forvente'' seg i julegave. Om jeg så bare får en av desse tingene over og kanskje ikke den dyreste av de heller, så blir jeg kjempeglad. Så please ikke gidd og kommenter at jeg er kravstor, en bitch osv osv..

Noen som ønsker seg noe av det samme som jeg?

Hva ønsker DU deg til jul?

Del gjerne dette innlegget videre!5 kommentarer

NEW IN


Dette er mine nyeste innkjøp fra gårsdagens handletur. Alt er fra ONLY. 
Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene, og spesiellt siden de er helt nye varer i butikken jeg jobber i. 

Hva synest dere? Noe som falt i smak hos dere?

 9 kommentarer

Ny start..

Heeei dere! Kom hjem fra jobb for en time siden, og må si jeg føler meg helt utslitt etter en ''hard arbeidsdag''.. Høhø, neida. Vedsiden av meg sitter Ingrid, hun holder på og snapchate med Amalie (det merkelige er at hun tar bilder av meg istedenfor seg selv haha) Søøøteste! Jeg tenkte og starte og blogge igjen, og bare se hvordan det går. Hvor mange innlegg pr.dag jeg kommer til og publisere kommer til og variere helt utifra blogglysten min fra dag til dag. Jeg håper ihvertfall dere vil lese bloggen da. Jeg og Ingrid skal snart på trening så jeg må få ordnet meg og skifte og sånn før da. Blogges når jeg er hjemme igjen, kanskje jeg tar noen cheertreningsbilder til dere også. Stay tuned  

Slik ser jeg ut i dag:Genser fra ONLY Shorts fra Gina Tricot Strømpebukse B YOUNG Smykke fra PRIMARK

Hva synes dere om antrekket?2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013
hits